SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Trabzonspor Şike Teklif Etti! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37945)

DOGU_BEY 24.05.2014 23:03

Trabzonspor Şike Teklif Etti!

[IMG]http://media.haberinola.com/HBOImages/ContentImages/600x300/Otyakmazdan-carpici-aciklamalar_01.jpg[/IMG]

[B][B]Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor'un kendilerine şike teklif etttiğini açıkladı.

Sivasspor Kulübü Olağan Genel Kurulu, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Müftüsü Şükrü Balkan ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu raporları okundu, bilanço ibra edildi.

TRABZONSPOR ŞİKE TEKLİF ETTİ
Kongrede delegelere bir konuşma yapan Mecnun Odyakmaz, son günlerde Sivasspor'u UEFA Avrupa Ligi'ne göndermemek için bir takım insanların çalışma içinde olduğunu ifade etti. Bugüne kadar olayların tekrar alevlenmemesi için sustuğunu belirten Odyakmaz Trabzonspor'un kendilerine 1 milyon dolar teşvik primi teklif ettiğini söyledi.

Konuşmaya ''Ben ortaya namusumu koydum , onlar şike yaptığımıza dair namuslarını ortaya koyabilirler mi ?'' cümlesiyle başlayan Odyakmaz şunları söyledi:

"19.05.2011 perşembe günü Mehmet Yıldız geldi. "Başkanım özel görüşebilir miyiz?" dedi. "Başkanım ben takım kaptanıyım ve bunu söylemek zorundayım Ama bana, bunu nerden duydun diye sorma. Benden isim isteme" dedi.
"Trabzon'dan birilerinin bazı arkadaşlara geldiklerini ve kendilerini şampiyon yapacak skoru elde ettikleri takdirde 1 milyon dolar teşvik primi vermeyi vaad ettiklerini, kendilerinin ise böyle bir işe girişemeyeceklerini çıkıp onurları için ellerinden gelenleri yapacaklarını, bunu söylenmemiş olarak farz edeceklerini söyleyerek konuyu kapattıklarını bana iletti.
Ben de gerekli cevapları verdikleri için fazla üzerine gitmedim ama yine de Trabzonlu dostum zeki mazlumu aradım. Bunların hepsi dosyada mevcut, tapelerde mevcut bende de mevcut. Savcılık sorunca bildiklerimi anlattım ama çıktıktan sonra Erdal Sarılar bana o şahsı Abdurrahman Dereli'nin yanında gördüğü o kişinin eski Trabzonsporlu Semavi olabileceğini söyledi.
Daha sonra Sivasspor - Orduspor maçında o dönem Orduspor'da oynayan Dereli'ye sordum o da Semavi'nin kendilerine bir milyon dolar teşvik teklif ettiğini Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer tarafından gönderildiğini söyledi. Bu konu aramızda kalacaktı ama yaşanan olaylar beni bunları açıklamak zorunda kaldı."[/B][/B]

--------------------------

[B]“NAMUSUMU ORTAYA KOYDUM”
“Bu konuyu Sadri Şener, Hasan Yener, Zeki Mazlum, Nevzat Şakar ve bir Trabzon esnafı olan Volkan Aydın ile yöneticilerimizin olduğu ortamda Sadri başkana söyledim. İki şehir arasındaki gerilimi azaltması yönünde açıklamalar yapması gerektiğini söyledim. Recep Denizer de davetliydi ama katılmadı. Çünkü bildiğimizi biliyorlardı. Sadri Şener merak etme açıklama yaparım dedi ama hiçbir açıklama yapmadı. Aksine bir takım benzetmeler yaptı. Trabzonspor’un Sivasspor’a Fenerbahçe’yi yenmek için girişimlerde bulunmasını herhangi bir takımın Ofspor’a Trabzon’u yenmek için yapılacağı bir teklife benzetti. Ve başkanlığı da bırakıp gitti. Ben şike yapmadığıma dair nasumu ortaya koydum. Bu sözümün arkasındayım.”
“BAŞLARINI BİLE KALDIRAMADILAR”
Onlar da bu sözlerini namuslarını ortaya koyarak yalanlasınlar. Biz öyle bir şey yapmadık diyemediler. Başlarını bile kaldıramadılar. Bu söylediklerimi onurum ve şerefimle teminat altına alıyorum. Biz 3 yıldır taraftarımızı mutlu edecek konulara konsantre olmamız gerekirken bu konularla uğraştık. Bundan sonra umarım Sivasspor’a yoğunlaşacağız ve hemşehrilerimizi mutlu edeceğiz.[/B]

