SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı değerlendirelim. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38343)

adres58 19.10.2014 19:50

Maçı değerlendirelim.

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

[B]Maçı Değerlendirelim[/B]

Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Beşiktaş'ı [B]?-?[/B] yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

tavatir 19.10.2014 19:51

Cevap: Maçı değerlendirelim.

[B]Ne zamandır milletin işi gücü Kadir olmuştu. Sorun Kadir'de değil demekten dilimizde tüy bitti. Adam iki kişilik oynamaya çalışınca ister istemez hata yapması kaçınılmaz oluyordu. Toraman Gs maçında penaltı yaptırdı, geçen hafta herkes övgüler dizdi. Bugün genel halini gördük. Gol atınca sevinmeyecekmiş de keşke bu kadar iddialı da konuşmasaydı.
Sağ-sol pas yapmak, topu ayakta tutmak futbol olmuyor. Duran toplardan atıyoruz golleri de diğer türlü ne kadar pozisyona girebiliyoruz? Milli maç araları ve Ankara Asaş Stadı bize yaramıyor. Kadir tekrar ilk 11'e dönmeli.
Ziya ve Burhan toparlanarak form yakalamalı. [/B]

okan3336 19.10.2014 19:53

bana göre tek oyanayan adem ve kalecimiz bunun dışında göller dışında pek etkili olduğumuz söylemez acaba bu utakada ne var benim görmediğim carlosun gördüğü ikinci lig futbolcusu bile olamaz bu oynuyla

metee58 19.10.2014 19:54

Mehdi,İbrahim sahada hiç yoktu.Burhan şık ama gereksiz paslar yaptı.Hakan daha önce alınmalıydı.

hüso58 19.10.2014 19:56

Bir kere su ziya denen arkadaştan bi *** olmaz artık bunu anlamamız lazım.Beşiktaş gibi sert ortasahası olan takıma karsı mehdiyi neden oynatıyosun Carlos ? Utaka ve christantusa neden bu kadar sabrettin ayrıca klibinde ahmet aras gibi kaliteli bir forvetin varken kısacası rezalletik Beşiktaş maçı haketti

SempaticH 19.10.2014 19:56

bu toraman denilen kişi sahada ne yaptı bilen varmı birde sivaslı olmaz olsun onun sivaslılığı bırakın şu işleri kardeşim resmen takım 10 kişi oynuyor kaç haftadır bunuda hoca göre göre oynatıyorrr yazık beeee

DoomsDay58 19.10.2014 19:57

Farklı bir taktikle sahaya çıktık ama bu bize yaramadı. Orta sahamız bugün hiç iyi değildi özellikle kanatlar çalışmadı. Kaldı ki buna rağmen 1-0 öne geçtik ama ikinci yarı pas yapıp top çevireceğimiz yerde oyunun kontrolünü yine beşiktaşa verdik. İyi ki bugün Ertuğrul formundaydı yoksa bu maçta çok büyük fark olurdu. Neyse haftaya Rize maçı var orada puan kaybını telafi edebiliriz.

buraks58 19.10.2014 19:58

ah Carlos ahhhhhh. ne yapacağız senin bu oyuncu değişikliklerindeki pasifliklerini yada hatalarını. ilk yarı 1-0 öndesin sahada ne crisantus var ne utaka var ama oyuna müdahele yok. hadi onu geçtim maç tekrar 2-2ye gelmiş neden diri bir forvet alıp takımın ilerde top tutmasını sağlamazsın. hadi bunuda geçtim tamam. 3-2 geri düşmüşüz 88e kadar yedek kulübesindeki forvetlerini görmüyormusun. yazık şu kaybettiğimiz puanlara. takıma kattığı vizyon, kazandırdığı özgüven ve sürekli kazanma mantalitesi bizim için önemli kazanımlar ama şu oyuna müdaheleleri bakalım ne zaman aşmayı başaracağız...

58megayigido 19.10.2014 19:59

i.toraman art niyetli oynadi (eger yanilmadiysam art niyetli oynadiysa sivas haini diricini bilemeyiz tabikii )

Atif olmayinca olmuyor
Burhan ve ziyada cok kotuydu

Bjk bizden iyi oynadi baskidan kurtulamadik

Bjk yi tebrik etmekten baska yol yok taraftariyla oyunuyla iyilerdi

Onumuzdeki maclara bakalim
Ertugrul iyi mac cikardi

nbc 19.10.2014 19:59

toramanın kaptanlık yaptığı bir takımın üzüntümde veya sevincimde yeri olamaz.

58xtanerx09 19.10.2014 20:00

Utaka forvette olduğu sürece Sivasspor bi kişi eksik oynar yazık bunu carlos nasıl göremior çok yazık

tavatir 19.10.2014 20:01

[B]Carlos'un nlamakta en çok zorlandığım yönü oyuncu değişikliği anlayışı.[/B]

etlidöktürek 19.10.2014 20:03

Maçta yüreğiyle oynayan başta ertugrul ve cici olmak üzere herkesi tebrik ederim..küçük bir eleştrim ziya ve ibrahim kardesimize sadece.. Ziya kardeşimllütfen bundan sonra buyutulmuslerle oynayacagimiz maçlar öncesi demeç verme ,verirsen boyle kotu oynuyorsyn sana birşeyler gerçek ziya bu değil çünkü..Toraman kardesime gelirsek;yillarca ekmek yedigin yere karsi oynamak istemedin gibiydi be ibo, arkdslarin sana kaptanluk vermiş biraz gayretetseydin keske.atif olmazsa olmaz diyoz ama cici gerçekten bizim beynimiz gibi bu adamin yeri solmaz hatip kalkip cici ye bisey olmasin diye adaklar adamak lazim..takim orta siralar göz kirpiyor onu netlestirdik bu oyun vessonuçla.. tekrar YUREGİYLE oynayanlara selam olsun

Abdullah DuMaN 19.10.2014 20:04

Zıya 3 golde de hatalıydı haftalardır çok hata yapıyor bence en azından 1 maç kızaga çekilmeli kupa maçınde berk isimli bir genç oynamıştı bence çokta güzel oynadı burhan sacma oynuna devam edıyor her topu kaybediyor bence maçta en iyi oynayan Ertuğrul

buraks58 19.10.2014 20:05

sezonun en kötü futbolunu oynadık. tabi beşiktaşın futboluda bunda etkiliydi. ama kalite ne kadar fark ediyor bir kez daha gördük. bir aatıfın olmaması hücumda en etkisiz sivassporu izletti bize. artık rize maçıyla başlayıp seri galibiyetlere başlamalıyız.

savaş2 19.10.2014 20:06

***bu hakemle zaten mac kazanamazdık,bide carlos ve toramanda bjk calıştı.carlos hocaya soruyorum rakip oyuncu değişikliğini yapmadan sen oyuna ne zaman müdahale edeceksin.ilk yarıyı tesadüfen bir sıfır öndesin 2 yarıya başlarında koy hakan ve ahmeti takım ayakta kalsın.sen ne yapıyorsun değişiklikleri son 3 dakikada , bjk ye kıyak olsun diye.tekrar soruyorum uzun süre yenik durumundaki bir takım kacıncı dakikada adam değiştirir. not-ancak hikmet KARAMAN BU takımı düzlüğe çıkarır.

bugra5858 19.10.2014 20:07

Maçtaki en büyük sıkıntımız Toraman-Adem-Mehdi'den oluşan ortasahamızın kötü oyunuydu. Mehdi ve Toraman çok kötüydü. Kabul edelim Adem'de iyi değildi. Ortasaha çökünce maçın büyük çoğunluğunda Beşiktaş üstün oynadı. Ama ortasahamızın bu kadar kötü olduğu kanatlarımızında işlemediği bir maçta 2 gol atıp yeniliyorsak sıkıntı var. Ziya Erdal bugün resmen verdi maçı Beşiktaş'a. Ziya Hayrettin gibi geriye gidiyor. Yazık ediyor kendine. Hem kendine hem Sivasspor'a... Ve son sözüm de Carlos'a. Oyunu okumayı bilse şu maçtan 1 puan çıkarabilirdik. Sıkıntı büyük beyler !

elbeylii 19.10.2014 20:08

maçı ne değerlendirelim denbab denen k......to...... mu eliyle atıyor heleki o lig tv spikerinin yırtınmasını gördünüz HELAL OLSUN SİVASSPORA ELLERİYLE GOL ATIP SEVİNENLERDEN DEGİLİZ

B.DUMANLI 19.10.2014 20:15

Biz bu yenilgiyi haketmedik.1-0 önde ikinci yariya basliyorsun ve Türkiye´nin en iyi kontra futbolunu oynayan takimina karsi,defansa cekilerek yenilgiyide bir nevi davetiye cikariyorsun.Böyle rakibi kendi sahana cekerek mac kazanilmaz,sen rakibin üstüne gitsen rakibin direncini kiracaksin.
Mac 2-2 daha sonra ,3-2 oluyor oyuncu degisiklikleri icin ne bekleniliyor onuda anlamis degilim.Son dakikalarda Ahmet Aras ve Batuhan oyuna giriyor.Ahmet Aras iki dakika icerisinde iki gol firsatini kaciriyor.Sayet o firsatlari degerlendiremiyeceksen senin bu takimda ne isin var Ahmet.

Sonuc olarak futbolcularimiz terletmis olduklari formanin karsiligini alamadilar.Forvet SIKINTIMIZ hala var.Utaka cok tesirsiz kaliyor.Aatif´i aradik bayagi fakat oda sahsi oynadigi icin ve eski formunda olmadigi ici o olsaydida sonuc degismezdi bence.

Ikinci yari, 1-0 öndeyken defansa cekilmemiz bize bu yenilgiyi tattiran en büyük etken olmustur...

PETKOVİC 19.10.2014 20:17

3 gol de ziyanın hatasından geldi izlediğim en kötü ziyaydı. hücumda da etkili olamadık ademin dışında top yapan adam yoktu, hakan biraz daha erken girse her sey cok daha farklı olabilirdi zira mehdiye her mac küfretmekten bıktım..

SivasliMuhammed 19.10.2014 20:17

Ne diyelim takima kadir lazimdi...macin adami ertugrul inanilmaz kurtarislar yapti mehdi ibrahim burhan chrisantus ve utaka bos geziyorlardi

PETKOVİC 19.10.2014 20:18

[QUOTE=elbeylii;921860]maçı ne değerlendirelim denbab denen k......to...... mu eliyle atıyor heleki o lig tv spikerinin yırtınmasını gördünüz HELAL OLSUN SİVASSPORA ELLERİYLE GOL ATIP SEVİNENLERDEN DEGİLİZ[/QUOTE]

o spikerin adı onur şahin ve beşiktaşlı olduğu için çoğu maça onu veriyorlar.. twitterı falan varsa tepki verebilirsiniz

ahmet ali 19.10.2014 20:21

Beşiktaş formda ve iyi oynuyor ancak kaliteli futbolcuları yok...kaliteli teknik direktörleri var..
Biz ise hala özellikle oyunu okuma,oyuncu değiştirme,taktik değiştirme zamanını öğrenemeyen bir teknik direktöre sahibiz..
Bence bu maçın neticesini futbolcular arasında ki fark değil,teknik direktörler arasında ki tecrübe ve bilgi ve oyuna müdahale farkı belirledi...
her maç 2-3 gol yiyen bir takım ancak düşmeme mücadelesi verir...
Bu sorun çok acil çözülmeli...

PETKOVİC 19.10.2014 20:23

[QUOTE=58megayigido;921866]Toraman rahat uyuyacak mi bu gece ?[/QUOTE]

haksızlık yapma adam diğer maçlarında sanki çok mu iyi oynadı? ziya ve mehdi çok sırıttı bence biraz o tarafa bak

cengo64 19.10.2014 20:24

Bir takımın kaptanı gol atınca sevinmeli.İtirazı olan yoktur eminim buna.Az daha yine atılıyordu.İbrahim yaşlanmış ama Adem in yanında parıl parıl parlıyor.Sivassporu umuyorum bu Adem saplantısı kötü duruma düşürmez.Mehdi gayretli ama fiziği yetersiz.Utaka cool futbolcuyu oynuyor hep.Mesela kafa toplarına çıkmıyor sakatlık olmasın diye herhalde.Ziya babası yaşındaki Ciciye bakıp hem defansif hem ofansif olarak ne kadar yetersiz olduğunu anlar umarım.Batuhana bence şans verilmeli ya da bırakın adamı.Roberto Carlos Oldoni felaketi gibi olmasa da futbolcu seçiminde son derece beceriksiz bence.Gerçi ligin en iyi takımıyla oynadık o yüzden kelliklerimiz göründü ama 85 .dakikadan itibaren parekende oyuncu değişiklerine anlama geliyordu vakit gecirmek için olmadığına göre.Aydını zamanında çok eleştiren biri olarak bu maçı seyrederken onun top tutmasının ne kadar önemli olduğunu anladım.Bari yarıda alalım tekrar onu.Kısaca takımın eksikleri var ama gayretleri için teşekkür ediyorum.

