![]() |
Yönetim El Atıyor!
Üst üste alınan mağlubiyetlerle 4’üncü sıradaki
koltuğu sallanmaya başlayan Sivasspor’da yönetim duruma el atıyor. Kırmızı-Beyazlılar’da Elazığ maçının ardından teknik direktör Roberto Carlos’la görüşen başkan Mecnun Otyakmaz’ın, Brezilyalı hocayı durum değerlendirmesi yapmak adına hafta içinde İstanbul’a çağırdığı belirlendi. |
Cevap: Yönetim El Atıyor!
Ne hakkinda gorusecekler bilgisi olan varmi ??
Transfer olmadiktan sonra durumu nasil cozecekler acaba ?? |
başkan ne dıyecek acaba merak edıyorum, transfer yapmadık, bız cok cımrıyız, senı de zor duruma dusurduk mu dıyecek. Haaa dogruya slogan bellı ''OLSUN BİZİM BORCUMUZ YOK''!!!
|
geç kalındı maalesef bundan sonra elimizdeki kadroyla yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışacağız başka seçenek yok!!
|
[B]Geçti Borun pazarı sür eşeğini nigdeye artık elimizde olanla idare etmeye çalışacagız[/B]
|
Boşverin ya 10 yesek ne olacak borcumuz yok ya o bize yeter. Küme düşmeyelim bu kafi mantığı güden karar mekanizması olduktan sonra ilk 10 bizim için başarı. Etliye sütlüye karışmayalım boşverin
|
Carlos İstanbula Başkanla görüşmekten öte ulusal kanallarındaki spor programlarına katılmak için gidiyordur bence...
|
Taraftarın tepkisini gidermek için yapılan danışıklı dövüş gibime geliyor,yönetim ara transferde el atması gerekiyordu çok geç, atı alan Üşküdar'ı geçti bile
|
Eğer ki Carlos, yönetime tepki olarak sahaya forvetsiz çıkıyorsa bunun nedenini mutlaka sormalı başkan. Aatıf'ı forvete koyuyor adam zırt-pırt orta sahaya geliyor, görev yerini de kaybediyor. Yoruluyor, oyundan düşüyor. Forvet gibi hissedip gol atmayı deniyor başaramıyor. Onun yerine bir forvetle çıksa hiç olmazsa Aatıf'da görev yerinde oynar, pas dağıtır.
Haa, yok tepki olarak değilde, zorunluluktan oynatıyorsa o zaman Carlos'ta başkana demeli ki, sen elimden silahlarımı aldın (Djebbour, Abdülkadir, Ahmet Aras, Kamil, Borjan) şimdi de maçı kazan diyorsun. Kiminle kazanayım demeli.. . |
günaydıııııııııııın
|
yeni bir yönetim neden olmasın...
[B]yeni bir oluşum olsa, yeni aday mutlaka sivasspor için faydalı olur.
zira kaç yıldır ortada bir başarı olmadığı gibi istikrarda yok, birde takımın adı öyle böyle kötü anılıyor. İstanbul takımlarının uzağından yeni bir başkan ve yeni bir yönetim sivasspor için hayırlı olur kanaatindeyim...[/B] |
Giden bunca puan sonrasimi ?
|
[QUOTE=poolat58;901167]
.................................... .................................... başkan Mecnun Otyakmaz’ın, Brezilyalı hocayı durum değerlendirmesi yapmak adına hafta içinde İstanbul’a çağırdığı belirlendi.[/QUOTE] [B]Kaynak Fanatik mi.?? Başkan bugün yapılan antrenmanı izliyor başkan durum değerlendirmesi yapsa hoca yanında durum değerlendirmesini Sivasta yapar İstanbula niye çağırıyor orayı anlayamadım.. [/B] |
Yönetime kim el atacak.. Sanki adama çalışmak icin tüm ortamlar sağlandı da hesap soruyorsunuz.. Ben eminim ki Yoneticiler Carlos ile karşılaşmamak için köşe bucak kaçıyorlardır..
|
Bence balon haber. Ama oyuncularin uyarilmasi gerek cunku cok basit top kaybediyoruz ve cogu golleri bunun yuzunden yiyoruz.
|
Ne istiyorsunuz arkadas takim hic yenilmesin butun maclari kazanalim onumu istiyorsunuz gecen sene dusmemeye oynuyorduk bugun dorduncuyuz. Bos bugazliginiz yuzunden baskanida gondereceksiniz takim sahipsiz kalacak sonrada kendini 3. Lig de bulacaksin . Ayagini yorganina gore uzat demisler neyiz biz real madridmiyiz. Ankaragucunun durumunu goruyorsunuz borc batagina dusunce kimse sahip cikmadi ne oldu. Bu ligden dusmeyelim yeter. Takim iki tane galibiyet aldik diye hemen havalara giriyorsunuz . Bazi eksikler olabilir ama takiminida yere vurma.
|
Cevap: yeni bir yönetim neden olmasın...
