![]() |
Sivasspor 3-0 Beşiktaş -ikinci devre-
[IMG]http://i.hizliresim.com/dj02DV.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta Sivasspor-Beşiktaş maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 27 Nisan Pazar [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 19:00 [B]Yayın:[/B] Lig tv 2 [B]Maçın Hakemi:[/B] Mete Kalkavan |
Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
[B]bjk deplasmanda daha iyi oynayan bir ekip o yüzden dağınık ve açık hücum yerine ileride basarak kontrollü hücumlarla oynamalıyız...mutlaka puan almalıyız yani yenemiyorsak en kötü 1 puan almalıyız..ama gs maçındaki gibi ileride basıp ortasahayı kalabalık tutarsak güzel bir sonuç alabiliriz...[/B]
|
Sivasspor kazanır.Şeytanın bacaklarını kırıp eline vereceğiz.
|
Kuş ve kediden sonra sıra kargalarda inşallah kargalarıda yeneceğiz
|
Sivasspor'u kimse durduramaz bu saatten sonra gelsin sıradaki
|
[B]Erken gol yemezsek eğer kazanmamız yüksek ihtimal yeterki ilk 10-15 dakika gol yemeyelim ve 1 gol atabilelim işte o zaman avrupa sesleri daha gür çıkar[/B]
|
[b]r.carlos geçde olsa ,hangi takımla nasıl oynanacağını öğrendi,gs maçındaki taktikle oynarsak rahat galip geliriz,bjkde ismail,veli,jonson,mutta yok ,bana göre bjk nin hamallığını yapan oyuncular bunlar,sabırlı oynarsak ,ve yardımlaşarak oynarsak bjk yi yeneceğimize inanıyorum,yenersek şayet gs ninde deplasmanda yenilmesiyle,şampiyonlar ligi şansımız bile oluşur ,bugüne kadarki maçlara baktığımızda ,istanbulda sivasspor başarılı ,sivasdada bjk öyle yada böyle ,başarılı düzgün 1 hakemle yeneceğimize yürekten inanıyorum antalya maçı ölçü değil büyük maçlarda iyi konsantre oluyoruz [/b]
|
MADDE 12 – ULUSLARARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILIM
(1) 2013-2014 sezonu sonunda uluslararası müsabakalara katılım bu maddede yer alan usul çerçevesinde sağlanır. (2) 2013-2014 Sezonu sonunda; a)Spor Toto Süper Ligi 1. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 1. Takım olur. b)Spor Toto Süper Ligi 2. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 2. Takım olur. c)Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur. d)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur. e)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur. (3) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanırsa, a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur. b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur. c) Türkiye Kupası Finalisti olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur. (4) Türkiye Kupası’nda final oynamaya hak kazanan 2 takım aynı zamanda lig sıralaması gereği Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanmışlar ise; a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur. b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur. c) Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur. 8 (5) Türkiye Kupası’nda şampiyon olan takım, lig sıralaması gereği Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmış ve kupa finalisti olan takım da ligi 3. veya 4. Sırada bitirirse lig sıralaması gereği UEFA Avrupa Ligi’ne katılır. Bu durumda; a)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur. b)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur. c)Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur. (6) Türkiye Kupası’nda Şampiyon olan takım, ligi 3. Sırada bitirirse; a) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur. b) Ligi 4. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur. c) Ligi 5. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur. (7) Türkiye Kupası’nda Şampiyon olan takım, ligi 4. Sırada bitirirse; a) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur. b) Ligi 3. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur. c) Ligi 5. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur. (8) UEFA’nın, UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında yapacağı değişiklikler aynen uygulanır. (9) Sportif başarı neticesinde UEFA Kulüplerarası Kupa müsabakalarına katılım hakkı elde ettiği halde, UEFA’nın, kupa müsabakalarına katılım ile ilgili kriterleri karşılamaması nedeniyle bu müsabakalara katılamayan takımların yerine; bu kriterlere uygun olmak şartıyla Lig sıralaması gereği takip eden diğer takımlar, Kupa Şampiyonunun katılamaması halinde Kupa Finalisti katılır. (10) Türkiye’nin UEFA Fair-Play sıralaması gereğince fazladan bir takımla UEFA Avrupa Ligine katılmaya hak kazanması halinde TFF’nin belirleyeceği Fair-Play kriterleri neticesinde 1.olan takım UEFA Avrupa ligine katılmaya hak kazanır. Şayet bu takım sportif başarı nedeni ile UEFA Kulüplerarası müsabakalara katılmaya hak kazanmış ise Fair-Play sıralamasında takip eden diğer takım katılır. |
Bu pokemonun besiktası deplasmanlarda iyi oynuyor. Ancak bi sürü cezalıları ve Gökhan Törenin vurulması olayı var. Bunları göz önünde bulundurursak galip gelecegimize inanıyorum.
|
[B][I]Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Beşiktaş maçında, rakip takım, altı as oyuncudan yoksun olarak karşımıza çıkacak, bu oyuncular.
