![]() |
Da Costa'ya 6 maç ceza !!
[B]8- SİVASSPOR Kulübü sporcusu MANUEL MROUAN DA COSTA TRINDADE'nin, 23.02.2014 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş. - SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, ihraç sonrası ve sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 6 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,[/B]
Ulan Emre Belözoğlu Kasımpaşa yedeklerine bakarak küfür eder kamera net bir şekilde çeker Felipe Melo +18 hareket yapar dans diye nitelendirir bunlara ceza gelmez ama Da Costa'ya hakeme hakaretten ceza verirler... |
Cevap: Da Costa'ya 6 maç ceza !!
[B]Böyle *****siz hakemleri anca böyle ****siz bir kurum koruyabilir zaten.Ne demek ulan sen 3 büyük it takımının oyuncusuna ceza vermezsinde Anadolu takımı oyuncusu olan adama hakaretten 6 maç verirsin.
Allah hepinizin belasını versin.[/B] |
[B]Müebbet verseydiniz az olmuş bu[/B]
|
Allah tff ve mhk nin belasini versin****** *****lari hepsi.
|
adaletinizi ******** la sizin kansız itler!!!!
|
Yaziklar olsun be bu ulkede ne zaman adalet olacak yuh.
ITlerin oyunculari istedigi gibi at kosturuyor ( melo, emre vesayre..) Bunlara ceza yok ama costa bi hareketle 10 mac ceza yiyor. Yaziklar olsun size ve bu futbolu yönetenlere. Ayrica Costayada bir cift lafim olacak. Yaw arkadasim ne gerek var akillica cik topunu oyna sonra cek git ne diye hakeme hareket yapiyorsun???? Bu durumda para cezasi veya baska ceza verilmeli diye dusunuyorum. Costayi sisirdik motive ettik ama boyle vurdum duymazlik olmaz. :mad: |
kimse dan dun etmesin, sen önce futbolcuna bakacaksın, bu ne sorumsuzluk gol atarasın forma cıkarır ceza alırsın haftaya çok onemlı bır macta oynamazsın(burhan), mac bıtmıs 6 tane yemıssın gıdıp hakemle dalasıp kırmızı gorursun 6 mac ceza alırsın. Bu ne sorumsuzluk, yonetım uyuma sunların bı kulağını cek. Bu kadar lakayt davranmaya hakları yok!
|
Bu sivassporun avrupa kupalarına gitmesine tff tarafından konulan apaçık bir engeldir ama siz ne yaparsan yapın bu takım **** **** o avrupaya gidecek inadına ölümüne sivas sivasspor
|
Saglik olsun na.vratil oynar ahmet oynar bizde oyuncu bol federasyon istesede bitiremez
|
[QUOTE=58xtanerx09;900649]Bu sivassporun avrupa kupalarına gitmesine tff tarafından konulan apaçık bir engeldir ama siz ne yaparsan yapın bu takım **** **** o avrupaya gidecek inadına ölümüne sivas sivasspor[/QUOTE]
Trabzon ve Beşiktaş varken Sivasspor'u mu gönderirler.Nasıl olsa her sene final oynuyorlar mazallah Sivas giderse erkenden elenip ülkeye puan kazandıramaz |
EYYYYYYYYYY! TeFeFe!!
EYYYYYYYYYY! MeHeKe!! EYYYYYYYYYY! Yayıncı Kuruluş Lobisinin tetikçileri!! EYYYYYYYYYY! Kahpe Bizans'ın kuduz İT'leri!! Artık Yeter! Bu lig sadece 3,5 takımdan oluşmuyor. Bu ülkede sadece 3.5 takım ve onların destekçileri yok! ve artık vicdansızlığınızı, namertliğinizi, kansızlığınızı ve sayamadağım ve tiksindiğim birçok özelliğinizi tescillendirmenize gerek yok. |
Arkadaşlar yuruyis protosto yapma zamanidir gun birlik zamanidir sivasi kim oldunu gösterme zamanıdır
|
[QUOTE=burak58as553;900651]Trabzon ve Beşiktaş varken Sivasspor'u mu gönderirler.Nasıl olsa her sene final oynuyorlar mazallah Sivas giderse erkenden elenip ülkeye puan kazandıramaz[/QUOTE]
Naparsa yapsınlar o hamsilerede sekiztaşlarada Sivasda çakar o avrupaya gideriz |
Yönetim itirazda bulunmalı kesinlikle çok geçmeden. 2 3 maç neysede 6 maç nedir abi yuh.
