SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Aydın Tekrar Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38492)

babapiton 05.12.2014 18:23

Aydın Tekrar Sivasspor'da

[IMG]http://www.3puan.com/images/uploads/diger/ayd%C4%B1n.jpg[/IMG]

Aydın Karabulut'un menejeri Erdem Karagöl Aydın'ın kiralık olarak tekrar Sivasspor'la anlaştığını duyurdu.

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44836&token=15245[/IMG]

58YIGIDO58 05.12.2014 18:25

Cevap: Aydın Tekrar Sivasspor'da

Hic yoktan iyidir !!

DoomsDay58 05.12.2014 18:28

Acizlik böyle bir şey olsa gerek, allah düşmanımızın başına vermesin...

beko35 05.12.2014 18:33

Bence cok iyi oldu geldiği inşallah aklı yerine gelmiştirde çok pişman olup, takımdan özür dilemiştir. Sol kanat bomboştu aydın gelirse atıf ve ziyayı besler.:)

5sekız 05.12.2014 18:42

kıralık gelmesı ıyı deıl

asabibaba 05.12.2014 18:46

[QUOTE=5sekız;926449]kıralık gelmesı ıyı deıl[/QUOTE]

Sebeb?Neden iyi değil..

5sekız 05.12.2014 18:50

sebeb ne bılıyormusun ıyı performans gosterırse bursa yenıden alır.2cısı kralık oldun içn tam kapasıte oynamaz

asabibaba 05.12.2014 18:53

[QUOTE=5sekız;926452]sebeb ne bılıyormusun ıyı performans gosterırse bursa yenıden alır.2cısı kralık oldun içn tam kapasıte oynamaz[/QUOTE]

Senin öngörülerine güvenirim ama bu defa katılmıyorum.Oynar geleceği için oynar Bursaspor seneye bırakır zaten .Şenol orada olduğu sürece takıma giremez tersler onla

5sekız 05.12.2014 19:05

ınsallah sıvasımız bu ortam dan çıkarda bunları konuşmaya gerek kalmaz

50sekiz 05.12.2014 19:12

[B]Öncelikle hayirli olsun AMA..[/B]

Aydin sezon basi 1-2 Avrupa maci oynadi ondan sonra sakatlandi ve hatta kadro disi kaldigi haberleri de vardi... Yeniden form tutmasi hele hele kis günlerinde ne kadar cabuk olur orasi muamma.

Bu transfer gösteriyor ki yönetim gecen seniki ilk 5'e girmenin ve bu sene alt siralarda dolasmanin sebeplerinden birinin belki de en büyük neden olarak Aydin'i gösteriyor. Bazi taraftarlara göre ise Domingos'un takimdan ayrilmis olmasi. Bana kalirsa en büyük sorun sezon basi bu takima yükleme yapilmamasi. Carlos önce Brezilya'da sonra Kuveyt'te keyfi günler gecirken takim yardimci hoca ile SÖZDE calisti. Carlos Hollanda kampindan itibaren takimi devraldi orada da zaman kisitliydi 3 hazirlik maci ile lige baslandi..

Konuyu tekrar Aydin'a getirecek olursam, Aydin gecen sezon bazi maclara katkisi oldu ama bazi maclarda da anlamsiz top kayiplari yüzünden gol yenmesine sebep oldu. Aydin ikinci yari Sivasspor'a ne kadar ilac olacak hep beraber görecegiz..

Devre arasi takima yükleme yapilamiyacagina göre ve devre arasi A-klas futbolculari transfer etmek cok zor olacagina göre bence cözüm Carlos'un sistemini yeniden gözden gecirmesi olacaktir...

Yiğido Elif 05.12.2014 19:12

Eneramo ve Aydın'ın gelmesi mükemmel ancak Uğur BORAL (Sağlık problemi var) Beşiktaş ta forma bulamıyor Sivasımıza ne kadar faydalı olur. Ayrıca Kulümüze maliyeti az ise sezon sonuna kadar Chrisantus kalmalı çünkü Genç bir yetenek geleceği var oynadığı maçlarda da bence fena değil, kondisyonu artırılırsa başarılı olur.

