SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kalan maçlardan beklentileriniz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37663)

legolass 09.03.2014 18:48

Kalan maçlardan beklentileriniz?

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=43722&token=77811][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43722&token=77811[/img][/url]

Trabzon ev
Erciyes deplasman
Gaziantep ev
Bursa deplasman
Galatasaray ev
Antalya deplasman
Beşiktaş ev
Rize deplasman
Akhisar ev
Karabükspor deplasman

PETKOVİC 09.03.2014 19:01

Cevap: Kalan maçlardan beklentileriniz?

gerçi ben yazmıştım ama yine yazayım

trabzon ev (1)
erciyes deplasman (1)
antep ev (3)
bursa deplasman (0)
galatasaray ev (0)
antalya deplasman (0)
beşiktaş ev (1)
rize deplasman (0)
akhisar ev (3)
karabük deplasman (0)

Poyrazcan 09.03.2014 19:03

Geriye kalan maçlardan 10-12 puan bekliyorum. Bu da bize yeter düşmemek için.
Avrupa hayali bir başka bahara...

ELLİSEKİZ 09.03.2014 19:23

Takım ruhsuzlaştı.Bir an evvel eski ruhlarına kavuşmaları lazım yoksa işler sakat...

34MUAMMER58 09.03.2014 19:36

[B]TARAFTARDA heves kalmadıki,takımda hava kalmadıki,herkesin bi amacı var ona göre transfer yapmış ona göre mücadele ediyor ,sivassporun oynadığı oyun ,r.carlosun inatları,futbolcuların disiplinsizliği ,taraftarın ümitsizliği ,hakemlerin karaktersizliği,bazı oyuncuların kaytarmak için sakatlığa yatmaları,yedeklerin ilk 11 i zorlayamaması hedeften uzaklaşmamızı sağlıyor,ilkyarıdaki sivas olsa gelecek maçlardan ümitli olurdum enaz 18 puan yazardım ,şuvaziyette 10 puan almak başarıdır ,r.carlos hocalık hayatının ilk sezonunda kariyerini bitirmek istemez,eminim bu haftadan itibaren bazı oyuncuların dikkatini çekecektir,hocada bazı inatlarından vazgeçecektir,utakanın iyileşmesi 2 3 hafta sonra costanın ve diğer cezalıların dönmesiyle takım yoluna devam eder [/b]

Caner POLAT 09.03.2014 19:37

6-7 puan anca çıkarabiliriz en iyi ihtimalle.Ne düşünürken neleri hesaplar olduk.

ressam58 09.03.2014 19:41

Böyle oynanmaz.... İşimiz artık zor...

ihtiyar yiğido 09.03.2014 19:42

Kalan maçlardan tek beklentim küme düşme potasındaki takımlarla olan aramızdaki 11 puanı korumak , lig dördüncülüğünden ve Avrupaya gitmekten vazgeçtim.

58tamer58 09.03.2014 19:52

Kalan maçlardan fazla bir şey beklemiyorum ama; Sivas'ı beğenmeyen,benim oynamam sizin için bir lütüf dercesine top oynayan, canını dişine takıp maç çevirmeyen,futbolcularla başarının olmayacağını bu takımı yönetenlerin anlaması lazım...

sivasfutbol 09.03.2014 20:44

12 veya 13 üncü sırada tamamlarız liği avrupaya gidibde dünyaya rezil kepaze mi olacağız.

DieForMetal58 09.03.2014 20:59

[B]trabzon ev (0)
erciyes deplasman (0)
antep ev (0)
bursa deplasman (0)
galatasaray ev (0)
antalya deplasman (0)
beşiktaş ev (0)
rize deplasman (0)
akhisar ev (0)
karabük deplasman (0)

Bu hakemlerle anca böyle.[/B]

YıldızeLLi8 09.03.2014 21:25

5 maç dışarıda 0 puan 5 maç içeride 3'ü zorlu ts-gs-bjk diğer 2 si antep-akhisar vallahi işimiz zor biran önce gereken yapılmalı

YıldızeLLi8 09.03.2014 21:29

trabzon ev (1)
erciyes deplasman (0)
antep ev (3)
bursa deplasman (0)
galatasaray ev (0)
antalya deplasman (0)
beşiktaş ev (0)
rize deplasman (0)
akhisar ev (3)
karabük deplasman (0)

7 puan yapar 36 paunımız var toplam 43 puan yapar geçen dönem rıza hoca ile 44 paun toplamıstık ve 12'ci bitirdik inş böle olmaz

mustiiic 09.03.2014 21:58

Beklenti kume dusmemek. Artik puan alacagin maclar bitti. Avarej takimi olacagiz bu saatten sonra. Lig tv yi kapattirdm. Yeteri kadar rezil olduk. Bu kadar rezillik yeter. Kurtadimi bizi alinan nokta ttansferler profesyonel ve borcsuz yonetime sormak lazim. Taraftarina deger vermeyen zihniyetle ancak bu kadar yol alinir. Futbolcularda disiplinsizlik labalilik diz boyu. Yonetimden tik yok. Cikip masaya elini vuramiyorsun. Niye duruyorsun o zaman orda. Yazik tek gururumuz var onuda bes paralik ediyorlar

cılgınsivas58 09.03.2014 22:57

küme düşmeyelım yeter

58megayigido 09.03.2014 23:05

trabzon ev (0)
erciyes deplasman (1)
antep ev (3)
bursa deplasman (1)
galatasaray ev (1)
antalya deplasman (1)
beşiktaş ev (1)
rize deplasman (1)
akhisar ev (3)
karabük deplasman (1)

poolat58 09.03.2014 23:17

oldu mu başkan al beklentilerimiz düşürdük muradına erdin mi, güdümsüzler sizi. Size alın şampiyonluğu size verelim deseler, yok o bize yakışmaz, bize ezikler gibi kümede kalmak yakışır dersiniz, vizyon yok çünkü sizde. Bi çuval inciri berbat ettiniz, basiretsizliğinizin yüzünden!

EneS ElmaS 09.03.2014 23:27

Bekletim kalmadi. Düsmeyelim yeter. Önümüzdeki sezona bakmaliyiz. Böyle olacagi zaten yapilan transferlerden belliydi.

A.Turan Korkmaz 09.03.2014 23:28

Sivasspor'u aşağıya çekmek isteyen bu kadar çevre varken, kendi içimizden de bunlara kolaylık sağlamayalım. Taraftarlar birlik olur, içerde ve dışarda takımı her şartta desteklersek hakettiğimiz puanları da alırız diye düşünüyorum. Özellikle kendi evimizde maç vermemeliyiz. Hala 4. sıradayız ve 'kötünün iyisiyiz'.
Elazığspor maçında taraftarlar olarak takımı desteklemek için ne yaptık ki ne bekliyoruz. Dost takım, misafir takım derken üç puanı verdik gönderdik, maç sonu ilk kez sesim kısılmadan eve döndüm. Kendimden utandım. Fb maçında lehimize hakem hatası oldu ama taraftarın coşkusuyla biz o maçtan zaten istediğimizi alırdık.
Kısaca, kalan maçlar taraftara bağlı. Antrenmana gidip takımı ateşleyecek de, stadda gaz verecek de taraftardır. Bizim takım, lpgli arkadaşlar. Gaz olmadan gitmiyor, anlayın.

avare 10.03.2014 00:27

insallah kume dusmeyiz, kalan 10 maca bakiyorum ve bu gunki oynanan futbolu aklimdan geciriyorum tarafli hakem yonetimlerini de hesaba katinca hic sansimiz yok diyebilirim, biran once takim kendine ceki duzen vermeli korkulu ruyalar gormek istemiyoruz

34MUAMMER58 10.03.2014 01:33

[b]düşme hattıyla aramızda 10 puan var ,daha oynanmamış 11 maç var ,matematiksel olarak 36 puanve altındakilerin düşme tehlikesi devam ediyor,hatırlamıyorumda 1 takım 17de 15 mağlup olup küme düşmüştü,sivasspor haftalardır cepten yiyor,şampiyonlar ligine gidebilecekken ,avrupa şansımızda kaybolacak bu gidişle belki haftaya hesap makineleriyle uğrasacağız ,halaa 4.yüz oyuncular ve r carlos artık şu takımı ayaklandırmalı ,buraya aydan gelmedi takım yine bu oyuncular getirdi ,istediğimiz yine bu oyuncuların vites değiştirip gaza basmalarıdır ,ne olursa olsun ,belki bikaç hafta daha costayı arıyacağızda ,bu takıma utakanın katılmasıyla ,diğer oyuncularında dönmesiyle tekrar kaldığımız yerden devam ederiz [/b]

B.DUMANLI 10.03.2014 05:21

Ligden düsecek son takimla aramizda 11 puan fark var.Bu eksikler ve gol yollarinda üretken olamayisimiz ve bunun sonucunda mac kazanamayisimiz,bu puan farkini cok cabuk kapatir.Birakin Avrupa´ya gitmeyi umarim Sivasspor bu yil ligde kalir.Trabzon ve Erciyes maclarini kaybedersek 2 hafta sonra puan siralamasindaki yerimize kimse sasirmasin.
Gerek futbolcular,gerek yönetim ve gerekse teknik kadro ektiklerini bicecekler.
Ligin ilk yarisinda kötü gidisatin sinyalleri biliniyordu,ara transferde hic birsey yapilmadi,takimda kadro kisitli olmasina ragmen kart gören oyuncular sayesinde takim dahada zayif birakiliyor,bu sartlarda mac kazanmak mümkünmü?

58_Buğra_98 10.03.2014 07:33

Hedef Avrupa, hedef Avrupa... Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu Ziraat Türkiye Kupası... Ne oldu????? İçine ettiniz, hayallerimiz suya düştü...

Lig dediniz, ağzına gözüne ettiniz... Ne bekleyeceğiz ki. Başta başkandan tarafından öncelikle R.Carlos'un dikkati çekilmeli, adam seyirci gibi (taraftar değil) maç seyrediyor. Yerinde hamleler yapmıyor, adam değiştirmiyor. Son 3 maçta 1 veya iki değişiklikle maç tamamlıyoruz.Nedir şu Aydın'da bulduğu, gördüğü her maçın içine ediyor. Ne kesiyor, dinlendiriyor. Ne de uyarıyor anlamıyorum ki...

Atı alan Üsküdar'ı geçti. Biz daha ilk yarıdaki futbolu oynayamazken ne yönetimin nede R. Carlos'un kılı kıpırdamıyor. Rıza Çalımbay'a kızıyorduk, Carlos'un da Rıza'dan farkı kalmadı inatları sayesinde... :mad:

Kokomo 10.03.2014 08:13

Fenerbahçe'yi yendiğimiz hafta bu sayfalarda, benim dışında herkes HAVALARDA uçuyordu ! Şampiyonlar ligi, UEFA filan diyorlardı !

Ben de şunu demiştim ısrarla : "Kadro kuruluşu, ara transferler ve oyun sistemimiz çok yanlış. F.Bahçe'yi HAKEM sayesinde yendik. Kendimizi kandırmayalım. Bu sistemle hiçbir şey yapamayız ! "

Keşke haklı çıkmasaydım ...

agumus_58 10.03.2014 09:38

ilk elin günahı olmaz diye bir söz vardır. carlos'la bu sezon iyi kötü ortalarda bitiririz ama asıl önemli olan şimdiden gelecek sezon planları yapılmaya başlanmalı. bu sezon yapılan tüm hatalardan en iyi dersler çıkarılarak gelecek sezonun transfer çalışmaları başlatılmalı. o zaman ayakları çok daha sağlam yere basan bir takım oluşturulabilir.

legolass 16.03.2014 17:23

Erciyes deplasman 0
Gaziantep ev 0
bursa deplasman0
Galatasaray ev 0
Antalya deplasman 0
Beşiktaş ev 0
Rize deplasman 0
Akhisar ev 0
Karabükspor deplasman 0

metee58 16.03.2014 17:26

Böyle oynarsak hiç birinden puan çıkaramayız.Yönetimin duruma el atması gerekiyor.

agumus_58 16.03.2014 17:42

rize galibiyet akhisar beraberlik gerisi kayıp... 40 puanla bitiririz

KIZILCAN 16.03.2014 17:58

Sivassporun bundan sonra amacı ligde kalabilmek olmalıdır. İlk yarıda ilk 3 hayalini kurarken ikinci yarıda düşme korkusu yaşatan yönetime,teknik heyete ve futbolculara şükranlarımızı sunuyoruz.

batur0658 16.03.2014 17:59

erciyes deplasman 0
antep ev 3
bursa deplasman 0
galatasaray ev 0
antalya deplasman 0
beşiktaş ev 0
rize deplasman 0
akhisar ev (3)
karabük deplasman (0)
Gercekci olmak lazim bu puanlarda cok zor gibi gorunuyor ..insallah ben yanilirim.

58YIGIDO58 16.03.2014 18:00

erciyes deplasman 0antep ev 1bursa deplasman 0galatasaray ev 0antalya deplasman 0beşiktaş ev 0rize deplasman 0akhisar ev (3)karabük deplasman (0)

Boyle dusunuyorum

apa58 16.03.2014 18:13

Benim tahminim 7 puan anca alabiliriz

yiğido58sinan 16.03.2014 18:14

kalan maçlarda da sıfır çekeriz durum vahim hiç umut yok...

adres58 16.03.2014 19:01

6-7 puan bizi ligde bırakır...

Bir laf vardır. Cebime s**ma, avucuma bir şey istemiyorum... Artık Avrupa hedefimizin içine edildi, küme düşmeyin yeter...

Bir takımın vizyonu bir ara transfer döneminde bu kadar değişir. Helal olsun size sizin sayenizde yine uykudan olduk...

karagöz58 16.03.2014 19:06

başkanım bizleri rezil ettirdiniz anlaşilan sizler buyle olsun istiyorsunuz dahada boşuna para veripte maçlara daha gelmiyelim:mad::mad:

mksivas 16.03.2014 20:01

bu saatten sonra hıc bır macı kazanamazlar bu yoetımın taraftara armaganıdır yoetım derhal ıstıfa etmelıdır yoksa sıvas kumeye gıdecek yonetımın ıstegıde zaten bu dogrultuda transfer yaplımayısından belılıydı tesekurler faruk bey erdal bey mehmet oflaz bey ptt 1 lıgde gorusmek dılegıyle borcsuz bır ptt lıgınde basarı saglarsınız yazıklar olsun vesselam

B.DUMANLI 16.03.2014 21:38

Bu takim küme düsmez herkesin ici rahat olsun.Fakat biz taraftarlari rahatsiz eden sey takim ruhunun ve sorumluluk duygusunun fulbolcularimizda mevcut olmayisi bizleri cok üzüyor.Sahada oynanan futbol degil, ne oldugunu bende cözemedim.Dünya yildizi Carlos resmen cark etti.Ülkesinde böyle futbol oynansa kac kisi gider o takimi desteklemeye.Futbol bir tamasa oyunudur ve göze hos gelmelidir.Bizimkiler hem kendileri istirap cekiyorlar resmen sahada,hemde bize eziyet cektiriyorlar ekran basinda.Sivas amatör ligi Sivasspor´dan daha fazla heyecan veriyordur süphesiz.

35gürün58 16.03.2014 22:03

Bu futbolla, bu kadroyla ben 15. liğe razıyım, düşmeyelimde..

Sivassporumuzu yenemeyen takımı bu saatten sonra alaya alırlar..

Aydın' bu maçta neredeydi hatırlayanınız var mı ? çalım yapayım diyor kaptırıyor arkadan aval aval seyrediyor..

Bugün rakip oyuncular yıldırım hızıyla hareket ediyor ,şimşek gibi çakıyordu yani bir futbolcudan beklenen seri hareketler ve çeviklik savunmasından ileri hatlarına kadar hepsinde var dı .

Bizimkilerde deki serilik mi ? evet hepside seri'ilmişlerdi yerlere..

sivasfutbol 16.03.2014 22:09

Erciyes deplasman-0
Gaziantep ev -1
Bursa deplasman-0
Galatasaray ev-0
Antalya deplasman-0
Beşiktaş ev -0
Rize deplasman-0
Akhisar ev-1
Karabükspor deplasman-0 alacağımız puanlar ancak bukadar olur.

sivastatlıbelam 16.03.2014 22:22

kesinlikle A2 takımdan oyunculkar kadroya alınmalı...

Arkadaşlar bu takımın maç kazanması imkansız,kimi yenceğiz,kalan tüm maçlar iddiası olan takımlarla,iddiası olmasa bile tüm takımlar çatır çatır oynuyor..

bu işin şakası klamadı...kalan maçlardan 0 puan çıkartıp küme düşersek şaşırmam,sonumuz karanlık görünüyor...

acilen A2 den 4-5 oyuncu alınıp 10 puan üstünde puan toplamalıyız...

küme düşme barajı 41 i geçer ,malesef...işler boka sardı..

beceriksiz yönetim DEFOL DEFOL DEFOL artık

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:46.