![]() |
Onlara teşekkür ediyorum
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43675&token=24217[/IMG]
Sivasspor Kulüp Başkanının konuk olduğu ortak yayın spor proğramı, Büyük Otelden canlı olarak yayınlandı. Sivas'ta yayın yapan Tv'lerin spor sorumluları ve yorumcularının sorularını cevaplayan Otyakmaz, "Bazen herşeyi açıklayamıyorsunuz. İstanbulda yemekli toplantı yapıyoruz verilen sözler belirli kişilerce ödeniyor, gerisinden ses gelmiyor. Bir bölgede yapılan organizasyondan 5 bin adet forma gönderin satalım deniyor 2 adet forma satılıyor. İlgisiz kalıyoruz duyarsısız. Biletleri uygun fiyat yapıp katılımın sağlanmasını istiyoruz ama maalesef olmuyor. Sivassporun Sivas'ın marka değeri olarak olması Sivas'ın ne kadar gelişmişliğinin göstergesidir. Oysa Sivas'ın başka marka değerleri olmalıdır" dedi. Sivassporda üstüste alınan yenilginin sonucunda futbolculara tepki gösterilmesini yadırgadığını belirten Otyakmaz; "Sivassporun bugüne kadar alınan puanları da bu futbolcular aldı. 2 şanssız sonuç aldık diye homurdanmaların olmasına anlam veremiyoruz. Virüs gibi yayılacak homurdanmalar devam ederse yönetim olarak farklı düşünmeye başlarız. Yönetime talipli olan var ise bunu uygun şekilde devretmeye de her an hazır olacağımızı belirtmek isterim" şeklinde konuştu. Basın mensuplarının taraftarlar konusundaki görüşlerinin sorulması üzerine Otyakmaz, "Gruplar dışındaki tüm taraftarlarımızdan Allah Razı olsun [B][U]onlara teşekkür ediyorum[/U][/B]. Grupların çirkin tezahüratları nedeniyle 50 bin lira ceza aldık. Gruplar geçmişte bir karşılaşmaya küsmüş, gelmemişlerdi. Ne kadar güzel bir ortam olup maçıda rahat kazanmıştık" diyerek taraftar gruplarına olan kırgınlığını kızgınlığını aleni olarak ilk kez ifade etmiş oldu. Borcu olmayan ancak kasasında parasıda olmayan kulüp olduğunu belirten Otyakmaz, "Kulübü borçlandırmak gibi niyetimiz yok. Borçlanan kulüplerin akıbetleri ortada. Onun için borçlandırmayı düşünmüyoruz" dedi. Sivasspor kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz; "Disiplinsiz futbolculara gereği ne ise onu yapıyoruz, suskun değiliz ama yaptığımız ya da yapacaklarımızı da medya yoluyla duyurudan kaçınıyoruz. Kimse endişe duymasın Sivassporun her türlü hakkını her alanda savunuyoruz. TFF'de de savunuyoruz, kulüp içerisinde de savunuyoruz" dedi. TFF başkanlığını düşünüyor musunuz? şeklinde gelen soruya ise Otyakmaz, "Çok farklı bir atmosfer var, bize göre değil. Sivas'taki hizmetlerimiz bir gün sona erecektir. Burası bizim babamızın yeri değil: Sivasımızın ortak değeridir. Bir gün görevi sonlandırıdığımızda ailemle, çocuklarımla birlikte olmayı yeğlerim" dedi. Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz'a, TV 58 Sporaktif Proğram yapımcısı Mustafa Ateş tarafından plaket takdim edildi. Proğrama, Sipas Vizyondan Nail Sertakan, SRT'den Ali Yavuz ve yorumcuları katıldı. [B]Sivasspor.Com Özel haberidir.[/B] |
Cevap: Onlara teşekkür ediyorum
Fener maçından sonra taraftar Aziz beyin şikayeti üzerine iyiden iyiye sorgulanır oldu. Bu yapılamayan transferlerin veya takımdaki düşüşün temel nedeni olmasa gerek vesselam..