[QUOTE=kakikli;901190][B]yeni bir oluşum olsa, yeni aday mutlaka sivasspor için faydalı olur.
zira kaç yıldır ortada bir başarı olmadığı gibi istikrarda yok, birde takımın adı öyle böyle kötü anılıyor. İstanbul takımlarının uzağından yeni bir başkan ve yeni bir yönetim sivasspor için hayırlı olur kanaatindeyim...[/B][/QUOTE] Yeni bir yonetim olsa yonetimin basindada sen olsan. Kredi karti gibi paralari harcasan kulubu borc batagina soksan sonrada arkana bakmadan kacsan nasil olur. |
[QUOTE=namso58;901216]Ne istiyorsunuz arkadas takim hic yenilmesin butun maclari kazanalim onumu istiyorsunuz gecen sene dusmemeye oynuyorduk bugun dorduncuyuz. Bos bugazliginiz yuzunden baskanida gondereceksiniz takim sahipsiz kalacak sonrada kendini 3. Lig de bulacaksin . Ayagini yorganina gore uzat demisler neyiz biz real madridmiyiz. Ankaragucunun durumunu goruyorsunuz borc batagina dusunce kimse sahip cikmadi ne oldu. Bu ligden dusmeyelim yeter. Takim iki tane galibiyet aldik diye hemen havalara giriyorsunuz . Bazi eksikler olabilir ama takiminida yere vurma.[/QUOTE]
Sen olayi ya anlamamissin yada anlamak istemiyorsun hemserim. Asil mesele takimin maglup olmasi degil. Tamam yenilebiliriz ama ortada futbol denen birsey yok, resmen ruhsuzluk var, vurdumduymazlik var. Carlosun iyuna hamleleri yetersiz hoca olarak taraftsrin gorduklerini goremiyor. Bi kac hafta once ligin en iyi futbolunu oynayan bir Sivasspor son 1 aydir ligin en berbat oyununu oynuyor. Yenilirsin ama mucadele ederek yenilirsin. |
[QUOTE=YigidooSivas58;901220]Sen olayi ya anlamamissin yada anlamak istemiyorsun hemserim.
Asil mesele takimin maglup olmasi degil. Tamam yenilebiliriz ama ortada futbol denen birsey yok, resmen ruhsuzluk var, vurdumduymazlik var. Carlosun iyuna hamleleri yetersiz hoca olarak taraftsrin gorduklerini goremiyor. Bi kac hafta once ligin en iyi futbolunu oynayan bir Sivasspor son 1 aydir ligin en berbat oyununu oynuyor. Yenilirsin ama mucadele ederek yenilirsin.[/QUOTE] Ruhsuzluktan degil takimin yas ortalamasi yuksek turkiye kupasi ve ligi kaldiramadilar kadro derinligide yok hep ayni oyuncular oynuyor. |
[QUOTE=namso58;901222]Ruhsuzluktan degil takimin yas ortalamasi yuksek turkiye kupasi ve ligi kaldiramadilar kadro derinligide yok hep ayni oyuncular oynuyor.[/QUOTE]
O zmn takimin kotu gitmesinin sebebi Yonetimdir |
Korcan, cicinho, atıf ve da costa.
Maalesef bizim takımda ilk 11i kaldırabilecek futbolcular bunlar. Diğerleri devre arası transfer edilenler hariç yedeklik futbolcular sadece. Devre arasında transfer edilenlere gelince de onlardan olsa olsa top toplayici olur... |
o eli transfer döneminde atacaklardı 3 maçta 11 gol yendikten sonra değil
|
yönetim elele baş başa devam ne etli ne sütlü yansın devam verem olduk
|
hayrola yönetim daha yeni mi geldi aklın başına gidip 3.ligden ne olduğu belirsiz futbolcuları alırken aklınız nerdeydi. yazıklar olsun size milleti sivasspordan soğuttunuz ne desek az gelir ama ne söylesek azdır.......
|
bence hoca maçı okuyamıyor arkadaş bi kere elinde kim varsa bir forvetle çıkacaksın sahaya.hakanla maç kazanamıyorsun mehdi var elinde hakanla oynuyorsun oyuna müdakalede çok geç kalıyorsun.aydın oyundan düşüyor çıkarmıyorsun adem çalıma kaçıyor ikaz etmiyorsun kadir ayagındaki topu çaldırıyor burhan saman alevi gibi bir oynuyor bir geziyor atıf yerinde oynamazsa verimli olmuyor cihan karakaşa neden az şans veriliyor .ceburu tutamadın neden yerini doldurmadın utaka neden bu kadar çok sakatlanıyor.kamili neden gönderdiniz boryan neden zorla gönderildi vs vs o kadar çok hata varki saymakla bitmiyor.elindekileri ya tutacaksın ya yerlerini dolduracaksın yada elindekilere adaletli şans vereceksin .
|
carlosumu gönderecek acaba başkan carlos giderse aykutu getirelim sivasa
|
***1000 km mesafede takım yönetilirse,alınan bu kötü sonuçlar normaldir.
|
yönetim el atiyor degilde
yönetim Sivasspordan atiliyor olsa daha sevinirdim rezil yönetm transfer yapmadiniz carlos ne yapsin oyuncusu yoki yönetim carlosa bi oyuncuyu bile cok gördü forvetsiz biraktiniz carlosu aykut ve pedro yu bedava versen hangi süperlig takimi alir |
Fransada yasiyorum, ara sira stade rennais nin maclarina bakiyom, grosicki acayip oynuyo, gecenlerde guzel birde asist yapti, borjani, napoli istiyo, eneramo ve hâtta Murat akcanin perfomanslarini goruyoruz zaten. Bizim takim kadar kötü transfer politikasi yürüten bir takim görmedim. Bedavaya gönderdigimiz adamlar yildiz olup cikiyor. Aklim ermiyor hemsehrilerim.
|
Bu ligde bir galibiyete 1 tirilyon veriliyorsa kimse borcdan veya transfer yapamamaktan söz etmesin. Sizin karsınızda futboldan veya transfer politakasından anlamayan bir taraftar toplugu yoktur.
|
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;901261]Bu ligde bir galibiyete 1 tirilyon veriliyorsa kimse borcdan veya transfer yapamamaktan söz etmesin. Sizin karsınızda futboldan veya transfer politakasından anlamayan bir taraftar toplugu yoktur.[/QUOTE]
İşi özetlemiş kardeşim... Neyin borcu, kimin borcu.. Deve yükü ile paralar gelsin.. Borcumuz yok transfer de yok.. Bu kadar düz mantık sadece bizim yönetimin ürünüdür.. |
[QUOTE=namso58;901216]Ne istiyorsunuz arkadas takim hic yenilmesin butun maclari kazanalim onumu istiyorsunuz gecen sene dusmemeye oynuyorduk bugun dorduncuyuz. Bos bugazliginiz yuzunden baskanida gondereceksiniz takim sahipsiz kalacak sonrada kendini 3. Lig de bulacaksin . Ayagini yorganina gore uzat demisler neyiz biz real madridmiyiz. Ankaragucunun durumunu goruyorsunuz borc batagina dusunce kimse sahip cikmadi ne oldu. Bu ligden dusmeyelim yeter. Takim iki tane galibiyet aldik diye hemen havalara giriyorsunuz . Bazi eksikler olabilir ama takiminida yere vurma.[/QUOTE]
Çok mü zordu da Costa, cicinho ayarında iki topçu almak.. O alınacak iki topçu ile şu an itlerin pesindeydik.. Biz takviye beklerken yönetim elindeki kalifiye adamlarida bıraktı.. Zaten zor getiriyorsunuz, bırakmak bu kadar kolay olmalimiydi.. |
Cahiller sadece ani dusunur gelecegi goremez. Baskanda aynisini soyledi fazla acilan kocelispor sakaryaspor ve malatyaspor ornegini verdi. Sivasspor bir markadir sivas icin ligde kalsin yeter. |
nail en iyi konuşan sensin ya diğerleri yağdanlık ya
|
Yağdanlik Ali, Abdullah, Mustafa.. Delikanlı Nail..
|
[B]başkanın bugün akşamki programda taraftar grupları ve küfürler hakkındaki açıklaması:
ts maçında maça gelmediler Allah razı olsun, iyi ki de gelmemişler çok güzel bir stadyum atmosferi vardı dedi.... taraftar gruplarına kaç kere birleşin size yer , davul forma ayarlayayım dedim, kendi aralarındaki iç çekişmelerinden dolayı bunu da kabul etmediler..benim grubum ben reisim ayaklarını bırakmadılar, bunu bırakmadığınız takdirde ben size zerre destek vermem ve bundan böyle de vermeyeceğim dedi... işte işin gerçek yüzü bizzat başkanın ağzından açıklandı...taraftar grupları bakalım başkanı da yalanlayacak mı? birleşseniz dünyanın sonu mu olur?[/B] [B][COLOR="Blue"]BİR EKLEME DAHA: fener maçındaki sorumsuzca şike yapsana bestelerinizle yediğiniz haltı da başkan güzelce açıkladı, hala inkar peşindesiniz...orada hyataınızın hatasını yaptınız...Mecnun başkan gibi bir Sivas sevdalısı başkanı bile bıktırdınız artık yeter...[/COLOR][/B] |
ben diyecekleri seyi söliyim
cimriyiz transfer yapmadık sen takımı oynatmaya bak diyecekler son söz olarak bizim borcumuz yok ! ! |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;901281]Yağdanlik Ali, Abdullah, Mustafa.. Delikanlı Nail..[/QUOTE]
kemal gardaşıda yaz istersen. ama başgan çok ağır konuştu.. grupların dışında gelen tüm taraftarlara teşekkür ediyom dedi.geçen dönem küsüp gelmedikleri haftanın maçı ne kadar güzeldi dedi bu ne demek biliyonmu. taraftar grupları birdaha maça gelmesin demektir. |
Bazı arkadaşlar Mecnun başkanın yerine başkası gelse daha iyi olacak sanıyor.Mecnun Başkan giderse Sivasspor biter bu günleri ararız.Sorun carlos ve ekibinde...fenere 2 atıpda kasımpaşadan 6 tane yenmez.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:22. |