SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   O Karakteri Arıyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37695)

SivasSpor.Com 17.03.2014 10:18

O Karakteri Arıyoruz

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43724&token=41440[/IMG]

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Trabzonspor karşısında çok kötü oyun ortaya koyduklarını ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan Cesar, Söylenecek çok fazla bir şey yok. Kötü bir maç oldu. Sivasspor eski karakterini gösteremiyor. O karakteri arıyoruz ama çözüm bulamıyoruz. Aslında tek bir futbolcu eksikliği diyemeyiz. Teknik, taktik anlamında komple bir sıkıntı yaşıyoruz. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Toparlanacağımıza inanıyorum ifadelerini kullandı.

Rallim58 17.03.2014 10:56

Cevap: O Karekteri Arıyoruz

[B][U]Olmayan birşeyi bulmak çok zor...[/U][/B]

sivasfutbol 17.03.2014 10:59

yüzünüzün akı ile istifa edin gidin zor zamanlarda takımı toparlamasını bilmeyen insanlardan t.direktör olmaz gidinde bilen gelsin yoksa böyle giderse takımı düşüreceksiniz transfer yapmasını bilmeyen yönetimde suçlu tabiki birde murat erdoğan gittikten sonra takım galibiyet alamıyor hiç dikkatinizi cektimi arkadaşlar yerli antrönerleri gönderdiler hepsi yabancı oldu takımı hazırlıyamıyorlar carlosun getirdği adamlar malesef faydalı olamıyorlar.

HababamHa 17.03.2014 11:07

[B]Ligde, sahasında dün Trabzonspor'a 4-0 mağlup olan Sivasspor'da, teknik direktör Roberto Carlos, futbolculara bir gün izin verdi. [/B]

Her yenilgi sonrası takıma ceza verip antenmana çıkarmak yerine böyle izin verir boşverin yenilgiyi kafaya takmayın gidin gezin eğlenin gelin derseniz takımda o karekteri zor bulursunuz hoca.

Harput0658 17.03.2014 11:24

Oynadığımız Son 10 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik alabilmişiz. Ve önümüzdeki maclar çok zor Böyle olunca karamsarlık kaçınılmaz oluyor. Umarım bir an önce toparlanırız.

[B]M[/B] 30.01.2014 TÜK Akhisar Bld. Sivasspor 1 - 0
[B]M[/B] 02.02.2014 SSL Torku Konyaspor Sivasspor 3 - 0
[B]M[/B] 06.02.2014 TÜK Sivasspor Bursaspor 1-2
[B]G[/B] 09.02.2014 SSL Sivasspor Fenerbahçe 2 - 0
[B]M[/B] 12.02.2014 TÜK Eskişehirspor Sivasspor 1 - 0
[B]B[/B] 17.02.2014 SSL Eskişehirspor Sivasspor 2-2
[B]M[/B] 23.02.2014 SSL Kasımpaşa Sivasspor 6-2
[B]M[/B] 02.03.2014 SSL Sivasspor Elazığspor 1-3
[B]M[/B] 09.03.2014 SSL Gençlerbirliği Sivasspor 2-1
[B]M[/B] 16.03.2014 SSL Sivasspor Trabzonspor 0 - 4

onur0634 17.03.2014 11:44

Ulusal basına konuk olmaktan dacıa reklamlarında oynamaktan takıma zaman ayıramıyor ki hoca ben geldiğimiz noktayı normal olarak değerlendiriyorum...

karşıyakalı 17.03.2014 11:51

yönetim şimdi napacaksınız

saygıdeger sivasspor yönetimi bıçak geldi ve kemige dayandı bırakın avrupa hedefini artık iyice ligden düşme endişesi taşıyoruz.bunun sebebide sizin iş bilmezliginiz ve beceriksizliginizdir.bir takım avrupaya gitmesi neredeyse garantiyken yaptıgınız yanlış transferlerle bu takımı iyiden iyiye küme düşme potasına soktunuz.iyi bi yönetim ara transferde takımı kuvvetlendir siz zayıflattınız gönderdiginiz ve aldıgınız topçular sayesinde. diyosunuzki para yok kalitesiz ve yeteneksiz 5 futbolcu alacagına aynı paraya kaliteli 2 oyuncu al yeterli bunadamı aklınız ermiyo yada sivassporda bizim bilmedigimiz bi kumpasmı dönüyo.her yıl diyosunuzki geçen yıldan ders aldık bu yıl transferde hata yapmayacagız ama ne hikmetse sezon başlıyo yine aynısınız.demekki sizin vizyonunuz yeterli degil kümede kalmayı başarı sayan bir yönetim istemiyoruz.risk almadan başarı gelmez ve büyük olunmaz lütfen bunları zaten biliyosunuz ama bi kezde ben haırlatayımistedim.kısacası diyorumki
siz iyi bi yönetim degilsiniz lütfen kendinizi yenileyin taraftarın içi yanıyor tabi bu sizi biraz olsun ilgilendiriyosa

58 Amsterdam 58 17.03.2014 11:52

Gardaslar haklisiniz ama forvetimiz yok su anda, Da Costa'miz yok haftalardir, Cicinho'muz bu hafta yok ve son olarak Kadir de yok. Simdi herkes bana kizar ki zaten Kadir'e gerek yok diye ama herseye ragmen gine de lazim bence.

Belki haftaya Erciyes'e karsi duzelebiliriz ? Baska caremiz yok, baska Sivasspor yok, destek vermeliyiz mecbur cunku bu bizim takim !!!
Erciyes'e karsi once beraberlik icin oynayip defansi saglam'a almaliyiz ondan sonra belki daha fazla puan bizim olabilir.

poolat58 17.03.2014 11:54

ben mı bulacağım çözümü siz bulacaksınız siz. Vurdum duymazsınız, hıc bısey umrunuzda degıl, bı de her mactan sonra takıma ızın vermelerı yok mu delı oluyorumya. Mıllet cayır cayır antreman yapıyor, bunlar cok bı b.k yapmıslarmıs gıbı yatısa gecıyor.Taraftarda tepkı yokkı ben olsam ben de rahat olurum. Koyun gıbı ızlıyoz macı ne yonetıme ne teknık kadroya tepkı var. Gercı tepkı gostersek de mecnun beyın zoruna gıdıyor, cocuk gıbı bırakırım bak dıyor. Kacmak kolay bu takımı bu hale sız getırdınız sız duzelteceksınız, yoksa hepınız defolup gıdın!

yigidoo 17.03.2014 12:19

Cevap: O Karakteri Arıyoruz

hoca fazla acik sözlü olma istersen, isine son veriliri. Türk milleti sevmek dogru sözlü insanlari. isimize gelmez onlar.

karasarlıyiğido 17.03.2014 12:25

Roberto carlos

Bence başkanın ve sivassporun 3 temmuzdan sonra önü kesildi başkan bunları biliyor ama söylemiyor başkanlığı bırakmaya niyeti var göreve talip yok. Transfere gelince klübü borçsuz devretmek için yapılmadı diye düşünüyorum

sivasfutbol 17.03.2014 12:33

Cevap: yönetim şimdi napacaksınız

başkan görevi bırakmak istiyorsa cıksın açıklasın ben sivassporun başkanlığını bırakıyorum diye elbette birileri cıkar takımı sahiplenir böyle gizli saklı yönetimi bırakacağım diye takıma zarar verilmezki.

ready 17.03.2014 12:38

[B]sorun mecnun başkanda değil sorun yanında beceriksiz ve basiretsiz sivasspor üzerinden nemalanan köşeyi dönen insanlardan kaynaklanıyor bu memlekette hiçmi sivasspor sevdalısı yok da süreki kulüp yöneticilri aynı adamlar seçiliyor daha düne kadar kimsenin tanımadığı düne kadar otopark işleten mağaza işleten adamlar şimdi köşelik oldu adamın zoruna gidiyor sivasspor üzerinden birilerinin cebini doldurması [/B]

ready 17.03.2014 12:39

[B]Bu kafayla Carlos efendi inatçılığından vazgeçmediği sürece sizden bir halt olmaz[/B]

sawyer5892 17.03.2014 12:40

Başkana lafım yok bugünlere geldiysek onun sayesindedir. Ancak futboldan anlamayan sırf yöneticiliğin imkanlarını kullanarak kendi çıkarları ve ticari ilişkileri için yönetimde bulunanlar bir an önce bu kulüpten gönderilmelidir. Yönetim de illa Sivas'ta yaşayan adamlara gerek yok bu işi profesyonel yapacak adamlar var oyuncuları bulup takıma kazandıracak vizyonu olan yöneticilere ihtiyaç var

