SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   CAS'a Başvuracağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37992)

SivasSpor.Com 07.06.2014 07:33

CAS'a Başvuracağız

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44270&token=23587[/IMG]

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından Sivasspor'a Avrupa Ligi'nden 1 yıl men cezası verilmesi kararına itiraz edeceklerini belirterek, "Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile ilgili dosyanın CAS'ta önceki süreçte görüşüldüğünü hatırlatarak, "Bu dosya kapsamında beni, yöneticimizi (eski yönetici Ahmet Çelebi) ve o dönemki futbolcularımızdan Mehmet Yıldız'ı suçsuz bulup, kalecimiz Korcan Çelikay hakkında olumsuz görüş bildirmişti" diye konuştu.

[B]Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi: [/B]

"UEFA, 2 yıl men ve 300 bin avro para cezası talebiyle bizden savunma almıştı. Şimdi 1 yıl katılmamamıza karar verdiğine göre, bu meseleyi CAS'ın çözmesini uygun gördüğünü düşünüyorum. Korcan'ın suçsuz olduğunu biliyoruz. CAS'a başvuracağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız."

Sivasspor Kulübü'nün, UEFA Tahkim Kurulu'nun aldığı karara itiraz için gelecek hafta içinde CAS'a başvurması bekleniyor.

B.DUMANLI 07.06.2014 07:52

Cevap: CAS'a Başvuracağız

CAS´a müracat etmek sorun degilde oradan cevap gelmesi icin gececek zaman dilimi cok önemli.Normalinde men edilmemis olsaydik kupadan ötürü takim Haziran sonunda toplanacakti,simdi cikmayan bir sonuca göre nasil bir yol izlenecek isin bizim acimizdan zor olan tarafi bu.UEFA´ya katilamazsak veyahutda katilmamiz halinde yönetimin transfer politikasi farklimi olacakti.Asil sorulmasi gerekli soru bu bence.Bu sorunun cevabinin suanda olaylarin gidisatindan belli oldugu kanaatini tasiyorum.
Transferlerin fazla sürümcede kalmamasi acisindan transfer olayina baslanilmasi gerektigine inaniyorum.UEFA´ya katilmasak bile yasamin devam ettigi gercegini kabul edip,KOLLARI SIVAMA zamaninin geldigini, bu takimi güclü kilacak ve varligimizi bazi kesimlere duyurabilmek amaciyla bizim bu ligde kalici oldugumuzu animsatmamiz gerektigine inananlardanim.

Sivasspor UEFA olmadan sana heyecan verebiliyorsa,unutma sen gercek bir SIVASSPORLUSUN demektir!

dogan5880 07.06.2014 07:53

başkan hep bıldıklerım var dıyordun şike olaylarından artık çık bı televzıyona açıkla

B.DUMANLI 07.06.2014 08:29

Sivasspor CAS´a Pazartesi günü müracat edemiyecek, cünki Avrupa´da Pazartesi günü dini bayram var. Bu sepepten heryer kapali.Buda bizlerin bir sanssizligi.

Thai 07.06.2014 08:57

2 sorum var, bilen birileri cevap versin...

1. Aradan 3 yıl geçmiş, ceza vermek akıllarına yeni mi geldi? Geçen yılın kadrosu ve emeğinin 3 yıl önceyle ne alakası var, hukuk kuralları adalet böyle mi?

2. Roberto Carlos bu durumdan sonra ne yapacak bilen var mı?

tekdoktirin 07.06.2014 08:58

yeter başkan sabır artık konuşda herkes bilsin

Poyrazcan 07.06.2014 08:58

Ey TFF,
Suçsuz olduklarına inandığın SIVASSPOR ve ESKİŞEHİRSPOR'un neden arkasında durmuyorsun?
Bu kulüpler Anadolu dan olduğu için mi?

sebasteia 07.06.2014 09:00

[QUOTE=Thai;911726]2 sorum var, bilen birileri cevap versin...

1. Aradan 3 yıl geçmiş, ceza vermek akıllarına yeni mi geldi? Geçen yılın kadrosu ve emeğinin 3 yıl önceyle ne alakası var, hukuk kuralları adalet böyle mi?

2. Roberto Carlos bu durumdan sonra ne yapacak bilen var mı?[/QUOTE]

carlos stajı bitirip lisansı almadan bir yere gitmez :) merak etmeyin. bence seneye kesin burada. ondan sonraki sene de avrupa'ya gidersek yine kalır :D

58DK 07.06.2014 12:13

Hangi takim olursa olsun ancak avrupa kupalarina katilma hakki kazandigi vakit ceza alabiliyor. Ondan dolayi böyle oldu. Halbuki cok sacma bir kural.

34orhan58 07.06.2014 12:29

Cas a basvurduk diyelim benim kafama takilam cas kararı durdurdu ama fb ye yaptıği gibi yaparsa ve bizim gitmemize ilk etapta izin verirse ardndan esas karar sonraya kalirda biz ilk elemede elenirsek bizim ceza bir sonraki avrupaya katlmaya hak kazandğmiz yıl olur burasıda çok karışk
oooof of

B.DUMANLI 07.06.2014 12:34

[QUOTE=Poyrazcan;911728]Ey TFF,
Suçsuz olduklarına inandığın SIVASSPOR ve ESKİŞEHİRSPOR'un neden arkasında durmuyorsun?
Bu kulüpler Anadolu dan olduğu için mi?[/QUOTE]

Hayir bilemedin.Dogru cevap; TFF´de Trabzon baskisi oldugu icin...

Sivasli010 07.06.2014 12:48

1. Cunku 3 yil once kimse sikayet etmediydi uefayi, niye bu sene? Cunku sivassporun gucunden korktular ve sikayet ettiler, trabzon maci gs satti cunku onlarin akillari ssi uefaya sikayet etmek

psychology58 07.06.2014 12:55

[B]CAS'tan çıkacak karar konusunda umudum var, UEFA'nın böyle bir karar vereceğini az çok tahmin ediyorduk zaten. Daha önce Başkanımızı ve yöneticilerimizi suçsuz bulan CAS yine aklayacaktır. Fakat benim kafama takılan Korcan meselesi. Daha önce CAS Korcan'ı suçlu bulmuştu. Şimdi Başkanımız ve yöneticimiz aklanır da Korcan yine suçlu bulunursa o zaman yine Avrupadan men cezası alır mıyız yoksa futbolcu yapmış kulübü bağlamaz diyip de bizim cezamızı kaldırırlar mı ?

Bu arada yazımdan dolayı kimse bana sende suçluyorsun demesin. Benim tüm yöneticilerimizin de futbolcularımızın da temiz olduğuna dair sonsuz inancım var sadece Korcan'ın ceza alması durumunda sonuç ne olur onu merak ettiğim için sordum.[/B]

50sekiz 07.06.2014 13:09

1. Soruna cevap:

Avrupa kupalarina katilma hakki kazanan her takim ben 2007'den itibaren dolayli yolla da olsa sikeye karismadim diye UEFA'ya imza atiyor.
UEFA buna inanmayip arastirma yapip sike yaptigina kanaat getirince seni 1 sene men ediyor. Sivasspor 2011'den beri yani 3 senedir Avrupa kupalarina katilma hakki kazanamamisti o yüzden cezayi bu sene verdi...

2. Soruna cevap:

Bu sitede bu soruna cevap verecek kimse yoktur. Bu sorunun cevabi Carlos'ta sakli. Bir demec vermesini beklemelisin. Herhalde devam eder...

50sekiz 07.06.2014 13:15

[B]CAS ilgili söyle bir sorun var[/B]
CAS'in normal yargilama süresi en az 6 ay sürüyor.
Eger normal yargilama secilirse UEFA kupalarina kesin katilamiyorsun demektir. Dava sonrasi CAS'ta hakli cikarsan UEFA'ya tazminat davasi acma hakkin oluyor.

Eger hizli yargilama secilirse (UEFA, Kulüpler ve CAS'in onayi gerekiyor)
Eskisehirspor'un bu sene kesin Avrupa kupalarina katilamiyacagini düsünüyorum cünkü Eskisehir'in kura cekimi [B]23 Haziranda[/B].
Bu kisa süre icinde CAS bu yargilamayi yapamaz!

Sivasspor 3. turdan katilacagi icin kura cekimi [B]18 Temmuzda[/B].
Hizli yargilama icin bu yeterli bir süre.

Ama dedigim gibi en önemlisi. UEFA, Kulüpler ve CAS hizli yargilamayi kabul etmesi lazim. Bunlardan bir tanesi yok derse hizli yargilama olmaz!

58svs58 07.06.2014 13:18

başkanım CAS a başvurmadan önce şu tribündeki diğer renkleri ayıklasan buna senin gücün yeter. sana sonuna kadar inanıyoruz, ama taraftarımızın tribündeki diğer renk aşkı elini zora sokuyor.

astaravisa 07.06.2014 13:25

CAS a vakit geçirmeden başvuralım.
ama açıkcası benim bir umudum yok CAS dan.
fenerbahçe de CAS a başvurmuştu. değişen bir şey olmadı ..
GELECEK SEZON İÇİN DAHA KALİTELİ KADRO KURALIM .

DoomsDay58 07.06.2014 14:16

CAS'a başvuralım karar bozulmasa da biz gelecek sezon hazırlıklarımızı aynı ciddiyetle yapalım ligi daha iyi bir yerde bitirip yine Avrupa'ya gidelim. O yüzden yönetim CAS'ın kararı ne olursa olsun kararlılığından vazgeçmemeli.

Has Sivas`li 07.06.2014 16:06

[QUOTE=B.DUMANLI;911725]Sivasspor CAS´a Pazartesi günü müracat edemiyecek, cünki Avrupa´da Pazartesi günü dini bayram var. Bu sepepten heryer kapali.Buda bizlerin bir sanssizligi.[/QUOTE]

[B]Bu sanssizlik degil, uefa O.C. larinin bilincli sekilde karari Cuma günü mesai bitimi aciklamasi.[/B]

citothehan58 07.06.2014 21:49

Benim anlamadigim madem UEFA 9 Kulübleri sikeyle ismi gectigi icin takipe aldigi. Ya bu laz köpeklerin niye takipi yokmus ?? Bunlarin arkasinda neler var adamlar yapmadigi pislik kalmadi pisliklerini kapatmak icin baska sucsuz takimlar cekiyor ama ne hikmetse burunlari yaralanmadan bile kurtuluyorlar pez..ler

balmandol 07.06.2014 22:00

Acı bir gerçek CAS'a da başvursan bu adamlar bizi 1 yıl men ettiler. CAS'ta da durum değişmiyor. Bunu geçen yıllarda örnekleriyle gördük. Allah belasını versin bu TFF ve UEFA'nın.!!!

tavatir 08.06.2014 00:48

Şahsi görüşüm Cas'a başvuralım ama bu sene Avrupa'ya da gitmeyelim tedbir olarak. Zaten eleme oynayacağız. Bu karara dayanarak bu sene gitmeyelim ama Cas'tan gelecek olumlu bir haber ekstra bir sevin oluşturur. Cas konusunda çok karamsar değilim ama ümidim de çok değil.

Bu arada şu yazı da ilginç geldi bana ; [url]http://www.milliyet.com.tr/koc-um-eskisehir-ve-sivas--cas-itirazini-iyi-dusunmeli-463632-blog-yazar-yazisi/[/url]

Mantıklı yazmış yazan kişi bana göre.

Ben bu sene Uefa kupasından çok takımın yönetim bazında aklanmasını önemsiyorum. Gerekçede başkanın ve yöneticilerin karışmadığı ifade edilirse çok iyi olacak.

karen 08.06.2014 04:37

Baskan sabir sabirda biryere kadar, trabzon seni sikayet etsin sen hala delikanlilik ayaklari yapiyosun sivas avrupaya sanki her sene katiliyoda bu sene gitmeyelim diyceksin nerdeyse, simdi sesini cikartmazsan trabzon denen serefsizlere yarin basina daha buyuk isler acilir, sahsen ben trabzonlu olsam sivas baskani korktuda trabzonu sikayet etmedi diye dusunurum, belkide oledir, ama sunu unutma baskanim su an sivasin ekmeiyle oynaniyo, bunuda sen goruyosun bisey yapmiyosun, yazik yani sana korktugun bisey varsa sole, eyer sivasi dusunuyorsan, sivasli ekmeni elinden alanin kafasini ezer kisasa kisas kimsenin yaptigi yanina kar kalmasin trabzonun sivas cok tokatini yer yoksa sebepte sen olursun hakkimizi savunmazsan bildiklerini anlatmazsan saygilar, bizim ekmegimizle oynayana cicek verecek halimiz yok, sende uefaya bildiklerini anlat suc duyurusunda bulun, tabiki bi korkun yoksa saygilar,

34MUAMMER58 08.06.2014 06:38

[B]CAS ve UEFA yetkilileri hukukun aldığı karara göre davranıyorda,türkiye deki hukuk sistemini bilmiyorlar,türkiyede hukukun nasıl siyasileştiğini ,birilerinin işine nasıl geliyorsa mahkemelerden öyle karar çıkarıldığını,çıkmamışsa o kararı çıkartmayanların nasıl hizana ,fizana sürüldüğünü,baklava çalan çocuğa 17 yıl verilip,trilyonları çalıp götürenlerin 1 ayda çıkarıldığını,bu ülkenin ordusunun komutanının terör örgütü lideri suçlamasıyla delilsiz şekilde 5 yıl hapis yattığını,istenirse banu alkana bile bekaret raporunda kız oğlan kız diye rapor çıkarılabileceğini bilmiyor bu adamlar ,ellerindeki mahkeme kararının şike suçlamasıyla değil hayali bir örgütün üyesi suçlamasıyla haksız şekilde hapis yattıklarını bilmiyor,neticede doğru yada yanlış ,adamlar bu karara göre degerlendirip davaya bakıyorlar,eğer cas yetkilileri insafa gelip ,bozarlarsa şans doğar ,uefaya gitmek yada gitmemek benim için çokda önemli değil ,neticede avrupada adını duyuruyorsun okadar,önemli olan takımın aklanması , yapılan operasyonun ve alınan kararların tamamen siyasi baskı altında alındığının ispatlanması ,yanlış hesap bağdattdan döner derler ,bakalım casdanda dönecekmi ?bekleyip göreceğiz [/b]

eurovision 08.06.2014 18:01

[QUOTE=dogan5880;911722]başkan hep bıldıklerım var dıyordun şike olaylarından artık çık bı televzıyona açıkla[/QUOTE]

başkan napacağını sanamı soracak
başkanımız gerekirse açıklama yapar

subasi29 08.06.2014 18:18

Bu süreç bizim transfer politikamizi derinden etkiler.. Maalesef

pover58 08.06.2014 19:04

son günlerde iki şey dikkatimi çok çekiyor bu seviyeli sitemizde.1. çok sinirli olmuş yigido kardeşler en ufak şeyde bir birine saldırıyor hakaret ediyor olmuşuz.2. rumlar bizi uefa ya şikayet etti ama biz onları uefa ya şikayet etmedik etsek onlarda inceleme geçirirler bana kalsa şikayet etmeliyiz ama bizim başkanımız o kadar dürüst ki tenezzül etmedi bu tür işlere.

EsEs2626 08.06.2014 19:21

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10390407_10203376701672762_8446573298514467636_n.jpg[/IMG]

[B]Harun Yavruoğlu [url]https://www.facebook.com/hyavruoglu?fref=photo[/url]

Biri şu adi herife dur desin tepkimizi koyalım arkadaşlar[/B]

34MUAMMER58 08.06.2014 19:35

[QUOTE=EsEs2626;911941][IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10390407_10203376701672762_8446573298514467636_n.jpg[/IMG]

[B]Harun Yavruoğlu [url]https://www.facebook.com/hyavruoglu?fref=photo[/url]

Biri şu adi herife dur desin tepkimizi koyalım arkadaşlar[/B][/QUOTE]

[B]BU KAHPENİN ÇOCUĞU rum piçi karısıyla ,anasının tasvirini yapmıştır ,fahişenin doğurduğuna bişey yazılmıyor ,klasik laz köpeği işte ,aşşağılık komlexsinin bir yansıması ,itoğluitler [/b]

MaXiMuM 08.06.2014 21:04

[url]https://www.facebook.com/hyavruoglu?fref=photo[/url]

Bu hesabı herkes şikayet edip kapattıralım.

ihtiyar yiğido 09.06.2014 00:12

[QUOTE=34MUAMMER58;911899][B]CAS ve UEFA yetkilileri hukukun aldığı karara göre davranıyorda,türkiye deki hukuk sistemini bilmiyorlar,türkiyede hukukun nasıl siyasileştiğini ,birilerinin işine nasıl geliyorsa mahkemelerden öyle karar çıkarıldığını,çıkmamışsa o kararı çıkartmayanların nasıl hizana ,fizana sürüldüğünü,baklava çalan çocuğa 17 yıl verilip,trilyonları çalıp götürenlerin 1 ayda çıkarıldığını,bu ülkenin ordusunun komutanının terör örgütü lideri suçlamasıyla delilsiz şekilde 5 yıl hapis yattığını,istenirse banu alkana bile bekaret raporunda kız oğlan kız diye rapor çıkarılabileceğini bilmiyor bu adamlar ,ellerindeki mahkeme kararının şike suçlamasıyla değil hayali bir örgütün üyesi suçlamasıyla haksız şekilde hapis yattıklarını bilmiyor,neticede doğru yada yanlış ,adamlar bu karara göre degerlendirip davaya bakıyorlar,eğer cas yetkilileri insafa gelip ,bozarlarsa şans doğar ,uefaya gitmek yada gitmemek benim için çokda önemli değil ,neticede avrupada adını duyuruyorsun okadar,önemli olan takımın aklanması , yapılan operasyonun ve alınan kararların tamamen siyasi baskı altında alındığının ispatlanması ,yanlış hesap bağdattdan döner derler ,bakalım casdanda dönecekmi ?bekleyip göreceğiz [/b][/QUOTE]

[B][I]Arkadaş ALLAH rızası için yorumlarında birde siyaset yapma, her yorumun siyaset, tiksinti geldi be kardeşim, yeter her yorumunda nefret her yorumunda kin. İktidarı beğenmeye bilirsin saygı ile karşılarım ama burası siyaset arenası değil burası Sivasspor sitesi siyasetini başka yerde yap. [/I][/B]

34MUAMMER58 09.06.2014 02:07

[QUOTE=ihtiyar yiğido;911969][B][I]Arkadaş ALLAH rızası için yorumlarında birde siyaset yapma, her yorumun siyaset, tiksinti geldi be kardeşim, yeter her yorumunda nefret her yorumunda kin. İktidarı beğenmeye bilirsin saygı ile karşılarım ama burası siyaset arenası değil burası Sivasspor sitesi siyasetini başka yerde yap. [/I][/B][/QUOTE]

[B]YA TMM yalaka olduğunu anladıkta, bu kadar belli etmene gerek yok,kimsenin siyaset filan yaptığıda yok,atgözlüğünü çıkart kendin gibi yalaka olmayan birine sor türkiyede adalete ,hukuka inanıyormusun diye ,bu ülkede benim şehrimin tesisleri eskiya yuvası gibi gösterilmiş,birileri savcıları dandik dündük delil bile olmayan resimlerle suçlamış baskanımı hapis yatırmış ,ümmeti muhammedin pralarıyla bu mlletin a..na koyan hortumcuların tvlerinde ,gazetelerinde çarsaf carsaf sivasspora şikeci damgası vurulmuş ,uefa o mahkeme kararına istinaden sivassporu avrupaya almamış, bende uefa nın bu ülkedeki hukuk çarpıklığını bilmediklerini dile getirdim ,neresi siyaset bunun,haa gelir burda imar yolsuzluklarından ,ormanların ,arsaların nasıl yandaşlara peşkeş çekildiğini anlatsam haklısın ,konu sivasspor ve sivasspora yapılan haksızlık ve hukuksuzluğun dile getiriyorum,bunada devam edeceğim ,stadyum konusundada gercekler senin gibi yalakalara batıyor,verilen sözün tutulmayışı,nasıl 2. sınıf şehir muamelesine tabi tutulduğumuzu,o eski toki başkanının nasıl şehrime ,insanlara hakaret ettiklerini dile getirince battı heralde,adam ol yalakçılığını buraya taşıma ,seningibi yalakçılardan nefret ediyorum,benim siyasetim sivasdır,sivasspordur ,söz konusu sivassa gerisi teferruattır,adamsan yanlış,yada yalan olan şeyi söyle,kalkıp bu sitede pkknın ülkeyi ne hale getirdiğini anlatsam size sonuna kadar hak verrim ,asıl ben sizin gibilerden tiksiniyorum,sizin gibiler yüzünden nufusumu degişecemde çok pahalıya maloluyor ,yanlış birşey konuşmam ben ,bidahada benim yazıma kefal gibi atlama ,alıntı malıntıda yapma oku geç ,rahatsız oluyorsan kendi sorunun ,terbiyesizliğin luzumuyok :mad:[/b]