|
[B]Güzel bir programdı üç saatten fazla süren bu güzel programın tamamını takip ettim. Bu güzel programda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sorulan tüm sorulara Başkanın ayrı ayrı aydınlatıcı cevaplar vermesi gayet güzeldi, Başkanın bu açıklamalarından ben birçok şey çıkardım kafamdaki birçok sorunun cevabınıda aldım diyebilirim.[/B] |
İstanbulda yapılan yemekli toplantıda kulübe maddi destek vereceğiz diye bakanın yanında parmak kaldıranlar sonradan kaybolmuş birkaç kişi dışında sözünde duran olmamış.
Başkanın taraftar gurupları için söylediği net açıklamalar dikkate alınırmı bence alınması gerek. |
Bosuna para harcaniyor, madem ki paramiz yok ozaman bosuna kotu oyuncuya para vermeyin.
Ucuz oyuncular da iyi olabilir ama simdiki Oldoni ve bunda onceki yabanci forvete bosuna para vermeyin sayin yonetim. Adamlar gelip burda yatiyor yiyip icip gidiyorlar. Katkilari nerdeyse sifir. Bundan haric sonuna kadar destek ve tebrik ederim Mecnun baskanim. |
abi isimleri ile teşhir edilsin. yemekli toplantıda ahkam kesenlerin sivasa katkısı sıfırdır.sivas için ne varsa tribündeki beş parasız ama onurlu gururlu taraftarlarda var. en azından her hafta sapasağlam yerindeler
|
Bu tarz toplantılarda prestij yapmak için kurusıkı atanları teşhir etmek lazım. Onlara en iyi ceza böyle verilir ama başkanın bunu yapacağını zannetmiyorum.
Güzel oldu program geç kalınmıştı başkanın görüşlerini öğrenmiş olduk. Sezon sonu kesinlikle aynı şekilde ortak yayın yapılmalı. |
Mecnun Odyakmaz ;
[B]"Sezon başı 5 milyon açığımız vardı bunu toplayabilsek güzel transfer yapacaktık ama toplayamadık, İstanbul'da yapılan yemekte söz verilen 1.7 milyon gelmedi, İsmail Erdem ve Doğan Ürgüp ve yönetici arkadaşlarımın desteği ile 1.3 milyon ancak topladık"[/B] İstanbul yemeğine Bakan'ın yanında katılarak, "benden ....." diyenlerin listesi açıklanır sanırım. |
Gece düzenliyoruz gelen yok binlerce forma gönderiyoruz 2 tane forma satılıyor diye açıklama yapmış başkan peki siz yönetim olarak devre arasında bu takıma layık görüp kaliteli bi kaç oyuncu aldınız mı mevcut kadrodaki oyuncuları niye sattınız bunlara bi açıklama getirmelisiniz bence...Ligde ve kupada taraftarı umutlandırıp daha sonra hayal kırıklığına uğrattınız...ziraat türkiye kupasında 2-3 maç daha kazansa bu takım kasanıza 3-5 trilyon para girecekti...Rengifo oldoni aykut fatih kıran ahmet şahbaz mahmut bezgin bu oyuncuları layık gördünüz bu takıma ve taraftara...
|
Bir klüp yönetim 5-10 trilyon borçtan korkuyorsa eğer başarıyı bi noktadan öteye götüremez zaten...
|
Programı izledim çok faydalı ve güzeldi.Klüple ilgili herşeyi birinci ağızdan dinlemek iyi oldu.İnşallah başkanın mesajları yerine ulaşır.
|
Aziz Yıldırımın talimatı üzerine mevcut taraftar gruplarınıda provakötör olarak lans etmesini yadırgadım doğrusu...Bir klüp başkanı taraftar gruplarını karşısına almamalı bence...Ne kadar profosyonel taraftarlar olduğunuz tartışılır fakat bu takıma sahip çıkmaya çalışan taraftar gruplarınıda provokaötör olarak değerlendirmesi ne denli bi ruh hali içerisinde olduğunun göstergesindir...
