SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38295)

SivasSpor.Com 26.09.2014 20:45

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Galatasaray'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

58temha 26.09.2014 20:50

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : karaktersiz cincon futbolcuları ve taraftarları ha birde paranın köpeği olan hakemler

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : yiğidolarımız böyle oynasın küme düşelim ben yine razıyım. HELAL OLSUN SİVASSPORUM

Maçın en iyisi kimdi : Kuşkusuz Ertuğrul ve Defans Hattımız

Maçın en kötüsü kimdi : Hakem

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ne Mal Olduklarını Yeniden Belli Ettiler Para Köpekleri !

sıracalı 26.09.2014 20:50

Degerlendirilecek bisry yok

Abartisiz soyluyorum maci 6-0 kazanirdik..gs pozisyon bulmadan galip geldi..

Bizde atifin becereriksuzligi ve ozelkikle bencilligi ve utakanin 5 net gol kacirmasi yuzunden puan alamadik

DoomsDay58 26.09.2014 20:51

Takım ilk devrede kaçan gollerden sonra bocalamasaydı maçı çok rahat kazanabilirdik ama olmadı sağlık olsun oyun ilerisi için umut veriyor inşallah Gençlerbirliği maçında galibiyet alarak seriye başlarız.

mühendisburak58 26.09.2014 20:51

4 maçta 10 puan kaybettik. Arsenal bu GS yi 6s yapar

aysglyvz58 26.09.2014 20:51

Kimse hakeme veryansın etmesin hakem çok güzel bir maç yönetti bireysel hırs ve isteklerden dolayı 1 puan alacagımız maçtan puansız ayrıldık utaka topu burhan ile buluşturmuş olsaydı şu an çok farklı bir maç konusuyor olurduk.Penaltı penaltıydı o kolu adama uzatıyorsan verilen kararında cezasını çekiceksin

ayhandemir58 26.09.2014 20:51

Yaktın bizi Uuuuuuuuuu taa kakaaaaaaa.:(:mad:

etlidöktürek 26.09.2014 20:52

Mağlubiyetini tek sorumlusu carlostur.da costa ve ibrahim tamamen farklı pozisyonda oynadi bunu cok net gördük.kadir kesilmeli yeter artik, burhan güçsüz ziya hic yoktu zaten.. Carlos kendini iyi yetiştiriyor yenile yenile yenmeyi öğrenecek ama biz sıkıntı yasiyacaz ne yazikki.2. Yariki oyun umut verdi dusmeyiz kimse korkmasin..bugün yenmemiz mucize olurdu çünkü şanssız ve beceriksizlik..

kiNgSiZe58 26.09.2014 20:54

[U]Maçta göze çarpanlar :[/U] [B]Ilk yariyi maalesef izleyemedim ama ikinci yarida hakemin kararlari dikkatimi cekti. Nezaman GS bir oyuncu kendini yere biraksa hakem faul caliyordu. Yok böyle birsey.. Ama bize yapilan "gercek" faulleri calmiyordu..? [/B]

[U]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/U][B]2ci yarida herseyi göze alarak ileri acildik. 1 gol geldi ve sonrasi 3 net gol pozisyondan yararlanamadik.. Normalde 2-4 yenmemiz lazimdi. Cok hirsli oynadik aslinda maci biz hakettik[/B].

fedayi 26.09.2014 20:54

şu atıf costa utaka burhan yönetim tarafından uyarılmalı hemde çok sert bi şekilde bu bencil oynamaları başımıza iş açacak bide kadire 45 dk bile şans tanınmıyorsa niye yönetim bir transfer yapmadı kadirin yerine maçın en günahsızı ertuğruldur takdir etmek lazım crishsantus gelecek için umut vadediyor

sivasfutbol 26.09.2014 20:54

Kadir ve Burhanın kulaklarını çeksinler ikiside adam gibi oynasın ne oldu geçen sene nasıllardı şimdi nasıllar. İbrahim Toraman ceza sahasında kimseye dokunmasın burası Beşiktaş değil çekerler adamın fişini böyle gitti maç.

