SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   K.Karabükspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37890)

SivasSpor.Com 12.05.2014 09:36

K.Karabükspor-Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44076&token=45339[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta K.Karabükspor - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 18 Mayıs Pazar

[B]Stad:[/B] DR.Necmettin Şeyhoğlu

[B]Saat: [/B] 19.00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Mete Kalkavan

ofozturk 12.05.2014 09:39

Cevap: K.Karabükspor - Sivasspor

tolunay kafkas takımını özel hazırlayacaktır bundan kimsenin şüphesi yok. akıllıca oynayıp acele etmeden sonuca varacagımızı düsünüyorum. inş ilk yarı gol yemezsek rahat alacagımız bir maç. en kötü beraberlik olur inş.

sebasteia 12.05.2014 09:47

Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor

bildiğimiz kadarıyla ligi ilk altı içerisinde bitiren takımlara sıralamalarına göre başarı primi ödeniyor. birinciden altıncıya kadar azalan tutarda veriliyor bu prim. yani ligi dördüncü bitirmekle beşinci bitirmek arasında bizim için çok çok önemli farklar var.

sadece avrupa ligi için daha az eleme oynayacak olmak ve yeni sezonu daha geç açacak olmak değil kazancımız. dördüncü bitirdiğimiz takdirde daha fazla para kazanacağız.

facebook'ta gördüğüm bir paylaşıma göre sivasspor ligi dördüncü bitirirse yaklaşık 5 milyon TL başarı primi alacak. e tabi bir galibiyete yaklaşık 800 bin TL verildiği göz önünde bulundurulursa karabük karşısında alınacak bir galibiyet yaklaşık 6 milyon TL para demek.

sivasspor yönetimi ve teknik heyetin bu işin ciddiyetinin farkında olduğunu düşünüyorum. bu maç hem avrupa bileti demek, hem tek bir eleme oynamak demek, hem sezonu daha geç açmak demek ve hem de fazladan 6 milyon TL para demek!!!

o halde karabük maçı ölümüne oynamamız gereken bir maçtır diyorum, başka birşey demiyorum. inşallah rahat bir oyunla üç puana uzanır ve avrupa'nın ve kazandığımız paraların tadını çıkartırız.

burak58as553 12.05.2014 09:59

4.olup tek ön eleme oynayacağız.Başka yolu yok !!

Bu arada ne yapıp edip Karabük'e sağlam deplasman şart.Belkide bizim için sezonun en önemli maça olacak.O gün iyi bir taraftar desteği gerekiyor.

Bursadan,İstanbuldan otobüs kalkıyor mu acaba ?

hasanim58 12.05.2014 10:11

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Karabük nedir yaaaa 3 küçük leri çatır çatır devirmiş bir sivassporuz biz çok rahat alırız bu macı

legolass 12.05.2014 10:20

zurnanin zart dedigi noktadayiz artik.olmak ya da olmamak iste bütün mesele bu.artik iyi oyunus suymus buymus bir onemi yok.sadece 90 dk dayanip 4.bitirecegiz.eger yanlis transfer politikasi ve oyun ici yanlislardan donulseydi bugun sampiyonlar ligini garantilemistik.cok sacma puanlar kaybettik.hele 6 maclikpuan alamama serimiz bizi bitirdi.da costanin 6 mac olmamasi yine oyle.ama yapacak bisey yok gecmise mazi drler.simdi luanlari nasil ariyorz 1 puan icin bu kadar strese degermiydi? karabuk maca cok asilir trabzn 4. olsn diye. karabuk bize hep ters geln bir deplasman umarim bu sansszligida kirarz.

HAYDİ YİGİDOLAR 1 PUANA AVRUPA VERİYORLAR GÖZUNUZU SEVİYİM SU KOCA SEZONUN HASATİNİ TOPLAYALİM.

