SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-3 Elazığspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37604)

SivasSpor.Com 23.02.2014 14:32

Sivasspor 1-3 Elazığspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43651&token=80841[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta Sivasspor-Elazığspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 2 Mart Pazar:

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 13:30

Maçın Hakemi: Fırat Aydınus

[B]Bilet Fiyatları:[/B] 5-10-15 TL Misafir takım (Kale Arkası): 5 TL

karamik 23.02.2014 14:34

Cevap: Sivasspor - Elazığspor

Kasımpaşa'dan altı tane yediğimiz bir haftanın sonunda Elazığ'dan alınacak bir mağlubiyet beni üzmez umarım kazanır gakkoşlar biz bu takımla bir yere varamayız.

58_babacan_58 23.02.2014 14:36

Costa yok bu maçta.Bu ağır yenilgyi telafi etmeleri lazım.

legolass 23.02.2014 14:37

bu takımdan hiçbir beklentim yok.eğer avrupaya giderse bu takım gerçekten diğer takımlara haksızlık olur.

58YIGIDO58 23.02.2014 14:38

Elazig alir benim bir ümidim kalmadi...

sirseri58 23.02.2014 14:41

Elazığ kazakır ınsallah sıkıntılı durumdlar

sivasfutbol 23.02.2014 16:15

yönetim bu sonuçla gurur duyuyordur herhalde

Morten58 23.02.2014 16:26

[B]_____________________________ Nihat ____________________________

Cicinho ________ J.Navratil________ Ahmet Sahbaz ________ Ziya Erdal _

_________________ Adem Kocak ________ Mehdi Taoil _________________

Burhan Eser ______________Aatif Chahechouhe__________Aydin Karabulut

______________________ John Chukwudi Utaka _______________________[/B]

[B]Yedekler : [/B]

[B]Mahmut Bezgin
Abdurrahman Dereli
Fatih Kiran
Ümit Kurt
Hakan Arslan
Cihan Özkara
Pedro Henrique Oldoni do Nascimento[/B]

Böyle bir Kadroyla cikmaliyiz !!!

Manuel Da Costa cezali , Kadir bu hafta Kadroda olmamali . Ve Korcan en kisa zamanda iyilesmeli insallah !!!

u4sivas58 23.02.2014 17:48

Arkadaş puan alamazsın anlarım da 6 nedir yaa.Biz deplasmandan puanlar alarak gelemeyeceksek kapatıp gidelim dükkanı.

İnşallah Elazığ maçında toparlarız demekten başka çare kalmıyor.:confused:

sıvaslıgenç 23.02.2014 18:35

Sivasspor rahat kazanır ancak bu taımdan çok uç eşyler beklemek garip olur.
Bu sene öyle böyle 5-6 yiye yiye gidecek belli ancak seneye artık kendimizi aşıp hedefi Avrupa olarak belirlememiz lazım , bunun içinde çok sağlam transferler yapmak gerekir ancak en öncelikli transfer kale ve forvet olmalı.

Ferhat06 23.02.2014 19:01

Elazığ buraya puan için gelecek ve kesinlikle rahat bir galibiyet alacağımızı düşünmüyorum.Burhan ve Korcan'ın takım için ne kadar önemli olduğunu acı bir şekilde yaşadık.İyi olan ve hakeden kazansın.

Mehmet ATEŞ 23.02.2014 19:51

Bazı arkadaşlar Elazığ maçında yenilirsek üzülmeyeceklerini söyliyorlar enteresan ısterseniz elazığla yer değîştirelim beyler şu anda 4 siradayiz her takım kötü oynayabilir abartmayalim kendimize gelelim bursada gs 6 yedi ilk yarida da fenerden 5 yedik inşallah elazığ galibiyetiyle tekrar yükselişe geçeriz ilk yarida kasımpaşa maçinda da 5 lik olabilirdik şşanslıydık bu takım ayni ibb gibi ters geliyor bize sivassporumuza hep destek tam destek saygılar

adres58 23.02.2014 20:27

Seni bir gün değil her gün seveceğiz [B]Sivasspor[/B]....

