SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yönetimden Transfer(!) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38229)

poolat58 02.09.2014 00:43

Yönetimden Transfer(!)

Geçen sezon devre arasında yapılan hatalar 1
yıllığına daha Sivasspor'da.

Diğer takımların transferlerle güçlenip, bizim
nispeten güçsüzleşmemiz Sivasspor'da.

İstediği oyuncuların alınmayıp yönetimle arasında
soğuk rüzgarlar esen Carlos Sivasspor'da.

Elek altı beleş veya ununu elemiş eleğini aşmış
oyuncular Sivasspor'da.

Hiçbir takımda dikiş tutturamamış bir oyuncu
Sivasspor'da.

Geçen sezonki her maça çıkan yorgun, bıkkın ilk
11 Sivasspor'da.

Oyuna alınıp maç çevirecek, oyunun gidişatını
değiştirek tek bir futbolcu bulunmayan yedek
klübesi Sivasspor'da.

Vizyonsuz, hedefsiz politikalar Sivasspor'da.

Klübe giren onca gelirin nereye gittiği sorusu
Sivasspor'da.

Kısacası Carlos gibi bir Dünya Starını getirip adam
akllı tek transfer yapamayan yönetim
Sivasspor'da.

Teşekkürler yönetim bizleri ihya ettin!!! Bu sezon
Allah bizlere ve Carlos'a sabırlar versin.

furky.b 02.09.2014 01:04

Cevap: Yönetimden Transfer(!)

Serdar özkani alip ondan sonra serbest birakan da Sivassporda!
Yerine transfer yapmayan da Sivassporda!
Eneramo, Erman gibi futbolcularin gitmesine göz yumanda Sivassporda!
Stadin kapasitesinin dusurulmesine ve yanlis cati kaplamasina ses cikarmayan yönetimde Sivassporda!!!

Thai 02.09.2014 01:16

Bir ön libero olsa idi çok iyi olurdu ancak Toraman da bu işi yapabilir. Aceleye gerek yok. Geçen yılın gol kralı ve asist kralı hala bizde, bunu unutmamak gerekir. Forvete yeteri kadar takviye oldu, Batuhan iş yapabilir aslında çok yetenekli. Servet gibi onu da milli takıma taşıyabiliriz. Onun da çalışması gerek, aklını başına alması gerek. Sercan sadece hızıyla oynayan bir oyuncu iken Batuhan kafa, fizik gücü ve tekniği çok iyi olan bir oyuncu yeterki istekli ve çalışkan olsun.

poolat58 02.09.2014 02:32

[QUOTE=Thai;918865]Bir ön libero olsa idi çok iyi olurdu ancak Toraman da bu işi yapabilir. Aceleye gerek yok. Geçen yılın gol kralı ve asist kralı hala bizde, bunu unutmamak gerekir. Forvete yeteri kadar takviye oldu, Batuhan iş yapabilir aslında çok yetenekli. Servet gibi onu da milli takıma taşıyabiliriz. Onun da çalışması gerek, aklını başına alması gerek. Sercan sadece hızıyla oynayan bir oyuncu iken Batuhan kafa, fizik gücü ve tekniği çok iyi olan bir oyuncu yeterki istekli ve çalışkan olsun.[/QUOTE]

Bırak kardeşim Allah aşkına, geçen antreman gittik adam hocaya yalakalık yapan yağcı öğrenciler gibi sürekli yöneticilerin yanında ortalıkda boşboş dolanıyor. iki koşuyor ondan sonra saktlık ayağına antremanı bırakıyor. Geldi geleli daha antreman maç kadrosuna girmişliği yok. Bir sürü fazla kilosu var. Bunları çalışmadan nasıl eritecek ne zaman maç oynar hale gelecek ölme eşşğim ölme.