DOGU_BEY 24.05.2014 23:07

Cevap: Trabzonspor Şike Teklif Etti!

[B]başkan ilk günden beri bu olayla alakasının olmadığını anlattı, öyle ki namusunu ortaya koydu...ama gel gör ki içimizde bile başkandan şüphelenen ona çamur atmak için fırsat kollayanlar vardı hala da var...en büyük cevap onlara işte budur..ve bu sözlere cevap veremeyen ts en büyük NAMUSSUZdur!!![/B]

DOGU_BEY 24.05.2014 23:08

[B]kim şikeci kim namussuz her şey ortada...buna cevap veremeyen tsliler en adi namussuzdurlar. NOKTA...[/B]

cılgınsivas58 24.05.2014 23:11

sahtekarsın it trabzonspor

DOGU_BEY 24.05.2014 23:21

[B]Sivasspor ve Eskişehirspor hakkında başlatılan soruşturmada 10 gün önce UEFA'ya rapor yollayan tsnin rolü olduğunu biliyor muydunuz?

başkanımızın bu sözleri bir suç duyurusudur, savcılar ve uefa disiplin kurulu gereğini yapıp tsyi derhal yargılamalı ve tsnin avrupa kupalarına katılması durdurulmalıdır...[/B]

sebasteia 24.05.2014 23:27

başkanımız bu sözleri ile bütün varını yoğunu cepheye sürdü. önümüzdeki süreçte trabzonlu fanatiklerin yoğun taarruzuna maruz kalacağı açık.

eyyyy sivas kamuoyu! birkez olsun mecnun başkanın yüküne omuz vermeye var mısınız? her ortamda bu şerefsizlerle mücadele edelim. var mısınız????

u2sivasspor 24.05.2014 23:38

[B]Şimdi sıra adalette trabzon siyasi gücünü kullan[a]mazsa men cezası yemeli[/B]

legolass 24.05.2014 23:43

[B]ulan serefsiz trabzin yoneticileri her firsatta namustan bahsediyorsunuz.kupsmizi verin diye agliyorsunuz. hadi cikin bu sözlere namus seref haysiyet dininizin imaninizin üzerine yemin edrek cevap verin. yapamazsiniz cünkü sizde olmayan seylerin üzerine nasil yemin edebilirsiniz.simdi cikip yine bu laflari yalanlayacaksiniz.haciosmanoglu eger adamsan sadri sener ve diger köpklri yanina alip basin toplantisi düzenlersin.

avrupaya gidemeyecek tek takim sensin.karabuk samsun rize akcaabatla yaptiginiz sikelerDe belki cikar ortaya.senin ligde durdugun her an Türk futboluna zarar olarak dönüyor. MECNUN BASKAN tek basina hepinize diz cöktüreck yahudi karakterliler[/B]

B.DUMANLI 24.05.2014 23:54

Deli danalar gibi oradan oraya kosan ve gözünü sampiyonluk kupasi HIRSI bürümüs Trabzon en sonunda dönüsü olmayan bir sürece girmistir.

Bu isin kokusu 2 Haziran´a kadar sürmez ve önümüzdeki sezon Trabzon hangi ligde oynar orasini düsünmekte bir hayli zorlaniyorum.

Mecnun baskanin yapmis oldugu bugünki aciklama Pazartesi günü UEFA´nin mesai saati baslangiciyla gündeme bomba gibi düsecektir.

Trabzon bu yarayi kasimiyacakti,Haciosmanoglu gibi tecrübesiz bir baskan bir sehrin kaderiyle oynadi.

Simdi Fenerbahce camiasida bu kozu kullanarak, Sivasspor ile mutlaka dayanisma icerisine girip Trabzon´un sonunu hazirliyacaklardir.Haciosmanoglu böylelikle bir nevi bindigi dali kesmis oldu.

Sunu aciklikla belirtmek istiyorum,Trabzon seneye birakin UEFA´ya katilmayi süperligde bile olamaz bugünki Mecnun baskanin aciklamalarindan sonra...

Artik stad yapiminda aceleci olmalarinada gerek kalmadi Trabzon´lu taraftarlarin,cünki seneye süperligde olmiyacaklar bu kesin....

"AUFWIEDERSEHEN TRABZONSPOR"
ALLES GUTE BEIM 3. LIGA :).

bahbaba58 24.05.2014 23:57

Şimdi lazların sesi çıkacak mı yoksa yüzsüzlük yapıp SİVASSPORA iftira atmaya devam mı edecekler
Masum çoçuk rolü sıkmadı mı hamsi beyinliler...

DoomsDay58 25.05.2014 00:19

Başkanın temiz olduğuna inancımız tamdı ama bu kadar ciddi açıklamalar bekletilecek yada sineye çekilecek açıklamalar değil. Sonuçta biz şikecilikle suçlandık onlar akmış gibi ortalıkta gezdiler. Keşke 3 Temmuz süreci sıcakken söyleseydi başkan bunları da trabzon da cezasını alsaydı. Neyse yine de güzel gelişmeler bunlar inşallah kendine çok güvenen trabzon da cezayı alır ve Avrupa'dan men edilir.

HALIL 25.05.2014 00:23

insallah ts'nin beter gunleri yaklasiyor yavas yavas bunu hissedebiliyorum nefret ediyorum bu trabzon halkindan !

isterseniz banlayin beni kalbimdekiler'i soyluyorum sadece sivas halkina yapmadiklari kalmadi tum turkiyeyi dunya'ya rezil etmek istiyorlar !!!

sıvaslıgenç 25.05.2014 00:33

Namusu öne süren trabzonlular çıkıp konuşsunlar , öyle ortada cıyaklamakla olmuyor bu işler.

Caner POLAT 25.05.2014 00:34

Başkana inanıyoruz güveniyoruz ama ben hala neden 3 yıl bekledi bu açıklamayı yapmak için ordayım hala.
Bu arada kahpesin trabzon

B.DUMANLI 25.05.2014 00:45

Mecnun baskanin dünkü aciklamalarindan sonra Sivasspor-Fenerbahce ve Eskisehirspor kulüpleri hem taraftar ,hemde kulüp bazinda Trabzon´a karsi bu kozu kullanacaklardir.

Trabzon icin artik heryer Trabzon olmaktan cikti.Mademki Trabzon yönetimi Sivasspor ve Eskisehir´i UEFA´ya sikayet etmis o vakit UEFA sürecide onlar icin Pazartesinden itibaren baslar.Görsünler kuyu kazmak neymis.Kazdiklari kuyuya kendileri düsecekler haberleri yok...

ihtiyar yiğido 25.05.2014 01:11

[B][I]Mecnun başkanın dediği gibi, Trabzonsporlu yöneticilerinin FB.yi yenmek için bize 1000000 $ teşvik primi teklif ettiğine göre
Trabzonsporlu Yöneticilerinin son yaptığımız Karabük maçında, Karabükspor'lu futbolcu ve teknik direrktörüne 4. olmak için teşvik primi mermediğini nerden bilelim, çünkü adamlar bizi yenmek için birtaraflarını yırtarcasına oynadılar, bu maçta araştırılsın.[/I][/B]