|
Gruplara karşı ağır oldu gibi. [B]"Gelmedikleri maç ne güzel ortam vardı herkes destek vermiş stadda bulunan yiğidoların desteği ilede o maçı almıştık"[/B], dedi. Küsüp gelmedikleri maçta Trabzon maçıydı 2-0 almıştık. Yine küsselerde gelmeseler. En azından küfür duyulmaz.
|
Yönetim transfer yapmadığı için forma satışı olmadığı falan söyleniyor ama dünya yıldızı Cicinho gelmiş , başka bir dünya yıldızı Carlos teknik direktörün,oyuncun Atıf gol krallığında lider, Da Costa gibi 6 tane gol atmış başarılı bir defans oyuncun var. Eğer iki tane forma satılmışsa oturup düşünmek lazım.
|
Sivaspor sivasımızın değeri. onu kolay harcamamalıyız. eleştirebiliriz ama bu eleştiri yıkıcı olmamalı. yönetimden birine ya da herhangi bir futbolcuya karşı eleştirimiz yıkıcı değil yapıcı olmalı.
|
[QUOTE=onur0634;901367]Aziz Yıldırımın talimatı üzerine mevcut taraftar gruplarınıda provakötör olarak lans etmesini yadırgadım doğrusu...Bir klüp başkanı taraftar gruplarını karşısına almamalı bence...Ne kadar profosyonel taraftarlar olduğunuz tartışılır fakat bu takıma sahip çıkmaya çalışan taraftar gruplarınıda provokaötör olarak değerlendirmesi ne denli bi ruh hali içerisinde olduğunun göstergesindir...[/QUOTE]
bu seneki fener maçıyla azizle olan göbek bağımız koptu. Allah razı olsun aziz yıldırımı küstüren taraftarlarımızdan. tüm türkiye ile kavgalı. kendi yönetimi ile kavgalı. kardeşi ile, hukuk ile herkesle kavgalı bir tek bize sıcak bakıyordu. bu manidar durumdan bizi kurtaran taraftarımıza minnettarım. |
Bu arada kulübün bir bağış hesabı yok mu . Sitede sabit bir fotoğraf vs şeklinde paylaşılsa iyi olur.
|
[QUOTE=gogohan;901369]Gruplara karşı ağır oldu gibi. [B]"Gelmedikleri maç ne güzel ortam vardı herkes destek vermiş stadda bulunan yiğidoların desteği ilede o maçı almıştık"[/B], dedi. Küsüp gelmedikleri maçta Trabzon maçıydı 2-0 almıştık. Yine küsselerde gelmeseler. En azından küfür duyulmaz.[/QUOTE]
Gelmesinler, ne yani su ana kadar onlarin ne katkisi olduki? Ben söylüyeyim. Bazen 10.000, bazen 20.000 son olarakta 50.000 tl para cezasi, baska hic birsey degil! He birde rakip takimlarin taraftari onlarin sayesinde sagolsunlar ahlakli tezahürazlardan ötürü düsman ilan edilmemiz. En güzel örnegidi zaten Baskan kendisi verdi: Trabzonspor maci, taraftari ilk defa o kadar coskulu ve ahlakli gördüm herhalde. Baskana katilmamak elde degil. Simdi yine gelir 'Birlik' olup toplu basin aciklamasi yapip durumu dahada berbat hale cevirirlerse hic sasirmam. |
[B]gelmesinler hiç değilse kulüp para cezası vermekden kurtulur[/B]
|
[QUOTE=Rallim58;901361]Mecnun Odyakmaz ;
[B]"Sezon başı 5 milyon açığımız vardı bunu toplayabilsek güzel transfer yapacaktık ama toplayamadık, İstanbul'da yapılan yemekte söz verilen 1.7 milyon gelmedi, İsmail Erdem ve Doğan Ürgüp ve yönetici arkadaşlarımın desteği ile 1.3 milyon ancak topladık"[/B] İstanbul yemeğine Bakan'ın yanında katılarak, "benden ....." diyenlerin listesi açıklanır sanırım.[/QUOTE] [B]Sevgili yiğido kardeşim doğru bir konuya dikkat çekmişsin ,ister reklam için deyin, ister hava için deyin, bakanın yanında yüksek bir mebla at parayı vermiye gelince çamura yat,(verdiği sözü yerine getirenleri tenzih ederim) yok böyle iki yüzlülük, başkanın bunları açıklaması lazım ki insanlar bunları tanısın,sözünü tutup yardım edenlerde açıklansın ki bu taraftarda onları bağrına bassın toplum içinde kiymetleri bilinsin[/B] |
