SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kabul Edelim, Sistem Artık İşlemiyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37605)

poolat58 23.02.2014 15:58

Kabul Edelim, Sistem Artık İşlemiyor!

Rakiplerimiz artık bizi çözdü. Her takıma karşı, içerde
dışarda aynı oyun oynanmaz. Prese hiç gelemiyoruz,
topu ayağımızda 3 saniyeden fazla tutamıyoruz, ya kaptırıyor ya da saçma bir pas atıyoruz. Bu takımı
biraz aklı olan her teknik direktör yener. Kanatları
tıka, önde baskı yap, araya pas at tamam. Böyle gitmez alternatif bir sistem şart. Deplasmanda bu
takım tanınmaz hale geliyor. Bizim kaderimiz her
sene en az bir kez 6 yemek olmamalı.

Kaleci diye alınan umursamaz zata da iki çift lafım
var. Geldiğin takım SİVASSPOR bunun farkına var!

Bu arada antremana giden taraftarlarımızdan
aldığımız bilgilere göre oyuncularımız antremanda yumruk yumruğa birbirine girmişler. Bu neyin rahatlığı, o sahaya çıktığınızda SİVASSPOR için varsınız, kişisel egolarınızı bir tarafa bırakmanız lazım.

İyi oynayın, mücadele edin, yenilin, kümeye oynayın razıyız. Ama bu kadar kötü oynamaya hakkınız yok!

Bu taraftar her zaman böyle hoşgörülü olmayabilir
ona göre!

58 Amsterdam 58 23.02.2014 16:07

Cevap: Kabul Edelim, Sistem Artık İşlemiyor!

Haklisiniz ama taktikten daha önemlisi bizim oyuncularimiz, neden ayni taktik evde ise yariyor ?

PETKOVİC 23.02.2014 16:11

sistemden ziyade ilerde yetersiz kaldığımız gibi defansta da çok aksıyoruz. yani ilginçtir hücum yapmadan kontra atak yiyoruz. en formda olduğu dönemde de yazdım burada bana muhalefet edenler oldu. ümit kurt bizde 11 oynayacak oyuncu değil, aynı şekilde adem yan pastan başka bişey oynamıyor, kadir orta sahamızdaki dinamomuz onun da top tekniği zayıf, hakan fizikli kondisyonu güçlü bir oyuncu fakat oyununu genele yayamıyor, ziyada son zamanlarda önemli kademe hataları var cicinho keza öyle, forvetimiz zaten yok bişey diyemiyorum aatif yalnız kalıyor aydın kendine oynuyor, yeni transfer aykut pedro zaten beklediğimiz gibi çıktı. kadromuz kabul edelim ki hala kısıtlı devre arası transferlerimiz hep 2. ve 3.ligden oldu kulübeye adam alacaz dediler kulübede bile oturacak kapasitede değiller. burada suçu başkanımızı ayırarak söylüyorum ki YÖNETİM!!!

poolat58 23.02.2014 16:11

kardeşim ben de onu soyluyorum ıste, evde de dısarda da aynı taktık ıslemıyor. Yemıyor zorla degılkı. Bızım takım kontra atak nedır bılmez oldu. Sureklı yana gerıye oyunla nereye kadar! Baska takımların maclarını bı ızleyın, adamla ne oynuyor. Bızım takım ınsanın futboldan sogutuyor, kazandıgımız maclar dahıl!

kngal yiğido 23.02.2014 16:16

Kahraldum bugün maçta amatör kaleciyle olurmu ne sistemi kadir aydin uyor

hoğuz 23.02.2014 16:17

oyuncular hep 30 yaş ve üstü tempo yapamıyoruz, koşamıyoruz, rotasyon şart .. fatih kıran ve mehdi tempo yapabilen oyuncular mutlaka değerlendirilmeli... adem kadir aydın kesilmeli(özellikle aydın)... ama birşey varki söylenilmesi gereken CARLOS oyuncu değiştirmeyi bilmiyor.. İlk yarıda oyuncu değişmek suç değildir.. Aykut isimli oyuncu ilk yarıda hiçbirşey yapmıyor savunmaya destek vermiyor Carlos bunu görmüyor .. Kusura bakmasın ama çok eksiği var ve Sivasspor deneme tahtası değildir.. Ayrıca Kasımpaşa Taraftarına da özel olarak teşekkür ediyorum şahsım adına gerçek taraftarlık böyle olur..

