SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Büyük operasyon bekleniyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38523)

SivasSpor.Com 13.12.2014 06:35

Büyük operasyon bekleniyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44865&token=51280[/IMG]

Kötü futbol ve bireysel hatalardan yakınan Roberto Carlos, maçtan sonra yaptığı açıklamada “Elimizdeki takım bu. Devre arasına kadar bu oyuncularla devam edeceğiz. Alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız” dedi.

Süper Lig’de düşme hattında yer alan ve son olarak Fenerbahçe’ye 4-1 yenilen Sivasspor’da fatura oyunculara kesildi. 13 hafta sonunda 10 puanla 16. sırada yer alan Yiğidolar’da ilk yarı bitiminin ardından büyük operasyon yapılması bekleniyor.

[B]Bütün bölgeler sorunlu[/B]

Brezilyalı hocanın maçtan sonra yaptığı açıklamaları takımda büyük bir değişim yapılacağının sinyalleri olarak yorumlandı. Kötü futbol ve bireysel hatalardan yakınan genç teknik adam “Çok fazla bireysel hata yaptık. Elimizdeki takım bu. Devre arasına kadar bu arkadaşlarla devam edeceğiz. Toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayacağız. Tek yapabileceğimiz bu” diye konuştu. Bu gelişmeler doğrultusunda Sivasspor’da ilk yarının bitimiyle birlikte birçok isimle yolların ayrılması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, takımın çok gol yemesi ve gol yollarında yetersiz kalması nedeniyle savunma ve forvette büyük bir operasyona gidilmesi öngörülüyor. Carlos’un ayrıca orta sahada da bazı isimlerden memnun olmadığı ve bu bölgede de bir kaç isimle yolların ayrılması bekleniyor.

shang 13.12.2014 07:21

Cevap: Büyük operasyon bekleniyor

Başka çare varmı zaten bu ligde kalmak istiyorsak gerekli radikal kararlar zaten alınmalı ne oldu sezon başında harcanmayan paranın yapılmayan 2 kaliteli transferin kat kat fazlasını devre arasında mecbur yapmak zorunda kalacağız dahamı iyi oldu böyle kalan 4 maçta zaten puan falan alacağımızı sanmıyorum içerde kompakt bir takım başakşehirimi yenecez dışarda trabzonumu ? Kabus gibi geçen bir ilk yarı bireysel hata kelimesinden tiksindik artık

DoomsDay58 13.12.2014 07:53

Biz ilk haftalardan beri ne dedik, malzeme bu. Sezon başı bunu fark etmesi gerekenler ne yapıyordu acaba!? Hoca da kadromuz iyi diyerek dolaşacağına biraz masaya yumruğunu vursaydı şimdi bu hallere düşmeyecektik..

by_romantic 13.12.2014 08:02

Grosicki eneramo aydın birde kaliteli defansla anlaşıldı deniliyor doğruluk payı varmı acaba?

Ahmet Ateş 13.12.2014 08:04

Değerli Arkadaşlar

Roberto Carlos, maçı kaybetmemizi bireysel hatalara bağlamış. Doğrudur. Maçı seyreden herkes görüyor bireysel hatalarımızı. Ama görülmeyen bir bireysel hata var ki bütün bireysel hatalara da zaten o neden oluyor. Nedir o derseniz, o da Carlos'un antrenman anlayışıdır derim.

Açin resmi siteyi, bakın antrenman programına. Göreceğiniz günde tek, evet tek antrenman. Onunda bir kısmı top kapma çalışması. Hani bizim ortada sıçan dediğimiz, ortadakini dolap beygiri gibi döndürdüğümüz çocukluk oyunumuz var ya, işte o.

Denilebilir ki diğer takımlarda tek antrenman yapıyor, onlarda top kapma çalışması yapıyor. Doğrudur. Lakin onların durumu farklı, tuzları kuru. Peki ya bizim. Günde iki antrenmanla ve teknik ve taktiğe dayalı olarak çalışmamız lazım. Bakın o zaman bireysel hata dediğiniz hatalar gçrülüyor mu.