Sivas'daki medyamızın Sivasspor Başkanı Mecnun otyakmaz'la yapılan programı birlikte vermesi birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemli,çunkü Sivas'ımızın menfaatları doğrusunda birlikde hareket etmek hak arama adına bizleri dahada güçlendirir, kazanımlarımız açısından bizleri daha da güçlü kılar, zaman ayrılık zamanı değil,birlik beraberlik, kardeşlik zamanıdır.
Taraftar kardeşlerime sesleniyorum, Sivas'ımıza ve Sivasspor'umuza zarar verecek hareketlerden uzak duralım, küfürden uzak duralım, kavgadan uzak duralım ve tüm takımlara örnek olalım, yiğidoya yakışan budur |
Sivasimizin ekonomik geliri belli insanimiz belli kuruluslar olmasa (tudemsas, tcdd )iyiden iyiye ac kalacak, yeni yatirim degil elimizden alinan kurumlar geri verilse yeter ayrica zenginlerimiz destek cikmazsa sadece traftarin katkisiyla olacak is degil dunku programda mecnun baskan gibi bir degere sahip oldugumuz icin ne kadar sansli oldugumuzu bir kere daha anladim inşallah herşey iyi olacak...
|
[QUOTE=onur0634;901364]Bir klüp yönetim 5-10 trilyon borçtan korkuyorsa eğer başarıyı bi noktadan öteye götüremez zaten...[/QUOTE]
gel zaman sen yönet ya başkanı dnlemedin yda kuru sıkı atıyon .......adam herşeyi konuştu anlayan anladı anlamayanlarda ata böle işte...... |
başkana sonuna kadar destek veren biri olarak her zaman arkasındayız. emınımkı bnım gıbı skor taraftarı olmayan cogu taraftarda baskanımızı desteklıyor. bazıları yonetım ıstıfa etsın dıyor. o ıstıfa dıyenler soylesın suanda Mecnun baskan bıraktıgında bu ısı yapacak 1 kısı soylesınler Sivastan yada İstanbuldan. bır takımı 9 yıl süper ligte tutmak kolay bır basarımı cıksın bırı soylesın. bulundugumuz bölgede bızım gıbı kac takım var. Türkiyenın en zengın ıllerının basında olan kayserı takımlarının durumu ortada. onlar bıle kume dusup ısım degıstırerek bu lıgte uzun yıllar kalıyor. yazılara bakıyorum bırıde yazmıskı oyuncuları sattılar boyle oldu. lıgın ılk yarısında olupta 2. yarı olmayan sadece forvet oyuncumuz var. ne olursa olsun sonuna kadar arkandayız baskan ıyı gunde kotu gunde
|
Aydını yuhlayan kimse eleştirmek yerine tebrik edilmelidir. Siz yönetim ve teknik ekip olarak
üzerinize düşeni yapmazsanız biz taraftar olarak gerekeni yaparız! Aslında geç bile kalınmış bir hareket, o formayı giyiyorsan hakkını vereceksin! adam gibi transfer yapmazsan, gider [B]sokak topcusunu alıp getirip oynatırsan bizde yuhlarız tabi![/B] Taraftar uyumuyor sizin gibi, takımına sahip çıkıyor.! |
ağzı olan konuşmuş. başkan gerekli açıklamayı yapmış ama bazı arkadaşlar tekrardan aynı açıklamayı yapmasını istemiş.buda o arkadaşların anlatılanı anlamadıklarını gösteriyor.bazı arkadaşlar ise taraftar olarak takıma sahip çıktıklarını söylemiş başkana karşı ve o takıma sahip çıkan arkadaşlar küfürlü tezahüratlarınızdan dolayı kulübe kesilen cezaları kendi cebinizden mi ödediniz.
