![]() |
Lig Tv bu nasıl bir başlık ?
Sivassporumuzun Konyaspor yenilgisinden sonra lig tv twitter hesabında bu başlığı kullandı.
Arkadaşlar lütfen tepkimiz sadece burda kalmasın.Lig tv'yi mail yağmuruna tutalım. Aldığımız o kadar haklı galibiyetten sonra bir kere bile bizim lehimize böyle başlık atmayan bu hadsizlerin attığı başlık tepkimi çekti. [url=http://hizliresim.com/KnjMRg][img]http://i.hizliresim.com/KnjMRg.png[/img][/url] |
Cevap: Lig Tv bu nasıl bir başlık ?
bunu attırtan o sahadaki 11 rezile sormak lazım bunu
|
[QUOTE=PATRON 58;895926]bunu attırtan o sahadaki 11 rezile sormak lazım bunu[/QUOTE]
Burada sahadaki futbolu tartışmıyoruz.Neden bizim fark attığımız maçlardan sonra böyle başlık atılmadı da bugün aleyhimize tepkimizi bildikleri halde atıyorlar beni sinirlendiren o oldu ! |
[QUOTE=PATRON 58;895926]bunu attırtan o sahadaki 11 rezile sormak lazım bunu[/QUOTE]
[B] agzina saglik kardesim.... önce bizim 11 rezil Futbol oyun bakmamiz lazim ondan sonra sira LigTV [/B] |
[QUOTE=burak58as553;895934]Burada sahadaki futbolu tartışmıyoruz.Neden bizim fark attığımız maçlardan sonra böyle başlık atılmadı da bugün aleyhimize tepkimizi bildikleri halde atıyorlar beni sinirlendiren o oldu ![/QUOTE]
zaten böyle küçük baslıklarla ugrasa ugrasa büyüyemiyoruz attıysa attı ne oldu yani ne var bunda o sahadaki 11 rezil eleştirilmeli bugün bu değil:mad: |
Biz yenilsekde ligtv nin boyle bir baslik atmasi yanlis
|
[QUOTE=PATRON 58;895951]zaten böyle küçük baslıklarla ugrasa ugrasa büyüyemiyoruz attıysa attı ne oldu yani ne var bunda o sahadaki 11 rezil eleştirilmeli bugün bu değil:mad:[/QUOTE]
[B]Bu takım yense de yenilse de benim takımım.İSTER 5 FARK YİYELİM İSTER 10 FARK bu başlığı atmalarına ben sessiz kalamam.İşte sizin gibiler yüzünden Sivas'ın sesi çıkmıyor.[/B] |
[QUOTE=burak58as553;895968][B]Bu takım yense de yenilse de benim takımım.İSTER 5 FARK YİYELİM İSTER 10 FARK bu başlığı atmalarına ben sessiz kalamam.İşte sizin gibiler yüzünden Sivas'ın sesi çıkmıyor.[/B][/QUOTE]
seninlemi çıkıyo lan sivasın sesi ee napacan simdi ligtvye atacağın maillerle baslıgımı kaldırtacan :D hey Allahım ya sahip çıkmak bumu |
Sadece futbol dersi olsa iyi bir de transfer dersi diye eklemeleri lazımdı.
|
Bir maç kaybedildi diye (rezil) 11 ne demek daha geçen hafta göklere çıkarttığımız takıma ne oldu yenmekte var yenilmekte bu takım bizi buralara getirmedimi bu vefasızlık niye zor günde takımımıza sahip çıkalım perşembeden moral bozukluğu yorgunluk olamazmı hemen yerin dibine batırıyorsunuz yazık iyi günde kötü günde takımımıza sahip çıkalım şimdi destek zamanı biz rezil dersek el alem daha kötü şeyler der Sivasspor hepimizin hep destek tam destek Sivas'ın Sivaslıdan başka dostu yok bu böle biline hataları eleştirileri yapalım ama yapıcı olalım kırıcı olmayalım başkalarının eline koz vermeyelim bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım hoş görülü olalım gayet iyi durumdayız topa sahip olmada kornerde şutta önde olan biziz tek gol eksik o da başka maça İnşallah
|
neyin şikayetini yapıyosun doğru söylemiş adamlar bizi eze eze yendi.. kendi takımınızı eleştireceğinize milletin ne dediğine bakıyosunuz küçülmeyin bu kadar!!
