SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 K.Erciyesspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38484)

SivasSpor.Com 03.12.2014 17:39

Sivasspor 1-1 K.Erciyesspor -ikinci devre-

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41878&token=33043[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta Sivaspor-Kayseri Erciyesspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 8 Aralık Pazartesi

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 19:00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Deniz Çoban

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

DoomsDay58 03.12.2014 17:49

Cevap: Sivasspor - K.Erciyesspor

Hoca eğer kanatta bu maçta da Musa'yı oynatmazsa bırakıp gitsin. Haftalarca hiçbir fayda görmedik diğer oyunculardan ne diye ısrar etti anlamıyorum. Musa Antep maçı gibi mücadele kalitesi düşük bir maç yerine ligde oynayıp kendisini göstermeli artık. Bu kadar saplantılı oyuncu tercihleri olamaz, bu hareketler bana tıpkı Rıza hocayı andırıyor. Bir hocanın farklı şeyler denememesi beni çok sinirlendiriyor. Eğer Carlos rotasyon yapmayı bilmiyorsa bırakıp gitsin, sürekli aynı oyuncularla yürümez bu iş. Tamam kadro kısıtlı burada en ağır eleştirileri yapanlardan biriyim ama elinde bir tane kanat var onu da sen oynatmıyorsun bu resmen kendi kendini sabote etmektir, artık son vermeli buna. Ayrıca da Costa Antep maçında kendini çok salmıştı hoca uyarmalı lig maçında böyle olmaz artık işleri daha sıkı tutmamız lazım.

svsli585858 03.12.2014 17:52

[FONT="Comic Sans MS"][B]son haftalarda erciyes iyi oynuyor iddiacılar evini arabasını satıp erciyese oynayabilirsiniz malum bizim takımın duurmu ortada.... bu arada musa sinan ın bu hafta kesinlikle oynaması lazım[/B][/FONT]

AYDIN1985 03.12.2014 17:55

[QUOTE=svsli585858;926152][FONT="Comic Sans MS"][B]son haftalarda erciyes iyi oynuyor iddiacılar evini arabasını satıp erciyese oynayabilirsiniz malum bizim takımın duurmu ortada.... bu arada musa sinan ın bu hafta kesinlikle oynaması lazım[/B][/FONT][/QUOTE]

ne güldürdün beni gardas aksam aksam :confused: :D

AYDIN1985 03.12.2014 17:57

erciyese patlayacagiz görürüsünüz, icime öyle doguyor.

35gürün58 03.12.2014 17:58

Maçın tahmini :

Sivas Yönetimi : 0
K.Erciyes : 2

58YIGIDO58 03.12.2014 18:04

Hic ama hiiicccc umudum yok.

karamik 03.12.2014 18:06

Carlos gardaş sen Musa Sinan gibi Adam'ı daha önce niye oynatmadım adam maçın Yıldız'ı

DoomsDay58 03.12.2014 18:21

[QUOTE=karamik;926169]Kadir bizim emektar gardaş herkese söyle ona bu Lafı söyleme heşeyi bir tarafa bırakırsak adam bu Takımı'n kaptanı.[/QUOTE]

Karamık sen acayip bir adamsın ya, yönetimi çok seviyorsun, Kadir Bekmezci'yi çok seviyorsun, profil fotoğrafında Muhsin Ertuğral var. Gerçekten ilginç birisin çözemedim ben seni.

BSMM 1964 03.12.2014 18:31

bu maçtan hiç ümidim yok Erciyes 2-1 alır. İnşallah ben yanılırım

Külhan 03.12.2014 19:48

Eger sivasspor erciyesi yenerse ligde kalacak benim ümidim o yönde yok yenilirse küme düsmesi hemen hemen Allahkorusun dergibiyim ama yinede dilim sürcüyor gururuma dokunuyor sezon sonunda acayip seyler olacak gibi icime doguyor

TS58 03.12.2014 19:50

Ümit KURT-İbrahim TORAMAN bu takımda olmaz.

karamik 03.12.2014 20:11

[QUOTE=DoomsDay58;926182]Karamık sen acayip bir adamsın ya, yönetimi çok seviyorsun, Kadir Bekmezci'yi çok seviyorsun, profil fotoğrafında Muhsin Ertuğral var. Gerçekten ilginç birisin çözemedim ben seni.[/QUOTE]

Muhsin Ertugralı beğendiğimden değil geyiğine koydum unutturmamak için Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kötü teknik adam.Kadir Bekmezci kaç sezondur oynuyor bu Takımı'n kaptanı yaptıgı Hatayı Takımı'n kötülüğüne yapmadığını Can'ını dişine taktığını ve bu Şehr-i çok sevdiğini biliyorum o Yüzden yeri ayrı.Yönetime gelince gelen gideni aratır Doomsday Eğri oturup doğru konuşalım şu takım süper ligte oynayacak çapta değil ne şehir ne ekonomi ne medya herşeyimiz amatör geçenlerde istasyon caddesinden geliyorum bir ses geldi o ne la dedim goooooooollll ne oldu beşiktaş gol atmış işte durum bu sen ben işte üç beş samimi ve tek takımı sivasspor olan adamlar kaldık şimdi sivasspor Yönetimi'ne bakıyorum abi borç yapmadılar bugün Samsunspor batıyor ordu bitti Mersin zaten kampa otelde giriyormuş Eskişehir dahi borç batağında Galatasaray işçi çıkarıyor be arkadaş bu kadar imkansızlıkla bu takımı 10 Yıldır süper ligte oynatıyor adamlar hiç hak mı küfretmek ha eleştir neyse ya millet neler neler diyor yöneticiler de sivaslı onlarda Sivassporlu emin ol yenilince bizlerden daha çok üzülüyorlardır.Rızanın gönderilmemesi içinde çok uğraştım ama malesef bu siteden onada ana bacı kayan çok oldu engel olamadım bu sefer hedef Mecnun fakat onu asla yedirmiycem babamın oğlu değil biliyorum ki hala yeri dolmayacak tek adam o

34MUAMMER58 03.12.2014 20:50

[b]Bursa ve mersin maçına kadar sivasspor gerçekten çok büyük şanssızlıklar ve egoistlikler yüzünden pisi pisine puanları kaybetti,geçmişe baktığımız zaman rize ve eskişehir maçını pisi pisine verdik,diğermaçlardada kötü oynamadık,kazanabileceğimiz maçlardı,maalesef egoistilk ve vurdumduymazlık yüzünden kazanamadık,takım yenilgiye alışınca kendilerine olan güvenleride kayboldu,rakip ilk golü atarsa kim olursa olsun fark atar bize ,takımın kendine güveni kalmadığı için 1 gol yiyince herkes umutsuzluğa düşüyor,trübünlerin boş olmasıda ne rakibe ne hakeme baskı kuramıyışımızın nedenii, trübünler enaz 2 maçı kazandırırdı normalde,erciyesin 3 4 siyahişi varki ,hepsi hızlı ,fizikli fuleli kule gibiler,havadan yerden fırsat buldummu yapıştırıyorlar,dikkat etmek gerekiyor,herne olursa olsun bu maçın önemi çok büyük, tüm maçlar bittikten sonra hafta bizim maçla tamamlanacak ,ben erciyesi yenersek çok büyük iş başaracağımıza inanıyorum,artık herkesin durumun ciddiyetine varıp elinden gelenin eniyisini yapmasını,rakipten daha çok koşup daha çok kazanmayı istemesini ,neyapıp edip bu maçı kazanmalarını bekliyorum bunu yapacak kalite ve gücümüz var [/b]

cılgınsivas58 03.12.2014 22:16

bu ruhsuzlardan galibiyet beklemeyelim umutlanmayalım

sıvaslıgenç 03.12.2014 22:49

Allah korusun ama bu maçı kaybedersek kümeye gideriz , üst sıralarda tırt takım yok çünkü fark alir başını gider.

