![]() |
Aydın Bizim Futbolcumuzdur
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44152&token=33704[/IMG]
Kırmızı beyazlı kulübün As Başkanı Faruk Taşseten Aydın Karabulut’un Bursaspor ile ön protokol imzaladığını yalanladı. As Başkan Taşseten sosyal medya üzerinden “Bursaspor başkanlığına aday ve böyle bir protokol yok” dedi. Taşseten, Haziran ayına kadar futbolcu Aydın Karabulut’un Sivasspor futbolcusu olduğunu ifade ederek sosyal medya Facebook üzerinden taraftarlara şunları yazdı; “Arkadaşlar bu Mesut denen adam bursa spor başkanlığına aday ve böyle bir protokol yok. Aydın Haziran ayına kadar bizim futbolcumuzdur. Bu Aydınla yapılan kötü bir oyun ve Mesut'un yaptığı çirkin bir tezgâhtır kınıyoruz. Bursaspor bizim için dost ve saygın bir kulüp olup hep öyle kalacaktır. Yapılan bu çirkinliği Bursaspor’a, Bursa camiasına mal etmek yanlış olur” şeklinde yazı yazdı. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Aydın Bizim Futbolcumuzdur
Taraftar tepkili, taraftar kızgın... Ne olursa olsun kafasında Sivassporu bitirmiş bir kişiye karşı, kim hangi camiadan olursa olsun kanmayacaktı ve ilk söz hakkını ekmek yediği camiaya bırakması gerekirdi. Bakınız Navratilin sözleşmesi bitti ve hadi kardeşim bana eyvallah bende ön görüşme yapmaya gidiyorum demedi... Goller atan asistler yapan yükü omuzlayan göze batan oyuncularımızın hepsi bu düşünceye sahipken Aydın kardeşimizin sebep ne olursa olsun bu şekilde davranması, biz taraftarlarca kabullenilecek bir şey değildir. Eğer geri dönerse taraftarımızın nutku ona nasıl olur bilemem ama benim bakış açımın değişeceği aşikardır...
|
bu saatten sonra çok da tınnnn! aydınnnn!
bizi sahiplenmeyen adama bizim futbolcumuz diye sahiplenmek gereksiz. |
Ortada bir sahtekar üçkağıtçı ve ahlaksız biri var olduğu kesin.
Bu kişi, Mesut Mestan'la kırk yıllık dost pozu veren, imza atan Aydınmı? Aydını seçim malzemesi olarak kullananan Mesut Mestanmı? Yoksa, herşeyin doğru olduğunu bilen ama taraftarı sakinleştirmek isteyen senmi? Kararı oturup Aydınlan sen ver. |
Bana göre karakter meselesi.
Karakterini ortaya koyan Aydının ayakları altından olsa Avrupalı Sivasspor takımına yaramaz. |
faruk bey diyorsa aydın kesin bursa ile anlaşmıştır hayırlı olsun şimdiye kadar ne dese hep tersi oluyorda?
|
Beyler sakın olalim biraz. Her oyuncu her takima gide bilir. Oyuncular takimların malı değildir bunu unutmayin onlarda daha cok para kazanmak için uğraşmıyorlar sonuş da.
|
Aydın bu saatten sonra bir Bursaspor başkan adayına malzeme olarak böyle pozlar verdikten sonra bizlerin gözünde bitmiştir. Kolay kolay bu yaptığı unutulmaz bu saatten sonra kulüpten ayrılsa daha iyi olur bence
|
[B]Bu nasıl bir üslup ? Sen Sivasspor kulubü AS başkanısın..
Mesut denen adam ne demek ya.Hadi bunu biz taraftarlar olarak desek neyse de Sivasspor kulubü AS başkanından kim olursa olsun böyle bir üslup kullanması beklenemez..[/B] |
[B]Her şey yalansa ortada duran bu fotoğraf ne?
Aydın imza atarken çekilmiş resim sahte mi? Fotoğraf doğruysa milleti kandırmayın, siz sahtesiniz !!![/B] |
Aydııınn........DEFOL GİT!
|
faruk beyi tebrik ederim yıllar sonra ılk kez yapılan bır cırkınlıge tepkı veren bır yonetıvı olmustur helal olsun sahıp cıkalım haklı sozlerınde son mac sarı kartını gordu defoldu gıttı ceza vermek lazım aydına hala sozlesmesı varken
|
[QUOTE=burak58as553;909540][B]Bu nasıl bir üslup ? Sen Sivasspor kulubü AS başkanısın..
Mesut denen adam ne demek ya.Hadi bunu biz taraftarlar olarak desek neyse de Sivasspor kulubü AS başkanından kim olursa olsun böyle bir üslup kullanması beklenemez..[/B][/QUOTE] Cok güzel bir konuya parmak basmissin.Konu Aydin´in Sivasspor´da kalmasi ve gitmesi olayi degil.Aydin olayi ile taraftarin ilgilendigini sanmiyorum artik. Olaylar carpitilmaya calisiliyor.Imza atarken fotograflari var,herhalde onlarda fotomontajdir. Asil üzerinde durulmasi gerekli konu, Sivasspor kulübününün as baskani sifatiyla cikipta demec veren kisinin,Bursaspor futbol sube sorumlusu olan bir kisiye;"MESUT DENEN ADAM" diye hitap etmesi bence en büyük bir gaftir. Mesut Mestan ileride baskan olur veya olmaz,varsayalim oldu.As baskan olarak o kisinin yüzüne bu demecinden sonra nasil bakarsin?.Ayrica o adam diye vurguladigin kisi sana el uzatip seni adam yerine koyarmi?. Sivasspor kulübü yönetiminde görev alanlar,konusma tarzlari ile taraftara örnek olmasi beklenirken bu sekilde bir hitap tarzinin tasvip görecegini tahmin etmiyorum. Türk dil kurumundan sayin ve bey kelimeleri acaba cikarildimi bunuda ayrica cok merak ediyorum?. |
Al bir M.. yöneticimiz daha, böyle amatör yoneticileri artik kulupte görmek istemiyoruz. Aydin senin haziran a kadar futbolcun olsa neolacak??? Adam
gitmis atmis imzayi! Zamaninda erken davranip sözlesmesini uzatmak icin caba sarfetseyfiniz! |
Aydın gitmemiş dememiş ki sözleşmesi sonuna kadar bizimle demiş. E abi biz bunu zaten biliyoruz :D Ön protokol imzalamış adam sonuçta resmi bir şey değil. Ama niye olmamış gibi gösteriyorsunuz ki
|
[QUOTE=sero58;909533]faruk bey diyorsa aydın kesin bursa ile anlaşmıştır hayırlı olsun şimdiye kadar ne dese hep tersi oluyorda?[/QUOTE]
Harfi harfine katılıyorumm faruk beyin dedigi hiç bişey olmadı |
Burdan Faruk Taşseten e diyorum ki ne konuşuyorsun değişik ?
Herhalde hazirana kadar bizde ligin son maçına Bursaspor formasıyla çıkacak hali yokya. Haziran kontratı bitiyor önümüzdeki sezon için anlaşıyor. Atılan imzalar en alt seviye spor sitelerinde bile var. Aydın büyük bir karaktersizlik göstererek imzayı atmış ve Sivasspor için bitmiştir. |
Bu saatten sonra Aydının ayakları altın olsa Sivasıma yaramaz.
Karakter meselesi. Karakteri Aydına uygun olan kabul eder, biz kabullenemiyoruz. Faruk bey kabulleniyorsa buyursun kabullensin. |
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/kongre-23-mayista[/url]
haber burda kim yalan söylüyor |
Bursaspor Kulübünün, çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelenen olağanüstü kongresi 23 Mayıs'ta yapılacak.
Kongrenin gerçekleştirilmesi planlanan Atatürk Spor Salonu'na, oy kullanma hakkı bulunan 3 bin 370 üyeden 35'i katıldı. Bunun üzerine Kulüp Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, çoğunluk sağlamadığı için genel kurulun 23 Mayıs'a ertelendiğini açıkladı. Şankaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün yeni başkanının, gelecek hafta bu kez çoğunluk aranmaksızın seçileceğini bildirdi. Başkanlık için Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan'ın yarışacağını dile getiren Şankaya, "Adaylardan sadece Mesut Mestan geldi. İki arkadaşımız herhalde buraya gelme lütfunda dahi bulunmadı. Bu, tabii ki onların sorunu. Ayın 23'ünde ikinci oturumu yapılacak genel kurulun, Bursasporumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. Mestan ise Bursaspor taraftarlarının, camianın ve kentin önde gelenlerinin kulübe sahip çıkması gerektiğini göstermek amacıyla salona geldiğini söyledi. Arkadaşlarıyla transfer için ön görüşmelerinin sürdüğü bilgisini veren Mestan, "Bazı transferleri, kongreden önce bitirmeyi düşünüyorum" diye konuştu. [B][COLOR="Black"]Mestan, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile 4 yıllık ön protokol imzaladıklarını hatırlattı.[/COLOR][/B] Protokolün, kongrede başkan seçilmesi halinde geçerli olacağını anlatan Mestan, şunları kaydetti: "Peşinatını da ben ödedim. İnşallah bundan sonraki futbolcuların da ön protokolünü yapacağım. Bu sene hazırlık kampına yetiştirmeyi düşünüyorum. Hazır ve bildiğimiz oyuncular üzerinde yoğunlaştım. İlerleyen süreçlerde gerçekleştirdiğimiz transferleri de kamuoyuyla paylaşacağım." |
[QUOTE=SivasSpor.Com;909524][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44152&token=33704[/IMG]
[B]Kırmızı beyazlı kulübün As Başkanı Faruk Taşseten Aydın Karabulut’un Bursaspor ile ön protokol imzaladığını yalanladı.[/B] [/QUOTE] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=44141&token=27155][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44141&token=27155[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205[/img][/url] [B]değerli yöneticimiz ya bu resimleri görmedi yada bu resimlar fotomontaj :)[/B] |
Asbaşkanın dediğine göre fotomontaj o zaman bu foto ???
Adam protokol imzalıyor bizim başkan yalanlıyor :) |
[QUOTE=HababamHa;909554][url=http://resimzade.com/Show.html?i=44141&token=27155][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44141&token=27155[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205[/img][/url] [B]değerli yöneticimiz ya bu resimleri görmedi yada bu resimlar fotomontaj :)[/B][/QUOTE] O zaman yalancı, sahtekar birisi var. Kimse ortaya çıksın. Aydınmı Mesut denen ! adammı Faruk denen! adammı Esas şimdi açıklama bekliyoruz. Söylensin açıklansın sahtekar, kim. [QUOTE=sero58;909553] Kongrenin gerçekleştirilmesi planlanan Atatürk Spor Salonu'na, oy kullanma hakkı bulunan 3 bin 370 üyeden 35'i katıldı. Bunun üzerine Kulüp Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, çoğunluk sağlamadığı için genel kurulun 23 Mayıs'a ertelendiğini açıkladı. .................... Arkadaşlarıyla transfer için ön görüşmelerinin sürdüğü bilgisini veren Mestan, "Bazı transferleri, kongreden önce bitirmeyi düşünüyorum" diye konuştu. [B][COLOR="Black"]Mestan, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile 4 yıllık ön protokol imzaladıklarını hatırlattı.[/COLOR][/B] Protokolün, kongrede başkan seçilmesi halinde geçerli olacağını anlatan Mestan, şunları kaydetti: "Peşinatını da ben ödedim. İnşallah bundan sonraki futbolcuların da ön protokolünü yapacağım. Bu sene hazırlık kampına yetiştirmeyi düşünüyorum. Hazır ve bildiğimiz oyuncular üzerinde yoğunlaştım. İlerleyen süreçlerde gerçekleştirdiğimiz transferleri de kamuoyuyla paylaşacağım."[/QUOTE] Bu açıklamanın daha dürüst ve doğru bir açıklama gibi geliyor. |
başkan aydın o protokolü yapmışsaki yapmış gözüküyor o pozuda vermişseki vermiş demecide var bursada oynamak isterim diye öyleyse yoku açık olsun o adam bizde adam oldu bu kulüpte kendine geldi tanındı şimdi vefasızca kaçacaksa defolup gitsin o karakter bize yaramaz.son gününe kadarda bırakmayın zorluk gösterin anlasın anyayı konyayı sözleşme günü gelincede hemen gönderin gitsin nere gidecekse.
|
[B]Sayın As Başkanım her şey ortada Aydın Bursa ile anlaşmış, bunu inkar etmek yalan demek size olan inancımızı sarsmaktan başka bir işe yaramaz. Doğru hazirana kadar bizde ama sonra istediği takıma elini kolunu sallaya sallaya gidebilir, şimdiden de sözleşme imzalayabilir. Umarım Aydın'ın Bursa ile anlaştığının farkına en kısa sürede varırsınız ve ondan daha üst düzey bir oyuncuyu kadromuza katarsınız. Biz taraftarlar olarak artık son gün transferleri değil, takım ilk toplandığında herkesin o kampta olup iyi bir hazırlık dönemi geçirmesini istiyoruz.[/B]
|
[b]bu mestanmıdır ,destanmıdır ne haltsa , çok ufuksuz,vizyonsuz biriymiş,ALLAH tüm kulupleri böyle küçük düşünen başkanlardan korusun,aydınla güya taraftara hava atacak ,elalem etoyla ,ronaldoyla hava basar, bu gitmiş yetenekleri olan sıradan bir oyuncuyla koca bursa taraftarını tavlıyacak aklınca ,sivasspor öyle büyük takımmışki bizde oynayan sıradan bir oyuncuyla, büyük sayılan bursa sanki dünya yıldızını getirmiş gibi hava atıyor,aramızdaki fark bu [/b]
|
[B]Kulübümüz için sezonun en önemli maçı öncesinde konuştuğumuz şeylere bakın. Sözleşmesi biten her oyuncu 1 ay kalası transfer görüşmeleri yapabilir, hakkıdır bu ama etik olarak önce kendi kulübüyle görüşmesi en doğru olanıdır. Burada bu görüşme gerçekleştimi, yönetim alıp karşısına görüştümü. Bu konular hep havada kalıyor. Çünkü yönetimimizde hala bir basın sözcümüz yok, taraftarın meraklarını giderecek bir yönetici yok. Faruk Taşseten mi dediniz ? Yönetici mi o ?[/B]
|
Aydın ne kadar yanlıs yaptıysa yönetimde o kadar yanlıs yapmıstır. Sen Aydını alıp karsına gerekenleri konusup kulupte kalması için neler yaptın, önce bunları bir acıklayın, sonrasında aydınla ilgili yorumları herkes yapar.
|
madem bizim futbolcumuz niye sahip çıkamıyosunuz? tamam aydın da suçlu ama yönetim de istediği ve hakettiğini düşündüğüm parayı vermedi!
|
Başkanımız odyakmaz aydın ile hafta arasında sivasta kalması için görüşeceğini nail abinin proğramında acıklamıştı görüşülüp alacağı ücret konusunda anşılamadı demekki birde şu var aydın sivasspordan ne ücret alıyordu bunu bilen varmı sözde bursa aydına 1.7 milyon euro verecekmiş hemde 4 yıl bana biraz inandırıcı gelmedi aydın sivasta kazandığı parayı harcayacak yer bulamadı istanbula yakın olup istanbul gecelerinde parayı harcamak istiyor olabilir yönetimden aydının yerine genç ve kaliteli oyuncular bekliyorum dün akşam ermanı eskişehir maçında izledim aydınında olacağı bu zaten güle güle aydın..
|
Ben hic bir maçı kaçırmayan taraftar olarak aydın sıvası istemeyen biri.yakındaooynadığımız 3 -0 lık bjk maçı akhisar maçı takim seyirciyle kutlama yapıyor beyefendi bunlara katılmıyorum adam iyi futbolcu ama karakterdir onun içinde hicbir takımda fazla barinamiyor gitme sinyallerini önceden vermişti ama akli varsa burada kalır burada bu ortamı bulamaz
|
futbolcularda genel olarak karakter kalmamis ki resmen para'ya tapiyorlar
once saygi ve forma aski hikaye oldu |
[QUOTE=HALIL;909589]futbolcularda genel olarak karakter kalmamis ki resmen para'ya tapiyorlar
once saygi ve forma aski hikaye oldu[/QUOTE] cok haklisin ama [B]karaktersiz [/B] bir futbolcunun hareketini tum sporculara baglama bence saygili ve forma aski olan topcular hala var bu iste bazen boyle karaktersiz oyuncular oluyor yanlis bilmiyorsam sivasliymis bu karaktersiz |
[QUOTE=mucahitbaba58;909626]cok haklisin ama [B]karaktersiz [/B]
bir futbolcunun hareketini tum sporculara baglama bence saygili ve forma aski olan topcular hala var bu iste bazen boyle karaktersiz oyuncular oluyor yanlis bilmiyorsam sivasliymis bu karaktersiz[/QUOTE] genel olarak dedim yani çogu oyle ama malesef. |
Bundan sonra kalsada benim gozumde bizim futbolcumuz olamazz!!
|
[B]Bu mağlubiyetin baş sorumlusu bu karaktersiz heriftir. Lamı cimi yok bu işin.[/B]
|
Aydın Karabulut Sivasspor için bitmeli bence.Takım sezonun en önemli maçına hazırlanıyor,beyefendi cezalı olduğu için oynamayacak da olsa bir sezon birlikte mücadele ettiği takım arkadaşlarının yanında olacağına bursalı bir utanmazın seçim malzemesi oluyor.
|
Aydinida, senide ben ******
|
[QUOTE=canimsivas58;909666]Aydinida, senide ben ******[/QUOTE]
Bende senin Adam ol LAN Adam Milli takima cagrildi Bügün toplanti var birsey bilmeden Konsumayin ayip ya |
[QUOTE=jonny;909670]Bende senin Adam ol LAN Adam Milli takima cagrildi Bügün toplanti var birsey bilmeden Konsumayin ayip ya[/QUOTE]
Senin ilk basta aydinin faulune bak ondan sonra cektirdigi resimlere bak ondan sonra puan durumuna bak |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:01. |