|
ne kadar uslupları yakışık almasa da, ADAMLAR HAKLI, HEM DE MACI ÖZELETLECEK KADAR!
|
[QUOTE=PATRON 58;895971]seninlemi çıkıyo lan sivasın sesi ee napacan simdi ligtvye atacağın maillerle baslıgımı kaldırtacan :D hey Allahım ya sahip çıkmak bumu[/QUOTE]
Ulan senin gibiler yüzünden sesimizi duyaramıyoruz.Senin gibiler yüzünden Sivas'ın sesi çıkmıyor.Senin gibiler yüzünden verilen sözler yerine getirilmiyor. |
başlığı konyadan futbol resitali olarak değiştirmişler :)
ne hallere düştük ulan canın sağolsun sivasspor |
Az bile yazmışlar vesselam..
|
[QUOTE=fark58;895975]Sadece futbol dersi olsa iyi bir de transfer dersi diye eklemeleri lazımdı.[/QUOTE]
aynen adamlar 14. hlebi djalmayı gekası alıyo bizimkiler ahmaet şahbaz-pedro oldono-fatih kıran gibi çapulcuları alıyo alın size yönetim farkı |
Sadece futbol dersi olsa iyi bir de transfer dersi diye eklemeleri lazımdı.aslında yanlıs atmıslar baslıgı futbol dersı degılde transfer dersı deselerdı yerınde olurdu transfer komıtesı utansın bıze bu baslıgı attırdılar
|
[QUOTE=burak58as553;895980]Ulan senin gibiler yüzünden sesimizi duyaramıyoruz.Senin gibiler yüzünden Sivas'ın sesi çıkmıyor.Senin gibiler yüzünden verilen sözler yerine getirilmiyor.[/QUOTE]
sözü verip yerine getiremeyen baskanın ama |
[QUOTE=PATRON 58;895986]sözü verip yerine getiremeyen baskanın ama[/QUOTE]
Orda siyasi bir mesaj vardı... |
[QUOTE=keko 58;895948][B]
agzina saglik kardesim.... önce bizim 11 rezil Futbol oyun bakmamiz lazim ondan sonra sira LigTV [/B][/QUOTE] Kardeşim mesele lig tv nin yaptığı terbiyesizlik.Şeref yoksunu mahluklar biz kimizlan ders alacağız konyadan :mad::mad::mad: |
Kulübün bakkala,markete,manava çookkk borcu varmış. O yüzden transfer yapamıyorlarmış. Carlos'ta demişki '' aman gardaş önce esnafın borcunu ödeyin. Adam almasanızda olur. Kolundan tuttuğunuzu getirin '' demiş. Mesele bu yani..!!!!!!!!!!!!!
|
boş işlerle ugraşmada üstümüze yok takım oynamamış burhan hakan ümit kötü oynuyor atıfla hangi maça çıktıksa yenilmişiz (forvet olarak)3 tane forvetimiz yedek bekliyor gol yiyecegimiz açık açık ortada hoca halen oyuna müdahele etmiyor lig tv ne yazacak elbette seni rezil etmeye ugraşacak neden çünkü bizim dostumuz yok.lig tv vede hakemler elinden gelen kahpeligi yapıyor bize görmüyormusunuz konyalılar yer atlıyor faul bizim adamları basıp düşürüyorlar hakem mal gibi yüzümüze bakıyor bu hakemleri hepsimi şerefsiz bilmiyorumki.ondan sonrada hakem,ieleştirecegimize şunu bunu eleştiriyoruz aslında bize iyi yapıyorlar rum trabzonun aleyhine bir hakem olunca yer yerinden oynuyor biz ne yapıyoruz rakip sayısını narttırmakla ugraşıyoruz.
|
Zaten ligtv nezaman sivas tarafini tutmuski? Dogruya dogru, herkes sivasa karsi.
