SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Suç Kimde! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37699)

poolat58 17.03.2014 12:38

Suç Kimde!

SUÇ KİMDE!
Arda Erol/Fanatik

Sivasspor, ilk 11 olarak ligin kaliteli ekiplerinden biri.
Ancak kadro derinliği konusunda büyük zaaflar olduğu zaten önceki haftalarda kendini göstermişti.

[B]Roberto Carlos’un sezon başında kadro kurarken bunu düşünmemiş olması şaşırtıcı.
Ara transfer döneminde gerekli takviyeleri yapmaması daha da şaşırtıcı.
Yok eğer Carlos bunu görüp, "gerekenin yapılmasını" istemişse o zaman yönetimin büyük bir zaafı var. [/B]

“Önümüzdeki sezon kesin Avrupa’da olur” denilen Sivasspor böyle giderse bu hedefine havlu atacak.

PETKOVİC 17.03.2014 12:43

Cevap: SUÇ KİMDE!

yönetim açık ve net!!

sirseri58 17.03.2014 12:43

Futbolcularda ruh kalmamış. Forvetsz takım mı olur?. Ligden düsmez isek iyi.

Ne idik ne olduk. Yazıklar olsun

poolat58 17.03.2014 12:44

ulusal gazetelerın yazarları bıle herseyın farkında, sız kımı uyutmaya calısıyorsunuz! Gercı Sivas eğitimde ve ekonomide Türkiye'nin son sıralarında demi. Bizim avrupa neyimize ligde kalalım yeter! Ne de olsa BORCUMUZ YOK!

sirseri58 17.03.2014 12:44

bence bu kötü gdsın sebebını murat erdoğana sormak gerek

kaplanlı 17.03.2014 13:06

takımı doğramak için bahane arayan hakemler.devre arası gönderilen ve yerlerine alınan futbolcuların onayını verenler.takım dizilişinde ve oyun anlayışında değişiklik yapmayan carlos.sahada saç baş yolduran futbolcular.bu hafta maçı ne tv den nede radyodan dinlemeyeceğim.akıl sağlığımız bozulacak.

58fatihcan 17.03.2014 13:17

Doğru söze ne hacet...

sivasfutbol 17.03.2014 13:30

muhtemelen suçun büyüğü taraftardadır başkanda öyle söylemişti zaten!!!!!

nefhret_58 17.03.2014 13:45

[B]Arkadaş bu 4 atan trabzonspor alt yapıdan yusuf u çıkardı, bucadan emre güral ı aldı getirdi 9 numara verdi sakatlanmasa gol kralı olacaktı bu adam. Murat Erdoğan a soralım diyorsun ya arkadaş... nerde bir yusuf ve emre, nerede aydın ve aykut... Kardeşim bize sonuç getirecek futbolcu lazım. tomarla para verip beleşe göndereceğimiz adamlar değil...[/B]

ankastre 17.03.2014 13:45

suç .... dir kimse sahip çıkmazmış. bana göre suçlu carlos hocaynan anlaşamıyor diye murat erdoğanı gönderen kim ise onda.

ihtiyar yiğido 17.03.2014 14:30

Şuç Sivasspor'a yapılan haksızlıklara göz yuman TFF, maçlarımıza hep yanlı hakemler atayan MHK, Hep yanlış oyun kurgusu ile oynayan Carlos ve de İnatla ara transfer yapmayan yönetim de değil.

[B]Sivasspor'u çok seven, beklentimizi takımın gücünün çok ötesine taşıyan, Avrupa kupası hatta şampiyonluğa aday gören biz taraftarlardadır.[/B]

atabey58 17.03.2014 14:40

bu yönetimle ancak buraya kadar. evet yöneticilerde biliyor başka taliplisi olmadığını bu yüzdende kendileri işlerine nasıl gelirse öyle hareket ediyorlar. yazık ama ya bu kadarına da yazık

tanyil 17.03.2014 15:34

Trabzonspor'un deplasmada 4-0'lık Sivasspor galibiyeti sonrası yerel gazeteler, bordo mavili takımı överken Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve kaleci Korcan'ı sert biçimde eleştirdi. Taka Gazetesi, "Trabzonsporlu futbolcular, şampiyonluğumuzu çalan Korcan'a gol oldu yağdı" ve "2010 ruhu Sivas'ta dirildi" başlığını attı. Taka Gazetesi, bu arada 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe'nin 4-3'lük üstünlüğüyle sona eren maçtan önce, eliyle 4 işareti yapan Mecnun Odyakmaz'ın fotoğrafını da kullandı, "Çocuklar Mecnun'u kırmadı" başlığını attı.
Karadeniz Gazetesi'de Mecnun Odyakmaz'ın fotoğrafıyla, "Mecnun sen istersin de Trabzon atmaz mı?" ve "Al sana dört" başlıklarını kullandı. Gazete, haberinde ise, "Trabzonspor'un şampiyonluğunun ayak oyunlarıyla elinden alındığı 2010-2011 sezonunun son maçında Aziz Yıldırım'ın yanındaki Mecnun Odyakmaz'ın eliyle gösterdiği, '4' rakamı çok konuşulmuştu. Trabzon bu hareketi unutmadı, unutturmadı, gereken cevabı vermek için, dile kolay 3 yıl bekledi. Sivas'ta Mustafa, Olcan, Henrique sahne aldı. Odyakmaz'ın dileği bir kez daha yerine getirildi" ifadelerini kullandı.
"DİRİLİŞ"
Türksesi Gazetesi, "Trabzon uykudan uyandı" başlığıyla çıkarken Trabzonspor'un özlenen deplasman galibiyetinin 6 ay sonra geldiğini vurguladı. Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Fırtına çok sert esti" ve "Diriliş" başlıklarını atarken galibiyetin Trabzonspor'u yeniden lige motive ettiğini ifade etti.
"İŞTE FIRTINA BU"
Kuzey Ekspres Gazetesi, oynanan oyunun memnuniyet verici olduğunu belirtti, "Efsanenin dönüşü" ve "Tarihinin en karışık günlerini yaşayan Karadeniz fırtınası, Anka kuşu misali, Sivas'ta, 'Ben ölmedim' dedi" başlığını attı. Günebakış Gazetesi ise, "İşte fırtına bu, özlemiştik be..." ve "Trabzon patladı!" başlıklarıyla Sivasspor galibiyetini okuyucularına duyurdu. Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi de, "Fırtına öyle bir patladı ki, TFF'den duyuldu" ve "Trabzonspor, Sivas'ı dağıtarak dördüncü sıraya yerleşti" manşetlerini kullandı.

buyrun utanmazların yazdığını..

tanyil 17.03.2014 15:36

suç taraftarda (!).. yönetim sütten çıkmış ak kaşık.. carlos hoca ve cicinho ve costa alındı ya. daha ne istiyoruz. 17 maça kale arkası gitsem en fazla 150 ödeyecekken 400 tl verip kombine alan bende suç. başka kimsede değil

58YIGIDO58 17.03.2014 15:38

Futbolun F sinden anlamayan adamlar, ofsaytin ne oldugunu bilmeyen adamlar Yönetici olursa, llacagi budur iste :mad:

Suc Yönetimin yüzde 99.9999

mksivas 17.03.2014 16:38

suc maca gıden taraftarlarda yoetım kurulu olarak macı seyretseler belkı utanırlar suclu yonetım tabıkı bu gıdıs kumeye dogru gıdıyor kımse kımseyı kandırmasın

kristom 17.03.2014 17:26

vah vah diyorum

ne yaptılar bu takıma isteyerek yapılsa bu kadar zulüm edilmez

vah vah yönetime

vah vah utanmaz gurursuz ruhsuz oyunculara

niye böyle yaptılar nasıl bu hale soktular bu takımı

vah vah bizi bu hale getirenlere

58MySouL 17.03.2014 17:35

:mad:[B]Bu Aydın KARABULUT ne işe yarar.ALLAH ını seven açıklasın 90 dakika sahada ruh gibi dolanır durur.İnsan bir tane olumlu iş yapmazmı 5 haftadır delirdim.Bkıyorum her hafta yine 11.de.Bu nasıl anlayış bu nasıl futbolcu.Rezaletten başka bişey değil.AYDIN s..git.Senden bi halt olmaz ama demekki torpillisin yine her hafta 11 desin.[/B]

DoomsDay58 17.03.2014 17:36

Yönetim hala bu kulübü borçsuz aldık öyle de teslim edeceğiz demeye devam ederse suçu hocada aramak saçma olur. suç apaçık yönetimindir.

sultanşehirli 17.03.2014 17:50

suç tabi ki yönetimde. sen tut borcumuz olmasın diye 3. lig topçusu al 2 senedir forma giymemiş adamları getir, ondan sonra başarı bekle. papaz her zaman pilav yemiyor sayın yönetim

yigidinho 17.03.2014 17:55

[QUOTE=58MySouL;903451]:mad:[B]Bu Aydın KARABULUT ne işe yarar.ALLAH ını seven açıklasın 90 dakika sahada ruh gibi dolanır durur.İnsan bir tane olumlu iş yapmazmı 5 haftadır delirdim.Bkıyorum her hafta yine 11.de.Bu nasıl anlayış bu nasıl futbolcu.Rezaletten başka bişey değil.AYDIN s..git.Senden bi halt olmaz ama demekki torpillisin yine her hafta 11 desin.[/B][/QUOTE]

Sorma renkdaş ya zannedersin messi. Ayağında top eziyor sürekli . Bi cacık olmaz bundan.

reform 17.03.2014 18:21

Malesef sivassporun bu halinin tek suclusu yonetimdir.carlos ne yapsin kenarda oturan ise yarar bir tane adam yok.oyuncu degistirmiyor diye elestiriyoruz ama o da biliyorki is yapacak en iyi adamlar sahada adam caresiz.baska teknik direktor olsa kariyerini bu hale asla dusrmez coktan giderdi.futbolculuk kariyerini yani. Takimin hircinligi ve kartlarin nedenide bence kadronun yetersizliginden yani kesinlikle tek suclu amator anlayisla takim idare eden yonetim.bunuda herkes yapar.

KaanK 17.03.2014 22:21

Abdullah yiğit bu soruya cevap versin bence. Cevabı tahmin edebiliyoruz şimdiden değil mi ?

fatihada58 17.03.2014 22:37

Arkadaşlar yönetimden, futbolculardan, teknik heyetten birileri akşam eve gidip kuantum fiziği çalışmıyor, atomu parçalamaya uğraşmıyor, acil ameliyatlara girmiyorsa birde eşek değillerse bu siteyi okuyorlardır heralde. Okuyun be okuyun koskoca Sivasspor taraftarını düşürdüğünüz hallere bakın. Dilinizi mi yuttunuz her maç 4-6 yemekten? Taraftara bir şeyler açıklamaya mecbursunuz. Açıklamıyorsanız da bütün vebal sizlerin sırtınadır haberiniz ola.

ELLİSEKİZ 18.03.2014 00:28

Hiç kimsenin suçu yok .Suç Bitirim Zeki emmimde ))

MERDO 18.03.2014 07:50

suç kimde ? ilk yarıdaki başarılı grafiğin mimarı kimse ikinci yarının suçlusuda aynıdır. ilk yarı alkışladık ikinci yarı tabikide eleştirecez. Hamsilere yenildinizya helal olsun kasımpaşadan 6 yedik ama bu kadar zoruma gitmedi..

Kokomo 18.03.2014 08:03

Kesinlikle R. CARLOS !

-Oynattığı sistem kadro yapımıza uygun değil

-Kadro seçimi hep hatalı

-Aatıf forvet oynamaz

-Yedeklere hiç şans vermiyor

-Takım içi disiplin 0 (Da Costa, Cicinho'nun kartları ...)

-Ara transferde kadrom yeterli deyip, ilave transfer istemedi

34MUAMMER58 18.03.2014 08:44

[B]1-]ŞİMDİ hepimiz yönetimi suçluyoruz ,şunu almadılar bunu satttılar diye,zaten yönetimde hata yaptıklarını kabul ediyorlar,buyıl süperlige çıktığımızdan beri maddi olarak bunalmamıştık,ülkede devalüasyon yaşandı,sivasspor tl kazanıyor,futbolcuların çoğuna euro ödüyor,kulüp hesap kitabını yaparken kazandığı yada kazanılması muhtemel puanlardan gelecek paraya göre yapıyor,diyelimki kazanılan para 50 trilyon euroya çevirirsek50 trilyon/2500=20 milyon € eder devalüasyon fiyatıyla 50 trilyon/3100=16 küsür milyon€ eder ,eğer parayı yönetenler ,zamanında önlemini almamışsaki bunun önlemleri var ,hesaplanan bütçe 5 milyon €eksilmiş oluyor ,yönetimin transferleri yapamamasının enbüyük nedeni budur ,bütçeyi denkleştirmekiçin groseçkiden 700 bin ero kaçırmak istemeyen,rengifoya,,borjana dejebura gereksiz yere para ödememek anlayışıyla gönderilmesine göz yumup aykutla ,oldoniyle ,ahmetşahbazla,fatihle ,mahmutla durumu idare etmek anlayışı 2-]FUTBOLcuların bazılarının utaka başta olmak üzere takıma bitürlü adapte olamaması,sakatlıklardan kurtulamaması,bazı oyuncuların parayı sorun edip huzursuzluk çıkartması,gereksiz yere görülen sarı ve kkırmızı kartlarla takımı yalnız bırakması,yine bazı oyuncuların takım oyunu yerine bireysel oynaması,yedeklerin onların yerini dolduramaması,sakatlık ve cezalardan ilk 11 deki oyuncuları birarada oynatamamamız ,kupada yaptığımız maçlarla takımın yorulmuş olması 3-] R.CARLOS bazı oyuncularda çok ısrar ediyor,hertakıma aynı oyunu onatıyor,rakibi maçlardan önce teknik olarak analiz edemiyor,maç oynanırken takımın eksikliğini görüp müdehale edemiyor,oyuncu değişikliklerini doğru zamanda yapamıyor,yanındaki hocaların yabancı olması nedeniyle rakip oyuncuları iyi tanımaması yüzünden ,forvetsiz oyun stiliyle atıfı forvet hattında oynatma inadı yüzünden takım hem farklı yeniliyor,hemde maral motivasyon olarak düşüyor,4-]ÖZELLİKLE son haftalarda ligin üstüne ve altına ayar veren , Kim çok bağırıyorsa onlara puan kazandırma gayreti gösterip,takımlar arasında eşitsizlik ,adaletsizlik yapan ,hatalı hakemleri koruyup hatasız olanları cezalandıran tff ,pfdk,mhk gibi eyyamcı ,şikeci,karektersiz,sivas düşmanı bu kurumların başındaki yaratıkların sivassporun üzerine oynamaları SUÇLUDUR ,bu kötü gidişte en masum olan herhafta oynanan oyuna ,yenilgilere kahrolan taraftarlardır [/b]

MOS-BY-58 18.03.2014 12:59

[QUOTE=58MySouL;903451]:mad:[B]Bu Aydın KARABULUT ne işe yarar.ALLAH ını seven açıklasın 90 dakika sahada ruh gibi dolanır durur.İnsan bir tane olumlu iş yapmazmı 5 haftadır delirdim.Bkıyorum her hafta yine 11.de.Bu nasıl anlayış bu nasıl futbolcu.Rezaletten başka bişey değil.AYDIN s..git.Senden bi halt olmaz ama demekki torpillisin yine her hafta 11 desin.[/B][/QUOTE]

ben fatih terim'e kiziyordum milli takima cagirip niye 1 dakika bile oynatmadin diye. simdi yine kiziyorum fatih terim'e bu adami sen nasil milli takim kampina cagirdin diye!

atabey58 18.03.2014 14:30

Cevap: Suç Kimde!

şuç kim de mi hoppala yok artık SUÇ BENDE ??????????????????????

AtmaCa 18.03.2014 15:36

suç mevcut kadro ile biz bu ligi üst sıralarda bitiririz diye düşünüp pintilik yapıp ara transferde gerekli transferleri yapmayan yönetimdedir.

cengo64 18.03.2014 17:38

Suç forumları okumayan ilgililerde.Yönetimde ve teknik kadroda hala burnundan kıl aldıran kimse yok.Hepsinin maşallahı var.Takım küme düşer derken 4. yüz kardeşim ne homurdanıyorsunuz diyen beylerde önemli sorumluluk var tabi ama umuyoruz akıllarını başlarına devşirirler.

MaXiMuM 18.03.2014 20:25

[B]OLSUN, BİZİM BORCUMUZ YOK [/B]:mad:

jonny 19.03.2014 09:26

sen kimsinde böyle yaziyorsun terbiyli ol

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:14.