[IMG]http://i.hizliresim.com/x9WMRr.gif[/IMG]

ihtiyar yiğido 23.02.2014 20:45

Sevğili yiğidolar bir mağlubiyetle hemen bu kadar karamsarlığa kapılmayalım her takım mağlup olabilir,evet biraz farklı mağlup olduk ama ne yapalım artık kısmet diyelim.
Fakat üzüldüğüm nokta bu cefakar seyirciye yazık oldu,bu mağlubiyetle İstanbul taraftarımızı hem üzdük hem küstürdük , Kasımpaşa deplasman değil kendi sahamız gibiydi, bu kalabalık taraftara rağmen yenilmemiz bizi kahretti.
Elazığ maçına gelince bu maçı rahat kazanacağımızı tahmin ediyorum,çunkü bu mağlubiyet Fb galibiyeti ile havalanan futbolcularımızı kendine getirmiştir sanıyorum.

Dua 23.02.2014 21:16

Rengifodan sonra bize Pedroyu satin aldiranlari esefle kınıyorum.

yigido yakup 23.02.2014 21:23

Farkli yenildigimiz haftanin ardindan Elazig ile oynayacak olmanin üzüntüsünü yasiyorum. Alti lik macin acisi bi sekilde cikacak ama bu Elazig a denk gelmesi üzücü.

Artik Gakkos gardaslarimiz bizei hosgörsünler.

sebasteia 23.02.2014 21:27

istanbul'da son yıılarda gördüğüm en ateşli, heyecanlı taraftar önünde, kasımpaşa'dan altı tane yiyorsan elazığ'ı yensen ne olur yenmesen ne olur? bu saatten sonra elazığ maçı alsın, bari işlerine yarasın. galibiyet filan beklemiyorum...

A.Turan Korkmaz 23.02.2014 21:38

Hızlı oynayan, bize önde basan, pres yapan takımlara karşı önce bocalıyor, rakip forvetler becerikli iseler golleri yiyip oturuyoruz. Dış sahada durum böyle oluyor. Kendi sahamızda ise, rakip taraftarımızın baskısını aşıp takımımıza kolay kolay pres koyamadığından takımımız nisbeten daha rahat kendi oyununu oynayabiliyor ve rakibe kabul ettirebiliyor.
Elazığspor, tamam, sempati duyduğumuz bir takım [B]ama bizim onlardan daha çok puana ihtiyacımız var.[/B] Onlara sonuçta kümede kalmak için belli sayıda puan gerekiyor ve yetiyor. Kendi sahalarında alacakları puanlara, birkaç puan da deplasmandan katsalar ligde kalırlar ama bizim ilk 5 sıra hedefimiz çok daha zor.
Maçtan önce gelecek rakip taraftara jestler yapalım, maç başında iki takımı beraber tribüne çağırıp alkışlayalım. Ama o kadar. [B]Hakemin düdüğü çalınca her maç ne yapıyorsak onu yapalım. Top bizdeyken tezahürat, rakipteyken ıslıklama. [/B]Elazığspor ve taraftarına bizim yapacağımız en iyi şey onları güzel ağırlamak, küfürsüz kötü sözsüz yolcu etmektir. Fakat 3 puan bize lazım. Onu vermeyiz.
Takımımızda hangi mevkide kim oynarsa oynasın takım oyununu sahaya yansıtırsak maçı da alırız. Araz çıkaran, şahsi oynayan, garip işler yapan olursa da zorlanırız. [B]Teknik heyet takım oyununa uymayan kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayacak, kenara alacak, hevesli istekli canla başla mücadele edeni kadroya koyacak.[/B] Başka çaresi yok bu işin.

SivasliMuhammed 23.02.2014 21:54

Biz bu macta forvetli oynarsak en az 3 gol atariz.gol yememek icin korcan kalede olmali

cengizzzhan58 23.02.2014 22:00

[QUOTE=Morten58;900048][B]_____________________________ Nihat ____________________________

Cicinho ________ J.Navratil________ Ahmet Sahbaz ________ Ziya Erdal _

_________________ Adem Kocak ________ Mehdi Taoil _________________

Burhan Eser ______________Aatif Chahechouhe__________Aydin Karabulut

______________________ John Chukwudi Utaka _______________________[/B]

[B]Yedekler : [/B]

[B]Mahmut Bezgin
Abdurrahman Dereli
Fatih Kiran
Ümit Kurt
Hakan Arslan
Cihan Özkara
Pedro Henrique Oldoni do Nascimento[/B]

Böyle bir Kadroyla cikmaliyiz !!!

