SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yiyeceğimiz cezayı müptezeller ödesin !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37557)

burak58as553 09.02.2014 23:20

Yiyeceğimiz cezayı müptezeller ödesin !!

Yemin ederim nasıl sinir oldum.Hayatımda ilk defa bir maçta bu kadar küfür edildiğini duydum.

[B]Ulan hayvan herifler[/B] sizin yüzünüzden kulup ceza yiyecek.Sırf sizin yüzünüzden belki de Sivasspor önümüzde maçta yalnız kalacak.

[B]Ulan sığır herifler[/B] Fenerbahçe'ye küfür etmek yerine Sivasspor'a destek olsanıza.

[B]Birkaç it kopuk[/B] bir araya gelmiş [B]önce küfür ardından şike yapsana aziz yıldırım[/B] daha sonrada [B]Efsane efsane ne efsanesi .................... fenerbahçesi [/B]diye bağırıyor.Bilmiyorlar ki aslında o tezahürata Mecnun Başkan'ın ne kadar üzüldüğüne çünkü senin takımın da şikeyle adı geçiyor !!

Yönetime tavsiyem [B]yiyeceğimiz cezanın bu müptezellerin ailesine ödetmesidir[/B].Sizin 2 saniyelik keyfiniz yüzünden şu camia zarar görüyor.İnşallah kulüp şu küfür edenleri yakalar ve alacağımız cezayı o serserilerin ailelerine ödetir !!

eurovision 09.02.2014 23:30

Cevap: Yiyeceğimiz cezayı müptezeller ödesin !!

bende sinir oluyorum şu krolara :mad: tek yaptıkları çevresine zarar vermek

burak58as553 09.02.2014 23:37

[QUOTE=eurovision;897998]bende sinir oluyorum şu krolara :mad: tek yaptıkları çevresine zarar vermek[/QUOTE]

Bizim taraftar gruplarını hiç seven başka bir taraftar grubu bile yok.Sadece Elazığ ve Ankaragüçlüler var.Onlar da karşı takımın bizi desteklemesi sonucu oluşan dostluklar.
Bizimkiler her gittikleri yerde düşman ediniyor.Kimse Sivas'ı sevmiyor.Bunlar yüzünden adımız kötüye çıkıyor.Bugün olduğu gibi...

Arkadaşım ya Sivasspor'a destek olmaya git ya da hiç gitme...

yigidolar06 10.02.2014 00:12

[B]Geçen haftada Konyada koltukları kırıp sahaya attılar[/B]

ihtiyar yiğido 10.02.2014 00:15

Arkadaşlar kimse kızmasın ama sanıyorumki bunlar,ikinci takımı Sivasspor olan,GS ve Bjk lı taraftarlardır,çünkü hiç bir gerçek Sivasspor'lu takımına zarar verecek tezahüratta bulunmaz. Aziz Yıldırım denen adamı zerre kadar sevmem ama bizim misafir perveliğimize hiç yakışmadı.
GS,Bjk ve Trabzon taraftarı bize düşman buna birde FB yi ekledik böyle devam ederse yalnız kalacağız

burak58as553 10.02.2014 00:19

[QUOTE=ihtiyar yiğido;898022]Arkadaşlar kimse kızmasın ama sanıyorumki bunlar,ikinci takımı Sivasspor olan,GS ve Bjk lı taraftarlardır,çünkü hiç bir gerçek Sivasspor'lu takımına zarar verecek tezahüratta bulunmaz. Aziz Yıldırım denen adamı zerre kadar sevmem ama bizim misafir perveliğimize hiç yakışmadı.
GS,Bjk ve Trabzon taraftarı bize düşman buna birde FB yi ekledik böyle devam ederse yalnız kalacağız[/QUOTE]

[B]Hocam yalnız kalmışız zaten.Söyler misin bu ligde Elazığ'dan başka bizi seven bir takım var mı ? Hep düşman ediniyoruz hep...
Bizi seven takımlar bir elin parmaklarını geçmez...[/B]

sıvaslıgenç 10.02.2014 00:20

Açıkca söylemek gerekirse Yiğido Gençlikmiş , Genç Taraftarlar derneğiymiş hepsi fos gruplar reis diye başlarına dikmişler birisini hurra ne yaptıklarını bilmeden saçma sapan haraket ediyorlar.
Tek yaptıkları Sivass Sivasss , 58 dk şov ( oda çalıntıdır ) , Elazığ diye bağırmak ( tamam anladık kardeş takımda bu konunun bile cıvkı fena çıktı ) ,ve en iyi ve en cok yaptıkları şey i.ne hakeemm diye yırtınmak ne Yiğido gençlikten nede öteki gruplardan bir halt olmaz hiçmi bir şey bilmiyorsunuz açın Youtubeden öteki takım taraftarlarının neler yaptığına bakın sizi gidi sözde tribüncüler.

