![]() |
Galatasaray 2-1 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44602&token=21411[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta Galatasaray-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 26 Eylül Cuma [B]Stad:[/B] Türk Telekom Arena [B]Saat:[/B] 20:00 [B]Maçın Hakemi: [/B] Volkan Bayarslan [B]Bilet Fiyatları:[/B] Sivasspor'a ayrılan misafir tribün bilet fiyatı [B]55[/B] TL. [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Galatasaray - Sivasspor
Evimizde 5 puan bırakınca bu maçtan puanla dönmek olmazsa olmazımız oldu. Aslında Gs kötü bir dönemde ve zorlamalıyız diye düşünüyorum ama Balıkesir'e yenilmeleri bizim maça çok motive edebilir onları.
|
Herzaman gs svs macinda ne olduysa yine aynisi olacak.
|
inşallah bir puan alırız. ama gs deplasmanından bir puan alabilmek için üç puan alacakmışçasına oynamak lazım.
da costa'nın dönmesi sevindirici. bir de utaka veya crisantus takıma gelseydi. |
Emek hırsızi yine şovunu yapar şansi bize tutuyor çünkü,gs macindan umudum yok benim..
|
Utaka eger maca yetisir aatif burhan costa formda olur ertugrulda iyi bir is cikarirsa o zaman galibiyetten bahsedebiliriz.aksi halde cok zorlaniriz.unutmayalim bu macta bir avantajimiz var gs bizim mactan sonra sampiyonlar liginde oynayacak ayni zamanda dez avantajimiz var gs patlama yapmak icin sahaya cikacak.sonumuz hayir olsun
|
Balıkesir mağlubiyetinden sonra evlerinde maça çok asılacaklardır..Kırmızı görmeden sakatlık olmadan maçı bitirelim benim tek isteğim bu. Galibiyet mi o da neydi...
|
Gs 4.0 yenecek..........BANKO varinizi yogunuzu yatirin...dost TATLI söyler
|
Aynen balkes macindan sonra gs evinde bize patlayacaktir ben dedim bugun konya karsisinda 3 puan bu yuzden cok onemli diye.
|
3 ihtimalli bir maç hiçbir sonuç sürpriz olmaz. Galatasaray krizden kurtulmak için taraftarı önünde kazanmak isteyecektir bu maçta kontra ataklarda iyi olursak kazanabiliriz yeter ki son vuruşları iyi yapabilelim. Bu maça kesinlikle Ahmet'le başlamalıyız ilerde iyi basan ve şut çekebilen fırsatçı golcüye ihtiyacımız var.
|
[B]Realist olmak lazim, burdan puan dahi cikaramayiz.
Cinconu gecsek bile, TFF ve Hakemler bize yenerler!!![/B] |
[b]Önce sivassporu değerlendirelim ,geride kalan 3 haftada galibiyeti kaçıran takım hep sivasspordu,antepe fark atacakken yenildik,akhisarı tam yendik derken berabere kaldık,konyayıda yenebilirdik,baktığımızda 3 takımda sivasspora karşı açık oynamadılar,beraberliğe razı 10 kişi defans yaptılar ,sivasspor böyle kapalı defansları açmakta zorlanıyor çünkü çilingir oyuncusu yok ,gs maçı çok farklı olacaktır hem sivasspor hemde gs baskı altında olacaktır özelllikle gs de işler iyi gitmiyor ,3 5 hafta sonra hem hocaları hem yöneticileri yolcu olabilir ,bu nedenle bu maçta açık oynayacaklardır mecburlar çünkü,bu sivassporun işine gelir ,ilk yarı rakibi durdurabilirsek çok rahat puan ve puanlarla döneriz ,da costa ve utakanın hatta diğer siyah oyuncumuzunda iyileşip oynayacağını düşünüyorum,konya maçına ne kadar üzülsemde ben gs maçından puanla döneceğimize inanıyorum tek korkum hakemlerin gs ye kıyak yapması ve lanet olası gs istatistiğimiz ,nezaman rakibe can simidi lazımsa tff devreye giriyor geçen yılki maç aklıma geliyor elimizden alıp gs ye verdiler ,yine aynı seneryolardan korkuyorum,yoksa gs den korkum yok,bu maça başta r.carlos ve futbolcular iyi motive olmalılar,rakip çok koşmuyor ,sivasspor performansının üstüne çıkıp oynarsa galip bile gelmek hiçde zor değil [/b]
|
Bu maçı alacağımızı tahmin ediyorum.
