![]() |
Sivasspor 1-0 Gençlerbirliği
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44616&token=20899][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44616&token=20899[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta Sivasspor-Gençlerbirliği maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 4 Ekim Cumartesi [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Mustafa Kamil Abitoğlu [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği
[b]gençler birliğide sivasspor gibi lige iyi başlamadı ,ilhan cavcav yönetiminde eskişehiri yendiler,3 haftada 2 hoca değiştiler,yeni hocaları sivassporu biliyordurda ,gençleri tanımak için biraz zamana ihtiyacı olabilir ,otumruş kadromuzla yeneceğimizi düşünüyorum,gençleri küçük görmüyorum,gosso,nizamettin,stanku ,naval ,tosiç ,zec gibi kaliteli oyunculara sahipler vede maçlarımız ne oluyorsa oluyor ,hep berabere bitiyor, kısaca artık sivasspor için kazanma vakti diyorum yenersek baya yukarda olacağız inşallah [/b]
|
artık galibiyet zamanı geldi diye düşünüyorum iyi futbolu bol goller süsleyip güzel bir bayram geçirmek istiyoruz bunu yapacak gücümüzde var artık kimseye hediye puan vermememiz gerekiyor
|
Eğer galatasaray maçının ikinci devresindeki gibi oynar ve son vuruşları iyi yapabilirsek bu maç patlama maçımız olur ve farklı bi galibiyet alırız.
|
Kendi sahada gençler gibi acemi bir takımı bile yenemezsen bırak gitsin bu işler. Konuşmanın bile bir anlamı yok.bizim Topçularin çoğunun poposu kalkmış acayip bencillik takım oyunu yok. Tek mesele bu
|
[B]Bu maçta hem takımı desteklemek hemde üç puana şahit olup çifte bayram yapmamız için maratonda olmamız gerek..[/B]
|
bu maç bizim kırılma maçımız bu maçı fark atarak alırız hiçsüphem yok
aatıf solda oynamamalı ortada 10 numara pozisyonunda oynamalı utakayı sola çekmeliyiz chrisantusda ilerde oynarsa en az 3 atarız ertugrul cicinho-toraman-da costa-ziya adem-hakan burhan utaka AATIF chrisantus bu 11 ile herkesi ezer geçeriz tek değişiklik toraman kadirin yerine geçer ümitte defansa gelir diğerleri banko böyle olmalı |
Bence Burhan kesinlikle dinlendirilmeli
|
[QUOTE=barbarakis;920735]Bence Burhan kesinlikle dinlendirilmeli[/QUOTE]
sanki burhanın yerinde oynayacak adamın varda dinlendirilmeli diyosun futbolcuyu kazanmamız lazım bizim dinlendirilmesi gereken adamlar KADİR-ADEM |
Ligin 5. haftasında çok kritik bir maç haline geldi. Kazanma alışkanlığını tekrar yakalamalıyız. 3 puan çok önemli.
|
Patlama bekliyorum artık bu maçta. 3-0 bizimdir inşallah.
|
3 puanla tanisma zamani geldi de geçiyor artik yonetimmi hocami artik geçsin devreye verin para cezasini bakin neler oluyor
|
[b]takımda bazı revizyonların olması gerekiyor,kimse bulunmaz hint kumaşı değil,da costa döndü yerinde ibrahim toraman oynuyor,da costa önlibero oynayamıyor,burhanda son derece etkisiz ,yerine mehdiyi oynatıp burhanı son 20 30 dak kulanmak lazım,kadir lig başından beri eski kadiri aratıyor,onun yerine ibrahim t.ile adem oynamalı yedekleri hakan ve kadir olur,atıf sol kanatta oynayamıyor serbest daha yararlı olur,özetle şunu söylemek lazımsa ,da costa defansda oynar,önliberoda ibrahim oynar,sağbekte abdurahman ,önünde cicinyo oynar,bu şekilde sivassporun vitesi 4 den 5e çıkar düşüncesindeyimgençler maçında bu sistemi denemeklazım fark olur fark [/b]
|
Takımın bu maçı kazanacağına inanıyorum. Artık galibiyet zamanı geldi. İnşAllah şöyle bir 11 ile çıkarız.