Manuel Da Costa cezali , Kadir bu hafta Kadroda olmamali . Ve Korcan en kisa zamanda iyilesmeli insallah !!![/QUOTE]

bence aydın yedek başlamalı atif sol kanata mehdi forvet arkası ve kadir adem ikilisi orta alanda oynamalı.utaka sakatsa yerine cihan oynamalı maça forvetle başlamalıyız atiff kendi mevkisinde oynamalı

58Sivaslilar 23.02.2014 22:04

UTAKAYA mutlaka yer vemeliyiz korcan kalede olmali defansi yarabilecek forvertimiz yok elimizde olan oyuncularla sezonu en az hasarla tamamlamaliyiz baska caremiz yok baska sivassporda yok:confused:

58Sivaslilar 23.02.2014 22:12

Biz taraftar yorumcular gördügümüzü hissetiklerimizi dogru bildiklerimizi elestirip yazmaliyiz bu sikintilari sivasspor ve tüm yigidolar adam gibi transfer yapamayan ruhsuz yönetimin teknik heyetin yüzünden yasiyoruz?????????????

cılgınsivas58 23.02.2014 22:13

elazıg fb maçını alamazlarsa sıkıntıya gırerler
onun ıcın bizim maça asılırlar elazıg alır

34MUAMMER58 23.02.2014 22:16

[b]elazığsporun puana bizden çok ihtiyacı var,sivassporunda yaralarını sarması gerekiyor,kendi sahamızda kolay kolay yenilmiyoruz,altımızdaki takımlar bize yaklaştılar,sivassporun hedefi avrupaya gitmektir mümkünse şampiyonlar ligine gitmektir,bu çok önemlidir sivasspor için ,şampiyonluğa oynamamızın altında avrupada adımızı duyurmamız ve kasamıza para girmesidir,bu sivassporun süperligde kalıcı olması ve sivassporun zirvelerde yeralması için çok önemlidir,elazığ bu ligde kalacaktır,ben yeneceğimize inanıyorum[/b]

58Sivaslilar 23.02.2014 22:17

Bu takimin icerisinden altarnatif üretmeliyiz :confused: düzgün bir altarnatifle elazigi geceriz???

ihtiyar yiğido 23.02.2014 23:59

[QUOTE=34MUAMMER58;900145][b]elazığsporun puana bizden çok ihtiyacı var,sivassporunda yaralarını sarması gerekiyor,kendi sahamızda kolay kolay yenilmiyoruz,altımızdaki takımlar bize yaklaştılar,sivassporun hedefi avrupaya gitmektir mümkünse şampiyonlar ligine gitmektir,bu çok önemlidir sivasspor için ,şampiyonluğa oynamamızın altında avrupada adımızı duyurmamız ve kasamıza para girmesidir,bu sivassporun süperligde kalıcı olması ve sivassporun zirvelerde yeralması için çok önemlidir,elazığ bu ligde kalacaktır,ben yeneceğimize inanıyorum[/b][/QUOTE]

Sayın yiğido kardeşim ''Sivasspor'un hedefi avrupaya gitmektir mümkünse şampiyonlar ligine gitmektir'' diyorsun evet çok doğru söylüyorsun biz taraftarlar olarak arzumuz bu, ama yönetim bizim gibi düşünmüyor, şayet düşünseydi ara transferde bu takıma adam gibi futbolcular transfer ederdi sezon sonunda'da kasamız dolardı, adımızda duyulurdu hayırlısı bakalım bekliyoruz.

ali 58 24.02.2014 07:49

öncelikle bu maç dostluk havasında geçeçek bir karşılaşma olacak futbol tarafına gelirsek sivassporumuz alır bu maçı telafi ederiz deplasmanda korkak ve açık oyunumuz bizi bu hallere getiriyor fener maçının gizli kahramanı nihat varken mahmut bezginde niye bu kadar ısrar ediyorlar !!!!!!