GokhanTurna 10.02.2014 00:53

O çocuklar tek tek tespit edilip tribünden kesinlikle uzaklaştırılmalı sayıları 100 200 onlar millete gaz veriyor orda. Özellikle o saçma salak tibün liderleri yaptırıyor her şeyi. Her maçta aynı şeyleri yapıyorlar önüne gelen takıma küfür ediyorlar. Yazık hemde çok yazık.

onurcngr 10.02.2014 05:49

Coluk cocugu nerde cahil dusuncesiz tek bildigi kufur etmek olan bedava mac diye taraftar grubunun icinde bulunan insanlardan ne bekliyosun. Var mi diger takimlar gibi okumus en azindan universite mezunu az kitap okumus konusmasini hareketlerini bilen bir taraftar grubu? Nezaman bu cahillik kalkar bu gruplardan ozaman bir arpa boyu yol aliriz

ankastre 10.02.2014 07:51

maça girerekn dutunda maçın içinde bile kameraya alan polisler bunları tesbit edip en az 30 gün ceza verise her birine 600 lira evlerine ceza gitmeli. rakamları oğlumda aldım. hepsine en az 600 lira ceza gider baba dedi. varsın gitsin bu zibidi gılıhlara.

atabey58 10.02.2014 08:34

bizim taraftar grupları b iran önce tasviye edilmeli adam gibi ne yaptığını bilen gruplar gelmeli yoksa bunlara kalırsa işimiz harap

onur0634 10.02.2014 08:53

Ben sadece bu gruplara suç bulmuyorum.tm o grupların başındaki gerizekalıları bi daha statlara fln almasınlar bunda hemfikiriz sanırım,ama şike yapsana aziz yıldırım sloganına taraftarların birçoğu da eşlik etti,sadece o gruplar yapsaydı ve taraftarlarda bunları yuhlasaydı hiç bir sorun olmazdı sanırım...

Ahwettt 10.02.2014 09:02

Yıllardır kombinesi olan bir tarafatarım Kombinem Maraton C de ama misafirim vardı ona bilet aldğım için tabi misafirim şehir dışından gelmişti.Tuttum misafirimi kombinemin yerine oturttum ben ise A maratonun ne oldğunu bildğim için gitim bilet aldğım yere Maraton A da biletimin yerine oturdum.İlk defada orda seyrediyorum. Sivasspor galibet Fenerbahçeli futbolcu gökhan taç atıyor. Geri zeklanın bir tutu maytap attı.Şimdi orda ya gökhana yada yan hakeme değse idi. Yada gökhan kendisini yalandan yere atsa idi. Bunun cezasını kim çekecekti. Tabiki Sivas şehri Sivasspor ve gerçek Sivasspor taraftarı çekecekti.

[B][U]Sivasspor Yönetimi yol yakınken tedbirini alacak bedava bilet dağıtmayacak ve bunları maça almayacak. [/U][/B]

Yarın çok geç olabilir. Olan Gerçek Sivaslılara Gerçek Sivasspor taraftarlarına olacak

sawyer5892 10.02.2014 09:51

takima hic bir faudalari yok anca orda burda en iyi grup biziz yarisi yapan bir avuc liseli serseri yuzunden Turkiyeye rezil olduk. onlara bunlari soyletenleri bulmak lazim

sıvaslıgenç 10.02.2014 10:22

Yiğido Gençlik , Genç Taraftarlar Derneği asla ve asla gerçek manada tribüncü değillerdir bu kafayla olamayacaklarda şuan sadece zararları var Sivasa bir an önce tasviye edilemeleri lazım.
Tribüncülüğü sadece küfür etmek olarak gören acizler bu şerefli takıma ancak zarar verirler çoluk çocukla olmaz bu iş.

bumin58 10.02.2014 10:30

fenere küfür edildi diye kendi taraftarına sığır diyen ve bu yaziyi yazan sığır tamam yazdiklarinda azda olsa haklilik payi var ama hicbir şey sana taraftara hakaret etme hakki vermez. Ayrıca dun yapilan o küfürleri hic onaylamasam da bizim açımızdan olumlu yanı da artik bizi kimse fenerin kardeşi olarak görmeyecek fenerle bu şekilde köprüleri artik. Sivassporlu iseniz Sadece sivassporlu olun

metee58 10.02.2014 10:47

Hem Sivas`ın adını kötülüyolar hemde sivasspora zarar veriyorlar.Böyle taraftarlık olmaz.

bumin58 10.02.2014 11:18

fenere küfür edildi diye kendi taraftarına sığır, it kopuk,hayvan herif diyen ve bu yaziyi yazan sığır, itkopukta sensin hayvanda sensin. tamam yazdiklarinda azda olsa haklilik payi var ama hicbir şey sana taraftara hakaret etme hakki vermez. Ayrıca dun yapilan o küfürleri hic onaylamasam da bizim açımızdan olumlu yanı da artik bizi kimse fenerin kardeşi olarak görmeyecek fenerle bu şekilde köprüleri artik. Sivassporlu iseniz Sadece sivassporlu olun

burak58as553 10.02.2014 12:29

[QUOTE=bumin58;898129]fenere küfür edildi diye kendi taraftarına sığır, it kopuk,hayvan herif diyen ve bu yaziyi yazan sığır, itkopukta sensin hayvanda sensin. tamam yazdiklarinda azda olsa haklilik payi var ama hicbir şey sana taraftara hakaret etme hakki vermez. Ayrıca dun yapilan o küfürleri hic onaylamasam da bizim açımızdan olumlu yanı da artik bizi kimse fenerin kardeşi olarak görmeyecek fenerle bu şekilde köprüleri artik. Sivassporlu iseniz Sadece sivassporlu olun[/QUOTE]

ulan siz sivassporlusunuz da ne oluyor ? insan sevdiği takıma zarar verir mi ?? milyonlarca insan dinledi aziz yıldırımın konuşmasını.yüzde yüz haklı !!

hasanpolat44 10.02.2014 12:30

fenerbahçe sadece bizim maçla ilgili olarak suçlanmıyor, arkadaşlar bunu iyi bilip ondan sonra konuşalım o tezahuratta yarası olmayanın gocunmaması lazım ki bizim de böyle bir yaramız yok, fener yaptığı pislikleri üztümüze sıvamaya çalışıyor nedense hiç kimse bunun farkında değil asıl susarsak o zaman şikeyi kabullenmiş oluruz, neden hiç kimse dün azizin laflarını kınamıyorda taraftarın yaptığı tezahuratı kınıyor (yapılan tezahurata bende karşıyım), kusura bakma aziz bey biz senin günahlarının ortağı değiliz, ben başkanıma da kulübümede güveniyorum ama azize ve fenere şike yapmadı derseniz komik duruma düşersiniz çünkü bu işi istanbul takımlarının tamamı yıllardır yapıyor hep Anadolu takımlarını bir sülük gibi emdiler yetmedi hala devam ediyorlar, bunu biraz düşünüp öyle yorum yapın, bu konu ile ilgili yorumlarınızla şikecilerin avukatınlığına soyunmuş izlenimi veriyorsunuz ki asıl kendimizi böyle rezil ediyoruz bilesiniz..

Rallim58 10.02.2014 12:40

6222 sayılı, Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun;

[B]-Spor alanlarına sokulması yasak maddeler[/B]
MADDE 12
b) Esasen bulundurulması yasak olmamakla beraber kesici, ezici, bereleyici veya delici aletler ile patlayıcı, parlayıcı, yanıcı veya yakıcı maddelerin, sokulması yasaktır.

[B]-Spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması[/B]
MADDE 13
(2) Esasen bulundurulması suç oluşturmamakla beraber 12 nci maddenin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamına giren alet veya maddeleri [B][I]spor alanlarına sokan kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis cezası[/I][/B] ile cezalandırılır.
(3) 12 nci maddenin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamına giren alet veya maddeleri [B][I]seyircilere temin etmek amacıyla spor alanına sokan veya spor alanında seyircilere temin eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar[/I][/B] hapis cezası ile cezalandırılır.

[B]Hakaret içeren tezahürat[/B]
MADDE 14 – (1) Spor alanlarında veya çevresinde taraftarların [B]grup halinde veya münferiden[/B] belirli bir kişiyi hedef veya muhatap alıp almadığına bakılmaksızın duyan veya gören kişiler tarafından hakaret olarak algılanacak tarzda aleni olarak söz ve davranışlarda bulunmaları halinde, fiilleri daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı takdirde, şikayet şartı aranmaksızın, failler hakkında [B]onbeş günden az olmamak üzere[/B] adli para cezasına hükmolunur.