|
Sivasspor büyük takım olduğunu hatırlamalı ve bu maçtan üç puan almalı. Sivassporlu futbolcular da büyük takım futbolcusu olduklarının bilincine varmalılar. Burhan geçen seneki Burhan değil. Aatif geçen seneden daha bencil. Kadir bir maç iyi bir maç berbat. Üstüne forvetler de alışma döneminde oldukları için gol atamayınca fetret devrini yaşıyoruz. Bu böyle gitmez! Silkinin kendinize gelin!
Galatasaray'ı İstanbul'da yenecek güçteyiz. Şüphesi olan var mı? |
passoligle siftah yapıcam kısmet olursa bileti aldım beklemedeyiz maçı hadi hayırlısı benim hiç umudum yok çünkü bizim takım nerde sıkıntıda olup acil puan alması gerekn bi takımla maç yapsa tesadif mü ne hep farklı kaybediyoruz inşallah bu sefer en azından bir puan alıp döneriz
|
Hic umidim yok muhtemelen batuhan ile baslariz yeni transferin gs maci incesi iyilesecegini hic sanmiyorum sansimiz yok bu sene ben sivassporun alt siralarda maxmimum orta sirlarda ligi tamamlayacagini dusunuyorum eger devre arasi iyi birtransfer olirsa irta sahayaozman yukarilari dusunebiliiriz . Suan isimiz cok zir gs yede muhtemelen yenilcez bisey nasil baslarsa ohle gidermis
Insallah dusunduklerimde yanilirim |
arkadaş konya maçı bitmeden bu gs başlığı nedir hatamıza sıkıntımıza bakmadan atladık gs maçına herşeyi hallettik bir istanbulda gs maçı kaldı.
|
Ben cincona hemen teslim olacagımızı düşünmüyorum en kötü bir puanımız var
|
Carlos sakatların iyileştiğini açıkladı. Bu maç için umutlarım arttı tabi hemen doksan dakika oynamazlar ama yine de 45 dakika falan Utaka'dan faydalanırız diye düşünüyorum.
|
halis özkahya hakem olarak görevlendirilebilir gs canlandırmak için cinconun lehine kararlar verilebilir sivassporumuz dikkatlı oynamalı beraberlik iyi sonuç olur.
|
balikesirspordan biz iyi ve tecrubeliyiz.
|
en sıkıntılı dönemler hep bize denk gelir ve aksine herkesinde toparlanmak zorunda olduğu maçlardır.ligde tek kazanamadığımız deplasmandır galatasarayın bu maça çok asılacağını düşünüyorum zor maç 1 puan almak çok çok iyi olur heralde
|
İyi defans yaparsak Gs ya gol atarız, yeterki sakin olup oyunu kontrol edelim onlar baskı altındalar varını yoğunu ortaya koyacak bu yüzden çok zor maç ama zoru başarırız balıkesir yaptıysa bizde yaparız hakem faktörü olmazsa bizde yeneriz çıkışa geçme maçı bu maç olacak diye düşünüyorum.
|
ne olacağını kestırmek zor ama bir ilki gerceklestirip 3 puan alırsak çok çok iyi olur inşallah sanş bizden yana olur
|
Evet ilk rakibimiz Burak eğer formunda olursa 1 penalti alir ve bir de kirmizi kart cikarttirir
İkinci rakibimiz hakem Ama ilk önce allahin izniyle gs nin kotu gidisatini göz önünde bulundurur sak sivas 3 puana daha yakin haydi istanbuldaki yigidolar yanliz birakmayin Carlos ve ogrencilerini |
Utaka olursa kazaniriz aksi takdirde 0-0 biter yazin bir kenara.
|
şimdi hangi takım passolig kartı olacak maçı sivassporla izlemez için
|
Benim de bu maçtan umudum yok
|
passolig kartı deplasman takım taraftarları nasıl oluyor uygulama bilen varmı
|
Ertugrul Ziya Da Costa Ümit Cicinho Adem Ibrahim Burhan Atif Utaka Ahmet onbiriyle cikarsak kazanma sansimiz yüksek
|
[QUOTE=58svs58;920351]passolig kartı deplasman takım taraftarları nasıl oluyor uygulama bilen varmı[/QUOTE]
[url]www.passo.com.tr[/url] sitesinden bileti alıyorsunuz. Koltuk seçerken isterseniz "Misafir" takım tarafından istersenizde "Ev Sahibi" tribünlerinden koltuk seçebiliyorsunuz. En düşük bilet 55 TL. Sivasspor tarafı da 55 TL. |
SÜPERLİG
Burak - Selçuk : Hocam hocam hocam Hakem.: Sakin beyler bende Kırmızı kart penaltı. 3-0 Şamp Ligi Burak-Selçuk aaaaa ayağım Hakem : Ben gördüm hayır. Kendini attın Skor gıçının zoruynan 1-1 öyle işte ligde hakem kayırması maç alıyorlar sonra şampiyonlar liginde torpiller geçmiyor görüyolar ..... |
[B]cinconu yenip yenemiyeceğimiz yarın belli olur,cinconun öz kahyasını maça verirlerseki bana göre %65 ihtimaldir,ne yaparsak yapalım yenileceğiz demektir,çünkü fena krizdeler, geçen sezonda böyleyken tam madara ediyorduk ,saolsun ümit ,tff ,özkahya imdatlarına yetişti,şimdi yine aynı ortam var,yenersek biz krizden çıkarız cincon karışır,tff ve saz ekibi buna müsade edermi hep birlikte göreceğiz tek rakip hakemler:mad: ,[/b]
|
ulan geçen yılgibi gine hakemler yakmasın artık yönetim yedirmeyin takımı olmazmı bir zahmet
|
Uzaktan şut attirmayalim yeter bizim kaleciler her şutu sektiriyor oda tehlike yaratiyor
|
GS kötü oynuyor. Utaka ve Da Costada oynarsa 2-1 yeneriz diye düşünüyorum.
|
Kırmızı-beyazlı ekibin kafilesinde, Korcan Çelikay, Ertuğrul Taşkıran, Hakan Arslan, İbrahim Toraman, Cicinho, [B]Manuel Da Costa[/B], Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, Cihan Özkara[B], John Utaka,[/B] Ahmet Aras, Aatif Chahechouhe, Ziya Erdal, Burhan Eşer, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Batuhan Karadeniz, Mehdi Tevfik Taouil ve[B] Macauley Chrisantus[/B] yer aldı.
utaka da costa ve chrisantus iyilesti. benim kadro tahminim su sekilde, ertugrul cicinho da costa umit ziya toraman adem burhan atif utaka chrisantus |
vay be ne günlere kaldik...
gs yi yenmemiz lazim ki düsme hattindan kurtularim... biz önce gercek rakiplerimizi yenelim sonra gs fb bjk e rakip oluruz. bir söz var ya: ayrani yok icmeye..... |
Yarin insallah stada yerimi alip galibiyet yüzü yasicam
|
Şu an gs camiası kenetlenmiş durumda, hep bize denk geliyor bu maçlar ne yazikki ve benim hiç umudum yok..bu maç sivasta olsa 9 kişi ile yeneriz bu cinconu ama orda şans tütmüyor,emek hirsizi inş oynayamaz ve inş galip geliriz fazla beklentiye girmeyelim lig bizim için haftaya bayramla başlayacak..zayiat vermiyelim birde beraberlik cikarirsak tadindan yenmez..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36. |