A.Turan Korkmaz 03.12.2014 23:30

Ertuğrul,Ziya,Ümit,Da Costa,Cicinho, önlerinde Adem,Kadir,Mehdi, daha önde Musa(Burhan),Atıf ve Ahmet Aras onbiriyle çıkacağımızı düşünüyorum. Bizim eksiklerimiz kafa hakimiyetini göstermesi ve yırtıcı oynaması gereken bir santrfordu, Ahmet Aras bunu belli ölçüde karşılıyor. Sağ kanatta Burhan artık alternatifsiz değil, orada Musa formayı kapacağını gösterdi. Mehdi, orta sahayı çalışkanlığıyla canlandırıyor. Hakan Arslan daha hazır değil. Adem ve Kadir beraber oynarlar gibi. Top bizdeyken Ziya ve Cicinho'nun ileri çıkışlarında Adem ve Kadir'in tetikte olup defans arkamıza sarkmaları önlemeleri şart. Ziya veya Ümit'in yerine Ahmet Şahbaz'ın duruma göre oyunda olacağını düşünebiliriz. Ziya, Cicinho ve Costa'nın yeri garanti zaten. Orta saha ve ofans elemanlarının adam eksilterek Atıf'a koridor açmaları lazım.
Erciyesspor da direkt rakibimiz olduğundan maçı çok önemsiyor.
Hem oyuncularımızın hem taraftarlarımızın oyunun son bölümlerinde özellikle daha dikkatli olacaklarına inanmak istiyorum. Bir son dakika hezimeti daha olmasın.

fedayi 03.12.2014 23:41

şimdi bu maçı kayseri alır neden derseniz bizdeki formsuz oyuncular: ziya,kadir, utaka,ümit,burhan,atıf bu oyuncuların varlığı ile yokluğu belli değil bence her maçtan sonra bunlara izin verilmeyecek çok büyük kondisyon eksiklikleri var bunu görmek için uzman olmaya gerek yoktur sanırım. 70. dk dan sonra tespih taneleri gibi dağılıyoruz teker teker o yüzden maç kayserinin

58Sivaslilar 04.12.2014 00:04

Bizim yigidolar bile sivasspordan ümidi kesmis olmalilarki oylarini yabanci takimlara veriyorlar ben karlostan pek ümitli degilim :confused:

58Sivaslilar 04.12.2014 00:07

Yabanci teknik adamlar türkiyede basarili olamiyorlar karlosta öyle bize yerli teknik adam lagzim o zaman takim kendiliginden oynuyor ligteki takimlara bakalim:confused:

5sekız 04.12.2014 00:25

herkes tutturmuş domıngez olsaydı .olsaydı yıne fark eden bışey olmazdı yedek kuluben berbat

AtmaCa 04.12.2014 07:05

kendi saha ve seyircimiz önünde erciyes yeni hocasıyla bir çelme takar gider böyle ruhsuz oyun oynanırsa mağlubiyet kaçınılmaz

shang 04.12.2014 07:28

kimsenin ümidi varmı erciyesi şöyle yeneriz böyle yeneriz diye keşke büyük bir sürpriz yapsalarda yenseler ....

Ferhat06 04.12.2014 07:53

Allah göstermesin Erciyes maçında, Antep karşısındaki gibi oynarsak hezimete uğrarız.

sebasteia 04.12.2014 08:01

kayseri takımları bize 4-5 atmaya alışkınlar. 4-5 yemeyelim yeter.

taminim sivas:0 erciyes:3

68yasar58 04.12.2014 08:59

Başkan ne yapıyorsan yap Carlosamı kızacan
oyuncularamı kızacan artık bu maçı alalım.

existence 04.12.2014 10:13

Bi maç izleyemedik anasını satayım. Bu maçta pazartesi günü. Passoligi sezon başlamadan aldım resmen elimde patladı. Federasyon Sivas ın maçlarını pazar oynatmadı bizde maça gidemedik. Sırf her hafta maça gelen 9 arkadaş bu sene pazar günü maç olmaması nedeniyle maça gelemedik. [B]Herkese de yazdık bizim maçlar biye pazar oynanmıyor maça gelemiyoruz diye.[/B] Tabir yerinde ise kimse bizi .klemedi.

Örükcülü 04.12.2014 10:19

BU maç ciddi anlamda dönüm maçımız. Bu maçı kazanırsak gerçekten ilerisi umutlanacağız. Kaybedersek de takımda çok dengeler değişecek, futbolculardan gönderilenler olabilir, hatta hoca bile ayrılabilir.

Ben Carlos'un gitmesinden yana değilim. Ama Carlos'un biraz ipleri ele almasından, İstanbul'a daha az vakit ayırmasından yanayım. Ve ayrıca yönetimin biraz kulak çekmesinden ve Carlos'a Domingos'u veya onun ayarında iyi bir hocayı getirmesinden yanayım.

Demek ki geçen sene bütün numara Domingostay'mış. O gitti takım bitti !.. Devre arasında da 4 tane nokta transfer de yapıldı mıydı takım düzlüğe çıkar. Yönetime sesleniyor ve YÖNETİME GÜVENİYORUZ ..

Yiğido Elif 04.12.2014 10:31

Evet bende arkadaşa katılıyorum Musa Sinan Yılmazer'in bu takımda banko oynaması lazım çünkü kumaşı belli kaliteli, kupa maçında kanattan getirdiği topları gördük iyi bir forvet olsa idi bunların ikisi gol olurdu. bence banko oynamalı.

Yiğido Elif 04.12.2014 10:37

Zaten bu maçı alamazsak benim umudum tamamen yiter düşünsenize on iki hafta geride kalmış 9 puan çok az bu şunu gösterir ligin son haftaları düşmemek açısına felaket olur. Ama ben yinede diyorum ki Sivasımız bu hafta seyircisi ile bütünleşir ve Kayseri Erciyesi banko yener üç puanı alır, yolumuza daha bir umutla yürürüz.ben garanti yeneriz diyorum.....

Yiğido Elif 04.12.2014 10:48

Ben diyorumki Musa Sinan YILMAZER bu takımın sağ kanat yükünü rahat kaldırır kondisyonuda iyi hemde çabuk ve driplinkli bu hafta kanatta oynatılırsa bence takıma fazlasıyla katkısı olur.

arasan58 04.12.2014 13:34

Erciyes alır, Balıkesir ve Sivas'ın düşüşü bu hafta kesinleşir. Üçüncü takım da büyük ihtimalle Karabük olur.

kızılelmalım 04.12.2014 13:49

[B]Sivasspor 2 K.Erciyes 1

Tahminime gelince:1- Sabırla oynarsak,"Garanti ayağa paslarla,geriye adam kaçırmayarak." 2-Forvetlerimiz bencil olmazsa pas yerine şutu tercih etmezse,"Örnek:Atıf,Burhan."3-Batuhanın üzerine oynayıp boşalttığı alanları kullanabilirsek.4-Saçma sapan kırmızı kart görmezsek.5-Hakemler adil yönetim gösterirse "Örnek Eskişehir maçı 6 Dk.uzatma bir metre ofsayttan gol.6-Seyirci takıma tam destek olursa...Bu maçı alırız.

[/B]

Kokomo 04.12.2014 15:53

Hani derler ya "Bu maçı da alamazsak düşeriz artık !" .

İşte bu maç tam o tip bir maç.

ready 04.12.2014 19:04

[B]zaten bu maçıda kaybederseniz tası taragı toplayıp gidersiniz[/B]

ressam58 04.12.2014 19:43

Dk 58
1-0
Dk 90
2-0
ondan sonrada Düzelteceğiz!!! Ezberledik........

B.DUMANLI 04.12.2014 19:53

Baskan futbolcularla birebir görüsüyormus.Görüssen ne olacakki.Bir atasözü vardir ne ekersen onu bicersin diye.
Yaptigin transferler Sivasspor´u bugünlere getirmistir.Gecmisten ders almayan bir kisi varsa oda sensin baskan.

Gecen sezon bu takima iyi takviyeler sart denildi sen takima kimleri kattin.Hep gördük.Bizim futbolcularimiz futbol fakiri.90 dakikaya nefesleri yetmeyen kisilerle konussan ne olacakki.

Ama bu sefer isin bir hayli zor,Riza Calimbay seni o cukurdan cikarmisti ara transferdeki oyuncu secimleriyle.Bu sefer Carlos´la isin bir hayli zor baskan,cünki CARLOS BIZDEN BIRI DEGIL....

Erciyes maci Sivasspor icin cok önemli bir mac ve sahamizda oyniyacagiz.Sahamizdaki maci rakibe vermek demek bizi cok YIPRATIR...

Biz bu macin favorisiyiz ve bu maci ne pahasina olursa olsun kazanmak zorundayiz,SIRF bir sehrin kaderi icin herkes daha fazla mücadele etmeli sahada....

5sekız 04.12.2014 20:01

Konuşma başlangıcı: Pazar
Dogan Çakmak
30.11.2014 21:40
Dogan Çakmak
transfer yapın adam gıbı
Pazartesi
Faruk Taşseten
01.12.2014 15:21
Faruk Taşseten
adam gibi transfer yaptık biz herzaman yine yapacağız bu takım buralardan çıkar merak etme senin gibi sivasspor düşmanlarını sevindirmeyeceğiz inşallah
Bir kuruş menfaatiniz yok klavye kahramanlığı yapın siz bizler ve bu büyük başkan bu takıma onbeş yıldır hizmet ediyoruz bu takıma süper ligi yaşattık şampiyonlar ligi oynattattık UEFA oynattık daha çok şanlı şereffli günler görecek bu şehir bu takım ama siz sivas düşmanlarını yazdık biraderim
İstediğin zaman kulübe gel beklerim konuşalım dostmusun düşmanmısın sığınma buralardan konuşmak çok kolay
Faruk Taşseten
01.12.2014 15:25
Faruk Taşseten
sanıurım kaysreilisin provokatörsün ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz inşallah karşılaşır konuşur tanışırız çok para verdinya bize transferde istersin tabiiiiiiiii
merak etme devre arası çok transfer yapacağız
yine söylüyorum sevindirmeyeceğiz senin gibi hainleri
inşallah karşılaşırız sevgili kardeşim tamam
Pazartesi
Dogan Çakmak
01.12.2014 18:32
Dogan Çakmak
hocam profıl resmıne bak nerelı oldumu anlarsın herkesden çok sıvaslıyım ruhsuz futbolcular yuzunden hafta sonları zehır oluyor bız memleketımızı sevıyoruz
ınsallah dedın gıbı olur çıkar takım bu kaos dan .vallahı tv ızlemıyorum puan durumuna bakmıyorum uzuntunden ne olur kurtarın bu takımı
Görüldü (Sal 17:21)

ready 04.12.2014 21:01

[B]Faruk bey ve saz ekibi Artık elleriniz şu takımın üstünden çekin hep aynı teraneleri dinlemekden usandık as olan sivasspor kulübü ve onun eşsiz taraftarları futbolcu ve teknik kadro ve yönetimler geçicidir [/B]

citothehan58 05.12.2014 00:25

Erciyes macini alip FB macinda da motiveli olacagimizi düsünüyorum.

Bence bu kadroyla cikmaliyiz.

Ertugrul

Ümit Da Costa
Cicinho Cihan Özkara
Adem Kadir

Aatif Musa Sinan

Utaka Christantus

Yedekler: Ziya, Korcan, Berk, Hakan, Burhan, Batuhan, Ahmet Aras

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:42.