![]() |
Ne Zaman Alınacak Bu Forvet!
Topu biz onadık maçı onlar aldı diye bir laf varya, tam
da öyle bir maç oldu 2-1 yenildiğimiz Bursa maçı. Canın sağolsun Sivasspor'um, ama bu takımın emeklerine yazık oluyor, kaliteli bir forvet ne zaman alınacak artık, ey yönetim! Günü kurtarmak için kendimizi kandırmayalım! Neden maçı biz hakettik de skor Bursa lehine oldu? Ben söyleyim gol atılmadan maç kazanılmıyor. Eğer biz, transferde acelemiz yok da yok demeye devam edip sonunda da birşey yapamadan veya zamanında yapamadan bu işi sonuçlandırırsak, sezonun ikinci yarısında daha çook böyle maç izleriz. Yapmayın yönetim, Carlos'un, oyuncularımızın ve sizin emeklerinize, bizim de hayallerimize yazık etmeyin. Ayak sürümeyi bırakın da biran önce şu takıma düzgün bir forvet alın...Lütfen. Üç beş kuruş için bir çuval inciri berbat etmeyelim nolur... Saygılar. |
Cevap: Ne Zaman Alınacak Bu Forvet!
[I][B]ağzına sağlık kardeşim..ben de senin gibi bu konuyu açmayı düşünüyordumyalnız forvet değil SANTRAFOR diye başlık atılmalı.....artık kabak gibi ortada arkadaş bize SANTRAFOR laızm...yani ceza sahası içinde sırtı döük oynayabilecek ve bitirici, geleni atacak bir golcü lazım...burdan sayın başkana ve carlos hocaya sesleniyoruz artık şu santrafor gelsin...[/B][/I]
|
saolunda biz çalıyoruz biz dinliyoruz nolcak ya halimiz sinirden çatlıyorum:mad::mad:
|
[B]Atif`dan santrofor olmayacagini sagIr sultan duydu ama bizim teknik kadro duymadi[/B] Acil transfer sart...
|
tıransferin songünü yunan kıralı ketirdik dediler çıktılar 3 1ni gördük jeburmu gol kıralı sala gitsin
|
atıf dikine bişiy yapamaz bunu biliyoruz ama bizimkiler artık uçmuş
|
bu şekılde Aatıf da tam performans oynayamıyor, o da elden gıdıyor :/
|
Utaka hıyarın teki,
Djebbur'da ekşimiş yoğurt Al sana cacık.. Seneye bolca cacık mı içmek istersiniz.. Yoksa şu transfer döneminde golcü gibi golcü degil, tam golcu alırsanız Avrupa'ya gider kebap üstüne kebap yersiniz.. Sevgili yönetim.. O arada elindeki caciklarda kıymete biner kebap yanında bir ise yaramış olurlar, o harika yemeğe çesni olurlar.. Tadından da yenmez.. Velhasıl ne kadar ekmek O kadar köfte.. Arkadaslar stadyum manifestosu gibi bir "golcü istiyoruz" manifestosu açalım, hatta gerekirse tüm ulusal gazetelerin son sayfasına tam sayfa ilan verelim "golcü istiyoruz" diye.. Yeter artık bir defada paraya kıyıp nüvemize uyacak spektalüler bir isim transfer edilsin.. |
Takim hazir, son vurus iyi olan Forvete gerek yok , C.Domingo.
|
o zaman o adamı bosuna calıstırıyoruz, futboldan anlamdı bellı, morten kardes sagır sultan duydu bunlar duymaz oldu forvet ıhtıyacını.
|
[b]ahlarla ,vahlarla bu gruptan çıkamayıp ,ligdede zirveden iyice uzaklaşıp ,transfer günü bitimine 1 2 gün kala BOMBAyı patlatırız heralde,100 bin € için hamdallahı elinden kaçıran ,kazma oyunculara milyon dolar ödeyip geri ülkesine yollayan yönetim bu işi biran evvel halletmeli ,nekadar gecikirse sivasspora okadar zararı olur ,görünen köy kılavuz istemez bu takıma adam gibi golcü lazım [/b]
|
[QUOTE=Morten58;892067]Takim hazir, son vurus iyi olan Forvete gerek yok , C.Domingo.[/QUOTE]
[B]Gercekten saka gibi[/B] ama olayin kötü tarafi bunu söylerken cok ciddiydi :mad::mad::mad: |
[QUOTE=poolat58;892068]o zaman o adamı bosuna calıstırıyoruz, futboldan anlamdı bellı, morten kardes sagır sultan duydu bunlar duymaz oldu forvet ıhtıyacını.[/QUOTE]
vallahi bilmiyorum. Ama benim siniriimi bozanlar ... su Hakan Can s..... si . Neymis Galasaray acik ara favori. Roberto Calos lisansiz td oldugunu söylüyor . Diger hocalara haksizlik diyor , sonra ben R.C nin basarili olacagini aklimdan bile gercirmezken , Sivasspor cok iyi oynuyor . R.Carlos cok iyi futbol oynattiriyor diyor. Lan yeterrrrrrrrrrr. |
atıfın forvet olarak oynadğı bütün maçları kaybetti yazık oluyor sivasspora görün artık takımın bir tane değil 2 tane forvete ihtiyac var alın artık şu forvetleri.