58Yiğidoo58 25.05.2014 01:20

Ne olursa olsun. Bizde dik durmalı bu o. ç meydanı boş bırakmamalıyız. Bunlar elinde olsa ülkede rum imparatorlugu var diyecek kadar bölgesel milliyetçi kanı bozuk ****lerr. Ders verirsek biz veririz bunlara. Ama sogukkanlı bir biçimde.

fark58 25.05.2014 08:18

Başkanım biz bunların karakter yoksunu olduğunu zaten biliyorduk keşke bu açıklamayı kamuoyuna daha önce yapsaydınız. Kaç yıldır mazlum edebiyatı yapıyor şerefsizler, eğer savcılık, uefa bu açıklamaları görmezden gelirde hamsiler yine Avrupaya katılırsa hepsi şikenin ortağı demektir.

Has Sivas`li 25.05.2014 09:28

[QUOTE=B.DUMANLI;910457]

"AUFWIEDERSEHEN TRABZONSPOR"
ALLES GUTE BEIM 3. LIGA :).[/QUOTE]

Ben düzelteyim...

[B]"AUF NIMMERWIEDERSEHEN RUMSPOR"[/B]

B.DUMANLI 25.05.2014 09:46

[QUOTE=Has Sivas`li;910496]Ben düzelteyim...

[B]"AUF NIMMERWIEDERSEHEN RUMSPOR"[/B][/QUOTE]

Canim yazdigin sey hakaret icerdiginden ben o islere hic bulasmam.Benim yazdigim iki cümleden ibaret;

"ALLAHISMARLADIK TRABZONSPOR"
3.LIGDE HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN.

PETKOVİC 25.05.2014 11:06

[QUOTE=ihtiyar yiğido;910469][B][I]Mecnun başkanın dediği gibi, Trabzonsporlu yöneticilerinin FB.yi yenmek için bize 1000000 $ teşvik primi teklif ettiğine göre
Trabzonsporlu Yöneticilerinin son yaptığımız Karabük maçında, Karabükspor'lu futbolcu ve teknik direrktörüne 4. olmak için teşvik primi mermediğini nerden bilelim, çünkü adamlar bizi yenmek için birtaraflarını yırtarcasına oynadılar, bu maçta araştırılsın.[/I][/B][/QUOTE]

o zaten gün gibi aşikardı abi

AmiRaLL 25.05.2014 11:15

Her zaman yanindayiz olmayada devam edecegiz yigit insan...bir yigit gibi herzaman yaptiklarinin soylediklerinin arkasinda durdun helal olsun zaten guvencimiz her zaman tam ..bu lafa kendisini bisi zanip mayya ayaklarina yatan onursuzlara kapak olsun..

DOGU_BEY 25.05.2014 11:23

[B][QUOTE=B.DUMANLI;910468]Mecnun baskanin dünkü aciklamalarindan sonra Sivasspor-Fenerbahce ve Eskisehirspor kulüpleri hem taraftar ,hemde kulüp bazinda Trabzon´a karsi bu kozu kullanacaklardir.

Trabzon icin artik heryer Trabzon olmaktan cikti.Mademki Trabzon yönetimi Sivasspor ve Eskisehir´i UEFA´ya sikayet etmis o vakit UEFA sürecide onlar icin Pazartesinden itibaren baslar.Görsünler kuyu kazmak neymis.Kazdiklari kuyuya kendileri düsecekler haberleri yok...[/QUOTE]

evet bu soruşturma başlamadan 10 gün önce ts sözde bir rapor hazırlayıp uefaya göndermiş...şimdi biz de aynı yolu izlemeli ve ortada daha açık ve net delil varken tsnin yargılanması ve men edilmesi için gereken her şeyi yapmalıyız..gün döner hesap döner namussuz ts![/B]

HeLuieN58 25.05.2014 11:40

[B]Keser Döndü Sap Döndü
Trabzon döndü [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] Gömdü Olucak Artık İnş.[/B]:D

B.DUMANLI 25.05.2014 11:42

Baskanimizin dünki aciklamalari 3 Temmuz sorusturmasinda zaten beyan edilmisti, fakat bu kadar acik bir sekilde kamuoyuna yansimamisti.
O gün verilen savunmalar UEFA´ya bazi kesimler tarafindan yansitilmamis olacakki, Trabzonspor kulübü SIKE´ye tesfikten bir ceza görmedi.

SIKE´yi yapanda ,yapmaya tesvik edende sucludur.Bu durumda Trabzonspor kulübüne ait bazi yöneticilerin Sivasspor ´lu futbolculara yaptigi cirkin teklif sucsuz kalmamalidir.Bunun cezasi küme düsmekse ,Trabzonspor küme düsürlmeli ayrica lige -25,-30´lara varan bir puanla alt ligde mücadele vermelidir.

UEFA bunu yapacak güce sahiptir.Bir hafta icerisinde bu olaylara herkes sahit olacaktir.Sivasspor kulübünün ekstradan Trabzonspor hakkinda suc duyurusu yapmasina gerek yoktur.Suandaki medyadaki duyum bile UEFA´nin yarinki gündemine bomba gibi düsecektir.Global dünyada ve bilhassa sosyal medyadaki bu haberlerden UEFA´nin haberi olacaktir ve sorusturma acilacaktir.

TFF´nin Türk futbolseverlerden ve UEFA´dan saklamaya calistigi olaylar artik su üzerine cikmistir.Top artik UEFA´dadir.Artik Trabzonspor kulübünün UEFA nezdinde hesap verme zamani gelmistir.

asabibaba 25.05.2014 11:45

[B]Trabizonlular kuduruyor deli oluyor ......Birde bize adalet ya hepmi madur biz olacağız?[/B];)

DOGU_BEY 25.05.2014 12:01

[B]bazıları daha doğrusu esas şikeci olan tsliler diyor ki neden zamanında başkan bunları söylemedi..ulan beyinsizler adam 50 defa hem medyaya hem mahkemeye söyledi bunları kayıtlarda var ama adalet denen kurum iflas ettiyse ve onu dinlemediyseler adam ne yapsın? başkanın dünkü açıklamasındaki şu sözler tabloyu özetlemeye yeter:

Mecnun Odyakmaz: Mahkemede savcı Mehmet Berk bana; "Türkiye'de masum olmak yetmez, masum görünmek gerekir" demişti...[/B]

B.DUMANLI 25.05.2014 12:22

[QUOTE=DOGU_BEY;910519][B]bazıları daha doğrusu esas şikeci olan tsliler diyor ki neden zamanında başkan bunları söylemedi..ulan beyinsizler adam 50 defa hem medyaya hem mahkemeye söyledi bunları kayıtlarda var ama adalet denen kurum iflas ettiyse ve onu dinlemediyseler adam ne yapsın? başkanın dünkü açıklamasındaki şu sözler tabloyu özetlemeye yeter:

Mecnun Odyakmaz: Mahkemede savcı Mehmet Berk bana; "Türkiye'de masum olmak yetmez, masum görünmek gerekir" demişti...[/B][/QUOTE]

