![]() |
Maçta Gol Atacağım
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44067&token=54806[/IMG]
Yiğidoların vazgeçilmezleri arasında yer alan John Utaka gazetemiz spor muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Uzun bir sakatlığın ardından bomba gibi yeşil sahalara dönen John Utaka, rakibine atığı gollerle Yiğidolara hayat veriyor. Kırmızı beyazlı ekibin kurtarıcı ismi Nijeryalı forvet Utaka, hafta sonu oynanacak Akhisar maçı için iddialı açıklamalarda bulundu. [B]GOL ATACAĞIMI UMUT EDİYORUM[/B] Pazar günü kendi evlerinde Akhisar Belediyespor’u ağırlayacaklarını ifade eden Utaka, maçta gol atağını umut ettiğinin altını çizdi. John Utaka şunları söyledi; “Öncelikle geçtiğimiz Çaykur Rizespor maçında rahatsızlığım nedeniyle yoktum. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Altın değerlinde 1 puan aldık. Ama bu hafta kendi evimizde, kendi taraftarımızın karşısında çok iyi bir şekilde oyun oynayıp, 3 puan alacağız. Akhisar maçında gol atacağımı da umut ediyorum. Gollerim devam edecek” ifadelerini kullandı. [B]KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ[/B] Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında kendi evlerinde Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Yiğidoların kurtarıcı ismi Utaka, maçın çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle devam etti; “Bizim için her maç önemli. Kazanmak için çok çalışıyoruz. Bu maç diğerlerinden biraz farklı. Bu maçı kazanacağız ve Avrupa’ya gideceğiz” dedi. [B]TARAFTARA MESAJ[/B] Kırmızı beyazlı taraftarlara mesaj veren Utaka, “Taraftarımız gelip bizi desteklesinler. Çok iyi bir taraftarımız var. Stadyuma gelip bize destek olsunlar bizde onlara galibiyet armağan edelim” şeklinde konuştu. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Maçta Gol Atacağım
[B]Boş pozisyonlarda Aatıf'a ver de o atsın gardaş süper ligde ilk defa bi gol kralı cıkaralım :D[/B]
|
Utaka´nin anlasmasi kac yillik bilmiyorum ama,son zamanlarda Aydin ile uyumu ve bilhassa Aydin´in aralara attigi diklemesine paslarda Utaka cok basarili.Utaka umarim Sivasspor´da uzun yillar kalir.Forvet olmamasina ragmen o acigi suana kadar basari ile kapatti.Besiktas macinda Aatif´a verdigi pas unutulacak cinsten degil.Uzun yillar belleklerimizden cikmayacak bir pasti.
Utaka geldiginde bizi bayagi sasirtti fakat bir kac haftadan beri adina yakisir oyun cikartiyor.Takima uyumu su anda dört dörtlük.Kaliteli bir kumas oldugunu cogu kez bize ispatladi. Umarim bu hafta golde bulur. |
[B][I]Haydi Utaka bir gününü görelim, alın şu iki maçıda takım bir Avrupa tecrübesi kazansın, bir başarı kazansın ,biz taraftarlarda bir gurur yaşayalım.
Tabiki bu arada Sivasspor'un da kasası dolsunki yönetim iyi transferler yapsın.[/I][/B] |
2 maç oynayıp 5 maç sakat olmasa daha faydalı olurdu. Bence gönderilip daha sağlam bir forvet alınmalı.
|
hemde 2 tane attı koçum benim :) zenci şaban :)
|
Ne zaman atıcam dese atıyor helal olsun sözünün eri adam :D
|
Rize maçında cırcır olmayaydın işi orada bitirip 4. olarak avrupaya giderdik
|
Delikanlı adam sözünün eri olur,karabükte gollerini bekliyoruz.....
|
adam tam SİVASLI olmuş... verdiği sözü tutuyor hem de ne tutma ! 1 değil 2 gol birden helal sana JOHN UTAKA...;)
|
Sözünde durdun bu takimda seni mutlaka tutmalilar sen bu takimin olmazsa olmazlarindansin.Uyum devreni bitirerek adina layik oynuyorsun artik.Utaka bu taraftar seni cok seviyor.Tesekkürler Utaka, bugün takimi düzlüge cikaran ilk KIVILCIMI yaktigin icin.
|
Teşekkürler UTAKAAA :) İnşallah seneye sakatlık geçirmezsin .
|
ulan karaoğlan helal olsun aldın para .
|
Utaka bir sezen yatın ama sezon sonundaki performansınla yattığın günleri affettiriyorsun, Karabük maçında da gol atarsan biz taraftar olarak görevini yapmış gibi kabul edeceğiz.
|
Mac öncesi - Utaka: Gol atacagim"
Mac sonrasi - Goller: Utaka,.... :D |
[B][QUOTE=ihtiyar yiğido;908872]Utaka bir sezen yatın ama sezon sonundaki performansınla yattığın günleri affettiriyorsun, Karabük maçında da gol atarsan biz taraftar olarak görevini yapmış gibi kabul edeceğiz.[/QUOTE]
abi 1 sezon yatmadı bene 1 yıldır düzgün oynamadan bize gelmişti tam takıma alışıyor derken bu kez de üst üste sakatlıklardan dolayı takımdan ayrı kaldı..ama sakatlığını ve maç eksiğini atlattıktan sonra bize ne kadar faydalı olduğunu gol atmasa bile oynaması gerektiğini gösterdi...ve bugün de son haftalardaki kritik goller gibi 2 gole imza attı...[/B] |
helal olsun aldığın paralar
58. Golü atmak sana nasipmis Hem verdiğin sözleri tutuyon hem de atıfın işini kolaylaştırıyon Sözünü tamamlamana az kaldı Haftaya da gol attığın zaman hedeflediğin 10 gole ulaşmış olacaksın Hem de 4. Sırayı garantilemiş olacağız Sözünü tutacağına inanıyoruz |
Helal utaka tuttum sözünü gollerine devam et aslanım benim
|
Avrupadada sırala gollerini haydi baalım :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57. |