|
Allah korusun kupadan elenip, ligde de 8-10 a dustukten sonra, ıstersen ıbrahımovıcı getır neye yararkı, bunlara suan hersey toz pembe gorunuyor, gercegı gormek ıstemıyorlar. Herseyı berbat ettıkten sonra akılları baslarına ancak gelır ama ısısten gecer. :(
|
forvete ihtiyacimiz yok
|
Biraz agir olacak ama takima bir forvet almamak ihanettir acik ve net .cunku takim iyi gidiyor eksik gozumuzun onunde forvet yok .e sen bu forveti almiyosan yada alamiyosan kusura bakma gardasim ama bunun adi benim lisanimda ihanettir.yada sen takimin basarili olmasini avrupaya acilmasini istemiyosundur bunun baska izahati yok....
|
Mecnun başkan sende gördün artık, utaka dan jeburdan bize fayda yok,bursa yenilgisi bazı gercekleri gösterme bakımındanda iyi oldu bir bakıma.
|
transferde aceleci davranmıyoruz.. müstehak bize kusura bakmayın hazır olmayan ve 17 18 yaşında birçok oyuncusuyla oynayan bir takıma yeniliyoruz üstelik fizik olarak hazır olduğumuz halde
|
Bize kalu uche tarzı bir santrafor lazım. Pasları yerini bulan, arayan, kovalayan, hızlı, bitirici...
Kasımpasaspordan katarda bi takıma transfer olan kalu uche mutsuz oldugunu ve turkıyeye donmek istediginı belirtmiş. Artık yap bi guzellik yoneyim. Omotoyossi, Hamdallah 100 bin Euro için elimizden kacırdık bunları unutturun. |
Şu takıma gerçekten kaliteli bir golcü alırsak atacağı gollerle parasını rahatlıkla çıkaracaktır.Takımımız da Avrupa kupalarına katılırsa kar bile ettirir.Utaka ve Djebbour 17 maçta toplam 3 gol attılar.Başka söze gerek var mı?
Ligin 2.yarısında 4 büyükller denen takımlar Sivas a gelecek.Ne kadar göze hoş gelse de her maçı kazanacağız diye oynarsak çok üzüntü yaşarız.Bugün bunu anladım.Maçlarda bazen stratejik düşünüp öncelikle 1 puanı cebime koyayım demeliyiz bence.Bugün 1-1 den sorna ona göre oynasak kupada çok büyük avantaj yakalayacaktık |
transferde aceleci davranmıyoruz dıyosunuz sayın yönetim ;
nezaman transfer yapacaksınız lig başladıktan sonra mı transfer yapacaksınız yoksa takım allah korusun düşüşe geçer ondan sonra mı nezaman yapılacak bu transferler hocaaa |
[B]Şimdi arkadaşlar diyecek.bu bursanın forveti neyin neyi.Adamın ilk maçı.sırtı dönük oynadı,dribling yaptı,bir iki pas denemesi yaptı ki biri az kaldı gol oluyordu.on direğe kosu yaptı arkadaki adamı markajdan kurtarıp gole imza attı.gol atmadı ama olsun iş yaptı. Birde utakaya bakk.belucchi midir nedir adam orta sahayı toparladı.biz 70 pas yaptık adam iki pasla işi bitirdi.kadir mi adem mi hakan mı adam eksiltecek tek pasla gole gidecek. Korcan gördüğüm en basit golü yedi.resmen koltuk altı yanii. Abi biraz yerimizi bilerek oynayalım. Bu kadar basit gol yenmez. Atıf tek başına zaten olmaz bunuda gorelim artık. Sistemini eleştirmem ama roberto baba elinde 4-4-2 için muhteşem kadro varken ne bu orta sahadan gol beklemek ben anlamadım. [/B]
|
utaka fransada top kosturdu sivasta da ıyı oynar dıye alındı fiyasko çıktı
djebbour yunanıstanın golcüsü diye alındı adam daha topa vurmayı bilmiyor atıfı forvet oynatırız gol sıkıntısını çözeriz dedınız atıfın forvette oynıyamadıgı görüldü ee pekı nerde bu forvet transferleri hocammm |
djebbour yunanıstanın gol kralı diye alındı adam daha topa vurmayı bilmiyor
nasıl gol kralı bu.. |
murat erdogan takimin forvete ihtiyaci yok cümlesini keske bu mactan sonra bir kez daha tekrarlasa :D
|
hangınız profesyonel top oynadınız adam eleştırıyorsunuz
|
Sen burak yilmaza orta sahada topu ver bakalim kac gol atiyor
Yorumlara bakiyorum yok forvet lazim yok utaka djebbour futbolu bilmiyor Yorum yazanlar ya ezbere yaziyor yada maci izlemedi Maca bakanlar forvetten cok daha büyük sorun oldugunu görürdü . Hic kimse navratilin hatalarini sisteme uymadigini cok hata yaptigini konusan yok ümit yada da costanin olmadigi her mac en az 2 gol yeriz .ayrica sivasa belluschi gibi dikine top oynayan adem gibi agir cekimde sag sola pas attan degil , ögle biri alinsin sivas ozaman durdurulamaz . Hatta utaka bilmem ama djebbourda daha etkili olur . Yani öncelik iyi bir stoper sonra iyi bir orta saha oyuncusu |
Gangastayigido arkadasa katiliyorum forvet ihtiyacimiz var evet ama ortasahamiz topyapiyor fakat hep yan ve geri oynuyoruz dikine derinlemesine pas yapamiyoruz boyle oluncada forvetin istedigi toplari atamiyoruz djebbour bence iyi forvet hareketli yeterki istedigi toplari alsin adem kadir hakan mehdi hepsi ayni ozellikte defansif oynuyorlar bize hucuma donuk bir ortasaha cabuk bir stoper birde forvet lazim
|
Arkadaşlar sözün özü, çok çalım çok hata, çok kısa pas çok kaptırma, çok hatalı pas şok mağlubiyet... adamlar ayaklarındaki topa hakim olamayıp rakibe kaptırıyor o top gidip gol oluyor beceriksizler..
|
1 FORVET ABİ BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUZ YA ALIN ARTIK ŞU FORVETİ.
|
[QUOTE=poolat58;892038]Topu biz onadık maçı onlar aldı diye bir laf varya, tam
da öyle bir maç oldu 2-1 yenildiğimiz Bursa maçı. Canın sağolsun Sivasspor'um, ama bu takımın emeklerine yazık oluyor, kaliteli bir forvet ne zaman alınacak artık, ey yönetim! Günü kurtarmak için kendimizi kandırmayalım! Neden maçı biz hakettik de skor Bursa lehine oldu? Ben söyleyim gol atılmadan maç kazanılmıyor. Eğer biz, transferde acelemiz yok da yok demeye devam edip sonunda da birşey yapamadan veya zamanında yapamadan bu işi sonuçlandırırsak, sezonun ikinci yarısında daha çook böyle maç izleriz. Yapmayın yönetim, Carlos'un, oyuncularımızın ve sizin emeklerinize, bizim de hayallerimize yazık etmeyin. Ayak sürümeyi bırakın da biran önce şu takıma düzgün bir forvet alın...Lütfen. Üç beş kuruş için bir çuval inciri berbat etmeyelim nolur... Saygılar.[/QUOTE] Bu defans anlayışıyla bu takım ikinci yarı büyük düşüş yaşar lig başından itibaren dikkat ederseniz hep aynı tarz basik komik goller yiyoruz araya bi top hooop gol bu tarz golleri amatör takımlar bile yemez he le bi beşiktaş maçı vardı ki evlere şenlik ilk 15 dk 6-0 fln olabilirdi...Atıf olayına gelecek olursakta son haftalarda olumlu bi haraketini göremedim isteksiz haraketsiz oyundan düşüyor bi nedeni vardır elbet araştırılması gerekiyor bence yoksa bu performansla bu takımda oynayamaz çünkü takıma hiç bi katkısı yok 10 kişi oynatıyor takımı... sonuç olarak takıma acilen forvet kaliteli hızlı bi stoper gerekiyor.... |
[QUOTE=poolat58;892068]o zaman o adamı bosuna calıstırıyoruz, futboldan anlamdı bellı, morten kardes sagır sultan duydu bunlar duymaz oldu forvet ıhtıyacını.[/QUOTE]
Cihan Özkara kurtarıcımız ya:))bu takımın sırtı yere gelir mi arkadaşlar!!??Carlos hayal kırıklığı yaratmaya başladı bende... |
[QUOTE=34MUAMMER58;892069][b]ahlarla ,vahlarla bu gruptan çıkamayıp ,ligdede zirveden iyice uzaklaşıp ,transfer günü bitimine 1 2 gün kala BOMBAyı patlatırız heralde,100 bin € için hamdallahı elinden kaçıran ,kazma oyunculara milyon dolar ödeyip geri ülkesine yollayan yönetim bu işi biran evvel halletmeli ,nekadar gecikirse sivasspora okadar zararı olur ,görünen köy kılavuz istemez bu takıma adam gibi golcü lazım [/b][/QUOTE]
Bişeyin altını çizmek gerekirse bu yönetimin belirli bir transfer politikası yok bir transfer komiteside yok bu transferleri kimler yapıyor alınan ve hiç forma giymeden gönderilen oyuncuların manajerleri kimler birilerinin hesap vermesi gerekiyor artık... |
[QUOTE=Gangstayigido;892111]Sen burak yilmaza orta sahada topu ver bakalim kac gol atiyor
Yorumlara bakiyorum yok forvet lazim yok utaka djebbour futbolu bilmiyor Yorum yazanlar ya ezbere yaziyor yada maci izlemedi Maca bakanlar forvetten cok daha büyük sorun oldugunu görürdü . Hic kimse navratilin hatalarini sisteme uymadigini cok hata yaptigini konusan yok ümit yada da costanin olmadigi her mac en az 2 gol yeriz .ayrica sivasa belluschi gibi dikine top oynayan adem gibi agir cekimde sag sola pas attan degil , ögle biri alinsin sivas ozaman durdurulamaz . Hatta utaka bilmem ama djebbourda daha etkili olur . Yani öncelik iyi bir stoper sonra iyi bir orta saha oyuncusu[/QUOTE] Bence sen maçları izlerken 3d gözlük kullan arkadaşım dün ki maçta 2 net pozisyon var penaltı gibi atacaksın bu pozisyonları dün oynanan diğer maçta akhisar forveti niasse 2 pozisyon buldu 2sinide gol yaptı forvet dediğin böyle olur bırakın insanları kandırmayı...defansa gelecek olursakta navratil konusunda haklısın ama bana ümit kurt fln da deme geldiği günden bu güne takıma zarar veriyor bu takımın oyuncusu değil ve aslada olamaz... |
[QUOTE=35gürün58;892123]Arkadaşlar sözün özü, çok çalım çok hata, çok kısa pas çok kaptırma, çok hatalı pas şok mağlubiyet... adamlar ayaklarındaki topa hakim olamayıp rakibe kaptırıyor o top gidip gol oluyor beceriksizler..[/QUOTE]
Antreman yapıyoruz sanki gol yiyoruz akabinde bir an önce gol atalım beraberliği sağlayalım diye beklerken sanki golü biz atmışız gibi defansta kısa paslar ağır haraketler vurdum duymaz tavırlar bu iş böyle olmamalı takımda büyük sıkıntı var derhal çare bulunmalı... |
Acaba bilen var mi hani gercektende merak ediyorum acaba alinacak forvet mi bulunulamiyor yoksa takimin transfer butcesi mi yok yeterli miktara sahip mi degiliz ? Eger yeterli butce yoksa amenna ama digeriyse olmaz orda dur derim yani.
|
[B]3 tane iyi forvet buldum. Tam bize goreler. Inshallah yönetim bi göz atar sunlara.
1. Gilberto Souza Junior, 24 yasinda bu sezon brezilya da 24 maçta 14 gol atti. Piyase degeri 750 bin euro 2.HERNANE VIDAL DE SOUZA, 27 yasinda bu sezon brezilyada 31 maçta 16 gol atti. Piyase degeri 750 Bin euro. 3. Ivan Santini, 24 yasinda bu sezon belcika liginde kortrijk de oynuyor. 20 maçta 12 golu var. Piyase degeri 1 milyon euro.[/B] |
[QUOTE=''Samed58'';892225][B]3 tane iyi forvet buldum. Tam bize goreler. Inshallah yönetim bi göz atar sunlara.
1. Gilberto Souza Junior, 24 yasinda bu sezon brezilya da 24 maçta 14 gol atti. Piyase degeri 750 bin euro 2.HERNANE VIDAL DE SOUZA, 27 yasinda bu sezon brezilyada 31 maçta 16 gol atti. Piyase degeri 750 Bin euro. 3. Ivan Santini, 24 yasinda bu sezon belcika liginde kortrijk de oynuyor. 20 maçta 12 golu var. Piyase degeri 1 milyon euro.[/B][/QUOTE] güzel araştırma yapmışın arkadaşım, klübede takıma faydası olmayan grosicki cihan özkara navratil gibi oyuncuları elimiden çıkarabiliriz bu oyuncuları için,birde bursadan batallıa alınabilir biraz fedakarlık yapması gerekiyor ama yönetimin... |
Çaykurrize'ye, Karabüke bakın golcü nasıl transfer edilirmiş görün. Bizimkiler hala uyuyor. Yok cebur %50'le oynuyormuş yok Utaka henüz uyum sağlayamamışmış vs. vs. Atı alan üsküdarı geçti. Şu Lualua ne iyi olurdu değilmi?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:18. |