SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38453)

SivasSpor.Com 24.11.2014 19:40

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Balıkesirspor'u 3-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

tavatir 24.11.2014 19:41

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Batuhan gol attı ve penaltı yaptırdı ama bence bizim takımda yine oynamaz.
Böyle maçlarda güzel oyun beklenmez ama bu kadar kart görülmez ve öndeyken de bu kadar acemice hatalar yapılmaz.
Carlos oyuncu değişikliğini geldiğinden beri oturtamadı. [B]Ahmet Aras[/B] önceden girmeliydi. Burhan bile çıkabilirdi.
Herşeye rağmen Toraman iyileşse bile Kadir, Adem ikilisi bozulmamalı.
Artık kart konusunda bütün maçlarda dikkatli olmalıyız.
Mersin ve Erciyes maçları durumumuzu belirler.
Şimdi hemen arattırayım şunları arama motorundan ; darda kalınca okunacak dualar, rahatlamak için okunacak dualar , sıkıntı için okunacak dua , zor durumda kalınca okunacak dua

mühendisburak58 24.11.2014 19:42

Hiç bir şey söylemiyorum. Çok şükür kazandık. Takım berbat ama.

mayhos 24.11.2014 19:45

bu kadar kötü birr oyundan alınan 3 puan sevindirici oyun düşündürücü allahtan karşımızda başka takım yoktu dağıtırdı bizi...ve son bbi şeyy lcorloss kesinlikle hoca falan değil...bu kadar oyunu okuyamama daha görmedimm

aozdemir 24.11.2014 19:46

-iyi oyun beklenmez bu durumda.
-galibiyet önemliydi. oyuncuların kendine güveni gelir.
-hakemler sivasın yenilmesi için çok çaba harcıyor. o kadar sarıdan birinin kırmızı olacağı belliydi.

DoomsDay58 24.11.2014 19:47

Maçın genelinde iyi oynadık, bulduğumuzu atamadık(her zamanki gibi) ama sonunda kazandık. Bu maçta oyundan çok puan önemliydi YALNIZ! hakemin kötü yönetiminin yanında çok basit ve gereksiz fauller yapıyoruz hakemler de bir şekilde kart gösteriyor artık buna dikkat etmemiz lazım. Haftaya Mersin maçından 1 puan şahane olur bu haftaki 3 puan hayırlı uğurlu olsun.

58sinan58 24.11.2014 19:48

Çok şükür kazandık ama oynadığımız futbol yeterli mi tartışılır
Yönetimin ve teknik ekibin acilen kart görme hastalığına önlem alması lazım kadromuzun kısıtlı olmasına rağmen her hafta cezalı oyuncumuz var ligin en çok kart gören ekibiyiz

50sekiz 24.11.2014 19:49

Batuhan Carlos'u ipten aldi. AMAAAA
Aatif dan sonra sahanin en kötüsü Batuhan'di.
Balikesir kalecisi ve defansinin ikremi ile bos kolaye golu atti (ama az kalsin zor basaracakti).
Golün morali ile olsa gerek ikinci yari 2 pozisyonda vardi birinde penalti aldirtti digerinde kötü sut cekti.
Bugün ben sahada takim göremedim daha cok bireysel futbolcular vardi.
Rize ve Balikesir bu ligin düsmeye en büyük iki adayi dolayisi ile Balikesir'i yenmen normal, zaten yenemiyorsan dükkana kilidi vuralim.
Batuhan bitmis, Aatif'in da aküsü bitmis.
Buna ragmen haftaya ilk 11 de Batuhan'i görürsek sasirmamak lazim.
Ama her rakip Balikesir gibi zayif degil bunu da unutmamak lazim.

blacksky 24.11.2014 19:51

Bugun karsimizda balikesir yerine diger 16 takimdan herhangi biri olsaydi kazanamazdik. Takim kotu degil cok cok kotu. Ayakta kalan tek oyuncumuz yine cicinho oldu. Batuhan'i ilk goldeki takipciligi icin tebrik etmek gerek kendini yere atarak kazandirdigi penalti ise sercan'in hareketinin diyeti olsun diyelim bari.. takimin toparlanmasi lazim.. milli mac arasi hic bir ise yaramamis gorunuyor.

savaş2 24.11.2014 19:53

***takımda değişen bir şey ,aynı tas aynı hamam carlosla bu iş yürümez derim.bu liğ de nasıl kalabiliriz ,ancak kalan 25 macınıda balıkesir le oynarsak

Cerny312 24.11.2014 19:54

kötüde oynasa iyide oynasa bu Takım benim Bu maçta istek hırs vardı Defans hattı çok iyiydi bence

inşallah seri Galibiyetlere başlarız

ready 24.11.2014 20:01

[B]Hocanın oyunu okuyamama hastalıgı ve çok kolay kart görme hastalıgımız devam ediyor şu aşamada artık iyi futbol oynamak degil puan ve puanlar toplamamız lazım yönetimin bir an önce kart konusunu ele alması ocak ayındada en az 3-4 futbolcu alması lazım[/B]

benozgurr 24.11.2014 20:03

Bütün maçlarımizi izledim bana göre en kötü maçımız bursa maçıydı ancak maç kaybedince oyuncular özgüven kaybetti korkak oynamaya başladılar bu maç kaybolan özgüveni geri getirmek için iyi oldu mersinden en az bir puan alırsak artık psikolojik sıkıntı kalmaz. Maçta takım olarak kötü değildik ama son zamanlar defansa kötü çekildik ama gol tam zamanında geldi ben batuhanin oynadığı maçlarda mücadele anlamında hep begendim ama golculugu biraz sıkıntılı son vuruş pek yok bugün iyiydi. Takımda deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynadı

Ferhat06 24.11.2014 20:03

[QUOTE=50sekiz;925105]Batuhan Carlos'u ipten aldi. AMAAAA
Aatif dan sonra sahanin en kötüsü Batuhan'di.
Balikesir kalecisi ve defansinin ikremi ile bos kolaye golu atti (ama az kalsin zor basaracakti).
Golün morali ile olsa gerek ikinci yari 2 pozisyonda vardi birinde penalti aldirtti digerinde kötü sut cekti.
Bugün ben sahada takim göremedim daha cok bireysel futbolcular vardi.
Rize ve Balikesir bu ligin düsmeye en büyük iki adayi dolayisi ile Balikesir'i yenmen normal, zaten yenemiyorsan dükkana kilidi vuralim.
Batuhan bitmis, Aatif'in da aküsü bitmis.
Buna ragmen haftaya ilk 11 de Batuhan'i görürsek sasirmamak lazim.
Ama her rakip Balikesir gibi zayif degil bunu da unutmamak lazim.[/QUOTE]

Bitmiş dediğin Batuhan kale sahası içinde kaç kişiyi çalımlayıp topa gol vuruşu yaptı.Sen hangi maçı seyrettin?

Ferhat06 24.11.2014 20:11

Körle yatan şaşı kalkarmış Balıkesir bize futbolu unutturdu resmen.Neyse 3 puan herşeye rağmen iyidir.Batuhan ve Ahmet Aras iki hazır golcü, iyidir.

eyupk 24.11.2014 20:13

kazanacağımız maçları hep zorlaştırıyoruz ama çok şükür kazanmayı hatırladık.

34MUAMMER58 24.11.2014 20:19

[b]bu galibiyet iyioldu,takımın biraz özgüveni geldi,r.carlos hafta içinde hatalarını görmeli,oyuncuların çoğu 90 dakikayı çıkartamıyor,oyuncu değişiklikleri zamanında yapılmıyor,bazı oyuncular kolayı zorlaştırmakiçin elinden geleni yapıyor,egoistlik devam ediyor,bu sıkıntılar aşılırsa galibiyet serisi devam eder,ilaç gibi 6 puanlık galibiyet oldu:D[/b]

sivasfutbol 24.11.2014 20:21

ahmet arası cok beğendim ilk 11 de oynamalı son vuruşu güzel ilerde topuda tutabiliyor attığı gol haftanın golü olabilir .

