![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44074&token=75329[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Sonu güzel oldu filmin. Karabük deplasmanında 1 puan yeter. Aatıf'ın gol atması da iyi oldu son anda. Elazığ'ın düşmesine üzüldüm. [/B]
|
Sivassporumuz-3-1-Akhisarspor
Uefa Avrupa ligindeyiz. Büyük ihtimal play off tan başlayacağız. Gol Kralı: Aatif Chahechouhe - 17 gol Asist Kralı: Cicinho - 14 asist var mı lige daha fazla renk veren takım. Teşekkürler Sivassporumuz... |
Rahat kazanacağımız maçı riske soktuk ama bugün tam istediğimiz gibi oldu. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum harika savaştılar bugün şanssız olmamıza rağmen kazandık. Her şey bizim lehimize artık Avrupa'dayız inşallah Karabük deplasmanından da en az 1 puan alıp ligi 4. tamamlarız.
|
Aç gapıyı Veysel efendi :D pardon tüpçü efendi
Carlos hocanın emriyle Avrupa'ya gidiyoruz |
Karabük'de sıracalı Tolunay Kafkas ölümüne top oynatacak ama bu saatten sonra Madrid gelse engelleyemez UEFA 1.ön elemeden Avrupa ligine katılırız bir kötü haberde zara ve Elazığ'a üzdünüz bizi
|
Degmeyin keyfimeeee emegi gecen tum futbolcu teknik heyet ve yonetimi cani gonulden tebrik ediyorum :D
|
ne gördük ne işittik sadece sevindik :)
|
Gurban oldugum utaka ayagini öpeyim seviliyorsun kara oglan
aatif seninde o güzel kel kafani yiyim Arkadaslar uzun lafin kisasi: [U]mutlu son[/U] yani benim bir kac gün önce önemli sinavlarim vardi arka arkaya 2 sinav yazdim, bu son bir saate kadar stresse girmemistim [B]SIVASSPORRRRR[/B] |
Teşekkürler Galatasaray, teşekkürler tüm oyuncularımıza bizlere bu guzel galibiyeti sevincini yaşamamıza sebep oldukları için. Bu galibiyetle Avrupa yolu gözuktü
|
Tebrikler sivasspor gerçekten lige anlam veren bir sevdasin
|
Galibyetten ötürü tüm takımı teknik heyeti taraftarlarımızı tebrik ediyor, haftaya mutlu sona ulasmayı cenabı ALLAHTAN niyaz ediyoruz.
|
oleeeeeey oley oley oley şampiyon SİİİİVAAAASSSSSS
yorum filan yok sadece coşku var heyecan var gurur var onur var bunu başaranlara sonsuz şükran var... tey tey tey :D |
Bugünki futboldan ziyade alinan üc puanla bu hafta icin ligin dördüncü sirasina oturduk.Önemli olan bugün ic sahada alinan üc puandir.Cünki biz takim olarak deplasmanda cok daha iyi oynuyoruz fakat bir türlü sonuca gidemedik.Fakat Karabük´ün bize o kadar cabuk teslim olacagini tahmin etmiyorum.Karabük´ün Trabzon sevdasi bizi bu macda zorlar, ama oradan bir puanla dönecegimizi umuyorum.Sonra Antalya macindan Trabzon´un üc puan alacagini kim garanti edebilirki.Alsa bile biz bir puan alirsak ,Trabzon zaten havasini alacak.
Bu haftanin en ilginc tarafi Trabzon´u 4-1 yenen Galatasaray´da gol kralliginda iddaali olan Burak Yilmaz´in bugün gol atamamasi öbür taraftan bizde Aaatif´in gol atarak farki ikiye cikarmasi buda haftanin en ilginc kayda deger notu. Sivasspor bu saatden sonra dördünvcülügü birakmaz artik.Dördüncü siradan Avrupa cok daha güzel görünüyor gibime geliyor bana,sizler ne dersiniz bu fikrime. |
Degerlendirecek bişey yok vurduk geçtik :) Ah utaka yok ayağım sakat yok cırcır oldum diye oynamadın en az 27 maça çıksan suan şampiyonlar ligindeydik.
|
Galibiyet güzel gol Kralı'nın farkı açması güzel herşey güzel Karabük'ü yenip süper ligi süper tamamlamış olacağız ancak şampiyonluğu enazından ikinciliği kaçırdığımız bir sezon bu ligde hakem oyunları olmasa ikincilik garanti idi,neyse inşallah önümüzdeki sezonlarda şampiyon oluruz.Ayrıca kupada final oynamak içten bile değildi....
|
Ne mutlu Sivasliyim diyene
Bu Futbolun hakki buydu AAtifda insallah gol kralli olur haftayada karabükten bi puan alirsak tam süper olur Avrupada Yigidolar Sivassporu yalniz birakmayacak Avrupaaaa Avrupaaaa Duy Sesimiziiiii... Iste bu Sivasinnn Ayakk Sesleriiii... :D |
Trabzonlular Sivas'ın şikeden dolayı Avrupa'ya gidemeyegini söylüyor ahahahahahaha
Benim bildiğim trabzonlularin kafası 12den sonra çalışmazdi bunu 9'a mı indirdiler yoksa? |
Birseyide söylemeden duramicam
BU TAKIMA BU KADAR AZ SEYIRCI GELMESI COK ÜZÜCÜ.... |
Bu Sivasspor Fıkaralara konu olan Horoza benziyor vuruyor geçiyor polemiğe girmiyor :)
|
avrupa kapisini açmis bir takim'in maçina az seyirci geliyorsa trajik'tir
ayrica elazig dustu bir yanimiz eksik gibi tek kardes takimimiz insallah geri gelirler |
trazzzbon mu trazzbon ne arar la avropada :D
|
Geriye düşmemize rağmen yeneceğimizden hiçbir zaman şüphe etmedim çok rahat izledim maçı ve hislerim beni yanıltmadı. Haftaya zorlu Karabük deplasmanı var, zira tolunay trabzon için yenmek için her türlü şeyi yapacaktır..
|
4. yüz ve inş ligi böyle bitiririz.Utaka her maçta oynasaydı belki şampiyonlar ligi için en güçlü adaydık.Hayırlısı olsun diyelim.
|
Tüm oyuncularimizi tebrik ediyorum hepsinin ayagina saglik ilk anda bizi sitrese soktular ama arkasi ni Cabuk topladilar atifin o güzel gol una cok sevindik sonucda güzel oldu temennimiz haftaya bir beraberlik veya üc puan bize cok iyi olacak ondan sonra ver elini avrupa avrupadan alacagimiz puan ve harcliklar la iyi bir tiransfer yapariz seneye cok daha baskA SIVASSPOR OLACAK
|
Yiğido Allah'ın izniyle 4. olarak Avrupa'ya gidecek.
Gakgoş bu akşam beni çok üzdü. İnşallah seneye yeniden çıkar süper lige. |
[B]Gelecek hafta karabük maçı var bence en zor maçlardan biri olacak karabükün iddası olmamasına rağmen tolunay kafkas takımını bize karşı çok iyi hazırlayacaktır[/B]
|
Mutluyuz be cici :D
Atif atti, utaka atacam dedi atti ,cici attirdi daha ne isteyelim.. |
maçla alakalı konuşacak olursak taraftarın azlığı dışında her şey çok güzeldi.Avrupa kupalarına gitmeyi garantilediğimiz için çok mutluyum inşallah 4.üncü olarak katılacaz. bir diğer konu Lazların Avrupa gidemez demeleri korku sarınca 4 bir yanlarını ne desek nasıl çamur atsak derdindeler acıyorum şu hamsilere...
|
ılk 15 dk içnde maçı bıtırıcek fırsatlar geldı ama ıyı kı.bıttmedı 15 dk da .guzel heycan yaşakadık
|
Bana göre maçın en iyisi da costaydı adam harika defans yapıyor bulana getirene helal olsun.Aydın gününde değildi etkili oynayamadı.
|
Zara'nın 3. lige çıkamadığına üzüldük. sivassporla sevindik. elazığla yeniden üzüldük.lazoğlu yenilince yeniden sevindik.:)
|
[B]Sezon başı Roberto Carlos gelince herkes 5.haftayı göremez çeker gider demişti belki de hepimizde bu konuda endişe vardı..Büyük bir rsik almıştı başkan ve Sivasspor ama almalıydı da çünkü 2-3 yıldır kümede kalma savaşı veren bu takım artık bu kimlikten kurtulmalı ve eski günlerindeki gibi şampiyonluğa, Avrupaya oynamalıydı..Veee Carlos herkesi yanılttı ve bir marka olduğunu ispat ederek takımı Avrupa'ya taşıdı...bu iş büyük ölçüde bitti garantiledik ama 4.olarak gitmek bizim için daha önemli o yüzden haftaya karabükten alacağımız 1 puan bize yetecektir..
Maça gelecek olursak aslında ilk yarıyı boşa harcadık ilk yarıda işi bitirmeliydik 2.yarı rakip 10 kişi kaldı ama sanki daha hırslandı ve yenik duruma düştük..ama sahneye bu takıma daima faydalı oalcağından bahsettiğim Utaka çıktı ve 2 güzel golle bizi Avrupadan çeviremezsiniz dedi...Atıfı gol kralı yapmak istiyrdu bütün takım bu belliydi ama bu iş skoru ve maçı garantiye aldıktan sonra olmalıyıd..nitekim 2-1 den sonraki net atakta atıf da gol krallığını ilan eden vuruşla 3-1 yaptı...ama bu maçın asıl kahramanı geldğinden beri bir marka olduğunu gösteren CİCİNHO idi...herşeyiyle mükemmel oynadı ve asist krallığıyla bu güzel sezonunu perçinledi...seneye bizimle kalacak olması harika, inşallah kaptanlık cicinhoyaya verilir... NOT: Aldığım sağlam biligileri de vereyim Carlos 1 yıl daha KESİN bizimle yani seneye Avrupa sahnesine yine Carlosla çıakcağız ...ayrıca yönetim bu sene transferde Carlos için avrupa için transferi zorlayabileceği kadar zorlayacak, bu sağlam bilgiyi de aldım..Aydın'ın şu an gitme durumu yok büyük ihtimal o da uzatacak sözleşmeyi... velhasılı kelam bu sene zaman zaman istikrarsızlıklarımız ve çok gol yeme hastalığımız olsa da gayet iyi futbol oynadık..sneye savunma zaafiyetlerini giderirsek ve 4-5 sağlam takviye yaparsak bu takımın tadına doyum olmaz, hepinize TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR....[/B] |
[B]Macin gollerini izledim sadece , malesef bir link bulamadik.
Sivasspor'umuz Bünyamin Hocanin dedigi gibi : [/B] [B]Bünyamin Gezer :[/B] [B][I]Roberto Carlos'u tebrik ediyorum, Sivasspor'u ligin en golcü takımlarından birisi yaptı, Da Costa 6 maçlık cezayı yemeseydi daha farklı olurdu.[/I][/B] |
[B][I]Trabzonspor'un kendi sahasında yenilmesi, bizimde sahamızda Akhisar Belediye'yi yenerek Ligde 4. Lüğe yerleşmemiz takıma doping etkisi yaptı, bu morallen haftaya Akhisar maçından en kötü bir puan alacağımıza ve Avrupa kupalarına katılacağımıza ALLAH'ın izniyle canı gönülden inanıyorum.
Tabi ki Aatıfın'da gol kralı olacağına da inanıyorum. [/I][/B] |
Cok keyfli ve cok cileli ligin sonu gercekten iyide baglanmis oldu sivasspor sonunda hak ettigini aldi iste takima emegi gecen herkese yürekten tesekkür ederiz:D
|
ESAS maclar avupada bundan sonra baslayacak eeee sayin mejnun baskan ve yönetim yigidolar bundan sonra adam gibi transferleri hak ettiler zanedersem :confused:
|
[QUOTE=DOGU_BEY;908871][B]Sezon başı Roberto Carlos gelince herkes 5.haftayı göremez çeker gider demişti belki de hepimizde bu konuda endişe vardı..Büyük bir rsik almıştı başkan ve Sivasspor ama almalıydı da çünkü 2-3 yıldır kümede kalma savaşı veren bu takım artık bu kimlikten kurtulmalı ve eski günlerindeki gibi şampiyonluğa, Avrupaya oynamalıydı..Veee Carlos herkesi yanılttı ve bir marka olduğunu ispat ederek takımı Avrupa'ya taşıdı...bu iş büyük ölçüde bitti garantiledik ama 4.olarak gitmek bizim için daha önemli o yüzden haftaya karabükten alacağımız 1 puan bize yetecektir..
Maça gelecek olursak aslında ilk yarıyı boşa harcadık ilk yarıda işi bitirmeliydik 2.yarı rakip 10 kişi kaldı ama sanki daha hırslandı ve yenik duruma düştük..ama sahneye bu takıma daima faydalı oalcağından bahsettiğim Utaka çıktı ve 2 güzel golle bizi Avrupadan çeviremezsiniz dedi...Atıfı gol kralı yapmak istiyrdu bütün takım bu belliydi ama bu iş skoru ve maçı garantiye aldıktan sonra olmalıyıd..nitekim 2-1 den sonraki net atakta atıf da gol krallığını ilan eden vuruşla 3-1 yaptı...ama bu maçın asıl kahramanı geldğinden beri bir marka olduğunu gösteren CİCİNHO idi...herşeyiyle mükemmel oynadı ve asist krallığıyla bu güzel sezonunu perçinledi...seneye bizimle kalacak olması harika, inşallah kaptanlık cicinhoyaya verilir... NOT: Aldığım sağlam biligileri de vereyim Carlos 1 yıl daha KESİN bizimle yani seneye Avrupa sahnesine yine Carlosla çıakcağız ...ayrıca yönetim bu sene transferde Carlos için avrupa için transferi zorlayabileceği kadar zorlayacak, bu sağlam bilgiyi de aldım..Aydın'ın şu an gitme durumu yok büyük ihtimal o da uzatacak sözleşmeyi... velhasılı kelam bu sene zaman zaman istikrarsızlıklarımız ve çok gol yeme hastalığımız olsa da gayet iyi futbol oynadık..sneye savunma zaafiyetlerini giderirsek ve 4-5 sağlam takviye yaparsak bu takımın tadına doyum olmaz, hepinize TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR....[/B][/QUOTE] her şey bir kenara 4 maç üst üste mağlup olduğumuzda iyi gün taraftarları istemiyoruz deyince tepki gösterenler oldu bana doğubey sen şahitsin olaylara. dedim ki bu takım toparlanacak ve avrupa kupalarına kalacak, en kötü gün bugünse bugün de SİVASSPOR dedim yine tepki gösterdiler küme düşmezsek iyidir diyenler oldu ve çok ilginçtir şimdi onlar yine iyi gün taraftarlığını gösteriyorlar ve sözde destek oluyorlar!! |
Galibiyete en fazla sevindiğim maç oldu.
Ancak böyle önemli bir maçta ve sezonun son kendi evindeki maçta tribünlerin yarısı boşsa oturup bir düşünmemiz lazım artik su tribün kültürünü oturmamiz lazım.. Birde önümüzdeki hafta karabük maçına gelebilen herkes gelmeli nerede olursak olalım deplasman yapalim otobus kaldıralım para harcayalim ama gelelim bu takim bizim yalnız birakmayalim. |
En çok eleştirenlerden biri olarak tebrikler Carlos!a.Gerçi en sempatik cümlesi ben Sivas da teknik direktörlüğü öğreniyorum demesiydi.Bence ona kazandıran olay bu, kompleksi yok.Kadiri kesmedi mesela.Futbolcusuna güven verdi.Hatalarında geç dönüşü negatif tarafı idi.Birde toplu hucum deyip iki kişi defansa yeter prensibinden 2-3 maçta 4 ve üstü gol yeyince anladıki topu kaybedince takımın mümkün olduğunca çabuk topun arkasına gececek şekilde hucum edebilmek önemli.Buna kendisi İtalyan sistemi dedi bizce normalde olması gereken sistem zaten buydu.En pozitif tarafı ise sonuç ne olursa olsun takımın futbol oynamasını istiyor.Hiç doldur boşalt yaptığını görmedim mesela takımın.Aslında en büyük eksiği diri top kontrolu üst düzeyde orta saha idi.Bunu
Aydın ve Atıf ka aşmaya çalıştı ve başardı.Yeni sezona etkili orta sahalarla girerse ben Avrupa için de ümitliyim şimdiden.O da eminim çok sükse yapar biz de tabii.O yüzden transferde çok ince elemesi lazım.Seneye olacak takım için önerim Sinan Bolat(Korcan) Cicinho(Tanju(Elazığ)) Da Costa Koray(Galatasaray)(Ümit) Ziya Holmen(Kadir) X(Üst düzey teknik ön libero ) Burhan(Umut Gündoğan(G:S) Atıf Ambramat (Aydın) Utaka X(Üst düzey golcü) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |