SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

DOGU_BEY 24.06.2014 10:33

Transfer Dosyası

[B]•Fenerden kaleci ERTUĞRUL TAŞKIRAN hayırlı olsun...
•Batuhan Karadeniz 1+1 yıllık anlaşma ile Sivassporda...
•Serdar Özkan 2 yıllık anlaşma ile Sivassporda...

•Cristian Baroni'nin gelme ihtimali yüksek..
•Mert Günok'un gelmesi gibi bir durum yok...
•Serdar Kesimal gündemde, Musa Sinan gündemde...[/B]

[B][I]-->Afrika kökenli bir golcü ile görüşülüyor...
-->Defans hattına takviye yapılacak...
-->Cicinho gibi kariyerli bir yabancı oyuncu transferi yapılacak...[/I][/B]

agumus_58 24.06.2014 10:44

Cevap: Transfer Dosyası

sonunda beklediğimiz konu açıldı...:) devamını bekliyoruz DOĞU_BEY...

halilxx58 24.06.2014 10:44

[QUOTE=DOGU_BEY;912936][B]•Fenerden kaleci ERTUĞRUL TAŞKIRAN hayırlı olsun...

-->Cicinho gibi kariyerli bir yabancı oyuncu transferi yapılacak...[/I][/B][/QUOTE]

Tesekkürler Usta. Bayadir sesin solugun yoktu.Transferler takimimiza hayirli olsun, umarim Cristian Baroni'yle de anlasiriz. Tecrübesiyle orta sahamiza mutlak katki saglayacaktir.

58 Amsterdam 58 24.06.2014 10:49

Sagolasin abi, bilgilerin bizi aydinlatiyor :)

Külhan 24.06.2014 10:55

Yeni transferlerimiz camiamiza hayirli olsun insallah hepside bize yararli ve basarili olur sivasa gelipde memnun olmayan hic bir futbolcu yoktur gelen arkadaslarimizda en kisa zamanda kaynasip kariyerlerini güclerini gösterirler

58_SEMİH_58 24.06.2014 10:58

Bunlar biliniyordu zaten.

58YIGIDO58 24.06.2014 11:09

Evet cok Tesekkürler Dogu Bey özlettiniz kendinizi :)

Afrika kökenli golcü demissiniz bu oyuncu suan Dünya Kupasindada mücadele ediyormu acaba ?

DOGU_BEY 24.06.2014 11:11

[B][QUOTE=58_SEMİH_58;912943]Bunlar biliniyordu zaten.[/QUOTE]

hocam haklı olabilirsin dikkat ettiysen epeydir burada yoktum bu isimleri ben sağlam kaynkalrdan doğrulattım...biliyorsun transfer döneminde söylenti çok olur bunlardan bazılarının söylenti olduğunu bazılarının gerçek olduğunu birinci ağızlardan teyit ettirdim, belki yazılmış olabilir ama ben dediğim gibi kendi kaynaklarımdan yeni haber alıp doğrulattım, haber aldıkça da yazacağım, işlerimiz bitti artık burdayız..[/B]

legolass 24.06.2014 11:30

Ertuğrul'un korcan'dan hiçbir farkı yok.gökhan değirmenci alınsaydı bence daha iyi olurdu.kaleci dediğin maç kurtarabilmeli ama bu iki kaleciye baktığımız zaman bırak maç kurtarmayı ellerindeki maçları rakibe ikram ettikleri maç çok. umarım faydalı olur.

Batuhan karadeniz'i anlatmaya gerek yok zaten.23 yaşında olmasına rağmen birçko takım gezdi hiçbirinde dikiş tutturamadı.Futbol sahnesine ilk çıktığı zaman geleceğin yıldızı hatta hakan şükürün veliahtı tanımları yapıldı.Ama batuhan yeteneğinin hakkını veremedi.''Kral yapmayacaksın kral olacaksın'' Fenerbahçe beşiktaş derbisinde kaçırdığı yüzde yüzlük gole bakış açısı!! umarım carlosun elinde yeniden parlar.eğer kendini futbola verirse cicinho ve ziya onu gol kralı yapar.

Serdar özkan'da batuhan gibi yeteneğinin hakkını veremeyenlerden.Bugün atletico madridde ardayla birlikte izleyebileceğimiz bir oyuncuydu.hatta arda turan çalım atmayı serdardan öğrendim demiştir.umarım o da yeniden kendini bulur.aydın karabulutu bile yıldız yaptı bu takım.serdar hayli hayli parlar.

