![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43849&token=68688[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Bursaspor'a 4-3 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Galip gelemedik. 3 gün mü izin verilir 4 gün mü? Bu seneyi sağ salim geçirelim de iyi bir rotasyon gerekecek.
|
Bu mac için BURHAN AYDIN hariç bütün takımla beraber yöneticiyim diye gecinenlerin canı cehenneme.
|
Geçen hafta neyseki son dakika golü gelmiş. Zaten bu futbolu haftalardır ynı şekilde yorumluyoruz.
Bu arada haftaya Gs maçında da işimiz zor. 1 puana oynamalıyız artık bence. Taraftarımız da çok dikkatli olsun bütün maçlarda. Ceza yememeliyiz. Fb maçındaki gibi gereksiz tezahüratlar ve küfür olmasın. |
[B]yazıl oldu rahat 3 puan alacağımız maçtan malesef malup ayrılıyoruz....[/B]
|
Ligde kalmayı garantilediğimiz için her maç formalite bence.
|
[B]Atıf seni büyük bir esefle kınıyorum.Diliyorum seni seneye Sivasspor'da görmeyiz.
Fas Milli Takımına değil gitsen gitsen BAL ligine gidebilirsin bu performansla. Şuursuzca yaptıklarınla yedin bitirdin bütün ataklarımızı[/B] |
[B][I]Deplasmanda 3 gol atıyorsun, puansız dönüyorsun. Yazık oldu.[/I][/B]
|
Maca bakmadim ama skora bakarak konusursak defans gercekten berbat, insallah da costa biran once doner, yoksa durum hicte iyi degil
|
maçın değerlendirilecek bir yanı yok özetle KAPTANI KADİR OLANIN...
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]2 ekz öne geçipte yenilen takıma sivasspor denir.[/B][/FONT]
|
[B]KADİR " BÖYLE İSTEDİ "[/B]
Yeter artık kadir kaybettirdiğin kaçıncı maç bu. Atıff sende çok bencilsin kaç tane gol pozisyonunu harcadın, şu pasları zamanında atsan belkide kazanacaktık. |
Deplasmanda 3 gol at. 2 kere öne geç. Ama kazanama. Kadir kına yaksın bir tarafına bugün. 3-3'ken pası Utaka'ya çıkarmayan Aatif de.
|
her hafta diyoruz ki vardir bu maglubiyet'te bir hayir, eksiklerimizi gormemiz açisindan ama hep ayni hatalari tekrarlayip kendimizi kandiriyoruz.
|
malubuyetin tek sorumlusu atıf dır .
karşkarşıya kaldığı pozisyonda yanında rakibin oyuncusuda var üstelik bomboş duran utaka ya pas atmıyorsan ne sen kazanırsın nede sivas kazanır takım avrupaya gitmesse sende gidemessin atıf efendi bunun gibi maçın içerisinde asist yapması gereken yerlerde kendin gidersen gidemeyeceğini anlayınca pas atmaya çalışırsan senden gol kralı falan olmaz olmasın zaten sivası değilde kendini düşünen adam herzaman sivasspora zarar verir kimse kadire laf atmasın elimizdeki o pozisyonda oynayacak tek isim kadir başka adam yok kadire bu yönetim bizi mahkum etti herkez bunu kabullensin takımın avrupaya gitme hayalleri belkide bu maçla son buldu. bursasporu tebrik ediyorum adamlar basit oynadı ve kazandı ayrıca bu sene paso bursaya yenildik .. |
maç öncesi demiştim ki biz bu maçta iyi kötü en az 1 gol atarız eğer klasik defans ve kaleci hatalarından gol yemezsek bu maçı rahat alırız bursada bişey yok yazmıştım. keza yine başrolde defans ve kalecimiz vardı. kadire kızamıyorum açıkçası top tekniği olmayan bir oyuncu ve nerdeyse her maç aynı hataları yapıyor fakat orta sahamızı kondisyon gücüyle ayakta tutan bir isim onun için mazur görüyorum. ümitin sinirli tavırları kendisine ve takımımıza zarar veriyor. aatıfın 3-3 ken iki pozisyonda yaptığı bencillik bize pahalıya patladı. kazanabilirdik iyi de oynadık 2 haftalık formumuz devam ediyor sadece bireysel hatalar canımızı yakıyor defans ve kalemizde konsantrasyon eksikliğini giderebilirsek çok daha iyi sonuçlar alabiliriz. ayrıca utakayı da aylardır yazdım kalitesini takıma alışınca bize çok yararlı olacağını söylemiştim öyle de oldu
|
Kadirin vurdumduymaz tavırları, defansın evlere şenlik hali... Aatıfın illa ben atacağım hevesi, Aydının gereksiz ayağında top tutuşu, mağlubiyetin baş mimarları olmuştur. Devre arasında atılım yapan 17 takım bunun yanısıra nede olsa bizim kadromuz oturmuş ve alternatifsiz diyerek kendilerini esame listesinde garanti görenler, alternatifsizlik ve takım içi kadro mücadelesi vermeyenlerin olmayışı paralelinde iyiki ilk devre o puanları toplamışız dedirtiyor insana. Neyse son 6 hafta kala alacağımız 3-4 puanla hedefsiz ne etlik ne sütlük bir hal-i vaziyetle bitireceğiz. Oysaki şu takıma çok değil 1 tane sadece bir tane Edinho alınsaydı iddaa ediyorum ki şu anda Şampiyonlar Ligi için uzun havalar gazeller oyun havaları okuyor olacaktık. Ama gel görki yukarda saydığım faktörler sonucu havlu atma pozisyonuna düştük. Havlu atmamamız için kendi sahamızda GS ve BJK yı yenmek zorundayız. Bu oyunla bu ruhla bu zihniyetle çok zor...
Neyse çocuklara 2-3 gün izin verinde kafaları yerine gelsin... |
[B]Yine bir Carlos klasigi ve yine bir fiyasko.
Bu macin kaybedilmesinin bas sorumlusu Carlos´dur. ATIIF resmen dökülüyor, takim 10 kisi Carlos biletli seyirci gibi seyrediyor. Gecen haftada yazmistim yine yaziyorum "Oyunu okuma ve müdahelede bulunmada kocaman bir SIFIR" Resmen Bursa`ya 3 puani hediye etti :mad: :mad: :mad: Carlos hoca bu kafayi degistirmesse, herhalde yönetim onu degistirir!!![/B] |
Kadirin gazabina geldik yazik emeklere atifta kendi basina buyruk
|
Kadir yine yaptin yapacagini ,skora degil nasıl bir orta sahamiz var ona üzülüyorum...
|
Bu maçın tek kötü oynayanı 3 puanı hediye eden şeşu salağıdır.
|
bu kadar rahat gol atabiliyor iken bireysel hatalarla yenilmek çok üzücü
Ilk üç golde seken topu uzaklaştırmazsan faturayı keserler Son golde ise pozisyon yokken kaybedilen top ile yiyorsun Bırakın biz kendi kalelerimize atalım golleri Sonrada bunlar yıldız oluyorlar sayemizde Haftaya bursa kaç gol atacak merak ediyorum |
[QUOTE=Has Sivas`li;905501][B]Yine bir Carlos klasigi ve yine bir fiyasko.
Bu macin kaybedilmesinin bas sorumlusu Carlos´dur. ATIIF resmen dökülüyor, takim 10 kisi Carlos biletli seyirci gibi seyrediyor. Gecen haftada yazmistim yine yaziyorum "Oyunu okuma ve müdahelede bulunmada kocaman bir SIFIR" Resmen Bursa`ya 3 puani hediye etti :mad: :mad: :mad: Carlos hoca bu kafayi degistirmesse, herhalde yönetim onu degistirir!!![/B][/QUOTE] Karlos ne yapacak adamlar oynamazsa ekindeki en iyiler bunlar karlosa laf yok kardess ayip cigerim jadire konuş aatifa konur hele korcana oyle kaleci olmaz carlosmu oynamayin diyo sanki elestiriyi guzel yapalim lutfen |
BU MAÇI ATIF DENİLEN SALASK VERDİ.
|
Çok şükür BORCUMUZ yok gerisi teferruat!
|
çok kolay gol yiyoruz ümit ve navratil kesinlikle gönderilmeli ve iyi oyuncular alınmalı. Bu kadar açık oynayan bir takımın defans oyuncularının çok iyi olması lazım ki bizim defans oyuncuları tam bir fiyasko.
|
[B]Korcan :[/B] Bir kezde takımı kurtar,her maç hatalardan gol seneye çok iyi bir kaleci transfer lazım
[B]Cicinho :[/B] Elinden geleni yaptı önde ama defansif olarak iyi değildi.Ama yinede günün başarılı isimlerinden [B]Navratil:[/B]4 gol yenilen bir maçta stoperleri övecek halimiz yok. [B]Ümit :[/B] Navratil'e göre iyiydi kritik hamleleri var ama 1.gol tamamen onun hatası. [B]Ziya :[/B] Berbat ötesi bir oyun her gelen çalımladı. [B]Adem :[/B] Çok ağır oynadı umrunda değilmiş gibi,aldığını verdi yana. [B]Kadir :[/B] Geçen haftaki olaydanmıdır bilinmez umursamaz bir tavrı vardı çok kötüydü.Son goldede bariz bir hatası var. [B]Burhan :[/B] Adam terinin son damlasına kadar savaştı elinden geleni helal olsun gol at atma bu adam gibi savaşın. [B]Aatif : [/B]Hayatımda bir futbolcuya bu kadar sinirlendiğim bir maç yoktur.Sen kimsin 2 yıl önce 5 tane maçın vardı profosyonel.2 gol attın adammı oldun.Derhal uyarılmalı hatta kadro dışı bırakın.Bu kadar bencil oynanmaz,Yürüyecek halin yok çalım atıyor.Git katarmı marsilyayamı nereye istiyosan.İkinci yarının başında utakya bomboş pozisyonda vermeyip kendi vurdu.Onu verse öne geçicez en fazla berabere kalırdık. [B]Aydın :[/B] 2 haftadır iyi performans gösteriyor.Elinden geleni yaptı.Helal olsun. [B]Utaka :[/B] Çok estetik 2-3 hareketi var.Başarılı bir performans ama 70 den sonra baya düşüyor.Elimizdeki tek forvet mecburen oynatıyoz. [B]Carlos :[/B] Ruhsuz bir kaç oyuncu derhal uyarmalı.Biraz defans çalıştırsın dönen toplar hep rakipte böyle bir anlayış yok. |
2. yarıda ki tüm maçların sorumlusu Carlos'tur. Başından beri Carlos'a tam destek verenlerdenim, halende veriyorum halende takımın başında kalmasını istiyorum ama kazandığımız ve kaybettiğimiz tüm maçlarda sorumlu Carlos'tur.
