SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Röportajlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Saygısızlık !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37494)

58megayigido 29.01.2014 00:06

Saygısızlık !!!

Dünyada oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve Sivassporumuza teknik trektör olarak görev yapan değerli hocamız Roberto Carlos katıldığı kanal 58 tv nin sorularını yanıtladı

Hocamıza kimsenin anlam veremediği ilginç sorular sorulmuştur.Kanal 58 televizyonudaki yorumcular R.carlos ile programa çıkmadan önce acaba hiç oturup hangi soruları yöneltsem diye düşünmüşmüdür ,programa hazırlanmışmıdır merak ediyorum ? Kesinlikle hazırlanmadıklarını düşünüyorum eğer hazırlanmış olsalar üzülerek yazıyorum hocamıza kaç karısı var , carlosa top toplasın gibi yok hamama gidelim gibi sivasın alt liglerindeki takımlarının maçlarını takip ediyor mu (carlosun alt liglerin maçını nasıl takip edecek ? yardımcısı var veya birsürü görevli var bunları carlosa iletecek ) gibi anlam veremediğim sorular soruldu bunlar aklıma gelenler ..

bir sivasspor taraftarı olarak bu sorular özellikle kaç karısı var sorusundan rahatsız oldum bu sorular daha farklı bir dille sorulabilir. Ulusal bir medyada bu sorular umarım gündeme gelmez . Kanal 58 i severek izliyoruz ama ..[/B]

anilcan213 29.01.2014 00:14

Cevap: Saygısızlık !!!

Bundan sonra [B] Ismail MUT'un [/B] katilimci olarak bulunduğu hic bir programi izlemeyecegimi buradan belirtmek isterim.
Iki kelimeyi ard arda getiremeyen 30 yillik gazetecileri (!) dustukleri ve dusurdukleri komik durumdan ötürü kutluyorum.
Sahsim adina ben, sorulan saçma sapan sorular için degerli hocamizdan ôzür diliyorum.

bahbaba58 29.01.2014 00:15

Keşke hiç program yapmasalardı daha iyi olurdu veya Carlosu Evlerine davet edip Bu sohbeti yapsalar yerinde olurdu
Adamlar ÖZEL sorulardan başka hiç bir şey sormadılar
Yok efendim olgunlar ligine gelirmisin kaç karın var zara belediyesporu takip ediyon mu tek yenilmeyen takım ( menejeri olmadan önce neden gündeme getirmiyordun sayın ateş ) abdullah bey oğlunun oynadığı takım olan 4 eylül belediyeyi sürekli dile getirdi
Ne dediği anlaşılmayan ve bir tecrümanla çıksa daha anlaşılacak ismail mut son dengesizliğini TOP TOPLA gibi kendini bir şey zannetme bu programı SİVAS VE SİVASSPOR ADINA FAYDALI bulmadım inşallah MECNUN OTYAKMAZ Başkanımız izlemiştir daha Carlosa izin vermez bu tür programlara çıkmaması için
Ben bile sıkıldım program bitsede gitse merak transferi SİVASSPORU SİVASLA ilgili soruları beklerken adamlar özel sorular sordular
CARLOSUN sıkıldığı yüz ifadesinden anlaşılıyordu
senenin başında Nail beyde program yapmıştı onun özel sorulardan çok daha çok taraftarın merak ettiği bilinçli bir program yapmıştı hatta ben tekrarını bile izlemiştim o derece iyi programdı bu programı tekrarını değil 1 saniyelik görüntüsünü bile izlemem
Yalnız başı güzel başladı KANGAL köpekleri o ana kadar güzeldi Melihin şarkılarıda iyi hava kattı CARLOSUN konuşmaları mütavaziliği 10 numaraydı
ama program 10 üzerinden eksi 10 aldı benden

58musab58 29.01.2014 00:21

bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. böylesine futbol ekolü olmuş birisini programa davet edip bu kadar alakasız kahve muhabbetini ancak bu kafadaki adamlar yapabilirdi. Kese attırdın mı? etli ekmek yedin mi? seni kendi takımıma aldım. Carlos senin yüzüne söylemiyorum hep beğeniyordum seni. Bir şehrin reklamı ancak bu kadar yapılabilir.