Basligi degistirmisler zaten |
[QUOTE=PATRON 58;895951]zaten böyle küçük baslıklarla ugrasa ugrasa büyüyemiyoruz attıysa attı ne oldu yani ne var bunda o sahadaki 11 rezil eleştirilmeli bugün bu değil:mad:[/QUOTE]
doğru söze ne denirki |
konyadan sıvasa transfer dersı..
|
[B]ulan arkadaş konyadan 3 yemişsiniz halen neyin tartışmasını yapıyorsun konyadan 3 yiyen rezillere sormak lazım [/B]
|
medyanın bizimle zoru var
|
koşun gidin ligtv üye olun bunun için ben almıyorum sizde almayın diyorum kardeşim.
gider ayda dünyanın parasını ödersin birde seni küçümserler. almayın aldırtmayın kimseye. bütün maçları gelin ben size 60 tl sezon sonuna kadar alayım izleyin. |
lig tv çoğu maçtan sonra bu ve benzeri manşetler atıyor.Burda lig tv 'yi değil bu takıma adam akıllı bir önlibero ve forvet almayan yönetime tepkimizi belirtelim...
|
[B]adam akıllı transfer yapmayan yönetimi bir kaç kişi dışında kimse eleştirmiyor ne varsa hakem lig tv hakemler tff bunları eleştiriyoruz tabiri cazise deve kuşu gibi kafamızı kuma gömüyoruz [/B]
|
[B]Sıra Lig Tv'ye gelene kadar o kadar çok kişi var ki kızacak...[/B]
|
[QUOTE=ready;896087][B]adam akıllı transfer yapmayan yönetimi bir kaç kişi dışında kimse eleştirmiyor ne varsa hakem lig tv hakemler tff bunları eleştiriyoruz tabiri cazise deve kuşu gibi kafamızı kuma gömüyoruz [/B][/QUOTE]
çooookkk haklısın kadeşim...doğruları söyleyincede size saldıryor bu taraftar dediğimiz futbol cahilleri. |
Galiba bunlar sivastaki konya macini izlememisler
|
[QUOTE=fark58;895975]Sadece futbol dersi olsa iyi bir de transfer dersi diye eklemeleri lazımdı.[/QUOTE]
arkadaşım yerden göge kadar haklısın adamlar trasfer yapmışlar takım takım gibi olmuş aldıkları adamlar cuk diye yerine oturmuş bizim kiler ne yapdı adı sanı duyulmamış 3.lig 5.lig adamlarını aldılar utanmadan birde taraftara transferde süpriz yapacaklarını söylüyorlar gerçekten aldıkları adamlar benim için süprüz oldu yazıklar olsun size |
[QUOTE=sivastatlıbelam;896093]çooookkk haklısın kadeşim...doğruları söyleyincede size saldıryor bu taraftar dediğimiz futbol cahilleri.[/QUOTE]
[B]Zaten memlekette Abdullah bey sivassporlu yönetim sivassporlu sahaya yabancı madde atan pankart açan küfür eden ceza almamıza sebeb olanlar sivassporlu bunların dışında ayrı düşünen sivassporlu değil ellerinden gelse sivasdan çıkaracaklar[/B] |
Başlığı görünce argo birsey yazdilar zannettim. Allahinizi seviyorsaniz ne var bunda bu tarz maclarda herzaman bu gibi başlıklar kullanılır. Konya macin daha başından beri bizim sistemi çökertti ve kabul edelim iyi oynadı.
Destek olalım şikayet edelim ama bu oyle bir durum değil. Buyutulecek birsey yok |
[B]Lig Tv'ye yapılan şikayetler neticesinde Lig Tv, bu yazıyı geri sildi... Ne olacak yazdıysa diyenler kusura bakmayın da nerede olursa olsun kimse Sivasspor'u küçük göremez...[/B]
|
eskiden gazeteler hep mizah katarak manşet atardı bence bunda gocunucak bir sey olmaması gerek hatta bundan keyf alarak futbolu eglenceye donusturmek lazım kin nefret hırs acıma duygusunu vijdanını unutmak ne için şiddet holiganlık ne için o sana ders verdi sende ona vereceksin zaten ligtvnin ne halt oldugunu bilmeyen yok yanlı terbiyesiz insanlar bir tane spiker tutamadım bir ercan taner daha cıkmadı
|
Futbol dersimi topa sahip olma %61 e %39 bizde onlar geldiğiniaaittibiz oözellikleikinci yyerinin ilk 15 dakikasi beraberliği yskalayacagimiz pozisyonlar kacirdik demek orda iki golü atsak bunlar yazılmayacak ne dersi kardeşim küçümseme kucumsedikce kuculeceksin
|
Her zaman göze hoş gelen futbolumuzla biz futbol dersi veriyorduk birazda biz ders alalım ki yönetim belki adam akıllı bir transfer yaparlar tabiki alacak iyi futbolcu ve zaman kaldıysa
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:34. |