Futbolculara gelince iyice sorumsuz olmaya başladılar. Carlos artık sert tarafını da göstermeli. Burhan, Aatif vs durduk yere kart gördüler bir önce ki hafta. Da Costa ise geçen maçta ki kırmızı kartı. Aydın'ın takmaz tavırları yazık takım çökmeye başladı. |
E yuh yani yuuhh...
Bu adam hakaret ettiyse emsal teşkil eden ve o eylemden kat ve kat daha büyük kusurları olan sadece bu seneki örnekleri bile 10 dan fazla olan o kadar futbolcuya neden bu kadar ceza verilmez akıl almaz bir durum. Artık bir şeylerin yapılması lazım. Kime ve nereye. Evvela sorumsuz futbolculara. Olur olmaz zamanlarda gıldır gıcık kartlar görenlere. Sırf ön kesilsin diye 2-3 maç ceza örneği ile doluyken 6 maç veren Ceza kuruluna bizlerinde bir şeyler yapılması lazım. Yok arkadaş olmayacak böyle... O direğe bir tüp asmanın artık zamanı geldide geçiyor bile... |
Hiç kimse kusura bakmasın 6-2 mağlup ol ruhsuz bir oyun oyna ondan sonra kalk önümüzde önemli maçlar varken maç bittikten sonra kendi ruhsuzluğunu örtmek için hakeme hakaret et gereksiz kırmızı kart gör yok öyle yağma , gol at forma çıkar gereksiz sarı kart gör yok böyle sorumsuzluk , ondan sonrada bazı arkadaşlar tff ve mhk ye hakaret ve küfür, zatı bu malum kurumlar Anadolu takımlarına karşı çifte standar uyguluyor bunu bilmiyen yok o zaman dikkatli ve sorumlu olacaksın futbolcu arkadaş.
[B]Şimdi ne olacak kadro zatı dar, gereksiz ve sorumsuzca görülen kartlarla takım zor durumda bırakıldı Carlos acilen gerekli ikazları yapmalı,ipin ucu bir kaçarsa Avrupa hayal olur.[/B] |
sivassporu bitirme planlari yaziklar olsun. insallah itiraz ederiz ve indirim olur
|
şuan şoka girdim :mad:
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;900659]Hiç kimse kusura bakmasın 6-2 mağlup ol ruhsuz bir oyun oyna ondan sonra kalk önümüzde önemli maçlar varken maç bittikten sonra kendi ruhsuzluğunu örtmek için hakeme hakaret et gereksiz kırmızı kart gör yok öyle yağma , gol at forma çıkar gereksiz sarı kart gör yok böyle sorumsuzluk , ondan sonrada bazı arkadaşlar tff ve mhk ye hakaret ve küfür, zatı bu malum kurumlar Anadolu takımlarına karşı çifte standar uyguluyor bunu bilmiyen yok o zaman dikkatli ve sorumlu olacaksın futbolcu arkadaş.
[B]Şimdi ne olacak kadro zatı dar, gereksiz ve sorumsuzca görülen kartlarla takım zor durumda bırakıldı Carlos acilen gerekli ikazları yapmalı,ipin ucu bir kaçarsa Avrupa hayal olur.[/B][/QUOTE] Aynen katılıyorum. TFF ve HAKEMLERİN bu Sivas düşmanlığı halini bile bile, maçın sonunda gidip küfür eden DA COSTA ASIL SUÇLUDUR ! |
6 gol attığı için mi 6 maç. şimdi bunlara sorsan adaletten bahsederler. ne diyeyim size bilmiyorum ki. Allah bu cezayı verenlere izan merhamet ve adalet versin.