|
Başkanımızı çok severim ve her daim başımızda olmasını canı gönülden isterim fakat bazı konularda çok ağır konuşuyor kulüp başkanıda olsanız taraftara laf söyleme lüksünüz yoktur bu takımın sahibi taraftardır bunun asla ve asla unutulmaması lazım ayıca şampiyonluğa oynadığımız senenin ardından ertesi yıl küme düşmemeye oynadığımız Diyarbakır maçında rakibimizin 2.golünden sonra 3 3 3 diye tempo tutan şahsiyetsiz taraftara bu çocuklar (Yiğido Gençlik) karşı çıktı hem de tüm stad tarafından yuhalanmasına rağmen eğer bu tepkiye karşılık verilmeseydi yönetim ve başkanı da istifaya çağırcaktı taraftar, bu çocuklar her zaman sizin yanınızda oldu hem de hiç bir karşılık beklemeden ama bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz başkanım.
|
[QUOTE=onur0634;901364]Bir klüp yönetim 5-10 trilyon borçtan korkuyorsa eğer başarıyı bi noktadan öteye götüremez zaten...[/QUOTE]
Kar topunun hikayesini biliyon mu sen hemserim. Zamaninda kucuk bir kar topu varmis sonra yuvarlana yuvarlana kocaman bir kutle olmus.bilmem anlatabildim mi. |
başkanımızı bn seyrettim ama açıklamaları hiçte doyurucu değildi heleki transfer konusunda yapılan açıklamalar hiç değildi sonra başkanımız bizim hedefimiz her yıl liğde kalmak ve bunun için mücadele ediyoruz dedi bence kupa avrupa sözleri hikaye birde taraftarı kötülemek için toplanmışlar gibime geldi sanki taraftar stada gitmez ise memnun olaçaklar sanki halbuki taraftarı bu hale getirenlerde kendilerinin yapmış oldukları dandik topcular taraftarı çileden cıkartıyorlar ondan sonrada taraftar suçlu sizin suçunuz yokmu yönetim ha birde topcu diye para veripte getiripte bedava gönderdiğiniz oyuncuların cetelesini tutsaydık herhalde 20 milyon euromuz boşa gitmiştir siz önce bunların hesabını verin taraftara kızana kadar..
|
2 şanssız maç mı kaybetmişiz.Eğer samimi olarak böyle düşünüyorsa bu rezalet devam edecek demektir.Maçları bi daha seyretsin sayın başkan ve saysın hangi takım olursa olsun kaç kere rakip ceza sahasına gidebilmişiz.Diğer takımlar kaç kere 2 e 3 ,2 e 4 kalecimizle karşı karşıya kalmış.Ben kaleci olsam bu takımda oynamam kariyerim biter.Da Costa şanssız atıldı deseydiniz baride tam olsaydı.Takım şansızca günde sadece tek antreman yapıyor o da çift kale oynuyorlar deseydiniz.En çok izin yapan takım olmamız tamamen şansızlık deseydiniz.Şansızcca dünyanın dört bir tarafından amatör futbolcuları topladık deseydiniz.Oldoninin aslında iyi futbolcu olduğunu ama sonra şansızca unuttuğunu söyleseydiniz.
