![]() |
Futbol Analize Sorularınız (17.02.2014)
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
Moderatörlüğünü [B]Nail Sertakan[/B]'ın yaptığı, SİPAS TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, bugün Sivassporumuzun Eskişehir karşılaşması nedeniyle, saat [U][B]22.00[/B][/U]'den itibaren canlı yayına girecek. Programın stüdyo konuğu Sivassporumuzun 2. lig beyaz grupta mücadele ederken kadroda yer alan efsane futbolculardan [B]Cesim Yalçınkaya[/B] olurken, teknik direktörlerimizden [B]Faruk Serin[/B] ve gazeteci [B]Haydar Aldıkaçtı[/B] ise yorumları ile renk katacaklar. Stüdyoda, taraftarlarımızdan gelecek sorulara da cevap aranacak. Sivasspor müsabakası sonrasında, [B]çeşitli telefon bağlantılarının[/B] yanısıra,[B] ES TV yetkililerinden[/B], Eskişehirspor-Sivasspor müsabakasının yorumu alınacak. [B]Adaspor sponsorluğunda[/B] bir izleyici ise, Lisanslı Sivasspor armalı, [B]Roberto Carlos imzalı futbol topu[/B] kazanacak. Sitemiz aracılığı ile sorulacak soruların; [B]kısa ve öz olmasına dikkat[/B] edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur. [B]Ö N E M L İ N O T : [/B] Site yönetiminden ricamdır. [B]Sorularda, şehir ve isim belirtilmemesi halinde ve kısa olmayan soruların silinmesidir....[/B] |
Cevap: Futbol Analize Sorularınız (17.02.2014)
Abdullah Munar Diyarbakır Lice
İyi yayınlar diliyorum. Sizce Roberto Carlos sezon sonu ayrılacak mı? E-bilet uygulaması bu sezon Sivasımız için geçerlilik kazanacak mı? Çünkü Fenerbahçe maçından sonra bunun şart olduğunu düşünmekteyim. Teşekkür ederim |
[B]Konyadan Deniz
Efsane takım kaptanımızı görmek bizleri mutlu etmiştir. Maçtan önce yazdığımız için maçın sonucu inşallah beklediğimiz sonuçla sonuçlanır [url=http://resimzade.com/Show.html?i=43624&token=62029][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43624&token=62029[/img][/url][/B] |
[B]Sivas'tan Yasin...[/B]
Nail bey nezdinizde tüm misafirlerinize hayırlı akşamlar iyi yayınlar diliyorum. Cesim ağabinin uzun saçlı futbolculuk dönemini gayet yakından bilenlerdenim. Şakir, Ömer, Murat, Fahri, Savaş, Mustafa, Göksel, Feridun, Muharrem Selahattin ve Nurhan isimleri neyi hatırlatır.. Sanıyorum şu anda 66-67 yaşlarında. Bir dönem Marketi vardı şimdi ne iş yapar? Allah hayırlı ve uzun ömür versin.. |
[B]Merhaba . İstanbuldan İbrahim[/B]
R.carlos ile ilgili saçma sapan haberler çıkmaya başladı bunlar hakkında neler düşünüyorsunuz ? pedro sizce beklenen patlamayı yapar mı ? Kasımpaşa deplasmanı için istanbuldaki yigidolar için bir organizasyon olacakmı ? iyi yayınlar |
[B]Istanbuldan Adem [/B]
Sayın Nail Sertakan size ve misafirlerinize iyi akşamlar diliyorum Sizden ricam Sivasspor , FB maçından evvel kendi hemşehrimiz olan Ümit Özat yorumlarında FB karşısında Sivasspor'a hiç şans vermiyor hatta Cicinho'ya özel tedbir alan FB teknik direktörü Ersun Yenalı süper ligin ençok asist yapan oyuncusuna ölüyemi tedbir alıyorsun diye tenkit ediyor ama durum ortada Sivasspor 2-0 galip bu galibiyetin mimarlarından biride beğenmediği Cicinho , Ümit Özat'a telefonla bağlanıp yorumunu almanızı tüm Sivasspor camiası adına sizden rica ediyorum saygılarımla |
[B]İstanbuldan Fatih[/B]
Haftaya paşa ile oynayacağımız maç için taraftara çağrı yapar mısınız 58 dk şovu için. Mükemmel olsun. Sorum ise paşa deplasmanında diğer deplasmanlar gibi zorlanır mıyız? Galibiyet görmek istiyoruz. İyi yayınlar |
[B]elazığdan muharrem
[/B] nail gardaş hepinize iyi akşamlar. cesim gardaşıma ve konuklarına selamlar.çok maçını izledik beton tribünlerde. bugün maçı elimiznen teslim ettik yazık oldu. sorum şu, hedefi avrupa olan sivas eskişehirden 3 puanla dönmemiz lazım değilmiydi. |
[B]Adana'dan Orhan
[/B] Nail bey iyi akşamlar. Gol sonrası forma çıkarma olayı Sivasaporumuza verilen bir ceza değilmidir. Carlos'un bu konuda ciddi uyarması lazım değilmidir? 2 golde 2 sarıkart amatörce bir hareket değilmidir? |
[B]Sivas'tan Mustafa
[/B] Nail Bey öncelikle iyi yayınlar Pedro Oldoni ve Mahmut Bezgin hakkındaki görüşleriniz nelerdir |
[B]İstanbul / ismail Demir[/B]
Pazar günü herkesi Kaımpaşa maçına bekliyoruz.Tıklım tıklım dolduralım bize ayrılan yeri. |
Nail bey, konuklarınız, Eskişehir'in 1. golünde kalecimiz Mahmut'un hareketsiz kalmasını nasıl değerlendirirler... |
[B]Fransa'dan Hikmet SARIYILDIZ; [/B]
öncelikle iyi akşamlar... Gönül isterdi ki bugün 3 puan alalım ama deplasmanda 1 puan da iyidir. Sivasspor bizim için tek kelime ile SEVDADIR. Herkese selamlar... |
[B]elazığdan muharrem.[/B]
iyi akşamlar gardaş, sivasspora verilen 40 milyar cezayı küfür eden sivasspora yakışmayan maratondaki gruptakilermi ödyecek yoksa sivasspor kulübümü. eğer sivasspor kulübümüz ödeyecekse bi daha o küfürbaz beleşçi grupları maratona almasalar daha iyi olmazmı |
[B]
Amsterdam Zafer yıldız [/B] Nail abi amsterdam'dan iyi akşamlar iyi yayınlar diliyorum gerçekten bugün kaybettiğimiz 2 puan için çok üzüldük fakat verilmeyen bir penaltımız var 3 1 olacakti gerçekten çok üzüldük inşallah haftaya kasımpaşa yeneriz ve ileriki haftalar için daha iyi yerlere geliriz insallah |
[B]elazığdan muharrem[/B]
nail gardaş, haydar gardaşım olayı tam bilmiyor galiba. ümit özat sisinyo için 50 tane sisinyo olsa ne yazar, mezardan çıkıp gelen adam diyerek sisinyoyu küçümser şekilde söylemiştir. videosunu veriyorum ordan izlesin haydar gardaşımda bizim gibi düşünecek işte videosu [url]http://www.skorer.tv/video-izle/Skor...ldsr1Y2sr.html[/url] |
İzmir'den Yalçın Kınık,
Nail bey size ve konuklarınıza İzmir'den iyi akşamlar diliyorum. Haftalardır forvetsiz oynuyoruz. Eskişehirspor maçında da görüldü ki, UTAKA bile forvette olsa çok daha farklı oynuyoruz. Gol yollarında çoğalıyoruz. Aynı şey F.Bahçe maçında da oldu. Carlos neden forvetsiz çıkıyor olabilir. Amaç ne olabilir. Konuklarınızın bu konuda ki görüşü nedir? Birde ilk defa Sivas'a AATIF sayesinde bir GOL KRALLIĞI ünvanı gelir mi? Bunu bize yedirirler mi? :D İyi yayınlar diliyorum.. . |
[B]Hollanda Zafer Yıldız[/B]
Abi Avrupa'da bile Bir çok Sivaslı büyük takımları destekliyor çok sinir bozucu bir durum işte sivasi şampiyon yapmazlar diyip çıkıyorlar ben diyorumki böyle Sivaslı olunmaz Sonuna kadar Sivasspor büyük takımlardan Sivas'a fayda yok Yarın bir Şampiyonlar Ligi'nde oynasak inşallah oynayacagiz Sivas'a büyük bir katkıda bulunacaktir. |
[B]İsmail SİMSEK Kayseri[/B]
İyi yayınlar Nail bey. Benim anlamadıgım Bizim bir cok taraftarımız Burhan Eseri begenmiyorlar. Ben ise Burhanı cok eskiden beri takip eden ve Sivassporumuzda oynamasını istedigim bir futbolcuydu. Su an Türkiye süper ligi mevkisi itibariyle takımına en cok katkısı olan futbolcu Burhan. Burhanın en büyük performans düsüklügü oldugu zamanlar yüz felci oldugu zamanlardı. O haldeyken bile cıkıp takımımız için yüregiyle oynayıp elinden geleni yapmıstır. Böyle yetenekli ve takımı için elinden gelen herseyi yapan bir oyuncumuza daha cok sahip cıkılması gerektigini düsünüyorum. En kısa zamadada insallah konugunuz olur. Burhan Eserle ilgili sizlerde düsüncelerinizi bizlere aktarırsanız seviniriz. İyi yayınlar iyi aksamlar. |
Nail bey taraftar profili konusunu başlı başına ve taraflarında hazır bulunacağı program olması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Sivassporumuz 3. ligde iken hatta amatör kümeye düştüğümüz sezon dahi tıklım tıklım olan taraftarın stadyumdan çekilmesi, kendini bilmezlerin küfürlü ve çirkin toplu tezahüratları olabilir mi? |
[B]Zafer yıldız Amsterdam[/B]
Nail Abi Haftayaki Maçımiz Sifresizmiş Doğrumu birde Abi yeni Stadyumda çalışma devam ediyormu Oraya bir wep cam olursa inşallah bizde takip ederiz :) |
[b]İSTANBULDAN MUAMMER
nailabi size ve konuklarınıza hayırlı geceler diliyorum ,utakanın sakatlığının son durumu nasıl? haftaya oynayabilirmi?açıklarsanız memnun olurum[/b] |
[B]Amsterdam zafer yıldız
[/B] Nail abi Utakanin bir pozisyonu vardı sakatlık geçirdiği biraz önce izledim pozisyon penaltı değil özür dilerim Utaka öyle bir düştü ki bir an bizde penalti sandık. |
Kölndem Mustafa kavak
Nail abi dademin muhtemel onbiri saydiniz bunlarin arasinda burhan ile mehdi vardi ama benim bildigim haftaya burhan ile mehdi cezali duruma dusdukleri icin yoklar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:50. |