Ertuğrul Cicinho-Da Costa-Toraman-Ziya Adem-Kadir Utaka-Aatıf Chahechouhe-Burhan Chrisantus |
Her takım bir birini yene bilecek durumda kim yada hangi Takım olduğunun hiç anlamı yoktur bana göre bundan sonra esas olan üç panla tanışma zamanı geldide geçiyor bile inşallah bu maç ile güzel bir seri yakalarız.
|
gençlerbirliği bizden iyi takım sivassporu yener ve carlos da istifa edebilir takım iyi oynayabilr ama iyi oyuna puan vermiyorlar gidişat iyi değil taraftarda maçlara gelmiyor yönetimde umursamaz bir tavır takınmış durumda .
|
[QUOTE=sivasfutbol;920775]gençlerbirliği bizden iyi takım sivassporu yener ve carlos da istifa edebilir takım iyi oynayabilr ama iyi oyuna puan vermiyorlar gidişat iyi değil taraftarda maçlara gelmiyor yönetimde umursamaz bir tavır takınmış durumda .[/QUOTE]
kahin misin felaket tellalı mı maçtan sonra görüşelim rahat kazanırız |
[QUOTE=sivasfutbol;920775]gençlerbirliği bizden iyi takım sivassporu yener ve carlos da istifa edebilir takım iyi oynayabilr ama iyi oyuna puan vermiyorlar gidişat iyi değil taraftarda maçlara gelmiyor yönetimde umursamaz bir tavır takınmış durumda .[/QUOTE]
5 hafta maç kazanamadı diye kimse istifa etmez kaldı ki yönetim de bu durumda böyle bir şeye izin vermez daha ligin başındayız felaket tellalığının lüzumu yok. |
Hadi bakam bayram da galibiyetin dadı başka olur.:rolleyes:
|
Gençlerbirliği maçı bu sene Sivasspor'un nasıl bir sezon geçireceğinin göstergesi olacak...
Beraberlik ve yenilgi halinde bu sene düşmemek için mücadele edeceğimizi,korkulu bir sezon geçireceğimizi belirtecek.. Galibiyetimiz ise bu seneyi orta sıralarda bitireceğimiz ihtimalini güçlendirecek... Her maç gol yiyen bir takımın üst sıraar için oynaması pek mümkün değil... Defans sorunumuz aynen devam ediyor...ve ufukta da bu sorunun yok olacağına dair bir ümit yok... |
Takımımız yavaş yavaş form tutuyor. İyi oyunu yakında skora da yansıtmaya başlarız diye düşünüyorum. Gençlerbirliği maçı çıkışımız olur.
Sivassporun asıl eksiği iç sahadaki seyirci desteğidir. Stada gelip tezahürat yapmaya bile tenezzül etmeyen, sadece gol atarsak ayağa kalkan, 70. dakikada kendince maçı bitirip önce oyuncularına küfreden sonrada stadı maç devam ederken terkeden bir garip seyirci profili. Futbolcular form tutsa sana zaten ihtiyacı olmayacak. Asıl senin destek olman gereken zaman tam şimdi. Allah göstermesin,G.Birliği bu maçta ilk yarı 2-0 öne geçse, bizim taraftar 2. yarıyı beklemeden topçuları yuhlamaya başlarsa şaşırmam. Nerede eski taraftarlar...! Taraftar bence sadece tribünde görevini tam yapsın yeter. Başarı zaten gelir! |
Bizde bilirdik İstanbul takımı tutmayı
Kendimize yakıştıramadık; doğduğumuz şehri satmayı... |
konu ile alakası yok ama çok güzel bir pankart [IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10403723_771692806222246_8820318340788234022_n.jpg?oh=f4324878190e4c3efa0aa010c3c478a7&oe=54C1F0A1&__gda__=1421875837_9d3df5f7abf85062ce86799ec8e4cb3a[/IMG]
|
genclerbılıgı bıze ters gelıyor benım hıc umıdım yok bu yonetım bu transfer polıtıkası oldugu muddetce sıvas sporun yuzu gulmez akhısarın 35 yasındakı golcusu gekas bu gun ıkı gol attı fb ye bızım genc golcumuz batuhan daha gol pozısıyonuna bıle gıremedı akhısarı alkıslıyorum helal olsun cok guzel bır takım kurmuslar tebrıkler