58YIGIDO58 26.09.2014 20:54

[QUOTE=sıracalı;920631]Degerlendirilecek bisry yok

Abartisiz soyluyorum maci 6-0 kazanirdik..gs pozisyon bulmadan galip geldi..

Bizde atifin becereriksuzligi ve ozelkikle bencilligi ve utakanin 5 net gol kacirmasi yuzunden puan alamadik[/QUOTE]

Hangi maci izledin yigido ???
Sadece 65 dk dan itibaren biraz iyi oynadik o kadar.

58Sivaslilar 26.09.2014 20:56

Yanlis bir sey var ikinci yaridaki oyunu birinci yarida oynasaydik mac daaha farkli olabilirdi oyunumuz iyiydi fakat bu sonucu degistirmez gine puan yok:confused:

karamik 26.09.2014 20:57

Ulan 3 tel saçım kaldı Dermatolojide saç tedavisi gördüm bugun saolsun Utaka saçlarımı yoldurdu.

50sekiz 26.09.2014 21:00

[B]Macin özeti atamayana atarlar[/B]

Galatasaray'i bir daha böyle yakalamak cok zor.
Adamlar 2-0 öne gecmelerine ragmen ayaklari titriyordu.
Sivasspor bu macta inanilmaz goller kacirdi.
Yakalan pozisyonlarin cogu kontraatakt/hizli hucumdan geldi
Ama unutmamali ki bu kadar pozisyonu her rakip vermez.
Bu sene ilk 3 hedefi gercekci degildi.
Sivasspor bu sene sezonu 5. ile 10 sirada bitirir.
Türkiye kupasina asilmak gerek.
Avrupa'ya yol, ligden degil Türkiye kupasindan gider.

58Sivaslilar 26.09.2014 21:00

BIZIM girdigimiz gool pozünyonlarina GS girmis olsaydi bizi sahadan silerlerdi yaziklar düsüncesiz egoist golcüler yüzünden gool atamadik bunlarin iyice kulaklari cekilmeli derim:confused:

58Sivaslilar 26.09.2014 21:03

GS oynadigimiz maci seri olarak dvam ettirebilirsek yigidolara kimse dayanmaz

Gangstayigido 26.09.2014 21:07

Sivassporu ve sahada terinin Son damlasına kadar mücadele eden bütün futbolcularimizi ve Carlos'u ayakta alkışlıyorum.
Her maç böyle oynayalım çok maç kazaniriz

savaş2 26.09.2014 21:09

*** sol açığımız yok,düzgün bir kalecimiz yok,golcumuz yok,SONUC bu güne kadar 3 puanımızda yokkkkkkkkkkkkkkkkk. *bu macda CARLOS DA MÜTHİŞ BİR CIKIŞ, 3 ADAM DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI*

svsli 26.09.2014 21:09

Sivas çok iyi oynadı ama olmadi çok net gol pozisyonu da vardi, sivasin atacak golcü yok ne yazikki yeni transfer ilk yarida oyuna girseydi yine birşeyler yapardi belki ama yinede sivasi tebrik ediyorum.

Soyözen 26.09.2014 21:10

Böyle oynasınlar canımı yesinler. Bence bu haftadan itibaren seri galibiyetlere başlarız. 4 maçta 2 puan aldığımıza bakmayın şanssızlıklar olmasa 12 puan bile olabilirdi.

Bugün puan alamadık ama ben takımdan memnun kaldım. Güzel takımız vesselam, yeterli sakatlık eksik olmasın.

Yusuf Çevik 26.09.2014 21:11

Bizim takım çok rahat,ben anlamadım ne var bebeğe pas atar gibi topa vuruyorlar kaç tane % 100 lük pozisyonları harcadı takım.

Takım giriyor pozisyona çok güzel,ancak son vuruşlar gelmiyor abi,çok ağır vuruyoruz ya top gitmiyor,bu yüzden gitti bence maç.

