SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Bülent Uygun Umm Salal ile sözleşme imzaladı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37306)

Abdullah DuMaN 12.12.2013 18:11

Bülent Uygun Umm Salal ile sözleşme imzaladı!

Katar'ın Umm Salal takımının teknik direktörlük görevini üstlenen Bülent Uygun, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.

[IMG]http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/12/12/bulent-uygun-umm-salal-ile-sozlesme-imzaladi--3868736.Jpeg[/IMG]

Kulüp yöneticileriyle anlaştıktan sonra dün Katar'a gelen Uygun, Doha'daki tesislerde takımına ilk antrenmanını yaptırdı.

Tesislerde soyunma odalarını, sahaları ve ofisleri tek tek gezerek eksikleri tespit eden Uygun, antrenman öncesinde kulüp yöneticileriyle beraber basın toplantısı düzenledi.

Yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Uygun, UMM Salal ile şimdilik altı aylık sözleşme imzaladığını, bu süreçte takımı toparlamaya çalışacağını, altı aylık sürecin ardından daha uzun yıllar çalışmak üzere sözleşmenin yenileneceğini belirtti.

Genç yaşta elde ettiği büyük başarılar nedeniyle kendisine bir süre önce teklifte bulunduğunu ifade eden Uygun, ''Takım olarak şu an çok iyi bir pozisyonda değiliz. Bir süredir Umm Salal takımını izliyorum. Takımda bulundukları konumu hak etmeyen futbolcular var. İnşallah en kısa sürede gereken adımları atarak takımı iyi yerlere taşıyacağız'' şeklinde konuştu.

Bir Arap gazetecinin, ''Avrupa yerine neden Katar'ı tercih ettiniz'' sorusuna Uygun şu cevabı verdi:

''Yurt dışında çalışmak, uluslararası anlamda iyi bir adım atmak istiyordum. Katar'ın teklifi bu doğrultuda gelen ilk teklif oldu. Türkiye ile ilişkileri son dönemde artan bir ülke. 2022 Dünya Kupası kapsamında dünyanın en güzel statlarını inşa eden, en iyi futbolcu ve teknik adamlarını toplamaya çalışan bir ülkeden bu teklifin gelmesi beni memnun etti.''

Türkiye'den transfer etmek için kafasında bazı isimler olduğunu belirten Uygun, önümüzdeki haftalarda bu doğrultuda gerekli adımları atmayı planladığını ifade etti.

58megayigido 12.12.2013 18:32

Cevap: Bülent Uygun Umm Salal ile sözleşme imzalad

Yolun ve bahtin acik olsun..

insallah basarili olursun ..

yigido yakup 12.12.2013 19:16

Allah hayirli Ugurlu etsin insallah basarili olursun

Allah rizasi icin su katar takimin paralarindan birazda bize nasip et.

Apdurrahman dereli Kamil Grosicki ,John Utaka satabilecegimiz bizi sevindirecegin transferler olabilir eger iyi para koparabilirsen borjan da emrine amadedir.

Ugur Kavuk zaten bosta

kayayatakci 12.12.2013 19:21

[COLOR="Red"]Editörün notu : Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.

Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR]

u2sivasspor 12.12.2013 19:48

[B]Allah utandırmasın hayırlı olsun[/B]

sawyer5892 12.12.2013 19:53

konu bülent uygunla ilgili ancak benim yorumum bülent uygunla ilgili olmayacak. yıllarca Türkiyeye gelen yabancı hocalar kendi memleketinden oyuncuları yüksek paralara bizim ülkemizdeki takımlara transfer etti. Hazır fırsatını bulmuşken kadroya giremeyen grosicki borjan gibi oyuncuları itelesek fena olmaz:)

34MUAMMER58 12.12.2013 20:08

[b]ALLAH yolunu açık etsin ,umarım başarılı olursun bülent gardaşım,senin sivasspor üstünde ,sivassporun senin üstünde çok büyük emekleri var bunu unutamayız umarım orda kafan dinç şekilde büyük başarılara imza atarsın [/b]

hatzivrettas 13.12.2013 04:23

Başarılar Bülent Uygun.

