![]() |
Marsilya'ya Giderim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43802&token=57846[/IMG]
Sivasspor’un yıldızı Aatıf Chahechouhe, kendisiyle Marsilya’nın ilgilendiği haberleri ve takımın son durumu hakkında FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Faslı oyuncu geleceğiyle ilgili olarak, ''Marsilya ile bir temasım olmadı. Ancak böyle bir büyük takımın ilgisi olması halinde buna kayıtsız kalamam. Sivasspor’la sözleşmemi uzatırken başkanımıza, ‘Eğer beni ve sizi tatmin edecek bir teklif gelirse, giderim’ demiştim. Bu şekilde anlaşmaya vardık. Elbette bu kulüpte çok mutluyum ve burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Fransa’da daha önce oynamıştım. Ancak benim için İspanya, Fransa ya da Türkiye’nin büyük kulüpleri arasında bir fark yok. Benim de hayalimde büyük bir takımın formasını giymek var'' dedi. [B]Katar'ı reddettim[/B] “Önümüzdeki sezon ne olacağını bilemeyiz” diyen Faslı oyuncu, “Paraya hiçbir zaman önem vermedim. Verseydim, 3 ay önce Katar’a giderdim. Maddi anlamda çok yüksek bir teklif aldım. Ama gitmedim” dedi. Yiğido’da yaşanan düşüşün nedenini kısıtlı kadroya bağlayan Aatıf, kötü gidişi de şöyle özetledi: [B]Kadromuz dar[/B] ''İyi takviyeler yapamadık. Forvetteki sakatlıklar sonrasında 10 maç santrafor oynadım. Şu an Cicinho cezalı, bazı sakatlık sorunlarımız da halen mevcut. Bunları aştığımız zaman tekrar eski gücümüzü göstereceğimize inanıyorum. Avrupa Kupaları’nda olacağız.'' |
Cevap: Marsilya'ya Giderim
Al işte biraz oynayınca hemen bir taraflarınız kalkıyor zaten, ne bu kardeşim illa bir şey söylemen mi lazım şu an için böyle bir şey yok demen yetmez mi ayrıca Sivasspor küçük bir kulüp değil Aatıf burası olması kim tanırdı seni 2.yarı ne katkı yaptın takıma..
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;904369]Al işte biraz oynayınca hemen bir taraflarınız kalkıyor zaten, ne bu kardeşim illa bir şey söylemen mi lazım şu an için böyle bir şey yok demen yetmez mi ayrıca Sivasspor küçük bir kulüp değil Aatıf burası olması kim tanırdı seni 2.yarı ne katkı yaptın takıma..[/QUOTE]
bu takıma ne atıflar geldi ne ermanlar gitti giden gider gelenler doldurur yerini |
Arkadaslar dikkatli okuyun:
Sivasspor’la sözleşmemi uzatırken başkanımıza, ‘Eğer beni ve sizi tatmin edecek bir teklif gelirse, giderim’ demiştim. Bu şekilde anlaşmaya vardık Bu adam bize eger ki gidersem size de para kazandiracagim diyor. Ozaman Kamil gibi elimizde kalsin, sozlesme sonu gitsin bedava. Soyle bi en azindan 5 milyon Avro kazansak kotu mu olur ? Super olur kulup biraz rahatlar en azindan. Sunu da unutmamak gerek, simdiden gelecek icin oyuncu bakmaliyiz arastirmaliyiz ve malesef bu bizim en zayif yonumuz. Belki Riza hoca'ya soralim bize iyi oyuncular bulsun. Sonuc olarak Atif'i o buldu bizim icin cok degerli bir oyuncu. Burhan ve Atif olmasa bu sene isimiz cok zor olacakti. |
Profesyonel bir oyuncu, büyük takımda oynamasını ben de çok isterim. Marsilya'da çok çok da rahat oynar, standartlarını daha yüksek tutmasını isterim. İzledikçe de göğsüm kabarır. Kamil'de, Erman'da yaptığımız hataları tekrar etmeyelim. Karşılığını getirdiği sürece satılabilir. Kendisini ne kadar özlesek de asla unutmayız.
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;904369]Al işte biraz oynayınca hemen bir taraflarınız kalkıyor zaten, ne bu kardeşim illa bir şey söylemen mi lazım şu an için böyle bir şey yok demen yetmez mi ayrıca Sivasspor küçük bir kulüp değil Aatıf burası olması kim tanırdı seni 2.yarı ne katkı yaptın takıma..[/QUOTE]
e napacak profosyonel futbol ömür boyu bizde kalacak hali de yok iyi oynayıp daha iyi takımlara gitmesi cok normal kaldı ki marsilya her sene avrupa kupaları hatta şampiyonlar liginde oynayan bir takım yadırgamanızı anlamıyorum. burası kariyerinin zirvesi değil sonucta |
atıfı isterse 15 milyona satsınlar bu yönetim mantığı oldukçu yine de birşey olmaz.
Yerini hollanda 2.liginden topçularla doldururlar.Şeffaf yönetim gösteremezler Merak eden 2009 yılına baksın. ligden gelen şampiyonlar liginden gelen paralarla yapılan transferlere baksın, bülentle el ele verip " topçu Sivas'ı beğenmiyor " yalanıyla taraftarı uyutmalarına baksın |
Nereye giderse gitsin.
Zaten ligin 2 yarisinda oynuyormu oynamiyormu belli degil. Guzl bi paraya satilsa iyi olur. Kendisini ligin ilk yarisinda cok severdim ama artik gozumden dustu cok kötü oynuyor 2 yari. |
[QUOTE=KaanK;904381]atıfı isterse 15 milyona satsınlar bu yönetim mantığı oldukçu yine de birşey olmaz.
Yerini hollanda 2.liginden topçularla doldururlar.Şeffaf yönetim gösteremezler Merak eden 2009 yılına baksın. ligden gelen şampiyonlar liginden gelen paralarla yapılan transferlere baksın, bülentle el ele verip " topçu Sivas'ı beğenmiyor " yalanıyla taraftarı uyutmalarına baksın[/QUOTE] Yigido Kaan topcuyu nerden getirdigin onemli degil, yeterki iyi olsun, yetenekli olsun, fizigi olsun, taktik anlayisi olsun. Hollanda 2. ligde o kadar iyi oyuncular var ki bizim orta saha dedigimiz Kadir Adem ve Mehdi'den daha iyi ama onemli olan bunlari kesfetmek lazim. Atif nerden geldi sanki ? Kotu bir Bulgaristan liginden geldi. Stancu nerden geldi sanki ? Kotu bir ligden geldi ama keske bizde olsaydi bu Stancu cunku tam bize gore bir forvet. |
Büyük takimda oynamak istemesinden daha dogal birsey olamaz. Beni asil sevindiren, Aatif'in büyük takim anlayisinin gs fb veya bjk gibi takimlardan olusmamasi, daha dogrusu en azindan bunu belirtmedi! Marsilya büyük takim, gitsin ve para kazandirsin. Yeri doldurulabilinir.
|
[QUOTE=PETKOVİC;904379]e napacak profosyonel futbol ömür boyu bizde kalacak hali de yok iyi oynayıp daha iyi takımlara gitmesi cok normal kaldı ki marsilya her sene avrupa kupaları hatta şampiyonlar liginde oynayan bir takım yadırgamanızı anlamıyorum. burası kariyerinin zirvesi değil sonucta[/QUOTE]
yorumu iyi oku ben ömür boyu bizde kalsın demiyorum sadece yersiz röportajlara kızıyorum bunu söylemenin ne gereği var gideceğin zaman gidersin bunlardan profosyonel futbolcu olmaz... |
Atıf kendisine piyasa yapıyor..
Atıf ın çok iyi yerlere gitmesi en çok bizi mutlu eder tabikide en doğal hakkı da sivasspor onu unutmaz yaptıkları 3-5 maçlık başarı değil büyük katkılar yaptı . hem sivasspor hemde atıfı mutlu edecek bir teklif her iki taraf içinde hayırlısı olur Herşey iyi güzel amaa .. kendisine böğle bir açıklama yapması yakışık kalmamış benim görüşüm . Eğer Marsilya istiyorsa röpörtaj ile haber gönderme yerine menejerinle haber gönder kardeş böğle yaparsan kendime piyasa yapayım derken klubüne zarar verirsin . |
Arkadaslar aciklama felan degil, bu bizim basin dedigimiz gazeteler Atif'a soruyorlar ki boyle boyle sana ilgi varmis diye. Atif da sadece diyor ki benim haberim yoktur ama bana gelirler ise sevinirim ve sevinmekte normal birsey.
|
Adam Sivas'lı değil sonuçta buraya gelmeden önce de mutlaka hayalleri vardı şimdi böyle bir açıklama yapınca neden tepki gösteriyor bizim taraftar anlamıyorum. Futbolcuların büyük kulüplerde oynamak istemesine artık alışmamız lazım böyle açıklamalara çok da fazla takılmayalım.
|
Aatıf'ın Sivasspor a çok büyük katkısı oldu.Ama bence de böyle bir teklif gelse gitmesi lazım.Sahada emek veren futbolcuların emeklerinin karaktersiz,utanmaz arlanmaz hakemler tarafından göz göre göre çalındığı pislik ortamında bulunmamın anlamı yok.Giderse de Fransa basınına Sivasspor un puanlarının hakemler tarafından çalındığını anlatmalı
|
2.yarı hiç bir katkısı yoktur.sadece kendine oynuyor.deli dana gibi dolaşıp duruyor.çoğu topu kaptırıyor ve kaptırdığı toplarada asla koşup baskı yapmıyor.kendisi bilir.yeteri kadar havalara girmiş zaten.
|
kimlerin yeri dolmadiki
|
iyi para verilirse satılsın diyeceğim de paralar yine cebe indiriecek. Yerine almanya 3. Ligden 32 yaşında biri gelir kesin. Bana bak yönetim taraftar artık bişeylerin farkına varmaya başladı. Bu adamın paralarını da cukka edip, saçma sapan adamları takıma doldurursanız seneye bu klüp küme düşer sizde kaçacak delik arasınız söyleyim!!!!
|
[B]3 SEZONDUR sivassporu ligde tutan atifın büyük takımda oynamak istemesi normal ,yakışırda ,önemli olan karşılıklı menfaatlerimizin olmaSI ,neredeyse hain ilan edilelecek [/b]
|
Marsilya takimi o kadar ayagami düstüde seni transfer yapsin.Fransa´da Lyon,PSG,Bordo ve Marsilya var.Gerisi o ligde kalmak icin mücadele verirler.
Gercekten Marsilya istiyorsa git.Ama dedigim gibi sen Marsilya icin bir kac gömlek kücüksün be Aatif.Birde yasin göz önüne alinacak olursa bu dedigin masallarda bile gerceklesmez be Aatif. |
Her kuşu sevdın de bırtek baykus kaldı demı aatıf.hadi ikile yuru amatorden geldın adam oldun
|
[QUOTE=B.DUMANLI;904448]Marsilya takimi o kadar ayagami düstüde seni transfer yapsin.Fransa´da Lyon,PSG,Bordo ve Marsilya var.Gerisi o ligde kalmak icin mücadele verirler.
Gercekten Marsilya istiyorsa git.Ama dedigim gibi sen Marsilya icin bir kac gömlek kücüksün be Aatif.Birde yasin göz önüne alinacak olursa bu dedigin masallarda bile gerceklesmez be Aatif.[/QUOTE] Abartma kardeş abartma, Sivasspor ne kadar kötü ve küçük takımki, yıldızı bile marsilyanın kapısından geçemesin. Gözünüzde büyütmeyin bu kadar fransa ligi TR liginden daha kaliteli değil. Aatıf çok rahat oynar orda. |
Kimse Aatıf!a kızmasın arkadaşlar. Şuan takıma devre arasında leblebi gibi gol atan bir santrafor alınsaydı şuan ilk 4'te yerimizi garantilemiştik bile. Takımda Aatıf Burhan ve Cicinho'dan başka canını dişine takarak oynayan oyuncu yok bana göre. Bu 3 oyuncu için laf edemeyiz. Bu oyuncularımız şuan ligde ilk 4'ü garantilemiş belkide ilk 3 e girebilecek bir puana sahip olsaydı acaba gitmek isterler miydi bunu düşünmek lazım. Başarı geldikçe oyuncular takımda kalır, başarılar azaldıkça oyuncular kendi kariyerleri için tabiki daha başarılı kulüplere giderler.
|
Ahmet, Mehmet, Hasan, Hüseyin vs. vs. her kim ekmeğini futboldan sağlıyorsa bu tarz düşüncelere sahip olması kadar doğal bir şey olamaz... Bizler Devlet Memuru olarak 25 sene bir fiil çalışıp emekliye ayrılıyorsak, onlarda 10-15 sene maksimum top oynayıp ekmeklerini kazanıp emekli olabiliyorlar. Profesyonel bir düşünce.. Takdir edip iyi bir satış opsiyonu olursa gitmeyecek hiçbir futbolcu olmamalı. Eğer yok ben illa satmayacağım derseniz o futbolcudan zaten verim alamazsınız. En iyisi ederini bulduğunuz zaman, sizi tatmin edecek bir fiyat masaya yatırılırsa teşekkür eder önümüze bakarız. Sivassporda nice Aatıflar, Kalla'lar, Wooter'lar, Balililer geldi geçti.. Kurumların yaşaması, hayatlarını idame ettirmeleri için bu türlü alışverişleri üst düzeyde yapmalılar.
|
[B]Eğer böyle bi teklif varsa bence gitmesi aatıf ın yararına olacaktır sonuçta iyi bir futbolcu kaldıki takıma parada kazandıracak aatıftan gelen parayla belki güzel işler yapılır aatıfda gönlümüzde kalır [/B]
|
[B][I]Beyler Atıfa kızmakla haksızlık yapıyorsunuz. Böyle devam ettiği sürece Atıfı takımda tutmak zor, mutlaka isteyenleri olacaktır ve oluyordurda. Ama adam ne yaptı, sözleşmesini uzattı, en azından gidersem kulüp para kazansın dedi. Erman ve niceleri gibi vefasız çıkmadı. [/I][/B]
|
marsilya da senı beklıyordu hemen git
|
Iyi futbolcularımızı yok pahasına sattığımız için, Aatıf'ın teklif olursa Marsılya'ya gitmek istemesi ve sözleşmesinede böyle bir madde koydurmasına bir yönüyle olumlu bakıyorum, hiç değilse şatışta kulübümüze yüklü miktarda para kalır, zorla güzellik olmuyor gitmek isteyen oyuncuyu tutamazsın, tutsanda verimli olmuyorlar.
|
Baska kulupler olsun bizim kulupler olsun oyuncuları nasıl gönderdiklerine bakarsak ligmizde, baska üst düzey liglere gitmeleri onlar için daha hayırlı olur. Bizden Mehmet Yıldızın, Hayrettinin, Tumun, Murat Erdoganın ve sayamadıgımız futbolcuların gönderiliş sekillerini anımsadıkca, hiç durmasınlar. Kulubumuz tabiki herseyin üstündedir, lakin birazda buraya hizmet eden insanlara nasıl davranmasını gerektigini yolların nasıl ayrılması gerektigini bilmemiz lazım. Hayrettini o kadar kulup istedi Mehmet Yıldızı aynı sekilde ikiside fedakarlık yapıp burda kaldılar, sonuc ne oldu herkes biliyor. Hatta bir cok kişi işe yaramıyorlar, oynadıysa para aldılar vs dediler. Simdi Atıf büyük kulupte oynamak istiyorum deyince suclumu oluyor. Atıf kalsın, eminim biraz formdan düsünce hemen gönderirler. Oyuncuda iyi oldugu zamanda gitmek istemesi en dogal hakkı. İleride dogal olarak kulup onu düsünmeyecekse oda kendini düsünmekte haklıdır. Üstelik adam giderken Sivassporda kazansın diyor. Böyle adamı bulmuslarda halen elestiriyorlar.
|
Süper ligde orta sıralarda oynamaktansa avrupa da oynamak hakkı tabi para kazandırsın gitsin
|
GİT GARDAŞ sende git haklısın sahipsiz şehir seni seviyorum adamsın yüzde doksan sıvaslıyım diyenden daha iyisin allah işini rasgetirsin GARDAŞ
|
[B]adam profesyonel düşünüyor nerde para orda oynarım diyor [/B]
|
aatif'i ne kadar para'ya satarsak satak, ne kadar paramiz olursa olsun biz hep beles oyuncular ile kadromuzu doldururuz
|
[QUOTE=HALIL;904609]aatif'i ne kadar para'ya satarsak satak, ne kadar paramiz olursa olsun biz hep beles oyuncular ile kadromuzu doldururuz[/QUOTE]
[B]Borcumuz yok diye tvlilere çıkar hava atarlar[/B] |
Aatif Chahechouhe'dan Marsilya açıklaması!
Sivassporlu Aatif Chahechouhe, Fransa Ligi takımlarından Marsilya'ya transfer olacağı iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Spor Toto Süper Lig'de gol krallığını en güçlü adaylarından Sivassporlu Aatif Chahechouhe, hakkında çıkan Marsilya iddialarını açıklık getirdi ve bu iddiaları yalanladı. Marsilya ile bir görüşmesinin olmadığını söyleyen Faslı yıldız, "Marsilya ile hiç bir temasımız olmadı. Bir kaç hafta önce Sivasspor ile sözleşme yeniledik ve burada olmaktan çok mutluyum. Takımım için her şeyi vermeye hazırım" ifadelerini kullandı. Ara transfer döneminde Katar'dan teklif geldiğini ama bu teklifi kabul etmediğini de itiraf eden Aatif Chahechouhe, "Bir oyuncu olarak amacım tabiki büyük bir kulübün formasını giymek. Para benim için çok önemli değil. Eğer paraya çok değer verseydim 3 ay önce Katar'dan gelen büyük teklifi kabul ederdim" diyerek sözkerini noktaladı. Geçen sezonun başında 800 bin euro bonservis bedeliyle Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımından Sivasspor'a transfer olan Chahechouhe, bu sezon kırmızı beyazlı formayla 32 maçta forma giydi ve 13 kez gol sevinci yaşadı. Kaynak : Sporx |
Böyle kısıtlı bir kadroda oynamayı tabiki istemez. İstediği mevkide harikalar yarattığını gördük. Giderse üzülürüm ama kendisini düşünmesi gerek.
|
YÖNetim 5 kurus daha verip bi orta saha birde kaliteli forvet alsaydi o zaman eski Aatifida izlerdik :mad:
Sagol süper herseyi en iyi bilen Yönetim sagol |
30 yaşındaki adamı marsilya ne yapsın alsa bile para vermeden almayı tercih eder e buda mümkün olmadıgına göre atıf hic bir yere gidemez
|
Lan gidişin bile adam gibi olacak
Para kazandıracaksın REİS |
Herkes bana karşı çıkacak...Sivassporu küçük düşürüyorsun diyecek...Lafım lakırdım bu yönde değildir böyle biline..Ama bu adamın bu cümlesini okuyunca içimden burada bana yazmama yakışmayacak bir cevap geldi...Bu tip oyuncular bunu Sivasta yapıyor rahatlıkla...Kimler yapmadıki...Bu zaatı muhterem fb de b jımnastkte gs de yapsın bunuda göreyim...Hatta bizim Bursada ağzını bile açsa kapının önüne koyaarlar...Bu ukalalık değil...bu kendimizi büyük görmekte değil..Hani bazen diyoruzya biz Bursasporluyuz bu çok başka bir şey diye...Bu tam olarak budur...Messi bile gelsin cümlesinde bi aksaklık olsun kapının önüne koymasını bilir Bursa halkı kenti kulubu...BÜYÜK SİVASSPOR KULUBÜ VE İNSANLARI...büyüklüğünüzü daim etmek için lütfen bu olguyu prensip edin lafında cümlesinde eğik olanı kapının önüne koyun tek arzum budur...vede dahi destekçisiyim............
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01. |