34MUAMMER58 23.02.2014 21:33

[b]şunu söylemek istiyorum ,deplesmanlarda yenildiğimiz maçlara şöyle bakacak olursak,kayseri hariç hepsinde rakiplerimiz sezonun en iyi futbolunu bize karşı oynadılar ,,sistem belli sivasspor kanatlarını tıka orsahada kadir ve ademe pres yap atıfı topla buluşturma ,defansın arkasına ara pas yap sivası yen bukadar basit ,takım çok yaşlı ,özellikle kadir ve ademde fiziki düşüş var,hem içerde hem dışarda aynı taktikle olmuyor,kasımpaşa maçında ben hoca olsam, ne olursa olsun forvetle baslardım burhanın yokluğunda fatihi sağbek onun önünde cicinyoyu oynatırdım navratili stoper oynatır ,defansın önünde costayı önlibero oynatırdım,oldoniyi ilkyarı ,2,yarıda cihanı oynatırdım,kadirin yerine 2.yarı hakanı alırdım ,yorulan adem kadir ve hakanın yerine oyuna adam sokamadık buda yönetimin acizliğinin göstergesidir [/b]

psychology58 23.02.2014 21:49

Antrenmanda kavga eden futbolcular kimler ?

poyrazer5858 23.02.2014 22:00

[QUOTE=poolat58;900039]

Bu arada antremana giden taraftarlarımızdan
aldığımız bilgilere göre oyuncularımız antremanda yumruk yumruğa birbirine girmişler.
[/QUOTE]
inşaallah doğru değildir. çünkü yapılan ropörtajlarda bütün futbolcular ağız birliği etmişçesine takımda arkadaşlık seviyesinin üst düzeyde olduğunu söylüyorlar.
yumruk yumruğa kavga edenler kimlermiş. isim verebilirmisiniz.

candeniz 23.02.2014 22:23

Aynen sistem işlemiyor eskiden kanatları kullanırdı şimdi sadece ayağa pasla çıkmaya çalışıyoruz ama olmuyor 1 b planı yokki halen defansta pas yapıyorlar 2.golü de o yüzden yedik yazık ... :(

fedayi 23.02.2014 22:26

sistemin işlemesi için ilk önce oyuncuların adam akıllı iyi bi oyun ortaya koymaları gerekiyor mücadele etsinler ondan sonra yeniliyorlarsa sistemi ozaman eleştiririz bu kaleci mahmutu nerden bulduk bilmiyorum ama bence biz belamızı bulduk bu kaleciyle kaleci demeye de bin şahit lazım ama neyse. bi adam akıllı forvetimiz yok mehmet yıldızı arar olduk pedro yerine o gelseydi keşke ikinci devrede transfer edilen oyuncuların hepsi boşuna bence .böyle giderse avrupa kapılarını zor görürüz biz. dileriz bu maç akıllarını başlarına getirir bizim oyuncuların

poolat58 23.02.2014 22:41

isim vermek doğru olmaz arkadaşlar, umarız sorunu tatlıya bağlamışlardır.

Kokomo 24.02.2014 08:05

Bu sistem ile (AAatıf'ın forvet olduğu) hiçbir zaman başarılı olamayız diyorum tam 2 aydır !

Fenerbahçe maçı hariç haklı çıktım ki hakem olmasa o maçı da veriyorduk !

Umarım R.Carlos veya yardımcıları buraları okuyorlardır !

Yoksa Rıza Çalımbay'dan farkları kalmayacak ...

58svs58 24.02.2014 08:24

borjan kalmalıydı ama yapacak bişey yok

yiğido gardaş 24.02.2014 09:04

Tüm taraftarın gördüğünü Carlos görmüyormu?
Haklısınız Çok pas yapana puan vermiyorlar,çok gol yiyene hiç vermiyorlar,ezberlenen oyun şekli,
Takımda düşüşün sebebini yine Carlos bilir ve tedbirini almalıdır,böyle ne yaptığını bilmeyen ve rakibe ilk dakikada teslim olmuş takım,
Lütfen gurbetteki sivaslıların heyacanlarını hüsrana dönüştürmeyin

dicanio 24.02.2014 09:39

Iki stoperimizin ikiside agar oyuncular araya atilan her top pozisyon oluyor bek oyuncularimizda gununde olmazsa seyret ozaman cumbusu.benim gorusum deplasmanlarda liberolu sisteme gecilmesi 5-4-1 olur 3-5-1-1 olur yani bu agar savunmanin arkasina birtane libero sart

karasarlıyiğido 24.02.2014 10:33

bence takviye şarttı yönetimin hesabı çarşıya uymadı bizimkiler kupada biryerlere gelip kısa yoldan avrupa hayali kurdu lig de de ortalarda bitirsek yeter diye düşündüler fakat kupada hüsrana uğradılar birden kendimizi ligin ilk dördünde bulduk tabiki lig zor transfer olmadan zor geçeçek ama ortak fikrimiz aynı bir kaç adamla olmaz istikrar ve mücadele şart birde takıma göre taktik yapılmalı diye düşünüyorum

OLCAY_58_AKKUS 24.02.2014 10:35

transfer diye davulcu tutmadığımız kaldı ama almadılar o yüzden bunlar normal diyorum.

OLCAY_58_AKKUS 24.02.2014 10:39

önümüzdeki yıl mehmet yıldızın yarattığı etkiyi ikiye katlayacak forvet,kadiri yedek bırakacak orta saha,aydının ilk 15 dakikalık performansını maçın geneline yayacak sol açık ve atıfla uyum içinde çalışan kaliteli bir 10 numara tabir edilen bir pasör lazım.

ezelşener 24.02.2014 11:33

bu maçta hepsi kötü idi ama.özellikle kaleci mahmut ve adem koçak dahada kötü idi.bu adem koçak neden hep geri oynar ve hep defansı zora sokar.yeter artık ya.ve Carlos ademi değil kadiri çıkarıyor.tamam hepsi kötüydüde bu Bülent Yıldırım denen eyyamcınında etkisi çok oluyor.takım resmen onun maçlarında sinmiş bir şekilde oynuyor.

GokhanTurna 24.02.2014 14:46

Carlos'u suçlamaya gerek yok yeterli transferleri ara transfer döneminde gerçekleştirmeyen yönetimin suçu bu. Carlos Pedro'yu istedi tamam orasını hepimiz kabul ediyoruz fakat bir forvet daha istemişti o alınmadı.

Carlos şuan başarılı gidiyor ligde ki konum ortada. Fakat en büyük hatası evimizde oynadığımız futbolu deplasmanda hücumcu takımlara karşı oynaması ve çok fazla açık vermesi. Deplasman taktiğini değiştirmesi gerek biraz daha geride duran bir takım olmalıyız. Yediğimiz gollerin %80'i atağa kalkarken defansımızda yakalanan boşluklardan.

psychology58 24.02.2014 14:56

[QUOTE=poolat58;900158]isim vermek doğru olmaz arkadaşlar, umarız sorunu tatlıya bağlamışlardır.[/QUOTE]

Kardeşim bu futbolcuların kim olduğunu çok merak ettim. Eğer özelden yazabilirsen kimseyle paylaşmam söz veriyorum sana.

58megayigido 25.02.2014 09:17

Bizim kadromuz malesefe kısıtlı zaman zaman bu tip sorunlarla karşılaşacağız kadir diye bir oyuncumuz var ama çok top kaybediyor geçen senede çok yaptı bunları fakat carlos kadirin yerine sahaya süreceği yedek bir oyuncumuz malesef yok aynı şeyler adem için de geçerli ademde yaptığı tek şey al gülüm ver gülüm bögle topcu olmaz en sonunda kaptırıyorlar ve kaptırmaya mahkumlar topu istanbulda yasayan sivaslı olarak hemen hemen her maçına gittiğim sivassporun k.paşa maçınada gittim ama hüsrana uğradım k.paşa seyircisini ayrıca tebrik ediyorum takımımızın kapasitesi sınırlı buraya kadar biz bu oyuncularla geldik ama oyuncu değiştirdiğimizde sorun yaşıyoruz geriye düştüğümüz maçları çeviremiyoruz bir türlü vede herseferinde ilk golu yiyyoruz.
carlosun yapacağı çok birşey yok demek istediğim as takımdan 1 veya 2 oyuncu olmasın her maç hüsranla bitiyor bütün suç yönetimini diyorum ben dua ediyorum carlos gitmesin

Respect58 25.02.2014 22:10

[B]Kesinlikle katılıyorum.Önde basan her takım bizi rahat yener.Evde iyi oynamamızın sebebi rakip takımlar oyunu geride kabul ediyor ve bizde istediğimiz oyunu oynayabiliyoruz.Deplasmanda ise rakipler sürekli pres yapıyor ve ortaya saçma sapan bir takım çıkıyor.

Futbolcuların saha içerisindeki bencil davranışları,gördükleri basit kartlar ve söylenenler doğruysa eğer antrenman da ki kavgadan Carlos'un disiplini tamamen kaybettiği anlaşılıyor.Herkes nerede olduğunun farkına varmalı biran önce.[/B]

58YIGIDO58 25.02.2014 22:29

[QUOTE=Respect58;900428][B]Kesinlikle katılıyorum.Önde basan her takım bizi rahat yener.Evde iyi oynamamızın sebebi rakip takımlar oyunu geride kabul ediyor ve bizde istediğimiz oyunu oynayabiliyoruz.Deplasmanda ise rakipler sürekli pres yapıyor ve ortaya saçma sapan bir takım çıkıyor.

Futbolcuların saha içerisindeki bencil davranışları,gördükleri basit kartlar ve söylenenler doğruysa eğer antrenman da ki kavgadan Carlos'un disiplini tamamen kaybettiği anlaşılıyor.Herkes nerede olduğunun farkına varmalı biran önce.[/B][/QUOTE]

Yani Sivasspor prese gelemiyor ?????
Rakip geri cekilecek ancak oyle kazaniriz ?????
Avrupaya gidersek ve rakip presli oynarsa kesin 10 gol yeriz ????

DOGU_BEY 26.02.2014 17:53

[B]kavga olayını ben de duydum, sanırım doğruluk payı var...ama sistemin çöktüğü konusuna katılmıyorum...burada suçlama sırası yapacak olursak Carlosu en son sıralara koymamız gerekir...yönetimnden istediği transferlerin hangisi gerçekleştirildi? başkan dışında hangi yönetici gerçekten takımın herşeyiyle ilgilendi? Carlos gibi bir marka getiriyor ve avrupa hedefi koyuyorsan kusura bakma en kötü 2 iyi transfer yapmak zorundasın, boş beleş toplamak değil..

bu kısıtlı kadronun başarılı olması için yapılmak zorunda olan 2 şey var:

1- ilk 11'de oynayan futbolcuların yarıdan fazlasının istikrarlı olması ve iyi performans göstermesi..

2- Carlosun zaman zaman ısrar ettiği inatlardan ve yanlışlardan vazgeçmesi...

-bunun dışında başka alternatif yok, çünkü transfer yapamadık, yedek kulubesine güven yok gibi...[/B]

poolat58 26.02.2014 19:25

doğu kardeşim, ben Carlosun seneye bızımle olacagına ınanmıyorum, bence bu yuzden transferı de o yaptırmadı, benım kurdugum takım yenı hocaya ters gelebılır, bosuna para harcamayın gıbısınden bırseyler soyledı yonetıme bence. Eskı enerjısı de kalmadı takım 4. Golu yıyor, daha soyunma odasından yenı cıkan carlos donup bakmıyor bıle, bos vermıs gıbı bır goruntusu var.

Kokomo 10.03.2014 08:14

Fenerbahçe'yi yendiğimiz hafta bu sayfalarda, benim dışında herkes HAVALARDA uçuyordu ! Şampiyonlar ligi, UEFA filan diyorlardı !

Ben de şunu demiştim ısrarla : "Kadro kuruluşu, ara transferler ve oyun sistemimiz çok yanlış. F.Bahçe'yi HAKEM sayesinde yendik. Kendimizi kandırmayalım. Bu sistemle hiçbir şey yapamayız ! "

Keşke haklı çıkmasaydım ...

ready 10.03.2014 10:43

[QUOTE=Kokomo;902231]Fenerbahçe'yi yendiğimiz hafta bu sayfalarda, benim dışında herkes HAVALARDA uçuyordu ! Şampiyonlar ligi, UEFA filan diyorlardı !

Ben de şunu demiştim ısrarla : "Kadro kuruluşu, ara transferler ve oyun sistemimiz çok yanlış. F.Bahçe'yi HAKEM sayesinde yendik. Kendimizi kandırmayalım. Bu sistemle hiçbir şey yapamayız ! "

Keşke haklı çıkmasaydım ...[/QUOTE]

[B]yendiğimiz zaman kimsenin çıtı çıkmıyor ama yenildiğimiz zamanda hakemin ne anası kalıyor ne avradı takımı eleştirende İstanbul takımları yalakası sivasspor düşmanı nerdeyse ellerinden gelse sivasdan kovalayacaklar hayatında maça gitmemiş adam kalkmış klavye edebiyatı yapıyor[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:45.