SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38483)

SivasSpor.Com 03.12.2014 17:35

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44825&token=25882[/IMG]

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 1. hafta maçında Gaziantepspor'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

DoomsDay58 03.12.2014 17:38

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Eğer Musa Sinan'ı kazanabildiysek kaybettiğimize üzülmüyorum. Sol kanat artık bir kanat oyuncusuna emanet edilmeli, forvetlerle orta ofansdaki oyuncularla 11 maçtır kanser olduk inşallah Kayseri maçında uzun zaman aradan sonra 2 kanat oyuncusuyla çıkar ve kazanırız.

asabibaba 03.12.2014 17:38

[B]Gereken yapılmış ...:mad::mad: Peeeeehhhhhhh[/B]

IBLIS58 03.12.2014 17:39

Kadir ALLAH.belani vermesin.lanet olsun sana LANET

yiğido58sinan 03.12.2014 17:39

kupa ilk maçtan gitti de inşallah ligden düşmeyiz..

serkan_ozcan58 03.12.2014 17:39

Carlos ve futbolculara olan güvenim bitti

50sekiz 03.12.2014 17:39

Iyi ki hakem penalti verdi yoksa bu kazmalar gol falan atamazlardi.

münihli_58 03.12.2014 17:39

[B]ligin ilk haftasi nasil oynadiysak bunlara karsi bugünde öyle oynadik 13 haftadir ders almamisiz hatalarimizdan yine önce gectik fark atacagimiz yerde gereksiz salakliklar yüzünden yeniliyoruz
biktik böyle maglubiyetlerden umarim en azindan musa sinani kazandik diyebiliriz bundan sonrasi icin yaziklar olsun hepinize[/B]

mühendisburak58 03.12.2014 17:40

mersin maçında aynı şekil gol yedik uslanmadık 90+2 de yine aynı şekil başlattık yine gol yedik. hiç üzülmedim. 5 atacağın takıma gol bile atmaıyorsan attığın golde penaltıdan oluyorsa üstleik öne geçmene rağmen yedek antep e karşı skoru koruyamıyorsan bu takımın süper ligde yeri yoktur arkadaş. gerçekler acıdır fakat ligde kalırsak bu sene başka bir şey istemiyorum.

50sekiz 03.12.2014 17:40

Kupada galibiyet pirimi 90 bin dolar ya da TL.
Antep'e son saniye hediye edildi.

Soyözen 03.12.2014 17:40

Ligde kalalım yeter...

tavatir 03.12.2014 17:40

Ne diyelimki şimdi. Bari biraz daha yedek kadroyla çıksaydık. Cicinho, Da Costa kırmızı görebilir diye düşündüm. Kondüsyon problemimiz yine görüldü. Üçüncü oyuncu değişikliğini yaptık mı?

Erciyes maçı çok önemli bizim için. Bu maça üzülmek istemiyorum. Hafta sonu herşey değişmeli.

Hakem genelde iyiydi ama bence ikinci golümüz ofsayt değildi gibi gördüm. İstese penaltıyı da vermezdi gerçi.

Bu arada hareketli oynadığımız zaman renk geliyor maça. Mehdi'nin hareketli oynaması kendini hemen belli ediyor. Musa Sinan bile hareketli olunca pozisyon fırsatları doğdu. Hareketsiz oynadığımız zaman ise özellikle hücum hattında ataklarımız tekrar bize dönüyor.

Son olarak Erciyes maçında Balıkesir kadrosunu sahaya sürmeliyiz diyorum. Mehdi, Kadir, Adem üçlüsü olmalı orta sahada.

Morten58 03.12.2014 17:40

[B]Olagan üstü top oynadik ki , Gaziantep okadar zorlandiki ! Gercekten inanilmaz.

Roberto Carlos takimi maci ciddiye alacaz diye 2 oyuncu disinda as Kadroyla cikarken , Gaziantepspor bizi resmen yedeklerle ezdi gecti.

Ahmet Aras iyi bir forvet , Berk ise ofansif özellikleri iyi ama savunma özelikleri sifir. Musa Sinan oyuna girmesi sag bekde Cicinho'nun daha rahat oynamasini sagladi.

Diger oyuncular da bildigimiz oyunuclar zaten. Kadir Bekmezci'nin inanilmaz olaganüstü top kayiplari , Savunmanin son dakikalarda daginik oynamasi . Korcan Celikay amatör goller yemesi .

Daha hangisi sayim bilemedim.
[/B]
Ayrica Süleyman Abay'ı devre arasinda Sivasspor'a transfer etmeliyiz , Adam Hakem iken 6 kere topla bulustuysa , Sivasspor'da futbolcu olarak 16 kere topla bulusur ve bir sürü goller atar.

KIZILCAN 03.12.2014 17:41

Kısaca Allah belanızı versin.

kngal yiğido 03.12.2014 17:41

Bunlardan bi cacık olmaz anca boş boş hareket çiziyor lar

batur0658 03.12.2014 17:43

Artik birakalim kupayi felan gruptaki en kotu takimdan bile puan alamayiz bu gidisle yazik ....

AYDIN1985 03.12.2014 17:45

Dejavu
ikinci yari cok güzel bir oyun sergiledik, musa sinani cok begendim.

ibrahim akin a karsi bir sanssizligimiz var, oyunun hakimi biz iken birden bire olan oluyor film kopuyor. bu durumdaki antepi farkli yenmemiz lazimdi, eksikleri cok fazlaydi.

2. golümüz niye verilmedi ben tam anlamadim.

güzel keyifli bir mac oldu, bize nasip degilmis.

metee58 03.12.2014 17:46

Carlos'un yerine şimdi Türk biri olsaydı çoktan gönderilmişti.Hataları taraftar görüyor kaç haftadır Carlos nasıl görmüyor anlamıyorum

asabibaba 03.12.2014 17:46

[QUOTE=50sekiz;926132]Iyi ki hakem penalti verdi yoksa bu kazmalar gol falan atamazlardi.[/QUOTE]

[B]Küfür etti diye taraftara fırça atanlar para hesabı yapanlara bunun da hesabını sorsunlar.Adamlar işi ciddiye almıyor kardeşim bu kadar .[/B]

atrium58 03.12.2014 17:46

Yenemiyecek kadar oynadı ezikler, gurursuzlar.. Sivas sizinle rezil oluyor...

asabibaba 03.12.2014 17:47

[B]Ben 90 bin dolar mesajını kopyalayacaktım yanlışlık oldu özür.[/B]

mühendisburak58 03.12.2014 17:49

yediğimiz 2.gol neyi hatırlatıyor. sadece 3 gün önceyi mi? ya da bu skor neyi hatırlatıyor. sezonun ilk maçını mı? demek ki takımda hiç bir değişme hiç bir gelişme yok. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR.

cengo64 03.12.2014 17:52

Başkan komplocu arıyorsa Carlosa dönsün baksın.Ben sadece Mehdi nin Musa nın Da costa nın Ahmet Arasın meslek ahlakını tebrik edebilirim.Öbür futbolculardan zaten bir beklentim yoktu ki.Carlos dan bi beklentim yoktu ki.En kötüsü de bu durumda başkandan da bir beklentim yok artık.Hep beraber yiğido Sivassporun çöküşünü seyretmeye devam edeceğiz gibi.Yönetimin utanç duygularının kamçılanacağı gün umarız yakındır.

mksivas 03.12.2014 17:53

Bu yıl bıze gulmer haram belkı seneye dıye bır turku vardı onu calıp soylemeye devam

35gürün58 03.12.2014 17:55

Ziya'yı eleştiriyoruz, İ.Toraman'ı haklı olarak eleştiriyoruz ,Carlos'a oyuncu değişikliklerini yapamıyor diyoruz, başka oynamayan kaldı mı ?

arkadaşlar elimizdeki MALzeme bu maalesef ne yaparsan yap iyi bir yemek çıkamıyor , bu nedenle Carlos'a değil istenilen transferleri yapmayan yönetimdir suçlu olan...

Kaleci ERTUĞRUL kORCAN'DAN DAHA İYİ BİR KALECİ KİM NE DERSE DESİN KALE ÇİZGİSİNİN İÇİNDE POZİSYON MU ALINIZ. Adam çizgide dursa yine topa müdahale edecek bacak arasından yemeyecek.

Neyse 1.lig yolu göründü yönetimin gözü aydın mağlubiyetlerle hem paradan olduk, hem ligden düştük. şimdi harcamadığınız o paraları müsait bir yerinize saklayın.. oysa iyi transferler yapılsaydı galibiyetlerle kendilerini amorti ederler takımda bu duruma düşmezdi... Gözleriniz aydın akıl yoksunu yönetim

yigit 2013 03.12.2014 18:01

Yaziklar olsun yaziklar la su korcani hala oynatiyorlar lanet olsun

savaş2 03.12.2014 18:04

***TAKIMIN Oynadığı oyun gösteriyor ki oyuncular antrenman yapmadığını, futbolu unutmuş carlos un sayesinde.Takım 2 pas yapamıyor,yine acemice geri paslar veriliyor. rakip kaleye şut ceken yok

***eğer carlos erciyes macındada takımın başında cıkarsa fark yeriz.

B.DUMANLI 03.12.2014 18:07

Iki takimdada eksikler var ,fakat daha cok futbola yakin taraf G.Antep. Adamlar mac 1-1 iken bile dahi saldiriyorlar.Bunun semeresinide attiklari gol ile gördüler.

Seyirci yok destekleyen dogru dürüst bize ne oluyor böyle.Aatif, Burhan yoktuda bugün hafta sonunda mucizemi yaratacagiz sanki.Korcan tamamiyle bitmis.Keske Korcan gideydide ,Nihat kalaydi.Ikinci golde kaleyi tamamiyle bosaltti.

Ligdeki kötü gidis kupadada ic acici degil.

50sekiz 03.12.2014 18:22

[B]Bu da hocalarin degerlendirmesi:[/B]

SİVASSPOR Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Bir kez daha elimizdeki maçı rakibe verdik" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise "Sivasspor'un savunma sıkıntılarını değerlendirdik" dedi.

BSMM 1964 03.12.2014 18:24

Yazıklar olsun başka ne diyeyim 2 Nijeryalı, berk, cihan kesinlikle gönderilmeli

maçı seyreden yöneticiler zevkle bir maç seyretmişsinizdir

İkinci devre 2 forvet-aydının yerine bir sol açık, bir orta saha, bir defans oyuncusu alınmazsa küme düşecek takımlardan biriyiz
Boş 6-7 tane sözde golcü alacağınıza edingo,babel gibi 2 tane golcü al.
Bak cicingo,de costadan şikayet ediyormuyuz teşekkür ediyoruz 6-7 tane boş oyuncu aldığınız içinde eleştireceğiz elbette bunları bedava almıyorsunuz bir sürü para ödüyor, sonrada kasamız boş diyorsunuz.

EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR

pover58 03.12.2014 18:33

takım artık sabır filan koymadı bizde derhalçözüm aranmalı ortasahaya ve forvete takfiye şart bide stoper lazım a. şahbaz cressantoos berk hakan utaka derhal takımla ilişikleri kesilmeli bunlardan bi bok olmaz bize sinir harbi yaptırıyorlar carlosta artık gitmeli kusura bakmasın ona güvenimiz kalmadı.olmuyorsa olmuyor işte zorlamanın anlamı yok takımda huzursuzluk var ama nedir bilinmiyor.

ready 03.12.2014 19:00

[B]mesele sadece carlosda bitmiyor malzemecisinden saglık kuruluna yönetimine A dan z ye kulüpde köklü degişilikler yapmaklazım artık takım üzerinden nemalanan cebini dolduran insanlar degil o kulübe katkısı olan insanları görmek istiyoruz[/B]

TS58 03.12.2014 19:48

Ümit KURT-İbrahim TORAMAN derhal gitmeliler.

34MUAMMER58 03.12.2014 20:06

[b]güzel zevkli maçoldu,sivasspor birazdaha iyi oynadı,antep akıllı 2 atakla işi bitirdi,korcan bu haliyle bu takımın kalecisi olamaz,2 goldede hatası var özellikle ilk golde topu armut gibi toplamalıydı,kaDİR ve cicinyonun şut çekme zaafı var,neticede rahatlıkla galip geleceğimiz maçı elimizle ikram ettik,:mad:yönetim güvenlikçilerin parasını hesap ediyor,kazansak belli miktar para kasaya girecekti,geçmişyıllarda sivasspora yardım gecesinde 9 milyar toplandığını hatırlarsak 80 90 bin $parayı antepe verdik ,mersin maçına nazaran gelişme var ,enazından rakip kale tarafına doğru şut çektik,bide şu golcülere değinmek lazım,utaka hernekadar geçen sezon katkı yapsada bu takımda yeri olmamalı ,cruntusda ne bu ligin nede sivassporun golcüsü olamaz,devre arasında adam gibi golcü alınmalı:mad:[/b]

hiko58 03.12.2014 20:36

aynı hikaye. aynı senaryo aynı montaj aynı kurgu. yapacak bişey yok. borcumuz yok puanımız yok. yöneticiler mutlu futbolcular mutlu. zaten taraftar diyede bişey yok. hepsi seyirci çekirdek çitlesinler dursunlar. sonrada yenilgi oldumu maça gitmezler bir garip sivas işte. herkes eleştirir ama kimse taraftar olamaz. kısır döngü içerisinde yalpalar duru sivas. kötü kader. sahipsiz kimsesiz sivas.

Besyo_cu 03.12.2014 20:57

[B]31 Ağustos'ta ligin ilk maçında Antep'e karşı yine aynı oyunu oynayıp 72 ve 78 de yediğimiz gollerle 2 - 1 kaybetmiştik, yaklaşık 5 ay sonra bugün ki maçta birebir aynısı oldu ve elimizdeki maçı Antep'e hediye ettik.

Carlos 5 aydır en ufak bir ders almamış, eldeki 1 puana razı gelmezsen hep böyle SIFIR alırsın.

Abdurrahman Dereli geçen senede kupa maçlarında bile oynamıyordu, bu senede aynısı, madem bu adam oynamayacak 2 yıldır niye bedavadan para veriyoruz. Musa Sinan ligde şimdiye kadar sadece 17 dk forma giydi, madem oynatmayacaktınız bu adamı kim niye aldı, Kupa'da bile ilk 11 de oynamadı. ???

Macauley Chrisantus'dan yüz kat daha iyi Ptt 1. Liginde oyuncu var, kim izlemiş getirmiş bu adamı hayret ediyorum.

Bu takımın 3 tane vazgeçilmez oyuncusu var Aatıf, Da Costa ve Cicinho, bugün Da Costa ve Cicinho 90 dk oynadı, özellikle Allah korusun Cicinho sakatlansa pozisyona giremeyiz.

Bugün Eskişehir'e bakıyorum gençecik oyuncularla Kupa'da Galatasaray'a karşı müthiş oynadı, fener yenilsede 17 - 18 yaşında ki gençlerle oynadı.

Senelerdir şu takımda alt yapıdan 1 tane bile adam çıkartamadık, Türkiye standartları üzerinde tesisimiz var ancak başlarında işe yaramaz kişiler var ki alt yapıdan hiç gelen yok...[/B]

eyuphulagu 03.12.2014 21:10

G.Antep takımı Chico,Chibuike,Arakoyo ve Kacmekarcas olmak üzere ilk 11 oynayan 4 yabancıyı bu maçta oyntmadı;sadece Binya oynadı..Birde G.S dan kiralanan ancak fazla oynatılmayamn genç oyuncu Ontivero oynatıldı..G.s maçından ilk 11 de sadece Barış,Binya oynadı...8 tane fazla oynatılmayan genç oyuncu ile oyuna başladılar..2.yarı g. s maçında oynayan G.sözen ,Mustafa Durak,Erdem gibi oyuncular girdi..bizde ise fazla oynamayan sadece Berk,Kaleci Korcan,Ahmet,Cihan gibi oyuncular vardı..Diğerleri ise ilk yarı olmasa da 2. yarı zaman zaman oynatılan oyuncular...Musa Sinan ise 2. yarı oyuna girmiş...Maçı ara izleme şansım oldu..İşten çıkınca evde 2. yarının son 20 dak. sını izleyebildim..Benim gözlerim U-21 de oynayan bazı oyuncuların da bu maçta oynayıp onların son durumunun görülmesiydi...Çünkü u-21 liginde sondan 4. sırada yer alan bir takımdan bu maçta 4-5 tane ilk 11 de olmak üzere oyuncu oynatılırken;u-21 liginde 23 puanla ligde 3. sırada bulunan sivassporda 1 tane oyuncunun kadoya alınıp hiçbirinin oynatılmaması R.Carlos un ve sivassporun son durumunu açıkça gösteriyor..Özellikle Emre Aykut adlı herkesin gelecekte çok şey beklediği bir oyuncunun kadroya alınıp oynatılmaması sivassporun geleceği açısından umut azaltıcı bir durumdur..Bu oyuncu 5-10 dak. bile oynatılıp son durumuna bakılmıyorsa sözün bittiği yerdeyiz..R.Carlos gelecekte kendini sorguladığında yaptığı hataların farkına belki de varacaktır ama iş işten de geçmiş olacaktır..Belki de sivassporun yenilmesi takım için daha hayırlı olacaktır...Çünkü herkes de biliyor ki sivassporun bu yılki ilk amaca süper ligde kalıp seneye de bu ligde oynamaktır...Önümüzdeki Erciyes maçı kazanılsa bile arkasından f.b,Başakşehir,Kasımpaşa maçları sivassporun ve teknik heyetin son durumunu gösterecek;hesapların kesilip kesilmeyeceğinin kararı da verilecektir....

kkemal58 03.12.2014 22:00

Cihan, Ahmet Aras, Ümit Kurt, Chrisantus Ahmet Şahbaz. Bunlar gerçekten futbolcu mu? Yazık, bu oyuncularla süper lig ve süper lig takımı ancak bizim ülkede olur!

cılgınsivas58 03.12.2014 22:13

tek kelimeyle yazıklar olsun sıze ruhsuzlar
utanın bu taraftaa çile çektirdiğiniz için başta korcan burhan amatörcü zıya olmak üzere hepınız utanın
yazık bızı uzmenıze hakkınız yok

cılgınsivas58 03.12.2014 22:14

bız bu sene gidiciyiz kımse de birşey demesın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:15.