|
tamamen sivasspor düşmanlığı Melo'ya Emre Belözoğluna hatta Meireles'e bu cezalar verilmezken nasıl oluyor da bu ceza Da Costaya veriliyor anlamıyorum. Siavsspor'a karşı hep art niyetli olan Bülent Yıldırım kim bilir raporuna ne yazdı ki böyle bir ceza çıktı ?? Buna kesinlikle itiraz edilecektir en kötü ihtimalle 4 maça inmesi gerekir. Şimdiye kadar hiç kimseye böyle ifadeler kullanmadım futbol için ama Allah cezalarını versin diyorum bu saatten sonra bu kararı veren ve onaylayan PFDK'ya
|
Hayret, sınır dışı etmemişler mi?
|
Istanbul takımlarının maçlarında kaybettikleri hakemlerin itibarını Anadolu takımlarının maçlarında kurtarmaya çalışıyorlar...
|
Oldu olacak eliniz değmişken lisansını da iptal etseydiniz
*****siz tüpçünün fırıldak federasyonu |
[QUOTE=adres58;900657]E yuh yani yuuhh...
Bu adam hakaret ettiyse emsal teşkil eden ve o eylemden kat ve kat daha büyük kusurları olan sadece bu seneki örnekleri bile 10 dan fazla olan o kadar futbolcuya neden bu kadar ceza verilmez akıl almaz bir durum. Artık bir şeylerin yapılması lazım. Kime ve nereye. Evvela sorumsuz futbolculara. Olur olmaz zamanlarda gıldır gıcık kartlar görenlere. Sırf ön kesilsin diye 2-3 maç ceza örneği ile doluyken 6 maç veren Ceza kuruluna bizlerinde bir şeyler yapılması lazım. Yok arkadaş olmayacak böyle... O direğe bir tüp asmanın artık zamanı geldide geçiyor bile...[/QUOTE] Suc sadece bu cezayi verenlerde degil abi. Ben bu durumda Costayi daha cok suclu goruyorum. Cik oyununu oyna efendice sonra cek git. Ne diye hakemle tartisiyorsun. |
yönetim itiraz etmeli bu hakemin sivasspora yaptıkları yni gleen futbolcularımıza antılmalı idi ben yöneetimin yerinde olsam b y denen hakemin bir daha sivassporun maçlarına verilirse maçlara çıkmayacaklarını açıklamalarını bekliyorum yeter artık bu adamın sivasspora yaptıkları.
|
ne adaleti türkiye de öyle bir sey yok.ve hakemler in cogu kendini cellet olarak görüyor astigi astik kestigi kestik hepsinin köküne kibrit suyu adi köpekler
|
Böyle *****sizce bir infaz olmaz altı maç ceza alacak kadar ne yaptı bu adam verirsin bir iki maç ceza olur biter altı maç ney ya
|
[QUOTE=MOS-BY-58;900670]Istanbul takımlarının maçlarında kaybettikleri hakemlerin itibarını Anadolu takımlarının maçlarında kurtarmaya çalışıyorlar...[/QUOTE]
Olmayan bişeyi niye kurtarmaya çalışıyorlarki hakemlerde itibarmı var |
Ulan tff,mhk,hakemler ne söz yazacağımı bilmiyorum,Siz söyleyin ne diyeyim.Sivassporun yediğiniz hakları zehir zıkkım olsun...Allah sizi bildiği gibi yapsın...Millet kameraların önünde her türlü rezilliği yapıyor,onlara birsey yok...
|
Da Costa ne yapmis hakem denen itin gözü önünde karisinami saldirmis? Bu kadar adilik bu kadar düsmanlik bu kadar acik ve net nasil taraf olursunuz sizin hepinizin Allah belasini versin TFF,MKK burad size okadar yazacak cok sey varki terbiyem musade etmiyor.
|
[QUOTE=58sinan58;900676]Olmayan bişeyi niye kurtarmaya çalışıyorlarki hakemlerde itibarmı var[/QUOTE]
Eh o zaman itibar kazandirmaya calisiyorlar diyelim |
az vermişler assalarmış taksim anıtının önünde ya
|
Kukla federasyon kadar Sivasspor'un haklarını hiçbir platformda zerre savunamayan yönetime de yazıklar olsun. Hep efendilik hep bir leke kondurmama ne zaman sesiniz çıkacak yazıklar olsun
|
Biz hiçbir hakemin sivassporumuzu sevmesini istemiyoruz,maçımızda gördüklerini çalsınlar yeter.Ama yöneticilerimizin falan özellikle takımımıza yeni gelen özellikle yabancı oyuncuları Bülent Yıldırım,Abdullah Yılmaz ve Barış Şimşek gibi ş...siz hakemlerin yöneteceği maçlardan önce uyarmaları lazım
|
ALLAH'TAN KORKMAZ-UTANMAZLAR-HEPSİ DE İSTANBUL TAKIMLARININ MAŞASI OLMUŞLAR.İNŞAALLAH HEP MAŞA OLARAK KALIRSINIZ.YAZIKTIR GÜNAHTIR EMEK HIRSIZLIĞI YAPIYORSUNUZ,YARIN MUHAKKAK BİR TARAFINIZDAN ÇIKACAKTIR YAPTIKLARINIZIN AHIIIII...:mad:
|
[B]ÖNCELİKLE sivasspor forması giyen oyuncular ,sorumluluğunun bilincinde olacaktır,geçen hafta burhan efendinin gereksiz yere forma çıkarıp cezalı olması ,takımın tüm sistemini bozdu,cicinyonun önünde oynayan futbolcular ne ofansa ne defansa yardım etmedi,o bölge çok boş kaldı,da costa kapatmaya çalışınca busefer kale önü boş kaldı rakip oyuncular golleri buşekilde attılar costada yenilginin üzüntüsüyle itiraz etti,maçın hakemi skora göre maç yöneten karaktersizin teki zaten,takdir haklarını hep rakipten yana kullandı,ne olursa olsun maç bitmiş yenilmişiz sineye çekmişiz,costanın hakemle diyaloğa girmemesi gerekirdi :mad:velevki hakemle diyaloğa girdi,yayıncı kuruluşun görüntelerinde olmayan ,dudak okumayla filan ispat edilemeyecek , gördüğümüz kadarıyla sadece hakeme itiraz görünüyor,bunun cezasıda maxsimum 2 maçtır,yaw emsal ceza diye bi kavram vardır elin oyuncuları hakeme kafa atıyor, göbeğiyle ittirip yere yıkıyor, bide ana bacı sinkaf çekiyor enbaba 2 maç ceza yiyor,hangi hakla 6 maç veriliyor ,türkiye ligi kuruldu kurulalı ,hakeme itirazdan kaç oyuncu 6 maç yemiş ALLAH dan korkun ,kuldan utanın ,millet sesini çıkartmıyor diye üstümüze üstümüze gelmeyin,açık açık deyinki hiiiç boşyere avrupa hayali kurmayın sivaslılar ,bjk varken ts varken gs varken size avrupa vizesi verdirmeyiz deyinde bilelim :mad:yanlış hesap bağdattan dönecektir,gerekli itiraz yapılıp en kötü 3 maça ineceğine inanıyorum,6 maç nedemekya zaten lig bitmiş ayıptır günahtır yazıktır ,başkanda hocada futbolcuları artık uyarmalı gerekirse para cezası vermeli :mad:ben bu cezayı verenlere ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OOOOOOOOHAAAAAAAAAAA HOŞŞŞŞTTTTT HOŞŞŞŞŞŞŞTTTTTT diyorum[/b]
|
[B]maç sonu bu hareketlerin aynısı ya da 5 katını o büyütülmüşlerin oyuncuları durmadan yaparken en fazla 3 maç ceza gelir onu da itirazla ikiye indiriler...bize gelince sanki adam öldürmüş gibi basarlar cezayı... o zaman bn de soruyorum gs maçında ve daha nicelerinde bizi doğrayan o satılmış o... çocuğu hakemlere ceza nerede?[/B]
|
hepsinin canı cehenneme türk futbolunun düşmanı tff
|
[B]Demek ki Costa Bülent'e iyi sektirmiş .....:D:D:D:D SiNİRDEN GÜLÜYORUM BU DEFA [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:37. |