![]() |
Milli Takım Yine Döktürüyor.
Milli takımımız konuyu açımızın an itibariyle İzlanda karşısında 3-0 geride Ersanlı Burak Yılmazlı kadromuzla yenilmemiz büyük şaşkınlık yaratacak olsa da en iyi futbolcular İstanbul'da oynuyor zaten onları alıyoruz yine olmuyor işe yaramaz anadolu futbolcularını kim ne yapacaksa yine tebrik ediyorum 4. turnuvayı da kaçırarak bir rekora imza atmayız umarım HAKEM KAYIRMAASIYLA oynamaya benzemiyor işte dünya derbisi yapıyosunuzya gündem pisliği yapmaktan başka bir şeye yaramayan dünya derbniizin yıldız futbolcuları bu kadar işte.
Aslında tek bir kelime yazmalıydık: YORUMSUZ. |
Cevap: Milli Takım Yine Döktürüyor.
Rezillik ya bu ne ya :mad::mad::mad: hep ayni oyuncularla bu is olmaz
Burak yilmaz 90 dk sahada neyapti allahinizi severseniz bu türkiyeden hic bir sey olmaz grupdanda cikamayiz Ilk 3 yazim: 1.Hollanda 2.Cek cumhuriyeti 3.Izlanda 4.Türkiye :mad: Bu arada ilk maclardan sonra turkiye son siraya yerlesdi |
Milli maçımız bile şifreli kanalda bu nasıl bir milli maç burak, emre, ersan, kıvrak bu takım bu adamlarla gitmez yine başka takımları izleyeceğiz anlaşılan
|
Böyle kalitesiz futbol olur mu arkadaş ya! Schuster Türkiye'de 1960 ların futbolu oynanıyor dedi adamı bi asmadıkları kaldı. Ben daha ileri gidiyorum bu futbol 1930 ların futbolu. Yazıklar olsun ya
|
Takım olarak çok kötü oynadık;daha da farklı da olabilirdi...Takımın en kötüsü bence kaleci Onur'du..Yediği ilk 2 golde çok büyük hatası vardı..Bir kaç top çıkardı ama yenmemesi gereken çok kötü 2 gol yedi...İzlanda maçında yan topların çok olacağını herkes biliyordu ama maalesef Onur un haberi yokmuş...2. golde İzlanda lı oyuncu öyle ahım şahım vurmadı;Onur topu ancak çeldi ama topa hemen kalkıp 2. hamleyi yapmakta çok geç kaldı..Takımın bir diğer kötü oyuncusu da kırmızı kart gören Ömer TOPRAK tı..Ömer maalesef nedendir bilinmez Bayer Leverkusun de oynadığı iyi futbolu milli takımda hiç oynayamıyor..Kırmızı gördüğü pozisyonda arkada başka bir arkadaşı olmasına rağmen voleybolcular gibi smaç yaptı..Haklı bir kırmızı kart gördü...İlk yarı Caner ve Gökhan neredeyse hiç ileri çıkamadı..2. yarı biraz hareketlendiler..Arda bazı pozisyonlarda olmasına rağmen sakatlıktan çıktığı için çok da iyi değildi..Ama yine de tecrübesiyle arkadaşlarına pozisyon hazırladı..Burak a gelince o da takımın en kötülerindendi..Hele kaçırdığı bir pozisyon var ki;kendi bile nasıl kaçırdım diye kendine sormalı..O pozisyon gol olsa belki maçın seyri değişecekti...Emre yi maç boyunca aynı Selçuk gibi ortada göremedik...Ozan geçen maçta gol atsa da böyle maçların tecrübesine hiç sahip değil...Gelecekte belki iyi işler yapacak ama keşke daha tecrübeli bir oyuncu sahaya sürülseydi...Umarım bundan sonraki maçlar çıkış maçı olur;ben yine de bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum...Daha çok maç var;yeter ki biz kendimize gelip istediğimiz futbolu oynayalım...