Takımı bol bol yatırır, ciddi bir şekilde çalıştıştırmazsan, bireysel hata da görülür, kollektif hata da Sayın Carlos. Devre arasında yapmayı düşündüğün takviyeler de çare olamaz. Bizdeki muhteşem transfer politikası ile yatmaya gelen birkaç yeni futbolcumuz olur o kadar.

Sayın Carlos, takımı alıp hemen Sivas'a dönüyor ve antrenmanlara başlıyorsun. Salı gün ki kupa maçına da Paf takımı gönder. İstanbul'da kalıp, beyefendişlerle ma.a çıkmayı düşünüp de kupa maçları için olmayan enerjiyi harcama.

calipso 13.12.2014 08:07

Ya komedi gibi haber
yani siz şimdi da savunmada da cici. da Costa ümit ve ziyadan en az birinin gidecegini mi düşünüyorsunuz
operasyona büyük demeyelimde orta sahaya adam akıllı 1 oyuncu aksamlar yeter
tabi Carlos'un da bırakması sartiyla

yerliturkuaz 13.12.2014 08:08

[B]Anlaşılan boşta oyuncu çok buldular herhalde onlar için böyle bir operasyon yaparız diyorlar.

Ben operasyonun adını da buuldum:[U]Bukelamun operasyonu[/U]

Malum devre arası ve transfer döenmlerinde hep operayon başlıyor. Bukelamun gibi bizde umutla renk değitiriyoruz. Renk değiştire değiştire renk kalmadı hocammmmm....[/B]

dalyan58 13.12.2014 08:31

[QUOTE=shang;927525]Başka çare varmı zaten bu ligde kalmak istiyorsak gerekli radikal kararlar zaten alınmalı ne oldu sezon başında harcanmayan paranın yapılmayan 2 kaliteli transferin kat kat fazlasını devre arasında mecbur yapmak zorunda kalacağız dahamı iyi oldu böyle kalan 4 maçta zaten puan falan alacağımızı sanmıyorum içerde kompakt bir takım başakşehirimi yenecez dışarda trabzonumu ? Kabus gibi geçen bir ilk yarı bireysel hata kelimesinden tiksindik artık[/QUOTE](kadir bu takımdan gitmedikten sonra düzelmez)

dalyan58 13.12.2014 09:51

akşamki maçı izlerken ne kadar top oynamasını bilmeyen futbolcu varsa bizde oldugunu gördüm hakan arslan kadir pekmezçi adem mehdi ümüt kurt aşagı yukarı hepsi. atıf cicinyo dacostadan gerisini topla ve çöpe at.

birdokuzaltiyed 13.12.2014 10:06

[B]Ne kadar yanlis bir teshis.Ayni takimi Riza hoca kemik gibi oynatiyor 90 da mac kazaniyorduk.Eldeki malzemeden guzel bir yemek yapayan Carlos hoca bu teshisiyle de takimi kumeye goturmekte ne kadar kararli oldugunu gostermis oldu.[/B]

izmirliyigido 13.12.2014 10:25

Ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar.. Gereken tedbirler çok basit.

Başta Batuhan, Kadir, Chrisantus ve İ.Toraman olmak üzere birkaç futbolcu ile yollar ayrılacak. Orta sahaya pasör bir hücumcu oyuncu 2 tane sağlam forvet alınacak.

Sonra, Ümit Kurt, Ziya, Hakan Arslan ve Johm Utaka'nın kulakları çekilip, Burhan Eşer ve Aatıf'ın kondüsyon ve performansları arttırılacak.

Roberto Carlos Sivas'ta daha çok kalıp, antrenmanlara daha çok katılacak. Performans düşüklüğü yaşayan takıma daha çok kondüsyon ve güç antremanı ve taktik antremanı yaptıracak.

Takımın başarısı ve ligde tutunması için bu şart, sayın yönetim..

.

anadolu5858 13.12.2014 10:38

takıma 2 oyuncu almayan yönetim nasıl büyük bir operasyon yapacak merak ediyorum aslında çok da merak etmiyorum tahmin edebiliyorum 8 oyuncu aldık diyen zihniyetin ne yapacağıda bellidir 3 kişi gönderir 8 kişi alır alınan 8 kişi 1 kişi etmez...