HALIL 02.09.2014 03:15

affedersiniz ama her sene ayni muhabbetti yapan taraftar'da sivasporda !

buna bende dahilim hemen alinmayin

Zaralı5858 02.09.2014 03:52

4 büyütülmüsleri tutup ikinci takımım sivasspor diyen taraftarda sivassporda gidip etek dolusu para verip 3 it takımının biletini alıp macına giden sivassporun macına gelince on tl ye çok diyen taraftrda sivassporda 3 it takımın lisanslı ürünlerine biton para verip alan ama sivassporun ürünlerine gelince çok pahalı satıyorlar diyen taraftarda sivassporda

Tuncay 02.09.2014 04:04

toraman sivasspora ne faydasi olur. toramanin ne amaci olabilir. yasi tamam, buyuk takimda oynamis, avrupa hayal, eeee hic bir amaci kalmamis. bence sivassporda vakit gecirip, teknik direktorluge soyunacak. amaci olmayan hic bir oyuncu anadolu takimlarina faydasi olmaz.

Feni58 02.09.2014 07:12

Biri Transfer mi dedi!!!
Heyecansız bir yönetim, heyecanını yitirmiş futbolcular... Başka ne beklenirdi. Nedense yönetim elini cebine atmıyor. Adem, Kadir ve Hakan'ın yerine banko oyuncular lazımdı. Takımın golcüsü yok.Yedek kulübesine oturtmak için transfer olmaz. 18 takım içinde gezen sezonki kadrosuyla sahaya çıkan tek takımdı Sivasspor. Yönetim, geçen yılki hatalarına devam ediyor.2 tane yıldız oyuncu getirirsin (Banko oynayacak, yedek kulübesine değil) o zaman 10 bin kombineyi satarsın. Kombine alacaktım vazgeçtim.

yiğido58sinan 02.09.2014 07:22

bu yönetimin değişmesi için ne yapmamız gerekiyor? Ya da ne zamana kadar beklememiz gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim..

meyzee 02.09.2014 08:08

Sivas yönetimi yine yapacağı en güzel süprizlerinden birisini yaptı.
Transfer yok!!!
bakalım bu kez yönetim hangi sebeblerden dolayı transfer yapmadıklarını açıklayacak!!! Çok merak ediyorum.

Artık bu transfer politikasına söyleyecek sözüm kalmadı!

PETKOVİC 02.09.2014 08:20

antep maçında lige hazır olduğumuzu gösterdik.. ciddi söylüyorum yenilen 2 basit gol kaybetmemize neden oldu ama nerdeyse 600 başarılı pasımız var kaldı ki bunu dünyada yapabilen ender takımlardanız. istediğimiz zaman tempoyu yükseltip düşürebiliyoruz rakibe oyunumuzu kabul ettirebiliyoruz.. sadece gol yollarında biraz daha etkili olursak ve kaleci sorununu ortadan kaldırırsak güzel günler bizi bekliyor. takımımız zaten oturmuş oyuncular birbirlerini tanıyor yeni transferler de takıma uyum sağladığında gerçekten çok çok iyi bir sivasspor izleyeceğimize eminim. sizler belli ki inancınızı yitirmişsiniz sizin gibi taraftarlara ihtiyacımız yok kimse kusura bakmasın!!

shang 02.09.2014 08:32

yapacak bi şey yok takım çokta kötü değil evimizde böyle garip puanlar kaybetmezsek ilk 10nun içinde kesin oluruz ama ilk 4 bu sezon hayal gibi görünüyor

kızılelmalım 02.09.2014 08:53

Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek ben yönetimin transfer politikasını kısmen beğeniyorum .Transfer yapmak her zaman takıma katkı yapacak diye bir şey olmadığını bazı takımların hangi liglerde olduğundan anlamamız lazım nerede Kocaeli,Ordu,Antalya,vs.takımlar biz elimizdeki değerlerin kıymetini bilelim değerlerımizi bedava kaptırmayalım .Biz önce stadı dolduralım ürünlerimizi alalım yağımızla kavrulalım göreceksiniz gelecek o zaman bizim olacak sabır,sabır her zaman tam desteeeeek....

58 Amsterdam 58 02.09.2014 09:39

[QUOTE=PETKOVİC;918882]antep maçında lige hazır olduğumuzu gösterdik.. ciddi söylüyorum yenilen 2 basit gol kaybetmemize neden oldu ama nerdeyse 600 başarılı pasımız var kaldı ki bunu dünyada yapabilen ender takımlardanız. istediğimiz zaman tempoyu yükseltip düşürebiliyoruz rakibe oyunumuzu kabul ettirebiliyoruz.. sadece gol yollarında biraz daha etkili olursak ve kaleci sorununu ortadan kaldırırsak güzel günler bizi bekliyor. takımımız zaten oturmuş oyuncular birbirlerini tanıyor yeni transferler de takıma uyum sağladığında gerçekten çok çok iyi bir sivasspor izleyeceğimize eminim. sizler belli ki inancınızı yitirmişsiniz sizin gibi taraftarlara ihtiyacımız yok kimse kusura bakmasın!![/QUOTE]

Helal bee guzel kardesim, benim yazmak istediklerimi aynen yazmissin.
Yaa arkadas biz bu Antep macinda ilk yari rahat 3 - 0 onde olabilirdik ve ozaman maci rahat rahat yenerdik.
Eeh ozaman ne olacak di ? Bizim taraftar diyecekti vay bee bizim takim neymis cart curt feland diye laflar gezecekti.

Transfer politikasini ben de herzaman begenmiyorum ama takimimiz kotu degil. Kalecimiz Korcan bizi sasirtti sadece.

58svs58 02.09.2014 09:45

100 tane asil taraftar. 1000 tane futbolsever taraftar. 500 tanede bu hafta maça gidelimmi diye gelen 1600 kişiye sezon açan takıma bu kadar transfer çok bile. bu maçta stadyum full dolmalıydı. sonrada herkes konuşacak hak bulmalıydı. eğer konuşacaksa bu 1600 kişi konuşsun diğerleride dinlesin.

bassguitar 02.09.2014 10:18

çok doğru ve katıldığım bir yazı olmuş emegine saglık.reklam gelirleri,stad gelirleri,galibiyet gelirleri,yayın gelirleri bu takıma 2 kaliteli transfer yaptırmasına yeterli degilmidir acaba ?

KaanK 02.09.2014 10:22

Arkadaşlar yönetime laf etmeyin sinirlenen arkadaşlar oluyor sonra !!!!

asinancetin583 02.09.2014 10:29

Beni duymasalr bile burdan yonwtime sesleniyorum bu isi yapacak heyecanlari kalmadiysa efendi gibi arkadas biz yapamiyoruz desinler bunca insanin sinirleri ve duygulariyla pynamanin alemi yok sonra cikip laf ebeligi yapiyorlar yok efendim borc yokmus neyin borcundan bahsediyorsunuz paraya kiyip oyuncu aldiginiz mi var yazik gercekten yazik elimizde carlos gibi bir nimet varken bile oyuncu getiremiyorsak fazla konusmanin da alemi yok

poolat58 02.09.2014 11:24

Şu antep maçını ısıtıp ısıtıp getirmeyin. Bizim o takıma 5 atmamız lazımdı. Mali krizde olan huzursuz, oyuncularına para ödeyemeyen kel kör oyuncular alabilmiş bir takıma iyi oynadın ve yenildin. Bu maça göre hayaller kurmayın.dişli rakipler çıkınca karşımıza hayal kırıklığına uğrarsınız. Tamam ilk 11miz iyi, ama dikkat edin sadece ilk 11miz. bunlar hiç mi cezalı olmayacak, hiç mi sakatlanmayacak. Nasıl olsa alternatifim yok diye hiç mi boşlamayacaklar. Hiç mi geride olduğumuz bir maçta yav Carlos şunu sok da oyuna maçı çevirsin diyemeyecez. Bunları düşünün hesaba katın. Öyle konuşun ezbere konuşmayın. Geçen sezon gördük işte yaşadık hala akıllanmadınız mı. Biletmiş formaymış bunlar adamın içinde varsa alır zaten. Ben üniversiteden yeni mezun olmuş sınavlara hazırlanan bir işsizim. Buna rağmen passoligimi de aldım kombinemi de. Ama velakin bunlar klübe maddi anlamda fazla bir destek sağlamaz. Klübe asıl geliri reklam sponsor yayın geliri vs. getirir. Bunun için de başarı şarttır. Kimse orta sıralara oynanyan bir takıma reklam vermez. maç kazanamazsan yayıncı kuruluşdan gelen parayı da almazsın. Taraftara sallamayı bırakın. Sivas gibi bir yerde bizim etimiz ne budumuz ne. Adamdan çoluğunun çocuğunun rızkını cimri yöneticlere yatırmasını isteyemezsiniz. Onca gelir uçup gidecek ondan sonra taraftra döneceksin para ver diye, yok öyle bir dünya. Biraz düşünün öyle konuşun aklınıza geleni hemen dışarı atmayın.

Külhan 02.09.2014 12:25

Bizdeki yönetimin amaci su olsa gerek biz nasil olsa sampion olamayacagiz veya yapmayacaklar transfer yapipda ne olacak biz ligi ortalama bitirelim ve böyle devam edip gitsin iste yönetimin anlayisi bu eger bundan baska düsünceleri olsa herhalde takima ceki düzen verirler bizi oyaliyorlar yani sivasspora gönül verenlerle dalga geciyorlar ama sunu unutuyorlar bu sevgi bir gün nefrete dönüsürse iste o zaman cok gec kalinmis olur heyhat

58YIGIDO58 02.09.2014 12:52

[QUOTE=Külhan;918905]Bizdeki yönetimin amaci su olsa gerek biz nasil olsa sampion olamayacagiz veya yapmayacaklar transfer yapipda ne olacak biz ligi ortalama bitirelim ve böyle devam edip gitsin iste yönetimin anlayisi bu eger bundan baska düsünceleri olsa herhalde takima ceki düzen verirler bizi oyaliyorlar yani sivasspora gönül verenlerle dalga geciyorlar ama sunu unutuyorlar bu sevgi bir gün nefrete dönüsürse iste o zaman cok gec kalinmis olur heyhat[/QUOTE]

Bize daha positiv düsünen Yönetim lazim.
Bu tü zihniyeti artik Takimin basinda gormekten biktim bir taraftar olarak.

Suat 02.09.2014 18:18

[QUOTE=poolat58;918856]Geçen sezon devre arasında yapılan hatalar 1
yıllığına daha Sivasspor'da.

Diğer takımların transferlerle güçlenip, bizim
nispeten güçsüzleşmemiz Sivasspor'da.

İstediği oyuncuların alınmayıp yönetimle arasında
soğuk rüzgarlar esen Carlos Sivasspor'da.

Elek altı beleş veya ununu elemiş eleğini aşmış
oyuncular Sivasspor'da.

Hiçbir takımda dikiş tutturamamış bir oyuncu
Sivasspor'da.

Geçen sezonki her maça çıkan yorgun, bıkkın ilk
11 Sivasspor'da.

Oyuna alınıp maç çevirecek, oyunun gidişatını
değiştirek tek bir futbolcu bulunmayan yedek
klübesi Sivasspor'da.

Vizyonsuz, hedefsiz politikalar Sivasspor'da.

Klübe giren onca gelirin nereye gittiği sorusu
Sivasspor'da.

Kısacası Carlos gibi bir Dünya Starını getirip adam
akllı tek transfer yapamayan yönetim
Sivasspor'da.

Teşekkürler yönetim bizleri ihya ettin!!! Bu sezon
Allah bizlere ve Carlos'a sabırlar versin.[/QUOTE]

ya kardeşim iyi transfer parayla olur,5 liraya stada gidip maç seyretmeyenlerin olduğu yerde pahalı oyuncu almakta hayal olur,ne yapsın adamlar klübü borç batağına sürükleyip,kocaelisporun durumunamı düşürsünler.

34MUAMMER58 02.09.2014 18:36

[B]TRANSFER haberlerinin bu saatten sonra faydası olmaz,süre bitti,enazından elimizdeki oyuncularla ilk yarı bitimine kadar mücadele edeceğiz ,ara devreye kadar takım iyi giderse yine transferde sessiz kalırız,yok takım sendelemeye başlarsa ozaman, ara dönem transferde hareketli geçer sezon başında almadığımız adamları tek tek toplarız,şuan bu konuların bence kapanması gerekiyor [/b]

poolat58 02.09.2014 18:38

[QUOTE=Suat;918924]ya kardeşim iyi transfer parayla olur,5 liraya stada gidip maç seyretmeyenlerin olduğu yerde pahalı oyuncu almakta hayal olur,ne yapsın adamlar klübü borç batağına sürükleyip,kocaelisporun durumunamı düşürsünler.[/QUOTE]

Biz onlardan neymarı istemiyoruz kaliteli bir orta saha, kaliteli bir forvet. Bunlarla başarı da gelir para da zaten. Diğer klüpler 100 liradan bilet satıp her maç 50 bin kişiye mi oynuyor. 3 büyütülmüşler hariç. Hem stad hasılatı klübe çok büyük katkı sağlamaz. Önemli ola sportif başarıyla gelecek sponsorluk reklam yayın geliri galibiyet primi paralarıdır.

astaravisa 02.09.2014 23:31

Transfer isterken bazı gerçekleri de unutmamalıyız.
Öncelikle biz taraftar olarak kulübe ne veriyoruz.
Taraftar olarak üzerimize düşeni ne kadar yerine getiriyoruz.
Transfer yapabilmek için gelir olmalı. Herhangi bi takımdan + olarak ne fazlamız var?

kiNgSiZe58 03.09.2014 01:31

beyler, Yönetim bilmiyor siz daha iyi biliyorsunuz. Onlar istifa etsin siz yürütün baskanligi, nasil olur? Agzi olan konusuyor iste. :mad::mad:

Gecen sezon yaptigimiz Da Costa transferinde yönetim kac para harcadi bilen varmi? Bilen Yok, cünki herkez Takim Yönetmeyi, oynanan Fifa Manager gibi basit zannediyor. Carlos sanki bilmiyormuydu Sivasspora geldiginde istedigi Futbolculari transfer edemiyecegini? O herseyi göze alarak geldi. Paramizin cok olmadigini o herkezden iyi biliyor siz merak etmeyin carlosu. 5 Liraya bilet almayan taraftari, ben taraftardan saymam kaldiki gelmis burda yönetimi elestiriyorsunuz.

karamik 03.09.2014 03:26

Kuru gürültü çelirdekçi 1 lira takımına para vermeyip paralar nereye gidiyor diyen taraftar Sivasspor'da

svsli585858 03.09.2014 05:11

[QUOTE=kiNgSiZe58;918942]beyler, Yönetim bilmiyor siz daha iyi biliyorsunuz. Onlar istifa etsin siz yürütün baskanligi, nasil olur? Agzi olan konusuyor iste. :mad::mad:

Gecen sezon yaptigimiz Da Costa transferinde yönetim kac para harcadi bilen varmi? Bilen Yok, cünki herkez Takim Yönetmeyi, oynanan Fifa Manager gibi basit zannediyor. Carlos sanki bilmiyormuydu Sivasspora geldiginde istedigi Futbolculari transfer edemiyecegini? O herseyi göze alarak geldi. Paramizin cok olmadigini o herkezden iyi biliyor siz merak etmeyin carlosu. 5 Liraya bilet almayan taraftari, ben taraftardan saymam kaldiki gelmis burda yönetimi elestiriyorsunuz.[/QUOTE]

karde 7-8 yıldır süper ligdeyiz paraya kıyıp kimi aldı yönetim ? diyorsun ki maç biletleri ucuz gelir yok diyosun sanki diğer anadolu takımları stadı full mü çekiyor veya çok mu forma alıyor....ayrıca her galibiyette alınan prim 700-800 bin tl arası alacağın 2 kaliteli futbolcu 3-4 maç kazandırınca parasını çıkarıyor zaten takım iyi oynamaya başlarsa stad da o kadar çok dolar...... bizim burdaki tepkimiz biraz paraya kıyılsın iyi futbolcu alınsın biz bunu istiyoruz yıllardır süre gelen şu beleş oyuncu transferlerini istemiyoruz artık......sana soruyorum diğer anadolu takımları çok mu zengin bizden dünynaın transferini yaptılar..

buraks58 03.09.2014 10:39

[QUOTE=kiNgSiZe58;918942]beyler, Yönetim bilmiyor siz daha iyi biliyorsunuz. Onlar istifa etsin siz yürütün baskanligi, nasil olur? Agzi olan konusuyor iste. :mad::mad:

Gecen sezon yaptigimiz Da Costa transferinde yönetim kac para harcadi bilen varmi? Bilen Yok, cünki herkez Takim Yönetmeyi, oynanan Fifa Manager gibi basit zannediyor. Carlos sanki bilmiyormuydu Sivasspora geldiginde istedigi Futbolculari transfer edemiyecegini? O herseyi göze alarak geldi. Paramizin cok olmadigini o herkezden iyi biliyor siz merak etmeyin carlosu. 5 Liraya bilet almayan taraftari, ben taraftardan saymam kaldiki gelmis burda yönetimi elestiriyorsunuz.[/QUOTE]

güzel kardeşim tabi buda senin yorumun. süper lige çıktığımızdan beri benim hatırladığım bonservisli transferlerimiz;
2.2 m euro da costa
900 bin euro grosicki
600-800 bin euro aatıf (bu oyuncuların performanslarıda ortada)

bunların haricinde yerli oyunculardan ümit kurt 400-500 bin euro civarında(iyi oyuncuya para verince karşılığını aldığımızıda gördük,mesela bucanın kalecisi ömer paraya kıyılıp bu adam bonservisiyle alınsa kalede hiç sıkıntımız olmazdı). hakan arslan, musa sinan yılmazer gibi bir kaç yerli transferimizde bir miktar para ve oyuncu kiralama modeliyle yaptığımız paralı transferler...

geçen sezon ligi 5. bitirdik, topladığımız puanlar ve elde ettiğimiz derece ile ligin en çok para kazanan takımlarından biriydik.(türkiye kupasıda var) hadi geçen sezon başı da costa,utaka, cicinho transferi vardı bunların yıllık ücreti vardı devre arası çok çok ihtiyaç olmasına karşın oyuncu alınmadı anladık. bütçeyi aşdık diyelim. [B]bu yıl kulübün bütçe planlamasında oyunculara ödenecek primler, yıllık ücreti haricinde hiç mi transfer bütçesi yoktu kardeşim.[/B] yine beleş oyuncularla bonservisi elinde adamlarla anlaştık. bir tane kaliteli orta sahaya 2m euro veremeyecek kadar sivasspor güçsüz bir külüp mü?

bu sezon transfere harcadığımız para 150-200 bin euro (musa transferi için). kusura bakmayın ben bu transfer politikasına yalnızca EL İNSAF derim... zira dün akşam r.carlosda mustafa ateşe verdiği ropörtajda sitemini sunmuş. en iyi transferimiz sensin m.ateş diyerek...

takıma her zaman desteğiz inşallah ama bazı gerçekleri de söylememiz gerekiyor. süper ligin en güçlü külüplerinden birisin koskoca sezon başı transfer döneminde transfer bütçen 200 bin euro.......yine yanlış düşünüyor yanlış yorumlar da bulunuyorsam özür dilerim. tek düşüncemiz daha güçlü bir sivasspor görmek.

poolat58 03.09.2014 11:53

[QUOTE=buraks58;918966]güzel kardeşim tabi buda senin yorumun. süper lige çıktığımızdan beri benim hatırladığım bonservisli transferlerimiz;
2.2 m euro da costa
900 bin euro grosicki
600-800 bin euro aatıf (bu oyuncuların performanslarıda ortada)

bunların haricinde yerli oyunculardan ümit kurt 400-500 bin euro civarında(iyi oyuncuya para verince karşılığını aldığımızıda gördük,mesela bucanın kalecisi ömer paraya kıyılıp bu adam bonservisiyle alınsa kalede hiç sıkıntımız olmazdı). hakan arslan, musa sinan yılmazer gibi bir kaç yerli transferimizde bir miktar para ve oyuncu kiralama modeliyle yaptığımız paralı transferler...

geçen sezon ligi 5. bitirdik, topladığımız puanlar ve elde ettiğimiz derece ile ligin en çok para kazanan takımlarından biriydik.(türkiye kupasıda var) hadi geçen sezon başı da costa,utaka, cicinho transferi vardı bunların yıllık ücreti vardı devre arası çok çok ihtiyaç olmasına karşın oyuncu alınmadı anladık. bütçeyi aşdık diyelim. [B]bu yıl kulübün bütçe planlamasında oyunculara ödenecek primler, yıllık ücreti haricinde hiç mi transfer bütçesi yoktu kardeşim.[/B] yine beleş oyuncularla bonservisi elinde adamlarla anlaştık. bir tane kaliteli orta sahaya 2m euro veremeyecek kadar sivasspor güçsüz bir külüp mü?

