SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sizin 11'iniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38146)

babapiton 04.08.2014 13:53

Sizin 11'iniz

2014-2015 sezonunun başlamasına bir aydan az süre kala takımımız transferlerde sona yaklaştı.Süperlige çıktığımızdan beri hiç bu kadar geniş kadroya sahip olmamıştık.Bu bağlamda her sezon başında neredeyse belli olan ilk 11'imiz bu sezon Teknik Direktörümüz Roberto Carlos'u tatlı bir sıkıntıya sokacak gibi gözüküyor.

[B]Size göre takımımızın ilk 11'i hangi oyunculardan oluşmalı ?[/B]

[URL="http://www.footballuser.com/post"]Buradan görsel şema hazırlayabilirsiniz.[/URL]

babapiton 04.08.2014 13:58

Cevap: Sizin 11'iniz

TAKIM KADROMUZ

[B]Kaleciler[/B]

Korcan Çelikay
Deniz Öksüz
Alper Doğan

[B]Defans[/B]

Abdurrahman Dereli
Cicinho
Manuel Da Costa
Ümit Kurt
İbrahim Toraman(?)
Ahmet Şahbaz
Ziya Erdal
Berk Neziroğlulari

[B]Orta Saha[/B]

Kadir Bekmezci
Adem Koçak
Hakan Arslan
Pekin Kösnek
Mehdi Taouil
Kerem Bülbül
Burhan Eşer
Aatif Chahechouhe
Serdar Özkan
Musa Sinan Yılmazer
Cihan Özkara

[B]Forvet[/B]

Macauley Chrisantus
John Utaka
Ahmet Aras
Batuhan Karadeniz

svsli585858 04.08.2014 13:59

...............korcan...............

Cicinho- costa - ümit - ziya

........adem - kadir ...........

Burhan. - aatıf - serdar(utaka)

......... Chrisantus ............

buraks58 04.08.2014 14:07

[QUOTE=svsli585858;916187]...............korcan...............

Cicinho- costa - ümit - ziya

........adem - kadir ...........

Burhan Aatıf Serdar(utaka)

Chrisantus[/QUOTE]

mevcut kadromuzla benimde kadrom bu olurdu. utaka 11 de olur. tabi toraman da gelirse stoperde ümitin yerine yada önliberoda adem veya kadirin yerine kesinlikle bu kadroya alınacaktır. tarihin en güçlü ve en iyi sivassporu geliyor inşallah...

svsli585858 04.08.2014 14:10

[QUOTE=buraks58;916188]mevcut kadromuzla benimde kadrom bu olurdu. utaka 11 de olur. tabi toraman da gelirse stoperde ümitin yerine yada önliberoda adem veya kadirin yerine kesinlikle bu kadroya alınacaktır. tarihin en güçlü ve en iyi sivassporu geliyor inşallah...[/QUOTE]

Aynen kardeşim bende sana katılıyorum şuan ki mevcut kadroda bu kadroyu tercih ederim ama dediğin gibi toraman ve ön libero gelirse değişir kadro

babapiton 04.08.2014 14:19

Farklı fikirler çıkması açısından yazıyorum,Toraman geldiği taktirde iç sahada denenebilecek bir sistem.

Oyuncular değişebilir Kadir çıkıp Hakan veya Adem girebilir.
Yada Utaka,Crisantus 2lisinden sadece birini kullanıp, Serdar Özkan kanata geçip, Aatif 2.forvet gibi atağa katılabilir.Sadece bir şablo olarak düşünün.

Bu sistemle birlikte ani top kayıplarında hep önde baskı kolay sağlanır hem de geçen sene ofansif beklerimiz nedeniyle verdiğimiz pozisyonlar önlenir.

[B]TOP RAKİPTEYKEN SİVASSPOR[/B]

[IMG]http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1061780_Sivasspor.jpg[/IMG]

[B]HÜCUMDA SİVASSPOR[/B]

[IMG]http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1061779_Sivasspor.jpg[/IMG]

GokhanTurna 04.08.2014 14:35

Toraman transferi olursa ona göre ilk 11 düşüncem. Birde orta sahaya kaliteli bir oyuncu lazım Melo tarzı.