Bu nasıl futboldur, bu nasıl rakip analizidir? Nedenoyuna müdahele etmiyor, neden Kadir'e, Aatıf'a, Aydın'a uyarıda bulunmuyor? Ümit'in neden kulağını çekmiyor? YÖNETİME GÖZ DAĞI ve DERS Mİ VERİYOR yoksa? Siz ara transferde takımı bozup yerine de oyuncu almazsanız bende böyle yaparım mı demek istiyor? Eğer öyleyse, SİVAS'a yazık, taraftara yazık !.. Kahroldum !.. . |
bu yönetim avrupaya gitmeyi istemiyor yada zorla ts yi göndermek istiyorlar başka bi yolu yok
sivassporu ligde sadece heyecenın bir parçası yapanlar nezaman isterse sivasspor ozaman avrupada oynar eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bu sivasspor Türkiyeyi rezil eder sivası dünyaya rezil eder Türkiye futbolunun geleceği için sivassporun avrupaya gitmemesi daha iyi Trabzon kasımpaşa bizden daha iyi takım yapacak bir şey yok |
Baş suçlu Csrlos... Lig bitiyor Carlos hala nasıl defans yapılır.Bir takımın savunma kurgusu nasıl olur, taktik neleri kapsar?? öğretemedi.. Belki de bilmiyor??
Futbolcularımızın hemen hepsi Burhan hariç verimsiz ve yetersiz... Bu sene hedef hala düşmemek..Zor maçlarımız var ve 6 hafta 18 puan demek...Yani düşme tehlikemiz mevcut.... İnşallah bir iki maç daha kazanır ve kurtuluruz... |
Aydin Karabulut daha ne yapsin , tamam 5 hafta önce belki tam istedigimiz gibi oynamiyordu , ama son 3-4 Hafta cok iyi oynuyor.
Bugün hem olagan üstü asit yapti Burhan'a ve Burhan 2 golünde Cicinho o nefis pasi Aydin atti. Ama hep Aydin i suclama devam edin. Kadir , Adem , Ümit, Navratil , Aatif elestirmeyin. |
Takim hakkinda genel bi degerlendirme yapayim...
Korcan Celikay: yenilen ilk golde pek bir yapacagi bisey yokdur. Ikinci gol´de yumruklasa top bambaska biyere ucacak. Ücüncü gol´de topa dokunmasa veya önceden biraz daha iyi bir pozisyon almis olsaydi o golüde yemezdi. Kurtardigi bir top haricinde berbat bi performansdi. 2. ve 3. gol onun sayesinde yedik. Son haftalarda düsüs icerisinde bakalim nereye kadar dayanacagiz bu düsüse. Ziya Erdal: Ziya efendi nedense cok agir kalmaya basladi, eskisi gibi bindirmeleri de yokdur. Fiziksel anlamda büyük bir cöküs icerisinde takimin genelinde oldugu gibi. Cok adam kaciriyor ayakda durmayi basaramiyor eskisi gibi. Acilen teknik heyet el atmali bu durumlara. Jakub Navratil: Söylenecek fazla bisey yok Navratil hakkinda bu macta. Beklenileni yerine getirdi, son bir kac haftadaki yapdigi hatalari yapmadi. Ortalama bir oyun sergiledi. Ümit Kurt: Ümit beyefendi milli takim hayali kuruyordu, onun hayalini kuracagina ilk onbire nasil girerim diye hayal kursa daha mantikli olur. Yedigimiz ilk golde defansin tümü cikmis sen arkada neyi bekliyosun.. o da defansla birlikte öne cikmis olsa top ona carpip forvetin önüne düsmezdi. Ayrica yapdigi faulden sonra hakeme gidipde küfür etmesi büyük bir ayip. Yakismiyor Sivasspor camiasina bu sekilde hareketler. Cicinho: Elinden geleni yapdi, bindirmeler, defansdaki isinide iyi yapdi, attigi bir frikik vardi fena degildi. Asistini de yapdi yine. Bravo Cicinho. Adem: Bugün pek varlik gösteremedi, hoca ikinci yari basinda