Başkan halbuki siz Carlosu çağırıp kardeşim bu takımın aerob kapasitesi ne,futbolcuların antreman kapasitesi ne,niye bizim takım nerdeyse bütün liglerin en az koşan takımı,top kaybı sayısı nasıl böyle rekor seviyede diye sorsanız ya.Efendim niye homurdanıyormuşuz.Sivassporu seviyoruz ve böyle aciz durumda olmasına üzülüyoruz.Siz de üzülün bence.Eğer bu söylediklerinize inanıyorsanız o daha da kötü.Çünkü futboldan hiç anlamadığınızı gösterir bu. Çare,artık bu 'Düğün' filminde bile geçen Roberto Carlos kompleksinden kurtulmamız ve futbole bilimsel olarak yaklasacak aklı başında adamları sorumluluğa yetkili şekilde getirip genç istekli herhangi bir teknik direktörle yola devam etmekdir.Aykut sportif direktör olsun takıma tam yetkili.Ya da futbolden gerçekten anlayan birilerini bulup çıkartın.Başkanlık bunu gerektirir.Sivas halkı sizin değerinizi çok iyi biliyor.O konuda endişeniz yoktur gerçi ama liderlik kendini kandırmadan hatalardan erken dönebilmektedir aslında ki siz bunun örneklerini de göstermiş birisiniz.Umarım yine öyle yaparsınız. |
taraftar tepkı gösterıyor demesıne bence başkanın alısması lazım
taraftarın tepkı gostermesının nedenı 1-neredeyse herkesın dilinde forvet transferi dolasırken siz sırf borçlanmamak için 3.liglerden aykutu aldınız buna 2-takımdakı disiplinsiz hareketlere taraftar olarak tepkı gösteriyoruz bence tepkılerınde de gayet normaller |
enaromo gelmek ıstedı almadık dedi sayın başkan
bu nasıl ıs onun yerıne sivasa oldonıyı mı yakıstırdınız aykutu mu yakıstırdınız sayın başkan |
gruplar arası bence bölünme sona ermelı ve birleşilmelıdır başkan bu konuda haklıdır
grup dediğin ben bu maça küstüm gelmıyorum veyaut da su takımı sevmıyoruz bir güzel sövelım olmamalıdır.. |
olsun bızım borçumuz yok....
takım allah korusun kötu giderse senın kımse borçuna bakmaz... |
[QUOTE=cengo64;901490]2 şanssız maç mı kaybetmişiz.Eğer samimi olarak böyle düşünüyorsa bu rezalet devam edecek demektir.Maçları bi daha seyretsin sayın başkan ve saysın hangi takım olursa olsun kaç kere rakip ceza sahasına gidebilmişiz.Diğer takımlar kaç kere 2 e 3 ,2 e 4 kalecimizle karşı karşıya kalmış.Ben kaleci olsam bu takımda oynamam kariyerim biter.Da Costa şanssız atıldı deseydiniz baride tam olsaydı.Takım şansızca günde sadece tek antreman yapıyor o da çift kale oynuyorlar deseydiniz.En çok izin yapan takım olmamız tamamen şansızlık deseydiniz.Şansızcca dünyanın dört bir tarafından amatör futbolcuları topladık deseydiniz.Oldoninin aslında iyi futbolcu olduğunu ama sonra şansızca unuttuğunu söyleseydiniz.