Murad_Kelleci58 24.11.2014 20:25

Bir çiçek ile bahar gelmez.. Hala düzeltilmesi gereken çok şeyler var..
Mersin'den puanla dönelim, o zaman daha konuşuruz..

Şimdilik futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederim..

Soyözen 24.11.2014 20:27

Maçı değerlendirelim demişsiniz, buyrun:
- Beleşe bir gol attık,
- penaltı yedik,
- ben dahil herkes sarı kart gördü,
- penaltı attık,
- herkes yoruldu.
- Ahmet Aras girdi, son sözü söyledi...

- Kötü oynadık,
- berbat oynadılar.
- 3 puan aldık,
- galiba düştüler.

Pek bir şey yok yani... Hayırlı uğurlu olsun yine de ilaç gibi geldi. Fark iki olunca bir anda takıma can geldi. Çocukların özgüveni uçmuş gitmiş, eğer MİY maçını da alırsak gerçekten umutlarım artacak çünkü özgüvenleri yerine gelecek.

Bir de not, söylemezsem çatlarım:

Ulan Ahmet Aras, beş dakika kala girmişsin, güzel bir gol atmışsın, tüm Sivaslıları gerginlikten stresten kurtarmışsın, takım rahatlamış...

Top önüne düşüyor, kaleciyle karşı karşıyasın, at artık onu be! 4. gölü bulsaydın yarın tüm gazetelerde adın yazacaktı.

bulutbey27 24.11.2014 20:27

Ne iyi oynadığımız maçları kaybettik bu maçta iyi oynamak yada oynamamak değil 3 puan almak önemliydi ve istediğimizi aldık

34MUAMMER58 24.11.2014 20:31

[b]maçta galip geleceğimizi nerdeyse tüm taraftarlar bilmiş,ayrıca maç sonucunu 1-3 olarak doğru tahmin eden bendahil çok kişi var, hepsini tebrik ederim [/b]

sıvaslıgenç 24.11.2014 20:37

Neyse iyi oynamadik ama ayda yılda 1 galibiyet aldık tadimiz kaçmasın uzatmayalim ne güzel ağaçlar , vapurlar filan :D

babapiton 24.11.2014 21:30

-Stres
-Zemin(zeminin yumuşak olması)
-Rakibin çok koşup orta sahada 2-3 kişiyle topa pres yapması

gibi etkenlerden dolayı berbat bir ötesi bir oyun oynadık.

Burda kilit nokta maç 3-1 olduktan sonraki yaptığımız paslar ile maç içindeki paslar arasındaki fark.Bu açıdan baktığımız zaman Stres faktörünün ne kadar etkili olduğunu görebiliriz.

[B]Ertuğrul :[/B] Pozisyonların gereğini yaptı neredeyse hatasız oynadı.

[B]Cicinho : [/B]Bu futbolcuysa,diğerleri ne. En az 5 kere çok kritik noktada kademeye girdi ve güzel bir asist yaptı.

[B]Da Costa :[/B] Çok dağınık oynadı,çoğu pozisyonda gerekli müdahaleleri yaptı ama Ümit'le birlikte uyumlu değildi.Balıkesir becerikli olsa gol yememiz içten bile değildi.

[B]Ümit : [/B]Gittikçe düşen performansını sürdürüyor.Kötü oynadı.

[B]Ziya :[/B] İnanılmaz kolay çalım yiyor bu maçta fazla zorlamamalarına rağmen hatalar yaptı kendine gelmesi lazım.

[B]Adem ve Kadir:[/B] Maç içinde ikiside hiç yoktu,aldığı topları yukarıda söylediğim etkenlerden dolayı kötü kullandılar. (Stres,Zemin,Rakibin çok koşup orta sahada 2-3 kişiyle topa pres yapması.)

[B]Burhan :[/B] Çok koştu pozisyonlara girdi ama fizik olarak geçen seneyle uçurum var.Bu yönden kendini düzeltmeli.

[B]Mehdi :[/B] En çok mücadele gösteren futbolcumuz gördüğü kırmızı kart %100 yanlış.Her alana koştu sol kanatta elinden geleni yaptı.Geçen sene yedek olan Mehdi'ye bugün en çok mücadele eden futbolcumuz dememiz düşündürücü.

[B]Aatif : [/B]Umarım penaltıdan attığı bu gol kendine getirir,performans düşüklüğünün takımın kötü olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum takımla birlikte yükselişe geçecektir.

[B]Batuhan :[/B] Bizde olmayan özellikte değişik tarzda bir forvet hem uzun, hem ayağı iyi bunu gol attı diye söylemiyorum önceki yorumlarda da söyledim bugün iyi mücadele etti,gol attı,penaltı yaptırdı Takım tatildeyken 4 günlük arada Sivas'ta kalıp antreman yapması yaramış biraz kilo vermiş , umarım yükselişi devam eder.

[B]Ahmet Aras :[/B] İyi niyetli bir futbolcu elinden geleni yapıyor.Kalitesi ilk 11 için yeterli değil ama sonradan girip iş yapabilir.Süper ligdeki ilk golünden dolayı tebrik ederim.

[B]Ahmet Şahbaz : [/B]Hatasız oynadı :)

[B]Carlos : [/B]Maç 2-1 ken Adem veya Kadir'i çıkarıp Toraman'ı alması gerekiyordu.Aynı zamanda Batuhan'ı çıkarmakta 10 dk. geç kaldı.2 yıldan beri bunları konuşuyor olmamız üzücü.

3 puan alınması gerekiyordu aldık.Üzerimizdeki stresi attığımız düşünüyorum haftaya çok daha iyi bir oyun bekliyorum Umarım Mersin'den en az 1 puan çıkarıp ,Kayseri Erciyes'den alacağımız 3 puanla birlikte krizden tam anlamıyla çıkarız.

DOGU_BEY 24.11.2014 21:32

[B]şu kritik dönemde önemli olan sonuca gidemediğimiz iyi futbolu beklemek değil, kötü de olsa sonuca götürecek 3 puandır...devre arasına kadar toplayabileceğimiz en yüksek puanı almalıyız..devre arası mutlaka 4 transfer yapılmalı...hatırlarsanız geçen yıl hem iyi futbol oynayıp hem sonuca giden bir takımı konuşuyorduk bu sene artık iyi futbol değil puanlar ve sonucu konuşmak önemli diyorsak bunun sorumlusu transferde elini taşın altına koymayan yöneticilerdir..(başkanımızı bunlardan ayrı bir yere koyuyorum)[/B]

cengo64 24.11.2014 21:35

Maçtan sonra görülen Balıkesirin küme düştüğüdür.Roberto Carlos un bütün çabasına rağmen biz kazandık.10 kişi kalmış 5 sarı kartlı takımda hangi antrenör 80 . dakikada ilk değişikliği yapar.Takımda hep diyorum tek futbolcu Da Costa.Müzeayedeye çıkarsak diğerlerine 5 kuruş verir mi kimse.Ziya bile aksıyor artık.Yönetimin bu saatten sonra klupten ayrılmayıp antremanları kontrol edip en az 3 orta saha alırsa bu seneyi kurtarabiliriz.En azından bizi sinir etmeyip bu maçtan sonra 2 gün izin verilmesin.Yönetimden rica ediyoruz.

Abdullah DuMaN 24.11.2014 21:40

Cicinho dışında düzgün oynayan yoktu basit hatalar yapıldı ahmet son dakıka kaleciyle karsı karsıya kaldığında atsa maçın adamı olurdu

dk58 24.11.2014 21:46

Kazandik pek fazla birsey söylemek istemiyorum , ama bazı oyuncuların beceriksizligine pes dedim yani ekran karşısında delirecektim. Hele bi pozisyonda ümit adama öyle bir giriyorki ceza sahasındakendi bile hakeme bakıyor, defansda o top kayıpları bazılarının bazen resmen saç baş yolduruyor. Bazı oyuncular çok ama çok basit ve amatörce oyun oynuyorlar. İnşAllah bunlar düzelir , ki düzeldigi gün inanın bu kadroyu kimse tutamaz.

58Yiğidoo58 24.11.2014 21:57

Kaptan Adem'in düz koşu yapıp boşu boşuna kendini yorduğunu görenler var mı? Kadir tek basına çalışıyor. kaptanlık tekrar Kadire verilmeli. Maçı gerçekten izlediyseniz. Orta saha bomboş karşılayan yoktu.

kkemal58 24.11.2014 22:01

Bu maçta Batuhanı beğendim. Mücadele etti, yatarak oynamadı, gol attı, penaltı yaptırdı hatta aatif atabilseydi asist de yapmıştı. İnşallah takıma faydalı olur bundan sonra. Ümit her zamanki gibi kalitesizdi, Aatif çok kötü, Ziya zaten yok, Burhan fiziksel olarak çok yetersiz. Hülasa kazanmamıza aldanmayalım daha çok çalışması lazım takımın. Yarıda mutlaka transfer yapılmalı bu şekilde bu takım yürümez.

aozdemir 24.11.2014 22:03

biz ne zamandır penaltı atmıyorduk. nasıl penaltı verdiler şaşırdım.

batur0658 24.11.2014 22:06

git gelli bir maçtı sonuç olarak kazandık. artık oynanan oyuna bakmamız gerektiğini düşünmüyorum o hale geldik çünkü bu saatten sonra alınan her puan faydamıza..

cılgınsivas58 24.11.2014 22:06

takımda 2 onemli tehlıke var
1.her futbolcunun kendıne göre egosu bencıllıgı
2.carlosun hazırlık maçı seyredır gıbı maç seyredıp oyuncu değiştirmemesı
mehdiyi zamanında alsaydı kırmızı kart gormezdı

cılgınsivas58 24.11.2014 22:07

bu galıbıyet ısalllah özguvene neden olur ve daha ıyı gunler goruruz

cılgınsivas58 24.11.2014 22:09

atıfın akusu bıtmıs
burhan agzı laf yapıyor hergun konusuyor
bunlara acılen uyarı gelıp kulakları çekılmelıdır
yok eger devam ederse ısın sonu carlosa olur

Sivas 24.11.2014 22:36

Bence oyunculara Karakter egitimi gerekiyor. Gereksiz yere sari yemek....birkac tanesi bilincli sari kart ver diye yalvamalari...Bu oyunculari cezalandirmak gerekiyor. ;)

SAKARYA750 24.11.2014 23:28

hele şükür bi maç kazandık

58Sivaslilar 24.11.2014 23:30

Ben bu maci seyretmedim fakat mükemel 3 puan oyunculari elestirecek zaman dgil bizim olacak her puan yada puanlar önemlidir oyuncularimiza destek zamani simdi bunlardan rahat bir oyun beklemek yersiz nasil olursa olsun ilk etapta kazanmaliyiz:confused:

sawyer5892 24.11.2014 23:33

[B]Bu maçta iyi oynadığımızı düşünen yoktur herhalde. Ancak 3 puan iyi oyundan daha önemliydi. Geçen sene skor üreten oyuncularımız Burhan Aatıf ve Utaka eski formunda değiller. Aydının eksikliği de hissediliyor. Sol ayaklı bir orta saha oyuncumuz yok. Bence yapılması gereken iyi oyundan çok devre arasına kadar gerekirse deplasmanlarda 1 puana razı olup içeride vurup kırıp bir şekilde kazanarak alabileceğimiz maksimum puanı almak. Devre arası box to box denilen oyunu iki yünlü oynayabilen Bursaspordaki Belluschi tarzı bir oyuncu ve sol kanat transferiyle geçen sezonki güzel futbolu ve skorları yakalayabiliriz.[/B]

58Sivaslilar 24.11.2014 23:34

IKI yada üc mac en azindan kazanmaliyiz ondan sonra biraz rahatlayalim daha sonra noksanlarimizi gözden geciririz simdi elestiri yok destek var:confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:06.