28 SVS 58 26.09.2014 21:12

Böyle oynayın küme düşelim başka söz yok yine lanet bi gs deplasmanı yine aynı şeyler şu maçtan puan alamadık ya diyecek bişeyde yok

sawyer5892 26.09.2014 21:16

kimse çıkıp takımı hocayı yönetimi eleştirmesin aslanlar gibi futbolumuzu oynadık. hücum hattının şanssızlığı ve uyduruk bir penaltıyla kaybettik. Takımda sakat cezalı oyuncu yok bu şanssızlık inşallah içerdeki gençlerbirliği maçıyla kırılacak. Düşeriz diyen futboldan anlamıyordur. Şu oyunla bu takım düşsün ben hiç bir şey bilmiyorum. Boş laf yapacağınıza maçlara gelin. Eminim burda atıp tutanların bir kısmı maça falan gelmiyor.

pover58 26.09.2014 21:16

yenilginin tek sorumlusu carlos ya arkadaş utaka kaç tane pozisyon kaçırdı çıkarsana kardeşim al yedekte 2 tane forvetin var hatta 3 tane ademi ne diye çıkarıyorsun hakanın yerine tauliyi al 3. degişikliginide gene forvet al ki etkili ol.bu hoca iyi hoşta bi türlü adam degişikligini dogru yapamıyor kadire gelince anında çıkarıyor utaka atıf da kosta ya gelince kılı kıpırdamıyor tek sorumlu hocadır .her şeye ragmen 2. yarıdaki futbol umut verici ve tek tesellimiz oldu utakanın yerine cihan yada a aras oyuna girmeliydi.

sawyer5892 26.09.2014 21:19

[QUOTE=YigidooSivas58;920640]Hangi maci izledin yigido ???
Sadece 65 dk dan itibaren biraz iyi oynadik o kadar.[/QUOTE]

çık git lan şu siteden git kafamız rahat etsin. Sen hangi maçı izledin ilk 10 dk 3 olacak maçtı. Hainsin sen hain. Maça falan gelmiyosundur eminim

SİVAS EMİRİ 26.09.2014 21:19

takım süper oynadı muhteşem oynadı helal olsun gurur duydum amaaa kadir kazması bu takımda oldugu müddetçe malesef her zaman yeniliriz adam ne zaman oyundan cıksa takım şaha kalkıyor bu takımda hakan 11de oynamalıdır kadir asla bir daha ilk 11de oynamamalıdır.

ertugrul-ziya-cicnho-ümit-costa-hakan-ibo-aatıf-utaka-burhan-chrisantus bu 11 ile herkesi ezer geçeriz

Soyözen 26.09.2014 21:22

[QUOTE=pover58;920653]yenilginin tek sorumlusu carlos ya arkadaş utaka kaç tane pozisyon kaçırdı çıkarsana kardeşim al yedekte 2 tane forvetin var hatta 3 tane ademi ne diye çıkarıyorsun hakanın yerine tauliyi al 3. degişikliginide gene forvet al ki etkili ol.bu hoca iyi hoşta bi türlü adam degişikligini dogru yapamıyor kadire gelince anında çıkarıyor utaka atıf da kosta ya gelince kılı kıpırdamıyor tek sorumlu hocadır .her şeye ragmen 2. yarıdaki futbol umut verici ve tek tesellimiz oldu utakanın yerine cihan yada a aras oyuna girmeliydi.[/QUOTE]

Kardeş şahsen yorumuna karışmak istemezdim ama kusura bakma, 2 tane dediğin forvet kim ya? Ne Cihan'ı ne Ahmet Aras'ı?? Bu ikisinden ne zaman ne hayır geldi de şimdi oyuna alsın adam? Utaka tamamen şanssızlıktan kaçırdı, hasbelkader birisini atsa böyle diyebilir miydin? 5 tane Cihan'la 10 tane Ahmet Aras'ı toplasan anca bir Utaka eder. Bu kadar da netim.

sivaslıadem 26.09.2014 21:22

olmayınca olmuyor
Hiç bir oyuncuya suç bulmak istemiyorum

Maçın kötüsü gslı oyuncuların karaktersizlikleridir
Ziyayı da yaptığı hareket için tebrik ediyorum ama burası türkiye
Durduk yere ceza vermelerinden korkuyorum

34MUAMMER58 26.09.2014 21:30

[B]İLK devre ne olup bitti bilmiyorum, izleyebildiğim 2.yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik,maç 4-3 filan biterdi,ben 2.yarıdaki sivassporu beğendim,utaka çok zayıf ,atıf ve burhan çok etkisiz,da costa disiplinsiz ve savruk,forvetler musleraya antrenman yaptırdılar ,defans hattınıda iyi gördüm,maçta gördüğüm burak ,olcan,yekta ,melo gs ye yakışan oyuncular değil çok çirkefler,sivassporun hızını kesmek için gereksiz sakatlık numaraları,yektanın kasten ziyanın ayağını kırarcasına basması,olcanın gol atacam diye ertuğrulu biçmesi hoş değil,neticede ölüm kalım durumu yok oynadığınız bir futbol maçı:mad:,gözüme çarpan ,sezon başından beri yönetime davul çaldığımız sol açık problemi,defansdan hücüma çıkacak ,topu alıp götürecek önlibero sorunu,batalla ve holmen gibi bir ortasaha eksikliği gözüme çarptı,şu takımda ortasahada bir holmen olaydı ,önliberoda kayserideki anıl olsaydı,forvetde gekas gibi bitirici forvetimiz olaydı gs yi gole boğardık,neticede erkek gibi oynadık yine,4 haftadır galibiyeti kaçıran taraf hep sivasspor oldu maalesef,puanı iyi oynayana değil,galip gelene veriyorlar,genel olarak takımdan memnunum, oynadığımız takım gs, bu maçı bayaa ciddiye almışlar,belkide bu sezon oynayacakları en tempolu maçı bu maçta oynadılar,tahminim ilk yaRI gol yemeseydik bu gs yi rahat yeneceğimiz en kötü berabere kalacağımızdı, olmadı maalesef ,bu yağmurda mücadele eden tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum[/b]

cılgınsivas58 26.09.2014 21:34

utaka ve atıfın kaçırdıgı golleri atsaydık suanda farklı seyler konusuyorduk
bu kadar bencıl olmayın utaka atıff

