SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   UEFA'da Karar Günü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37983)

SivasSpor.Com 05.06.2014 09:34

UEFA'da Karar Günü

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44252&token=56288[/IMG]

UEFA Tahkim Kurulu Eskişehirspor ve Sivasspor 2014/15 UEFA Avrupa Ligi katılmaya hak olmadığını karar verdi.

UEFA Tahkim Kurulu, bugün Eskişehirspor ve Sivasspor ile ilgili disiplin soruşturması aşağıdaki kararlarını duyurdu.

Temyiz Kurulu dikkatlice iki takımın durumunu analiz ederek yaptırım uygulamıştır..
.
.
.

Kulüpler Uluslararası Tahkim Kuruluna (CAS) on gün içerisinde itiraz etme hakkına sahiptir...

[URL="http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2114295.html"]RESMİ KAYNAK[/URL]

PETKOVİC 05.06.2014 09:39

Cevap: UEFA'da Karar Günü

suçsuz olduğumuzu biliyorum ama yine de fazla umutlu olduğum söylenemez. zira yine bir pislik döneceği kanısındayım!!

svsli585858 05.06.2014 09:41

Hiç umudum yok açıkçası :(

eyupkocak 05.06.2014 09:44

Bin yilin başı bi uefa kupalarina gidecegiz olanlara bak kabus gibi ...

legolass 05.06.2014 09:45

eskisehir ve bizim yoneticiler hic umutlu aciklamalar yapmadilar.galiba asagidan yukaridan yolun sonu görünuyor

agumus_58 05.06.2014 09:46

karabük'ün son maçtaki hırsı şimdi daha iyi anlaşılıyor sanırım. "abileri" bunlara umut vermiştir. biz uefa'ya şikayet edeceğiz avrupaya gidemezlerse siz gidersiniz gibilerinden telkinler vermişlerdir.:mad:

pover58 05.06.2014 09:48

bence sorun çıkmayacak uefa yoluna emin adımlarla ilerliyecegiz.ceza alacagımızı sanmıyorum uefa tff degil gerçeklere göre karar verir.benim temennim rumlar gidemez inşallahta yerine y7agcılıgını yaptıkları karabük gider.

Ferhat06 05.06.2014 09:55

Açıklayın artık südüğümüz su oldu.İnşallah kötü birşey çıkmaz.Bekliyoruz.

MEVLUTHOCAOGLU 05.06.2014 10:01

Sabrımızı artık su kesti bu nasıl bir açıklama idi arkadaş bekle bekle bir hal olduk sitelere bakmaktan işi gücü bıraktık zaman geçtikçe umudum kırılıyor inşallah istediğimiz sonuç çıkarda bizlerde rahatlarız.

sebasteia 05.06.2014 10:37

karabük ve bursa'nın da en az sivas ve eskişehir gibi heyecanla sonucu beklediklerinden bahsedilmiş. buna leş kargası olmak denir, akbabalık denir. başka ne denir bilemem. ama vatan millet edebiyatı ile tezat bir durum.

58hsn58 05.06.2014 10:40

baskanimiz bi aciklama yapmis, onun icinde goze batan bir cumle var:

“Eğer oyuncu, kulübü bağlarsa 10 sene içinde hiçbir Türk takımı Avrupa’ya gidemez.

Yani bu laf korcanla ilgilimi acaba? eger o yaptiysa kulubu baglamamali gibi:confused:

engin2609 05.06.2014 10:43

[B]inşallah hayırlı haberleri alırız sabırsızlıkla kararın açıklanmasını bekliyoruz.[/B]