İsmail Köybaşı, Romon, Dany Nounkeu (Defans) Veli Kavlak, Jarmine Jones Gökhan Töre (ortasaha) Beşiktaş'ın bu eksikliklerini iyi değerlendirip kendi sahamızda mutlaka üç puanı almalı ve hedefe bir adım daha yaklaşmalıyız.[/I][/B] |
Beşiktaş'da Gökhan Töre, Motta, İsmail Köybaşı, Sivok, Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Jones, Ömer Şişmanoğlu, Holosko ve Fernandes....
Bundan daha iyi bir fırsat yok bence....Galibiyet artık şart değil çünkü Farz oldu :D... Haydi Sivas.... |
BJK nın eksiği yok arkadaşlar. Eksik gözüyle bakılırsa yanılırız Gs maçından önce söylediğim gibi YİĞİDO Yüreğiyle oynayacak ve bu maçıda alacak.
|
Beni en çok sevindiren Beşiktaş'ın eksiklerinden çok bizim "tam"larımız. Dün iyi ki Aatıf, Ümit ve Aydın kart yemediler zira sınırdalardı. Bu yüzden galibiyet bekliyorum.
|
[B]Hafta sonu oyanyacağımız BJK karşılaşmasından 3 puanı alamazsak, Avrupa'ya gidemeyiz.
BJK'nın bu eksik kadrosu karşısında Sivassporumuz mutlak favoridir. [/B] |
kısaca bjkya şans tanımıyorum
|
akıllı bir oyunla inşallah kazanırız. Ligin sonuna gelindikçe her şey netleşiyor. 4. ve 5. sırayı elde edecek takımlar avrupaya gidecek trabzon biz kasımpaşa ve karabük'ün iddiası var bana göre inşallah avrupaya giden biz oluruz.
|
[QUOTE=Rallim58;906955][B]Hafta sonu oyanyacağımız BJK karşılaşmasından 3 puanı alamazsak, Avrupa'ya gidemeyiz.
BJK'nın bu eksik kadrosu karşısında Sivassporumuz mutlak favoridir. [/B][/QUOTE] [B]kesinlikle katılıyorum abi...mutlaka 3 puan almalıyız...inşallah rahat bir galibiyetle de alacağız..[/B] |
Avrupaya gitmek istiyorsak bu maci mutlaka almamiz lazim.
BJK ideal kadrodan mahrum cikacak |
Beşiktaş deplasmanda iyi oynayan takım ama 10 eksikle Sivas'a geliyor.Sivasspor iyi değerlendirirse çok rahat yeneriz.
|
[B][I]Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Beşiktaş maçında, tribünlerin full dolacağına, Avrupa hedefine her hafta bir adım daha yaklaştığımız bu günlerde, tüm kalbimle inanıyorum.
Biz yiğidolar olarak, misafir perverliğimiz gereği Beşiktaş'ı centilmen bir şekilde karşılayıp İNŞALLAH üç puanı aldıktan sonrada, Sivas halayı ile uğurluyacagız, bu sevince ortak olmak için haydi yiğidolar maça[/I][/B] |
Da Costa'nın dönmesiyle birlikte savunma kendini topladı iyi de oynuyoruz son haftalarda ama Beşiktaş'a iç sahada şansımız hiç tutmuyor inşallah bu maç öyle olmaz.
|
son 2 haftada yakaladığımız güzel havanın etkisiyle inşallah sahadan galip ayrılacağımıza inanıyorum. :)
|
Maci ilk baslarda kontrollü oynarsak forvertler bireysel oyunlala maci riske etmezlerse maci insallah alacagiz
|
[QUOTE=34MUAMMER58;906924][b]r.carlos geçde olsa ,hangi takımla nasıl oynanacağını öğrendi,gs maçındaki taktikle oynarsak rahat galip geliriz,bjkde ismail,veli,jonson,mutta yok ,bana göre bjk nin hamallığını yapan oyuncular bunlar,sabırlı oynarsak ,ve yardımlaşarak oynarsak bjk yi yeneceğimize inanıyorum,yenersek şayet gs ninde deplasmanda yenilmesiyle,şampiyonlar ligi şansımız bile oluşur ,bugüne kadarki maçlara baktığımızda ,istanbulda sivasspor başarılı ,sivasdada bjk öyle yada böyle ,başarılı düzgün 1 hakemle yeneceğimize yürekten inanıyorum antalya maçı ölçü değil büyük maçlarda iyi konsantre oluyoruz [/b][/QUOTE]
[B]Töre de vuruldu oynayamayacak ülkemiz futbolcusuna bak maçta yok ? niyeee? Gece kulübünde vuruldu...:rolleyes:[/B] |
bejekeyi böyle eksik daha zor buluruz.cinconuda öyle yakaladık bu sene şans bizden yana.bejekeyi yenecez kimse merak etmesin
|
iki haftadır galip gelerek iyi bir hava yakaladık
Dilerim bu hafta da yener ve seri yakalarız Bjk çok eksik yakalandı ama daha önemlisi bizim tam kadro sahaya çıkacak olmamız Inşaallah ziyada da ciddi bir şey yoktur bizde bir kişi eksik olduğunda çok puan kaybediyoruz rakip deplasmanda en başarılı 2. takım bize sivasta genelde şansı tutan bir takım Rehavete girmemeli ve ayaklarımız yere sağlam basmalı Galip gelmek istiyorsak haddimizi bilerek oynamalıyız |
Beşiktaş Sivas'a 10 eksikle geliyor.
Kırmızı kart cezalıları ; Ramon motta, İsmail Köybaşı Sarı kart cezalıları ; Veli Kavlak, Jermaine Jones Sakatlar ; Tomas Sivok, Filip holosko, Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Ömer Şişmanoğlu, Yaralılar ; Gökhan Töre |
Sivasspor besiktasi daha böyle cok eksikle yakalayamaz bunu degrlendirecegine
inaniyorum :confused: |
[b]bjk nin eksiği flan yoktur,bjk bjk dir tüm oyuncuları birbiriyle aynı kalitededir,o sivasa kin besleyen tolganın kalesini gollerle bombalamak 4 leyip 5 lemek sivaslı oyuncuların boynunun borcudur,şikeyle şampiyonluğumuzu çalan bjk yi sivasda 4 eylülün çimlerine gömmek futbolcularımızın tek düşüncesi olmalıdır ,korkmadan sivasspor gibi oynasınlar yeter ,[/b]
|
Haydi bakalım ayni tarife diyelim .. Büyük bir iştahla yenecek Sivas'ım
|
tam kadro gelsene yazar biz onları deplasmanlarda burda tam kodrolarıyla yenmedikmi
|
bjknin eksik olması önemli değil tam kadro gelsede yenmemiz gerekiyor avrupa için inşallah taraftarımızın önünde galip gelen biz oluruz
|
[QUOTE=ankastre;907077]bejekeyi böyle eksik daha zor buluruz.cinconuda öyle yakaladık bu sene şans bizden yana.bejekeyi yenecez kimse merak etmesin[/QUOTE]
bu şans dııl bence ılahı adalet unuttunuzmu bızı doğradkları macları |
Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Beşiktaş maçında,bjk bir gol atar karşılığında 3 gol görür ve maçı 3-1 alırız inşallah goller aatıf,utaka ve burhandan
|
Deplasmanlarda iyi sonuçlar alan bir ekip Bjk.. kalan maçlar içinde en tehlikelisi.. bir sürü eksikle gelecekler, eksiklerin en önemlileri ortasahada bu avantaj iyi değerlendirilmeli.. ortasahada topa hakim olarak oynamalıyız.. bir o kalede bir bu kalede geçen bir maç olursa şanslar 50-50 olur.
|
[B]KOCA KAFA bu maçı sivasa verdirmemek için elinden geleni yapacaktır ,hakemin üstüne çok gitmemek lazım,sakince kendimize güvenerek sağlam oynamalıyız [/b]
|
yener avrupaya gideriz ben sivassporumuza bu maçta çok güveniyorım
|
[B][I]Bu haftaki Beşiktaş maçı, 32. Hafta deplasmanda ki Rizespor maçı, 33. Hafta kendi sahamızda ki Akhisar Belediyespor maçı ve 34. Hafta deplasmanda ki Karabükspor maçları, Avrupa'ya gitme açısından,
oyuncularımızın kapasitelerinin üzerinde performans göstermeleri, teknik heyetin tüm becerilerini ortaya koymaları, yönetimin, futbolcuları yüksek primle motive etmeleri, biz traftarların da, takıma tam destek vermesi gereken maçlardır ve herkes üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmelidir.[/I][/B] |
Biz inaniyoruzki sivasta besiktasi yenecegiz biz kendi sahamizda ve kendi oyuncumuz önünde cok rahat oynuyoruz da costaninda cezasi bitti savunmada acik vermeyiz bütün artilar bizden yana insallah galip gelen biz olacagiz
|
[B]BJK'ı yenmemizin birden çok sebebi vardır...
- Şampiyonluğumuzu masa başında almalarının hesabı için, - Sahamızda elini boş gönderdiğimiz diğer İT'lere BJK'ı da katmak için, - Deplasmanda aldığımız Antalya zaferinin anlamlı olması için - Avrupa yolu için, BJK'ı 4 Eylülün çimlerine gömmek şarttır. Haydi yiğidom; Son iki karşılaşma içinde olsa, kombineli olalım, Kalan karşılaşmalarda stadyumu dolduralım...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:08. |