cılgınsivas58 26.09.2014 21:36

hakandan bizde orta saha oyuncusu olmaz

eyuphulagu 26.09.2014 21:36

Böyle oynasın küme düşsün diyen arkadaşları kınıyorum..Ne demek böyle oynasın küme düşsün;keşke sivasspor rakibten kötü olsaydı da bu maçtan puan alsaydı..Peki iç sahada maç kazanabilecek miyiz?Dış sahada iyi oynuyoruz belki beraberlikler de alacağız ama iç sahada nasıl maç kazanacağız...Takımda oldukça formsuz oyuncular var..Burhan,geçen maç gol atsa da Atıf,Kadir şu anda takımı adeta sabote ediyorlar..Burahan ve Atıf ın alternatifi olmadığı için hoca sahada tutuyor..Bu takıma iyi takımı yönetecek bir oyun kurucu almayanlar şimdi ne düşünüyor acaba?Maçta sivassporun çok pozisyonu var olmasına da atamadıktan sonra isterse 20 tane pozisyona gir neye yarar..İşin ilginç bu pozisyonlara iç sahada giremiyor,dış sahada giriyoruz...Yönetim bu takıma en azından 2 tane biri oyun kurucu olmak üzere orta saha alamadığı için bu takım iç sahada istenen üretkenlikte kesinlikle değil..Umarım önümüzdeki maçlarda bunu aşarız..İstediğin kadar pozisyona gir atamazsan hiçbir şeye yaramıyor..Kadir kaç maçtır ilk yarı bitmeden oyundan alınıyor;sivasspor 1 oyuncu değişikliğini heba ediyor..Madem çıkaracaksın o zaman ilk 11 e alma yedekte beklesin;2. yarı gerekirse oynatırsın...Sivassporun bence en büyük sorunu iç saha ve R.carlos un yedek oyunculara fazla güvenmemesi..Madem yedek kadron bu ;o zaman bu oyunculardan istenen verimi almak hocaya düşmüyor mu?Elindeki kadroyu sonuna kadar kullanacaksın;adeta sinekten yağ çıkarcaksın..Madem Burhan formsuz ,iyi oynamıyor o zaman elinde Cem Sinan gibi 2. ligden gelen ama başarıya aç bir oyuncu var;bu oyuncuyu hazırlayıp sahaya çıkarcaksın...Böyle giderse sivassporun yedek kulübesi turşuya dönecek...Hep aynı oyuncular oynuyor,aynı oyuncular yedekten sahaya giriyor...Bugün ben Burhan ı hiç beğenmedim ,belki sitedeki yiğidolardan aksini düşünen de olabilir...Sivasspor ne yapıp edip iç sahadaki maçları kazanmalı;iyi oyun golle süslenmezse kimse puan vermiyor..Umarım bu oyun önümüzdeki maçlara da yansır..Eğer Konya maçının tekrarı olursa sivasspor bu yıl küme düşmeye oynar..Geçen yıl bazı oyuncuların katkısıyla bir yerlere kadar geldi ama bu yıl ortada henüz helva yok..İnşallah takım istenen futbolu oynar ve beklenen puanları alır..Hakem fena değildi;aynı penaltıyı g.s. aleyhine verebilir miydi bilmiyorum..En büyük hatası Olcan a 2. sarı kartı gösterememek oldu..Malesef atmayan atıyorlar..Sivasspor böyle oynadığı bir maçı kesinlikle kaybetmemeli...

cılgınsivas58 26.09.2014 21:36

antep maçında korcan olmıyaydı suanda ılk galibiyetımızı almıstık korcan yaktınn

batur0658 26.09.2014 21:38

Bu mactan sonra soylenecek en net sey gsyi bu ligde yenemeyecek takim yok bugun yenildiysek bunun sebebi sanssizlik ve beceriksizlik ayrica bencilliklerdir.tamam herhafta burada takim cok iyi oynuyor deniliyor ama daha galip gelemedik 10. Hafta sonunda insalah ayni seyi soylemeyiz.takimimiz hakkinda hayirlisi olsun.

ygtberk58 26.09.2014 21:40

Takımımızla gurur duyuyoruz.Gsliler kalpten gidiyordu.

58YIGIDO58 26.09.2014 21:47

[QUOTE=sawyer5892;920654]çık git lan şu siteden git kafamız rahat etsin. Sen hangi maçı izledin ilk 10 dk 3 olacak maçtı. Hainsin sen hain. Maça falan gelmiyosundur eminim[/QUOTE]

Once biraz sakin ol hemserim sonra lanli lunlu konusmayida birak.
Maca gitmiyorum cunku sivasda yasamiyorum orda olsam her maca giderdim merak etme sen
Ayrica bu alintiyi baska uyeden aldim ne karisiyon sanane ??

Maca gelirsek ilk yarida o gol pozisyonu disinda topmu oynadik ???
Ikinci yarinin ortalarinda basladik oynamaya bunun hainlikle ne alakasi var.
Simdi elestirmeyelimde ne zaman ??
Kac haftadir olumduz sonuclar bencillikler say say bitmez.

existence 26.09.2014 21:49

Güzel oynadık. Olmayınca olmuyor. Çok keyif aldım. Küçük takımlar gibi 90 dakika defans yapmadık. Galatasarayı ezdik. Önümüzdeki haftalarda gollere baslariz insallah.