Turan 59 13.12.2013 08:27

Katar çok yakın kalır.Daha uzaklara gitmelisin,en azından bu Ülke'ye zararın dokunmaz.

58hayati 13.12.2013 12:02

Bülent uygun türk futboluna anadoludan bir şampiyon çıkacağını sivassporla göstermiştir. yolun açık olsun. katarda da başarılı olacağından şüphemiz yok HOCAM saygılar..

keko 58 13.12.2013 13:33

[QUOTE=yigido yakup;888571]Allah hayirli Ugurlu etsin insallah basarili olursun

Allah rizasi icin su katar takimin paralarindan birazda bize nasip et.

Apdurrahman dereli Kamil Grosicki ,John Utaka satabilecegimiz bizi sevindirecegin transferler olabilir eger iyi para koparabilirsen borjan da emrine amadedir.

Ugur Kavuk zaten bosta[/QUOTE]

:confused:

[B]

Apo ve Utaka katiliyorum ama Kamile katilmam......
en iyisi Kadir, Eren, Ümit ve bir kac kisi daha göndermemis gerekiyo!!!

tmm da Ugur Kavuk zaten bos diyorsun ama neden Bos duriyo??? Süper Oyncu oldu icin bos duriyo..... :D :D

[/B]

fark58 13.12.2013 14:07

Allah utandırmasın, başarılar...

Morten58 13.12.2013 15:12

[QUOTE=keko 58;888642]:confused:

[B]

Apo ve Utaka katiliyorum ama Kamile katilmam......
en iyisi Kadir, Eren, Ümit ve bir kac kisi daha göndermemis gerekiyo!!!

tmm da Ugur Kavuk zaten bos diyorsun ama neden Bos duriyo??? Süper Oyncu oldu icin bos duriyo..... :D :D

[/B][/QUOTE]

Varını yoğunu gösteren yüreğile oynaxan ÜMİT KURT gönderirsin ama elini taşın altına koymayan GROSICKI takımda kalsın őylemi? Sun diyorum...

cemahmety 13.12.2013 15:20

Hayırlı uğurlu olsun Bülent Hocam yolun açık olsun

mustafa_kavak58 13.12.2013 15:30

Sonunca sirada olan bir takimi almis hayirli ugurlu olsun

Turan 59 13.12.2013 15:44

Hiç ciddiye almıyorum.Kapasitesi belli.

Alişan 13.12.2013 15:59

Bizim teknik adamımızın yabancı bir ülkeye gitmesi sevindirici ama bülent uygunun son dönemlerinde sivasspora neler yaptığını unutamıyorum sivasımızı bitirmişti biz küllerimizden yeniden doğduk o yüzden affedemiyorum ama yinede allah yolunu açık etsin başka birşey demiyeceğim.

GokhanTurna 13.12.2013 19:53

Hayırlısı olsun umarım kariyeri adına iyi işler yapar. Sivasspordan sonra ki kariyeri çok kötü. Sıfırdan takım kurmaya kalkması hep batırdı kendini. Umarım orda da tekrar etmez bu hatayı.

Divriği58 14.12.2013 00:15

[B][I]Umm Salal Takımın devre arası transfer listesi:

*Fabio bilica (Bedelsiz)
*Herve tum (Bedelsiz)
*Sezer badur
*Abdurrahman Dereli
*Sedat bayrak
*İbrahim dağaşan
*Musa Aydın (kiralık)[/I][/B]

navruz58 14.12.2013 07:14

Başarılar Bülent Uygun abi

sero58 14.12.2013 09:31

bülent uygun bugun oralara gidiyorsa bunun en büyük sebebi Sivassporda gösterdigi başarıdır?
yoksa kimse bülenti tanıyor olmayacaktı....

keko 58 14.12.2013 11:23

[QUOTE=Morten58;888650]Varını yoğunu gösteren yüreğile oynaxan ÜMİT KURT gönderirsin ama elini taşın altına koymayan GROSICKI takımda kalsın őylemi? Sun diyorum...[/QUOTE]

[B]aynen öyle!!

sen diyorsun ki... elini tasin altina koymayan Grosicki???
senin gibi düsünecek ve bir kac kisi daha siz önce kendini sorun Kamil neden böyle oldu.......
bunulari bi arastir ve ona göre konus!!!

[/B]

Morten58 14.12.2013 12:04

[QUOTE=keko 58;888701][B]aynen öyle!!

sen diyorsun ki... elini tasin altina koymayan Grosicki???
senin gibi düsünecek ve bir kac kisi daha siz önce kendini sorun Kamil neden böyle oldu.......
bunulari bi arastir ve ona göre konus!!!

[/B][/QUOTE]

Keko abi ben seni severim sayarim , ama kusura bakma Ümit KURT gitsin diyorsun ve Grosicki kalsin diyorsun , sirf sevdigimiz oyuncu oldugu icin kalsin diyemeyiz , Külübümüze faydasi olmasi lazim. Calisan adama zaten sans verilir ama eger disiplinsiz hareketi varsa veya calismiyorsa BEYIN olarak sahada yoksa nafille!!! Tipki gecen hafta Fernandes gibi beyin olarak sahada yokdu ve ikinci devre cikarildi.

Yani son olarak Ümit Kurt nicin gitsin , neden. Adam haram para mi yedi , mücadele mi etmedi , kötü oyuncu ???

KIZILCAN 14.12.2013 18:23

Bülent Başgan misyonun artıyor,artık Türk futbolunu temsil ediyorsun.dikkat et haa:D

infial§ 14.12.2013 19:00

Benim anlamadığım Bülent uygun un her transferi niye yazılıyor ki lüzumsuz gereksiz bir konu Bülent uygun deyince şike yapmak şike deyince fenerbahçe ile özdeşleşmiş bir kelimedir. nasıl ki margarin yağı yerine sana, blue jean yerine kot markalarını söylüyorsak, şikeci yerine de fenerbahçe diyebiliriz.bülent uygun diyebiliriz

SivassporunSesi 14.12.2013 19:04

Bülent Bey Katar'ıda Satar... :D Neyse Sivas'ta yaptıkların sayesinde gittin oraya unutma Bülent Bey

ELLİSEKİZ 14.12.2013 21:56

[QUOTE=Turan 59;888618]Katar çok yakın kalır.Daha uzaklara gitmelisin,en azından bu Ülke'ye zararın dokunmaz.[/QUOTE]

Bu meaj bir Sivaslıya yakışmadı...

Sevmeyebilirsiniz, ama saygı lütfen.Bülent bu takıma emek verdi.Hemde çook...

Turan 59 15.12.2013 09:05

ELLİSEKİZ; Bu meaj bir Sivaslıya yakışmadı...

Sevmeyebilirsiniz, ama saygı lütfen.Bülent bu takıma emek verdi.Hemde çook...

Ben,sizinle aynı fikirde değilim.Sivas'tan çok şeyler götürdü.

subasi29 15.12.2013 09:52

Allah mutlu bahtiyar etsın

Abdullah DuMaN 16.12.2013 18:39

İlk maçında ne yaptı?
Bülent Uygun, sezon başından bu yana maç kazanamayan takımını sevindirdi.

Katar'ın Umm Salal takımını çalıştıran teknik direktör Bülent Uygun, sezon başından bu yana maç kazanamayan takımına ilk kez galibiyeti tattırdı.

Yeni takımıyla geçen hafta anlaşan teknik direktör Uygun, ligdeki ilk maçında puan cetvelinde altıncı sırada bulunan El Arabi'yi 1-0 mağlup etti. Ligdeki son 3 maçından galip ayrılan ve kalesinde gol dahi görmeyen El Arabi, uzun zaman sonra ilk kez mağlubiyet aldı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Umm Salal Kulübü yöneticileri, teknik direktör Uygun'u tebrik etti.

Karşılaşmada, taraftarlar Uygun'a ''Bravo Türk'' tezahüratı yaptı.

Uygun, galibiyetin kendisi ve takımı için büyük moral olduğunu belirterek ''Takımımıza, camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olsun. Önemli futbolcularımın sakatlığına ve takımda hakim olan moral bozukluğuna rağmen galip geldik. İnşallah hızla ligde üst sıralara çıkacağız'' dedi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43.