34MUAMMER58 05.12.2014 19:19

[b]hayırlı olsun,aydının olmayışı, yada yerine adam alınmaması sivassporun tüm düzenini bozdu,sağlam aydın enaz 3 maçı kendi kazanır,3 maçıda kazandırır bu bile sivasspora çok katkı yapması demektir,yanii bana göre 6 maçta süper oynasın yeterli,[/b]

Külhan 05.12.2014 19:20

Aydinin gelmesi iyi olmus solbekte cok acik veriyorduk insallah orayi doldurur ve iyi netice alirsak bir daha da gitmek istemez kiralik olmasi sorun degil insan hata yapa bilir aydinda bir hata oldu ama kendiside hatadan dönmek istedi ama ati alan üsküdari gecti herneise biz tekrar sivasspora geldigi icin kendisini kutluyoruz fakat birseye dikkat cekmek istiyoruz sevgili seyircilerimizden özenle ricamiz sahada aydin adina poretesto gibi laf atmayiniz saten kendisini mahcup hissediyor olaki performasi bir ise yaramaz hale gelir

cemahmety 05.12.2014 19:21

hayırlı olsun ama Aydının gelmesi takımın direk geçen seneki performansına ulaşacağı anlamına gelmez, zaten Aydın da aylardır top oynamıyor, Madem transfer kesinleşti o zaman Aydın'ın direk Sivasa gelip 2.yarı başlayana kadar takımla antremanlar yapıp 2.yarıya kendini hazırlaması lazım

karamik 05.12.2014 19:23

Bu adam genç her türlü satılırdı keşke bunu bonservis ile alsalardı. Aydın Bursaspordan alacağı olduğu için mahkemeye verdi eğer sonuçlansa bonservisi elinde olacaktı ancak dün gitti dilekçeyi geri Aldı ve Sivas'a kiralık geldi.Eğer biraz baskı Yapsaydık komple alırdık Satıcı Aydın iyi futbolcu bu Takımı'n Yıldız'ı olur.

58Yiğidoo58 05.12.2014 19:41

Ara transfer döneminde yapılabilecek en iyi transfer hayırlı olsun.

yorumyapıyombenya 05.12.2014 20:25

yazıklar olsun sizin gibi yönetime. sivassporu satıp gitti bu adam. daha başkan olmamış bir adamın seçim mezesi oldu. adam olsa bursa göndermezdi. nerde ahlaksız karaktersiz disiplinsiz adam varsa doldurdunuz.

Kamil Grosicki 05.12.2014 20:54

Aydın Karabulut'un bir süre önce ameliyat geçirdiğini anımsatan Karagöl, "Anlaşma gereği Aydın Karabulut tedavisine Sivas'ta devam edecek. Ara transfer döneminin başlangıcına kadar Sivas'ta antrenmanlara çıkacak. Ligin ikinci yarısından itibaren de kırmızı-beyazlı formayı giyecek" diye konuştu.

[B]Karagöl, futbolcunun sezon sonunda yeniden Bursaspor'a döneceğini de sözlerine ekledi.[/B]

34yigido34 05.12.2014 21:09

Bizim yönetimde ne karaktersiz adamlar var adam takimi bildiğin satti gitti ama yönetim tekrar aldi ben boyle karaktersizlik görmedim bu adam bize gelip ligde kalcagimiza küme düşmeyi tercih ederim daha iyi

noname87 05.12.2014 22:05

Ben iyi oynayacağını düşünmüyorum.Ama gelirse forvet arkasına geçecek Atıf iyi oynayabilir.Sezon başı sol kanat oyuncusu almayan yönetim var istemeyen de Carlos var.Bu kafayla bu takım ileri gitmez.Gelecek senede aynı terane yine para yok transfer yok ayağı yapılır.Küme düşüp bunlardan kurtulacaksak ben de takımın düşmesine razıyım.

Poyrazcan 05.12.2014 22:06

Geçen yıl, bu zamanlar, bu sütunda yazmıştım; YÖNETİM AYDIN'IN SÖZLEŞMESİNİ DERHAL UZATMALIDIR! diye... Gel görki elindeki kuşu kaçırıyor, arkasından koşuyorsun...
Haklı çıktığım için üzgünüm.

migroArmis 05.12.2014 23:13

[QUOTE=yorumyapıyombenya;926468]yazıklar olsun sizin gibi yönetime. sivassporu satıp gitti bu adam. daha başkan olmamış bir adamın seçim mezesi oldu. adam olsa bursa göndermezdi. nerde ahlaksız karaktersiz disiplinsiz adam varsa doldurdunuz.[/QUOTE]

O yazıklar olsun cümlesini Aydın Bursa ya geldiğinde bende Bursaspora söylemiştim...Yazıklar olsun bu karaktersizi Bursaya soktunuz diye...Size sonuna kadar katılıyorum sebep her ne olursa olsun sırtını dönüp arkasına bile bakmadan giden adamı ben Sivasa altın kaplamada olsa sokmam...Profosyonelliğinde adabı üslübu olmalı ..

sinan-58 05.12.2014 23:25

keşke düşşeydikte aydın toraman gibi adamları sokmasaydık kulübe

Morten58 05.12.2014 23:48

Sinan Engin birkeresinde demistiki , Aydin cok kapasiteli kaliteli üst düzey yeteneklere sahip bir futbolcu . Onu BJK'ya ben transfer ettim , Almanyadan getirdim.

Yanliz Aydin Karabulut hakkinda sunu da söylemisti , Aydin okadar saf bir futbolcuki onu kandirmak cok kolay demisti.

Yani ben Aydin Karabulut'un karaktersiz oldugunu düsünmüyorum , Bursaspor'a erkenden imza atmasi gelince bilerek sari kart görmesi ardindan resim cektirmesi hataydi , ama artik devir degisti.

Bayern Münih bile misal bu yil bir Hocayla devam ediyor , ama sene kim gelecegi belli oluyor ve imzayi atiyorlar.

Bu olayi büyütmemek gerekiyor, Aydin sonuc itibariyla aslen Sivasli. Herkes hata yapabilir, Sivasspor'Da tekrar oynamasinda sakinca yok.

Hayirli ugurlu olsun demek en dogrusu.

Poyrazcan 06.12.2014 00:06

[QUOTE=migroArmis;926494]O yazıklar olsun cümlesini Aydın Bursa ya geldiğinde bende Bursaspora söylemiştim...Yazıklar olsun bu karaktersizi Bursaya soktunuz diye...Size sonuna kadar katılıyorum sebep her ne olursa olsun sırtını dönüp arkasına bile bakmadan giden adamı ben Sivasa altın kaplamada olsa sokmam...Profosyonelliğinde adabı üslübu olmalı ..[/QUOTE]

Aydın'ı geri getirmek isteyen yönetim değil, Carlos'un ta kendisi.
Yönetim karşı çıksa, bu sefer de "Carlos'un istediğini yönetim almadı" diyecek bazıları.

34MUAMMER58 06.12.2014 01:14

[QUOTE=migroArmis;926494]O yazıklar olsun cümlesini Aydın Bursa ya geldiğinde bende Bursaspora söylemiştim...Yazıklar olsun bu karaktersizi Bursaya soktunuz diye...Size sonuna kadar katılıyorum sebep her ne olursa olsun sırtını dönüp arkasına bile bakmadan giden adamı ben Sivasa altın kaplamada olsa sokmam...Profosyonelliğinde adabı üslübu olmalı ..[/QUOTE]

[B]pardon kardeş ,siz aydının ne gibi karaktersizliğini gördünüz ?anlatında bizde bilgi sahibi olalım,adamın sözleşmesi bitmiş sivasda aldığı paranın 3 kat fazlasına bursaspor başkan adayı ön anlaşma imzalamış kazanamamış yeni başkanda sözleşme imzalamış ,önce tükürdüğünü yalıyan başkanına konuş ona karakter dersi ver ,:mad:bunun neresi karaktersizlik,saha içindede öyle çirkef hareketini görmedim,takımdan ayrılmak geri dönmek karaktersizlikse ,bukadar karakter düşkünüyseniz ,volkan gibi çirkef ötesi karaktersizin önde gideni birini niye bursa topraklarına soktunuz?:mad:millet 3 kuruşa adam öldürüyor,anasını kesip daga gömüyor ,3 kuruş çıkarı için hertürlü şerefsizliğe katlanıyor ,aydının sivasda aldığıyla bursadan aldığı para arasında enaz 1 milyon € var 1 milyon € nun kaçpara ettiğini biliyormusunuz?türkiyedede futbolcu yok işte yada piyasaya çıkamıyor,araştırmak görmek lazım, yeni aydınlar piyasaya çıksınki kimse yükünü tara kaldırmasın ,aydın olmadan sivassporun hali ortada ,bunu ben söylemiyorum istatistikler söylüyor,elalem seyirciye bilmem neyini gösteren ,rakibine tekme atan,seyircişine küfreden adamları oynatıyor ,futbolcuları barlarda kovboy gibi silahşörlük yapıyor diskolarda o..pularla selfie çekip paylaşım sitelerine koyuyor onlar karakterli oluyorda aydın karaktersiz oluyor hemii bırakın buişlerii yaa :mad:[/b]

5sekız 06.12.2014 03:44

aydin karabulut @aydin_karabulut · 24 Kas
basarilar BURSASPOR'ummmm mmmm Allahin izniyle 3 puan bizimmmm! @erdemkaragol !!!! bunu aydın yazmış twitter.dan

Murad_Kelleci58 06.12.2014 06:52

Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı..

Serdar63972 06.12.2014 07:20

Gelde bunu bu sitedeki eziklere anlat....

Morten58 06.12.2014 10:41

[QUOTE=Serdar63972;926503]Gelde bunu bu sitedeki eziklere anlat....[/QUOTE]

Sen Kim oluyon da hakaret ediyon. Futbolcuya hakaret etmediğin gibi simdide masum senden daha Iyi Sivasspor lularra ezik diyorsun.

Sercan Yıldırım, Volkan Şen bursalı bunlar dőrt dörtlük sizin gözünüzde Ana gurbetçi Sivaslı Aydın Karabulut karaktersiz öylemi

Kusura bakma eğer İbrahim Toraman Sivasspor'da rahatlıkla oynayabiliorsa Aydın haydi haydi oynayabilir .

Ayrica Sivaslı olduğu zaman hic birbirimize Ne taraftar anlamınsa Sivaslı futbol adamlarına Yahoo cıkamıyouz ve Gmünd sivaslılar kenetlenip Sivasspor'a doğru dürüst destek olamiyorlar.

Bursaspor Aydın Karabulut ve Ferhat Kiraz' karaktersiz ilan etti ve peki sizi sampiyon yapan Ertuğrul Sağlam Ne diye sövüyorsunuz.

shang 06.12.2014 10:47

inş bir an önce form tutar hiç yoktan iyidir

34MUAMMER58 06.12.2014 10:52

[B]Malesef ,bu sitede çok gerizekalı,sivasspor düşmanı ,sivassporun düşmesini 4 gözle bekleyen ,sivaslılıkla uzaktan yakından alakası olmayan,kalbinin birköşesinde mutlaka büyütülmüş takımların sevgisi sempatisi olan aşşağılık, kansız , ezik kimseler var,bu eziklerin kimolduğu bellidir,mesajlarına girdiğiniz zaman hepsi tek tek deşifre olurlar ,bu şehir bu şerefsizlerden kurtulduğu zaman grçekten güllük gülistanlık şehir olacaktır [/b]

karamik 06.12.2014 11:13

Aydın'ı sattılar adam almadılar diye yönetime kayanlar şimdi aydın gelince ne işi var demeye Başlamış bunlara Messiyi getirsen çelimsiz der Ronaldo'yu getirsen yakışıklı artist der ya arkadaşlar ahlak arasaydık futbolda maalesef 10 Adam'ı bir araya getiremedik o zeki çevik ahlaklı sporcu devri bitti.

savaş2 06.12.2014 12:03

***çok iyi haber sol kanadımız düzelmiş olur .Takım bu kez kanatlanabilir vede aynı zamanda ziya daha verimli olur . ,bide kıvanc geri dönerse .Apo yu sağ bek oynatıp cicinho hucuma daha cok katkısı olur.

Morten58 06.12.2014 12:43

Aydin Karabulut Sivasspor'Da !

Ve olay kapanmistir, hayirli ugurlu olmasin diyen , sonra gercek Sivaslilari elestirip küfür yagdiranlar ne Sivasspor'un menfatini düsünüyor ne gercek Sivaslilar.

Yeter ya- laka luka laka luka birakin, biraz Taraftar olarak icraat yapin, Takimi destekleyin , herzaman köstek olmayin. Bukadar zormu ya.

Ayrica hic kusura bakmayin , bu takima okadar gazma Futbolcular geldi agzini acmadiniz. Sercan Yildirimlar , Batuhan Karadenizler geldi bukadar elestirmediniz.

Kendi öz evladigimi nicin elestiriyorsunuz.

Git üc IT takimlari destekleyin , Sivasspor'u konusmayin ozaman. Resmen küme düselim diyorsunuz. Yeter ya.

Roberto Carlos'un isine karismayin , destek olun, Sizi belesciler.

Sivasspor'a kim gelirse gelsin , Sivasspor'un menfaati , Sivasspor'umuzun gidisatina önemli . Eger bunu düsünmüyorsaniz , sizden bir cacik olmaz-.

Serdar63972 06.12.2014 12:55

Bir ezik dedim kırk adam zıplamış ben buradayım diye...

Serdar63972 06.12.2014 12:56

Aydını kurtarıcı olarak görüyorsak vah ki ne vah...

münihli_58 06.12.2014 17:17

[QUOTE=34MUAMMER58;926500][B]pardon kardeş ,siz aydının ne gibi karaktersizliğini gördünüz ?anlatında bizde bilgi sahibi olalım,adamın sözleşmesi bitmiş sivasda aldığı paranın 3 kat fazlasına bursaspor başkan adayı ön anlaşma imzalamış kazanamamış yeni başkanda sözleşme imzalamış ,önce tükürdüğünü yalıyan başkanına konuş ona karakter dersi ver ,:mad:bunun neresi karaktersizlik,saha içindede öyle çirkef hareketini görmedim,takımdan ayrılmak geri dönmek karaktersizlikse ,bukadar karakter düşkünüyseniz ,volkan gibi çirkef ötesi karaktersizin önde gideni birini niye bursa topraklarına soktunuz?:mad:millet 3 kuruşa adam öldürüyor,anasını kesip daga gömüyor ,3 kuruş çıkarı için hertürlü şerefsizliğe katlanıyor ,aydının sivasda aldığıyla bursadan aldığı para arasında enaz 1 milyon € var 1 milyon € nun kaçpara ettiğini biliyormusunuz?türkiyedede futbolcu yok işte yada piyasaya çıkamıyor,araştırmak görmek lazım, yeni aydınlar piyasaya çıksınki kimse yükünü tara kaldırmasın ,aydın olmadan sivassporun hali ortada ,bunu ben söylemiyorum istatistikler söylüyor,elalem seyirciye bilmem neyini gösteren ,rakibine tekme atan,seyircişine küfreden adamları oynatıyor ,futbolcuları barlarda kovboy gibi silahşörlük yapıyor diskolarda o..pularla selfie çekip paylaşım sitelerine koyuyor onlar karakterli oluyorda aydın karaktersiz oluyor hemii bırakın buişlerii yaa :mad:[/b][/QUOTE]

[B]USTAM ADAMSIN ADAMMM !! senin yorumunu okuyunca kendiminki yazmadim bile ellerine saglik!

hemsehrilerime laf söyletmem hele ki kendi sitemizde bir bursasporludan. aydini biz parlattik yine parlatiriz sizde hemen hazira konarsiniz[/B]

B.DUMANLI 06.12.2014 17:53

Hayatta bazi seylerden taviz verirsen kendi sonunu hazirlarsin.Aydin sezon bitmeden kirmizi kart görerek kendini cezali duruma düsürmüs ve Bursa ile anlasma yoluna gitmisti,daha Sivasspor´un futbolcusu iken.

Aradan gecen bu sürede ilahi adalet yerini bulmus Aydin Bursa´da bir nevi dikis tutturamamis dogru dürüst oynamamis mac eksigi birine,yaptiklarini gözardi ederek kapilari sonuna kadar Sivasspor kulübü olarak aralamisiz.

Bu futbolcuya nasil ileride disiplin kurallarini hatirlatabilirsinki; yönetim olarak en büyük disipsizligi zaten sen yapiyorsun.

Aydin hicbir zaman icin eski perfonmansini gösteremiyecek buna eminim.Cünki gerek yönetim ve gerekse Aydin tarafindan bazi manevi degerler ayaklar altina alinmistir.Her iki tarafta tükürdügünü yalamistir...

Allah uzun ömür verirse daha cok görecek seylerimiz var bu Mecnun baskan´la.Transfer politikasi süper.Yani futboldan anladigi belli oluyor:).

Kim ne derse desin,Aydin´in kapisina gitmesini ben resmen baskan´a yakistiramadim.Cogu seylerden TAVIZ verdi,bunu gercekten göremiyecek kadar zor durumdami baskan?...

Insan manevi degerleri ayaklar altina alir ve ondan TAVIZ vermeye basladigi an, tükürdügünüde yalarsa sonunu kendi hazirlamis olmazmi?.Gecmiste bu hep böyle olmusturda.

Yani tarih tekerrürden ibarettir.

Külhan 06.12.2014 19:22

Degerli site ilgilileri sizden ricamiz su siteye bir ceki düzen vermeniz giden futbolcular haala rengifo erenamolar pedrieller stenin sayfalarinda dolasiyor sporcularimizin resimleri hala eskilerle dolu bunlari silmek yenilerini yüklemek herhalde cok zaman almasa gerektir sizlerden özenle ricamiz bunlari birzahmet düzeltelim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:10.