karen 09.06.2014 02:29

[QUOTE=34MUAMMER58;911899][B]CAS ve UEFA yetkilileri hukukun aldığı karara göre davranıyorda,türkiye deki hukuk sistemini bilmiyorlar,türkiyede hukukun nasıl siyasileştiğini ,birilerinin işine nasıl geliyorsa mahkemelerden öyle karar çıkarıldığını,çıkmamışsa o kararı çıkartmayanların nasıl hizana ,fizana sürüldüğünü,baklava çalan çocuğa 17 yıl verilip,trilyonları çalıp götürenlerin 1 ayda çıkarıldığını,bu ülkenin ordusunun komutanının terör örgütü lideri suçlamasıyla delilsiz şekilde 5 yıl hapis yattığını,istenirse banu alkana bile bekaret raporunda kız oğlan kız diye rapor çıkarılabileceğini bilmiyor bu adamlar ,ellerindeki mahkeme kararının şike suçlamasıyla değil hayali bir örgütün üyesi suçlamasıyla haksız şekilde hapis yattıklarını bilmiyor,neticede doğru yada yanlış ,adamlar bu karara göre degerlendirip davaya bakıyorlar,eğer cas yetkilileri insafa gelip ,bozarlarsa şans doğar ,uefaya gitmek yada gitmemek benim için çokda önemli değil ,neticede avrupada adını duyuruyorsun okadar,önemli olan takımın aklanması , yapılan operasyonun ve alınan kararların tamamen siyasi baskı altında alındığının ispatlanması ,yanlış hesap bağdattdan döner derler ,bakalım casdanda dönecekmi ?bekleyip göreceğiz [/b][/QUOTE]

Saoll kardes bazilarinin hosuna gitmesede benim hosuma gitti yorumun,malesef icerde yatan pasalarimiza terorist sivassporada sikeci deniliyo su konumda, icerdeki teroristede bey denerek hitap ediliyo, neyse konu nerden nereye geldi, burada kimsenin yorumlarina kimsenin de kizmaya hakki yok, herkes herkesin yyzdiklarina saygi duysun dogru veya da yalnis, kimse kimseye hakaret etmesin arkadaslar sonucta herkesin bi gorusu vede dogrusu var, sivasin ustune oynilan oyunu o rum tokumlari oynadi, bizde buna seyirci kalmayalim isteniliyo burda, hepimizin amaci ayni saygilar,

58svs58 09.06.2014 11:35

[QUOTE=34MUAMMER58;911943][B]BU KAHPENİN ÇOCUĞU rum piçi karısıyla ,anasının tasvirini yapmıştır ,fahişenin doğurduğuna bişey yazılmıyor ,klasik laz köpeği işte ,aşşağılık komlexsinin bir yansıması ,itoğluitler [/b][/QUOTE]

insanı böyle aşağılarlar. benim hakkım ve taraftar olarak verdiğim destek, emek ve harcadığım tüm para sivası bu durumlara düşürenlere haram olsun bu her kim ise ona haram zıkkım olsun

34MUAMMER58 09.06.2014 11:52

[QUOTE=58svs58;911990]insanı böyle aşağılarlar. benim hakkım ve taraftar olarak verdiğim destek, emek ve harcadığım tüm para sivası bu durumlara düşürenlere haram olsun bu her kim ise ona haram zıkkım olsun[/QUOTE]

[b]güzel kardeşim başkanı kastederek ,böyle diyorsan sana katılmam,ortada aşşağılanacak bi durum yok,aşşağılana değil,aşşağılıyan pisliklere bakmak lazım,paçaları tutuştu nereye çatacaklarını bilmiyor çakallar,bende hakkımı helal etmiyorum ancak başkana ve yönetime değil,bu ülkede adaleti,hukuku kafalarına göre uyguluyanlara,kafan rahat olsun,ortada sivassporun şike yaptığına ait delil yok,o resim var tape var diye ortalıkta dolaşanlar bu ülkenin çakalları ,kimsede şikeden hapis yatmadı,uefa bu haksız mahkeme kararına göre bizi men etti,bu ülkede fb yle oynadığı maçlarda tek korner kullanamayan var ,fb nin sivassporu yenmesi için şikeye ihtiyacı yok,hakkını yada hakkımızı helal etmiyeceğimiz kesim, maç günü utanç verici kareler veren o şehri sarı lacivertte boyuyanlardır,algı yanıltmasıyla yalan yanlış resimlerle milletin kafasını karıştıranlardır şike yaptığımıza inansam sonu nereye varırsa varsın en çok karşı gelen ben olurum o resimi yayınlıyan çakala karşı bizimde resim yapmamız lazım fb nin ts ye hertürlü pozisyonda tecavüz ettiğini gösteren resim onlara bu şekilde cevap vermek lazım ben yapamıyorum ,yapabilen varsa tesekkür ederim ona [/b]

sivasporluyuz 09.06.2014 12:53

Sayın mecnun başkanım size saygım sonsuz ve Sivassporumuza yaptığınız hizmette inkar edilemez yalnız kafama takılan soru şu 2010-2011 sezonunda yapılan şikede sizinde adınızın geçmesi Sivasspor için hiçte iyi olmamıştır şimdi Sivassporu bu durumdan nasıl kurtaracaksınız onu düşünseniz daha iyi olur kanaatindeyim

58svs58 09.06.2014 16:22

[QUOTE=34MUAMMER58;911992][b]güzel kardeşim başkanı kastederek ,böyle diyorsan sana katılmam,ortada aşşağılanacak bi durum yok,aşşağılana değil,aşşağılıyan pisliklere bakmak lazım,paçaları tutuştu nereye çatacaklarını bilmiyor çakallar,bende hakkımı helal etmiyorum ancak başkana ve yönetime değil,bu ülkede adaleti,hukuku kafalarına göre uyguluyanlara,kafan rahat olsun,ortada sivassporun şike yaptığına ait delil yok,o resim var tape var diye ortalıkta dolaşanlar bu ülkenin çakalları ,kimsede şikeden hapis yatmadı,uefa bu haksız mahkeme kararına göre bizi men etti,bu ülkede fb yle oynadığı maçlarda tek korner kullanamayan var ,fb nin sivassporu yenmesi için şikeye ihtiyacı yok,hakkını yada hakkımızı helal etmiyeceğimiz kesim, maç günü utanç verici kareler veren o şehri sarı lacivertte boyuyanlardır,algı yanıltmasıyla yalan yanlış resimlerle milletin kafasını karıştıranlardır şike yaptığımıza inansam sonu nereye varırsa varsın en çok karşı gelen ben olurum o resimi yayınlıyan çakala karşı bizimde resim yapmamız lazım fb nin ts ye hertürlü pozisyonda tecavüz ettiğini gösteren resim onlara bu şekilde cevap vermek lazım ben yapamıyorum ,yapabilen varsa tesekkür ederim ona [/b][/QUOTE]

biz ne feneriz ne trabzon biz sivasız. ikisininde canı cehenneme biz neden fener için trabzonla kötü olalım. o maçta olarlar tribündeki fenerli sayısı ve sivaslı olup fener davulu çalanlar yüzünden bu leke alnımıza sürüldü. yoksa bende inanmıyorum sivasın satılacağına. 1981 den beri günlük takip ederim benim alın terimi fenere satanda iflah olmaz.

sivaslımuho 09.06.2014 16:46

[COLOR="black"]Sivasspor, UEFA'ya skandalı ispatladı![/COLOR]

Sivasspor, UEFA'ya gönderilen tapelerin İngilizce çevirisinde müthiş bir yanlışlık buldu.
Adı şikeye karıştığı gerekçesiyle UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatılan Sivasspor, savunmasında büyük bir yanlışı ortaya çıkardı, UEFA'ya gönderilen tapelerin İngilizcesinin yanlış çevrildiğini ispatlayarak, Avrupa kupalarına katılmaları gerektiğini iddia etti. UEFA Tahkim Kurulu karşısına çıkan kırmızı-beyazlılar, iddianameye konulan Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ile Yusuf Turanlı arasındaki görüşmelerde, oyuncunun ameliyatının konuşulduğu tapedeki tıbbi operasyonun "surgery" olarak değil, "operation" olarak çevrildiği, bundan dolayı "şike operasyonu" olarak algılandığına dikkat çekildi. Savunmada ayrıca, Korcan'ın maç ayarlama olayına karıştığına inanmadıkları, ancak "şikeye karışmış olsa bile" bunun Sivasspor ile bağdaştırılmasının yanlış olduğuna ifade eden avukatlar, burada kulübe sağlanan bir fayda bulunmadığına vurgu yaptı. Ayrıca Malta ile Norveç arasında oynanan karşılaşmada Maltalı futbolcuların bahis şikesi yaptığını ve UEFA'nın sadece oyuncuları disiplin kuruluna gönderdiği belirtildi. Sivasspor'un savunmasındaki en dikkat çekici bölüm de Başkan Mecnun Odyakmaz ile ilgili bölüm oldu. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nden (CAS) Fenerbahçe'ye gelen gerekçeli kararı delil olarak sunan kırmızı-beyazlılar, Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada maç ayarlama bulunmadığının CAS tarafından da kanıtlandığı ileri sürüldü. SKORER
..........................

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37988[/url]

selimdelen 09.06.2014 23:37

Ca saklarsa aklar gerisi zor aklar aklanmaz isek önümüzdeki sezon gercekten zor geçer hayırlısı olsun

Emrulez 10.06.2014 12:55

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Sivasspor ve Eskişehirspor'un cezalarının kalkmasını umduklarını söyledi.

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA'dan men geldi. Kulüplerin CAS'a itirazları söz konusu. İnşallah CAS'tan onların lehine bir sonuç çıkar. Onların katılmasını gönlümden arzu ediyorum" dedi.

Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre, Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, ilk toplantısını Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Bölükbaşı, toplantı sonrası açıklamasında, yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yaptıklarını kaydetti.

Kulüpte ikinci başkanlık görevini Hasan Gülayan'ın yapacağını dile getiren Bölükbaşı, genel sekreterin Nihat Sapan, idari asbaşkanın Nejat Çölek, mali asbaşkanın Kemal Kirevetözen, futbol şube sorumlusu ve teknik asbaşkanın İlyas Acar, federasyon temsilcisi ve dış ilişkilerden sorumlu asbaşkanın Ali Büyükkurt, altyapı ve amatör şubeler sorumlusunun Ali Turan, reklam pazarlama ve gelirlerden sorumlu asbaşkanın Nihat Akınoğlu, tesisler ve taraftar dernekleri sorumlusunun Enver Kumova, Bursastore sorumlusunun Sadettin Garip, Yeşil Bursa başkanının Mehmet Küçükyalçın, hukuk işlerinden sorumlusunun Alper Tunga Çevik ve futbol okulu ve katlı otopark sorumlusunun da Sezer Sezgin olduğunu açıkladı.

Birlik ve beraberliği yakaladıkları takdirde güzel işler yapacaklarını belirten Bölükbaşı, yönetim kurulundaki arkadaşlarına çok güvendiğini ifade ederek, onlara yeni görevlerinde başarı diledi.

"TRANSFERLERİ YARILADIK"

Yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve en hızlı şekilde karar alacaklarını aktaran Bölükbaşı, şu ana kadar Şenol Güneş ile beraber üç transfer yaptıklarını hatırlattı. Bundan sonra da iç ve dış transferlerin devam edeceğini dile getiren Bölükbaşı, yönetim kurulunda transfer komitesi oluşturduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ben ve arkadaşlarım İlyas Acar, Hasan Gülayan ve Ali Turan transfer komitesinde görev yapacağız. Transferle ilgili çalışmaları yapıyoruz. Dış transferlerimizi yaptık ve yüzde 50'sini bitirdik. Yabancı oyuncularımız var. Gitmek isteyenler var. Yerli oyuncularımız var. Bunlarla ilgili Şenol Hoca ile görüşmüştük. Raporlarımızı aldık. Şampiyon kadrodan deneyimli arkadaşımız Adil Cenkçiler'i getirdik. Futbolcularımızın hepsi tatilde. Şener Özbayraklı bizim dönemimizde aldığımız bir futbolcu. Kendisini çok seviyorum. O da beni çok seviyor. En son Serdar Aziz'in düğününde konuştuk. Biz başarılı futbolcularımızın kulübümüzde kalmasını istiyoruz. Kendileriyle konuşacağız. Hocamız çarşamba günü gelecek. Kamp dönemi var. Ondan önce Avrupa Kupası kararı önemli. Bursaspor'da olması gereken işleyiş devam ediyor."

"UMARIM CAS KARARI BOZAR"

UEFA'nın Eskişehirspor ve Sivasspor'a verdiği men cezasına da değinen Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA'dan men geldi. Kulüplerin CAS'a itirazları söz konusu. İnşallah CAS'tan onların lehine bir sonuç çıkar. Onların katılmasını gönlümden arzu ediyorum. Olması gereken de bu ama olmadı. UEFA Avrupa Ligi'ne gitme bize tevdi edilirse biz de ülkemizi Avrupa kupalarında daha önce olduğu gibi başarıyla temsil ederiz" açıklamasında bulundu.

Bursaspor taraftarının yönetimin yanında durmasını isteyen Bölükbaşı, "Bize güvensinler. Bizim ağzımızdan çıkmayan hiçbir şeye itibar etmesinler. Taraftarımızın desteği olmadan bir şey yapmamız mümkün değil. Onların desteği bizleri daha çok motive edecek. Bursaspor'un yanında tek vücut olalım" ifadelerini kullandı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51.