bu sezon transfere harcadığımız para 150-200 bin euro (musa transferi için). kusura bakmayın ben bu transfer politikasına yalnızca EL İNSAF derim... zira dün akşam r.carlosda mustafa ateşe verdiği ropörtajda sitemini sunmuş. en iyi transferimiz sensin m.ateş diyerek...

takıma her zaman desteğiz inşallah ama bazı gerçekleri de söylememiz gerekiyor. süper ligin en güçlü külüplerinden birisin koskoca sezon başı transfer döneminde transfer bütçen 200 bin euro.......yine yanlış düşünüyor yanlış yorumlar da bulunuyorsam özür dilerim. tek düşüncemiz daha güçlü bir sivasspor görmek.[/QUOTE]

Ağzına sağlık kardeşim. Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz işte ama anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar.

kiNgSiZe58 03.09.2014 19:24

[B]Transfer Konusu Fazla Önemli Degildi Gecen Sezon 5 Sirada Bitirdik SIl Bastan Yapmaya Gerek Yok Ayrica Carlos Bunun Üstesinden Gelecegini Hepimiz Cok Iyi Biliyoruz. Takim Nekadar Cok Mac Kazanmak Icin Ugrasirsa Okadar Cok Sansi Olur. Transfer Yapmadik Diye Yönetimi Elestiren Arkadaslarimiz Var. Onlara Tabiki Katiliyorum Ama Her Transferden Istedigin Verimi Alamiyorsun. Sirf Transfer Olsun Diye Transfer Yaparsaniz, Sonu Rengifo Gibi Olur. Oyuncuyu Izlemeden, Arastirmadan Alirsaniz, Sonu Lucien Aubey gibi Olur. Masraflarin Altindan Kalkamaz, Borclanir Ve Orduspor Baskani Gibi Istifa Etmek Zorunda Kalirsiniz.

Bouazza Hatirlayan Arkadaslar Varmi? Alin Size En Büyük Örnek. 09/10 Transfer Sezonunda, Bouazza Sivasa Geldi, Sehri Begenmedi 1-2 Gün Icerisinde Sehri Terk Etti. Durum Böyle Olunca, Önce Bir Durup Düsünmek Lazim, Gercekten Yönetimmi Transfer Yapmayi Istemiyor mu?, Yoksa Oyuncular Sivasimi Begenmiyor? Istedigin Oyuncuyu Alamazsan, Zaten B Planmis C Planmis Istedigin Verimi Alamazsin.

Polat Arkadasimizi Elestirdik Diye Bize Cahil Demis. Yönetimin Arkasindan Sallamak Kolay Tabiki. Gecen Hafta Bir Konu Acmisti Kendisi, Antreman Izlerken Yöneticilerden Biri Polat Yigidoyla Yanlis Konusmus Diye. Öncelikle Kendisine Bu Soruyu Sormak Istiyorum, Kardesim Senin Yönetimle Ne Alip Veremedigin Var? Her 2 Mesajindan Biri Ya Yönetimi Yada Forumdaki Üyeleri Elestirmek. Sen Bu Kafayla Daha Cok Tartisirsin Merak Etme :D[/B]

buraks58 03.09.2014 20:38

hepimizin maksadı daha güçlü daha iyi bir sivasspor izlemek. bazı tepkilerde o hayal kırıklıklarından ötürü. inşallah herşey takımımız adına iyi olur.

poolat58 03.09.2014 22:54

[QUOTE=kiNgSiZe58;919020][B]Transfer Konusu Fazla Önemli Degildi Gecen Sezon 5 Sirada Bitirdik SIl Bastan Yapmaya Gerek Yok Ayrica Carlos Bunun Üstesinden Gelecegini Hepimiz Cok Iyi Biliyoruz. Takim Nekadar Cok Mac Kazanmak Icin Ugrasirsa Okadar Cok Sansi Olur. Transfer Yapmadik Diye Yönetimi Elestiren Arkadaslarimiz Var. Onlara Tabiki Katiliyorum Ama Her Transferden Istedigin Verimi Alamiyorsun. Sirf Transfer Olsun Diye Transfer Yaparsaniz, Sonu Rengifo Gibi Olur. Oyuncuyu Izlemeden, Arastirmadan Alirsaniz, Sonu Lucien Aubey gibi Olur. Masraflarin Altindan Kalkamaz, Borclanir Ve Orduspor Baskani Gibi Istifa Etmek Zorunda Kalirsiniz.