[B]Kamera görüntülerinde yer alan çirkin tezahürat sahibi her bireye (en az) 15 x 20.oo TL = 300 TL ile karşı karşıya kalır.[/B]

Yasanın uygulanması halinde görüntülerde bulunan her bir kişinin ciddi cezalar ile karşı karşıya kalınacağı, bu yönde çalışma [U][B]yapılmamasını[/B] [/U]dilerim, ama gelen bilgiler çok da iç açıcı değil...

DOGU_BEY 10.02.2014 12:48

[B][QUOTE=bumin58;898110]fenere küfür edildi diye kendi taraftarına sığır diyen ve bu yaziyi yazan sığır tamam yazdiklarinda azda olsa haklilik payi var ama hicbir şey sana taraftara hakaret etme hakki vermez. Ayrıca dun yapilan o küfürleri hic onaylamasam da bizim açımızdan olumlu yanı da artik bizi kimse fenerin kardeşi olarak görmeyecek fenerle bu şekilde köprüleri artik. Sivassporlu iseniz Sadece sivassporlu olun[/QUOTE]

[QUOTE=hasanpolat44;898147]fenerbahçe sadece bizim maçla ilgili olarak suçlanmıyor, arkadaşlar bunu iyi bilip ondan sonra konuşalım o tezahuratta yarası olmayanın gocunmaması lazım ki bizim de böyle bir yaramız yok, fener yaptığı pislikleri üztümüze sıvamaya çalışıyor nedense hiç kimse bunun farkında değil asıl susarsak o zaman şikeyi kabullenmiş oluruz, neden hiç kimse dün azizin laflarını kınamıyorda taraftarın yaptığı tezahuratı kınıyor (yapılan tezahurata bende karşıyım), kusura bakma aziz bey biz senin günahlarının ortağı değiliz, ben başkanıma da kulübümede güveniyorum ama azize ve fenere şike yapmadı derseniz komik duruma düşersiniz çünkü bu işi istanbul takımlarının tamamı yıllardır yapıyor hep Anadolu takımlarını bir sülük gibi emdiler yetmedi hala devam ediyorlar, bunu biraz düşünüp öyle yorum yapın, bu konu ile ilgili yorumlarınızla şikecilerin avukatınlığına soyunmuş izlenimi veriyorsunuz ki asıl kendimizi böyle rezil ediyoruz bilesiniz..[/QUOTE]

biz ne diyoruz siz neyin davasını yapıyorsunuz? bize ne fenerden azizden biz bu işle ilgili suçlanan ve bunu kabul etmeyen meznun başkanın, korcanın ve Sivassporun derdindeyiz...başkan bu suçlamaları kabul etmiyor ve şidettle reddediyorken oradaki beyinsizler sürüsünün şike yapsana diye bağırması demek bu suçun var olduğunu ve dolayısıyla da bu işle suçlanan Mecnun başkanın da şikeci olduğunu kabul etmek demektir...eğer hala bunu anlamadıysanız ve sırf başkanı savunduğumuz için bize fb yalakası diyorsanız siz de en adi gs ve bjk yalakasısınız hadi bakalım! bizim derdimiz fener aziz değil mecnun başkandır, senin takımın ve başkanın suçlandığı bir konuyla ilgili olarak bilinçsizce sığır sürüsü gibi tezahürat yapma! işte ondan sonra da aziz gibi bir adam çıkar size :şike varsa ben mi sizi satın aldım? der...bunu kendinize yedirebiliyorsanız buyrun size afiyet olsun![/B]

hasanpolat44 10.02.2014 13:02

[QUOTE=DOGU_BEY;898150][B]

biz ne diyoruz siz neyin davasını yapıyorsunuz? bize ne fenerden azizden biz bu işle ilgili suçlanan ve bunu kabul etmeyen meznun başkanın, korcanın ve Sivassporun derdindeyiz...başkan bu suçlamaları kabul etmiyor ve şidettle reddediyorken oradaki beyinsizler sürüsünün şike yapsana diye bağırması demek bu suçun var olduğunu ve dolayısıyla da bu işle suçlanan Mecnun başkanın da şikeci olduğunu kabul etmek demektir...eğer hala bunu anlamadıysanız ve sırf başkanı savunduğumuz için bize fb yalakası diyorsanız siz de en adi gs ve bjk yalakasısınız hadi bakalım! bizim derdimiz fener aziz değil mecnun başkandır, senin takımın ve başkanın suçlandığı bir konuyla ilgili olarak bilinçsizce sığır sürüsü gibi tezahürat yapma! işte ondan sonra da aziz gibi bir adam çıkar size :şike varsa ben mi sizi satın aldım? der...bunu kendinize yedirebiliyorsanız buyrun size afiyet olsun![/B][/QUOTE]

yapılan tezahuratı asla tasvip etmiyorum bunu yorumum da da yazdım zaten benim kızdığım aziz haklı ama yerden göğe kadar haklı değil kendi suçunu bize sıvamaya çalışıyor bende bunun davasını güdüyorum..

EsEnTePeLi 10.02.2014 13:03

[QUOTE=burak58as553;897996]Yemin ederim nasıl sinir oldum.Hayatımda ilk defa bir maçta bu kadar küfür edildiğini duydum.

[B]Ulan hayvan herifler[/B] sizin yüzünüzden kulup ceza yiyecek.Sırf sizin yüzünüzden belki de Sivasspor önümüzde maçta yalnız kalacak.

[B]Ulan sığır herifler[/B] Fenerbahçe'ye küfür etmek yerine Sivasspor'a destek olsanıza.

[B]Birkaç it kopuk[/B] bir araya gelmiş [B]önce küfür ardından şike yapsana aziz yıldırım[/B] diye bağırıyor.Bilmiyorlar ki aslında o tezahürata Mecnun Başkan'ın ne kadar üzüldüğüne çünkü senin takımın da şikeyle adı geçiyor !!

Yönetime tavsiyem [B]yiyeceğimiz cezanın bu müptezellerin ailesine ödetmesidir[/B].Sizin 2 saniyelik keyfiniz yüzünden şu camia zarar görüyor.İnşallah kulüp şu küfür edenleri yakalar ve alacağımız cezayı o serserilerin ailelerine ödetir !![/QUOTE]

Bu nasıl laflar be? Sen kendi taraftarına bunu nasıl söylersin, sen kim oluyosun, kimin yalakasısın? Yapılan yanlış olabilir buna bişey diyen yok ama Türkiye nin her yerinde olan şeyler burda olunca mı anormal oluyo? Diğer kulüpler ödüyosa senin kulubünde ödeyecek, nasıl parayı taraftardan kazanıyosa, taraftarının cezasınıda ödemesini bilecek. Sizin gibi tribün anlayışı kıt insanlar yüzünden gelişmiyor bu memlekette tribün! Durmadan burdan ona buna sallıyosunuz tribünde çekirdek yiyosunuz, asıl size yazıklar olsun. Şu forumdan o kadar soğuttunuz ki insanları, taraftarları. Taraftar grubu iyi bişey yapar ya şunlar yapsa nolacak dersiniz, kötü yapar serseri dersiniz? afedersinizde siz kimsiniz?

EsEnTePeLi 10.02.2014 13:07

[QUOTE=sıvaslıgenç;898108]Yiğido Gençlik , Genç Taraftarlar Derneği asla ve asla gerçek manada tribüncü değillerdir bu kafayla olamayacaklarda şuan sadece zararları var Sivasa bir an önce tasviye edilemeleri lazım.
Tribüncülüğü sadece küfür etmek olarak gören acizler bu şerefli takıma ancak zarar verirler çoluk çocukla olmaz bu iş.[/QUOTE]

Al işte diğeride senin gibi laf yapanlar. Ya abi beğenmiyosunuz şu grupları, kimse beğenmiyor ama sebebi ne bunun bi düşünün? Sebebi sizin gibi çok bilipte tribünün içine girmek istemeyenler, sahipsiz bırakanlar, sahip çıkmayanlar. Boş boş konuşmayın artık orda bi yanlış olduysa grubun değil sahipsizliğin sonucunda oldu.

ankastre 10.02.2014 13:10

[QUOTE=Rallim58;898148]

[B]Kamera görüntülerinde yer alan çirkin tezahürat sahibi her bireye (en az) 15 x 20.oo TL = 300 TL ile karşı karşıya kalır.[/B]

Yasanın uygulanması halinde ciddi cezalar ile karşı karşıya kalınacağı, bu yönde çalışma [U][B]yapılmamasını[/B] [/U]dilerim, ama gelen bilgiler çok da iç açıcı değil...[/QUOTE]

Belli kişilere uygulansınlar gardaş, maça giremesinler.maç başlayınca garagol garagol imzaya dolansınlar evlereinede para cezası mahkeme kararıynan çıksın bir acıyı görsünler .

