![]() |
Roberto Carlos Krizi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44722&token=40575[/IMG]
Geçen sezon ligde fırtına gibi esen Sivasspor'da Roberto Carlos, bu sene bekleneni veremiyor... Roberto Carlos idaresinde geçen sezon ligi 5. sırada bitiren Sivasspor, bu yıl ise taraftarlarını bir türlü güldüremiyor. Geride kalan 8 haftada topladığı 5 puanla ligin dibine demir atan Kırmızı-Beyazlılar’da tüm sorumluluğu üstüne alan Brezilyalı hoca, istifaya hazırlanıyor! FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Bursa yenilgisinin ardından yönetimle bir araya gelen genç çalıştırıcının, “Takımda yapılacak bir kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyorsanız, ben görevi bırakmaya hazırım” dediği öğrenildi. Yönetimin bu yönde bir tasarrufu yok ama Eskişehir maçında da bir kayıp yaşanması durumunda Carlos’un istifa edeceği belirtiliyor. İlk aday Yeşilova Breziyalı hocanın oynattığı futboldan memnun olan, ayrılık düşünmeyen Sivasspor Yönetimi ise her ihtimale karşılık hoca arayışına girdi. Gündemde yerli isimlerin olduğu belirtilirken bazı yöneticilerin Muntescu’yla birlikte Rumen takımı Petrolul Ploiesti’yi çalıştıran Yüksel Yeşilova’yla temas geçtiği ifade edildi. |
Cevap: Roberto Carlos Krizi
Ne kadar basit. !! Hoca'yı hemen Gönderin ! Bunu Düşünen zihniyet kendinizide göndermeyi düşündünüz mü? Sizin oyuncularınızda ruh yoksa ,gidin kimin getirirseniz getirin aynı tas aynı hamam olacak... Kendini tatil atı sanan bazı oyuncular var,başka ülkelerde oynayabileceğini ima eden Zırtoo !! Sen Türkiye'de kendini göster o sana yeter !!
Son olarak : Bu takım Eskişehir'i yenebilecek güçte , maçtan sonra bu tantanaların biteceğini ümit ediyorum.... |
yaşanan durumun gelinen noktanın carlosla çok fazla ilgisinin olduğunu düşünmüyorum ve muhtemelen taraftarın yüzde 90 ıda böyle düşünüyor.Yazık olur böyle bir marka sivasa kolay kolay gelmiyor eldekinin kıymetini bilmek lazım ne yaptınızki yönetim olarak biz taraftar olarak hocadan ne bekliyoruz ne kadar boşta bedava adam varsa doldurdunuz takıma yapacağımız kaliteli bir orta saha bir de forvet almaktı sivassporun bunu yapmaya gücü yoksa zaten bu ligde oynamayalım 300 500 derken zaten alınan futbolculara bi sürü para verildi toplasan bu paralar zaten 2 tane futbolcu alırdı bir miktar takviye ile kimse boşa konuşmasın bu durumun tek sebebi yönetimdir!
|
her ne kadar gitmesinden yana olmasam da bu sezon sonu zaten Carlos gidecek. Sivassporda misyonunu tamamladığını düşünüyor. Yüksel Yeşilova ise ikinci bir Muhsin Ertuğral vakası olur.
|
Daha Galatasaray macindan sonra Mecnun baskanin güzel oyundan sonra anlasmasi uzatilmak istenilen Carlos ile yollarin ayrilacak olmasi fikri bana cok yapmacik geliyor.
Acaba bu söylemle Sivasspor kamuoyunun nabzimi tutulmak isteniyor.Carlos giderse Aatif ve Utaka gol becerisinemi sahip olacaklar. Sonra Carlos giderse Da Costa ve Cicinho´nun durumu ne olacak.Bu iki futbolcuda Carlos sayesinde Sivasspor´a evet dedi. Teknik direktör degisikligi en son karar olmalidir bence.Yüksel Yesilova ismini ilk defa duyuyorum ve bu isim bana hic bir cagrisim yapmiyor.Bu arkadas süperligi taniyana kadar Sivasspor bir alt lige düsmüs olur.Derenin ortasinda at degistirilirmi.Daha dereyi gecip gecmiyecegimiz belli degilken. |
R.Carlos'u ben de beğenmiyorum ama YÜKSEL YEŞİLOVA, Muhsin Ertuğral veya vb birisi gelecekse, tabii ki gönderilmemeli !
Ayrıva her ne değişim olacaksa da DEVRE ARASINDA olmalı ! |
Yesilova 46 yasinda Türkiye´de bazi takimlari calistirdiktan spnra su anda yurt disinda kondisyon antrenörü olarak görev yapmakta.
|
bırakın gitsin ya ne taviz veriyorsunuz yüksel yeşilova bunlar kim yaaa gelecek iki isim var yılmaz vural yada hikmet karaman bunlardan başkası gelirse takım p t t ye düşer sonra ahlar vahlar kar etmez mantıklı olalım...
|
Bu haberin fanatikten çıkmasına neden şaşırmadım acaba...
|
Eskisehir maci öncesi bu konularin gündeme getirilmesi cok yanlis.Takimin altina dinamit koymak gibi birsey.Heleki Carlos görevindeyken Yüksel Yesilova isminin gündeme gelmesi olayi ise bir skandal.Carlos gitmek isterse kimse onu tumaz.Fakat gelecek hocanin süperligi taniyan biri olmasi bizim icin bir avantaj olur.Fakat ortada fol yok yumurta yokken ve Carlos görevindeyken bu hususda fikir yürütmekte Eskisehir maci öncesi futbolcular üzerinde etki bile yapabilir.
|
Geçen yılki başarısına gölge düşürmez Carlos, onun için bu krizi atlatmadan hiç bir yere gitmez. Sadece yıpratma politikası bunlar güçleri başka türlü yetmedi yiğidoya.
|
Aslında kriz felan yok... Kol kırılır yen içinde kalır misali kendi aramızda herşeyi tartışırız ama dışarıya karşı Roberto Carlos hocayı yedirmeyiz. Yanlışları varmı tabiki olacak. Biz taraftar gözüyle bakıyoruz söyleyeceğiz ama takım içinde bünyesinde o var. O en iyisini bilen kişi. Belki bizim gözümüzden kaçan farklı bildiğimiz mevzular vardır. Lakin takımın bu hale düşmesinde etkili olan birinci faktör bana göre hoca değildir. Birincisi Yönetimin ikincisi hocanın güvendiği ve geçen sene takımı sırtlayan oyuncuların formsuzluğudur. Geçen senede oyuncu değişiklikleri zamanlaması belliydi, değişen bir şey yok. Bunun sebebi ise oyuncu profillerinin yetersizliği idi... Şu geliyormuş bu gündemdeymiş bakıpda yorum bile yapmıyorum. Şu anda hoca değişikliği takıma 1-2 maç etki yapar sonra yine aynısı devam edecektir. Roberto Carlos hocaya destek verecekse yönetim devre arası en az 2 kalite (zor ama) oyuncu bulmalı, takımdaki antreman eksiğini yada form grafiğinin üzerine gitmelidir. Bizim hocaya ihtiyacımız yoktur, hocanın raporu üzerine ihtiyaç duyulan bölgeye transfer ihtiyacı vardır.
|
***carlosun gönderilmesi gec kalındı bile, bu takımı ancak üst sıralara hikmet KARAMAN getirir.
|
[QUOTE=savaş2;923636]***carlosun gönderilmesi gec kalındı bile, bu takımı ancak üst sıralara hikmet KARAMAN getirir.[/QUOTE]
Hikmet Karaman kaç takımı üst sıralara getirmiş ki Sivasspor'u da üst sıralara getirsin? |
Hikmet Karaman, Yilmaz Vural gibi vizyonsuz teknik direktörler Roberto Carlosdan nasil daha üstün görülür anlamiyorum.
Carlos takimdan ayrilirsa elimizdeki yildizlar (Cicinho, Aatif, Da Costa, Utaka) hepsi ceker gider. Yönetim gerekli transferleri yapsaydi hersey daha güzel olurdu. Elimizdeki mevcutlarla Mourinho bile gelse pek birsey farketmez oynatmaya oyuncu olmadiktan sonra.... |
[B]ÖNCE şunu belirtmek lazım,r.carlos bu takımdan gidecek enson kişidir,takımlarda kötü gidiş olunca ilk gönderilenhep hoca olur,r.carlos neyapmış golmü atamamış,şutmu çekememiş,senin oyuncun bomboş kaleye gol atamıyorsa ,kızgibi topa vuruyorsa,bomboş adama pas vermeyip pozisyonları harcıyorsa ne suçu var,?yönetim adamın eline kimi almıkşda vermiş,?bursa maçını saymıyorum,bursa maçını izleyince muhsin ertuğral dönemindeki dandik futbolu hatırladım düzelmiyecek bişey yok,üst üste alınacak galibiyetler takımı düzlüğe çıkartır,eskişehiri hertürlü yenecek gücümüz var,ilkyarıyı orta sıralarda bitirip 2.yarıda alınacak 2 3 kaliteli oyuncuyla ligi üstlerde bitireceğimize inanıyorum,sezon sonu zaten ne r.carlos kalır ,ne cicinyo,ne costa kalır,çok kişi gider oyunculardanda ,yeni yapılanma olsacaksa sezon bitiminde olmalı ,özellikle yönetim bazında olmalı şuzaman hocayı konuşacak zaman değil [/b]
|
[B]aylarca bas bas bağırdık bu takıma çok iyi en az 3 transfer lazım diye...adam gibi kaleci, ortasaha ve golcü alınsaydı en kötü ihtimalle ilk beşteydik...bu durumda Carlos ne yapabilir? elindeki kadro ile bu kadar !!![/B]
|
Yahu sen Carlosa nasil suc bulursun ???
Elindeki malzeme iyi degil ne yapsin Carlos ?? Hokuz pokuz mu yapsin Carlos ??? Gecen sezon malzeme vardi ( Aydin, grosicki, djebbour) ve yaptiklari ortada Carlos ile ligi 5 bitirdik. Eee bu sene Yönetim Carlosa malzeme vermedi ve yapacagida bu kadar. Sen git simdi Mourinho yu getir yine birsey yapamaz elinde malzeme yoksa. BURDA kimse Carlos Hocaya suc bulmasin tek suclu varsa oda MALZEMEYI vermeyenlerdir !!! |
Takımda nasıl 3 futbolcu eksik olduğunda takım berbat oluyorsa,tam tersini düşünmek lazım değilmi,sezon başı 3 tane varolanın üzerine çok çok iyi futbolcular dahil olsaydı kadroya şimdi böylemi olurdu..bu gelinen noktanın vahim özeti burdadır.ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olur.en çok para verdiğin adamlar cicinho da kosta memnunmusun kardeşim ikisinden de memnunsun !.. demek ki...................
|
[QUOTE=halilxx58;923645]Hikmet Karaman, Yilmaz Vural gibi vizyonsuz teknik direktörler Roberto Carlosdan nasil daha üstün görülür anlamiyorum.
Carlos takimdan ayrilirsa elimizdeki yildizlar (Cicinho, Aatif, Da Costa, Utaka) hepsi ceker gider. Yönetim gerekli transferleri yapsaydi hersey daha güzel olurdu. Elimizdeki mevcutlarla Mourinho bile gelse pek birsey farketmez oynatmaya oyuncu olmadiktan sonra....[/QUO Utaka da yıldız Hemi. |
mehmet oflazla görüştüm de asperagas haberdır carlosla yola devam edıyoruz dedı
|
[B]Giderse Kimse Niye Gittin Diyemez.Bu Şartlar Altında Lig e Başlaması Bile Şaşırtıcı.Paraya Kıyıp Sağlam Futbolcu Almayan Yönetime Selamlar Olsun.Kazanılan Paralar Nere Gidiyor Acaba İnş. Devre Arasında İyi 1 Kaç Transfer Yaparlarda Bu Seneyi Kurtarırlar.Oda Yönetim Paraya Kıyarsa [/B]:rolleyes:
|
bu kötü gidişatın bileti carlosa mı kesilecek yani asla olmaz iki iş görmeyen forvet ve transfer yapmayan yönetim yüzünden olan bir durum bu. bence carlos yeterli hatta fazla bile bu takıma elinden gelenin en iyisini yapacaktır carlos yeterki forvetler iş görsün. yüksel yeşilova çok yanlış bir arayış olur hoca aramak daha büyük bi yanlış zaten
|
Fanatik yazdiysa büyük ölçüde doğrudur herşey sivassporumuz için carlosa çok alistik sivas halki olarak inşaallah es es i yenip galibiyet serisi baslatiriz Carlos sene sonu. Büyük ihtimalle gidecek yok illa gidecekse de yolu acik olsun yüksel yesilova kim kariyerine ne
Zorla sivasi küme mi düşürmek istiyorsunuz illa yerli hoca olacaksa bBülent uygun getirilmeli bence |
Carlos,u yedirmeyiz değişecek veya gidecek biri varsa oda Mecnun başkanı kandıran yıllardır oraya kene gibi çöken,Sarılar,dır Oflazlaz,dır Ne iş yaptığı belli olmayan fakat maaş,la çalışan Taşseten denen adamdır,Hiç kimseye borcumuz yok diyerek olmuyor işte!!!!En az 7000 bin kişiye oynayan Sivasspor,a taraftarı bile bezdirdiniz
|
Neden hesap Carlos'a çıkarılıyor??? :mad: Fatura Carlos'a neden kesiliyor???? Carlos'tan önce gitmesi gerekenler olduğu kadar kulağı çekilmesi, uyarılması ve bu takımda oynamak istemeyip de boş yere para alanların defterinin dürülmesi gerekmez mi???
Başkan herkesi toplayıp, ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu deveyi güdeceksiniz demek yerine "ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz" diyerek yumruğunu vurması lazım. Yoksa birkaç kendini bilmez yüzünden Carlos harcanmamalı. Carlos hiç bir yere gönderilmemeli. |
sivassporun süper ligde olmasının güzelliklerini yaşayamadık. ben isterdimki sivasspor her sene altyapıdan 2 topçu ihraç etsin ama olmadı.
|
Ben sabredilmesi kanaatindeyim.Takımın gidişi kötü ancak herkezin dediği gibi birşeyler var.İnşALLAH bir an önce galibiyet alırız...
|
Küme düşeceksen Carlos la düş ... Bu takım zaten düşmez . Carlos her türlü halleder bu durumu ...
|
gitmesin Roberto Carlos :(
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:20. |