Bouazza Hatirlayan Arkadaslar Varmi? Alin Size En Büyük Örnek. 09/10 Transfer Sezonunda, Bouazza Sivasa Geldi, Sehri Begenmedi 1-2 Gün Icerisinde Sehri Terk Etti. Durum Böyle Olunca, Önce Bir Durup Düsünmek Lazim, Gercekten Yönetimmi Transfer Yapmayi Istemiyor mu?, Yoksa Oyuncular Sivasimi Begenmiyor? Istedigin Oyuncuyu Alamazsan, Zaten B Planmis C Planmis Istedigin Verimi Alamazsin.

Polat Arkadasimizi Elestirdik Diye Bize Cahil Demis. Yönetimin Arkasindan Sallamak Kolay Tabiki. Gecen Hafta Bir Konu Acmisti Kendisi, Antreman Izlerken Yöneticilerden Biri Polat Yigidoyla Yanlis Konusmus Diye. Öncelikle Kendisine Bu Soruyu Sormak Istiyorum, Kardesim Senin Yönetimle Ne Alip Veremedigin Var? Her 2 Mesajindan Biri Ya Yönetimi Yada Forumdaki Üyeleri Elestirmek. Sen Bu Kafayla Daha Cok Tartisirsin Merak Etme :D[/B][/QUOTE]

Ben isim vermedim lafı ortaya attım özellikle lafım size değil bu 1. Oncelerı yonetmın hep arkasında duruyordum destek verıyordum ama bu son gelısmeler ve taraftarı kandırırcasına yapılanlar transferler ıyıce can sıkmaya basladı bu 2. Bır taraftar olarak klupten basarı ıstemek transfer ıstemek en dogal hakkımız bu da 3. sımdı dıyeceksınızkı evınden cıkıp maca gıtmezsın 5 lıra verıp bılet almazsın. Ben unıversıteyı kayserıde okudum ve 4 sene boyunca kalkıp sırf mac ıcın Sivas'a geldım. Hem de her maca. Sımdı ıse kppsden atama bekleyen bır ıssızım. Kurum sınavları ıcın ders calısmaktayım baska bır yerde calısıp harçlık cıkarma ımkanım dahı yok. Buna ragmen passolıgımı de aldım, kombınemı de. gecen gunkı maca yuruyerek gıttım. Pekı ne oldu husran. ben bu kadar seye katlanıyorsam yonetım de bır seylere katlanacak. ha taraftar kımkı dıyorsanız, adamlar ŞİRKETİNİ yonetırken sana mı soracak dıyorsanız amenna. Saygılar.

Murad_Kelleci58 04.09.2014 10:17

Takımın bel kemiği olan Da Costa Milli maçta sakatlandı, şimdi vay yandı gülüm keten helva yönetimide Sivasspor'da..

buraks58 04.09.2014 10:23

@poolat58; kardeşim öncelikle herkesle beraber hayırlısından bir iş nasip olsun inşallah.
işte vefakar sivasspor taraftarı profiline bir örnek daha. burada birbirmizi kırıp incitmenin de bir manası yok yukarı dediğim gibi hepimiz daha güçlü sivasspor için yorum yapıyoruz öyle de olacak inşallah.

poolat58 04.09.2014 10:46

[QUOTE=buraks58;919078]@poolat58; kardeşim öncelikle herkesle beraber hayırlısından bir iş nasip olsun inşallah.
işte vefakar sivasspor taraftarı profiline bir örnek daha. burada birbirmizi kırıp incitmenin de bir manası yok yukarı dediğim gibi hepimiz daha güçlü sivasspor için yorum yapıyoruz öyle de olacak inşallah.[/QUOTE]

İyi dileklerin için teşekkür ederim hocam. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah, hem bizim hem Sivasspor'un.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18.