ben elazığda yaşadığımdan yiğenim maçtaydı, maraton c de yıllardır kombine alır. telefonla gonuşuyordum ki bu tezahüratı duydum. dedim kim bağırıyor dediki maraton a da bulunan zibidiler. yazık yazık hemde çok yazık.

adaletin kestiği parmak acımaz.versinler cezayı kim ise çeksin, bu ne gardaş ayıp ya.

kadirakin58 10.02.2014 13:12

Utanc verici tezavhuratlardi, sadece fenerbahce ile degil kimse ile kavgali olmak isimize gelmez. Dost edinmeye bakalim bundan sonra. Sivasspor'u butun Turkiye'ye sevdirelim. Sivas antipasi yaratan dallamalari da ayiklamaya calisalim. Bundan sonra Trabzon'a bile saldirmayalim. Dostluk adimlari bizden gelsin. Sivas halki beyefendidir, bu krolari ayiklamak da bizim gorevimizdir.

58fatihcan 10.02.2014 13:13

Bize karşı her fırsatı kollayan Tff nin eline koz verdik. Para cezası ile de bırakmazlar. saha kapatmaya kadar zorlarlar. Umarım en az zararla çıkarız ve bunlar bize ders olur

bumin58 10.02.2014 14:01

[QUOTE=burak58as553;898146]ulan siz sivassporlusunuz da ne oluyor ? insan sevdiği takıma zarar verir mi ?? milyonlarca insan dinledi aziz yıldırımın konuşmasını.yüzde yüz haklı !![/QUOTE]

ulan eğer azize hakli diyorsan sana diyecek bir şey bulamıyorum. aziz diyor ki hicbir dışsahaya gidemiyorum sivasa geldim sivas yöneticileriyle ilişkim var diye . bizle ne ilişkisi var . bu şer..siz sadece bizlemi şike yaptı deniyor neden diğer 17 takim üzerine almiyor şike suclamasini neden biz üzerinize alalim. başka stadlara gidemiyorsa bizede gelmesin . asil aziz bu konuşmalarla. bizi zorda. birakiyor. siz hala onu savunuyorsunuz

58svs58 10.02.2014 14:07

[QUOTE=bumin58;898195]ulan eğer azize hakli diyorsan sana diyecek bir şey bulamıyorum. aziz diyor ki hicbir dışsahaya gidemiyorum sivasa geldim sivas yöneticileriyle ilişkim var diye . bizle ne ilişkisi var . bu şer..siz sadece bizlemi şike yaptı deniyor neden diğer 17 takim üzerine almiyor şike suclamasini neden biz üzerinize alalim. başka stadlara gidemiyorsa bizede gelmesin . asil aziz bu konuşmalarla. bizi zorda. birakiyor. siz hala onu savunuyorsunuz[/QUOTE]

kardeş helal olsun sana kitabın ortasından konuşmuşsun

EsEnTePeLi 10.02.2014 14:08

[QUOTE=bumin58;898110]fenere küfür edildi diye kendi taraftarına sığır diyen ve bu yaziyi yazan sığır tamam yazdiklarinda azda olsa haklilik payi var ama hicbir şey sana taraftara hakaret etme hakki vermez. Ayrıca dun yapilan o küfürleri hic onaylamasam da bizim açımızdan olumlu yanı da artik bizi kimse fenerin kardeşi olarak görmeyecek fenerle bu şekilde köprüleri artik. Sivassporlu iseniz Sadece sivassporlu olun[/QUOTE]

Sonunda benim gibi düşünen birisini buldum be. Sonuna kadar haklısın başkan.

Rallim58 10.02.2014 14:12

[QUOTE=ankastre;898158]Belli kişilere uygulansınlar gardaş, maça giremesinler.maç başlayınca garagol garagol imzaya dolansınlar evlereinede para cezası mahkeme kararıynan çıksın bir acıyı görsünler .

ben elazığda yaşadığımdan yiğenim maçtaydı, maraton c de yıllardır kombine alır. telefonla gonuşuyordum ki bu tezahüratı duydum. dedim kim bağırıyor dediki maraton a da bulunan zibidiler. yazık yazık hemde çok yazık.

adaletin kestiği parmak acımaz.versinler cezayı kim ise çeksin, bu ne gardaş ayıp ya.[/QUOTE]

[B]Üstadım, Babası işyerinde personelimin yakını olan çocuğun stadyumda çirkin tezahüratından aldığı ceza karşısında, ekmek parası bulamayan aileleri düşündüğümde yazık olur diyorum.

İlgili maddede, bir kişi 15 günden az olmamak şartıyla diyor 20'şer gün ceza alsa, günlük 20 TL karşılığı 400 TL yatırmak zorunda kaldığı gibi, her karşılaşma da karakola gidip imza atmak resmen bir işkencedir.

Onun için inşallah Polis kayıtlarında yer alan görüntülerden bu gibi cezalara muhatap olmazlar diye gönlümden geçeni söylüyorum.[/B]

58svs58 10.02.2014 14:12

[QUOTE=EsEnTePeLi;898154]Bu nasıl laflar be? Sen kendi taraftarına bunu nasıl söylersin, sen kim oluyosun, kimin yalakasısın? Yapılan yanlış olabilir buna bişey diyen yok ama Türkiye nin her yerinde olan şeyler burda olunca mı anormal oluyo? Diğer kulüpler ödüyosa senin kulubünde ödeyecek, nasıl parayı taraftardan kazanıyosa, taraftarının cezasınıda ödemesini bilecek. Sizin gibi tribün anlayışı kıt insanlar yüzünden gelişmiyor bu memlekette tribün! Durmadan burdan ona buna sallıyosunuz tribünde çekirdek yiyosunuz, asıl size yazıklar olsun. Şu forumdan o kadar soğuttunuz ki insanları, taraftarları. Taraftar grubu iyi bişey yapar ya şunlar yapsa nolacak dersiniz, kötü yapar serseri dersiniz? afedersinizde siz kimsiniz?[/QUOTE]

kardeş on numara olmuş fener yenildi diye üzülenler istiyorduki sivas kuzu gibi otursun. fenerde yesin. dünkü karşılaşmada olupta bu keyfi çıkaramadığım için ne kadar üzülsem azdır.

58svs58 10.02.2014 14:14

bumin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fenere küfür edildi diye kendi taraftarına sığır diyen ve bu yaziyi yazan sığır tamam yazdiklarinda azda olsa haklilik payi var ama hicbir şey sana taraftara hakaret etme hakki vermez. Ayrıca dun yapilan o küfürleri hic onaylamasam da bizim açımızdan olumlu yanı da artik bizi kimse fenerin kardeşi olarak görmeyecek fenerle bu şekilde köprüleri artik. Sivassporlu iseniz Sadece sivassporlu olun

[QUOTE=EsEnTePeLi;898199]Sonunda benim gibi düşünen birisini buldum be. Sonuna kadar haklısın başkan.[/QUOTE]

sonunda bende aynı kanıdayım ikinizede helal olsun artık üç kişiyiz

MOS-BY-58 10.02.2014 14:15

Umarim bu gereksiz heriflerin sayisi cok degildir. Ben her zaman Sivasspor taraftarinin düzgünlügüyle övünüyordum. Eger bunlar cogunluktaysa üslubunu begenmememe ragmen birilerinin Aptullah abisi kismen hakli cikmis olur "Sivasspor taraftarinin nerede ne diyecegini bilmiyor" söylemiyle.

EsEnTePeLi 10.02.2014 14:21

[QUOTE=58svs58;898202]kardeş on numara olmuş fener yenildi diye üzülenler istiyorduki sivas kuzu gibi otursun. fenerde yesin. dünkü karşılaşmada olupta bu keyfi çıkaramadığım için ne kadar üzülsem azdır.[/QUOTE]

Aynen ya adam sırf fener sempatizanı olduğu için küfrü kesmeye ya da ne bileyim hakaret içeren bi besteyi kesmeye kalkışıyo. Geçen sene kadıköyde bize ne küfürler ettiler 2-1 yenince ben ordaydım ve burda bu kez kalabalık olan bizdik hiç bir şeyi unutmadım. Maçtan önce SİVAS kardeşimiz çeken fenerliler maçtan sonra ana avrat kaydılar. Eğer buna kayıtsız kalırsak sorun var demektir karşılık verirsek değil. Vallahi rahatladım herkese muhalefet olmuş gibi hissediyodum senin gibi düşünenlerinde olduğunu görmek güzel. Keşke aramızda olup bu zevki sende yaşasaymışın ama bir dahaki maça artık :)

58svs58 10.02.2014 14:25

[QUOTE=atabey58;898069]bizim taraftar grupları b iran önce tasviye edilmeli adam gibi ne yaptığını bilen gruplar gelmeli yoksa bunlara kalırsa işimiz harap[/QUOTE]

sen her maça gidecekmisin ozaman hayatında sadece 3 istanbul takımı maçına git sonra taraftara yön ver yok ya

58svs58 10.02.2014 14:33

[QUOTE=EsEnTePeLi;898208]Aynen ya adam sırf fener sempatizanı olduğu için küfrü kesmeye ya da ne bileyim hakaret içeren bi besteyi kesmeye kalkışıyo. Geçen sene kadıköyde bize ne küfürler ettiler 2-1 yenince ben ordaydım ve burda bu kez kalabalık olan bizdik hiç bir şeyi unutmadım. Maçtan önce SİVAS kardeşimiz çeken fenerliler maçtan sonra ana avrat kaydılar. Eğer buna kayıtsız kalırsak sorun var demektir karşılık verirsek değil. Vallahi rahatladım herkese muhalefet olmuş gibi hissediyodum senin gibi düşünenlerinde olduğunu görmek güzel. Keşke aramızda olup bu zevki sende yaşasaymışın ama bir dahaki maça artık :)[/QUOTE]

ben bilirim kardeş bunların kardeşi falan olmaz deplasman takımlarına file içerisinde maç izletiyorlar. maça girerken sivaslı isen bayrak sapı pankart yasak diğer taraftarlara serbest. sivaslı isen içtiğin suyun kapağını alırlar değilsen bira şişeleri serbest. alkol alan adama görevli sırtını döner. sivaslıysan sen topçuyu tribüne çağırsan seni ihtar ederler, rakip isen yöneticiye bile saydırabilirsin. bunlar yenilmiş olmanın verdiği eziklik. yok şike demişler fala bunu sivasmı diyor onanmış yargıtay kararı var mahkeme var geç bunları fener şak şakcısı deyip güleceğiz ama hala hayıflanıyorum dün orada değildim.
Not burada değil ahkam kesiyor diyenler olur. 35 senedir ne zaman sivasspor benim olduğum şehirde maç yaptıysa ben oradaydım.

bumin58 10.02.2014 15:16

Bazı dengesizler kendini Sivassporun sahibi sanıyor heralde, ne demek o tezahüratları yapanlar sahaya alınmasın. Her ne kadar küfürü ve sövgüyü sevmesem de siz kimsinizki bir Sivassporluyu 4 Eylüle almıyorsunuz.

bumin58 10.02.2014 15:30

[QUOTE=DOGU_BEY;898150][B]

biz ne diyoruz siz neyin davasını yapıyorsunuz? bize ne fenerden azizden biz bu işle ilgili suçlanan ve bunu kabul etmeyen meznun başkanın, korcanın ve Sivassporun derdindeyiz...başkan bu suçlamaları kabul etmiyor ve şidettle reddediyorken oradaki beyinsizler sürüsünün şike yapsana diye bağırması demek bu suçun var olduğunu ve dolayısıyla da bu işle suçlanan Mecnun başkanın da şikeci olduğunu kabul etmek demektir...eğer hala bunu anlamadıysanız ve sırf başkanı savunduğumuz için bize fb yalakası diyorsanız siz de en adi gs ve bjk yalakasısınız hadi bakalım! bizim derdimiz fener aziz değil mecnun başkandır, senin takımın ve başkanın suçlandığı bir konuyla ilgili olarak bilinçsizce sığır sürüsü gibi tezahürat yapma! işte ondan sonra da aziz gibi bir adam çıkar size :şike varsa ben mi sizi satın aldım? der...bunu kendinize yedirebiliyorsanız buyrun size afiyet olsun![/B][/QUOTE]

Ya ne salakca bir savunma biz Sivas şikemi yaptı diyoruz. asıl senin savunduğun ve haklı dediğin aziz ne diyor dinledin mi. " ben hiçbir dış sahaya gidemiyorum sivaslı yöneticiler le bir ilişkim var diye sivasa geldim" diyor. neden diğer 17 takım fenere şikeci deyince onlar şikeci olmuyorda biz bizim taraftar deyince biz şikeci oluyoruz asıl orda ona şikeci dememek onla beraber şikeye karışmış olduğumuz anlamıda çıkmaz mı ? neden başka sahaya gidemiyorda Sivasa geliyorum diyor. az kafanızı çalıştırp aziz ş.r.fszini haklı çıkarmaya çalışana kadar o neden başka sahalara gidemiyorsunuz da Sivasa geliyorsun diye sorun. BİZİM FENERELE GÖBEĞİMİZ BAĞLIMI ? bırakın bu ezikliği.

Şunu da bilinki İstanbul takımlarının alayı öyle yada böyle şikeci ve şer...fsizlerdir. bunu bizle yapmasalarda yapmadıkları anlamına gelmez.

Rahat olun taraftar öyle tezhürat etti diye Sivas şikeci olmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:37.