Elbeyliliyiz 17.03.2014 12:40

Arkadaslar bizim Takim 5 macta ortalama 17 gol yiyorsa Birinci ligde isi yok. Murat Akca yi sattilar Costa 6 mac cezali, Karabükte 2 gola atti murat. Riza Hoca bile bunlar gibi degildi dengeli tutuyordu. Istikrari biraz zor yakalariz. Teknik direktör acik futbol oynattigi sürece fark yemeye devam ederiz. Takim ne hale geldi. Hep ya Burhan endeksli yada Atif endeksli futboldan kurtulmak lazim. KaDIR PEKMEZCI TAKIMA ZARAR VERMEYE BASLADI::mad::mad::mad:

karşıyakalı 17.03.2014 12:42

eger bi durum varsa başkan çıksın söölesinki taraftrada ona göre davransın varsa bi şey açıga çıkar ama bunu gizlemek hem takıma hem taraftra zarar veriyo

poolat58 17.03.2014 12:46

ben size söyleyim, başkan bırakacak bu yuzden de transfer yapmadı, aksıne ıyı oyuncuları da sattı, yanı gıder ayak verdıklerını gerı alıp gıdecek. Olay bundan ıbaret baska bır acıklaması yok. Bıraz tepkı gostersek bırakırım bak dıyıp duruyor, ya kardesım sen cocuk musun bu nasıl bır mantıkdır. Bırakırsan bırak ne yaplım sımdı yas mı ılan edelım. Yok yok baskan ıyıce cıvıtmaya basladı bu ısı.

58 Amsterdam 58 17.03.2014 12:46

Cevap: Roberto carlos

[QUOTE=karasarlıyiğido;903311]Bence başkanın ve sivassporun 3 temmuzdan sonra önü kesildi başkan bunları biliyor ama söylemiyor başkanlığı bırakmaya niyeti var göreve talip yok. Transfere gelince klübü borçsuz devretmek için yapılmadı diye düşünüyorum[/QUOTE]

Agzina saglik kardesim bende boyle dusunuyorum ama sunu da unutmuyalim ki Mecnun baskan giderse onun gibi iyi ve adam gibi baskan bulamayiz.

ready 17.03.2014 12:50

[QUOTE=58 Amsterdam 58;903324]Agzina saglik kardesim bende boyle dusunuyorum ama sunu da unutmuyalim ki Mecnun baskan giderse onun gibi iyi ve adam gibi baskan bulamayiz.[/QUOTE]

[B]şimdiye kadar sivasspor çok başkan gördü tamam mecnun başkanın hakkınıda yemeyelim ama As olan sivasspor kukübü ve taraftarlarıdır kişiler ve yöneticiler teknik kadro gelip geçicidir[/B]

PATRON 58 17.03.2014 12:53

artık mecnun ve yönetiminin sonu gelmiştir teşekkür edilip helalleşilip yollar ayrılmalıdır büyük bi kan değişikliği şarttı bakın recep mamurlu süleyman hurmalı gayserinin hali ortada eğer bizde onlar gibi olursak düşeriz.tek sorun yönetim anlayışındaki bilgisizlik cahiilllik ligin en kötü iş bilmez yönetimi bizde bunu herkes biliyor sedat pekerde çıktı mecnun reisinin yanında işe başlar bizide bırakır artık İNŞALLAH

58 Amsterdam 58 17.03.2014 12:53

[QUOTE=ready;903326][B]şimdiye kadar sivasspor çok başkan gördü tamam mecnun başkanın hakkınıda yemeyelim ama As olan sivasspor kukübü ve taraftarlarıdır kişiler ve yöneticiler teknik kadro gelip geçicidir[/B][/QUOTE]

Tabiki oyledir haklisin ama kim aday olacak ?
Su para destegi soz verip de parayi yatirmayan is adamlari mi ?

babapiton 17.03.2014 12:59

Bir çok takım başkanlarının siyasi ve mali hırsları yüzünden küme düştü.Başkanımız bu yönden mükemmel sadece Sivasspor'u düşünüyor ve beraberindeki bir çok yöneticimiz iyi ve çok tecrubeli bir durumda onların tecrubeleriyle küme düşme olasılığımız çok düşük fakat başkan tv lere çıkıp röportaj verdiğinde transferde hata yaptık demiyor.Kabul edin artık 500 bin euroya ortalama bir forvetle şuan 42-43 puandaydık.Yazık ettiler takıma,daha oyuncu almadan djebbouru yollamak zaten büyük bir yanlış.Yönetim çok realist hiç bir maceraya girmeden kümede kalalım yeter havasındalar,bu yanlışlarını düzeltmeliler.Bunu düzeltmek için kendilerini kandırmayı bırakmalılar.Hatayı kabul etmek erdemdir.Hiçbir şey için geç değil 4. ile 1 puan fark var.Roberto Carlos'a sert ol talimatı verip bir kaç uyarıyla ve taktiksel değişiklikle toparlanabiliriz.Bu kadro ilk yarı 4.bitirdi.
Yine başarabiliriz.Yeterki mücadele edip inanalım.

58 Amsterdam 58 17.03.2014 13:02

[QUOTE=babapiton;903336]Bir çok takım başkanlarının siyasi ve mali hırsları yüzünden küme düştü.Başkanımız bu yönden mükemmel sadece Sivasspor'u düşünüyor ve beraberindeki bir çok yöneticimiz iyi ve çok tecrubeli bir durumda onların tecrubeleriyle küme düşme olasılığımız çok düşük fakat başkan tv lere çıkıp röportaj verdiğinde transferde hata yaptık demiyor.Kabul edin artık 500 bin euroya ortalama bir forvetle şuan 42-43 puandaydık.Yazık ettiler takıma,daha oyuncu almadan djebbouru yollamak zaten büyük bir yanlış.Yönetim çok realist hiç bir maceraya girmeden kümede kalalım yeter havasındalar,bu yanlışlarını düzeltmeliler.Bunu düzeltmek için kendilerini kandırmayı bırakmalılar.Hatayı kabul etmek erdemdir.Hiçbir şey için geç değil 4. ile 1 puan fark var.Roberto Carlos'a sert ol talimatı verip bir kaç uyarıyla ve taktiksel değişiklikle toparlanabiliriz.Bu kadro ilk yarı 4.bitirdi.
Yine başarabiliriz.Yeterki mücadele edip inanalım.[/QUOTE]

Dogru soyluyorsunuz, bakin Ordu spor su anda cok kotu durumda.
Sebebi ise cok fazla para harcamak, transferler daha pahaliya patladi onlar icin.

OLCAY_58_AKKUS 17.03.2014 13:20

[QUOTE=58 Amsterdam 58;903330]Tabiki oyledir haklisin ama kim aday olacak ?
Su para destegi soz verip de parayi yatirmayan is adamlari mi ?[/QUOTE]

mecnun başkan cebinden para mı veriyor sanıyorsun?Yayın gelirleri fazlasıyla yeter külübü yönetmek için yeterki bilinçli kullnılsın.

kaplanlı 17.03.2014 14:27

aynı demeci erciyes maçından sonrada verecek.ödül verir gibi birde takıma izin vermişler.maçın ilk 15 dakikasını gol yemeden atlatabilirmiyiz acaba büyük başarı olur.süper ligde oynayan takım bu kadar kolay gol yemez.yememesi lazım.bunu göremeyip aynı ezberle sahaya çıkan teknik ekip olamaz.gören duyan varsa söylesin.

ankastre 17.03.2014 14:41

karaktermi vardıki arıyonuz hoca

karagöz58 17.03.2014 16:53

sadece yazıklar olsun başimızı yere eğdirenlere başkada bir şey demiyorum:mad::mad:

58YIGIDO58 17.03.2014 16:59

Madem o karakteri ariyorsunuz arayin bulun o zaman bu sizin goreviniz !!!:mad:
Taraftar ustune duseni yapmadi mi ??!!:mad:
Cevap: hemde fazlasiyla yapti ts macinda !!!:mad:

O karakteri bulun ve eski Sivasspor u tekrar olusturun ve bu kadar taraftari üzüp dellendirmeyin !! :mad:

Ayip ya bu kadarda olmaz artik yetti fazla oldu her hafta sonumuzu zehir ettiniz :mad:

yigidinho 17.03.2014 17:24

Takimi ciftlige cevirdiler ya. Ne kadar brezilyali ahbap topcu var takima topladılar. Brezilyali futbolcular disiplinsiz zaten. Ondan sonra karakter ararsin.. da costa mesela. Macin sonunda hakeme kufrederken ne bekliyordu acaba.

ROMANTİK KATİL 17.03.2014 18:22

Yanı basında duran karaktersiz kişilikler varken, oyun karakterini bulsan ne olacakki !!!!!

58MySouL 17.03.2014 18:40

[B]Devre ar5ası oldoni gibi bir oyuncu aldılar ne işe yaradı ne verdi.erciyesin edinhoya bakın 6 maç. 7 gol.forvetsiz oynayacaksak neden aldınız oldoni yi.ve gelelim aydın karabulut a ne verdi bu takıma ne yaptı isabetli bir pas bile atamıyor sahada dolanıp duruyor.bende en büyük karaktersiz AYDIN KARABULUT tur.Ya adam gibi oynasın yada s...gitsin.[/B]

58MySouL 17.03.2014 18:42

[B]Ben buldum karaktersizi AYDIN KARABULUT.
[/B]

yigidinho 17.03.2014 19:09

Aydın karabulut denen messi çakmasının acilen kadro dışı bırakılması lazım. Takıma zarar veriyor geri zekalı. Carlos görmüyor mu bunları.

KIZILCAN 17.03.2014 19:30

[QUOTE=Harput0658;903290]Oynadığımız Son 10 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik alabilmişiz. Ve önümüzdeki maclar çok zor Böyle olunca karamsarlık kaçınılmaz oluyor. Umarım bir an önce toparlanırız.

[B]M[/B] 30.01.2014 TÜK Akhisar Bld. Sivasspor 1 - 0
[B]M[/B] 02.02.2014 SSL Torku Konyaspor Sivasspor 3 - 0
[B]M[/B] 06.02.2014 TÜK Sivasspor Bursaspor 1-2
[B]G[/B] 09.02.2014 SSL Sivasspor Fenerbahçe 2 - 0
[B]M[/B] 12.02.2014 TÜK Eskişehirspor Sivasspor 1 - 0
[B]B[/B] 17.02.2014 SSL Eskişehirspor Sivasspor 2-2
[B]M[/B] 23.02.2014 SSL Kasımpaşa Sivasspor 6-2
[B]M[/B] 02.03.2014 SSL Sivasspor Elazığspor 1-3
[B]M[/B] 09.03.2014 SSL Gençlerbirliği Sivasspor 2-1
[B]M[/B] 16.03.2014 SSL Sivasspor Trabzonspor 0 - 4[/QUOTE]

Durum vahimden de öte. Lopezin açıklamasına bakılırsa onlar da bu durumu nasıl çözeceklerini bilmiyorlar. 10 maçtır bulamamışlar.Bundan sonra da bulmaları zor gibi gözüküyor.

atrium58 17.03.2014 20:50

Devre arasında yönetim Carlos'a kazık attı acısı şimdi çıkıyor. Carlos disiplinsiz veya görevini yapmayan topçuyu kadro dışı bıraksın. Yedek kulübemiz boş olabilir ama gururumuz var ve Allah'a şükür ligde kalacak puanımız var. A2 ile devam edebilir ben kararına saygı duyarım. Kulüpte tek dünya markası olduğu gerçeğini unutmamak lazım. Sivasspor'un başarısı herkesten çok Carlos için önemli maç esnasında Atıff ve Aydın'ı alarak tepkisini koymuştur..

savaş2 17.03.2014 21:38

***acilen carlos gönderilmeli,carlos kendini kovdurmak için her şeyi yapıyor. aydına tahammül ediyor,takımın tek golcusu cihanı bile yedek bırakıyor,daha önce sağ bek de devamlı forma şansı bulan Abdurrahmanı cicinho nun yokluğunda bile yedek bırakması. oyunu okuyamayıp ve her zaman oyuncu değişiklikliğini unutması ***bu takımı bi tek murat ERDOĞAN toparlar***

MERDO 18.03.2014 08:35

Takımdaki disiplinsizlikler yüzünden çöküş başladı lapez hoca bunu fark edemedenmi hala; forma çıkarıp sarı kartlar görme, bitmiş maçtan sonra hakeme küfür etmeler verilmiş sarı karttan sonra hakeme itirazlar,alkışlamalar hangi oyuncumuz rakibe yaptığı hareket yüzünden yada maçı kurtarmak için yapılan taktik faullerden dolayı ceza aldı hepside keyfi hareketler yüzühdün. ikincisi Fenerbahçe maçından sonra hakemler sivasspora karşı acımasız bir tutum içine girdiler buda bir gerçek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:05.