Baroni benim beğendiğim oyunculardan birisi.gelirse çok faydalı olur.orta sahada şut çekebilen oyuncumuz yok.hem liderliği üstlenir hem de sürpriz gollere imza atar.

serdar kesimal ümit kurttan iyi bence gelirse faydalı olur.

forvet hattına umarım geçen sezonki gibi hatalarla dolu transferler yapmayız.djebbour rengifo oldoni abdülkadir ahmet aras cihan özkara aykut. ahmet aras bence geçen sezon bu takımda olsaydı en az 10 gol atardı.bu sene kadroda tutulup kulübeden gelecek taze güç olur.

da costa ve atıf kesinlikle satılmamalı.utaka satılabilir. eğer satılacaklarsada önce bu kalitede oyuncular yerlerine alınıp öyle satılmalı. geçen yıllarda ki hataları yine yaparsa yönetim diyecek başka sözüm yok. 2 yıl üst üste şampiyonluğa oynayıp sonra bütün kadroyu dağıt bugüne kadar hala ceremesini çekiyoruz.

asabibaba 24.06.2014 11:42

[QUOTE=33sivasli58;912921]Musa Sinan Yılmazer sevgilisinin twitterından yaptığı açıklamayla transferi doğrulamış. Yaklaşık 1 saat önce Samsunspor Facebook sayfası paylaştı. Musa Sinan Sivassporumuza hayırlı olsun.

[url=http://hizliresim.com/9XyY98][img]http://i.hizliresim.com/9XyY98.jpg[/img][/url][/QUOTE]

[B]Arkadaşların mesajına göre giriş gelişme bitmiş sonuç bölümüne ulaşılmış gibi bir durum söz konusu.[/B]

halilxx58 24.06.2014 11:44

- Ertugrul Taskiran: pek fazla macini izlemedim ama bence biraz hakki yeniyor gibi. Kaleci ne kadar iyi olursa olsun, defans bos oldugu zaman pek fazla yapabilecek birsey kalmiyor. Korcanla rekabet icinde olacaktir.

- Batuhan Karadeniz: Ya Aydin gibi parlar, yada Sercan gibi oynamadan gider. Umarim herkesi yaniltir ve yildizi Sivasta parlar. Bu sezon'da parlayamazsa unutulup gider. Son sansi.

- Serdar Özkan: Aydinin yerini doldurabilecek bir oyuncu. Geldigine cok sevindim. Umarim beklentileri karsilar. Hayirli olsun.

- Cristian: Tecrübeli bir orta saha. Kadir ve Adem ikilisinden biriyle beraber ilk 11'de iyi bir orta saha kurarlar. Insallah transfer gerceklesir.

- Serdar Kesimal: Özellikle yabanci kontenjanindan dolayi Da Costa'nin yanina Ümitin ile forma yarisina girer. Da Costanin veya Ümitin olmadigi maclarda ise Navratilin yerine yerli bir oyuncu oldugu icin kadro kurmada daha avantajli durumda oluruz.

Diger isimleride sabirsizlikla bekliyoruzz.

Soyözen 24.06.2014 12:49

- Serdar Özkan'a sevindim. İşe yarayacaktır.

- Batuhan'dan bi cacık olmaz diye tahmin ediyorum, inşallah bizi yanıltır.

- Ertuğrul'un da bi faydası olacağını düşünmüyorum maalesef, Korcan'a yedek bile alınmış olabilir, malum Nihat da gitti.

- Baroni inşallah olur, bence süper bi oyuncu. Faydalı olacaktır.

- Kariyerli yabancıyı da merakla bekliyoruz.

Yalnız DOĞU_BEY, bunlar gelecekler... Gideceklerle ilgili bilgin varsa aydınlatırsan seviniriz. Zira Aatıf, Utaka, Da Costa falan gidecekse bunların yerini dolduracak isimler de gerekecektir.

PETKOVİC 24.06.2014 13:30

doğubey hayırlı olsun başladın yine :) devamı inşAllah gelir güveniyoruz sana

ihtiyar yiğido 24.06.2014 14:45

[QUOTE=DOGU_BEY;912936][B]•Fenerden kaleci ERTUĞRUL TAŞKIRAN hayırlı olsun...

-->Cicinho gibi kariyerli bir yabancı oyuncu transferi yapılacak...[/I][/B][/QUOTE]

[B][I]Sevgili yiğido kardeşim transfer dönemi yine sahne almışsın, hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz.
Araştırmaların için, verdiğin bu güzel haberler için, harcadığın emek için bir yiğido sevdalısı olarak teşekkür ediyorum ve güzel transfer haberleri bekliyorum.[/I][/B]

burak58as553 24.06.2014 15:13

[B]Doğubey hocam gözümüz yollarda kaldı. Bu konuyu gördükten sonra ne kadar mutlu oldugumu bilemezsin. Daha çok transfer haberi bekliyoruz senden :)[/B]

tanju_58 24.06.2014 15:31

kulübümüzün transfer politikasını değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorum.mevcut transfer politikasıyla şampiyonluk hayal bile değil.maliyeti yüksekte olsa kaliteli yabancı ve yerli futbolcular kadroya katılmalı.gerekiyosa kulüp borçlanmalı.büyük kulüplere bakılırsa borçlarıda büyük oluyor ama sonuçta batmıyorlar.kaliteli kadro kurulup şampiyonluğun temelleri atılmalı.serdar özkanlarla batuhanlarla şampiyonluğa oynanmaz...
kasımpaşa bu konuda gerçekten örnek olabilecek bir kulüp.1-2 yıldır kaliteli yabancı ve yerli futbolcuları transfer ediyorlar ve istikrarıda yakalayıp yakın bir zamanda şampiyonluğa oynayacaklarını düşünüyorum.

HababamHa 24.06.2014 15:32

Doğubey en kısa zamanda senden flaş transfer haberleri bekliyoruz.

legant 24.06.2014 16:43

Sivassporun son yıllarda aldığı en kaliteli yerli oyuncular diyebiliriz herhalde.
Bu konuda tebrik etmek lazım yönetimi.
Ahmet Aras ne olacak onu çok merak ediyorum. İnşallah batuhan için harcamazlar adamı. İyi kadroyduk yedek kalitemiz ve forvetimiz yoktu seneye daha sağlam olucaz şüphesiz.

avare 24.06.2014 17:29

Dogubey kardeysim oncelikle hos gelmissin,benim en merak ettigim konu da costa,atif ve utaka icin gelen teklifler oldugunu baskanimiz aciklamisti son durum nedir bu oyuncular gidecekmi kalacakmi

buneyav 24.06.2014 18:17

eyvallah doğubey gardaşım azına sağlık uzun süre kaybolma aman bizi haberdar et kurdeşen oluyoruz valla:)

DOGU_BEY 24.06.2014 18:17

[B]Tüm arkadaşlara teşekkürler ve selamlar..Burada en çok merak edilen gidecek olanlar var mı sorusuna cevap vereyim...Gitme ihtimali en yüksek oyunculardan birisi Da Costa...zira özellikle Fransa liginden ciddi teklifler varmış hatta bir ara yazmıştım3 milyon euro gibi rakamlar geçiyordu...Eğer Da Costanın bizden aldığı ücret arttırldysa Atıf faktörü nedeniyle takımda kalır zira biliyorsunuz Atıf sayesinde Fas milli takımını seçmişti..Ama tek sorun bu değil Atıfa da İngiltere ve Fransadan teklifler varmış..eğer o giderse Da Costa da gider...Yalnız şu an için teklifler , söylentiler var ama ciddi bir girişim yok...eğer olursa da yönetim bu oyuncuları dişe tırnağa dokunur meblağlarla satma düşüncesinde yoksa ucuza bu isimler bir yere gidemez...Özellikle dünya kupasından sonra transferde tempo artacak..bu arada Avrupaya gidememe ihtimalinin takımı özellikle de yabancıları çok olumsuz etkileme gibi bir durumu yok o yönden de siz sevgili Yiğidolar rahat olun..özetle Şu an için gitme ihtimali olan iki isim Da Costa ve Atıf..fakat bunlar da iyi teklifler gelmesi halinde satılacak, kayda değer teklif olmazsa satılmayacakalr..hatta sezonun hemen bitiminde Atıf için fransadan orta sıralardaki bir takım 1,5 milyon euro gibi bir rakam vermiş ama yönetim reddetmiş..son bir not: Utakanın gitmesi ile ilgili herhangi bir durum yok en azından şimdilik böyle bir bilgi almadım..[/B]

58YIGIDO58 24.06.2014 18:34

[QUOTE=DOGU_BEY;912981][B]Tüm arkadaşlara teşekkürler ve selamlar..Burada en çok merak edilen gidecek olanlar var mı sorusuna cevap vereyim...Gitme ihtimali en yüksek oyunculardan birisi Da Costa...zira özellikle Fransa liginden ciddi teklifler varmış hatta bir ara yazmıştım3 milyon euro gibi rakamlar geçiyordu...Eğer Da Costanın bizden aldığı ücret arttırldysa Atıf faktörü nedeniyle takımda kalır zira biliyorsunuz Atıf sayesinde Fas milli takımını seçmişti..Ama tek sorun bu değil Atıfa da İngiltere ve Fransadan teklifler varmış..eğer o giderse Da Costa da gider...Yalnız şu an için teklifler , söylentiler var ama ciddi bir girişim yok...eğer olursa da yönetim bu oyuncuları dişe tırnağa dokunur meblağlarla satma düşüncesinde yoksa ucuza bu isimler bir yere gidemez...Özellikle dünya kupasından sonra transferde tempo artacak..bu arada Avrupaya gidememe ihtimalinin takımı özellikle de yabancıları çok olumsuz etkileme gibi bir durumu yok o yönden de siz sevgili Yiğidolar rahat olun..özetle Şu an için gitme ihtimali olan iki isim Da Costa ve Atıf..fakat bunlar da iyi teklifler gelmesi halinde satılacak, kayda değer teklif olmazsa satılmayacakalr..hatta sezonun hemen bitiminde Atıf için fransadan orta sıralardaki bir takım 1,5 milyon euro gibi bir rakam vermiş ama yönetim reddetmiş..son bir not: Utakanın gitmesi ile ilgili herhangi bir durum yok en azından şimdilik böyle bir bilgi almadım..[/B][/QUOTE]

Bilgilerin icin tesekkürler Dogu Bey kardesim. :)
Da Costa ve Aatif satilacak olursa o zaman Yönetim bunlarin yerine en az onlar kadar iyi Oyuncular alir mi acaba ?

ozledımeskıyı 24.06.2014 20:42

[B] Bir konuya değinmek istiyorum Doğu_bey araştırırsan sevinirim bizim Timur Bayram Özgöz için ne düşünülüyor seneye kadroda yer bulabilir mi malumumuz 1. lig de iyi bir perfoman sergiledi hakkettiğini düşünüyorum.[/B]

HeLuieN58 24.06.2014 20:59

[B]Doğru Ve Yanıltmayan Haberleriyle DOGU_BEY Tekrar Aramızda :D
Teşekkürler DOGU_BEY :D [/B]

Sivas70 24.06.2014 21:30

Merhaba Dogu Bey,

tekrar geldiginize sevindim. Sizden en son transfer haberlerini almak cok güzel.
Selamlar.....

34yigido34 24.06.2014 21:35

Batuhan bu sene bizde patlama yapcak o patlayi sivasda yapacigina cani gonunden inaniyom

ZiDaNe58 24.06.2014 21:35

Baroni tam ihtiyacmz olan iki yönlü bir futbolcu gelirse çok ama çok faydalı olur

subasi29 24.06.2014 22:18

Sagol dogubey !! Haberlerin devamini bekliyoruz.

34yigido34 24.06.2014 23:22

Şu yunan milli futbolcu samarası cok begeniyom bizim takima gelse cik fena katki saglar

hüso58 25.06.2014 10:35

Ertuğrul transferi çok güzel oldu

sebasteia 25.06.2014 10:37

teşekkürler doğu kaptan! ;)

bomba transfer haberlerini de bekliyoruz inşallah.

kadir00058 25.06.2014 12:53

Eyvallah dogubey kardesim yine hepimizin eli kulaga oldun bu transfer döneminde.:) peki halil akbunar ismi telafuz ediliyordu sadece dedikodumuydu yoksa gercekden bi girisim oldumu olduysada ne alemde?:)

mustafa_kavak58 25.06.2014 13:19

Obafemi martins olabilirmi acaba forvet adayi konyaspor ilgileniyomus dogu_bey afrika kokenli diyo belkide bizde bu futbolcuyu istiyoz

asabibaba 25.06.2014 17:33

[QUOTE=hüso58;913048]Ertuğrul transferi çok güzel oldu[/QUOTE]

[B]Ertuğrul kimki ?[/B]

asabibaba 25.06.2014 17:34

[QUOTE=asabibaba;913072][B]Ertuğrul kimki ?[/B][/QUOTE]

[B]Özür dilerim dalmışım[/B] :D

buneyav 25.06.2014 18:31

baroni oldu diyorlar beyler varmı bilgisi olan

İskenderBüyük 25.06.2014 21:44

[B]Baroni Bitti Her Konuda Anlaşıldı.[/B]

izecson_ea 25.06.2014 22:28

[QUOTE=İskenderBüyük;913084][B]Baroni Bitti Her Konuda Anlaşıldı.[/B][/QUOTE]

kaynak nedir iyide nasıl bukadar eminsin

legolass 26.06.2014 00:13

[QUOTE=izecson_ea;913088]kaynak nedir iyide nasıl bukadar eminsin[/QUOTE]

gardas iskenderbuyuk nickli ergenin laflarina inanmayin.coluk cocuk iste. milleti alaya aliyor

bahbaba58 26.06.2014 00:56

bugün yeni stad için çalışmalara bakarken oradan SİVASSPORUMUZUN tesislerine uğradım ne zaman top başı olacak diye ve transferler hakkında sordum
Baroni transferi bitti sayılır Brezilya dönüşü imzayı atacak büyük ihtimal kiralık olarak gelecek
Ayrıca Nijerya Asıllı golcü oyuncuyla ilgileniyoruz sadece yaşını öğrene bildim
24 -25 yaşındaymış milli takım formasıda giyinmiş
bende bi araştırma yaptım Brown Aide Ideye veya Manuel Onwu Villafranca olabilir diye düşünüyorum gerçi son adayın yaşı 26 yaşında ama bakalım hep birlikte göreceğiz :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07.