[IMG]http://i.hizliresim.com/PvQv55.jpg[/IMG]

BizeHerYerSivas 04.08.2014 15:04

[QUOTE=babapiton;916191]Farklı fikirler çıkması açısından yazıyorum,Toraman geldiği taktirde iç sahada denenebilecek bir sistem.

Oyuncular değişebilir Kadir çıkıp Hakan veya Adem girebilir.
Yada Utaka,Crisantus 2lisinden sadece birini kullanıp, Serdar Özkan kanata geçip, Aatif 2.forvet gibi atağa katılabilir.Sadece bir şablo olarak düşünün.

Bu sistemle birlikte ani top kayıplarında hep önde baskı kolay sağlanır hem de geçen sene ofansif beklerimiz nedeniyle verdiğimiz pozisyonlar önlenir.

[B]TOP RAKİPTEYKEN SİVASSPOR[/B]

[IMG]http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1061780_Sivasspor.jpg[/IMG]

[B]HÜCUMDA SİVASSPOR[/B]

[IMG]http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1061779_Sivasspor.jpg[/IMG][/QUOTE]

aynen katılıyorum orta sahaya yedek olarak da pekin ve kerem in olmasını tavsiye ediyorum

Sivasli010 04.08.2014 15:10

Korcan

Cicinho - ahmet sahbaz - umit- ziya

Da costa - hakan arslan

Burhan - aatif - utaka

Christiantus

CanKaragoz 04.08.2014 15:41

[CENTER]Korcan

Cicinho - Da costa - Toraman - Ziya

Pekin - Kadir

Burhan - Aatıf - Serdar

Utaka (Chrisantus)[/CENTER]

beko35 04.08.2014 15:54

[IMG]http://www.footballuser.com/1061874/Sivasspor[/IMG]

beko35 04.08.2014 16:08

korcan

cicinho- Da costa- i. toraman- ziya
(ahmet)

kadir- hakan
(musa)

burhan aatıf utaka
(serdar)

chrisantus

hakan367 04.08.2014 16:21

Korcan
Cici costa ümit ziya
Playmaker toraman
Burhan atııf utaka(2.yarı serdar)
Chrisantus

cetinsamet58 04.08.2014 16:36

.....Korcan......
Cicinho....Costa....Toraman.....Ziya
Burhan.......Aatıf.........kadir
Utaka.......Crisantus

ozledımeskıyı 04.08.2014 17:29

-------------------------------------Mert----------------------------------

Cici--------------Da Costa-----------------------Ümit--------------Ziya

--------------------------Kadir-------Baroni------------------------------

-------------S.Özkan--------------Sammir----------------Aatıf--------------

-----------------------------------A.Aras------------------------------

Yedekler Utaka Mehdi Chrisantus Pekin Korcan Toraman Burhan Adem

yedeklere bak be yedek kulüben sağlam olursa zaten rahat izlersin maçı giren adam da çıkan adam da kaliteli oluyor harika kadro [B]MESELA YANİ[/B]

Rıdvan1 04.08.2014 17:31

[img]http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1061976_Sivasspor.jpg[/img]

hüso58 04.08.2014 18:40

Korcan
Ziya ümit costa cicinho
Serdar burhan toraman aatıf
Utaka christantus

cemahmety 04.08.2014 18:53

[url]http://www.footballuser.com/post/team/130382/Sivasspor[/url]

by_romantic 04.08.2014 19:00

?...................... Korcan
Cici. Toraman. Costa. Ziya
?.................hakan. Kadir
Burhan. Atıf
Utaka
chris

Oyunun gidişatı na göre atıfı utakanın yerine alır oyuna serdar ı alırım

cemahmety 04.08.2014 19:05

bence ideal kadromuz

Korcan

CİCİNHO DA COSTA ÜMİT ZİYA

TORAMAN ADEM

BURHAN AATIF SERDAR ÖZKAN

UTAKA

Bu kadroda serdar özkan veya burhanın formsuzluk durumuna göre kadroda Utaka kanatlara çekilip forvete Batuhan veya Cristanus denenebilir veya Toraman Adem ikilisinin form durumuna göre Hakan Arslan, Musa Sinana forma verilebilir. kart cezası durumları stoperlerimiz için oluşursa toraman defansa çekilip yerine Mehdi Hakan Arslan Musa Sinan 3'lüsünden birisi oynmatılabilir. Şuan kadromuza baktığımız zaman gerçekten de haber içinde yorumda yazılan gib süper lig tarihimizin en çeşitli ve derinlikli kadrosuna sahibiz şu kadroda sadece Ziya ve Korcanın alternatifi yok gibi görünüyor ama Zİyanın yerine serdar Özkan'a bile çok zorda kalırsak görev verilebilir bence. Yabancı kaleci arayışları sürüyor mu bilmiyorum ama Korcan'a alternatif olacak yerli veya yabancı farketmez ama bir en azından Korcan kalitesinde bir oyuncu bulmak zorundayız. Geçen seneki Mahmut Bezgin faciasını yaşamamak için ligi iyi bilen ve yüksek tecrübede bir kaleci almak çok mantıklı olacaktır bence, kadro genişliği oluşmuş durumda bu kadroda artık bu saatten sonra her oyuncu üzerine düşeni yaparsa ve tabiki teknik ekip de üzerine düşeni yaparsa eminim ki bu sezonu rahatlıkla ilk 4 sırada bitiririz

apollo58 04.08.2014 19:11

KORCAN

CİCİNHO DA COSTA ÜMİT ZİYA

KADİR HAKAN

BURHAN AATIF UTAKA

BATUHAN

4eylül 04.08.2014 19:36

[QUOTE=CanKaragoz;916202][CENTER]Korcan

Cicinho - Da costa - Toraman - Ziya

Pekin - Kadir

Burhan - Aatıf - Serdar

Utaka (Chrisantus)[/CENTER][/QUOTE]

işte benimde onbirim pekini onbire koyan arkadaşım doğru karar vermiş ulusal bir kanaldada pekini övgüyle bahsettiler

PETKOVİC 04.08.2014 20:11

Transfer-Cicinho-Costa-Toraman-Ziya-Kadir-Transfer-Serdar-Burhan-Aatıf-Utaka

sebasteia 04.08.2014 20:34

[QUOTE=sebasteia;916103]farkında mısınız bilmiyorum, geçen yılın başarılı kadrosundan sadece aydın'ı kaybettik. da costa büyük ihtimalle gider diyorduk, ki o da gitmedi, kalmayı tercih etti ve hatta sözleşmesini uzattı.

geçen yılın başarılı kadrosunu bozmadan, bu yıl yapılan süper transferler var. batuhan, musa sinan, serdar özkan, crisantus ve diğer gençler... bugün yapılan ibrahim toraman transferi de bence baklava üstü dondurma!

eğer bir de orta saha transferi yapılırsa, bu yıl kesinlikle şampiyonluk yarışında varız derim. müthiş bir kadro derinliği elde ediyoruz.[/QUOTE]

dün başka bir forum başlığında bunları yazmıştım. hakkaten 10 yıllık süper lig tarihimizde (10. yılımıza girerken) en güçlü, en alternatifi bol ve en iddialı sezonumuza başlıyoruz diyebiliriz.

Allah nazarlardan korusun, sakatlık, kaza vermesin. eldeki futbolculardan iki tane ilk 11 kurulabilir. burada kadroya giremeyen futbolcularımıza sabırla çalışmak ve ihtiyaç duyulduğunda mücadeleye hazır olmak düşüyor. önemli olan başarılı olan ekibin bir parçası olabilmektir. bu takımda elbette lig maçları olacak, kupa maçları olacak. bu maçlar esnasında kart cezalıları olacak, Alla vermesin ama sakatlıklar olacak. her bir futbolcu bizim için çok önemli ve çok kıymetli.

zorlu yolculukta sağlam adımlarla şampiyonluğa yürüyeceğiz inşallah. şampiyonluk derken boş yere konuşmuyorum, Allah biliyor bu sene gerçekten takıma karşı büyük bir güven duyuyorum.

yukarıda da dediğim gibi iki tane iyi ilk 11 kurulur, ancak benim klasik 4-4-2'de ideal 11'im şöyle: (tabi rakibin durumuna, maçın içeride, dışarıda olmasına göre eldeki imkanlarla çok farklı varyasyonlar denenebilir.)

----------korcan-------------

cicinho - da costa - ümit - ziya

burhan - kadir - atıf - serdar

------utaka - batuhan--------

34MUAMMER58 04.08.2014 20:58

[B] YENİ KALECİ[KORCAN]

CİCİNYO DA COSTA ÜMİT ZİYA

İ.TORAMAN KADİR

BURHAN ATIF SERDAR [Musasinan]

UTAKA (Chrisantus)

[/B]

tanju_58 04.08.2014 21:51

Korcan
Cicinho
Costa
Ümit
Ziya
Adem
Kadir
Burhan
Hakan
Aatıf
Utaka

Eldeki kadroyla büyük ihtimal ideal kadro bu oyunculardan oluşacak ancak
henüz gözle görülür ilk 11 de geçen seneden farklı banko oynacak transfer yapılmadı.Yapılan transferler bana göre yedek kulübesini güçlendirmiştir.ilk 11 de banko oynayabilecek transferler yapılmalı.özellikle kale ve defans bölgesine büyük önem verilmeli.Unutmayalım geçen sezon bu defansla ençok gol yiyen 2.takımız. Korcan kalede güven vermiyor yerine Mert yada Ertuğrul olabilir.Cicinho geçen seneki performansını yakalayabilirmi muamma.Costa kırmızı kart hastası.Ümitte güven vermiyor.bunlara alternatif düşünülebilir.

sivaslımuho 05.08.2014 11:51

Korcan

Cicinho - Toraman - Ümit - Ziya

Da Costa

Burhan - Aatıf - Serdar

Utaka - Chrisantus

Arkadaslar Da Costa'nın asıl mevki ön libero , Utaka - Chrisantus iyi bir ikili olacaklarını düşündüğum icin ikili forvet en yararlisi olur :)

cemahmety 05.08.2014 12:04

Arkadaşlar her ne olursa olsun bu saatten sonra Toraman takımımızın bir oyuncusu ve bize onu desteklemek düşüyor. Toraman uzun süredir forma giymiyor ama umarım kendini hazır tutmuştur. Hazır bir Toraman çok işe yarar. Ön libero oynayabilirken Cicinhoya ve stoper hattına alternatif olabileceğinden çok iyi bir transfer oldu. Tek kritik nokta hazır ve yüksek performansta olması

68yasar58 05.08.2014 12:40

Bayramda burda bulunmadığım ve internetede giremediğimden dolayı,Bu sitede ve heryerde yiğido olan herkesin Geçmiş bayramını tebrik eder,
Sivassporumuzun herzaman başarılı olmasını dilerim.

Korcan
Cicinho Da Costa Ümit Ziya
Kadir(İbrahim) Pekin
Burhan Atıf Utaka
Chrisantus

Zengin kadro derinliğimizle gayet güçlü bir takımımış oluştu diye seviniyorum.
Bu kadroyu oluşturan yönetimede teşekkürler.

GurbetciYigidom 05.08.2014 13:05

[QUOTE=Rıdvan1;916212][img]http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1061976_Sivasspor.jpg[/img][/QUOTE]

Yaklasik benim de düsündüm Kadro buna yakin
ß

34yigido34 05.08.2014 14:48

mert
cicinho costa toraman ziya

cristian adem

burhan aatıf utaka

macauley

biz bu kadroyla şampiyonluga oynarız bence:D

umitfidan 05.08.2014 14:54

[QUOTE=34yigido34;916281]mert

cristian adem

burhan aatıf utaka

macauley

biz bu kadroyla şampiyonluga oynarız bence:D[/QUOTE]

daha alınmayan adamları da kadroya koymuşsun :) baroni ve mert henüz belli değil

Ahwettt 05.08.2014 14:54

[QUOTE=34yigido34;916281]mert

cristian adem

burhan aatıf utaka

macauley

biz bu kadroyla şampiyonluga oynarız bence:D[/QUOTE]

Hemşerim bu yıl ilk onbirde oynayacak yabancı sayısı 5 :))

umitfidan 05.08.2014 15:06

kim oynar, nasıl bir sistem olur saha da kestirmek zor ama başarının geleceği kesin. Kadro yazmayı başaranlara helal olsun :) ben denedim olmuyor o kadar oyuncunun içinde kimi oynatırdım seçemedim. Allah carlos hocamıza sabır versin :) en son böyle derin bir kadromuz olduğunda şampiyonlar ligine gitmiştik şimdi hedefimiz yine şampiyonluk olmalı.

Murad_Kelleci58 05.08.2014 17:20

Bu kadrodan 11 yapmak zor olacak.. RC'nin işi geçen yıldan daha zor (!) olacak..

KALECİLER : Korcan - Deniz - Yeni Transfer

SAVUNMA : Cicinho - Da Costa - Toraman - Ziya - Abdurrahman - Ümit - Ahmet Şahbaz - Berk -

ORTA SAHA : Yeni Transfer - Kadir - Adem - Mehdi - Hakan - Serdar - Aatıf - Burhan - Musa Sinan – Pekin – Kerem
FORVET : Chrisantus – Utaka - Ahmet Aras - Batuhan - Cihan

umitfidan 05.08.2014 19:02

[QUOTE=Murad_Kelleci58;916289]Bu kadrodan 11 yapmak zor olacak.. RC'nin işi geçen yıldan daha zor (!) olacak..

KALECİLER : Korcan - Deniz - Yeni Transfer

SAVUNMA : Cicinho - Da Costa - Toraman - Ziya - Abdurrahman - Ümit - Ahmet Şahbaz - Berk -

ORTA SAHA : Yeni Transfer - Kadir - Adem - Mehdi - Hakan - Serdar - Aatıf - Burhan - Musa Sinan – Pekin – Kerem
FORVET : Chrisantus – Utaka - Ahmet Aras - Batuhan - Cihan[/QUOTE]

toraman ortasaha da oynuyor bence artık ortasaha beklemek boşa olur ve cihan forvet değil sağ kanat oynuyor(carlos hatta geçen sene sağbek oynatmıştı)

eyuphulagu 05.08.2014 21:11

Korcan(Ertuğrul)-Cicinho(İ.Toraman-Abdurrahman)-Da Costa(Ahmet)-Ümit(İ.Toraman)-Ziya(Berk)-Kadir(Pekin-Kerem)-Yabancı Orta Saha(......)-Atıf(Musa Sinan)-Burhan(Serdar)-Cristiantus(Utaka)-Batuhan(Ahmet Aras)

sebasteia 05.08.2014 21:35

bu sene sivasspor'u rahmetli maykıl kral gibi keyifle izleyeceğiz inşallah ;)

[IMG]http://i.imgur.com/agJIP.gif[/IMG]

dogan5880 05.08.2014 21:42

kadroda eger kalecı alınırsa korcan. kesık yer.adem kadır.umıt bu 4 lu yuzde 90 kesık yıycek

psychology58 05.08.2014 22:15

[B]Bu sezon o kadar alternatifli kadromuz oldu ki kadro yapmak çok zor. Mesela İbrahim Toraman stoperde değerlendirilmek istenirse Ümit kesik yer, orta sahada değerlendirilmek istenirse Adem-Kadir ikilisinden biri kesik yer ki bence bu isimde Kadir olacaktır. Çünkü Roberto Carlos'un Adem'i daha çok beğendiğini düşünüyorum ama ben olsam şu oyuncular arasında Kadir'den asla vazgeçmezdim, her ne kadar top kayıpları olsa bile orta sahanın dinamosu ve onun olmadığı maçlarda ki oyunumuz da aşikar. Utaka forvet yada sol açık oynayabilir. Eğer sol açık oynarsa yeni transferimiz Chrisantus forvet oynar yada orta sahaya yabancı transferi yapılırsa belki de Chrisantus yerine Ahmet yada Batuhan'dan biri oynayabilir forvette kontenjan dolayısıyla. Ahmet ve Batuhan forvette yetersiz görülürse ve kontenjan dan dolayı Utaka forvete konulup Serdar Özkan sol açık oynayabilir. Yani oyuncuların form durumları ve ön liberoya alınacak yabancı bir oyuncu transferde hem oyuncuların oynayacakları mevkiyi hem de bazı yabancı oyuncuların zaman zaman kulübeye çekilmesine neden olabilir. Roberto Carlos'un işi bu yüzden bu sene zor olacak ama kadro da alternatifin bol olması, kulübemizin güçlü olması bizim lehimize bir durum. Maç izlerken kulübede maçın kaderini değiştirecek oyuncularımızın olması bizim daha rahat olmamızı sağlayacaktır. Eğer Roberto Carlos forma dağıtımı konusunda adaletli olursa kazanan Sivasspor olacaktır. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38.