58fast58 24.02.2014 09:05

bu maçda işimiz zor bence elazığında çok acil puana ihtiyacı var inşallah düşmezler antalya düşsün dilerim

ofozturk 24.02.2014 15:04

arkadaşlar ne kadar da karamsarsınız. biraz ümitvar olun. takıma birşey oldugu yok. olacak böyle yenilgiler. takım bunu telafi edecektir. seri galibiyetler alarak halledeceğiz inş.

byemgineer 24.02.2014 15:19

sivasspor elbet yenecek kardesı, ama bu aksamkı sonuca baglı eger fener yenılırse bız de yenerız elazığ ı, yok fener yenılmezzse bız banko beraberlık alırız bu mactan. cunku bırılerı oyle ıstıyor. :mad:

34yigido34 24.02.2014 17:32

korcan
cicinho navratil ümit ziya

adem mehdi
burhan aatıf aydın

utaka

ercan58.a 24.02.2014 17:56

[B][COLOR="black"]yazık oluyor sivasımıza - takımımıza ve taraftara
teknik yönetim ve yöneticiler Allahtan korkun bu kadar rezilliğe hiçte hakkınız yoktur.
şunların kulağını çekin artık
bir maç diğerini kesinlikle tutmuyor
takımda en ufak bir istikrar yoktur
heleki şu pislik aydın karabulutu def edin takımımızdan bu kadar aptalca oynamaz bir insan
elazıg falan bizi ilgilendirmez adam gibi oynasınlar 3 puanıda çatır çatır alsınlar dileğim bu
yediğimiz 6 gole gelince
2 si aydına
1 ini kaleciye
1 ini yeni santrofor bozuntusu aykut mudur nedir
1 ini santrofor müsveddesi oldoniye
1 inide istediğinize siz yollayın
kısacası YİGİDO yu üzmeye kimsenin hakkı yoktur[/COLOR][/B]

58YIGIDO58 24.02.2014 18:01

Harika giden, kaliteli bir Sivasspor iste boyle amator takima cevirilir yaziklar olsun ne haliniz varsa gorun !!!!!!

sawyer5892 24.02.2014 18:03

[QUOTE=karamik;899985]Kasımpaşa'dan altı tane yediğimiz bir haftanın sonunda Elazığ'dan alınacak bir mağlubiyet beni üzmez umarım kazanır gakkoşlar biz bu takımla bir yere varamayız.[/QUOTE]

yaziklar olsun bu zihniyetteki taraftarlara. Cekirdekci mi demeliydim yoksa

karamik 24.02.2014 18:07

Hatırlarsınız Rıza çalımbay zamanında Samsun'u orada yenerek düşürmüştük Antalya Lig'te kalmıştı şifo Mehmet e rıza kıyak yapmıştı Ogün Samsun'a çok üzülmüştüm bu maçta Elazığ kazansın isterim gün gelir onlara biz muhtaç oluruz

messi63 24.02.2014 18:27

Sivasspor Kazanır.

etlidöktürek 24.02.2014 21:59

Yıl olmuş 2014 hala bıraķın kazansınlar diyen arkadaşlar var:)
Elazıĝ kazanırmı bilmem ama puan kaybedersek gram üzülmem anasını satıyım,kaybedersek gakkoslara kaybedelim..hedefi olmayan zihniyetin prim yapmasını istemiyorum:mad: eee gravatlı arkadaslar bu isler boyle nidecegen,ha birde transfer haberlerini tvden izleyip gülüyorum ne yapacaksın...

Ferhat06 25.02.2014 10:34

Elazığ dün galibiyeti son anda kaçırdı.Kalecileri çok formda Ivesa,zaten birçok puan kaybını da yerli kaleci diye Zülküf sevdasından yaşadılar.Defansı Samba Sow toparlıyor öbür yabancı da fena değil,Vlenjas.Forvetde Deniz ve Serdarlara dikkat etmeliyiz.Ortasahaları kırılgan;Bilica önlibero oynuyor tekme tokat idare ediyor,Mehmet Nas iyi niyetli ama güçsüz.Onur Ayık ve Tello iyiler,Onur Fenere harika bir gol attı.

DoomsDay58 25.02.2014 12:16

İç sahada farklıyız bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum. inşallah fark atarız da averajı toparlarız biraz

eurovision 25.02.2014 14:36

sivassporlular elazığsporlularla beraber maç izlemek istiyor inşallah güvenlikler burnunu sokmazlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19.