Besyo_cu 19.10.2014 20:28

[B]Ziya her büyük maçta çok saçma hatalar yapıyor, Roberto Carlos gibi Dünya'nın görüp görebileceği en iyi sol beki hocası olmasına rağmen ve Cicinho gibi bir usta varken hiç gelişim gösterememesini anlamıyorum...

Burhan bu sezona kötü başladı öyle de devam ediyor, nasıl olsa formayı alacak yedeğim yok vazgeçilmezim tavırlarıyla oynuyor...

Roberto Carlos'un oyuna geç müdahale etme alışkanlığı geçmedi gitti, zaten kaybediyoruz Ahmet Aras ve Batuhan neden bu kadar geç oyuna girer anlamak zor.

Yinede çok iyi takımımız var ancak bu takımın gazı Aatıf onsuz herşey yavaştı... [/B]

umitfidan 19.10.2014 20:35

Beşiktaş'ın girdiği her pozisyonda ziyanın tutamadığı adamlar etkili oldu, zayıf halka bugün ziyaydı oynadılar da oynadılar üstüne. Bizimkilerinde oyunu soğutma çabası iyice baskı kurmalarını sağladı ve kaçınılmaz sonla yüzleşdik, yavaş oynamaya başladığımız an gol yiyoruz, bizim oyunumuz hızlı ve yavaş oyunu beceremiyoruz oyunu 90 dakika hızlı tutmamız lazım diye düşünüyorum ben.

batur0658 19.10.2014 20:35

Ilk golu atana kadar mactan hic umidim yoktu ama ilk golden sonra maci tutabilirdik diye dusunuyorum tutamamizin nedenide yine carlosun degisikliklerde cok gec kalmasi oldu..bu macta gordukki aatif olmadan oynayamiyoruz kolayda degil 2 yildir aatifsiz ilk defa oynadik.. burhanin acilen kenara alinmasi gerektigini dusunuyorum ve merak ediyorum cihan ve musa sinan neredeler ? Hakkimizda hayirlisi olsun

karamik 19.10.2014 20:39

Bakın arkadaşlar bu maçtan sonra mutlaka Doping testi yaptırılmalı insan üstü koştu Beşiktaşlılar bir futbolcu bek ile forvet arası sürekli koşamaz lig tarihinin en çok koştukları maç olmuş araştırılmalı.

kkemal58 19.10.2014 20:42

Halı sahada maç kadrosu kursam bu ziyayı ümiti asla kadroya almam. Yazık türkiyede süper"cik" ligde oynuyorlar. Bunlar yetmezmiş gibi bir de Ahmet Aras çıktı. Bu adam Sivassporda nasıl oynatılabiliyor anlamak zor.

shang 19.10.2014 20:43

3gol yemesine rağmen maçın adamı Ertuğrul du kornerler dışında pozisyonumuz yok Beşiktaş tek kale maç oynadı hücum hattımiz hiç birşey yapmıyor

sirseri58 19.10.2014 20:43

[QUOTE=cengo64;921871]Bir takımın kaptanı gol atınca sevinmeli.İtirazı olan yoktur eminim buna.Az daha yine atılıyordu.İbrahim yaşlanmış ama Adem in yanında parıl parıl parlıyor.Sivassporu umuyorum bu Adem saplantısı kötü duruma düşürmez.Mehdi gayretli ama fiziği yetersiz.Utaka cool futbolcuyu oynuyor hep.Mesela kafa toplarına çıkmıyor sakatlık olmasın diye herhalde.Ziya babası yaşındaki Ciciye bakıp hem defansif hem ofansif olarak ne kadar yetersiz olduğunu anlar umarım.Batuhana bence şans verilmeli ya da bırakın adamı.Roberto Carlos Oldoni felaketi gibi olmasa da futbolcu seçiminde son derece beceriksiz bence.Gerçi ligin en iyi takımıyla oynadık o yüzden kelliklerimiz göründü ama 85 .dakikadan itibaren parekende oyuncu değişiklerine anlama geliyordu vakit gecirmek için olmadığına göre.Aydını zamanında çok eleştiren biri olarak bu maçı seyrederken onun top tutmasının ne kadar önemli olduğunu anladım.Bari yarıda alalım tekrar onu.Kısaca takımın eksikleri var ama gayretleri için teşekkür ediyorum.[/QUOTE]

Sen Aydın'ı elestırdıysen gercekten futboldan anlamıyorsun gardas

adres58 19.10.2014 20:44

[B]Kaleci:[/B] 3 gol yemesine rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Farklı skorla bitmesine engel olacak kritik kurtarışlar yaptı. Bu formunu koruduğu sürece sakatlık ve ceza harici kalede yeri sağlam. Gününün en iyilerinden birisi oydu.

[B]Defans:[/B] Bu takımın en yaşlılarından olmasına rağmen en verimlilerinden birisi [B]Cicinho[/B] idi. O yaşına rağmen fiziğinin en üst limitini zorlayarak birde tecrübe faktörünün getirmiş olduğu rahatlıkla her maç krallar gibi oynuyor. Kötü maç çıkarması halinde kredisini kullanacak kadar iyi bir oyuncu. [B]Da Costa[/B], çok iyi bir profesyonel. Geriden atakları başlattı gol attı topa bastı ama orta saha faktörümüze takıldı. Hata veya hatalar yapması çok normal. [B]Ümit Kurt,[/B] milli takım arasında üst düzey idman yaparak formunu muhafaza etti. Çok iyi oynamasada özellikle kanatlardan gelen toplarda zaafiyet yaşadı. Form olarak daha eksiği mevcut gidermesi an meselesi. [B]Ziya Erdal,[/B] anlam veremediğim, gözlerimize inanamayacağımız ve ona yakıştıramayacağımız derecede kötü maçlar çıkarıyor. Yediğimiz gollerin hemen hemen hepsinde ya yardımcı erkek rolünde yada başrollerde o vardı. Onun koridorundan adeta tren gibi geçtiler. Carlos hocada bu bölgeye önlem alamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Çok çabuk kafasını toplamalı, memleketinin takımına daha çok sahip çıkmalı. X faktörler ne ise bir an önce çözüme kavuşturmalı kendisini biran önce toparlamalı. Hadi Ziya sen bu değilsin.

[B]Orta saha:[/B] Maçın kopma nedenlerinden biriside bu bölgemiz. Lig başında alınamayan tek bir bölge oyuncusu yüzünden en az 5-6 puanımız heba oldu diyebilirim. [B]Adem Koçak,[/B] maçta çok olumlu işler yaptığı aşikar. Ama özellikle devamlı geri top yan top düşünmesi takımın el freni çekmesine sebep oluyor. Rakip takım saha pozisyonunu alıyor, markajını yapıyor, topsuz rahat oyun oynamasına neden oluyor. Dikine ve seri bir şekilde ileri pas yapmayı denemesi halinde takımın daha iyi bir ivmeye sahip olacağını düşünüyorum. Top kayıplarında en asgariye indirmesi gerektiğide malumunuz. Bugün iyilerden diyebiliriz. [B]Mehdi Touil,[/B] Britanya futbol kültürünü görmüş ama çelimsiz ve sıska görüntüsü ikili mücadelelerden mağlup ayrılmasına neden oluyor. Seri düşünebiliyor ama her yaptığı iş zayıf kalıyor. Orta sahamızın direncini bozuyor. Kadirin bu mevkiye tekrar monte edilmesi ve oyuna 50-60 dan sonra oyuna dahil olması daha mantıklı geliyor. [B]İbrahim Toraman,[/B] bugün eski takımına karşı takım kaptanı çıktı. Bu sadece ona özgüven katma amacı içindi. Ama maalesef performansı kafi değil. İyi oynamaya ve elinden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışmıştır elbette ama şu an için az bir zamana daha ihtiyacı var. Bugünün yetersiz oyuncularından biride oydu. [B]Burhan Eşer, [/B] kardeşimiz de bugünün en yetersizlerinden birisi idi. Bu aralar Ziya ile aynı kaderi paylaşıyor. Aatıfdanmı öğrendi bilinmez ama gereksiz adam aralarından çalım atması taraftarı deli ediyor. Şahsi oyunu bir kaç oyuncumuzla birlikte Burhan kardeşimizde bırakırsa daha kollektif yapıya sahip olacak ve baremini yukarı çekecek. Böyle olduğu sürece hem daha fazla efor sarfetmek zorunda kalacak hemde bize katkı sağlayamayacak. Ben bu gidişatını beğenmiyorum. Acil kendisine futbol kortizonu vurdurması lazım.

[B]Forvet,[/B] hattımızdan goller gelmedi, onun için yazacak çizecek çok şey var ama özetle matematikteki etkisiz ve yutan eleman gibi görevler yaptılar resmen. Bazen elde var sıfır bazende eh işte dedirtiyorlar. Fırvetseniz eğer ayağınıza düşecek zımbalayıp kaleciyide içeri sokacaksınız. Yoksa çıkar defans ve orta saha gol atar bizde Tv başından ver yansına devam ederiz. [B]Utaka[/B] efendi geçen sezon Milli takım seçmeleri yaklaştıkça coşmuş bizleride sevindirmiş kendide moral bulmuştu. O çizgiden çok uzak. Şutları kaleci çalıştırır cinsden. İsmi ile icraatları farklı mealler taşıyor. Bu olmamalı... [B]Chrisantus[/B] hakkında yorum yok diyorum. Genç dinamik atletik olması lazımken gezindi durdu. Faydalı bir şeyini ben göremedim. Gören varsa bannah kaldırsın.

Carlos hocaya hala bir şey söylemiyorum. Elindekilerinin vasıfları belli. Şunu oynatayım diyor fos bunu oynatayım diyor fos çıkıyor. Adama 70 den sonra oyuncu değişikliği neden yapıyorsun diye hersleniyoruz ama elindeki adamlar işte bunlar.

shang 19.10.2014 20:52

Atıfsiz ve kadirsiz takimi gördük ayrıca ilk beşe bu sene zor oynarız bugun hic puan alacağımızi hiç düşünmedim bu Beşiktaş beş beden büyük geldi bize

Kokomo 19.10.2014 21:27

1. Beşiktaş tek kale oynadı, haketti.

2. 3-2'den sonra birkaç pozisyon anca bulduk.

3. Forvette Chrisantus ve Utaka yerine AHMET ARAS çok daha iyi olur.

4. R.Carlos oyuna çok geç müdahale ediyor, yetersiz bir hoca.

5. En iyimiz Ertuğrul'du.

6. LİG TV şerefsizdir !

MOS-BY-58 19.10.2014 21:28

Besiktastayken, Sivasspor'a karsi birak hirsi, cirkeflesebilecek kadar kendini paralayan i.toraman efendiyi bu macta pek göremedik. Yeteneklerinin sinirli oldugunu bildigim icin cok özel isler beklemiyordum ama hirsli mücadele etmesini beklemek en dogal hakkimiz tabi. Bize karsi yaptigi cirkeflikleri "takimi icin hirs" ile aciklayan arkadaslar, Besiktas'a ruhsuz halini görünce ne düsündüler acaba? Galiba besiktas tribünlerine antipatik görünmek istemedi galiba (!)

Ha pardon. I.toraman efendi Sivasspor'un paf takiminin deplasman masraflarini karsilamisti degil mi (!). Özür dilerim.

agumus_58 19.10.2014 21:29

ben de merak ediyordum aatifsiz nasıl bir oyun sergileyeceğimizi ama gördük ki aatifsiz takımımızda ileriye katedecek tek bir adam yoktu. takımı atağa kaldıracak oyunu yönlendirecek tek bir adamımız yoktu. anlaşılan o ki aatifsız bu takım yarı sahasından çıkamaz..

Ellez 19.10.2014 21:33

Sadece ikinci yarıyı izledim.
Genel olarak takım iyiydi, sadece oyuncularda biraz beşiktaş'ı yıkan adam olmalıyım havası vardı. (bkz: bencillik)
Ziya çok kötüydü; vitrine çıkacağı maçların tamamında böyle oynuyor. Biz milli takıma layık görüyoruz ama sivasspor'u takip etmeyen kişilerin gözünde muhtemelen süper lig'in en kötü sol beki. Umarım büyük maçlarla başa çıkmayı öğrenir.

Abdullah DuMaN 19.10.2014 21:38

Besıktas taraftarı bıde utanmadan yeter y demıroren dıyor, yeter evet hakem hatalarından bıktık yeter

kkemal58 19.10.2014 22:31

Abi bu Ahmet Aras ı övenler gerçek mi söylüyor ironi mi yapıyor anlamadım. Bu adamda ne gördünüz merak ediyorum. Sezon başından beri takip ediyorum bu adam 4 eylül belediyede bile oynayamaz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:45.