58musab58 29.01.2014 00:24

umarım carlos tüm sivaslıların oradakiler gibi olduğunu düşünmemiştir. insan hedeflerini sorar. hayatındaki en leri sorar. kariyerini geleceğini sorar. kaç karın var nedir arkadaş. yazıklar olsun bi rezil olmadığımız carlos kalmıştı. elinize sağlık..

tfd5858 29.01.2014 00:35

amatör program işte kaç tane karın var osman yıldırım, yok biz otobüs aldık yanı o kanal olmasa sivas otobüs alamazmıydı.Otobüs yardım kampanyası yaptın ve o orada kalınır bunu carlosa öğretir gibi spor programı mı şarkı mı güzel şarkı bir şarkı söyletirsin sanki melih şarkıcı o onu hobi olarak yapıyor sizde artık hobi olarak izlenirsiniz

DOGU_BEY 29.01.2014 00:37

[B]tam bir rezaletti...CARLOS gibi dünya markasını canlı yayına alıyorsan sorularını, araştırmalarını önceden hazırlayacaksın..sapur supur sorularla veya o an aklına ne geliyorsa onu sorayım mantığıyla hem kendinizi hem bizleri rezil edersiniz Kİ buna hakkınız yok...[/B]

58musab58 29.01.2014 00:39

haklısın doğu bey ama malesef ki yeteri kadar rezil ettiler ::mad::mad::mad::mad::mad:

MeXeS58 29.01.2014 00:41

[B]ben dün bır bahane bulup cıkmamasına sevınmıstım carlosun cunku bunun boyle olacagı bellıydı gazatecı dıye gecınırler gazetecılıkten yayıncılıktan anladıkları yok!!![/B]

ramazan5842 29.01.2014 00:49

Carlosu tevazusundan ötürü kutluyorum.Hadlerini bilmeyenlerede diyecek birşey bulamıyorum.Sayın Mut, dün imza fotoğraf istediğin adama top topla diyorsun.Umarım Melih çevirmemiştir bunu. :mad:

34MUAMMER58 29.01.2014 00:52

[b]öncelikle şunu belirtmek isterim,sivas tv programları bakımından oldukça başarısız olmuştur,nezaman açsam ne var ne yok diye baksam ,sexshop hapları pazarlıyan,doktor bilmem ne beyin ağrı giderici melhemini,çin telefnlarını ,bal pazarlıyan reklamlardan başka birşey yok,ana haberleri desen objektiflikten çok uzak ,AKP yayın organı sanki,eğlence programı desen soytarılıktan baska bişey yok, adam kalmamış gibi hep aynı kişileri davet ediyorlar,spor programı desen ,nail beyin programı hep abuk subuk kendi görüşlerini msj atan kişilerin üzerinden yapılıyor,mustafa beyin programı desen şöyle aklı başında bi abdullah yiğit var,ismail mut beyin sivassporun zor zamanlarındaki kaptanlığını,emeklerini inkar etmiyor hizmetleri için teşekkür ediyorumda ,spor yazarlığını becerebildiğini söylemek doğru olmaz,zaten nedediğinide ben anlamıyorum,daha önce stadyum konusunda abuk subuk nedediğini bilmeyen konuşmalarınada şahit olmuştuk ,nasıl ikna edip programa davet etmişler bilmiyorumda ,r carlos gerçekten çok mütevazi,çok efendi adam gibi adam olduğunu birkez daha gördük,o soruları fatih terime sorsa hem madara eder, hemde programı terkederdi,nedemek ya top toplarmısın?ergenler liginde oynarmısın,?kaçkarın var ?zarayı seyrediyonmu?4 eylülü seyrediyonmu? böyle sorumu olur?adam sivassporun gelecek hafta oynayacağıtakımın maçını seyrediyormuki zaraya gidip zarayı izleyecek ?bundan sonra r.carlos hocamızın böyle saçma sapan adamların programına katılmasını istemiyorum yazık [/b]:mad:

eurovision 29.01.2014 01:00

kaç karısı varsa var onları ne ilgilendiriyor

sivaslıadem 29.01.2014 01:06

programın tamamını izlemedim özellikle çok eleştirilen kısımlar denk gelmedi
Ama o sözler umarım hocamıza aynen çevrilmemistir
Ve de böyle programlar bir daha tekrarlanmasın
Kendimizi dünyaya rezil ediyoruz böyle

favori58 29.01.2014 01:07

arkadaşlar çoğu görüşlerinize bende katılıyorum,"maç karısı var,top toplasın ve zara muhabbeti ayrıcada olgunlar maçının" konuşulması eleştiriyorium,fakat bazı arkadaşlar sapı samanı bir birine katıp karalama yolunu seçmiş. her proğramında bizi bıktararak hep " Ben röpartj yapmıştım,ilk ben demiştim ben ben ben.diyen ayrıca geçen hafta taraftar derneğimizin emniyeti kınayan açıklamasını okumaktan aciz sipası'ın avkatlığını yapmış.her türlü hatalarına rağmen tv58 deki prorğam sipasdaki prğramdan çok iyi bunu kabul edelim

bahbaba58 29.01.2014 01:13

[QUOTE=favori58;894860]arkadaşlar çoğu görüşlerinize bende katılıyorum,"maç karısı var,top toplasın ve zara muhabbeti ayrıcada olgunlar maçının" konuşulması eleştiriyorium,fakat bazı arkadaşlar sapı samanı bir birine katıp karalama yolunu seçmiş. her proğramında bizi bıktararak hep " Ben röpartj yapmıştım,ilk ben demiştim ben ben ben.diyen ayrıca geçen hafta taraftar derneğimizin emniyeti kınayan açıklamasını okumaktan aciz sipası'ın avkatlığını yapmış.her türlü hatalarına rağmen tv58 deki prorğam sipasdaki prğramdan çok iyi bunu kabul edelim[/QUOTE]

Ben Sivas kanalında En sevmediğim kanal SİPAS tvdir nedeni taraflı ve eleştirisel amatör yayın yapmasıdır
Yalnız Nail beyin programını izliyorum onun nedeni ise DAHA BİLİNÇLİ VE NEREDE Nasıl sorular soracağını TARAFTARI BİLİNÇLENDİRİCİ program yaptığı için
Bugün mustafa ateş bey ikide bir kanal 58 yardımlarını organizasyonlarını dile getirdi Sanki kanal 58 olmazsa KOSKOCA SİVASSPOR otobüssüz kalacak otobüsü olmayacak gibi bir görüş bildirdi yani biz aldırdık görüşü belirttiler
İSMAİLİN Mutun ne dediğini anlamadığım programı izleyeceğime daha bilinçli nail beyin programını izlerim ...

alboran 29.01.2014 01:15

beyler bu top topla muhabbeti nedir izleyemedim de biri açıklarsa sevinirim

bahbaba58 29.01.2014 01:22

[QUOTE=alboran;894863]beyler bu top topla muhabbeti nedir izleyemedim de biri açıklarsa sevinirim[/QUOTE]

Canlı yayında sürekli hatalarda Bulunan ( NE DEDİĞİ ANLAŞILMIYAN) İsmail mut bu sefer çizmeyi aşarak konuyla SİVASSPORLA alakası olmayan Olgunlar ligi muhabbeti geçerken
CARLOSA olgunlar ligine katılırmısın dediler Carlosta katılırım yalnız sol açık veya orta saha oynarım dediydi
Daha sonra İsmail mut aklınca espiri yaparak CARLOSA kaleye geç veya TOP TOPLA gibi SAÇMA SAPAN ifadede bulundu
DUA EDELİM İNŞALLAH MELİH ÇEVİRMEMİŞTİR HOCAMIZA karşı rezil oluruz

Rallim58 29.01.2014 01:29

[B][I][I]Arkadaşlar eleştirilerimizi müsbet olarak yapalım ki bir daha yapacakları proğramlarda aynı hataya düşülmemesine ışık tutulsun...

Lütfen mümkün ise, kırıcı eleştirilere girmeyelim...

Nihayetinde; Sivas'ımızın kanalları, Sivas'ımızın gazetecileri veya spor yorumcularıdır...[/I][/I][/B]

poolat58 29.01.2014 01:30

alboran, ısmaıl mut carlosa olgunlar lıgınde bızım takımımızda oynarmısın dedl, o da hay hay neden olmasın dıye cevap verdı, ama orta sahada oynarım bekte gıdıp gelmeye dayanamam dedı. O dengesız de top topla o zaman dedı. Durum bu. Gercekten arkadaslar dusuncelerımı okumussunuz. Rezalet bır programdı, onlar sacma sapan sorular sordukca ben utandım Sivas adına. Yahu yemın ederım su sıteden onları katlayacak bısuru adam cıkar yorumcu olarak. Bılmıyorsanız bılene bırakın arkadas bu ısı, sıvasta aklı basında Sivasspora gonul vermıs tonlarca kısı var, al onlardan koy oraya mustafa ates, futbolcuların adını bıle telaffuz edemeyen, bıseyden haberı olmayan bu adamları nıye koyarsın oraya, barı bızım soruları sorsaydınız. Taraftarın soruları sızınkınden bın kat degerlı. Program bıttı oh be dedım valla.

poolat58 29.01.2014 01:41

abdullah yiğitle mustafa ateş neysede diğer ikisi yapmıyor bu işi, iyi niyetlerine birşey demiyorum tamam ama, burada Sivaslıları bu şekilde temsil etmeye hakları da yok, Sivasta onlardan başka bu işi yürütebilecek olan kişiler de var.

sivistar 29.01.2014 01:51

Sıvasda dogmus,buyumus bırı olarak ıst de ıkamet etmekteyım,sıvasa cok yatırım yapmıs bır ıs adamı olarak cogundan gerı dondum nedenı su tıcaret zayıf mantık zayıf cekememezlık cok fazla,tek bır markası var sıvasın oda sıvasspor,gercekten butun kanalları asırı amator.programa baktım cok utandım o yorumcular rızayı goklere cıkarırken carlosu kasımpasa hazırlık macı yenılgısı sonrası cok elestırdıler .bende burdan yazmıstım dogubey hatırlarsan,takım cok ıyı lıgdekı yerımızı kalecı ve forvetler belırler demıstım aynende oyle oldu .carlos getıren baskana helal olsun nedıyım bu sacma yorumculara bıle dayandı

poolat58 29.01.2014 01:59

adam tutmus yok efendım o meshur golunuzu nasıl attınız, yahu bunu soran sen 1000 inci kışısın adama, adamcağız hep aynı cevabı vermekten bıktı soru mu bu sımdı, Sivassporun geleceğini sor, hedeflerini sor, takıma oynattığı bu oyunu nasıl oturttuğunu sor, sorduğu sorulara bak 5 yaşındaki çocuk sormaz.

calipso 29.01.2014 02:11

programi izlemedim..izleyemem de zaten :rolleyes:

ama yazdiklarinizdan anladigim program moderatoru tam bir

GokhanTurna 29.01.2014 03:30

Burada yazılan her şeye katılıyorum. Böyle saçma program ömrü hayatımda görmedim. Spor programımıydı yoksa Carlos'un özel hayatını araştırma programımıydı anlamadım. Son bölümde kapattım sinirden televizyonu.

Twitter adresi yazmışlar soru sorun diye programın ilk dakikasında yazdım soruları program bitene kadar ne benim nede bir başkasının sorusu sorulmadı. Spor yorumcusunuz kaç tane insan düzgün soru sorun.
Koskoca hocayı davet ediyorsunuz insan hiç mantıklı soru sormaz mı? Sivasspor projelerin neler? Yeni transferler kimler? Aatif neden forvet oynuyor? vs vs

Sürpriz var Carlos yayına gelince dediler bizde transfer sandık. Adamlar yayına kangal getirdi bahçede sohbet ediyorlarmış gibi. Ulusal medya bunu yakaladı hemen zaten bastılar komedi haberini. Allahtan programda sorulan soruları kayıt edip haber yapmadılar. Amatörde ki Zara belediyespor ve tv 58'in eskide kalmış projeleri adamı ne ilgilendirir be abi allah aşkına yapmayın.

Sivassporla ilgili bazı konulara Carlos kendi değindi onun dışında 10 üzerinden -10 verdim ben bu programa. Babam soruları duyunca neler dedi bir bilseniz. Ben şuan az bile konuştum. Yanlış varsa yanlışı eleştirmek hakkımız. Umarım tekrar izleyip biz naptık diye ders çıkarırlar.

H_Turan 29.01.2014 06:44

Birde Köpek Hediye Edildi

adres58 29.01.2014 07:38

Eleştiri mutlaka olmalıdır. Yapıcı-yıkıcı kavramı bizim tvlerde nasıl etkili olur bilemiyorum ama ben programı izlerken adeta utandım diyebilirim. Buradan tekrarlamak istemiyorum ama seviyeyi aşağı çeken isimler yayının adeta içine ettiler. Sayın Mustafa Ateş ise seyir esnasında gıldır gıcık soruların ağızdan çıktığını farkeder etmez biraz azarlama vari müdaheleleri olduysada maalesef seviyenin aşağıda kalmasını önleyemedi. Tabi bu azarlama vari susturmada yanlış. Lakin bu tarz yayınları yapacaksanız gidip kendiniz konuk olacak ve başbaşa soru cevap şeklinde programı bitireceksiniz. Nerde çokluk.....

Rallim58 29.01.2014 08:28

[B][I]Canlı yayınların gafı/lafı önemlidir, geri çekilemez. Toplantım ve akabinde misafir nedeniyle izleyemediğim yayın için, anlatılanlara bakılınca yorumum şudur; Keşke yayın önceden bant kayıt yapılsa idi bu kadar eleştiri almazdı...

Bir de, alt yapıyı oluşturup, hangi konulara girileceğinin etüd çalışması yapılarak, sınırlar zorlanmasa idi diye düşünüyorum...

Proğram hakkında detay bilgi verilse idi buradan konu açılarak, sitemizin naif, beyefendi, samimi Sivasspor sevdalılarının soruları daha etik, daha üsluplu ve daha etkili olurdu diye düşünüyorum...

Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit kardeşimize geçmiş olsun demekten başka söz bulamıyorum...[/I][/B]

mishka 29.01.2014 08:29

Bunca şuursuzluğu yapana yapıcı eleştiri olmaz . Gölge etmesinler başka ihsan eylemez.

Sivas'ın şehir olarak sorunu ehil olan insanlar bir yerlere gelemiyor, birileri hasbelkader bir yerleri kapmış işlerini yürütüyorlar. Ali İzgi belediyenin basın sözcüsü olduysa zamanında şehrin kendini sorgulaması lazım.

sıvaslıgenç 29.01.2014 08:39

Ne dediğini bilmeden sapur supur konuştu tam bir rezillik.

Bence bu konuya tepkisiz kalmayalım kendilerine az bir çeki düzen verseler iyi olur orada temsil ettiğiniz yada etmeye çalıştığınız isim Sivasspordur onlar gibi ne dediğini bilmeyenlere kaldıysa bu iş yandık.

Salim58 29.01.2014 09:01

[B]Güzel bir program olacağını düşündüğüm için program başlamadan dakikalar önce programı beklemeye başladım.

Sayın Ateşin güzel program yapacağını ve R.Carlosa güzel sorular sorulacağından emindim ama güzel giden bir programa sorulmaması gereken soruların sorulması bu güzel programa gölge düşürmüştür.

Keşke sorular önceden hazırlansa soruların genele yakını Sivasspor ağırlıklı olsa daha hoş olurdu ama malesef olmadı..

Yapılan güzel şeyleri görüp alkışlamak, yapılmaması gereken şeyleri görüp yanlışları söylemek güzel birşey olarak kabul edilmeli, burada yapılan yanlışları görüp yazmak bence ileride yapılacak bu ve benzeri yanlışların yapılmamasına ışık tutar diye düşünüyorum.[/B]

AmiRaLL 29.01.2014 09:11

Yazik ya bide gazeteciyiz virt zirt derler bu ne yaa inan de yiyecegimi bilemiyorumm isallah Melih kardesimiz gerekenleri tercume etmistir bos gereksiz laflari sorulari etmemistir..umarim Sayi baska bu programi izlemistirde oa gore buda sonra Carlos baskani nereler gidecegi konusuda biraz daha titiz davranirr..saygilar..

Rallim58 29.01.2014 09:41

Sivasspor sevdalısı, sitemiz üyelerinin dikkatine...

Yapılan proğramı, şahsen yoğunluğum (toplantı ve misafir) nedeniyle izleyemedim. Ancak, gerek buradan yazılanlardan, gerekse özelden gelen mesaj ve telefonlarımıza gelen bilgilerden yola çıkarak; ortada bir yanlışlığın olduğu, beklenenin verilmediği bir proğram olduğu yönündedir...

Yiğidoya yakışan; yol gösterici, daha iyisini nasıl yaparıza ışık tutmak olmalıdır...

Mustafa Ateş'de, Abdullah Yiğit kardeşimizde Sivas'ımız için bir değerdir. Yapılan proğramı, yazdıkları yazılarını, yaptıkları yorumları, beğeniriz veya beğenmeyiz ama bu arkadaşlarımızın fazla yıpranmaması adına;

[B][I][U]Site yönetiminden ricam o ki; Sevgili yiğido kardeşlerimizin de izini ile[/U] konunun kapatılmasıdır. Herkes üzerine düşeni aldığını düşünüyorum. Yiğidolar olarak bizler, kimsenin raytinginin payandası değil, Sivassporun sevdalılarıyız...[/I][/B]

58_SEMİH_58 29.01.2014 09:49

Bence konu kapatılmasın,Yiğidolar düşüncelerini belirtmeye devam etsin.Çünkü bu olay yerel kanallarımızda ilk değil.Eğer bizler düşüncelerimizi belirtmediğimiz yetkili kişilerde burayı okumadığı sürece sonda olmayacak.Akşam program yapımcılarının ve yorumcularının gülüp eğlendiği ortam internet sitelerinde dalga konusu olmaya başladı.

[B]Site yönetiminden ricam konunun açık tutulması[/B] ve herkesin düşüncelerini belirtmesi.Bizler uyarmadığımız sürece kimse düzeltmeye gitmeyecek kendisini.

yigidolar06 29.01.2014 09:52

[QUOTE=58musab58;894842]umarım carlos tüm sivaslıların oradakiler gibi olduğunu düşünmemiştir. insan hedeflerini sorar. hayatındaki en leri sorar. kariyerini geleceğini sorar. kaç karın var nedir arkadaş. yazıklar olsun bi rezil olmadığımız carlos kalmıştı. elinize sağlık..[/QUOTE]
[B]Hedefinde Şampiyonluklar var oda sivasla yaşamak istiyor hediye edilen köpeğin ismini Şampiyon koymuş. 27 şampiyonluk yaşamış en az yarısı kadarda çalıştırdığı takımları şampiyon yapmak istediğini söyledi.

gectiğimiz sezonlarda güzel proğramlara damga vuran kanal 58 Sivasspor kulubu okulunuzda proğramın bu senede devamıyla ilgili düşüncelerini sordular.

Sivasın tanıtımı açısında Sivasın tarihi yerleriyle ilgili sorulan sorulara Carlos da bu konulara ilgiisinin olmadığını hatta İspanyadaki ünlü müzeyi bile ziyaret etmediğini söyledi.

Carlos mutluydu güzel proğram oldu. Çekemeyenler burda çatlıyor gibi beğenmediğiniz insanlar içimizden birileri bence güzel bir proğramdı

[/B]

Ahwettt 29.01.2014 09:58

Kusura bakmayın Yiğidolar ama ben gerçekten o programı izlemiyorum. Sadece adı eleştiri olsun diye bilnçsiz eleştiri yapılan hiç bir programı izlemiyorum.

58megayigido 29.01.2014 10:02

[QUOTE=Rallim58;894912]Sivasspor sevdalısı, sitemiz üyelerinin dikkatine...

Yapılan proğramı, şahsen yoğunluğum (toplantı ve misafir) nedeniyle izleyemedim. Ancak, gerek buradan yazılanlardan, gerekse özelden gelen mesaj ve telefonlarımıza gelen bilgilerden yola çıkarak; ortada bir yanlışlığın olduğu, beklenenin verilmediği bir proğram olduğu yönündedir...

Yiğidoya yakışan; yol gösterici, daha iyisini nasıl yaparıza ışık tutmak olmalıdır...

Mustafa Ateş'de, Abdullah Yiğit kardeşimizde Sivas'ımız için bir değerdir. Yapılan proğramı, yazdıkları yazılarını, yaptıkları yorumları, beğeniriz veya beğenmeyiz ama bu arkadaşlarımızın fazla yıpranmaması adına;

[B][I][U]Site yönetiminden ricam o ki; Sevgili yiğido kardeşlerimizin de izini ile[/U] konunun kapatılmasıdır. Herkes üzerine düşeni aldığını düşünüyorum. Yiğidolar olarak bizler, kimsenin raytinginin payandası değil, Sivassporun sevdalılarıyız...[/I][/B][/QUOTE]

Bu rezaleti gerkeli mercilere iletebilmemiz benim için yeterli bundan fazlası eğer sivasa ve sivasspora zarar verecekse konu kapanabilir herşeyden önce sivas gelir bu insanlar içimizden biri onlara zarar vermek gibi bir niyetim yok tabiki ama hatalarını en azından görmeleri bütün yiğidoları sevindireceğini düşünüyorum. umarım bundan sonra bu rezalet tekrar yaşanmaz
bu konu sosyal medyada sivası alay konusu yapmak isteyenlere verilmiş bir malzemedir ucuz atlattık diyebilirim..

noname87 29.01.2014 10:08

İyiki konuyu açmışsın.Belli insanlar var bu tarz sorular sormaya merakı var Carlos'un eşinin çocuğunun sayısından sana ne.Adamın özel hayatına niye burnunu sokuyorsun [B]televole[/B]ye çevirmişler programı yazık.:mad:

xir 29.01.2014 10:18

Mustafa Ateş sordu Carlosa,efendim maçı katleden hakemlere bile maçtan sonra gidip elinizi uzatıp tebrik ediyorsunuz,bu alışılmış bir durum değil,bunun için ne söylersiniz,Carlos cevaben diyor ki,Bizi o anda izleyen çocuklar,izleyiciler benim olası olumsuz bir sözümden hareketimden etkilenebilirler... Bu cevap o kadar ince ki arkadaşlar burda bir dünya görüşü burada bir medeni olma hali,burada insani görüş had safhada..ve böyle bir düşünceye proğram da sunulan sorular,hatta kangalların oraya gelmesi bence çok amatörce oldu..çok daha iyi hazırlanılabilirdi proğram yazık oldu..üzgünüm kendi adıma.

serserilerin_prensi 29.01.2014 10:20

Rezalet dun utandim acikcasi TV 58 amatörsün kabul et orda soru soran programı sunan hepiniz

poyrazer5858 29.01.2014 10:37

öncelikle bu başlığı açan arkadaşa teşekkür ediyorum.
dün tv58 de tam bir kepazelik örneği yaşandı. gerek programı sunan şahıs gerekse programın daimi konukları hem kendilerini hem de sivası düpedüz rezil etti. bu adamların yaptıkları programları sığ yorumlarından dolayı zaten izlemiyordum.bu siteden programa roberto carlos un konuk olduğunu okuyunca açıp izleyeyeyim dedim.izlemez olaydım. söyleyeceğim tek şey herkes kendine yakışanı yaptı. tevazusundan dolayı roberto carlos ise gözümde bir kat daha büyüdü.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:00.