![]() |
Potansiyel Hoca Adayları...
biliyorum bu konuyu konuşuyor olmak hoş değil, takımın gidişatı ve verimsizliği fazla geç olmadan aksiyon almayı gerektirecek duruma geldi. bu sebeple sivasspor'u ligde tutacak hocalar üzerine yoğunlaşmamız lazım.
"50sekiz" nikli arkadaşımız bir tablo paylaşmış: [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38369[/url] son on yılın en kötü ikinci başlangıcını yapmışız. bu tablo durumun vehametini açıkça gösteriyor. bu durumda carlos'a iki hafta süre verilmeli. bu kötü gidiş devam ederse carlos gönderilip yerine (her ne kadar sevmesem de) yılmaz vural getirilmeli. tabi benim aklıma ilk etapta bu konuda ustalaştığı için yılmaz vural geliyor. diğer bir alternatif hikmet karaman. aklınıza başka "kurtarıcı" isimler geliyorsa siz de ekleyiverin. artık ligde kalmak için çırpınacağımız bir döneme giriyoruz. muhsin ertuğral'ın iyi futbol oynatma çabası yetersiz kalınca mesut bakkal'ı getirmemiz ve onun yakaladığı 8-9 maçlık beraberlik serisi ile nasıl lige tutundu isek; bugün de o zamanki kadar geç kalmadan bu hareketi yapmalıyız. bunları konuşmak için henüz erken demeyin, yine 17. sıraya demir attığımız bir sezon karol pecze'yi şutlayıp yerine bülent'i getirmiştik de ligde kalmıştık. biliyorum bu duruma düşmek acı verici, biliyorum yılmaz vural ve hikmet karaman gibi adamlara mahkum olmak, sivasspor'un da sıradanlaştığının bir göstergesi ama ligden düşmektense bunu yapmak daha iyidir. başta da söylediğim gibi, bu kötü gidiş iki hafta daha devam ederse carlos kovulmalı. hemen yılmaz vural'la görüşülmeli. yönetim adam gibi futbolcu almak için harcamadığı parayı, takımı ligde tutma karşılığında yılmaz vural'a prim olarak ödeyince akıllanır belki... |
Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...
carlosla kaldığı sürece devam edilmeli sorunun büyüğü transfer yapmayan yönetimde eğer bir değişimde olacaksa luis figo olsun :)
|
Bir Sivasspor´lu olarak böyle bir konunun gündeme getirilmis olmasina gercekten cok üzüldüm.Son dakikikalarda gol arama yerine Rize´ye karsi defans yapsaydik beraberlikle ayrilabilirdik.Kendi sahamizda beraberligi nasil düsünebilirdik üstelik rakip Rize ise. Ileriye atilan bir top ve Costa´nin bu oyuncuyu kacirmasi ile yenik duruma düstük diye hoca degisikligini düsünmemiz ne derece dogru.
Sivasspor güzel futbol oynuyor fakat rakipler bizi cözdü.Ziya´nin önünde Aydin sitilinde bir oyuncunun olmamasi Ziya´nin oynadigi futbolu cirkinlesririyor.Yani önündeki mesafe cok büyük.Aydin gecen yil Ziya´dan aldigi topu ice katederek serbest pozisyonda oynayan Aatif´a veriyor ve gol yollarinda firsatlar cogaliyordu.Burhan´in oynama alani cok daha genisti.Oysa bu yil rakipler daha önde defans yaparak Burhan´i etkisiz hale getiriyorlar.Cicinho´nun bindirmeleride forvetler tarafindan degerlendirilmeyince isimiz ölü toplara kaliyor.Ölü toptan gol bulabilirsek maci kazaniyoruz. Carlos´un tek sucu transferlerden sonra bu yönetimle yola devam etmis olmasiydi.Sivasspor´lu taraftarlarin tek istegi vardi yönetimden oda kaliteli bir santrafor alinmasiydi.Yönetim bunu gerceklestiremedi. Carlos´un gitmesini gündeme getirenler bu yazilanlarin sanal alemde tercümeye cevrilmesi olanagini hicmi düsünmezler.Carlos bu takimi düzlüge cikarir ama ciktiktan sonrada bir saniye Sivasspor´da kalmaz buda biline. Is isten gecmeden bu acilan konunun bu siteden kaldirilmasi tek temennim, aksi taktirde bu yazilanlardan teknik kadroda etkilenirse takimimiz dönüsü olmayan bir yola girer. Sivasspor´un basinda teknik direktörü vardir ve görevini icra etmektedir...Panige gerek olmadigi düsüncesindeyim. Iyi günler dilegiyle. |
bu konunun açılmasını çok çirkin buldum. hemen kapatılmalı bence. carlos gibi hocayı nerden bulacaksınız. göreceksiniz takımımız yine üst sıralara çıkacaktır.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;922626]......
Carlos´un gitmesini gündeme getirenler bu yazilanlarin sanal alemde tercümeye cevrilmesi olanagini hicmi düsaünmezler.Carlos bu takimi düzlüge cikarir ama ciktiktan sonrada bir saniye Sivasspor´da kalmaz buda biline. Is isten gecmeden bu yazinin bu siteden kaldirilmasi tek temennim aksi taktirde bu yazilanlardan teknik kadroda etkilenirse takimimiz dönüsü olmayan bir yola girer. Sivasspor´un basinda teknik direktörü vardir ve görevini icra etmektedir...Panige gerek olmadigi düsüncesindeyim.[/QUOTE] sevgili üstad, burası özgür bir ülke, fikirler özgürce dillendirilebilmeli. kimseye bağırıp çağırdığımız, hakaret ettiğimiz yok. konu neden kaldırılacak anlamış değilim. hepimiz sivasspor'un iyiliğini istiyoruz. teknik kadro olumsuz etkilenir diyorsun. olumsuz etkilenmemiş hali ortada. varsın biraz da olumsuz etkilensin. hayat bize zehir oluyorsa biraz da bunun müsebbipleri acı çeksin. takım geri dönüşü olmayan yola girer diyorsun, ama zaten girmek üzere. iki hafta daha puan kaybedince nerede olacağımızı bir düşün. ben de konuyu açarken çok iyi bir konu olmamasına rağmen gündeme getirmek istediğimi söyledim. bu ruhsuz ve saygısız futbolculara yılmaz vural veya hikmet karaman gibi hoca getireceksin, soyunma odasında bunlara ana avrat sövecek ki çıkıp adam gibi oynasınlar. carlos bunlara fazla. fazla medeni, fazla beyefendi... |
Degerli kardesim Sebasteia;
Göründügü kadariyla icin dolu.Ama hersey bir teknik direktörün futbolcusuna küfür etmesiyle bitmiyoryorki.Sen bir oyuncuya küfür edersen onun gururunu ayaklar altinda cignemis olursun.Gururu ayaklar altina alinan birini sahada kosturabilirmisin?. Sonra bizim baskanimiz bu mizacda olmayan efendi bir kisilige sahip.Teknik direktörün oyuncusuna küfretmesi onun tarafindan kabul görülmiyecek bir durum. Sivasspor fikstürün azizligine ugramistir.Sen hoca arayislarina devam et bakarsin senden yönetim esinlenerek hoca transferi gerceklestirebilir. Saglicakla kal... |
[QUOTE=sebasteia;922628]sevgili üstad, burası özgür bir ülke, fikirler özgürce dillendirilebilmeli. kimseye bağırıp çağırdığımız, hakaret ettiğimiz yok. konu neden kaldırılacak anlamış değilim. hepimiz sivasspor'un iyiliğini istiyoruz.
teknik kadro olumsuz etkilenir diyorsun. olumsuz etkilenmemiş hali ortada. varsın biraz da olumsuz etkilensin. hayat bize zehir oluyorsa biraz da bunun müsebbipleri acı çeksin. takım geri dönüşü olmayan yola girer diyorsun, ama zaten girmek üzere. iki hafta daha puan kaybedince nerede olacağımızı bir düşün. ben de konuyu açarken çok iyi bir konu olmamasına rağmen gündeme getirmek istediğimi söyledim. bu ruhsuz ve saygısız futbolculara yılmaz vural veya hikmet karaman gibi hoca getireceksin, soyunma odasında bunlara ana avrat sövecek ki çıkıp adam gibi oynasınlar. carlos bunlara fazla. fazla medeni, fazla beyefendi...[/QUOTE] Bu devirde söverek değil futbolcuya çocuğa bile iş yaptıramazsınız ama ajitasyonla,motivasyonla olabilir.Ben şahsen Carlos hocaya inancım azalmaya başladı.Bazı adamlarda fazla ısrarcı olması gençlere yer vermemesi hoş değil. |
hemen kapatın su anlamsız konuyu. bu kadar nankör olunmaz.
|
düşeceksek de carlos'la düşeriz açık ve net... bu konunun amacı ne şimdi? ismi geçen hocalar 3-5 aylığına gelir gider ya sonrası? büyük takım olmak istiyorsak istikrarlı olmalıyız. ilk boranda, fırtınada yılacaksak niye çıktık bu yola?
|
İnsanı Sivaslı olmaktanda Sivassporlu olmaktanda utandırıp mahcup eder hale getiriyorsunuz.böyle bir densizlik böyle bir futbol yoksunu anlayış olamaz.
[B][U]Bu konuyu acilen silin lütfen burdan.[/U][/B] |
konu çok zamansız ve gereksiz carlos giderse yanında
Cicin ho yu ve Da costa yıda beraber gittigi takıma götürür |
[B]çok saçma!! şimdi bunları tartışma zamanı değil..bu takım düzelecek merak etmeyin...ama ne olursa olsun, sonuna kadar CARLOS !!![/B]
|
"Bekara kari bosamak kolay" derler. Carlosu gönderelimde gönderdikten sonra daha mi iyi olacak?
Carlosu gönderdigimiz zaman Cicinho, Aatif, Da Costa gibi oyuncularda takimdan ayrilacak. Bu oyuncular Yilmaz Vural gibi, Hikmet Karaman gibi vizyonsuz hocalarla calismazlar. Yerlerinede kaliteli oyuncu alamayacak yönetim ondan sonra ver elini PTT 1. Lig!! Mecnun Baskanin Roberto Carlosu uyarip yaptigi hatalari ikaz etmesi gerekir. Suan icin yapilabilecek tek dogru sey Carlosa, Yönetime ve Futbolculara TAM DESTEK vermek!! |
sivasspor kötü oynasa hoca değişikliği isteyen arkadaşlara hak verirdik. ancak sivasspor bu sezon oynadığı bütün maçlarda üstün olan taraftı. tek sorunumuz forvetteki arkadaşların formsuzluğu, pozisyonları değerlendirememeleri. buda geçici bir durum. henüz ligin başındayız, bir kaç maçlık galibiyet serisi bizi tahminimizden daha iyi yerlere getirecektir.biraz daha sabır göstermeli, takıma bu zor zamanlarında her zamankinden daha fazla destek olmalıyız. benim takıma da carlosa da güvenim tam.
|
Carlos,bizim sonuna kadar antrenörümüz.Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.Burada amaç konu açmaksa;başka bir konu bulunabilirdi.
|
sevgili yiğidolar herkesin sakin ve sağduyulu.duygusal değil daha mantıklı düşünmesi gerekir.bir çok futbolcunun Carlos sayesinde Sivas a geldiği.geçen sene Carlos gidecek diye herkesin endişe içine girdiği GERÇEĞİNİ UNUTMAYALIM .Carlos ve futbolcularımızın büyük bir çoğunluğu kaliteli ve kişilikli insanlar öyle het hüt gibi laflarla küfür korkutmakla bu işler olmaz hangi devirde yaşıyoruz zaten böyle bir uslup ta yiğidolara yakışmaz herkeside DEMORALİZE eder benim acizane düşüncem bu konunun acilen kapatılmasıdır. SAYGI VE SEVGİLER
|
Şu durumda teknik direktör değişikliğine gerek yok. Bülent Uygun'a yapılan Carlos'a da yapılmasın. Hocalara biraz süre tanınmalı koskoca Manchester United bile Ferguson'dan sonra Moyes'i getirip sezon sonuna kadar tahammül etti. Böyle tez canlı olmaya gerek yok. Hiç değilse 20. haftaya kadar sabredip bekleyelim takım bütün maçları da kaybedip 5 puanla dibe demir atmayacak ya
|
gelecekse de bülent uygun ya da hıkmet karaman gelir
|
hkmet karaman beğendiğim bir hoca ben de size katılıyorum bursa maçından umudum yok ama içerdeki eskişehir maçından galibiyetten başka bir sonuç olursa ne carlos kalmak ister ne biz kalmasını isteriz
|
konuyu açan arkadaş aklını kendıne sakla bea..senın futbol cahılı oldugunu yazdıgın yorumdan anlamamk imkansız.sen o fikirlerini 4 duvar arasında senın gıbı dusunenler ile paylaş.görüntü kirliliği yaratmanın anlamı yok.Carlos bu durumu düzeltecek kapasıtede bır adam,varsın düzeltmesin kesınlıkle dusmeyız hükümet düşer SİVASSPOR düşmez,14 sırada da bıtırse ligi istikrar şart..
|
Çok gereksiz ve saçma bir konu. Geçen yıl 5. olmuşuz bu yıl takım genel itibariyle iyi oynuyor. bu konuyu açmak takıma saygısızlık olur. bence hiç uzamadan konu kaldırılsın.
|
Bu nankörlük olur geçen sene gitmesin diye dua ediyorduk , duseceksekte carlosla düşelim.
|
[QUOTE=xir;922644]İnsanı Sivaslı olmaktanda Sivassporlu olmaktanda utandırıp mahcup eder hale getiriyorsunuz.böyle bir densizlik böyle bir futbol yoksunu anlayış olamaz.
[B][U]Bu konuyu acilen silin lütfen burdan.[/U][/B][/QUOTE] aynen katılıyorum hemen kapatılmalı birilerinin kış kışcılıgını yapanlarada izin verilmemeli |
EVET DÜŞECEKSEKTE CARLOSLA DÜŞELİM.......
|
Basarisizlikta hocanin arkasinda duran bir yönetim görmedim dolayisi ile Carlos'un kaderi önümüzdeki 3 maca bagli oldugunu düsünüyorum.
*Bursa (deplesman) *Eskisehir *Balikesir (deplesman) [U]Simdi biraz beyin jimnastigi yapalim:[/U] *[B]1. ihtimal[/B]: Bursa ve Eskisehir macindan 4-6 puan toplanirsa zaten hocayi kimse tartismaz *[B]2. ihtimal[/B]: Bursa ve Eskisehir macindan 0-3 puan toplanirsa, deplesmanda oynanacak Balikesirspor maci Carlos'un kader maci olur. Hangi ihtimalin gerceklesecegini bekleyip görecegiz. |
[QUOTE=ofozturk;922637]hemen kapatın su anlamsız konuyu. bu kadar nankör olunmaz.[/QUOTE]
nankörlük ne oluyo kardeşim... kim nankörmüş burda bu adamlar başka dertleri yokmuş gibi birde bu konuları dert ediyorsa bunu nankörlük olarak değil duyarlılık olarak görmek doğru olur . olumsuz olan birşeyde göremiyorum düşeceksek carlosla düşelim diyen kardeşlerim Carlos bu takımı düşürünce takımın başında kalacaksa bizi p.ç gibi ortada bırakmayacaksa kalsın bizim topçularda topu alsın çevirsin %75 topa sahip olmayla oynamaya devam edelim . duygusal olmaya gerek yok nasıl 2yıl şampiyonluğa oynattığı halde Bülent uygunla işler kötüye giderken yollar ayrıldıysa carlosa da bu işlem hayli hayli yapılabilir . Barselona nasıl guardiolayı yolladıysa sivasspordada Carlos iyi oynatamıyorsa sonuca gidemiyorsa onunda cezası buysa cezasını çeker . kimse kimseyi nankörlükle suçlayamaz |
Bu konuları konuşmak için çok erken bence,16. ya da 17.haftalarda gidişat değişmezse konuşulabilir.
|
Konuyu KINIYORUM...
|
Bu konuyu acana ve acana destek verenlere yaziklar olsun! Sivassporun hocasi Carlos`tur ve en potansiyel hoca adayi da yine Carlos`tur. Puan yönünden kötü giden biseyler var ama oynanan futbol o kadar da kötü degil hatta ligdeki en az 10 takimdan daha iyiyiz. Biraz sanssizlik var oda insallah düzelecektir. Umarim yarinda potansiyel baskan adayi aramazsiniz. Böyle sacma konu acana kadar, takima , Carlosa destek verseniz hicte fena olmaz.
|
Ne kadar sacma dengesiz aptal bi konu bu yav..agzi olan konu aciyor !!!
|
bu konuyu kim açmış ise onun en kalbi duygularla kınıyorum. carlos gibi bir dünya markası sivas a gelmiş onu istemiyor. ben aslında carlos u anlamıyorum sen sivasta kariyerini mahvediyorsun sen Türkiye de istesen bütün takımlarda görev alırsın ne geregi var şu cimri kendi cebini düşünen yönetimin yanında görev yapıyorsun istediğin futbolcular alınmıyor nerde çapma ,carık, sakat beleş oyuncu varsa sana alıyorlar hem seni üzüyorlar hemde biz taraftarı elimdeki kombinemi ve paso kartımı da yakacağım bu cimri yönetim yüzünden gidecekse asıl bu yönetim gitmeli en sonunda benide bıktırdılar......................
|
Carlos, eline bir transfer bütçesi verilmediğinde istifa etmeliydi. İbrahimi, Batuhanı aldıkları zaman ben bu işte yokum demeliydi. Sergen aynısını G.antepe söyledi.
|
Konuya destek vermem ve veremem. Carlos naapsin guzel gardasim ?
Carlos kendisi sahaya girip de oynayamaz artik yasi gecti yoksa kesin oynardi. Baska hoca gelince bu oyuncular degisecek mi ? Hayir degismez. Onun icin devam diyorum ve devre arasina kadar duzelmesi lazim bu takimin. Haa devre arasina kadar degisiklik yoksa ve Allah korusun haalaaa dusme potasinda olursak ozaman bakariz. Carlosun su anda yapacagi sey bizim oyunculari biraz uyarmak ve daha cok sut ve gol atmaya calistirmak. Ayrica defansimiz cok basit ve sacma sapan gol yiyor bunu onlemek lazim. |
Sivasın maçını seyrettiğinde zevk alıyor musun ? Ben oldukça zevk alıyorum. baskılı oyun, seri paslar ve çalımlar bir müsabakada görsel olarak olması gereken her şeyi yapıyor takımımız. Futbolu zevk almak için izlersen Sivas eleştireceğin en son takım bence. Hocayı yada takımı eleştireceğinize neden o maçta 2-3bin taraftar vardı onu eleştirin ! Sağolsun gelenlerde sadece küfür ettiği için takıma yararından çok zararı oluyor. Sivas ligde kalır gönlünüzü ferah tutun izleyip zevk almaya bakın.
|
[QUOTE=umitfidan;922805]Sivasın maçını seyrettiğinde zevk alıyor musun ? Ben oldukça zevk alıyorum. baskılı oyun, seri paslar ve çalımlar bir müsabakada görsel olarak olması gereken her şeyi yapıyor takımımız. Futbolu zevk almak için izlersen Sivas eleştireceğin en son takım bence. Hocayı yada takımı eleştireceğinize neden o maçta 2-3bin taraftar vardı onu eleştirin ! Sağolsun gelenlerde sadece küfür ettiği için takıma yararından çok zararı oluyor. Sivas ligde kalır gönlünüzü ferah tutun izleyip zevk almaya bakın.[/QUOTE]
Bende senin gibi düsünüyorum yigido ligde en iyi paslari yapan takimlardan biriyiz. Ama eksik olan son vuruslar ve akil almaz hatalar. Yani aatif burhanin son dönemdeki etkisiz oyunu zevk vermiyor bizlere. Takim icin oynamiyorlar kac haftadir hep kendilerine oynuyorlar mesela Aatif müsait pozisyonda burhana pas verse gol olacak ama iste bunu yapmiyorlar. Ne zaman bu oyuncular takim icin oynarsa eski Sivassporu yeniden izleriz. |
[QUOTE=Serdar63972;922778]Carlos, eline bir transfer bütçesi verilmediğinde istifa etmeliydi. İbrahimi, Batuhanı aldıkları zaman ben bu işte yokum demeliydi. Sergen aynısını G.antepe söyledi.[/QUOTE]
Ben de bu hareketi bekledim. Yönetimin güzellikle bir şey anladığı yok böyle şeyler olması lazım ki jeton düşsün. |
Bence başka açıdan düşünmek gerekiyor.
Ligde en iyi istatistiklere sahip takımız bunun sebebi Carlosun oynatmak istediği sistemdir. Hoca adaylarına bakmak yerine hocaya neden destek verilmedi yönetimce bunun sorgulanması daha doğru olmalıydı. Bunun örneğini bu sene Trabzonda yaşadık. Adam bunları bunları almazsanız giderim, ne haliniz varsa görün dedi. Bizim hocamız ise tam tersi kaderine razı oldu ve istedikleri alınmayınca şapkadan tavşan çıkarmak istedi. Maalesef buda şimdilik gerçekleşmedi. Lakin ben yine bizim takımın bir yerde patlama yapacağını düşünüyorum. Bu başlık belki çok taraftarımız tarafından uygunsuz görünebilir lakin hoca sorgulanmalı yerine yönetimin nerde yanlış yaptığı bu başlık altında sorgulanabilir. Bu sorgu tamamen kendi bünyemizde doğruları tartışmak amaçlı olmalı, kimseye hakaret yada ağız bozukluğu yapmadan içimizde hallederk yapmalıyız. Kanımca ve tüm taraftar arkadaşlarımızın da ortak söylemleri şu ki; Aldığımız bütün oyuncular şu ana kadar takıma hiç bir katkı sağlamadı. Biz her sene kral olur diyerek aldığımız oyunculardan bir, bilemedin iki tane fos oyuncular aldık. ama bu sene aldığımız oyuncuların hiç birisinden bir ışık göremedik. Peki bu oyunculara verilen bedeller yerine adam akıllı 2-3 futbolcu monte edilemezmiydi. Özellikle yabancı bir orta saha ve yırtıcı bir forvet alınamazmıydı. Özetle bu iki bölge üzerinde taraftarımız durdu. Tabii bunun yanında kalecimizin maçlar başladığı zaman sonunda performans olarak kötü olması ise, birde kaleci üzerinde istek yoğunluğu vardı. Üç aşağı beş yukarı bu halledildi. Ayırca şöyle oynadığımız maçlar ve kaybettiğimiz puanlarıda göz önünde bulundurursak sadece puan değil büyük bir maddi kaybada uğramış olduk. Eminimki bu kayıp çok rahat bir oyuncu bonservisi kadardır. Bu sadece 5-6 haftalık periyotta oluşan tablo. Hem oyuncu almıyorsunuz, hem maddi kayıp yaşıyorsunuz hemde başarısızsınız. Bundan sonra ise Roberto Carlos hocanın oyuncu değişikliklerini eleştiriyorsunuz. Takım bünyesini ondan daha iyi bilen olamaz. Demekki eldeki veriler bunu kaldıracak durumda değil ve değişiklik yapacak verileri çok az. Burdan bir kaçış yolu bulabiliyorsunuz. Ama sadece R.C hocamı, gol haricinde tüm istatistikleri yapan bu oyuncuların kabahati yokmu. İşte bu başlıkta bunlarıda sorgulayabiliriz. |
kesinlikle yanlış bir düşünce carlos hoca ayrılması gereken son kişidir transfer döneminde 3 tane adam gibi futbolcu almayan yönetim batuhandan meded umdu atıfın arkasın oynaycak orta saha aydını yerine en az onun stilinde kanata ve eneramo dan bir gömlek usttun forvet alamazmıydı tek dogru karar ertugrul oldu gerisi hikaye serdar özkanda gelmediği iyi oldu oda hüsran olurdu bize yinede bursadan baslayarak çıkışa gecer ara transfer doneminde gerekli transferler yapılır inş carlos hoca sivasda hedef ilk 3 koydu bunun için gec değil yeterki birlik beraberlik takım ruhu olsun konuda kapansin.
|
Bırak la bu işleri Sebastian misin nesin kapatın bu konuyu yonetim
|
Ne kadar saçma ve gereksiz bir konu....
Carlos gibi bi hica bulmuşsunuz halada konuşuyorsunuz Sayfamızın kalitesi bu kadarmı.. Desteğe en çok ihtiyaçları olduğu zamanda böyle konuları konusmak Yiğidoluğun neresinde yazıyor...... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:40. |