Dogu bey kardesim,yarin Pazartesi yani yeni bir haftanin baslangici.Yarin UEFA´nin mesai saati baslangiciyla,Türk futbolu degisik bir sürece girecek.Bu gelismeler UEFA´ya ozamanlar belkide TFF tarafindan yazili olarak sunulmamisti.Mahkemede yapilan bazi aciklamalar gizli tutuldu UEFA´ya yansitilmadi bence.
UEFA zaten üzülerek söylemek istiyorumki öküzün altinda buzagi arayan bir kurumdur buna inan.Eger böyle bir olayda Türkiye kelimesi geciyorsa hic affetmezler.
Hatirlarsin UEFA koskoca Juventus´u küme düsürmüstü,Trabzon´u yaptigi bu tesvikten ötürü bu olay, bazilarinin dedigi gibi kapanmiyacaktir.Olaylar cikmaza dogru giderken,Demirören´de ,UEFA nezdinde kredisini yitirecektir ve onu ciddiye bile dahi almiyacaklardir.
Olan Türk futboluna olacak bunu kimse görmek istemiyor bir türlü.Bütün kirli camasirlar ortaya döküldü daha dökülecegede benziyor.Bu olaylar dur durak bilmiyor.Bundan Türk toplumu olarak zarar görecekmisiz gibi bir his var icimde....
Gelismeler UEFA´nin ekmegine yag sürer cinsten...

legolass 25.05.2014 13:46

bu sike davasi acildiginda savcilar ZEKERİYA OZ VE MEHMET BERKTİ.yani su son zamanlardaki devletin bütün kurumlarina sizan serefsz paralel yapnn hoca gorunumlu sahtkrn parmagi var. Bizim dediklerimz olsun eger olmazsa bu ülkenin altini üstne getirirz ditenler bu sike davasinda da boyle dusunduler.örgütn bir futbl takimi alma plani var fenerbahcede buna en uygn kulp secildi.ali koc ve benzeri adamlarn hepsinin parmagi var.sermaye sahipleri baronlar aziz yildrima krsi ciktigi icin operasyn baslatti.mecnun otyakmazda bunlara yakin bunlarida tuz bibr yaparz.azizi mecnunu iceri atarz kendi adamlarimizi getiririz diye düsnduler ama ters tepti.

KARDESLERİM HANGİ PARTİDEN DİLDEN DİNDEN OLURSANİZ OLUN ÜLKEMİZİN ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARİ GÖRÜN.bunlarda Allah korkusu yok.mübarek mirac kandili yüzü suyuvhurmetine Allah serlerin belalarin oynlarini bozsun

yorumyapıyombenya 25.05.2014 13:56

İşte ts nin yaptığı şikenin belgesi
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44202&token=100045][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44202&token=100045[/img][/url]

HababamHa 25.05.2014 13:56

Bu şeref yoksunu ş.sizlerden her şey beklenir.

HababamHa 25.05.2014 14:06

[QUOTE=yorumyapıyombenya;910535]İşte ts nin yaptığı şikenin belgesi
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44202&token=100045][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44202&token=100045[/img][/url][/QUOTE]

[B]Çevirdikleri dümene bak vay adiler vay[/B]

cengizzzhan58 25.05.2014 14:14

Trabzondan cevap geldi.

Hasan Yener, Türkiye'de neyin ne olduğunu herkesin iyi bildiğini belirtirken şunları söyledi:
"Türkiye'deki mahkemeler, UEFA Tahkim Kurulu ve CAS hepsi karar vermiş. (Birisi çıkar, yok böyle bir şey) der. Biz onun tezgahına gelmeyiz. Kendini kurtarmak için çamur atma politikası izliyor. Bu ülkenin gençleri, yapılanları gördükçe gelecekte bunları iyi anmayacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu da bunca karara rağmen Trabzonspor'un kupasını vermeyerek ülke futbolundaki kara leke olmaya devam etmektedir."

DENİZER: "AVUKATIM ARACILIĞIYLA AÇIKLAMA YAPACAĞIM"

Mecnun Otyakmaz'ın iddialarının odağındaki isim olan eski yönetim kurulu üyesi Recep Denizer ise avukatı aracılığıyla bir açıklama yapacağını belirtirken şöyle konuştu:
"Hiç kaale almıyorum, hiç de konuşmuyorum. Bunlara Aziz Yıldırım nasıl talimat veriyor ki bunlar kalkıp konuşuyorlar. Şimdiye kadar neredeydiler? Avukatımla bir görüşme yapıp gerekli açıklamayı yapacağım. Gerekirse Mecnun Otyakmaz hakkında dava da açacağım."