Başkan halbuki siz Carlosu çağırıp kardeşim bu takımın aerob kapasitesi ne,futbolcuların antreman kapasitesi ne,niye bizim takım nerdeyse bütün liglerin en az koşan takımı,top kaybı sayısı nasıl böyle rekor seviyede diye sorsanız ya.Efendim niye homurdanıyormuşuz.Sivassporu seviyoruz ve böyle aciz durumda olmasına üzülüyoruz.Siz de üzülün bence.Eğer bu söylediklerinize inanıyorsanız o daha da kötü.Çünkü futboldan hiç anlamadığınızı gösterir bu. Çare,artık bu 'Düğün' filminde bile geçen Roberto Carlos kompleksinden kurtulmamız ve futbole bilimsel olarak yaklasacak aklı başında adamları sorumluluğa yetkili şekilde getirip genç istekli herhangi bir teknik direktörle yola devam etmekdir.Aykut sportif direktör olsun takıma tam yetkili.Ya da futbolden gerçekten anlayan birilerini bulup çıkartın.Başkanlık bunu gerektirir.Sivas halkı sizin değerinizi çok iyi biliyor.O konuda endişeniz yoktur gerçi ama liderlik kendini kandırmadan hatalardan erken dönebilmektedir aslında ki siz bunun örneklerini de göstermiş birisiniz.Umarım yine öyle yaparsınız.[/QUOTE] Carlosu gondermek mi bi git yaa. Carlos sayesinde bedava sivasin reklamini yapiyoruz . Anladin mi guzel kardesim. |
Külübün parasi yoksa belese giden futbolculari neden degerlendirmez dandik fupolculara neden para verir 5 tane ise yaramaz alana kadar 1 oynayan al paralari gereksiz yere car cur etme:confused:
|
Ben şahsen başkanımızın yaptığı canlı yayın proğramını hem şekil, hem zamanlama ,hem de içerik olarak oldukça dolu ve faydalı buldum.
[I]-İhtiyaç duyulan yerlere transferleri kulübün gelir gider dengesi yüzünden ve beklenen maddi desteği alamamaktan dolayı yapamadıklarını söylemesi, -Roberto Carlos'la önümüzdeki yıl da devam edileceğini söylemesi, -Taraftar gruplarını düzgün bir yapılanma içine girdikleri takdirde destekleyeceğini belirtmesi, -Stada giriş-çıkışlardaki problemlerle, örneğin, bayrak getirilememesi ile artık bizzat kendisinin ilgileneceğini söylemesi, -Sonuna kadar görev yapmakta kararlı ama uygun şartlarda daha iyi bir yönetim kuruluna görevi seve seve devredebileceklerini açıklaması, -Her maça gelen ve grup üyesi olmayan, küfürsüz takımını destekleyen taraftara güvendiğini söylemesi...[/I] Bütün bunlar kafalardaki sorulara cevap vermiş olmalıdır. Artık eldeki oyunculara destek olup 11 maçımızı en iyi biçimde bitirip sonucu sezon sonu görmeliyiz. Sezon değerlendirmesi o zaman daha doğru yapılabilecektir. |
Senede 1 ya da 2 kere bazı pankartlar yüzünden alınan 10 bin tl'lik ceza dışında kulübe en ufak zarar getirmediğimiz halde bizleri böyle yargılayan başkanada biz teşekkür ederiz. Çekirdekçilerin, Mecnun şike yaptı derken sana sahip çıkan 16-17 yaşındaki gençlerden oluşan grup diye küçümsediğin o gençlerde sana teşekkür ediyor başkan. Bu taraftarın gerçekten büyümesini, yeri geldiği zaman yönetime dahi karşı çıkacak güce gelmesini istemedin. Kurdun bi diktatörlük Sivasspor'u sadece kendinin sanıyosun. Yazık.
KRAVATLILAR GİDER,ATKILILAR KALIR! |
Sivas ve Sivasspor menfaatları doğrultusun Sivas medyası birleşti Mecnun başkanla ortak yayın yaptı,bu birliktelik ses getirdi büyük bir memnuniyet getirdi, bu birlikteliğin darısı İNŞALLAH taraftar gruplarının başına diyorum.
|
[QUOTE=cılgınsivas58;901497]enaromo gelmek ıstedı almadık dedi sayın başkan
bu nasıl ıs onun yerıne sivasa oldonıyı mı yakıstırdınız aykutu mu yakıstırdınız sayın başkan[/QUOTE] eneramoyu almadık demedi o zaman djebbur utaka pedrodan dolayı oynayamayacağını düşünerek karabüğü tercih etti dedi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:11. |