58Sivaslilar 12.05.2014 10:27

Bu takim ne karabükler akbükler devirdi her oyuncununun görevini fazlasiyla yerine getirdi simdide getireceginden eminim bunlarida sahada sileriz evelallah

kadir00058 12.05.2014 10:31

[QUOTE=sebasteia;908934]bildiğimiz kadarıyla ligi ilk altı içerisinde bitiren takımlara sıralamalarına göre başarı primi ödeniyor. birinciden altıncıya kadar azalan tutarda veriliyor bu prim. yani ligi dördüncü bitirmekle beşinci bitirmek arasında bizim için çok çok önemli farklar var.

sadece avrupa ligi için daha az eleme oynayacak olmak ve yeni sezonu daha geç açacak olmak değil kazancımız. dördüncü bitirdiğimiz takdirde daha fazla para kazanacağız.

facebook'ta gördüğüm bir paylaşıma göre sivasspor ligi dördüncü bitirirse yaklaşık 5 milyon TL başarı primi alacak. e tabi bir galibiyete yaklaşık 800 bin TL verildiği göz önünde bulundurulursa karabük karşısında alınacak bir galibiyet yaklaşık 6 milyon TL para demek.

sivasspor yönetimi ve teknik heyetin bu işin ciddiyetinin farkında olduğunu düşünüyorum. bu maç hem avrupa bileti demek, hem tek bir eleme oynamak demek, hem sezonu daha geç açmak demek ve hem de fazladan 6 milyon TL para demek!!!

o halde karabük maçı ölümüne oynamamız gereken bir maçtır diyorum, başka birşey demiyorum. inşallah rahat bir oyunla üç puana uzanır ve avrupa'nın ve kazandığımız paraların tadını çıkartırız.[/QUOTE]

Herseyee müthis sekilde özetlemizsin kardesim bende buna ek olarak eger ligi ilk 4 icinde bitirirsek seneye Türkiye Kupasindada müthis avantaj saglar bize.Hep ilk torbalarda yer aliriz kuralarda ve sadece tek ön elemeyle katiliroz gruplara.

kristom 12.05.2014 11:17

biz gidemesek şanlı yiğodom kalbimiz aklımız gönlümüz senin şanlı sivasspor taraftarları olarak kazanda gel sivassporum

SenSetik 12.05.2014 12:41

sadece play-off maçı ile Avrupa ligine kalabilmek için 4. olmamız lazım...bunun içinde 1 puan yeterli..beraberlik diyorum

Soyözen 12.05.2014 13:00

Valla bu maç için "Tolunay Hoca takımı özel hazırlar" yorumuna katılıyorum ama bizim için mazeret defteri kapanmıştır. Dün maçtan önce "Akhisar bize ters geliyor" diyenlere de kızıyordum. Tersi düzü mü kalmış, bütün sezonun emeği bu maça kalmıştı. Allahtan ters düz ettik gönderdik de sorun çıkmadı.

Karabük'ten puanla dönmemizdeki tek engel olarak eksiklerimizi görüyorum, zira Ümit ve Aydın cezalılar. Ümit'in yerine Navratil oynar, Aydın'ın yerine de Aatıf çekilir, ortaya da Mehdi alınır, sorun çözülür. Bu kadar sevindikten sonra 5. bitirirsek gerçekten camia olarak çok üzülürüz. İnşallah böyle bişey olmaz.

sivaslıadem 12.05.2014 13:15

diğer arkadaşlar maçın önemini özetlemişler ben de karabük ile geçmişteki oynadığımız macları hatırlatayım
Tüm macları ev sahibi ekipler kazandı ve çoğu da 2-1 lik skorlarla
En sonki maçı 3-1 kazanmıştık
Bu maçta önemli bir eksiğimiz daha olacak: o da aydın
Dünkü maçta sarı kart cezalısı durumuna düştü ve sezonu kapattı
Bir puan için oynarsak açık alanlar da buluruz
Önce kale güvenliği diyorum

sıvaslıgenç 12.05.2014 13:31

Sağlam deplasman sart bu maça herkes elini vicdanina koysun bu takim bizim destek cikmamiz lazim herkesi bekliyoruz maça.

agumus_58 12.05.2014 15:19

bu saatten sonra 4.'lüğü trabzona kaptırmak bu işin en çok koyan tarafı olacağından ölümüne en azından beraberlikle dönmeliyiz.

DoomsDay58 12.05.2014 15:28

Rize ve Erciyes maçlarındaki gibi akıllı oynayalım ve savunmada basit hatalar yapmayalım yeter. Zaten 1 puan bile işimize yarıyor hiç riske etmeye gerek yok önemli eksikler var ama yedekler 1 maç da işe yarasınlar artık.