|
[B][I]35 yaşındaki Emre'yi görünce Tüerkiyede orta saha futbolunun bittiğini görüyorum.[/I][/B]
|
[B]Milli Takım Kadrosuna alınmayan sabri'nin Bağımsız aday olduğu açıklandı.[/B]
|
[B][I]Türkiye'de yerli futbol bitmiştir. Eskiden yabancı futbolcu olmadıgı için Türk takımları yerli futbolcularımıza şans veriyordu. Şimdi ise öyle değil, Bir Takım'ın ilk 11 inin 5 6 sı yabancı oyuncu.[/I][/B]
|
hakan çalhanoğlu ve nuri yedek olmamalıydı. bide arkadaşlar liverpooldaki emre can türk mü yoksa alman milli takımını mı seçti bilginiz var mı?
|
[QUOTE=PETKOVİC;919430]hakan çalhanoğlu ve nuri yedek olmamalıydı. bide arkadaşlar liverpooldaki emre can türk mü yoksa alman milli takımını mı seçti bilginiz var mı?[/QUOTE]
Almanyayi secti kardesim, Bu sene bilal basacikoglu turkiyeyi secti gurbetci olarak, feyenoorda oynuyor Hakan calhanoglu ve nuri sakat, |
[B]MİLLİ takımı bırakalı çok oldu,bu takımın neresi milli onu bitürlü anlıyamadım,ne kadar fasulye sırığı varsa bu milli takıma alınmış,fatih terim ayda 750 milyar maaş alıyor ,alınan sonuca bakın ,onun yaptığı hocalığı ...herkes yapar,ben izlemedim bile maçı,ne zamanki bu takım millii olur ozaman tutaRIM,keşke 50 tane atsalardıda tam rezil kepaze etselerdi ruhsuzlar mangasını :mad:[/b]
|
Maçı izleyemedik ki yorum yapalım milli maç bile şifreli veriliyor yakında nefes almak da şifreli olacak s....tumun memleketinde.
|
Sonuç zaten belliydide şu bahaneyle tüpçü belası inşallah istifa eder.
|
[B][I]Bizim Milli takım hocalarının kolaycılığı, Anadolu takımlarındaki genç cevherleri keşfedip milli takıma adapte edeceklerine, topla FB;GS;BJK takımlarından oyuncuları, aralarına da birkaç tane gurbetçi, al sana milli takım, yan gel yat,paraları kap oh ne ala.
Kardeşim şöyle her hafta bir Anadolu kulübünün maçını izle, istikbal vadeden gençleri milli takıma davet ederek onla tecrübe kazanmaları ve kendilerine öz güven aşılamak için özel maçlarda şans ver milli takımın alternatiflerini artırki rekabet olsun. İzlanda maçında Burak 90 dk. oynadı ne yaptı, en güvendiğimiz Arda aldığı topları rakibe kaptırdı, orta saha yok, müdafa kevgir gibi topu alan kaleci ile karşı karşıya, yazık çok yazık, İstanbul takımlarından oluşturulan Milli takım kafa yapımızı değiştirmedikçe daha çok hezimet yaşarız. [/I][/B] |
1. Milli Maclari Sifreli Veren Baska bir Ülke Varmidir? Rezillik Be...
2. Fatih Terim Geleli Milli Takima Ne Katkida Bulunmus? Yillik Garanti Maasini Aliyor, Oh Gel Keyfim Gel. 3. Istanbul Oyunculariyla Bu Isin Olmuyacagi Ortada, Yakin Zamanda Önlem Alinmassa 2016 da Hayal Olucak. Her Firsatta Kendi Ligimizi Övüyoruz, Nekadar Yildiz Oyuncuyu Transfer Ettik Diye Ama Süperlig Gibi Büyük Bir Lig 8 Senedir Avrupa Kupalarina Katilmayi Basaramiyor. Bunun Nedeni Arastirilmali. Bizim Milletimizden Ses Cikmaz. Biz Ancak Kahvede, Internette veya Okulda Bu Konulari Konusuruz. Icaat yok ! Mail Yagmuruna Tutun TFFyi. Binlerce Kisi Bunu Yapsa Bakin Nasil Adam Oluyorlar. Herkes Gider Bu MIllet Kalir. Bizi Futboldan Sogutma TFF..!!! |
Son DÜnya kupasında tüm maçları tam izlemiş biri olarak, Türk futbolunun & Türk liginin son derece geride kaldığı tespitini yapmıştım.
Dün akşamki sonuç buna destek verdi. İnanılmaz kötüyüz. Grupta 4.bile olamayabiliriz çünkü daha Letonya'yı izlemedim ! Olcan - Ersan - Onur bu takımda olmamalı. Arda - Burak - Selçuk - Emre kendilerini takıma vermiyorlar. Ayrıca İzlanda futbolu da çok ilerleme kaydetti son 10 yıldır. Son dünya kupası elemelerinde zor bir grupta 2.olup, Play-Off oynamaya hak kazanmışlardı. Play-Off'ta da Hırvatistan'a zor elenmişlerdi. Bizi burada da rahat yeneceklerdir. |
[QUOTE=DoomsDay58;919433]Maçı izleyemedik ki yorum yapalım milli maç bile şifreli veriliyor yakında nefes almak da şifreli olacak s....tumun memleketinde.[/QUOTE]
:confused::confused: [B]Show Tv tek Eutelsat 7° üzerine sifreli cünkü orda bütün TR Kanallari Digi Türk veriyo..... ama Türksat 42° üzerine sifre yok ben dünki Maci Türksat üzerine Kartsiz bakabildim :) [/B] |
terim gs FB karmasi yapmis ne milli takimindan bahsediyorsunuz anadolu takimlarinda canla başla oynayan futbolculara forma sansi verseler dunki mac bana gore daha farklı olurdu yenilsek te rezil futbol ortaya koymazdik....
|
istanbul karmasına hala milli takım diyenler var, gülüp geçiyorum.
benim için milli takım sivasspor. gerisi yalan dolan. dünki maçta izlanda'yı destekledim, eğlenceli ve hoş bir maç oldu. tebrikler iceland! |
[QUOTE=mustafa_kavak58;919422]Rezillik ya bu ne ya :mad::mad::mad: hep ayni oyuncularla bu is olmaz
Burak yilmaz 90 dk sahada neyapti allahinizi severseniz bu türkiyeden hic bir sey olmaz grupdanda cikamayiz Ilk 3 yazim: 1.Hollanda 2.Cek cumhuriyeti 3.Izlanda 4.Türkiye :mad: Bu arada ilk maclardan sonra turkiye son siraya yerlesdi[/QUOTE] NE MİLLİ TAKIMI KARDEŞ İSTANBUL TAKIMI DE SEN ŞUNA |
eşşeğe altın semer vur eşşek gene eşşek
|
Bu maci kaybetmemizin bir cok nedeni var. Bunlardan bazilari:
- Izlandayi cok kücümsedik. Halbuki onlar dünya kupasi elemelerinde play-off oynadi, biz ise grubu 4. bitirdik. - Milli Takimin basinda kim olursa olsun, bazi oyuncularin sahadaki yerleri garanti (Emre, Selcuk, Burak gibi) Aceba kadroyu teknik direktörün üstünde birisimi kuruyor??? - Mac malum siferli oldugu icin izleyemedim. Yorumlara göre Emre Selcuk ve Topal orta sahada yoklari oynamislar. Peki Bundesligada rüzgar estiren Hakan Calhanoglu niye 76. dakikaya kadar yedek kulübede bekliyor??? Ondan sonra Mesut Öziller, Ilkay Gündoganlar, Gökhan Inlerler Türkiyeyi secmiyor diye kötü konusuyoruz. - Ozan Tufan, Ersan Gülüm gibi genc ve avrupa tecrübesi olmayan oyunculari resmi maclarda oynatmak cok riskli ve yanlis. Hazirlik maclarinda ve kulüpleriyle pismeleri lazim milli takima verim saglamalari icin Ayrica Kaleci Onur su an icin Türkiyenin bir numarali kalecisi. Yedigi goller hatali olsada ilerde milli takimin kalesini korumasi gerekir diye düsünüyorum. 3 Takimin gruplardan cikabildigi bu sistemde ilk maci farkli yenilsekte gruptan cikma sansimiz cok. Tabi bunun icin yapilan yanlislardan ders cikarilmasi gerekir ve belkide bu beklenmedik 3-0 lik agir yenilgi eski ruhun yerine gelmesinde fayda saglar (pek umudum yok ama insallah). Bu arada gögüsünde AY-YILDIZI tasiyan her milli takim yensede yenilsede benim milli takimim. Kisiler gelip gecicidir, kalici olan armadir! |
[QUOTE=mehmet karakaya;919454]NE MİLLİ TAKIMI KARDEŞ İSTANBUL TAKIMI DE SEN ŞUNA[/QUOTE]
aynen haklisin istanbul takimiii !!!!! |
Türkiye cok kötü oldu. bu nasil bir futbol?
Hep ayni oyuncular, olacigi bu. Hakan Calhanoglu Kaan Ayhan gibi isim ler lazim bize. Emre Selcuk Burak helele Ersan devri cokdan bitti |
[QUOTE=keko 58;919446]:confused::confused:
[B]Show Tv tek Eutelsat 7° üzerine sifreli cünkü orda bütün TR Kanallari Digi Türk veriyo..... ama Türksat 42° üzerine sifre yok ben dünki Maci Türksat üzerine Kartsiz bakabildim :) [/B][/QUOTE] Türksat 1C 42° ama şifre vardı |
[QUOTE=halilxx58;919458]Bu maci kaybetmemizin bir cok nedeni var. Bunlardan bazilari:
- Izlandayi cok kücümsedik. Halbuki onlar dünya kupasi elemelerinde play-off oynadi, biz ise grubu 4. bitirdik. - Milli Takimin basinda kim olursa olsun, bazi oyuncularin sahadaki yerleri garanti (Emre, Selcuk, Burak gibi) Aceba kadroyu teknik direktörün üstünde birisimi kuruyor??? - Mac malum siferli oldugu icin izleyemedim. Yorumlara göre Emre Selcuk ve Topal orta sahada yoklari oynamislar. Peki Bundesligada rüzgar estiren Hakan Calhanoglu niye 76. dakikaya kadar yedek kulübede bekliyor??? Ondan sonra Mesut Öziller, Ilkay Gündoganlar, Gökhan Inlerler Türkiyeyi secmiyor diye kötü konusuyoruz. - Ozan Tufan, Ersan Gülüm gibi genc ve avrupa tecrübesi olmayan oyunculari resmi maclarda oynatmak cok riskli ve yanlis. Hazirlik maclarinda ve kulüpleriyle pismeleri lazim milli takima verim saglamalari icin Ayrica Kaleci Onur su an icin Türkiyenin bir numarali kalecisi. Yedigi goller hatali olsada ilerde milli takimin kalesini korumasi gerekir diye düsünüyorum. 3 Takimin gruplardan cikabildigi bu sistemde ilk maci farkli yenilsekte gruptan cikma sansimiz cok. Tabi bunun icin yapilan yanlislardan ders cikarilmasi gerekir ve belkide bu beklenmedik 3-0 lik agir yenilgi eski ruhun yerine gelmesinde fayda saglar (pek umudum yok ama insallah). Bu arada gögüsünde AY-YILDIZI tasiyan her milli takim yensede yenilsede benim milli takimim. Kisiler gelip gecicidir, kalici olan armadir![/QUOTE] Genç körpecik Ersan ımız da 28 ine girecek bu yıl 33 ünde olgunlaşır artık. |
[QUOTE=DoomsDay58;919472]Türksat 1C 42° ama şifre vardı[/QUOTE]
[B]Yalnislik var Kardesim ben bu Kanal Türksat 2A 42° üzerine Sifresiz bakabildim......[/B] [URL=http://www.directupload.net][IMG]http://s7.directupload.net/images/140910/2l48etn5.jpg[/IMG][/URL] |
şifre flan yoktu ben direk izledim ilk golden sonra bu takıpdan hiçbir halt olmaz deyip devamını izlemedim iyiki izlememişim.
|
sivasspor sayfalarında paylaşılanları gördükçe sayfa yöneticilerinin bile fanatikliği (cahillik) abarttığını gördüm. fatih terim , hollandanın oynadıgı taktikle oynamayı denedi ancak orta saha sınıfta kaldı bugun gördüğümüz m.unıted gibi. arda selçuk burak ersan onur bunlara tepki gösterenler var sivassporda nıye çağrılmıyor diyenler var. ardayı konusmaya gerek yok selçuğu çağırmayıp kadiri mi çağıracaklar , burak mustafa pektemek dışında çağırılacak santfor oldugunu düşünmüyorum burak ne kadar beceriksiz gibi gözüksede 100 golü geçmiş birisi.ersana gelince sol ayaklı bir stoper , gs de fb de ts de bursa da eskişehirde yok ümit kurt diyeceksiniz bundan 2 ay önce ümidi bu sitede kesip asmadığımız kalmıştı ne çabuk milli oyuncu yaptık. ki ersan sezona iyi başlayan en iyi stoper durumunda. onur kıvrağa gelince hepimiz en iyi yerli kaleci oldugunu kabul ediyoruz geçen sene ts'yi o noktaya taşıyan oyuncuların başındaydı , olcan adın mı burhan eşer mi arkadaşlar allah aşkına hepimiz olcan deriz. zaten takım olmayı beceremeyen takıma sistem değişikliği eklenince böyle bir sonuç çıktı milli takım 4-4-2 dışında oynayamaz arkadaşlar.
|
Izlanda bugüne kadar devamli futbolunun üzerine birseyler katarak gelen bir ülke olarak alinan bu galibiyet kimseyi sasirtmasin.Fatih Terim anlayisi ve futbol mentalitesi artik iflas etmistir.Fatih Terim ve kurmaylari bu takima birakin birsey vermeyi bu takimi bu guruptan cikarmaktan yoksunlardir.Cünki milli takima secilen bu oyuncular ay yildizli formayi birakin hak etmeyi,teknik kadronun mevcut kadronun disina cikamamasi sonucunda ise yaramayan futbolcular toplulugundan olusan, bir milli takim olusturulmus.
Önemli olan Fatim Terim´in basarisiz olmasi durumunda bile dahi aldigi korkunc maasin , Terim ailesine hayirlara vesile olmasi dileklerimle. Asgari ücretle gecinen kisileri görüpde,Fatih Terim´in ayda aldigi maas´i haketmedigi düsüncesindeyim.Cünki kadro olustururken hala hatir ve gönül vermis kisileri takima almasi Türk milli takimina yarar degil zarar vermektedir. Fatih Terim kafa yapisini degistirmedigi sürece milli takim bu gurubu sonuncu tamamlar. Fatih Terim´i Italyan´lar tanidida biz Türkler nedense ona karsi asiri sevgi gösterdik ve hatta onu IMPARATOR ilan ettik... |
[QUOTE=eyuphulagu;919425]Takım olarak çok kötü oynadık;daha da farklı da olabilirdi...Takımın en kötüsü bence kaleci Onur'du..Yediği ilk 2 golde çok büyük hatası vardı..Bir kaç top çıkardı ama yenmemesi gereken çok kötü 2 gol yedi...İzlanda maçında yan topların çok olacağını herkes biliyordu ama maalesef Onur un haberi yokmuş...2. golde İzlanda lı oyuncu öyle ahım şahım vurmadı;Onur topu ancak çeldi ama topa hemen kalkıp 2. hamleyi yapmakta çok geç kaldı..Takımın bir diğer kötü oyuncusu da kırmızı kart gören Ömer TOPRAK tı..Ömer maalesef nedendir bilinmez Bayer Leverkusun de oynadığı iyi futbolu milli takımda hiç oynayamıyor..Kırmızı gördüğü pozisyonda arkada başka bir arkadaşı olmasına rağmen voleybolcular gibi smaç yaptı..Haklı bir kırmızı kart gördü...İlk yarı Caner ve Gökhan neredeyse hiç ileri çıkamadı..2. yarı biraz hareketlendiler..Arda bazı pozisyonlarda olmasına rağmen sakatlıktan çıktığı için çok da iyi değildi..Ama yine de tecrübesiyle arkadaşlarına pozisyon hazırladı..Burak a gelince o da takımın en kötülerindendi..Hele kaçırdığı bir pozisyon var ki;kendi bile nasıl kaçırdım diye kendine sormalı..O pozisyon gol olsa belki maçın seyri değişecekti...Emre yi maç boyunca aynı Selçuk gibi ortada göremedik...Ozan geçen maçta gol atsa da böyle maçların tecrübesine hiç sahip değil...Gelecekte belki iyi işler yapacak ama keşke daha tecrübeli bir oyuncu sahaya sürülseydi...Umarım bundan sonraki maçlar çıkış maçı olur;ben yine de bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum...Daha çok maç var;yeter ki biz kendimize gelip istediğimiz futbolu oynayalım...[/QUOTE]