34MUAMMER58 05.06.2014 10:53

[B]ORTADA suç yokki cazası olsun,uefanın elbetteki 0 toleransı var muhakkak ,ancak onların adalet anlayışıyla bizim mahkemelerin verdiği adalet ve hukuk anlayışı çok farklı ,burada siyasi hesaplar ve küçük çıkarlar hukuku ve aldığı kararları etkiliyor,onlar eldeki dellil diye sunulan paçavralara itibar etmezler umarım,kendilerinin yenemediği takımı başkasıda yenemiyorsa buna rağmen ortalığa fahişe gibi düşüp güya hak hukuk aramak için oraya buraya gambazcılık yapıyorsa uefa yetkilileri bunu dikkate alacaklardır,enazından öyle umut ediyorum,axsi karar çıkarsada ,türkiyede hukukve adalet anlayışının ,dünyadada bittiğinin tescili olur ,ben yinede olumlu düşünüyor umut ediyorum[/b]

legolass 05.06.2014 11:28

Eskişehirspor ve Sivasspor hakkında 2011 yılındaki şike iddialarıyla ilgili soruşturma başlatan UEFA, kulüp yetkililerinin ifadesini almıştı.

İki kulüp İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde savunmalarını yaptı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, "Özel Yetkili Mahkeme'deki kesilmiş tapeleri değil, bütün tapeleri sunduk. Oyuncunun yaptığından dolayı kulübün sorumlu olamayacağı yönünde savunma verdik. Ayrıca Korcan'ın böyle bir işe bulaşmış olabileceğine inanmıyoruz. Kimseyi de Avrupa kapılarında şikayet etmedik." dediği öğrenildi.

Eskişehirsporlu yöneticiler de kulübün ceza almasıyla ilgili hiçbir şekilde somut bir olay olmadığı görüşünde olduklarını açıklamıştı.

UEFA'nın savunmaları yeterli bulmazsa Eskişehirspor'u da Sivasspor'u da tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevketmesi ihtimali bulunuyor. Bu durumda iki takım da Avrupa kupalarına katılamayabilir.

UEFA’dan 1 kulübe men cezası gelmesi durumunda Karabükspor, 2 kulübe men cezası gelmesi durumunda ise Karabükspor ve Bursaspor’a Avrupa Ligi’ne katılım hakkı doğacak. Kasımpaşa, ligi Karabükspor’un üzerinde bitirmesine rağmen UEFA Kulüp Lisansı alamadığı için Avrupa kupalarına katılamıyor.

sebasteia 05.06.2014 12:48

[QUOTE=58hsn58;911400]baskanimiz bi aciklama yapmis, onun icinde goze batan bir cumle var:

“Eğer oyuncu, kulübü bağlarsa 10 sene içinde hiçbir Türk takımı Avrupa’ya gidemez.

Yani bu laf korcanla ilgilimi acaba? eger o yaptiysa kulubu baglamamali gibi:confused:[/QUOTE]

bu açıklama korcan konusunda yönetimin uefa'yı ikna edemediği anlamına geliyor sanki! bu durumda eskişehir yırtar ama biz risk altındayız gibi gözüküyor.

bakalım şurada birkaç saat kaldı. kararla yüzleşeceğiz...

58hsn58 05.06.2014 12:52

[QUOTE=sebasteia;911418]bu açıklama korcan konusunda yönetimin uefa'yı ikna edemediği anlamına geliyor sanki! bu durumda eskişehir yırtar ama biz risk altındayız gibi gözüküyor.

bakalım şurada birkaç saat kaldı. kararla yüzleşeceğiz...[/QUOTE]

Insallah hayirlisi olur

onurcngr 05.06.2014 14:04

ceza almasakta hem hamsispor hem şeref yoksunu tolunayın takımı bu şehre geldiğinde sağlam bi meydan dayağı atmak lazım her taraftara.

chatlaq 05.06.2014 14:50

hiç umudum kalmadı bu açıklamalardan sonra inşallah ben rezil olurumda yüzüme tükürürsünüz razıyım buna. ama açıklamalar çok iç açıcı değil.

MEVLUTHOCAOGLU 05.06.2014 15:12

[QUOTE=chatlaq;911427]hiç umudum kalmadı bu açıklamalardan sonra inşallah ben rezil olurumda yüzüme tükürürsünüz razıyım buna. ama açıklamalar çok iç açıcı değil.[/QUOTE]

Kardeşim nerede açıklama varki hemen umutsuzluğa kapılıyorsun

yigidozara 05.06.2014 15:17

Saat kaç gibi açıklarlar yada açıklama oldumu bilen varmı
???????

MEVLUTHOCAOGLU 05.06.2014 15:31

arkadaşlar saat 18:30 da karar açıklanacakmış kaynak sivasspor facebook sayfası

50sekiz 05.06.2014 15:37

UEFA karari resmi sitesinden duyurmadan önce sorusturma actigi kulüplere kararlari fakslar.
Eger ceza cikmazsa UEFA sitesinden aciklama yapilmadan önce duyulur.
Ceza cikarsa yönetimler sessiz kalir ve karari ancak UEFA sitesinden ögreniriz.

burak58as553 05.06.2014 16:29

[QUOTE=sebasteia;911399]karabük ve bursa'nın da en az sivas ve eskişehir gibi heyecanla sonucu beklediklerinden bahsedilmiş. buna leş kargası olmak denir, akbabalık denir. başka ne denir bilemem. ama vatan millet edebiyatı ile tezat bir durum.[/QUOTE]

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek'e centilmence açıklamalarından dolayı teşekkür etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan teşekkür mesajında, Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek'in Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan açıklamasında, "[B]Geçtiğimiz sezon ligde iyi mücadele ettik. Avrupa kupalarına katılmak için çalıştık ancak başarılı olamadık. Bunu bileğimizin hakkıyla yapmak isteriz. Kulüplerin ceza alması ve onların yerine Avrupa kupalarına katılmamız içimize sinmez. Birilerinin ceza almasını beklemek Kardemir Karabükspor'a asla yakışmaz. Her iki kulübümüzün de ceza alması bizi son derece üzer[/B]" ifadelerini kullandığı hatırlatıldı.

onurcngr 05.06.2014 17:06

Yalandan bir aciklama yapmislar sirf kuluplerle olan iliskiler bozulmasin diye. Kopek gibi saldirdilar resmen her pozisyonda hakeme. Trabzonla is birligi yaparak les kargasi gibi firsat bekliyolar suan. Seref yoksunu tolunay

KIZILCAN 05.06.2014 17:06

Son yarım saat...sanki maçın son 25 dk sının bitmesini bekler gibi bekliyorum.

yigidozara 05.06.2014 17:28

İKİNCİ BASKANIMIZ ACIKLADI
Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, takımın UEFA'ya katılacağını belirterek, "Bizim durumumuzla ilgili incelemeyi UEFA'dan istedik. Sivasspor hak ettiği Avrupa Ligi'ne katılacaktır" dedi
Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, basına yansıyan Sivasspor'un şike soruşturması nedeniyle Avrupa kupalarına katılamayacağı yönündeki iddialarla ilgili DHA'na açıklamada bulundu. Böyle bir gelişmeyi beklediklerini anlatan Sarılar, şöyle konuştu:

"Daha önce CAS'ta görüşülen davalarda Sivasspor şike konusunda suçsuz bulundu. Bu sezon UEFA lisansı için başvuru yaptığımızda, Sivasspor olarak Türkiye'deki şike soruşturmasından geçtiğimizi, federasyondan da bir ceza almadığımızı belirttik. Avrupa Ligi'ne sorunsuz ve temiz katılmak için durumumuzla ilgili gerekli inceleme yapılmasını istedik. Bu süreçte CAS'tan çıkan kararı da UEFA'ya ilettik. Bu süreçten bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bizimle ilgili olarak soruşturmada zaten şu ana kadar netleşmiş hukuki bir karar da yok. Türkiye'de yeniden yargılanma da gündemde. Bütün bunları göz önüne aldığımızda Sivasspor hak ettiği Avrupa kupalarına katılacaktır."

KAYNAK : [url]http://www.fanatik.com.tr/2014/05/22/sivasspordan-uefa-aciklamasi-370626[/url]

burak58as553 05.06.2014 17:31

[QUOTE=KIZILCAN;911436]Son yarım saat...sanki maçın son 25 dk sının bitmesini bekler gibi bekliyorum.[/QUOTE]

saat 18.30 oldu.

Soyözen 05.06.2014 17:36

[QUOTE=yigidozara;911438]İKİNCİ BASKANIMIZ ACIKLADI
Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, takımın UEFA'ya katılacağını belirterek, "Bizim durumumuzla ilgili incelemeyi UEFA'dan istedik. Sivasspor hak ettiği Avrupa Ligi'ne katılacaktır" dedi
Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, basına yansıyan Sivasspor'un şike soruşturması nedeniyle Avrupa kupalarına katılamayacağı yönündeki iddialarla ilgili DHA'na açıklamada bulundu. Böyle bir gelişmeyi beklediklerini anlatan Sarılar, şöyle konuştu:

"Daha önce CAS'ta görüşülen davalarda Sivasspor şike konusunda suçsuz bulundu. Bu sezon UEFA lisansı için başvuru yaptığımızda, Sivasspor olarak Türkiye'deki şike soruşturmasından geçtiğimizi, federasyondan da bir ceza almadığımızı belirttik. Avrupa Ligi'ne sorunsuz ve temiz katılmak için durumumuzla ilgili gerekli inceleme yapılmasını istedik. Bu süreçte CAS'tan çıkan kararı da UEFA'ya ilettik. Bu süreçten bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bizimle ilgili olarak soruşturmada zaten şu ana kadar netleşmiş hukuki bir karar da yok. Türkiye'de yeniden yargılanma da gündemde. Bütün bunları göz önüne aldığımızda Sivasspor hak ettiği Avrupa kupalarına katılacaktır."

KAYNAK : [url]http://www.fanatik.com.tr/2014/05/22/sivasspordan-uefa-aciklamasi-370626[/url][/QUOTE]

Kardeş insanları heyecanlandırma, bu ta ne zamanın haberi. Ben de gördüm gaza geldim bi anda...

ZiDaNe58 05.06.2014 18:29

Bizim için tarihi UEFA içinse sıradan birgun

Harput0658 05.06.2014 18:37

Bugün kesin açıklanacak mi? Uefa nin sitesinde de bişey yazmıyor :(

alperen2009 05.06.2014 18:44

Bence uefa resmî siteden verir kararı birazdam

Abdullah DuMaN 05.06.2014 18:46

açıklama henüz olmadı akşam saatlerinde yapılacaktı

buneyav 05.06.2014 19:42

de hadi bu ne yav arkadaş
:mad:

subasi29 05.06.2014 19:44

Guzel seyler duyalım, geç olsun.

subasi29 05.06.2014 19:45

Ben şahsen cok umutluyum.seref yoksunu hamsiler utansın.....

ibrahimmalkoc91 05.06.2014 19:50

işkence bunu beklemek başka birşey değil

eurovision 05.06.2014 19:56

sabahmı açıklayacaklar bu ne ya :mad:

adres58 05.06.2014 20:09

[QUOTE=eurovision;911456]sabahmı açıklayacaklar bu ne ya :mad:[/QUOTE]

Saat ne olursa olsun beklemekten başka çare yok.....

50sekiz 05.06.2014 20:23

Bence bosuna beklemeyin. UEFA cogunlukla kararlarini 18-18:30 arasi yapiyor. Bazen 20:15'e kadar sürebiliyor. (Isvicre saati ile, Türkiye saati ile 21:15 oluyor).
Bugün aciklama yapmalari %1
Yarin her iki kulüple ilgili karari aciklama yapma ihtimalleri % 94
Pazartesi %5

MOS-BY-58 05.06.2014 20:53

Çin işkencesi yapıyor adiler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:29.