SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-1 Galatasaray (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37762)

SivasSpor.Com 06.04.2014 17:02

Sivasspor 2-1 Galatasaray

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43864&token=85606[/IMG]

[FONT=verdana]Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta Sivasspor-Galatasaray maçı devam ediyor[/FONT]

[B]Tarih:[/B][FONT=verdana] 12 Nisan Cumartesi[/FONT]

[B]Stad:[/B][FONT=verdana] Sivas 4 Eylül[/FONT]

[B]Saat:[/B][FONT=verdana] 19:00[/FONT]

[B]Maçın Hakemi:[/B][FONT=verdana] Mustafa İlker Coşkun[/FONT]

tavatir 06.04.2014 17:15

Cevap: Sivasspor - Galatasaray

Gs maçında işimiz kolay değil. Gs'nin bugün Fb maçından alacağı sonuç önemli olacak. Lig ikinciliği için yarışıyorlar.

1 puana oynamalıyız artık bence. Gol atıyoruz ama çok da yiyoruz.

Taraftarımız da çok dikkatli olsun bütün maçlarda. Ceza yememeliyiz. Fb maçındaki gibi gereksiz tezahüratlar ve küfür olmasın. Herkes pür dikkat olmalı. Çünkü ceza haddindeyiz. Bu kara lekeyi çalmamalıyız camiamıza. Herkesin gözünün üzerimizde olacağı maçlardan birisi.

58akif34 06.04.2014 17:18

Banko sivas alir maci İstanbuldaki macin acisini cikartacaz

58megayigido 06.04.2014 17:22

Bu maç için tek sevindiğim nokta costa nın dönüşü olacak
onun dışında gs bursaya 6 atmıştı Bizde böyle defansa olursa ne olur bilemiyorum. Birde fb gsyi yenerse gs de bize patlar gibime geliyor çünkü bir takım üst üste kötü gidiyorsa hep sivasspora patlıyor vede bir fotvet uzun zamandır gol atamıyorsa sivasspora atıyor garip bir takımız hiç umudum yok
inşallah kazanırız

mehmetyildiz58 06.04.2014 17:29

Costada eğerki defansın performansına ayak uydurursa sonumuz hüsran olacak kendi evimizde fark yiyeceğiz :(

ROMANTİK KATİL 06.04.2014 17:30

Galatasaray sezonun ikinci yarınsında deplasman galibiyeti yok. Ama SİVASSPOR ne güne duruyor. Galatasarayın bu makuz talihini Sivasspor cevirecektir. Gerek anketlerde gerekse ödüllü yarısmamızda hep Sivasspora oy veriyoruz, cünkü gönlümüzden o geciyor, ama birazda gercekler var. Bu macı Türkiyede en nefret ettigim Cincon alır gibime geliyor. Ama yinede trübüne gelip destek verecez :mad::mad::mad:

tavatir 06.04.2014 17:32

Fark yiyeceğiz falan diyerek olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar. Takımımızın adı Sivasspor. Her zaman umudumuz olmalı. En zor dönemlerde neler yaptığımızı biliyoruz.

Bu arada Site Yönetimi stadyumun eski fotoğrafını kullanmış haberde. Bence yeni bir fotoğraf kullanılması daha uygundur.

58_babacan_58 06.04.2014 17:51

İlk yarıdaki yediğimiz 3 kırmızı kart ve 2 penaltıyı unutmadık . İntikam zamanı. Vurduğun gol olsun Sivasım.

ihtiyar yiğido 06.04.2014 19:15

Kötü gidişimizin başlangıcı 12. haftada GS maçı ile başladı üst üste gördüğümüz kırmızı kartlar takımın dengesini bozdu, sonrasında gelen mağlubiyetler takımın belini büktü, bari önümüzdeki hafta kendi sahamızdaki GS maçı çıkışımız olsun da Avrupa kupalarına olsun katılalım, hiç değilse bu sebepten dolayı iyi bir transfer yaparız.

metee58 06.04.2014 19:41

Ortasahamız gününde olursa galatanın hiç şansı yok.

sıvaslıgenç 06.04.2014 20:06

Sali günü Sivasimdayim inşallah bu maça Allah izin verirse gideceğim skor değil takimimi.görmek önemli

HALIL 06.04.2014 20:13

da costa donuyor

sneijder ve melo cezali

fener'i yendik sonra bize bir seyler oldu insallah bu maçla beraber kendimize geliriz 4.sira bizim hakkimiz

34MUAMMER58 06.04.2014 20:30

[b]hakan balta ,snejder,melo cezalı ,eboe büyük ihtimalle bu maça yetişmez ,sivassporda da costa dönecek,uzun zamandır oynamamasını yadırgamazsa defans biraz daha toplu oynar,büyük ihtimalle mehdide oynayacaktır,gs nin yedeklerinin birbirinden farkı yok onedenle zor maç olacak bizim için,bu maç sivasspor için avrupa yolunda ya devam ,ya tamam buraya kadar maçı,mutlaka yenmemiz gereken maç,ligin ilk yarısında iyi oynadığımız halde hakemlere yenildik,o maçtan sonrada takımda düşüş başladı ,üst üste yenilgiler takımın kimyasını bozdu,cezalar ,yenilgiler ,hakem hataları derken çok takıldık,bu maçı kazandığımız takdirde yolumuza devam edeceğimize inanıyorum,r.carlosun ve oyuncuların çok iyi konssantre olacağına inanıyorum,maçın kaderini korcan,atıf,kadir belirleyecektir bunlar iyi oynarsa galip geleceğimize inanıyorum ,enkötü berabere kalacağımıza inanıyorum, çünkü sanki gs yenilmemeli diyen, onları koruyan gizli bi güç var ne yapıp edip berabere kalıyorlar [/b]

Örükcülü 06.04.2014 20:38

Kendimizi toparlamak için bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok.

58sinan58 06.04.2014 20:53

İnşallah mhk maça adam gibi bir hakem verirde toptan daha çok yuvarlanan şahsiyetin ekmeğine yağ sürmez
Genelde maçın sonucunu bu pislik ve hakem belirliyor

eurovision 06.04.2014 21:02

inşallah emek hırsızlarına maruz kalmayız inşallah aatıf ile burhan gol atarda buraka kapak olur

ihtiyar yiğido 06.04.2014 21:30

[B]FB maçı sonrası GS da önemli üç oyuncu cezalı (hakan balta, melo, sneijder )
Sivasspor'da ise eksik yok Da Costa'nın cezası GS maçında bitiyor o da kadroda, biz kendi saha ve seyircimiz önünde iyi oynuyoruz, ALLAH'ın izni ile bu maç bizim olacak ve ilk yarıdaki Galatasaray yenilgisini kendi sahamızda telafi edeceğiz.[/B]

DOGU_BEY 06.04.2014 21:31

[B]maçı rahat ve farklı kazanacağız, maç sonu burdayım...tabi 11'e 11 oynarsak!!![/B]

karamik 06.04.2014 22:15

Biletler pahalı olsun takıma para lazım kale arkası 30 maraton 50 vip 70 olsun yönetim bedava yapma bu maça civar illerden çok gelecekler fenerbahçeliler derbinin intikamı için o yüzden pahalı yapın yonetim

burak58as553 06.04.2014 22:16

Eğer hakemler Gs'nin 2. olması için bütün takdir haklarını Gs için kullanırsa işte o zaman yanarız.

Adam gibi maç yönetirlerse %100 bu maçı kazanırız

ROMANTİK KATİL 06.04.2014 22:21

Bu maca Cüneyt yada Yunusu versinler. Yunusu vereceklerini sanmıyorum aslında. Cünkü Ezikbahce macında bizim lehimize yanlıs kararlar vermişti. Cünet en güzeli gibi duruyor, iyi bir hakem atarlar insallah.

cılgınsivas58 06.04.2014 23:09

gs forvetleri ümitli ziyalı defansı otobana çevirir
maalesef umudum yok

cengizzzhan58 06.04.2014 23:10

Bencil,bireysel oyun yerine TAKIM oyunu oynarsak galatasaray eli boş döner.

58_Buğra_98 07.04.2014 07:31

Sneijder ve Melo cezali.

Bu avantajı kullanmamız lazım. İT takımı Fener, diğer bir İT takımı Cincon'un ekmeğine yağ sürdü. Umutlandırdı, bu umutlarını eksiklerinden istifade edip söndürmemiz lazım, yenmemiz lazım.

sebasteia 07.04.2014 10:27

ilk yarıda özkahya denen varlığın elimizden aldığı ve bizi şampiyonluk yarışının dışına attığı, sekiz kişi kaldığımız maçın intikamını alalım. sonra ligi kapatalım yeter. başka da bir şey istemiyorum!!!!!

adres58 07.04.2014 10:37

[QUOTE=58_Buğra_98;905585]Sneijder ve Melo cezali.

Bu avantajı kullanmamız lazım. İT takımı Fener, diğer bir İT takımı Cincon'un ekmeğine yağ sürdü. Umutlandırdı, bu umutlarını eksiklerinden istifade edip söndürmemiz lazım, yenmemiz lazım.[/QUOTE]

Hakan Baltayı da unutmamak lazım...

68yasar58 07.04.2014 10:50

Benim düşüncem keşke cezalıları olmasaydı, Gs ın altarnatif oyuncuları kendilerini göstermek için gıçlarını yırtacaklar ama YİĞİDOLAR bu maçı alacak hemde, futbolun sahada oynandığını İT takımlarının destekçileri varsa YİĞİDONUN da bağrında yüreği var görsün çekemeyenler diyecekler.

DoomsDay58 07.04.2014 11:32

Da Costa'nın dönecek olması beni biraz ümitlendiriyor, savunmayı toplayacaktır. zaten sıkıntımız da savunmada eğer Da Costa ve Ümit iyi olursa kazanmamamız için hiçbir neden yok

Kasim58 07.04.2014 12:47

Gönül istiyorki Sivasspor kazansın bize o mutluluğu yaşatsın ancak üzülerek yazuyorumki Sivasspor ölü takımları birer birer diriltir deplasman kazanamıyan Gs'yida can öpücüğü verecektir örnekleri K.Pasa,Ts Elagzi ilk etapta aklıma gelen bunlar.İnsallah ben yanılırım Sivasspor'um alır maçı

hmufkvs 07.04.2014 13:51

Ligin ilk yarısındaki maçta gs taraftarının yaptığı tezahüratları unutmayın!!!

Hem hakem hem gsli oyuncular nasıl hakkımızı yediler unutmayın!!

O maçtan sonra nasıl düşüşe geçtik unutmayın!!!

cemahmety 07.04.2014 17:32

yaklaşık 3 yıl gibi bir süredir bu siteye üyeyim ve yorumlarım oluyor ama ilk kez bu kadar karamsarım: Çok atmasalar bari diyorum. Aslında bizim içeride olmamız GS'de Melo Hakan Balta ve Sneijder cezalıymış diye duydum Bütün bunların yanında da ilk yarıda oynanan ve hakem sayesinde elimizden uçup giden bir maç ve onun alınması gereken bir öcümüz var ama takımımıza da bir türlü güvenemiyorum çok dengesiz bir halimiz var. Sonumuz hayrolsun Sene sonunda 4.olmuş olalım da bundan sonra hiç bir maçın skoru beni ilgilendirmez diyorum artık

EsEnTePeLi 07.04.2014 18:38

2-1 bizim bu maç

münihli_58 07.04.2014 19:21

[B]Bol gollü bir yenilgi bizi bekliyor !![/B]

''Samed58'' 07.04.2014 19:40

Sivas kesin kazanir bu mac bizim

karamik 07.04.2014 21:17

Alırız bu maçı da ben küçük takımlar ile yapacağımız maçlardan daha çok korkuyorum.

astaravisa 07.04.2014 21:22

gs averaj yapar bu gidişle..

Has Sivas`li 07.04.2014 21:26

[B]ikince devre mac basina 2,45 gol yiyoruz.
Düz hesap yaparsak kazanmak icin minimum 4 gol atmamiz lazim.
Bu sezon yanlis hatirlamiyorsam sadece Antep ve kayseriye 4 gol attik.[/B]

34yigido34 07.04.2014 21:57

do costa geri dönüyo ümiti yedegi alıp navratille cosyı oynatsın kadirin yerinede mehdiyi oynatsın gs yeneriz

ihtiyar yiğido 08.04.2014 00:04

[B]Galatasaray maçında, üç oyuncumuz yanlı hakem kararı ile kırmızı kart görmüş ve üç as oyuncumuzun yokluğunda sonraki maçlarda olumsuz etkilenmiş olan Sivasspor bir türlü kendine gelememişti, ama ilahi adalet tecelli etti Galatasaray, Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartlar neticesinde, üç as oyuncusundan mahrum karşımıza çıkıyor, biz ise ful kadroyuz, bu sefer farklı bir skorla İstanbula uğurluyacağız İNŞALLAH.[/B]

58 Amsterdam 58 08.04.2014 09:35

insAllah biz yeneriz ve ocumuzu aliriz :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.