SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehirspor 2-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37578)

SivasSpor.Com 13.02.2014 06:29

Eskişehirspor 2-2 Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43420&token=23266[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta Eskişehirspor-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 17 Şubat Pazartesi

[B]Stad:[/B] Eskişehir Atatürk

[B]Saat:[/B] 20:00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Deniz Çoban

[B]Muhtemel 11'ler[/B]

[B]Eskişehirspor:[/B] Boffin, Tarık, Akaminko, Servet, Özgür, Kamara, Hürriyet, Aytaç, Erkan, Jorquera, Bienvenu

[B]Sivasspor:[/B] Nihat, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Adem, Kadir, Hakan, Aydın, Aatif

yiğido şahin 13.02.2014 07:02

Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor

geçtiğimiz yıllarda bursa ile 1 haftada hem lig jem kupa maçı yaptık kupa naçında 4-1 kaybettik lig maçında 4-0 almıştık bu maçıda 2-0 alırız diyorum

u4sivas58 13.02.2014 07:26

[COLOR="Black"]Bizim kazanma şansımız daha yüksek gönülden destekleyen taraftarımız,yüreğiyle oynayan futbolcularımız var.Allah'ın izniyle ezer geçeriz..[/COLOR]

Rallim58 13.02.2014 08:00

[B]ZTK karşılaşmasına tamamen yedek çıkan Sivasspor karşısında buram buram terleyen Eskişehirsporun, ligde şansı olacağını düşünemiyorum.

Tabii;

-Forvet hattımıza Çimento..! konmaz ise,
-Eskişehirin defans bloğunda, gruplaşan bölgede Karabulutlar..! dolaşmaz ise,
-Bir de, ortada deli dana gibi dolanan Çoban'ın gazabı olmaz ise;

Sivassporum bu müsabakanın banko favorisidir.[/B]

ankastre 13.02.2014 09:45

valla havada garada alırız diyom ama aydının gulağı çekilmesi lazım.ne öyle körü körüne saldırıyor 5 kişinin arasına.

HababamHa 13.02.2014 09:48

fb galibiyeti ile güzel bir hava yakalayan takımımız bu maçı 2-1 alır döner.

ihtiyar yiğido 13.02.2014 09:51

Yedeklerimiz aslanlar gibi mücadele etti Eşkişehiri yordu,as kadromuzda inşALLAH işi bitirecek, heyecanla Pazartesi'ni bekliyoruz

yerliturkuaz 13.02.2014 10:05

[B]Avrupa yolunda ilerlediğimizbu dönemlerde deplasman galibiyetine çok ihtiyacımız var. Lakin deplasmanda alamadığımız puanlardan dolayı takım hak ettiği yerde değil. Galibiyetle dönmememiz için hiçbir neden yok. Altta ki guruptan kurtulmak üstekki gurupla yalnız kalmak istiyorsak mutlak suretle bu deplasman maçından galibiyetle dönmemiz lazım.

Lig maratonu 10.000 metre koşusuna benzer. Yarışçılar ilk 1000-2000 metreyi beraber koşar 5000-6000 metreden sonra iyi yarışçılar guruptan koprak önde sadece 4-5 koşucu kalır. Bu maçın önemi de bence bunun gibi altımızdaki guruptan kopmamız için çok önemli bir maç.

Bende Aydın'ın dinlendirilmesi konusunda hemfikirim. Fatih'in oynadığı oyunu göz önüne koyarsak Cicinho'yu Burhan'ın yerine Burhan'ı da Aydın'ın yerinde oynatabiliriz. Aydın'ıdaikinci yarıda maçın gidişatına göre oyuna sokabiliriz....[/B]

68yasar58 13.02.2014 10:07

Kupada iki maç üst üste kaybedince, Teknik heyette olsun Futbolcularımızda olsun, kupa heyecanı kalmadığı açıkca kendini göstermişti o şekildede sonuçlandı. Bizleri heyecanlandırdıkları için emeği geçenlere teşekkürler.
Ligde şu anda altıda üstüde herşeyin değişe bileceği dönemde, gözün gördüğünü gönülde söylüyor transferde forvet takfiyesi yapılmadı sepepleri yönetimede diğer yapılan transeflerde katkı sağlayacak gibi görünüyor. Sivassporda hizmet veren her ferdi ALLAH kazadan beladan esirgesin sağlık mutluluk versin bu yıl onlar bizi her zorluğa karşı mutlu ediyorlar. Eses maçınıda YİĞİDOLAR rahatlıkla güzel bir oyonla geçeceğine inanıyor, Tüm SİVASLI YİĞİDOLARA herşeyin gönüllerince olmasını diliyorum.

PETKOVİC 13.02.2014 10:28

Kupa maçında iyice yıprattığımızı düşünüyorum. Yedeklerimize bile fazlasıyla zorlandılar aslarımızı sahaya sürünce dünkü maçtan çok farklı bir sivassporla karşılaşacaklarına eminim. 1-0 alırız golümüzü de hakan atar ;)

SenSetik 13.02.2014 10:35

Allah'ın izniyle rahat bir maç çıkaracağımızı ve önemli bir deplasman galibiyeti alacağımızı düşünüyorum

34MUAMMER58 13.02.2014 11:16

[B]YEDEKLER sadece iyi mücadele etti,eskişehir aslarıyla oynadı haliyle yoruldu,aslarımız oyuna ağırlığını koyup bu maçı kazanacaktır,diegonun olmayışı eskişehir defansını bozmuş ,bu avantajı değerlendirmek gerekir,r.carlos eminim kupa maçından gerekli notları almıştır,erkan zenginin oynadığı bölgeyi iyi tıkamak gerekiyor,ben galibiyet alacağımıza inanıyorumda ne oluyorsa oluyor hep berabere bitiyor,deplasmanda kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz ,[/b]

gogohan 13.02.2014 11:17

kupa maçında varını yoğunu ortaya koyarak yedeklerimize zoraki 1 gol atarak tur atlayan Eskişehirspor karşısında zorlanmayacağımzı düşünüyorum.

Yiğidolarımızın söylediğine ben de katılıyorum. Aydın kesinlikle uyarılmalıdır. Fatih Kıran kendini göstermeye başladı ondan faydalanabiliriz.

Bu karşılaşmada favori olan takım Sivassporumuzdur.

SAKARYA750 13.02.2014 13:21

Eskişehiri deplasmanda hiç yenemedik inşallah bir ilk yaşanır. Yenilmeyelimde ben beraberliğe de razıyım

sivaslıadem 13.02.2014 15:27

evimizde ne kadar iyi oynuyorsak deplasmanlarda da o kadar kötü oynuyoruz
Daha kontrollü oyun anlayışını tercih etmeliyiz ve alan savunması yapmalıyız
Savunmamız önde yakalanmaz ise en kötü 1 puan alırız
Galibiyet zor ihtimal
Ama rakibin yorulmasını hesaba katarsak bize de göz kırpıyor

poolat58 13.02.2014 15:39

Aydın out, Fatih in. Aydının pervasızca 5 kişinin arasına dalıp bütün takımın emeğini mahvetmesi kabak tadı vermeye başladı artık!

ihtiyar yiğido 13.02.2014 17:07

Eskişehir'li futbolcular kupada yarı finale kalmanın sarhoşluğu içinde inşALLAH o sevinç sarhoşluğu geçmeden Pazartesi galibiyetle döneriz

cemahmety 13.02.2014 18:08

Eskişehir'li oyuncular zaferin sarhoşluğunu GS yerine Antalya ile eşleşerek 1 değil 2 kat yaşadılar. Bu saatten sonra futbolcuların lige konsantrasyonunun eskisisi kadar yoğun olması mümkün olmaz diye düşünüyorum. Bizim futbolcularımızda artık şu üzerlerindeki deplasmanda kötü oynama huylarını ve fobilerini yenecek kadar güzel oynarlarsa neden Eskişehir deplasmanından 3 puanla dönmeyelim ?? Bence bunun olmaması için Hiçbir engel yok

eurovision 13.02.2014 20:22

inşallah galibiyet alacağız ilk 4'te kalabilmemiz açısından önemli maç

DOGU_BEY 13.02.2014 21:01

[B]deplasman performansımız düşüşte, hiç iç açıcı değil...bu yüzden alınacak 1 puan güzel olur...[/B]

etlidöktürek 13.02.2014 21:56

Utaka oynarsa bu maç için umutlanabilirim,fb maçının son bölümünde oyuna girmesine ragmen etkililydi ins bu mac oynar ayrica es es te diegonun sakat olması bizm icin avantaj,beraberlik alırsak dahi çok iyi olur..

58megayigido 14.02.2014 14:41

kesinlikle galibiyet almalıyız biz eskişehirden iyi bir takımız kesinlikle eskişehirin durumu çok iyi değil

BizeHerYerSivas 14.02.2014 18:36

pedro aydın adem bu üçlü hele aydın ve adem takım atakdayken öyle bir anda top kaybediyorlarki takım bir anda kontra yiyor adem in bizim bölgede akrobasi hareketleri yapmaması lazım aydın da 3 kişinin arasına dalıp topu kaybedip kendini yere atmaması lazım top kaybı olmaması lazım bunun içinde herkesin uygun biçimde uygun olan arkadaşına pas atması lazım ki bunu son haftalarda aydın ve aatif da olumsuz yönde gördük aatıf düzeldi gibiydi fener maçında ama aydın hala düğünde halaya katılır gibi topla 3 kişinin arasına dalıyor...

MOS-BY-58 14.02.2014 20:29

Insallah bu maci aliriz. Iyi oynamak umurumda bile degil.

MOS-BY-58 14.02.2014 20:32

Aydin ya top oynamayi ögrenecek ya da yerini Utaka'ya birakacak. Artik kritik hatalara yer olmayan haftalar badliyor. Akilli oynarsak tek farkla aliriz bu maci diye düsünüyorum.

migroArmis 14.02.2014 20:59

Her zaman Sivassporun galip gelmesini istiyoruz..Ama bu maç iki kere Sivassporluyuz...

58megayigido 15.02.2014 08:55

----------korcan

cici..... costa.......ahmet.....ziya

...........adem ....kadir..........

atıf...........hakan..................utaka

...............burhan

ümitin kendini toparlasın biraz

58YIGIDO58 15.02.2014 09:17

[QUOTE=58megayigido;899036]----------korcan

cici..... costa.......ahmet.....ziya

...........adem ....kadir..........

atıf...........hakan..................utaka

...............burhan

ümitin kendini toparlasın biraz[/QUOTE]

Ahmet Sahbazin daha cok firin ekmek yemesi lazim onun yerine Navratil oynasa daha iyi olur

Külhan 15.02.2014 14:07

Yigidomuz kendine düsen oyunu oynarsa yenemiyecegi takim yok velevki büyütülmüslerde olsa biz her takima karsi ayni oyun sitilimizi oynayalim görecegizki cok farkli kazanacagiz insallah bu macda sivassporun dönüm noktasi olacak

Kasim58 15.02.2014 21:36

Sivasspor bu macı alırsa ki alacak insallah onumuz acik kasim paşayı rahat geçeriz yeterki eses engelini rahat geçip takım havasını yakalasın

Yeterki biz taraftarlar elimizden gelen destegi verelim takımımızı yalnız bırakmayalım en kötü UEFA da oynayacağız hiç supemnyok bundan

34MUAMMER58 16.02.2014 10:55

[b]sivassporun son haftalarda düşüşte olduğunu düşünüyorum,ligin ilk maçlarındaki ısıran, baskı yapan,çok iyipas trafiği yapan ,yardımlaşan,ligin ençok pozisyonuna giren ,takım gitmiş,kendine gereğinden fazla güvenen ,yardımlaşmadan uzak ,çok şahsi futbol oynamaya çalışan,rakip kadar pres yapmayan takım olduk bu sorunlar giderilirse özelliklede aydın ve atıf bireysellikten çok takım oyunu oynrlarsa tekrar özlediğimiz sivassporu seyredebiliriz ,utaka ve aykuttan 2.yarılarda umutluyum ,oldoniye zaman lazım zayıflaması hızlanması hareketlenmesi,maç eksiğikliğini gidermesi lazım a2 takımında bu sorunlarınıı giderilmeye çalışması lazım eskişehiri yedeklerimiz yordu onlar tüm dikkatini kupaya vereceklerdir daha önceki maçlarda diegoya takılıyorduk diegonun olmaması bizim avantajımız enazından yenileceğimize inanmıyorum galip gelirsede o takım sivas olur [/b]

Salim58 16.02.2014 13:25

[B]Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.[/B]

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleşen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı.

Yarı sahada çift kale maçın ardından hücuma dönük oyuncular, şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Antrenmana, sakatlığı süren kaleci Korcan Çelikay, rahatsızlığı bulunan Adem Koçak, izinli Abdurrahman Dereli ve Eren Aydın katılmadı.

Bu arada, bir grup Zara Belediyespor taraftarı, teknik direktör Carlos ve Zaralı oyuncu Ziya Erdal ile diğer futbolculara tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Sivasspor kafilesinin, bugün özel uçakla Eskişehir'e gideceği belirtildi.

cemahmety 16.02.2014 14:10

Bence bu deplasmandan kesinlikle puanla döneceğiz İnşallah Galibiyet olur, burdan alacağımız galibiyetle Kasımpaşa maçına daha kendimizden emin bir şekilde üzerimizde bir baskı olmadan çıkabiliriz. bu maç çok önemli bu maçı kazanırsak Kasımpaşa maçındaki olası bir yenilgi bizi mahvetmez ama 2 maç üst üste yenilmek veya sadece 1 puan çıkarabilmek bizim için çok kötü olur bu yüzden Es-es'i yenip rahat rahat ilk 3-4 hedefimizle devam etmeliyiz

ihtiyar yiğido 16.02.2014 15:13

İç sahada başarılı bir grafik çizen Sivasspor deplasmanlarda kayıptı ama Eskişehir deplasmanında bir daha kaybolmamak üzere bulunacak İNŞALLAH

cengo64 16.02.2014 17:13

Korcan-Fatih-Da Costa-Ümit-Ziya

Cicinho-Hakan-Mehdi-Atıf-Burhan

Utaka

Bu kadro ile çıkalım sahaya.Çok Önemli maç alırsak en yakınımızda yakıma kupa mücadelesinde 4 puan fark atacaz.Önde FB ve BJK olduğu için şampiyonlar ligi sansımız var.

mertsivasli58 16.02.2014 21:38

bence eskisehirden en kötü ihtimal bir puanla dönecegimzi düsünüyorum. takimimiz sivasspora yakisir bir sekilde oynayip agresiv ve mücadele ederse Galib de gelebiliriz cünkü eskisehir suan eski gücünde degil sadece saha ve taraftar avantaji var. bizimkilerde oradaki atmosferden etkilenmezlerse umutluyum. bir iki kelimede aykut öztürk icin yazmak istiyorum, kupa macinda onu izledim ve begendim sadece ilk maci oldugu icin cok heycanli ve adaptasyon Zamani geciriyor. durusundan haraketlerinden iyi futbolcu oldugu belli ve en önemlisi nerede duracagini nereye kosacagini cok iyi biliyor bence sivasspora cok faydali olacaktir sadece biraz zamana ihtiyaci var ve yarinda oynarsa kimse sasirmasin.

A.Turan Korkmaz 16.02.2014 22:00

[url]https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/0000014/TFF/STATULER/2013-14-Sezonu-Super-Lig-Statusu.pdf[/url]

Güncel lig statüsüne göre [B]bu yıl 5 takım AVRUPA KUPALARINA [/B]katılacak.
1) normal şartlarda lig 1. ve 2. şampiyonlar ligine;
Türkiye kupası şampiyonu,lig3. ve 4. sü UEFA Avrupa ligine gidiyorlar.
2) Türkiye kupası şampiyonu, ligi ilk 2 içinde bitirirse, [B]kupa finalisti 5. takım olarak Avrupa ligine gidiyor.[/B]
3) [B]Diğer tüm durumlarda ise kupa finalistinin hiç şansı yok, UEFA Avrupa ligine gidemiyor.[/B]
Bu verilere bakarsak, [B]Türkiye kupası sadece alan takıma yarıyor, final oynayana ise pek fayda getirmiyor. Yani, kupadan elenmekle çok şey kaybetmedik.[/B]
Öte yandan, [B]ligde ilk beşe girmek çok önem arz ediyor. Beşincinin Avrupa şansı bile çok yüksek.[/B]
İlk beş için şu durumda [U]üç büyütülmüşlere[/U] ilave olarak [B]Bursaspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Karabükspor, Akhisarspor ve Trabzonspor ile çekişiyoruz[/B]. Bu takımlarla yapacağımız maçlar 6 puanlık olacak. Bu takımlardan sadece FB ile oynayıp yendik, diğerleri bekliyor. [B]Dolayısıyla bu iki hafta alacağımız her puan altın değerindedir. Yenemiyorsak yenilmemeliyiz[/B].
Sivasspor'umuzun deplasman fobisini bu iki hafta yenip Sivas'a puanlarla dönmesini diliyorum.

kristom 17.02.2014 10:36

erkan zengin gününde olmassa yada tutabilirsek maçı alırız diye düşünüyorum
çünkü çok formda

onur0634 17.02.2014 10:47

Bu maçı kazandığımız takdirde ilk 4-kopar bence büyük avantaj sağlarız avrupa kupaları için...

58CeZa58 17.02.2014 11:08

[QUOTE=A.Turan Korkmaz;899148][url]https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/0000014/TFF/STATULER/2013-14-Sezonu-Super-Lig-Statusu.pdf[/url]

Güncel lig statüsüne göre [B]bu yıl 5 takım AVRUPA KUPALARINA [/B]katılacak.
1) normal şartlarda lig 1. ve 2. şampiyonlar ligine;
Türkiye kupası şampiyonu,lig3. ve 4. sü UEFA Avrupa ligine gidiyorlar.
2) Türkiye kupası şampiyonu, ligi ilk 2 içinde bitirirse, [B]kupa finalisti 5. takım olarak Avrupa ligine gidiyor.[/B]
3) [B]Diğer tüm durumlarda ise kupa finalistinin hiç şansı yok, UEFA Avrupa ligine gidemiyor.[/B][/QUOTE]

benim bildigime göre kupayi kazanan ligden dogru avrupaya giderse ozmn finalist gitme hakkini elde ediyor almanyada öyle
mesela GS 3.ncü oldu kupayi aldi
ozmn finale antalya ciktiysa antalya gitme hakkini kazaniyor yoksa bi yerimizi silmisin sen bu yazdiklarinla
4ü ligden biri kupadan
galiba FB cezasida kaldirilmazsa ilk 5 e girenler avrupaya gidecek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:20.