SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aydın Sivas'a Dönüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38199)

SivasSpor.Com 25.08.2014 07:34

Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44534&token=41297[/IMG]

Geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan, ancak UEFA'dan 1 yıl men cezası aldığı için Avrupa kupalarına katılamayan Sivasspor'da transfer yeniden hız kazandı.

Teknik direktör Roberto Carlos’un isteği doğrultusunda Serdar Özkan’la yollarını ayıran Yiğidolar’ın Bursaspor’un kadro dışı bıraktığı Aydın Karabulut’la ilgilendiği ifade edildi. Sezon başında Kırmızı-Beyazlı takımdan ayrılıp, 400 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Timsah’a imza atan 27 yaşındaki futbolcunun yeniden eski kulübüne yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

Roberto Carlos’un takıma dönmesi yönünde rapor verdiği Aydın için başkan Mecnun Otyakmaz’ın Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’yla bizzat görüşeceği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in sakatlığı gerekçesiyle kadroda düşünmediği Aydın, kadro dışı kaldıktan sonra Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor’la da ismi anılmıştı.

Bursaspor’da kadro dışı kalan ve çalışmalarına altyapı futbolcularının idman yaptığı Vakıfköy Tesisleri’nde başlayan Aydın Karabulut’un birkaç gündür kendisine verilen programa uymadığı ortaya çıktı. Yeşil-Beyazlı idarecilerin antrenmanlara çıkmayan deneyimli oyuncu hakkında yasal işlem yapacağı bildirildi. Noter tespiti yaptıran yönetimin, Aydın’a para cezası vereceği öğrenildi.

Bu arada Cumhuriyet Kupası’nı Mersin İdmanyurdu’na kaptıran Sivasspor’da teknik direktör Roberto Carlos’un öğrencilerini sert bir şekilde uyardığı ifade edildi.

Besyo_cu 25.08.2014 08:02

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[B]Ayıptır be Aydın'ı ???????

Ligin son maçından önce ki Akhisar maçında hususi sarı kart görerek son maç olan Karabük maçında oynamadı ve takımımız UEFA yolunda kenetlenip konsantre olduğunda Aydın daha başkan olmamış Bursaspor başkan adayının seçim mezesi olmuştu.

Profesyonel futbolcu kim daha fazla verirse gidecek ona sözüm yok ama Sivasspor'da da karakter olmalı biraz daha fazla para verdiği için hayalim Bursaspor diye açıklama yapan bir oyuncuyu takıma kazandırmak çok büyük hata olur.

Eğer bu transfer gerçekleşirse Aydın 4 Eylül'de sahaya çıkamaz, bu karakterdeki oyuncuyu bu taraftar kabullenmez, Yönetim Rıza Hoca gittiğinden beri saçma transferler yapıyor şimdi de en büyük hatayı yapmak üzere...[/B]

aozdemir 25.08.2014 08:22

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[B]böyle karaktersiz bir oyuncuyu almak büyük hata olur. taraftar bunu kabullenmez. [/B]

Serdar63972 25.08.2014 08:24

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Bizi istemeyeni biz hiç istemiyoruz...

serserilerin_prensi 25.08.2014 08:51

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Karakter yoksunu bir adamın hangi yüzle gelip tekrardan sivasspor da forma giymesini kabullenemem saçma saygısızlık terbiyesizlik hem sivasspor a hem bu takıma gönül vermiş taraftara hem de canla başla savaşan yürekli futbolcularimiza. Takımda otorite kalmaz herkes düşünür ki sivas kimsesiz babası ne olursa olsun bu takim bana sahip çıkar der bence

34MUAMMER58 25.08.2014 08:59

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[B]PROFESYONELLİKTE kırgınlık küskünlük olmaz,takımın kanatları yok,kanatsız uçak yada tek kanatlı uçak ,uçarmı?serdar özkandan çok ümitliydim gitti ,musa sinanı seyredemedik,bence oda çok iyi ancak ,aydının oynamadığı haftalarıda hatırlarsak çokda başarılı grafik çizdiğimiz söylenemez,yerli kanat oyuncularıda hepsi takımını buldu ,bursaSpor yönetimiyle anlaşıp,aydınında 2 3 yıl kafası rahat olsun diye enaz 3 yıllık anlaşılmalıdır,bunu aydını çok sevdiğim için değil sivassporun menfaatleri doğrultusunda istiyorum,karakter meselesine gelince bu şehirde okadar çok karaktersiz varki ,aydın onların yanında melek kalır,kendiside takımsız kalmaz zaten ,sivassporda kanatsız kalmaz ,macera aramaya gerek yok, takım kötü s.o.s veriyor ,bu halimizle ancak 3 5 takıma diş geçirebiliriz ,aydınla geçen sezonki gücümüzü yakalarız,kaleci ve ortasahada alındımmı sivasspor gümbür gümbür yoluna devam eder[/b]

adres58 25.08.2014 09:05

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Seciye açısından sorunlu bir topçunun artık bu saatten sonra eski kulübüne dönmesi taraftarlar tarafından hoş karşılanmaz. Bizim şu anda Aydın tarzında bir futbolcuya ihtiyacımiz var, ancak ilkelerimiz bunun çok önünde olması gerekiyor. Kulüp yönetmek ve onu yıllarca ayakta tutmak çocuk oyuncağı değil... Aydın Karabulutun bu takımdan nasıl kaçarak gittiğini 315.000 nufuslu Sivas şehri cok iyi biliyor. Aydin Karabulut şunu unutmasinki milli takima sivasspor sayesinde secildi, Vefa bu degildir. Vefa ogrenmek istiyorsa nadir bir örnekle Pedriel Suarezin sahaya adım atmasina baksin...

Ben bir taraftar olarak şiddetle karsiyim...

68yasar58 25.08.2014 09:10

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Sivassporumuza gelmeden önceki durumu belliydi, Azcık yıldızı parladı diye bizi istemedi gitti, bizde kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ettik. Şampiyonluk yaşatacağını bilsem dahi böyle karakterde birinin takımda olmasını şahsen istemem.

skep06 25.08.2014 09:16

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Solda Ziya-Aydın-Aatıf,
Sağda Cicinho-Burhan-Aatıf üçlü oyunları için Aatıfın 4-2-3-1 in forvet arkasında oynaması gerekli.
Ayrıca yine tek forvette çok iyi verim aldığımız Utakanın yerinde oynayabilmesi için muhakkak iyi bir sol açık almamız gerekir.
Yanlışları ve hataları olsa da geçen yıl takımı tanıyan ve verimli olan Aydın geri alınırsa bence çok isabetli olur.

DoomsDay58 25.08.2014 09:33

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Yaptıkları kabul edilebilir değil ama şuanki ihtiyacı göz önünde bulundurunca Aydın'ın dönmesi işimize gelir. Utaka bu yıl forvette harika işler yapacak gibi lakin sol açıkta oynayacak oyuncu olmazsa Utaka oraya geçecek ve daha az gol atacak. Bu şartlarda Aydın takıma çok faydalı olur ama......

Ahmet Ateş 25.08.2014 09:51

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Değerli Arkadaşlar

Aydın Sivasspo2rda oynar iken bir bomba idi. Ne yazık ki çoğu maçlarda bize zararı olan bir bomba. Ne gariptir ki yıl boyu bizi tahrip eden bu bomba geçen sene sonlarına doğru rakipleri tahrip etmeye başladı. Yıl boyu bizi yakarken niye son 5-6 maçta rakipleri yakmaya başladı Aydın Beyefendi?

Çünkü 0 5-6 maç gelip geçtiğinde, yani lig bittiğinde taliplisi çok olacak, belki de kapağı tekrar dört büyütülmüşlerden birine atacaktı. Nasibine Bursa çıktı. O da iyiydi ve Aydın kapağı Bursa'ya attı. Devran dönüp karşısına Şenol Güneş çıkınca da şafak attı.

Olanlar bu, tekrar almayı düşündüğümüz zavallının karakteri bu, takıma faydası ise isteğine bağlı. Böyle bir futbolcu bırakın tekrar dönmeyi, Sivas'a maça bile gelemez. Çünkü bize karakterli, her maçta savaşan, canını dişine takarak oynayan adam gibi futbolcu lazım.

4eylül 25.08.2014 10:11

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
sivasspora gelmemesi onun için hayırlı olur çünkü yapacağı her yanlış hareket prostolara neden olacak

subasi29 25.08.2014 10:39

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Biraz Hint kumaşı gibi oldu ....

existence 25.08.2014 10:48

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Gelmemesi daha iyi olur bence. Ona verilecek parayı onun mevkiinde oynayacaklara zam olarak versinler. Aydın öyle ahım şahım futbolcu değil ki. 10 kez çalım atar 2 sinde geçer herkes onu konuşur. Kaptırdığı 8 topu ne yapacağız ?

58YIGIDO58 25.08.2014 10:53

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Ben olsam almazdim, sen takimini yüz üstü birak git sonra yeniden gel.

O zaman soruyorum:
Neden gittin Aydin ve simdi neden geri geliyorsun ?

58YIGIDO58 25.08.2014 10:56

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[QUOTE=adres58;917663]Seciye açısından sorunlu bir topçunun artık bu saatten sonra eski kulübüne dönmesi taraftarlar tarafından hoş karşılanmaz. Bizim şu anda Aydın tarzında bir futbolcuya ihtiyacımiz var, ancak ilkelerimiz bunun çok önünde olması gerekiyor. Kulüp yönetmek ve onu yıllarca ayakta tutmak çocuk oyuncağı değil... Aydın Karabulutun bu takımdan nasıl kaçarak gittiğini 315.000 nufuslu Sivas şehri cok iyi biliyor. Aydin Karabulut şunu unutmasinki milli takima sivasspor sayesinde secildi, Vefa bu degildir. Vefa ogrenmek istiyorsa nadir bir örnekle Pedriel Suarezin sahaya adım atmasina baksin...

Ben bir taraftar olarak şiddetle karsiyim...[/QUOTE]

Aynen adres58 abi bende karsiyim bizi yüz üstü birakti gitti oda en onemli macimiz vardi Karabük maci o macdan 1 puan bile alsak avrupaya gidecektik.
Aydinin eksikligide o macda cok belli olmustu.

Simdi kesinlikle gelmesin diyorum.

gogohan 25.08.2014 11:19

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Son maça çıkmamak için sarı kart alan ve Bursa Başkanlığına aday olan vatandaşla "karaktersizce" pazarlığa kendini koymuştur. Böylesi karakterlerin Sivasta olmasını istemeyiz. Eğer yönetim alırsa o da onların karakter anlayışıdır.

noname87 25.08.2014 11:23

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Madem bu adam bu kadar iyiydi de neden Bursa'da kadroya bile giremedi diye insan sorar.:mad:

Burak Çimen 25.08.2014 11:30

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[B]Sezon içinde Aydın' ı çok seviyordum fakat son haftalarda taraftara yönelik yaptığı hareketler, onun üzerine lig bitmeden Bursaspor' a imza atması beni ondan çok soğuttu. Gelmesi pek hayırlı olmaz gibi. Yarın birgün yeniden satabilir bizi.[/B]

Gangstayigido 25.08.2014 11:41

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Aydinla ne diye uğraşıyor yönetim gitsin turgut doğan şahini alsın yada biraz paraya kıyıp anadoludan yada avrupadan iyi bir yerli bulsunlar. Doğa olayina döner her maç istenmeyen ve istiklanan bir futbolcu olur.
Buraya yazıyorum aydın kendi kariyerini kendisi bitirdi

ressam58 25.08.2014 11:46

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Adamın ilk görüştüğü Sivasspor oldu....
Ve yönetim istemedi olmadı......
ne yani profesyonel futbolcu bu ağlayacak mıydı kalayım diye???
Boş laf konuşmayın !! Maça gelmiyorsunuz işkembeden sallıyorsunuz.....
kaç kombine satıldı???
gelecekse de gelsin bence bizim yararımıza olur! Ama bizde bunu anlayacak taraftar yok ki!!! Anca sataşma anca bol keseden atma!!!
Üstünüzdeki fener Galatasaray formasını atın sonra yorum yapın...

ihtiyar yiğido 25.08.2014 11:51

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[B][I]Aydın, Sivasspor'dan etik olmayan bir şekilde ayrılarak, hem karekterini yansıttı, Hemde Aydın'ı Aydın yapan, Sivasspor'un kapısını kapatarak, Sivasspor'a, Sivasspor yönetimine, Sivasspor'a gönül vermiş taraftarına karşı büyük bir vefasızlık örneği sergilemiştir, bu saatten sonra böyle bir adamın tekrar kulübe kabul edilmesi, Sivasspor'un ahlaki değerleri ile çelişir ve Sivasspor'a fayda yerine zarar verir.
Aydın'a ihtiyacımız var gelsin diyenlere, bende canı gönülden sevdiğim, Sehrimin takımı, şehrimin markası, şehrimin insanlarını bir sevgide birleştiren Sivasspor, etik olmayan bir şekilde şampıyon olacağına, şerefiye küme düşmesini tercih ederim diyorum. [/I][/B]

sirseri58 25.08.2014 12:38

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
kım ne derse desın aydın bu takıma lazım arkadaş

sirseri58 25.08.2014 12:40

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[QUOTE=ressam58;917700]Adamın ilk görüştüğü Sivasspor oldu....
Ve yönetim istemedi olmadı......
ne yani profesyonel futbolcu bu ağlayacak mıydı kalayım diye???
Boş laf konuşmayın !! Maça gelmiyorsunuz işkembeden sallıyorsunuz.....
kaç kombine satıldı???
gelecekse de gelsin bence bizim yararımıza olur! Ama bizde bunu anlayacak taraftar yok ki!!! Anca sataşma anca bol keseden atma!!!
Üstünüzdeki fener Galatasaray formasını atın sonra yorum yapın...[/QUOTE]
helal olsun kardesım

PETKOVİC 25.08.2014 12:49

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
ya şimdi burdan hepiniz sallıyosunuz ama aydın geldiginde adım gibi eminim ki yine bagrınıza basacaksınız büyük konusmayın bosuna türk insanı böyledir :) bayern münih taraftarı neueri schalkedeyken hareket cekti diye hala istemiyolar biz onlar gibi olamayız

Divriği58 25.08.2014 13:05

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[B][I]Aydın'ın takıma dönmesınde herhangi bir sorun olacagını sanmıyorum.
Hatta Aydın'ın taraftara kendısini affettirmek için daha fazla mücadele edecektir. Bence aydın gelmeli hem takımı tanıyanda bır ısım yenı gelıcek futbolcu takıma ısınması ıcın zaman gecebılir..[/I][/B]

oguzhan_1616 25.08.2014 13:07

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Nedir ki bu sinir bu öfke... Ben gelmesinden yanayım.

yigido yakup 25.08.2014 13:35

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
aklim yetmiyor bir Pedriel suarezi bir Bilicayi bir Mehmet Yildizi görüpte Aydin i konusmak bana iskence geliyor

Formayi giyerse bizden olmayan bir yabanci gibi görürüm

Gönül umduguna küsüyor bizde Aydindan bir sivasli gibi davranmasini bekledigimizden hayal kirikligi ve öfke icindeyiz.

hicbir oyuncu bizden bu sekilde ayrilmamisti dönüsünde hic bir oyuncuya olmayan karsilama ve tepki olmasi normaldir.

kiNgSiZe58 25.08.2014 13:39

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[QUOTE=Besyo_cu;917645][B]Ayıptır be Aydın'ı ???????

Ligin son maçından önce ki Akhisar maçında hususi sarı kart görerek son maç olan Karabük maçında oynamadı ve takımımız UEFA yolunda kenetlenip konsantre olduğunda Aydın daha başkan olmamış Bursaspor başkan adayının seçim mezesi olmuştu.

Profesyonel futbolcu kim daha fazla verirse gidecek ona sözüm yok ama Sivasspor'da da karakter olmalı biraz daha fazla para verdiği için hayalim Bursaspor diye açıklama yapan bir oyuncuyu takıma kazandırmak çok büyük hata olur.

Eğer bu transfer gerçekleşirse Aydın 4 Eylül'de sahaya çıkamaz, bu karakterdeki oyuncuyu bu taraftar kabullenmez, Yönetim Rıza Hoca gittiğinden beri saçma transferler yapıyor şimdi de en büyük hatayı yapmak üzere...[/B][/QUOTE]
Herzamanki gibi mükemmel bir yorum olmus. Tesekkürler abi

babapiton 25.08.2014 13:45

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Bursa'ya gitmesi hiç sıkıntı değil profosyonel futbolcu fazla parayı verene gider. Kafamı kurcalayan Bursa'nın seçimden önce yetişmek için protokol imzalamak için Karabük maçından önce bilerek sarı kart görüp,cezalı duruma düşmesi bence Aydın'ın bize yaptığı tek yanlış.

Ama biliyorumki gelirse faydalı olacak,çünkü futbol oynamak istiyor.geri gelmesi pişman olduğunu gösterir iyi niyetli şekilde çalışırsa olanlar unutulur gider sonuçta adam orda A2 takımıyla antremana çıkar 1.6 milyon euro ücretini alır yatardı adam futbol oynamak istiyor büyük ihtimal bize 1 milyon euro'nun altında bir değere gelecek.Sivasspor menfaatleri için gelmesi taraftarıyım.

58 Amsterdam 58 25.08.2014 13:53

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Bedava gelirse gelsin ama taraftar affetmez bence

34MUAMMER58 25.08.2014 14:07

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[b]AYDIN babamın oğlu değil gelirse başımın üstünde yeri var,gelmezsede yolu açık olsun,millet etik ustası olmuş,şurda kaçkişi 5 tl vermek için msajattı,yada sivasspor gününe gecesine katıldı,aydını karaktersizlikle ,etiksizlikle suçlayanlar önce kendi şehrinin milletine bakacak ne kadar karakteri var ,kendi sahasında fb ,gs ,bjk maçlarında rakip trübünleri dolduranlar,ekmek yediği şehrin takımın futbolcularına küfredenler,ettirenler,50 tl kazanmak için biletini rakip taraftara satanlar etik oluyor ,karakterli oluyorda,ücretine zam isteyen ,istediği parayı alamadığı için daha fazla paraya bursaya imza atan aydın etik olmuyor hemi,karaktersiz oluyor hemi,araDAKİ fark 800 bin € 2.5 trilyon tl bu paraya sivasın milleti, değil sivassporu, sülalesini bile satar :mad:,adam sivassporla masaya oturmuşmu ,oturmuş anlaşamamış,bursaya gitmiş,ordada şenol güneş istememiş ,şu anda boşta ,sivası kötülememiş,taraftara küfretmemiş,küfür yemiş sesini çıkartmamış,aydın gelipte şampiyon olacağımıza küme düşelim diyenler gibi 2. 3. takımım yok benim ,bu takımın süper lige çıkmasını 35 yıl bekledim,tek süper lige çıksında kolumun tekide kopsun diye hasretle özlemle bekledim,bu takım küme düşmez düşmesinede,bi gossonun boşluğunu dolduramayan ordu düştü,veboyu satan holmeni satan ibb düştü,yiğit gökoğlanı holoskoyu satan manisa düştü ,1 futbolcu yüzünden takım düşermi düşer örnekleri var,alınsın aydından iyisi eyvallah derim,yok işte ,önemli olan sivassporun menfaatleridir,gerisi teferuattır [/b]

Ozan5858585858 25.08.2014 14:19

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Sivasspor'un şu an alabileceği en iyi oyuncu, bu kulübe gönülden bağlı biri değil profesyonel bir futbolcu, yanlışlar yapılmış kızgınlıklar olmuş olabilir, bunlar ayrı, gelir profesyonelce işini yapar para kazandığı yere katkı sağlar, mutlaka transfer edilmeli.

Ozan5858585858 25.08.2014 14:20

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Şu an Aydın'dan daha iyi bir oyuncuya kulübün gücü yetmez, çoğu takım kadrosunu kurdu ligi bekliyor, mutlaka ve mutlaka Aydın transfer edilmeli.. Çok katkı sağlar takıma..

beko35 25.08.2014 14:24

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Tilki'nin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış. :D

ozledımeskıyı 25.08.2014 15:09

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Cumhuriyet kupasındaki futbolu ve yönetimin artık delirten basiretsizliğini düşününce dönmesi taraftarıyım takımın sezon içünde alacağı farklı yenilgiler gözümün önüne geliyor şimdiden korkuyoruz

ozledımeskıyı 25.08.2014 15:11

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
Toraman ı affeden taraftar Aydın'ı her türlü affeder.

Divriği58 25.08.2014 15:17

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[QUOTE=ozledımeskıyı;917748]Toraman ı affeden taraftar Aydın'ı her türlü affeder.[/QUOTE]

[B][I]Aydın ibo'dan kat kat daha iyi. [/I][/B]

poyrazer5858 25.08.2014 15:30

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
sivassporun geçen seneki başarısında aydın ın katkısı çok büyüktü.
transfer döneminde yaptığı etik dışı olsa da gönlüm tekrar dönmesinden yana.
tahmin ediyorum kendisi de sivasspor dan ayrıldığı için pişmandır.

SONMEZ 25.08.2014 15:52

Cevap: Aydın Sivas'a Dönüyor
 
[B]Bir söz vardır:
"Çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekebilir...!!!"[/B]
.
.
.


WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005