cikarabilirdi. Kadir: Ilk yarida ve attigimiz ilk goldeki kazandigi top´ta baya sevinmisdim iyi isler yapdigina dair, ama ikinci yaridaki o artik "klasik" hatasindan birini yapdi beyfendi yine. Umarim Mehdi cabuk iyilesir ve Kadirin yerini alir. Atif: ah Atif efendi ah.. neden böyle oldun kendime anlatamiyorum.. nerden baslasam bilmiyorum.. Yapdigin pas hatalarindan tut, egoistligine kadar takima sadece zarar verdin. Zerre kadar katki vermedi bugün takima. Paslari zayif, son vurusu ayni o sekilde cok berbat ve üstünede egoistlik eklenince hic bi cacik yapamiyor haftalardir. Bu Performansla sen Marsilya´ya degil, Bakkala anca gidersin. Birileri artik kulaklarini cekmelidir. Aydin: bugün girdigi calimlarda hata yapmadi, öncesi nazareten pasa daha yönelik oynadi, Bravo Aydin güzel mac cikardin bugün, iki goldede katkisi büyükdü. Burhan: Takimi adeta camurdan cikaran ama tek basinada yetmeyen cabasiyla haftalardir takimin iyilerinden. Her hafta üstüne koyarak oynuyor. Devam et böyle Keko! Utaka: her hafta düzelen performansiyla öndeki aranan forveti bulduk görüntüsünü veriyor. Yine arada bi cok kanatlara kaciyor ama buldugu firsatlari degerlendiriyor. Umarim sezon sonuna kadar gollerini izleriz. Eyyy Carlos Hocam oyuncu degisikliklerini önceden yapaydin ya olmazmiydi.. Fark atabilecegimiz bir rakibe bu sekilde yenilmek aci veriyor.. Acilen takimin fizik konusunda üzerine koymasi gerekiyor ve defansi saglama almamiz gerekiyor, tek sevincim haftaya Da Costanin dönmesi. |
100 gol de atsan rakip 1 fazla atarsa kaybedersin.
kadir geçen haftaki itirazında haklıymış meğerse. rakibe gol hediye edemeden oyundan alınmıştı. bu hafta misyonunu tamamladı çıktı !! hakan arslan'dan da topçu olmaz diyorduk ama yanılmışız iyi kaleci olurmuş !! |
Şans yanimizda degildi oyuncularimiza o kadar yuklenmemize gerek yok emeklerine yazik etmis oluruz tamam kadirin hatasi korcanin hatasi olabilir hatta yenilgiyede sebep olmus olabilirler iyi niyetli olalim haftaya kendilerini allahinda izniyle affettirecekleridir kimsenin suphesi olmasin.
|
[B]Riza hoca 28. hafta 35puan
Carlos hoca 28. hafta 40puan Cicinho´nun asistleri, Da Costa, Burahan ve Atiif´in extra gollerini cikalarim. Objektif bakilinca basari nerede??? Riza hoca sagbeki Ugur Kavuk olan bir takimla 35 puan yapti.[/B] |
[B]SİVAS İle tek bağım sivasspor ,ancak böyle giderse kalpten gidecem,şu saattten sonra yönetim şunu aldı, bunu sattı demenin anlamı yok,adam suçunu hatasını kabul etti,takım 2.yarıya çok güçsüz başladı,öylede devam ediyor,sevindirici olan 2 haftada 6 gol atıyoruz,gol sıkıntısını aşmış görünüyoruz,kötü olan 2 maçta 6 gol yiyoruz ,kaledeki ve defansdaki sıkıntımız devam ediyor,1-0 öne geçiyorsun 10 dakkda 2 gol yiyorsun,2-2 yapıyorsun,3-2 -3-3 yapıyorsun bu dakikalarda dikkatli olmamız gerekirken,devreye saatli BOMBA kaDİR giriyor ,oyuncularımız ilerdeyken rakibe pas verip takımın gardını düşürüyor:mad:,böyle oyuncularla avrupaya gitsen nolur,amerikaya gitsen nolur,antartikaya gitsen nolur:mad: ilk yarı rus ruleti gibi