![]() |
Akhisar Bld - Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44544&token=39256[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta Akhisar Belediyespor Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 15 Eylül Pazartesi [B]Stad:[/B] Manisa 19 Mayıs [B]Saat:[/B] 20:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Özgür Yankaya [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Akhisar Bld - Sivasspor
[B]Akhisarı seyretmek nasip olmadı ,takım hakkında fikrim yok,golcü gekası aldılar takımı tanıyor,ve hiçbir maçtada sivassporu boş geçmiyor,akhisara karşı üstünlüğümüz yok,şansımız tutmuyor,ancak sivasspor iyi motive olduğunda bu ligde yenemeyeceği takım yok,ben en kötü beraberlikle döneceğimize inanıyorum,yenersek antep maçını telafi etmiş oluruz [/b]
|
[B]Kadrolarından birçok oyuncuyu gönderdiler fakat yerlerinede birçok iy oyuncu aldılar. Malum bize fazlası ile ters gelen bir ekip. En kötü beraberlik ile dönceğimizi düşünüyorum. [/B]
|
akhisar bize ters gelen bir takım ve belli bir disiplinle oynuyorlar çok zorlanacağımızı düşünüyorum galibiyet büyük başarı olur ilk defa manisada yenmiş oluruz
|
Çok zor maç. Kazanabilirsek muazzam olur ama 1 puana da razıyım
|
2-1 kaybederiz gibi geliyor ama birde bakmışsın orada fark atmışız 4-0 gibi kazanmışız
|
Cok zor
Cookk. |
1. hafta mağlubiyeti taraftarımızı üzdü o yüzden takıma inanan azaldı lige verilen arayı iyi değerlendirip şeytanın bacağını kırarız bence 2-0 2-1 alırız maçı
|
İlk maçlar içerde dışarda zor olmuştur.
Geçen yıl ilk maç kayseri deplasmanı iyi top oynayıp kaybetmiştik bu yılda içerde her ne kadar arkadaşlar beğenmesede ben iyi oynadığımızı kalecimizin basit topu elinden kaçırarak yediğimiz beraberlik golü takımı demorolize etti bu yüzdende kaybettik. Her şeyin bir ilki vardır bu maçta akhisarı deplasmanda yenerek sezonun ilk galibiyetini almamıza sebep olacak diye düşünüyorum. Transferlerimiz diğer takımlara göre şaşalı olmaya bilir, kalitesiz bir takım değiliz, Yiğidolar hüzün kadar sevinçde yaşattılar şimdide iki farklı bir galibiyetle bizleri sevindireceklerine inanıyorum. Sevindirecekler... |
bu yazıyı okuyan futbolcu kardeşlerimize sesleniyorum:
taraftar olarak nasıl ki hafta sonu bize olumsuz bir ilki yaşatarak ilk defa sahamızda antepe kaybettik, haftaya da bu sefer bize olumlu bir ilki yaşatarak manisada ilk defa akhisara karşı galibiyet bekliyoruz. bunu bize çok görmeyin lütfen... |
[B][I]Akhisar cok ıyı bır kadro kurdu. Orta saha ve forvet grubu cok ıyı bır takım oldular. Galip gelmemız cok zor ama, hiç puan alamamaktansa berabere bıtmesı yeterlı olacaktır.[/I][/B]
|
[B]Eskiden Ankaraspor nasıl bıze ters gelıyorsa, Şimdi de Akhisar bıze ters gelıyor.[/B]
|
aliriz bu maci merak etmeyin
|
ligde şansimizin tutmadigi takimlarin basinda geliyor,inşaallah galip geliriz, 15 günlük ara bizi kendimize getirmeli.
|
YENERİZ, KENDİMİZE GELİRİZ
|
rahat kazanırız inş arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun. bizim takım şuan ligde birçok takımdan daha da hazır bir takım
|
bu maçı Sivasspor alacaktır.içerdeki kaybettiği 3 puanı hanesine yazdırarak futbolcular takım olarak kendilerini af ettireceklerdir.bazen beklenmedik yenilgiler doğru yolu bulmada ışık olurlar.futbolun adaleti yok.Sivasspor bu maçı farklı kazanabilir.
|
Biz zorluklari seven bir tamiz biz inaniyoruzki akhisari yenecegiz ve ilk üc puanla burada tanisacagiz gecen sezon üc büyükleri yendik akhisar onlara hep yenildi futbol birazda sans isi insallah sansimiz yaver gidecek ve istedigimiz oyunu kurarak rahat kazanacagiz hic kimse endise etmesin yaliniz kalecimiz kim olacak iste burda sorun var insallah Ertugrul olur ve korcanda dinlendirilir
|
Zorlandığımız bir takım umarım be sezon şanssızlığımızı kırarız.
|
ntibazonkiza gekas kenan mehmet akyuz bilal kisa cok tehlikeliler. ntibazonkiza niassenin yerini doldurur cok iyi oyuncu. eger biz yine ayni hatalari yaparsak yine yeniliriz bu kadar basit.
|
[QUOTE=legolass;919017]ntibazonkiza gekas kenan mehmet akyuz bilal kisa cok tehlikeliler. ntibazonkiza niassenin yerini doldurur cok iyi oyuncu. eger biz yine ayni hatalari yaparsak yine yeniliriz bu kadar basit.[/QUOTE]
Biz niye alamiyoruz ntibazonkiza gibi oyunculari ? |
Akhisar ters gelebilir ama ne olursa olsun galip gelmemiz lazim ilk manisa galibiyetimiz olur insallah
|
[B] Akhisar Bld Gecen Sezon Biri Cok Zorlamisti. Bu Sezonda Ayni Kalitede Oynuyabileceklermi Merak Konusu. Milli Takim Arasinda R.Carlos Takimi En Iyi Sekilde Hazirlayip Bu Maci Kazanmak Icin Cikacagindan Eminim. Ama Yinede En Kötü Bir Beraberlik Aliriz Diye Düsünüyorum.[/B]
|
bu takıma hiç de güvenmiyorum mağlup olacagımızı düşünüyorum 2-0 gibi.
|
[B][I]Aslında geçen hafta Gaziantep maçında çok iyi oynadık, takım olarak, çok koştuk, 2. Yarının ortalarına doğru takım yoruldu, bunu gören Gaziantep teknik direktörü Okan Buruk oyuncu değişikliğine giderek Gaziantep'in hücum gücünü artırdı, Bizim Carlos hoca, yorulan oyuncularımızı değiştirmediği için üstünlük rakibe geçti.
Şayet Carlos hoca gerekli değişiklikleri yapsa idi üç puan bizimdi ama maalesef elimizle rakibe verdik. Akhisar maçına gelince ben takımdan ümitliyim, yapacağımız hazırlık maçı ile takım, Akhisar maçına daha hazır bir vaziyette çıkacaktır diye düşünüyorum. Müdafaaya İbrahim Toraman, kaleyede Erturul geçerse bu maçı üç puanla kapatabiliriz.[/I][/B] |
zor bir maç bekliyor bizi.galibiyet zor bu oyunla
|
Büyük Ihtimal Manuel Da Costa Akhisar macinda sakatligindan dolayi oynayamayacak.
Bu macdan 1 puan bile altin degerinde bizim icin. :( |
Ben karamsar değilim . Takımımız galibiyet alacak güçte !
|
Akhisar bu sene daha iyi bir kadroya sahip zor maç olacak. Karamsarlıkla alakası yok ama rakipten dolayı galibiyet beklemiyorum.
Bu arada Da Costa yerine Ahmet Şahbaz oynarsa ve buna da Korcan'ın formsuzluğunu eklersek yenilgi alma olasılığımız %80 İbrahim Toraman oynatılırsa tecrübesi ve hırsıyla biraz daha şansımız olabilir. Bu maç onu takıma kazandırma maçı olmalı kesinlikle. |
Karamsar : Her şeyi kötü yanıyla ele alan, her durumu karanlık gören, hep en kötüyü bekleyen, kötüye yorumlayan dır.... Maç ile ilgili yorumlara bak genel olarak anlarsın..
|
ligin ilk maçını kaybettik bu ikinci maçıda kaybedersek hem taraftar karamsarlığa düşer hemde futbolcular büyük moral çöküntüsü içerisine girer bu maçı mutlaka almamız gerek diye düşünüyorum.
|
eğer aşağıdaki kadro ile çıkarsak % 80 biz yeneriz.
ertuğrul abdurrahman toraman ümit ziya cicinho adem burhan atıf utaka ahmet ( batu ) |
Carlos, Batuhan ve İbrahim Toraman'ı as takıma monte işlemlerine başlamış :)
|
Bu maç Batuhan yedek İbrahim 11'de sahada olacak muhtemelen. Keşke Aydın gibi bir sol açık olsaydı da Utaka hep forvet oynasaydı ama malesef öyle olmayacak gibi. Carlos Batuhan ve Ahmet'i deneyecektir ilerde, iyi performans alırsa Utaka'yı sola çekecektir. Önümüzdeki haftalarda ilk 11'lerde sıkça değişiklik görürüz gibi geliyor bana inşallah takıma olumsuz yansımaz.
|
en az 1 puanla donmemiz lazim akhisar gecen hafta balikesirspor macini aldi rahat oynayacaklar bu mac
|
[b]sivasspor transfer sezonunda ,böyle deplesmanlar için hızlı ,kontratak futbolu oynayan balili,holosko tarzı bir forvet almadı,yeni siyahi forvetimizde genç ve hızlı sayılırda oda sakat ,ben milandaki oyuncunun alınmasını tercih ederdim,adam concort gibi topla uçuyor ,sanki ferrari mübarek :mad:bu tür deplesmanlardaki sıkıntımız devam edecektir,ben yinede umutsuz değilim,akhisara ezilmedik hiç,yenildik ancak hiç ezilmedik,ya şansızlıkla ya hakemle kaybettik,gekasın dönmesi akhisarı güçlendirdi adam bizi boş geçmiyor ,da costanın sakatlanması bizim için dezavantaj oldu,forvettde sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum,büyük ihtimallede ertuğrul ve ibrahim toraman oynayacak,batuhaN ve ahmetde duruma göre oyuna dahil olacak,ben bu maçın kaderini ibrahimtoraman ve ertuğrulun belirleyeceğini düşünüyorum,bu arkadaslarımızla, önliberolarımız biraz konsantre olursalar galibiyetle döneriz ,enkötü beraberlik bekliyorum [/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;919272][b]sivasspor transfer sezonunda ,böyle deplesmanlar için hızlı ,kontratak futbolu oynayan balili,holosko tarzı bir forvet almadı,yeni siyahi forvetimizde genç ve hızlı sayılırda oda sakat ,ben milandaki oyuncunun alınmasını tercih ederdim,adam concort gibi topla uçuyor ,sanki ferrari mübarek :mad:bu tür deplesmanlardaki sıkıntımız devam edecektir,ben yinede umutsuz değilim,akhisara ezilmedik hiç,yenildik ancak hiç ezilmedik,ya şansızlıkla ya hakemle kaybettik,gekasın dönmesi akhisarı güçlendirdi adam bizi boş geçmiyor ,da costanın sakatlanması bizim için dezavantaj oldu,forvettde sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum,büyük ihtimallede ertuğrul ve ibrahim toraman oynayacak,batuhaN ve ahmetde duruma göre oyuna dahil olacak,ben bu maçın kaderini ibrahimtoraman ve ertuğrulun belirleyeceğini düşünüyorum,bu arkadaslarımızla, önliberolarımız biraz konsantre olursalar galibiyetle döneriz ,enkötü beraberlik bekliyorum [/b][/QUOTE]
Ezilmekle yenilmek arasindaki fark nedir abi ? Ha akhisar a 2-1 yenilmisiz ga 5-0 ne fark eder ki. Maglup olduktan sonra buna yenilmekmi deriz yoksa ezilmek mi bence hic önemi yok. |
[B]GÜZEL kardeşim bazen ,öyle anlar olurki,hiçbir takıma diş geçiremezsin ,en güzel transferleri yapsan dahi ,rakip takımı yenemezsin,mesela istanbulda gs yi bitürlü yenemiyoruz,mesela fb yi yenemiyoruz 9 maçta 1 anca bunlara galip geliyoruz ,mesela olaylı ts maçından sonra ts yi yenemiyoruz,mesela çokda iyi oynasak ibb yi yenemiyoruz,çokda iyi oynasak kasımpaşayı evinde yenemiyoruz,eskişehiri evinde yenemiyoruz,kendi evimizde antepi yenemiyoruz zorlanıyoruz,örnekleri çoğaltmak mümkün,bu saydığım takımlarla oynadığımız tüm maçları seyret, hiçbirinde ezildiğimizi hatırlamıyorum,buna 6-1 lik ts maçının 65 dakkası dahil 6-0 lık maçın-6-2 kupa maçı dahil,5-2 lik fb maçı dahil,kendi evimizde yenildiğimiz 4-0 lık fb maçı dahil,6-2 lik kasımpaşa maçıda dahil ,skorlar ezildiğimizin kanıtı değil,çok basit bireysel hatalar ,kaleci hataları,hakem hataları oyunun kaderini etkiliyor,onu anlatmak istedim,akhisarla oynadığımız tüm maçları izledim ,yenildiğimiz maçlarda ne hakem şansı, nede futbol şansı yanımızda değildi ,onu bilmek lazım ,tabiki sonuç önemli ,işte antep geldi 5 lik olacağı yerde ,1-2 yendi gitti ,futbol böyle bişey, olmadımmı olmuyor ,bunu anlaman lazım akhisarla 90 dak iyi oyna 10 gol kaçır gol atama 90+3 de 5 gol ye ezilmişmi oluruz,sen 3 puan alacaksan gerekirse 10 kişi hucum yapacan ,gerekirse 10 kişi defans yapacan,ne gerekiyorsa yapacan kim nederse desin 3 puanı alıp döneceksin,antep yendi bizi,kimse dedimi yiğidolar farkı kaçırdı diye ,antep yiğidoyu evinde vurdu diye başlık attılar,5 yesekdi buseferde antep sivası ezdi geçti yazacaklardı ,öyle bir maçmıydı sence ?akhisar yenemiyeceğimiz takım değil ,tek korkum saydığım bu uğursuzluklar onu anlaman lazım nedense biraz jeton geç düşüyor sende :D [/b]
|
Zor mac olacak ama akhisar yenecek gibi bir his var içimde yinede beraberlik bile kotu olmaz
|
***beraberlik iyi sonuc, takıma aydın gibi bir oyuncu alınmalıydı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:33. |