Salim58 12.05.2014 15:28

[B]18 Mayıs Pazar[/B]

[B]19.00 Kardemir Karabükspor - Sivasspor[/B]
19.00 Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa
[B]19.00 Medical Park Antalyaspor - Trabzonspor[/B]

[B]Bizim maçı yine aynı gün ve saate vermişler.:)[/B]

[B]Trabzonspor'un alacağı sonuca bakmadan Trabzon'un hayallerini Necmettin Şeyhoğlu stadına gömüp gelmemiz gerek.[/B]

58YIGIDO58 12.05.2014 15:56

[QUOTE=Salim58;908986][B]18 Mayıs Pazar[/B]

[B]19.00 Kardemir Karabükspor - Sivasspor[/B]
19.00 Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa
[B]19.00 Medical Park Antalyaspor - Trabzonspor[/B]

[B]Bizim maçı yine aynı gün ve saate vermişler.:)[/B]

[B]Trabzonspor'un alacağı sonuca bakmadan Trabzon'un hayallerini Necmettin Şeyhoğlu stadına gömüp gelmemiz gerek.[/B][/QUOTE]

insallah bizim mac lig tv 1 dedir :)

tavatir 12.05.2014 15:57

En azından 1 puan alalım. 3 puan olursa tadından yenmez. Ama yenemiyorsak yenilmeyelim yeter.

Bu arada Gs, rahat Erciyes ile oynuyor. Burak Yılmaz'ın çok gol atması için çalışabilirler rahatlarsa. O nedenle Aatıf'ın yine gol atmasını isterim garantilemesi için.

58YIGIDO58 12.05.2014 16:44

Yenemiyorsan yelimeyeceksin.
1 Puan bile bizi 4 yapar.

ROMANTİK KATİL 12.05.2014 18:15

Herkes Karabük Trabzon için oynar diyor, ama benim baska bir tezim var. Bu dümbüllünün Hacı Osmanı yönetime geldiginde Tolunaya kapıyı gösterip Mustafa Resiti getirmedimi. Trabzon yönetiminin Tolunaya yapmıs oldugu bu hareketi bence Tolunay bu macta cıkaracak. En kötü beraberlikle dönecegimize inancım sonsuz ve tam.

BOUN 12.05.2014 18:30

[QUOTE=sebasteia;908934]bildiğimiz kadarıyla ligi ilk altı içerisinde bitiren takımlara sıralamalarına göre başarı primi ödeniyor. birinciden altıncıya kadar azalan tutarda veriliyor bu prim. yani ligi dördüncü bitirmekle beşinci bitirmek arasında bizim için çok çok önemli farklar var.

o halde karabük maçı ölümüne oynamamız gereken bir maçtır diyorum, başka birşey demiyorum. inşallah rahat bir oyunla üç puana uzanır ve avrupa'nın ve kazandığımız paraların tadını çıkartırız.[/QUOTE]

Süper Lig havuz gelirlerinin yüzde 9'u "ilk altı takım"a başarı primi olarak veriliyor. Buna göre;

- Ligi altıncı sırada bitiren takıma 1 milyon TL;
- Ligi beşinci sırada bitiren takıma 3 milyon TL;
- Ligi dördüncü sırada bitiren takıma 6 milyon TL;
- Ligi üçüncü sırada bitiren takıma 9 milyon TL;
- Ligi ikinci sırada bitiren takıma 12 milyon TL;
- Ligi birinci sırada bitiren takıma 15 milyon TL, başarı primi ödeniyor.

Bu sebeple Sivasspor için üç senaryo var.

Birincisi eğer Karabük'ten galibiyetle ayrılırsa, toplam kazanç maç başı galibiyet primi ile birlikte 7 milyon TL oluyor.

İkinci ihtimal eğer beraberlik ile ayrılırsak toplam kazanç 6,5 milyon TL oluyor.

Üçüncü ihtimal eğer yenilir isek ve Trabzon ligi üzerimizde bitirirse kulübümüzün kazancı 3 milyon TL olarak kalıyor.

Özetle Karabük'ten en kötü ihtimalle bir beraberlik alıp gelmemiz lazım. Aksi halde hem Avrupa ligi zorlaşacak hem maddi açıdan ayağımıza gelen fazladan 4 milyon TL'yi elimizin tersi ile itmiş olacağız.

Sezon başında işadamlarımızdan yalvar yakar 2 milyon TL alabilmek için yemekli toplantı düzenlediğimiz ve bu paraları da tam olarak tahsil edemediğimiz gerçeğini göz önünde bulundurursak; ayağımıza kadar gelmiş olan 4 milyon TL'nin kıymeti çok iyi anlaşılıyordur diye düşünüyorum.

B.DUMANLI 12.05.2014 18:44

[QUOTE=BOUN;909004]Süper Lig havuz gelirlerinin yüzde 9'u "ilk altı takım"a başarı primi olarak veriliyor. Buna göre;

- Ligi altıncı sırada bitiren takıma 1 milyon TL;
- Ligi beşinci sırada bitiren takıma 3 milyon TL;
- Ligi dördüncü sırada bitiren takıma 6 milyon TL;
- Ligi üçüncü sırada bitiren takıma 9 milyon TL;
- Ligi ikinci sırada bitiren takıma 12 milyon TL;
- Ligi birinci sırada bitiren takıma 15 milyon TL, başarı primi ödeniyor.

Bu sebeple Sivasspor için üç senaryo var.

Birincisi eğer Karabük'ten galibiyetle ayrılırsa, toplam kazanç maç başı galibiyet primi ile birlikte 7 milyon TL oluyor.

İkinci ihtimal eğer beraberlik ile ayrılırsak toplam kazanç 6,5 milyon TL oluyor.

Üçüncü ihtimal eğer yenilir isek ve Trabzon ligi üzerimizde bitirirse kulübümüzün kazancı 3 milyon TL olarak kalıyor.

Özetle Karabük'ten en kötü ihtimalle bir beraberlik alıp gelmemiz lazım. Aksi halde hem Avrupa ligi zorlaşacak hem maddi açıdan ayağımıza gelen fazladan 4 milyon TL'yi elimizin tersi ile itmiş olacağız.

Sezon başında işadamlarımızdan yalvar yakar 2 milyon TL alabilmek için yemekli toplantı düzenlediğimiz ve bu paraları da tam olarak tahsil edemediğimiz gerçeğini göz önünde bulundurursak; ayağımıza kadar gelmiş olan 4 milyon TL'nin kıymeti çok iyi anlaşılıyordur diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Son cümlen bazi aci gercekleri ortaya koyuyor.Iste bunun icindirki Sivasspor buraya kadar kendi cabalariyla geldigi noktaya nankörlük etmiyecektir.Sivasspor bu isi basaracaktir ve ligi 4. sirada bitirecektir.Ligin 4.´sü icin öngörülen meblayida alacaktir.Iste bu para icin bizim basarimiz engellenmek istendi....

tavatir 12.05.2014 20:16

Bu maç her açıdan çok önemli. İşin maddi kısmı da tereyağlı ballı ekmek olacak.

34MUAMMER58 12.05.2014 20:45

[B]SANKİ lig bitmiş ,sivasspor banko 4.olmuş gibi bir hava oluşmuş ,umarım futbolcular ve hocamız bu havada değildir,ortada oynanmamış çok önemli 90.dak var,karabüksporun avrupa şansı kalmadı ,ancak ts ne yapıp edip onları bu maça konsantre etmek için exra primler ,futbolcu sözü ,nakit para vs vs ,teklif edecektir ,bundan eminim,çünkü bu işleri çok iyi bilir ve yaparlar,zaten kaRAbükteki ts yalakçılığınıda herkes biliyor,onedenle bizim açımızdan çok zor maç olacaktır,bize 1 puan yetecektir,bu 1 puanı alacak hertürlü gücümüzde mevcuttur ,umarım herşey sivasspor lehine olur ,futbolcularımız tüm sezonda döktüğü terlerinin ,emeklerinin karşılığını bu maçtan çıkaracakları puanla alacaklardır,ben en kötü berabere kalacağımıza hatta galip bile geleceğimize inanıyorum,fb karsısındaki karabükü hotlıya zıplıya yenerizde ,dediğim gibi tek çekincem ts nin el altından vereceği tesvikler ,hatta trabzondan ,istanbuldan ,ankaradan ,trabzonluların karabükü desteklemek ,için destek verecek olmalarıdır,paso lig uygulamasıda şimdilik kalktı ,ortam müsait yanii hayırlısıyla biz 1 puanı alırız inşallah [/b]

münihli_58 12.05.2014 21:18

[B]Karabükspor trabzon cephesinden bakilirsa final maclarindaki en büyük yardimcilari, hatirlarsaniz bizim Fenere 3-4 yenildigimiz macta onlarin maci 0-4 bitmisti...
Renkleride birbirine yakin zaten ve hocalari eski Trabzonsporlu yani ne yapip edip bize celme takmak isteyeceklerdir..
Bizim Rize, Erciyes, Besiktas deplasmanlarindaki gibi akilli oynayip iyi defans yapmamiz lazim.. Ümit ve Aydin cezali, Navratil'e belki son kez Sivasspor formasi giymek nasip olacak umarim görevini fazlasiyla yerine getirir..
Yalniz bu sadece defans yapip ileriyi düsünmeyelim anlamina gelmiyor, hizli kontra ataklarla veya duran top silahimiz Cicinho ile goller bulmaliyiz..
Erken gol bulursak karabük üzerimize gelecek o aralardada kontradan gol bulursak iyice rahatlariz ve 4. sirada bitiririz insallah[/B]

adres58 12.05.2014 21:25

[B]Karabükspordan alacağımız 1 puan bize neler katacak...[/B]

1-Lig sıralamasına göre belirlenen 4. lük primini alacağız. Bir arkadaşımız 6 milyondan bahsediyor. O para yanlış anımsamıyorsam 2010-2011 senesi içindi. Bu miktar biraz daha artmış olabilir. Bunun yanı sıra azami 800, asgari 400 eklersek yaklaşık alacağımız miktar 10 civarı olur..

2-Seneye Ziraat Türkiye kupasına direk guruplardan başlayacağız. Yani seri başı olacağız. Buda bizim için olası bir kupa deplasmanında fazla gider yapmamamıza sebep olacak. O parada cepde...

3-Avrupa Liginde seri başı olmayacağımız için kuvvetli rakiplerle eşleşeceğiz. Bu bizim için dezavantaj, lakin tur atladığımızda para kazanamayacağımızı savunanlar yanılıyor. Çünkü bir dünya sponsor geliri olacak. Bu bile kafi.

58MySouL 12.05.2014 22:01

Taraftarlarımızında taraftar gibi olması lazım.Maçlara baktıgımızda trübünlr bomboş.Son akhisar maçı en canlı örnek olmalı.Takım avrupa yolunda son viraja giriyor trübünler bomboş.Gurbette olan bir yiğido olarak en üzüldüğüm taraftarlarımız takıma gerekli olan desteği vermemesidir.Takıımı lütfen yanlız bırakmayalım.Bazı takım taraftarlarına özenerek bakmayallım.Onlar bize özensin.Kuzu gibi maç seyrediyoruz.ALLAH iki taraftar grubumuzdan razı olsun.YENİÇERİLER ve Marataon daki gruplardan bahsediyorum.Onlarda olmasa sanki maç seyircisiz gibi oynanıyor.Helal olsun bu kardeşlerimize.[/

MaXiMuM 12.05.2014 22:07

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;909002]Herkes Karabük Trabzon için oynar diyor, ama benim baska bir tezim var. Bu dümbüllünün Hacı Osmanı yönetime geldiginde Tolunaya kapıyı gösterip Mustafa Resiti getirmedimi. Trabzon yönetiminin Tolunaya yapmıs oldugu bu hareketi bence Tolunay bu macta cıkaracak. En kötü beraberlikle dönecegimize inancım sonsuz ve tam.[/QUOTE]

[B]Haklısın gardaş. Ayrıca Tolunay Fener maçından sonra " bazı futbolcularım ligi kafalarında bitirmiş, tatile çıkmışlar" diyerek serzenişte bulundu. Belki bir kaç kesik yapacağı futbolcu olursa bizim için rahat bir maç olur.[/B]

ROMANTİK KATİL 12.05.2014 23:21

[QUOTE=MaXiMuM;909022][B]Haklısın gardaş. Ayrıca Tolunay Fener maçından sonra " bazı futbolcularım ligi kafalarında bitirmiş, tatile çıkmışlar" diyerek serzenişte bulundu. Belki bir kaç kesik yapacağı futbolcu olursa bizim için rahat bir maç olur.[/B][/QUOTE]

Ayrıca reis Tolunay gecen sene ümitinde hediye ettigi ziraat türkiye kupasında hamsilere final oynatarak avrupaya gitmelerini saglamıstı. Herkes Tolunay devam eder gözüyle bakarken yürü git denildi. Simdi hangi yüzle Tolunaya gelip bizim için oyna diyeceklerki. Kaldıki Karabük Trabzon için oynasa ne cıkarki, Karabükten cok bizim ne yapabilecegimiz önemli. Sivasspor buraya kadar gelen fırsatı tepmiyecektir diye düsünüyorum. Ayrıca futbolcuların aklındada sezonu erken acmayalım duygusu ve hissiyatıyla maca cıkacaklardır. Ayrıca yönetimde bu mac için futbolculara prim verebilir diye düsünüyorum. Uzun lafın kısası hersey bizim elimizde.

bekirxy 13.05.2014 01:52

karabüksporun 6. olma hedefi var.maçta kendileri için oynayacak.kimse bişey aramasın. ts için oynadı diye...sivasımızın işi zor...

yigido yakup 13.05.2014 02:13

bu mac icin özellikle cok cok extra bir prim verilmesi lazim düsünüyorum

35gürün58 13.05.2014 10:28

Tüm yorum yapan arkadaşlarımız her ihtimali hesaplayarak görüş belirtmişler lakin benim asıl korkum federasyonun hamsileri 4. yapabilmek için maça atayacağı hakem faktörüdür. eğer adil maç yönetecek bir hakem atamazlarsa ve önyargı ile gelecek bir hakem olursa işte o zaman bütün hayallerimizi alt üst edebilirler

bu nedenle DÜRÜST HAKEM verilmesi halinde kendimize olan güven nedeniyle bizim önümüzdeki en büyük engel kalkmış olur...

4eylül 13.05.2014 16:07

sivasspor çok rahat alacak ne kadar tolunay kaflaz lazlar için çaba gösterirse göstersin lazları plakaları 61 golle playofa uğurlayacağız

savaş2 13.05.2014 17:54

**karabük cok güclü ,inşlh 1 puan alırız,defansımız yerinde durmalı acık vermemiz gerekir.

Salim58 14.05.2014 07:34

[QUOTE=yigido yakup;909029]bu mac icin özellikle cok cok extra bir prim verilmesi lazim düsünüyorum[/QUOTE]

[B]Sivasspor yönetiminin Karabükspor maçında galibiyet ve beraberliğe 20'şer bin lira prim verileceği öğrenildi.[/B]

PETKOVİC 15.05.2014 11:16

1-0 yeneriz golü de AYDIN atar :D

B.DUMANLI 15.05.2014 12:39

Umarim Sivasspor kulübü cezali Aydin´i Karabük deplasmanina götürmez.Böyle bir kisinin takim arkadaslarina moral olabilecegini düsünemiyorum.O kendi yolunu tayin etmistir artik.

Sivasspor´da onun yerine oynayacak oyuncu onu aratmiyacaktir umarim.Tüm dualarimiz Sivasspor´la bu hafta.Aydin´in Sivasspor´a ve Sivas´liya yaptigi unutulmiyacaktir.

Gümrükten mal kacirircasina,sezon bitmeden bu hareket onu sadece kamuoyu önünde kücültmüstür.Süperligde ön anlasma yapipda bunu medya araciligiyla duyuran Aydin suan itibariyle tarihe gecmis bulunuyor.Kapali kapilar arkasinda ön anlasma olabilir, ama bunu sezon bitmeden medyayala paylasmaktada bir amac olsa gerek...Bu hareketi Aydin hangi gaye icin yapti orasi machul...

ihtiyar yiğido 16.05.2014 01:06

[B][I]ALLAH'ın izniyle Karabükspor'dan üç puan alıp lig 4.su olarak Avrupa kupasına katılacagız.
Yönetimin Karabükspor beraberliği veya galibiyeti için
20 bin lira prim vermesi futbolcuların hırsını daha da artırdı.
Haydı yiğidolar sezonu galibiyetle kapatalım ve Sivasspor'a yakışanı yapalım.[/I][/B]

ZYYZ 16.05.2014 19:30

Prim uygulaması ve Avrupa Ligi hedefi oyuncularımızın rehavete kapılmasını engelleyecek inşallah. Bu maçı alırız Allah'ın izniyle..

karamik 16.05.2014 21:02

Bir kişi bile Karabük kazanır dememiş bizim inancımız tam haydi koçlar 4.olalım lütfen

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:05.