oynadık,2.yarıda 2 takımda temkinli oynamaya çalıştı,bursa iyi takım ,yeni hocaları iyi oynatıyor,daum olsaydı çok rahat galip gelirdik,fernandaoyu resmen yıldız yaptık,bizim takımda çok eksikler var ,nihatın korcandan eksiği yok,çocuğun suçu sivaslı olmakmı?korcan ve mahmutla sivasspor gol manyağı oldu ,:mad:defansda ümit çok aksıyor,navratilin kapasitesi bukadar fazlasını beklememek lazım,ortasahada al kadiri vur ademe ,:mad:utaka gol haricinde maçta yoktu,biraz aydın çabaladı ,birazda burhan ,atıf bu mağlubiyetin baş sorumlusudur ,çektiği zayıf isabetsiz şutlar,pas vereceği yerde gereksiz çalıma gidip topu kaybetmesi,resmen takımı frenledi,4-3 öne geçseydik ,bambaşka bir skor olurdu,neticede puana daha çok ihtiyacı olan,hocası daha iyi olan,futbolcuları tek tek irdelediğimzde sivasspordan daha iyi olan takım kazandı,hakem 1 2 pozisyon hatası hariç ,diğer haftalardaki hakemlere baktığımızda iyi maç yönetti ,r.carlos rakibi iyi analiz edememiş,herhafta rakibin eniyi adamı kimse bizi mahfediyor,maç oynanırken oyuna müdehale etmiyor,oyuncu değiştirmek sanki suç günah :mad:kazma kadirin yüzünden 4-3 yeniksin,15 dak var maçın bitmesine al cihanı ,yada oldoniyi,al aykutu ,topu rakip alana yık,ya 4-4 olur yada 6-3 yeniliriz ,haftalardır hocada formsuz :mad:yardımcıları yabancı oldu olalı kimseyi yenemiyoruz,geçen hafta şansımıza kazandık ,bu sonuçla yönetimin istediğini yapmış olduk avrupa şansımız zorken imkansıza getirdik,:mad:ne kadar gurur duysak azdır :mad::mad:[/b]
|
bu maçtan iyice umutluyduk ama olmadı, maçın başında 3. dakıkada atılan golle sevindik peşinden 1-1 oldu peşinden 1-2 yine sevindik 2-2 oldu peşinden 2-3 oldu tekrar sevindik tekrar 3-3 ilk yarı böyle bitti sonra 4-3 umutla beraberlik gelir diye bekledik fakat oyuncuların ben atacağım diye yapılan egoıst davranış müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermeme cömertçe harcanan pozisyonlar yine üzüntü, yine hayal kırıkliğı, artık yeter bari kendi sahamızda oynayacağımız GS maçını olsun kazanalım da bari bu sefer sevinelim
|
Kadir-Aatif-Adem OUT....Aydın-Burhan İN.
Ben başkan olsam Aatif le yaptığım sözleşmeyi iptal eder isteyene hemen postalardım. |
[B][COLOR="red"]Fener ve eskişehir maçında çıktığı hava topunda faul yapılarak gol yiyen Borjan a laf atanlar Kaleciliğin K sinden anlamayan korcan efendiye neden ses çıkartmıyorsunuz. böyle salakça bir hareket olur mu? adamın önüne top indiriyor efendi. şimdiden bana cevap yazacak arkadaşlara daha bir sürü hatasını yazarım merak etmeyin sadece bugün için değil bu yazdıklarım. Korcan dan kaleci sadece idmanda olur. takımın da bırakın 3 ü ancak 4. kaleciliği yakışır. :mad::mad::mad: [/COLOR][/B]
|
öne geçtik skoru koruyamadık tekrar one gectik skoru yine koruyamadık tekrar one gecsek ne olacaktı skor yıne alehimize olucaktı bu garanti acilll defans anlayısını degısmek lazım bıraz skoru korusak takımın dırencı kırılıcak ama yok hemen gool pesıne yemek farz sanki yazık sımdı gs macına nasıl umutlu olalım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:53. |