Takım olarak çok kötüydük yine. Onurun kalitesi tartışılmaz. Günah keçisi o seçilmiş gibi. Takım 3 atıp Onur 4 yese haklısınız diyeceğim. 35 yaşına gelmiş Emrenin bu takıma ne vereceğini bekliyor Fatih Terim . Son yıllarda Milli takım diye bir şey kalmadı ortada. |
milli takımda istanbul takımlarının topçuları arasındaki kavga nedeniyle uyumsuzluk var bence
|
[B]Milli takımda sorumlu belli![/B]
[B]Milli takımda sorumlu belli![/B] Fatih Terim, tartışmasız Türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörü. Ancak son dönemde, bu başarıları getiren özelliklerinin dışına çıktı. Belli oyun şablonuna bağlı kalan, sisteminden taviz vermeyen İmparator, sadece 45 dakika denediği 3-4-3’le İzlanda karşısına çıkarak oynadığı kumarı kaybetti. Formayı adaletli dağıtmasıyla bilinen Terim, bu kez hakkaniyetli davranmadı. Tercihini ‘formsuz ama isimli’ futbolculardan yana kullandı. Tabi rüzgar da unutulmamalı! [B]Bir anda değişen taktik[/B] Milli takımlar taktik seçiminde iki yolu benimser. Ya futbol karakteristiklerine uygun bir dizilişi seçip uzun yıllar bunu uygularlar. Ya da o dönemde ülke futbolunu domine eden kulüplerin sistemlerini kullanırlar. 2002’de Dünya 3.’sü olan Türkiye’nin Galatasaray, son yıllara damga vuran İspanya’nın Barcelona merkezli kadro ve diziliş kullanması gibi... Fatih Terim, İzlanda maçı öncesinde bir anda 3-4-3 taktiğine geçmeye karar verdi. Üstelik bunu sadece Danimarka ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında denemiş olmasına rağmen... Tabii ki değişimler olabilir. Ancak madem böyle bir planı vardı, bunu neden Mayıs-Haziran dönemindeki hazırlık maçlarında oturtmaya çalışmadı? [B]Forma adaleti nerede?[/B] Fatih Terim için yapılan yorumlarda yıllardır değişmeyen konulardan biri, her zaman formayı adaletli dağıtmasıdır. Ancak İzlanda karşısında bu durum da değişti. Aylardır formsuz olan Selçuk İnan, sakatlıktan yeni çıkan ve doğru düzgün oynamayan Arda Turan ilk 11’de sahaya çıktı. Belki de şu anda Türkiye’nin en formda ve hazır isimleri olan Olcay Şahan ve Mustafa Pektemek gibi isimler yedek bekledi. Fatih Terim, kaleyi Onur Kıvrak’a emanet ederek ne kadar doğru bir karar aldıysa, formsuz isimlerden vazgeçmeyerek de o kadar yanlış tercih yaptı. Bunun sonucunda mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Tabi nereye eseceği belli olmayan rüzgârı da unutmamak gerek! [B]‘3 büyükler’in takımı![/B] Milli takımlar, en iyilerin ve en formda oyuncuların seçilmesiyle oluşur. Bizde maalesef böyle değil. Örneğin Olcan Adın’ın Ay-Yıldızlı formayı giymesi için Trabzonspor’da harikalar yaratan performansı yeterli olmazken, Galatasaray’a transferi ilk 11’de oynamasını sağlıyor. Ya da Mert Günok, Fenerbahçe’de kulübede oturmasına rağmen milli takıma seçilirken, Bursasporlu Harun Tekin, Kırmızı-Beyazlı formayı rüyasında bile göremiyor. Yani milli takımdan çok 3 büyüklerin takımı kuruluyor... Bu konudaki belki de tek istisna, Volkan Babacan. [B]Kontenjan ters tepiyor[/B] Türk Milli Takımı’nın kadro değeri, İzlanda’nın 6 katı. Ancak onların 23 kişilik kadrosundaki oyunculardan 20’si başka liglerde oynarken, bizde bu rakam sadece 4 (Ömer, Hakan Çalhanoğlu ve Mevlüt ise yetiştikleri ligde oynuyorlar). TFF’nin yerli oyuncu kalitesini artırmak için getirdiği yabancı kontenjanı kuralı tam tersi sonuçlar doğuruyor. 3 büyükler, sırf kadroda bulunsun diye Anadolu’da parlayan isimleri transfer edip adeta çürütüyor. Birçok yerli oyuncu da Avrupa’ya gidip futbollarını geliştirmek yerine, kontenjan nedeniyle hak ettiklerinden kat kat fazlasını kazanmak için Türkiye’de kalıyor. Galatasaray’ın başındayken bu kurala en çok karşı çıkan isim olan Fatih Terim, şu anda imkanı olmasına rağmen bunu değiştirmek için hiçbir şey yapmıyor. [B][I]Arda Erol (FANATIK)[/I][/B] |
[QUOTE=Sivasli010;919431]Almanyayi secti kardesim,
Bu sene bilal basacikoglu turkiyeyi secti gurbetci olarak, feyenoorda oynuyor Hakan calhanoglu ve nuri sakat,[/QUOTE] hakan calhanoglu oyuna girdi ama lig macında da ilk 11 de oynamıstı |
Irkçılıktan ceza almış bir oyuncuyu milli takımda hazmedemiyorum.Maçın başında o adam varsa yeniliriz dedim.Onur günah keçisi oldu,haksızlık.Olcan konusu zaten saçmalık; GS kontenjanı.Kadroda büyük radikal bir revizyon şart.Türkiye futbol direktörü cafcaflı unvanlar başarı için yetmiyor.
|
***bence Terim Beyin olarak bitmiştir bu saat den sonra milli takıma vereceği hic bir şeyide yoltur.kısacası milli takımımızııda bitirdiler .oyuncularımız sanki parkta yürüyorlar,izlandalılar adam gibi mücadele edip 3 puanı kaptılar.arda denen oyuncu her zamanki gibi yine bencil oynadı ,yanında gecen topa sadece bakıyor.aldıkları paralar haram olsun.
|
Ümit varken M.Topal'ı stoper oynatan Fatih Terim hatalıdır.
Bunun savunulacak bir yönü yok. Her 2 golde de inanılmaz stoper hataları söz konusu. Ama diğer yandan 1-1 iken net penaltımızı Hakem verseydi, en azından berabere kalırdık, bunu da unutmamak lazım ... |
[B]Arhadan Nal topluyoh....[/B]
Türk futbolunu bu hallere getirenler utansın. Kısır çekişmeler... Şike sürecinde birbirini yemek için uğraşacaklarına dibe vuran kimliğimizi kurtaramayan embesiller... Altyapı yani geriden gelecek nesilsizlik... Türk futbolcuların yüksek piyasa değeri, bunun sonucunda eğitimsiz kalmaları (taktik, fizik, antreman teknikleri, vs).... Koltuk için, rant için olur olmaz kanunlar çıkarmalar ve nihayetinde taraftarın stadyumlardan çekilmesi, maddi anlamda futbolun eder değerinin taban yapması... İstanbuldan başka TÜRKİYE'nin olmadığını düşünen garip bir zihniyet... Kaşarlaşmış, kalıplaşmış kimliklerin devamlı maç kadrolarında yer almaları.. Kendimizi hiç bir zaman yenileyememiz. Belçika gibi, Almanya gibi hatta Lihtenştayn gibi bir Jenerasyon oluşturamayışımız.... 4 mü yapalım 5 mi yapalım artı birmi olsun sıfırmı diyerek yabancı sınırlamasını bir iki kişinin isteğine göre düzenleyip Türk futbolcunun mabadını kaldırdık. Sonuç ortada. Milli takımda bitti, Süper Ligde nanay, Bizim siteden bile belli oluyor. Sanmayınki diğer takımların siteleride çok aktif, değil.. Onlarda iştahsız ilgisiz. Nedenler hepsi bu. Elinize sağlık efendiler, hepimizi bitirdiniz teşekkürler... |
bir milli takıma oyuncular performansına göre değil oynadığı takıma göre seçiliyorsa o milli takımdan kimseye bir hayır gelmez
ve bu kadar az sayıda lejyoner futbolcu ile de kapasite aşılamıyor maalesef |
Millet o kadar soğumuş ki futboldan ve Milli Takımdan, burada yorum yapan bile yok !!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:00. |