existence 26.09.2014 21:50

Önümüzdeki en büyük tehlike 16. haftaya kadar pazar günü maçımız yok. bayramın 1. günü saat 16 da maç olur mu? Noel tatilini düşünen Federasyon Dini Bayramları neden hiçe sayıyor. Neden maçlar pazar günü değil. Herkes devlet memuru mu ki cumartesi maça gidebilsin.
Bu konuyu gündeme getirelim. Maç saatlerimiz çok kötüü

Ferhat06 26.09.2014 21:52

[QUOTE=eyuphulagu;920661]Böyle oynasın küme düşsün diyen arkadaşları kınıyorum..Ne demek böyle oynasın küme düşsün;keşke sivasspor rakibten kötü olsaydı da bu maçtan puan alsaydı..Peki iç sahada maç kazanabilecek miyiz?Dış sahada iyi oynuyoruz belki beraberlikler de alacağız ama iç sahada nasıl maç kazanacağız...Takımda oldukça formsuz oyuncular var..Burhan,geçen maç gol atsa da Atıf,Kadir şu anda takımı adeta sabote ediyorlar..Burahan ve Atıf ın alternatifi olmadığı için hoca sahada tutuyor..Bu takıma iyi takımı yönetecek bir oyun kurucu almayanlar şimdi ne düşünüyor acaba?Maçta sivassporun çok pozisyonu var olmasına da atamadıktan sonra isterse 20 tane pozisyona gir neye yarar..İşin ilginç bu pozisyonlara iç sahada giremiyor,dış sahada giriyoruz...Yönetim bu takıma en azından 2 tane biri oyun kurucu olmak üzere orta saha alamadığı için bu takım iç sahada istenen üretkenlikte kesinlikle değil..Umarım önümüzdeki maçlarda bunu aşarız..İstediğin kadar pozisyona gir atamazsan hiçbir şeye yaramıyor..Kadir kaç maçtır ilk yarı bitmeden oyundan alınıyor;sivasspor 1 oyuncu değişikliğini heba ediyor..Madem çıkaracaksın o zaman ilk 11 e alma yedekte beklesin;2. yarı gerekirse oynatırsın...Sivassporun bence en büyük sorunu iç saha ve R.carlos un yedek oyunculara fazla güvenmemesi..Madem yedek kadron bu ;o zaman bu oyunculardan istenen verimi almak hocaya düşmüyor mu?Elindeki kadroyu sonuna kadar kullanacaksın;adeta sinekten yağ çıkarcaksın..Madem Burhan formsuz ,iyi oynamıyor o zaman elinde Cem Sinan gibi 2. ligden gelen ama başarıya aç bir oyuncu var;bu oyuncuyu hazırlayıp sahaya çıkarcaksın...Böyle giderse sivassporun yedek kulübesi turşuya dönecek...Hep aynı oyuncular oynuyor,aynı oyuncular yedekten sahaya giriyor...Bugün ben Burhan ı hiç beğenmedim ,belki sitedeki yiğidolardan aksini düşünen de olabilir...Sivasspor ne yapıp edip iç sahadaki maçları kazanmalı;iyi oyun golle süslenmezse kimse puan vermiyor..Umarım bu oyun önümüzdeki maçlara da yansır..Eğer Konya maçının tekrarı olursa sivasspor bu yıl küme düşmeye oynar..Geçen yıl bazı oyuncuların katkısıyla bir yerlere kadar geldi ama bu yıl ortada henüz helva yok..İnşallah takım istenen futbolu oynar ve beklenen puanları alır..Hakem fena değildi;aynı penaltıyı g.s. aleyhine verebilir miydi bilmiyorum..En büyük hatası Olcan a 2. sarı kartı gösterememek oldu..Malesef atmayan atıyorlar..Sivasspor böyle oynadığı bir maçı kesinlikle kaybetmemeli...[/QUOTE]

Katılıyorum görüşlerinize ama Burhan ve Atıf hariç çünkü bu oyuncular oynayarak form tutacak.Cem Sinan değil Musa Sinan affına sığınarak düzeltirim.Şu da var hoca bir ışık görse mutlaka forma verir.Örnek Mehdi,Batuhan..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:34.