|
[QUOTE=mksivas;920829]genclerbılıgı bıze ters gelıyor benım hıc umıdım yok bu yonetım bu transfer polıtıkası oldugu muddetce sıvas sporun yuzu gulmez akhısarın 35 yasındakı golcusu gekas bu gun ıkı gol attı fb ye bızım genc golcumuz batuhan daha gol pozısıyonuna bıle gıremedı akhısarı alkıslıyorum helal olsun cok guzel bır takım kurmuslar tebrıkler[/QUOTE]
Aynen yigido her dedigine katiliyorum. |
[QUOTE=mksivas;920829]genclerbılıgı bıze ters gelıyor benım hıc umıdım yok bu yonetım bu transfer polıtıkası oldugu muddetce sıvas sporun yuzu gulmez akhısarın 35 yasındakı golcusu gekas bu gun ıkı gol attı fb ye bızım genc golcumuz batuhan daha gol pozısıyonuna bıle gıremedı akhısarı alkıslıyorum helal olsun cok guzel bır takım kurmuslar tebrıkler[/QUOTE]
[B]bugün feneri ikileyip gönderen akhisar'a biz iki tane salladık, bir puanı son saniyede kurtardılar. ya sahi bizim yönetim ne biliyor, futbolcular tu kaka!!!!! yav he he....[/B] |
cekirge bir hoplar iki hoplar GS macindan sonra bu kabak gencler birliginin basina patlar kusura hic bakmasinlar:confused:
|
Bayram günü maç var. Hemde saat 4 te. Yılbaşı tatilini düşünen federasyon bayramı neden düşünmüyor?
Birde 16. haftaya kadar pazar maçımız yok. Herkes devlet memuru mu? passolig yüzünde seyirci düşmüştü şimdi dahada düşecek? şurada tek pazar tatilimizde arada maça gidiyorduk onada gidemeyeceğiz artık? Cuma ve de pazartesi maçlarıda saat 6 da. nasıl olacak şimdi. millet işten kaçta çıkacak. Sivas a gelen giden bi kazık atıyor |
Kısmetsizlik şansızlık ne sayarsanız sayın artık dönüm noktası bu maç olmalı olacakta Sivasım 3 puanı bu maçta alıp çifta bayram yaptıracak bize.
|
2 bayramı bir arada yaşamak isteyenler stada gelsin.
|
fark olur bu maçta gençlerbirliğinden 5 haftalık hırsımız çıkar bence 5-0 onlar için iyi sonuç olur
|
Bayramın 1. gunu birde kurban bayramı o saate maçmı konur tüpçü
|
[B][FONT="Lucida Sans Unicode"]Genclerbirliginin balikesiri yenmesine cok sevindim, simdi gencler 3. sirada 7 puanlari var birazda olsa rahatlik var ve ligin en zor deplasmanina geldiklerini biliyorlar
Simdiye kadar oynadigimiz her macta galibiyeti hak eden bizdik ve bunu bu macta patlayarak gösterecegimze inaniyorum. Gönlümden gecen 4-0lik net bir skor [/FONT][/B] |
bu maç bizim için dönüm maçı olacak. hafta sonu ya çifte bayram yapacağız ya da bayram bize zehrolacak. bu yüzden sivas halkının her fedakarlığı yapıp tribünleri doldurması, 90 dakika boyunca da sonuç ne olursa olsun takımı motive etmeleri şart.
|
artık şeytanın bacağını kırmanın vaktidir,1-0 olsun sivasımın olsun
|
Bu maç üç puanla tanışma maçımız olacak o gün statdayız.
|
Bu maç üç puanla tanışma maçımız olacak o gün o saatte statdayız.
|
kesin galibiyet almamamız gereken bir maç umarım öyle olur
|
Bu maçı alacağız başka yolu yok.
denilen maç bu işte. Kurban kesiminin ardından doğru stada. Kurban payı hakkı olanlar gecikmeden dolayı hakkını helal etsin :) Bu geciktirmeye neden olan tüpcüyü de Allaha havale ediyoruz. |
[B]Benim tahminim, cok rahat bir mac olacak. Golcülerden patlama bekliyorum acikcasi. G.B. bügün hezimete ugrayabilir...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |