![]() |
Baroni Sesleri
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44272&token=34184[/IMG]
Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni’yi Fenerbahçe kulübü gözden çıkartırsa, başarılı futbolcunun Sivasspor’a geleceği öğrenildi. Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Baroni Fenerbahçe ile yola devam edemezse kırmızı beyazlı formayı giyeceği belirtildi. Teknik Direktör Roberto Carlos’un yönetime verdiği raporlar doğrultusunda, Baroni’nin Fenerbahçe ile devam etmezse takımında görmek istiyor. Sivasspor kulübünün de Baroni’ye sıcak baktığı öğrenilirken, Cristian Baroni’yi renklerine bağlamak istediği ifade edildi. İlerleyen günlerde Fenerbahçe kulübünün ve Sivasspor kulübünün Cristian Baroni ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. CRİSTİAN BARONİ’NİN İSTATİSTİKLERİ Fenerbahçe’nin başarılı futbolcuların Cristian Baroni, geçtiğimiz sezon 19 maça çıktı ve 4 gol attı. 1318 dakika sahada ter döken Baroni, 2 kez sarı ve 1 kez de kırmızı kart gördü. BARONİ’NİN FUTBOLCULUK KARİYERİ 20 Temmuz 2009 tarihinde sol kanat oyuncusu André Santos ile birlikte Brezilya'nın Corinthians takımından 5 milyon € karşılığında Fenerbahçe'ye transfer edilmiştir. İki oyuncu ile de 5'er yıllık sözleşme imzalandı. İlk maçına 2 Ağustos 2009'da takımının Beşiktaş ile oynadığı süper kupa maçında çıktı. İlk sezonunda 38 maça çıktı 3'de gol attı. Cristian 2010-11 sezonundaki ilk maçına Young Boys ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçında çıktı. Ancak maçı 1-0 kaybetti Fenerbahçe 2012 11 Ağustos Cumartesi gününde ilk defa Brezilya Milli Takım Aday Kadrosunda yer aldı. Cristian Baroni 04.10.2012 tarihinde oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı olan Borussia Mönchengladbach deplasmanında 4-2 kazanılan maçta biri frikikten olmak üzere 2 gol atarak yıldızlaştı. Alex takımdayken defansif orta saha ya da orta sahada görev alırken Alex gidince onun yerinde oynamaya başladı. Fenerbahçe takımında aynı zamanda frikikleri kullanmaktadır. Baroni 6 Aralık 2012 tarihinde oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımının 2-1 kazandığı maçta, ilk golü kaydetmiştir. Baroni 19.12.2012 tarihinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor maçında oyuna 65.dakikada girerek 2 gol atmıştır. Ve takımının 2-0 kazanmasında büyük pay sahibi olmuştur. Daha sonra Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy'de ağırladığı Eskişehir'e tek gol atarak takımına galibiyeti getiren kişi oldu. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Baroni Sesleri
şunlardan ilişiği tamamen keselim artık! futbolcularıda lazım değil!
|
Bu adam bize yaramaz,alışmış İstanbul'da gezmeye,tozmaya.Gelmezde zaten.
|
Carlos bu adama okey vermez.Nedenmi ?
Kendisine sayginlik duyan kisi,kendine bu kötülügü yapmazda ondan. Sivas Irade Gazetesi gene SINIFTA kaldi.Bu isi ögrenemeyecek. |
Sivas'ta bunu adam ederiz. Adam olursa gercekten isimize yarayabilir
|
[B]Haberi okumadan önce kaynağına baktım, Sivas İrade yazısını görünce okumadım bile. Bu adamların yaptığı hangi haber doğru çıktı ki bu doğru olsun.[/B]
|
fener forması giyerek kirlenmiş topçu istemiyorum...........
|
bunun yerine muhammet reis gökhan karadeniz ikilisi daha iyi olur Sivassporumuza hem yerliler hemde bunun çocukları var sezon ortasında okul da okul diye arar bobo nun kayseride yaptığı gibi sıkılırlar ailecek okulu marketi bahane ederler bize oynayacak adam lazım muhammet reis ve gökhan karadeniz alınırsa açıklarımız kapanır ileri de lamine diarra kaleci olarak da biri alınırsa defans a da sağlam biri lazım çünkü manuel da costa marsilya ya gidecek gibi duruyor uefa ya katılamadığımızdan dolayı durmaz bizde
|
[B]Kaan Karaguş'tan sonra İrade Fanatik'i Fotomaç'ı geçmiştir.Balon haber olayında...[/B]
|
[QUOTE=MaXiMuM;911827][B]6s den sabriyi alakmı gardaş, banyodan yeni çıkmış tertemizdir[/B] ;)[/QUOTE]
Profesyonel anlamda düşünmek gerekiyor. Profiline baktığımızda bize faydalımı olur yoksa zararmı getirir diye düşünmeliyiz. Yoksa Trabzon hariç her takımdan oyuncu alınır transfer edilir. |
*** baroni yerine fb de holmen ve antalya dan emre olabilir
|
Adam olursa gelsin. Holmen, Diarra mutlaka alinabilir.
|
adam olurda oynarsa sivasın çok işine yarar ama gelirmi bilmem tepki gösteren arkadaşlar sanki burak yılmaz yada filipe melo dan bahsetmiyoruz bu adam fena degil.sivasspora gelirse iş yapar iyi topçu.
|
Futboun akıl oyunu olduğunu gösteren nadir futbolcularından dünyanın.Bence o topa gerçekten hakim olan futbolcu.O topa ayarlayarak vurur sut çekmez.O orta yapmaz pas verir.Bu kadar bilinçli oynar futbolu.Çok sevinirim gerçekten Sivasspora gelirse.O zaman seneye şampiyonlar liğine gideriz biz de.
|
[B]Alınırsa süper transfer olur ancak hiç ihtimal vermiyorum.[/B]
|
Disiplin sorunu üst düzey fotbolcular takima yarar sağlamaz .. Baronide gece hayatına son verecek bir tipde degil!
|
holmen iyidir. çok dinamik adam.
|
[B][I]Bize faydalı olacak bizi sırtlayacak bir futbolcu ise, ister FB, ister GS, ister BJK olsun farketmez. Baroni adı geçince, yiğidoyum diye geçinenler gerçek tuttukları takımı açığa çıkardılar, FB yi tutanlar iyi olur dedi, GS ve BJK yı tutanlar o takımın futbolcusundan hayır gelmez dedi. halbuki gerçek Sivassporlu olan takıma faydalı olacaksa bu transfer olsun demesi gerekirdi[/I][/B].
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;911961][B][I]Bize faydalı olacak bizi sırtlayacak bir futbolcu ise, ister FB, ister GS, ister BJK olsun farketmez. Baroni adı geçince, yiğidoyum diye geçinenler gerçek tuttukları takımı açığa çıkardılar, FB yi tutanlar iyi olur dedi, GS ve BJK yı tutanlar o takımın futbolcusundan hayır gelmez dedi. halbuki gerçek Sivassporlu olan takıma faydalı olacaksa bu transfer olsun demesi gerekirdi[/I][/B].[/QUOTE]
[B]Valla tebrik ederim cuk diye oturmuş, kapak gibi bir yorum. Bu kapak bazılarından zor çıkar :D[/B] |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;911961][B][I]Bize faydalı olacak bizi sırtlayacak bir futbolcu ise, ister FB, ister GS, ister BJK olsun farketmez. Baroni adı geçince, yiğidoyum diye geçinenler gerçek tuttukları takımı açığa çıkardılar, FB yi tutanlar iyi olur dedi, GS ve BJK yı tutanlar o takımın futbolcusundan hayır gelmez dedi. halbuki gerçek Sivassporlu olan takıma faydalı olacaksa bu transfer olsun demesi gerekirdi[/I][/B].[/QUOTE]
Iyi guzel yazmissin'da, misal bazilari alinsin diyor faydali olacagini düsündügü icin ozaman fener'li olmus oluyor senin mantigina bakilirsa ama yorumunun sonundada sivassporlu olanlar takima faydali olacaksa olsun bu transfer demesi gerekir yazmisin. Ikiside üc asagi bes yukari ayni anlama geliyor. |
İddaanı çürütecek bir yanıt,dibine kadar İT düşmanıyım ve düşüncem :) [QUOTE=babapiton;911752]Bu adam bize yaramaz,alışmış İstanbul'da gezmeye,tozmaya.Gelmezde zaten.[/QUOTE] Aslında gelirse işimize yarıyabileceğini düşünüyorum ama kesinlikle gelmez diyorum.Bu nedenle uzanamadığım ciğere pis diyorum :) |
keske holmen'i alsaydik çok isterim
|
Istemez kalsin, adam her yil kac milyon para aliyor yani doymus. Ona verecegimiz iki yillik maas yerine guzel bir super yirtici forvet alinir.
|
Bursaspor Baroni ve Holmeni kadrosuna katmak istiyor !
Kaynak: lig tv. Not: Bursada istiyorsa ben Sivssi tercih edecegini düsünmüyorum. Gelse cok iyi olurdu. |
Arkadaşlar benim şahsi görüşüm o takım bu takım futbolcusuymuş vs.bunlar hiikaye eğer SİVASSPOR'a katkı yapacaksa bu takıma bir adım öne götürecekse kapılarımız her zaman açıktır her futbolcuya tabi şunu da unutmamak lazım bütçemize uygun takımın kimyasını bozmayacak şekilde olmak kaydı ile saygılar
|
Hıristiyan Baroni şuan alabileceğimiz en iyi futbolcu ama gelmez beyler boş haberdir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |