SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Stadyum İnşaatından Canlı Yayın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38119)

B.DUMANLI 26.07.2014 11:04

Stadyum İnşaatından Canlı Yayın

Artik belli bir süreden sonra insaat yükseldiginden türbünleri ve sahayi görebilme imkanimiz tamamiyle ortadan kalkacaktir.

Bu hususda Belediye´ye is düsüyor.Bursa ve Konya belediye´sinin yapmis oldugu canli yayin hizmetinin daha iyisini Sivas Belediye´sinden bekliyoruz.

Bu hususdaki isteklerimizi ve arzularimizi bu konu altinda SIVASSPOR.COM ailesi olarak dile getirdigimiz taktirde bazi mercilerin en azindan dikkatini cekmis olacagimizi düsünüyorum.

Sivas´daki gelismelerin bir parcasi olan, yeni 4 Eylül stadyumumuzdaki calismalari daha yakindan takip edebilmemiz amaci ile canli yayin yapilmasini Belediyemizden talep ve arzu ediyorum.
Bu dogrultuda, tüm Yigido kardeslerimin bu konudaki istek ve arzularini burada bu konu altinda paylasarak sesimizi bazi yerlere duyurabilecegimizi düsünüyorum.

Sayin Belediye Baskanimiz Sami Aydin Bey´in bu hususda Yigidolar´a karsi duyarsiz kalmiyacagi umuduyla...

59yigido58 26.07.2014 11:09

Cevap: STADYUM INSAATINDAN CANLI YAYIN

iyi olur en azından sivas dışındaki sivaslılarda yeni stadyumu aşama aşama izleme fırsatı bulabilirler

babapiton 26.07.2014 11:11

Yapılsın yapılmasınada zaten ınşaatta son düzlüğe girildi.Bu saatten sonra yapılacağını sanmıyorum.

B.Demirci 26.07.2014 11:13

Stadyumlara mabet denmesi bir müslüman olarak beni üzüyor. Mabetler Allaha ibadet edilen yerlerdir. Stadyumlara bu benzetmeyi yapmak oraya giden insanları şirke bulaşma tehlikesi ile karşı karşıya bırakıyor. Biz millet olarak değerleri yerli yerine oturtamıyoruz ya ifrattayız ya tefritte..

B.DUMANLI 26.07.2014 11:23

[QUOTE=babapiton;915535]Yapılsın yapılmasınada zaten ınşaatta son düzlüğe girildi.Bu saatten sonra yapılacağını sanmıyorum.[/QUOTE]

Hangi düzlük arkadasim?
Su anda gördügümüz sadece soguk bir beton,daha bu betona elbise giydirilecek,koltuklar,localar, kaplama calismalari ve sahadaki cim calismalari bunlara canli tanik olmak istemiyorsun galiba.
Buda bir düsünce tarzidir,bu düsünceyede saygi gösterilebilir.

sebasteia 26.07.2014 13:14

bu konuda sadece buradan yazmak yetmez. aşağıdaki linkten taleplerimizi belediyeye iletelim:

[url]https://online.sivas.bel.tr/sikayetoneri.aspx[/url]

ancak şöyle de bir durum var. konya ve bursa gibi şehirlerde stadyum inşaatını belediye yaptırdığı için belediye canlı yayın yapabiliyor. fakat bizde belediye olaya mudahil değil. sadece iyilik olsun diye bunu yapabilir ;)

cetinsamet58 26.07.2014 13:34

İnsallah yeni stadımızla yeni şampiyonluklar yaşarız. Bu stad takım ve şehir için karlı olur.

asinancetin583 26.07.2014 13:38

Hah gulerim sadece bizim belediye de oyle diyordu burada kendimizi helak ettigimiz yanimiza kar kaliyor her defasinda yazik yazik

poolat58 26.07.2014 14:37

Cevap: Stadyum İnşaatından Canlı Yayın

Ben de sayfamdan destek vereceğim, ama birşey çıkacağını sanmıyorum. Zira bizim stadımızı belediye yapmıyor. Böyle bir hizmete yanaşmazlar.

babapiton 26.07.2014 14:45

[QUOTE=B.DUMANLI;915537]Hangi düzlük arkadasim?
Su anda gördügümüz sadece soguk bir beton,daha bu betona elbise giydirilecek,koltuklar,localar, kaplama calismalari ve sahadaki cim calismalari bunlara canli tanik olmak istemiyorsun galiba.
Buda bir düsünce tarzidir,bu düsünceyede saygi gösterilebilir.[/QUOTE]

Soylediklerimi iyi anla ben bu hizmeti yapan basta yapar 4 aylik bir calisma kaldi,simdi yapilacagini zannetmiyorum gibi gercekci bir yaklasimda bulundum.ben yapilmasin mi dedim.ayrica wowturkey.com sitesine elimden geldigince foto ekliyorum.

eyupk 26.07.2014 15:16

Belediyenin sitesine mail atsak daha makbul olur

B.DUMANLI 26.07.2014 15:29

BABAPITONA istinaden;

Hayirdir hemserim bir yanlis anlasilmami var?.Benim her düsünceye saygiliyimdir dememdenmi rahatsiz oldun?.Senin wowturkey´den stadyumla ilgili resimlerini zaman zaman görüyorum.
Ama bir gün gelecek dis cephe kaplamasiyla icerden yerel televizyonlar disinda kimse görüntü alamiyacak.Yerel televizyonlari bekliyecegizki bir görüntü görelim diye.Belediye bu hizmeti Sivas disinda yasayan Yigidolar icin yapmali.Yapilmasi gerekli hizmet atla deve degil.Sonra yanlis hatirlamiyorsam Konya ve Bursa Belediyeleri kaba insaatin bitimiyle canli kamera görüntülerine basladilar.

Sonra dedigin gibi bu stadyum bu haliyle 4 aya hayatda yetismez.Spor il müdürünün TV58´de yaptigi aciklama yeni stadyumun 2015-2016 sezonuna yetistirilecegi,bu islerin aceleye getirilmemesi dogrultusundaydi.

Bu görevi Belediye üstlenir veya üstlenmez bu tamamiyle Belediyenin tasarrufuna kalmis birsey.Fakat sehrinin futbol takimina ve renklerine gönül veren bir Belediye bu hizmeti sporseverlerin hizmetine sunar.Yok önem vermiyorsa zaten yapilacak ve söylenecek birsey yok.

Ama ben Sivas disinda yasayan bir Yigido olarak Sivas´lilarin kenetlenmesi halinde Belediye´nin bu hizmeti sunabilecegini varsayarak yola ciktim.Fakat görüyorumki Sivas dayanismasi gene yok,her konuda oldugu gibi....

B.DUMANLI 26.07.2014 17:50

[QUOTE=babapiton;915564]Soylediklerimi iyi anla ben bu hizmeti yapan basta yapar 4 aylik bir calisma kaldi,simdi yapilacagini zannetmiyorum gibi gercekci bir yaklasimda bulundum.ben yapilmasin mi dedim.ayrica wowturkey.com sitesine elimden geldigince foto ekliyorum.[/QUOTE]

Beni iyi dinle Dogukan iyidogan adli, Babapiton nikli sakallari bile dahi henüz terlememis cocuk.55 yasindaki insana yaklasimini cok igrenc buldum .Sonra senin wowturkey´e koydugun resimler beni baglamaz.
Sen hersey olabilirsin ama büyüklerinle konusma tarzin SIFIR.
Önce büyüklerinle konusmasini bileceksin sonra onlardan alinti yapacaksin.
Cünki sinirime gittin.

Sivassporaşığı¶ 26.07.2014 18:39

Arkadaşlar bisey sorcam simdi biz yeni stadımızda ne zaman ilk macimizi oynicaz?

beko35 26.07.2014 18:54

evet iyi olur bu fikir benim aklıma gelmişti 1-2 ay önce, ama bizimki toki olduğu için öyle bir hizmet olmadığını duydum. Konya ve bursada böyle bir hizmet var.

B.DUMANLI 26.07.2014 19:16

[QUOTE=B.Demirci;915536]Stadyumlara mabet denmesi bir müslüman olarak beni üzüyor. Mabetler Allaha ibadet edilen yerlerdir. Stadyumlara bu benzetmeyi yapmak oraya giden insanları şirke bulaşma tehlikesi ile karşı karşıya bırakıyor. Biz millet olarak değerleri yerli yerine oturtamıyoruz ya ifrattayız ya tefritte..[/QUOTE]

Stadyum insaatindan canli yayin konulu yazimda,ben mabet kelimesi kullanmismiyim.Yazimin icerisinde mabet kelimesi geciyormu?.Bu arkadasin ne demek istedigini anlamakta zorluk cekiyorum.Bu birincisi.
Ikincisi ise benim yazimi okumadan bu arkadas icin tesekkür butonuna basan iki arkadas´a tek sözüm var,iyiki varsiniz:).Sivas sizinle mutlaka gurur duyuyordur.

babapiton 26.07.2014 19:18

[QUOTE=B.DUMANLI;915586]Beni iyi dinle Dogukan iyidogan adli, Babapiton nikli sakallari bile dahi henüz terlememis cocuk.55 yasindaki insana yaklasimini cok igrenc buldum .Sonra senin wowturkey´e koydugun resimler beni baglamaz.
Sen hersey olabilirsin ama büyüklerinle konusma tarzin SIFIR.
Önce büyüklerinle konusmasini bileceksin sonra onlardan alinti yapacaksin.
Cünki sinirime gittin.[/QUOTE]

Ben bu siteye yıllardır üyeyim benim nasıl biri olduğumu herkes bilir,yazdıklarımı bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim.Hatta ben açıklıyım.

[QUOTE=babapiton;915535]Yapılsın yapılmasınada zaten ınşaatta son düzlüğe girildi.Bu saatten sonra yapılacağını sanmıyorum.[/QUOTE]

Şimdi bu cevapta hangi kelime size benim bu kamerayı istemediğime dair bir çağrışım yaptı bilmiyorum ama sizin cevabınızın bir kısmı şu;

[QUOTE=B.DUMANLI;915537]bunlara canli tanik olmak istemiyorsun galiba.
[/QUOTE]

Şu kelimeyi kullanmasınız cevabınıza teşekkür butona basıp geçerdim.

Ayrıca bu cevabımda da hangi kelime saygısızca ben onuda anlamadım.

[QUOTE=babapiton;915564]Soylediklerimi iyi anla ben bu hizmeti yapan basta yapar 4 aylik bir calisma kaldi,simdi yapilacagini zannetmiyorum gibi gercekci bir yaklasimda bulundum.ben yapilmasin mi dedim.ayrica wowturkey.com sitesine elimden geldigince foto ekliyorum.[/QUOTE]

Herkes burda birbirine gardaş,hemşehrim der herkes fikrini paylaşır.Kim birine cevap verirken profiline bakıp yaşına göre yorum yazıyor.Burda herkesin yaşı eşit.Sizden başkada benim saygısızlık yaptığımı düşenen yoktur.Normalde büyüktür neyse diyip geçerim ama Paranoyakca cevaplarınızdan dolayı bu cevapları yazdım.

[QUOTE=B.DUMANLI;915571]BABAPITONA istinaden;

Hayirdir hemserim bir yanlis anlasilmami var?.Benim her düsünceye saygiliyimdir dememdenmi rahatsiz oldun?[/QUOTE]

Bu söylediklerinize cevap bile vermiyorum.Konudaki ilk yorumumda geçen [B]"Yapılsın yapılmasınada"[/B] kelimeleri bu tartışmanın ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor.

wowturkey'e resim attığımın bilgisini vermemin nedeni ise konuyu ne kadar takip ettiğimi anlamanızı istememdir.

Bu tartışmada kimin haklı olduğu konusunda anket açılıp %20 den fazla alehime oy çıkarsa bu sitede yorum yapmayı bırakır hesabımı silerim.

Büyük olmanız bana adımla hitap edip "Eyy" diye nida atma hakkını vermez.Asıl saygısız sizsiniz.

B.DUMANLI 26.07.2014 19:38

Babapiton; seni baskasinin tanimis olup olmamasi önemli degil,senin lafa sen diye baslayip sonradan KIVIRIP bana siz diye hitap etmen senin almis oldugun terbiye ile ayni orantidadir.
Bu olay burada kapanmistir.Sen benim icin artik yoksun Dogukan Iyidogan.Kendi yastaslarinla kur kontagini...

adres58 26.07.2014 19:40

Her iki üyemizde çok iyi Sivassporlu saygıdeğer insanlar.. Bence gereksiz tartışmalar anlamsızca. En iyisi ne yapmalı biliyormusunuz. İkinizde benim yorumuma teşekkür edip barışmış olun. Sizleri seviyoruz...

babapiton 26.07.2014 19:42

[QUOTE=B.DUMANLI;915592]Babapiton; seni baskasinin tanimis olup olmamasi önemli degil,senin lafa sen diye baslayip sonradan KIVIRIP bana siz diye hitap etmen senin almis oldugun terbiye ile ayni orantidadir.
Bu olay burada kapanmistir.Sen benim icin artik yoksun Dogukan Iyidogan.Kendi yastaslarinla kur kontagini...[/QUOTE]

Tamam Bülent Yasar Dumanli sıkıntı yok güle güle !!!

babapiton 26.07.2014 19:44

[QUOTE=adres58;915593]Her iki üyemizde çok iyi Sivassporlu saygıdeğer insanlar.. Bence gereksiz tartışmalar anlamsızca. En iyisi ne yapmalı biliyormusunuz. İkinizde benim yorumuma teşekkür edip barışmış olun. Sizleri seviyoruz...[/QUOTE]

Forumu gereksiz yere doldurduk özür dilerim,tartışmak huyum değil ama karşı taraf yanlış anlamakta ısrar ediyor.Yapacak bişey yok.Yinede teşekkürler.

B.DUMANLI 26.07.2014 19:49

[QUOTE=adres58;915593]Her iki üyemizde çok iyi Sivassporlu saygıdeğer insanlar.. Bence gereksiz tartışmalar anlamsızca. En iyisi ne yapmalı biliyormusunuz. İkinizde benim yorumuma teşekkür edip barışmış olun. Sizleri seviyoruz...[/QUOTE]

Söylediklerimi iyi anla diye hitap ediyor bana,sonradan farkedince beynimden vurulmusa döndüm.Dünün cocugu, babasi yasindaki kisiye resmen posta koyuyor.Ben ona bir alinti yaparak yazi yazdim,fakat söylediklerimi iyi anla diye emrivaki yaptigini görünce beynimden vurulmusa döndüm.Biz baba parasiyla alinan kilavyelerin tuslarina basmiyoruz.Baba parasiylada hava satmiyoruz.Bu böyle biline.

psychology58 26.07.2014 20:44

[B]Haberin başlığını "Stadyum İnşaatından Can..." olarak görünce bir an zihnimde Stadyum İnşaatında Can Kaybı olarak tamamladım ve korktum. Çok şükür öyle bir şey yokmuş.[/B]

Morten58 26.07.2014 20:56

[QUOTE=psychology58;915599][B]Haberin başlığını "Stadyum İnşaatından Can..." olarak görünce bir an zihnimde Stadyum İnşaatında Can Kaybı olarak tamamladım ve korktum. Çok şükür öyle bir şey yokmuş.[/B][/QUOTE]

Bende Can Insaat zanettim meger Canli Yayin'mis. Bilindigi üzere Stadyum'umuzu Can Insaat yapiyor.

B.DUMANLI 26.07.2014 21:20

Morten58´e istinaden;

Almanya´da dogdugunu bu yazinla ve anlama sanatinla ispat etmis oldun:).
Nice Almanya´da dogan gencler varki seni cebinden cikarir be kocum.Alahdan benim senin gibi cocuklarim yok.:)

chatlaq 26.07.2014 21:44

@bdumanli gereksiz yere konuyu bu aşamaya getirmişsiniz. Ne sizi tanırım nede babapitonu ama sizin güzel yazılarınıza çokça şahit oluyorum. Size açıkça bir hakaret yokken nerden bunu çıkardınız ve bukadar büyük tepki verdiniz anlamadım. Çocuğu baba parası yemekten tutunda bıyığının çıkmadığına kadar eleştirmişsiniz. Hatta başlığın birazı gözükmediği için tahminlerde bulunan insanları adete zeka özürlü olmakla suçlayıp siz hakaret etmişsiniz ki size bunların zerresi yapılmamışken.

Ne sizi ne diğer arkadaşları tanıyorum ama sizinde belirttiğiniz gibi yaşınız büyük onlardan ama hiç o yaşa uyan cevaplar vermemişsiniz. Sizi daha sakin, sabırlı ve başkalarının görüşüne müsamaha gösteren birisi olarak görmek isteriz.

Bu görüşlerim size saçmada gelirse hadi ordan sende kimsin bana akıl veriyorsun" deme hakkınız da vardır.

Ayrıca canlı yayın konusunda sonuna kadar haklısınız ama belediye bu aşamadan sonra dahil olmaz gibi geliyor bana.

Morten58 26.07.2014 21:51

[QUOTE=B.DUMANLI;915604]Morten58´e istinaden;

Nice Almanya´da dogan gencler varki seni cebinden cikarir be kocum.Alahdan benim senin gibi cocuklarim yok.:)[/QUOTE]

Ne alaka? Belki türkce klavyem yok , ama anlasilacak sekilde yazdim.

Morten58 26.07.2014 22:03

[QUOTE=B.DUMANLI;915604]Morten58´e istinaden;

Nice Almanya´da dogan gencler varki seni cebinden cikarir be kocum.Alahdan benim senin gibi cocuklarim yok.:)[/QUOTE]

Durduk yere resmen sacmaladin !

Cocuklar'larin bu siteye üye olsunda görelim?

Almanya dogmak günah mi?

Beni tanisan bu dediklerinden utanirdin !!!

B.DUMANLI 26.07.2014 22:03

[QUOTE=chatlaq;915606]@bdumanli gereksiz yere konuyu bu aşamaya getirmişsiniz. Ne sizi tanırım nede babapitonu ama sizin güzel yazılarınıza çokça şahit oluyorum. Size açıkça bir hakaret yokken nerden bunu çıkardınız ve bukadar büyük tepki verdiniz anlamadım. Çocuğu baba parası yemekten tutunda bıyığının çıkmadığına kadar eleştirmişsiniz. Hatta başlığın birazı gözükmediği için tahminlerde bulunan insanları adete zeka özürlü olmakla suçlayıp siz hakaret etmişsiniz ki size bunların zerresi yapılmamışken.

Ne sizi ne diğer arkadaşları tanıyorum ama sizinde belirttiğiniz gibi yaşınız büyük onlardan ama hiç o yaşa uyan cevaplar vermemişsiniz. Sizi daha sakin, sabırlı ve başkalarının görüşüne müsamaha gösteren birisi olarak görmek isteriz.

Bu görüşlerim size saçmada gelirse hadi ordan sende kimsin bana akıl veriyorsun" deme hakkınız da vardır.

Ayrıca canlı yayın konusunda sonuna kadar haklısınız ama belediye bu aşamadan sonra dahil olmaz gibi geliyor bana.[/QUOTE]

Ben seni tanimam etmem kusura bakma ama ben kimseyi zeka özürlü olarak görmem,ama bunu bilerek kasti bir sekilde yaparsa cevabini alir oturur.
Senin savundugun kisi ilk yazimda müsamahali davrandim ,fakat üslup seklinde ayar yapilmasi gerekiyordu bende onu yaptim.Yani gereken neyse yapilmistir.O saygi sinirlarini zorlayan sahisa gelince karsisindaki tanimadigi birine siz diye hitap etmesini ögrenmeli.Ben onun babasi veya arkadasi degilim saygi sinirlarini asana saygisizligini yüzüne vurmak benim görevim.Bundan sonra hic tanimadigi kimselere karsi siz diye hitap etmesini ögrenir.Belediye´nin canli yayin yapmasinin ona olan maliyeti nedirki.Sen talebini belirtirsin yapip yapmamak Belediyenin tasarrufunda.
Saygilarimla.

ihtiyar yiğido 26.07.2014 22:17

[B][I]Sayın Yiğido kardeşlerim bu mübarek ayın sonrasına yaklaşırken, Ramazan Bayramı'na bir gün kalmışken lütfen kırıcı olmayalım.
Yaşça küçüklerimiz, büyüklerine daha saygılı, büyüklerimizde küçüklerine karşı, daha hoşgörülü ve affedici olsun.[/I][/B]

Morten58 26.07.2014 22:20

Gerek yok her sözü, laf ile beyana… Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana!

MEVLANA

B.DUMANLI 26.07.2014 22:22

[QUOTE=Morten58;915612]Durduk yere resmen sacmaladin !

Cocuklar'larin bu siteye üye olsunda görelim?

Almanya dogmak günah mi?

Beni tanisan bu dediklerinden utanirdin !!![/QUOTE]

Bende Almanya´da yasiyorum.Kendi cocuklarimla seni bir an icin KIYAS ettimde Allahima sükrettim.
Ne zamandan beri büyükler makaraya aliniyor.Haddini bil bakalim sen.Almanya´da dogmak tabiki günah degil.
Sonra beni tanisan dediklerinden pisman olurdun diyorsun.Ben seni yeterince yazilarindan taniyorum.Seni tanimak isteyen tanisin.Sen degilmisin benim actigim konuyu saptiran,baska yönlere ceken büyüklere saygisi olmayan...
Seni tanisam ne tanimasam ne.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23.