Yunus Emre Sel / DHA

DoomsDay58 25.05.2014 14:16

[QUOTE=yorumyapıyombenya;910535]İşte ts nin yaptığı şikenin belgesi
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44202&token=100045][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44202&token=100045[/img][/url][/QUOTE]

Bu belge mahkemede nasıl aklandı da hiç ceza verilmedi çok merak ediyorum

PETKOVİC 25.05.2014 16:49

Trabzonspor Kulübü, Otyakmaz'ın bu açıklamasına tepki gösterdi. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada, "Sivas yiğitlerin şehridir. Spor kulüplerini yönetenler temsil ettikleri olguları unutmamalı ve ona göre yaşamalıdır. Yiğitler karşısına çıkan pislikleri temizler. Kuyruğu sıkışınca pisliğin içine tertemiz Trabzonspor'u çekmeye çalışmaz. Sonun yaklaşıyor oluşunun, şuursuzca açıklama yapmaya ittiği bu kişiyi ciddiye almıyoruz" ifadeleri kullanıldı..

Yorum sizlerin tabiki..

sebasteia 25.05.2014 17:12

itin köpeğin açıklamasına verdiğiniz değerin onda birini mecnun başkanın açıklamasına verin biraz. anlayan anladı...

kağanhan58 25.05.2014 20:00

temiz futbol isteyen trabzn taraftarları konuşun hadi.daha kendi yöneticilerinin ne b.. yediğini bilmeden bize çamur atıyor şerefsizler

cengizzzhan58 25.05.2014 21:12

Başkanımızdan Açıklama
Trabzonspor Yönetim Kurulu imzasıyla yayınlanan mesaja, Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz’ın açıklaması şu şekildedir:
Evet, Sivas yiğitler şehridir ve kulübünü yiğitçe yönetir. Süreçte yaptığımız yiğitliğin sayesinde 3 yıldır temizlik edebiyatı yapanların hezeyanlarına verecek cevabımız vardır.
İlgili kulübün hem eski hem de görevdeki başkanlarına ‘yiğitlik’ gereği zamanında bunları söyledik. İlgili kulübün başkanı, ‘Bunları açıklayın herkes cezasını çeksin’ diye cevap verdi. Biz de; ‘Biz size söyledik siz açıklayın’ dedik. Bu zamana kadar açıklama olmadığı gibi bize yapılan haksız saldırılara devam edildi.
Yiğitliğimiz suistimal edilip karşılık görmeyince biz de yiğitliğin muhatabına göre bir limitinin olduğunu kavramış olduk.
Bundan sonra Cumhuriyet savcılarımız istediğinde gerekli ifadelerimiz verilecektir.
Kongrede yaptığım konuşmanın her kelimesinin doğruluğuna şu mübarek MİRAÇ gecesi şahit olsun.
Gerçekler ortaya çıktığında kimin kuyruğunun sıkıştığını kamuoyu taktir edecektir.
Saygılarımla
Mecnun Otyakmaz
[url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/[/url]

tekdoktirin 25.05.2014 21:15

ULAN şehir eşkıyaları densiz imansız lar kahpeler siz insan mısnız sizin ta ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,lan insan t f f işini yap

Hasan_ 26.05.2014 00:26

Arkadaslar bu sürecte, Sivassporumuz ve Baskanimiz baski altinda kalacaktir. Bu ts`liler kendilerini hakli göstermek icin her zaman yaptiklari RUM oyunlarina devam edeceklerdir. Burda bizlere de cok is düsüyor, Sivasli ve Sivassporlu olarak her platformda sesimizi yükseltmeliyiz, birlik olmaliyiz, YIGIT BASKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZA sonsuz destek vermeliyiz. Haydi Sivaslilar birlik olma zamani

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:46.