34MUAMMER58 13.12.2014 10:45

[b]önce bu takımın iyi bir kondisyonere ihtiyacı var,daha sonra r.carlosa rakip analizlerini ,istatatistiklerini çıkaracak ,maçtan önce ve maç oynanırken eksiklikleri görüp hocam şurası böyle diyecek ,uyaracak yardımcı hoca lazım,bu kaleci işi kabak tadı verdiartık,kimse kaleden bahsetmemiş,değerli kardeşlerim o beğenmediğiniz borjan olmasaydı şuan sivasspor ptt ligdeydi,bize maç kurtaracak adamakıllı kaleci lazım ,cruntusdan ,batuhandan ,hatta utakadan umudum yok,solaçık için aydın alınsada çok güvenmemek lazım,enlazım bölgeye iyiyedek solaçık lazım,kadirden ademden [tüm iyiniyetinerağmen]mehdiden,hakandan oluşan ortasahamız muhsin ertuğral dönemindeki ortasahaya döndü,bu bölgenin hem gençleşmesi lazım,hemde hiçdeğilse kaliteli bir yabancı oyuncuyla takviye edilmesi lazım,sivassporun neredeyse tüm bölgesi sorunlu ,cruntus ,mehdi hatta utaka gönderilirse yabancı hakkımızı ,kaleci,ortasaha ve forvetten yana kullanmamız gerekiyor,[/b]

Morten58 13.12.2014 10:54

[QUOTE=birdokuzaltiyed;927556][B]Ne kadar yanlis bir teshis.Ayni takimi Riza hoca kemik gibi oynatiyor 90 da mac kazaniyorduk.Eldeki malzemeden guzel bir yemek yapayan Carlos hoca bu teshisiyle de takimi kumeye goturmekte ne kadar kararli oldugunu gostermis oldu.[/B][/QUOTE]

Birinci gecen sezon da çakır çakır oynuyorduk ve galibiyetler i de üst üstde alıyorduk. Gegen sene haken hataları olmasaydı şampiyon bile olabilirdik.

İkincisi Rıza Hoca döneminde Ümit Kurt, Hakan Arslan, Ziya, Adel, Kadir ve Aatıf dısında aynı Kadro Holding.

So'n olarak devir değişti gecen sene iyi hafta bu seneyle birlikta ayni kadromiz olabilir , lakin gecen seneye nazaran diğer takımlar üstüne koyarak dahin iyi dahin iyi transferler yaptılar ve hem hem hatalari hemde güçümüz diğer takımlara karşı hermetisch.

Yönetim diğer takımlara bakmadan R.Carlos'un istediği oyuncuları almadan yan gelip yattı.

MERT BEY 13.12.2014 10:56

pardon da bekleniyor ne demek ya zaten olması ŞART!!!!!! çok büyük bi operasyon şart paralel yapı gibi bi kadromuz var temelli değişmeli kaleci şart forvet şart defans şart orta sahaya 3 adam şarrt şart şart şart !!!!

poolat58 13.12.2014 10:59

Allah Allah! Carlos suçu oyunculara yuklemişsin de geçen sene de bu oyuncular vardı. Ne oldu da bu kadar performansları düştü. Çuvaldızı biraz da kendinde ara. Takımı yönetemiyorsun bunu anla artık. Transfer yapılsa da hikaye. Dün bunu anladım ben. Sen elindeki kadroyu formda tutamıyorsun Carlos bunu takımın her halinden anlamak mümkün.

58fast58 13.12.2014 11:04

bütün suç carlosun topçu aldırmadıysa çalışmam demsi lazımdı tarbzonun hocası gibi diğeride takımda beğenipde tuttuğu topçulara bakın ahmet şahbaz kıçını çekemiyor akşamki maçda hakan aslanla hemde fener maçına çıkıyor takımda forvet yok. ya hakan aslan sivassporun topçusumu allah aşkına ondan medet umuyorsun adam sahada deli dana gibi geziyor topdan kaçıyor aldığı topuda 1 saniye tutmadan en yakınındakine atıp sorumlulukdan kaçıyor onu bu takımda tutmak sivassprora ihanettdir sivasdaki amatörllerde onu katlayacak admalar var eğer işe yararlarsa . dünki maça 2 yarıda başladığı gibi başlamalıydı bence fener sanki oyunmu oynadı berkmidir nedir onu n hatalarından gol yedik adam yer tutmayı bilmiyor yüzsene oynasa o şahıs topçu falan olamaz musa nizama bak kumaşı iyi geleceği iyi ama ilk 11 in adamımı derseniz değil. hakan aslan.utaka ahmet şahbaz ahmet aras costantusmu nedir o berki derhal göndermeleri lazım

B.DUMANLI 13.12.2014 11:23

Bu eksiklikler gecen sezonda mevcuttu.Kalitesi düsük futbolu unutmus bazi oyuncular takviye edilince takim neye ugradigini sasirdi.

Bu gidisatin ve bulundugumuz yerin tek sorumlusu yönetimdir.

atabey58 13.12.2014 11:38

şu UTAKAYI transfer edilep getirmişler ya sırf kara diye mi aldılar bunu aceba bütün kara oyuncular güzel oynayacak diye birşey yok ya anlmadınız mı bunu daha bu utukayı kara olarak görmeseler inan alınmazdı bu adam 3.ligde bile oyna ya mazzzz

AYDIN1985 13.12.2014 12:05

Beklentileri Yüksek Tutmayin Derim ...

BüNkeS 13.12.2014 15:43

Bu takımın üstünde ölü toprağı serpilmiş.. Acilen herkesin kulağının çekilmesi şart.Zaten transfer döneminde bu takıma Batuhan denen adam ın transfer edilmesinden zihniyet ortaya çıkmıştı..33 yaşındaki Cicinho gibi herkes mücadele edecek..Kimse koşmuyor kimse topa bir adım bile atmıyor.. Arkasından gelenler topu kapıyor..Yenilebilirsin ama bu kadar ezilmemelisin..Şimdi 10 puan var elimizde ilk yarının sonuna kadar bu ruhsuzlukla 11 puanla kapatırız..Bu ligde artık düşme puanı 37 lerde ..2.yarı senin26 puan alman lazım..Kimden alacan kimle alacan..Gelen adamlar (ki alınırsa) Alem i cihan olsa takıma adapte olması, toparlanması derken 4-5 hafta geçer..İnşallah olmaz ama bu sene sonunda istemediğimiz görüntülerle karşılaşma şanşımız ÇOK YÜKSEK..Görüne köy kılavuz istemez..bu zihniyetle biz Malatyaspor,Erzurumspor,Sakaryaspor gibi bir alt ligi bile arayabiliriz..

keko 58 13.12.2014 16:53

[QUOTE][B]Büyük operasyon bekleniyor[/B][/QUOTE]

[B]hmmmmmm,
ben yaklasik 1,5 sene bu operasyonu bekliyorum ama göriyoruz ki yine olmadi hatta OLMAYACAK!!! Eger Yöneticiler deystirmese kusura bakmayin ama bunlarla HIC BISEY BEKLEME!!!

[/B]

B.DUMANLI 13.12.2014 19:19

Aslinda büyük operasyon önce yönetim icerisinde baslatilsa daha saglikli olacak hersey aslinda.

Bu takim icerisinde süperlig kalitesinde olmayan kisiler gönderilmeden bu takim düzlüge erisemez.Ibrahim ve Batuhan kesin kes gönderilmeli.Heleki yedek kulübesinde büblo gibi duran kisilerle yollar hemen ayrilmali.Kadir´e tesekkür edilip gönderilmeli.Yönetimin sezon basinda yapamadigi isleri bu ara sezonda yapmasi gerekli Sivasspor ve Sivas elden gidiyor resmen.,,

mksivas 13.12.2014 19:23

[B]**********************[/B]

[B]Editörün notu [/B]: Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

karamik 13.12.2014 20:15

13 hafta oldu hala Carlos bu takımın başındaysa hiç operasyon felan masalları anlatmayın haftaya gene yenilecez sonraki hafta gene yenilecez bunu Carlos ve futbolcularda dahil herkes biliyor.Yazık ediyorsun yönetim hala Carlostan medet umarak

Külhan 13.12.2014 20:32

Maci seyr etmemis sinizki herkes hatalari hep oyuncularda ariyor öyle bir hatalar varki ofsayttan yenen gol acaba ne derce kale önünde ceza sahasinda oyuncunun bogazini sikarak iterek atilan gol nederece mehdinin ceza sahasinda düsürülmesi yüzde yüz penalti olmasi nederece bunlari konusan yok hep bireysel hata gecen haftadan belli idi bu kuralsizligin nereye varacagi bundan sonrada devam edecekse sayin carlosa tavsiyemiz oyunun bitmeden önceki enson yapilan hata da oyundan cekilmek bu biraz agir olur ama dikkat cekmek icin baska secenegimiz yok varsa bir bilen anlatsin

antik58 13.12.2014 20:38

Bunların operasyonu yedekleri ilk 11 e, 11dekileride yedeğe çekmek olur transfer mi o yalan oldu bile. Ligden düşünce de taraftar sahip çıkmadı olur tüyü dikerler. ..

cılgınsivas58 13.12.2014 22:33

ilk basta yanına yardımcı hoca diye domıngo lopezı al hoca

cılgınsivas58 13.12.2014 22:34

kulubumuzun baskanı nerde hıc açıklama yapmıyor bunların kulagını çekmıyor
demekkı mecnun başkan da artık umudunu kaybetmış

eyupk 13.12.2014 22:34

herşeye rağmen inadına SİVASSPOR, ligde kalıcağız.

eyuphulagu 13.12.2014 22:56

Ben sivassporda en büyük eksikliğin orta sahada olduğunu düşünüyorum..Defan hücumda başlar prensibi olsa da orta sahası iyi olmayan bir takımın her zaman yenilgiye mahkum olduğunu düşünüyorum..Sivassporun orta sahası Kadir-Adem-Mehdi-Hakan-Atıf 5 lisinden oluşuyor..Bu oyuncuların en az 3 tanesi dönüşümlü olarak maçlarda oynuyor..Atıf dışında biraz Hakan ın hücuma katkısı var...Diğerleri sadece defansif olarak göreve yapıyorlar..Orta sahada oyunu okuyan takımı yöneten bir beyinde olmadığı için sivassporun pozisyon bulması bazı maçlarda ya Cicinho,Burhan,Atıf gibi oyunculara kalıyor ya da rakibin hatalarından pozisyonlar buluyoruz...Orta saha daki oyuncuların yaş ortalaması 30 ve üzerinde...Sivasspor geçen yıl en az 2 tane oyunuyla vedalaşıp güle güle demeliydi;bunu yapmadılar veya alacakları oyuncuların maliyetleri yüksek olduğu için bu tür yapılanmaya yanaşmadılar..Geçen yılki ve bu yılın başındaki yapamadıkları operasyonu bu yıl yapacakları söyleniyor..Bunu nasıl yapacaklar çok merak etmeye başladım;acaba Türkiye de ve Dünya da sivasspora bonservissiz,çok ucuza oyuncu verme kampanyası mı başlatıldı ki sivasspor 7-8 tane oyuncu gönderip yeni 7-7 oyuncu alacak..Bu oyuncuları daha önceden izlediler mi,yoksa 2-3 aydır Scautlar(oyuncu izleme ekipleri)görevlendirilip ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında oyuncu mu arıyorlar acaba?Bu işi bilen sivassporu uzun zamandır takip eden taraftar ve spor adamları bu işin böyle olamayacağını çok iyi biliyordur herhalde..En son Elazığspor bu işe kalkışıp devre arasında çok sayıda oyuncu almış ama 2. yarı gereken puanları alamayıp küme düşmüştü...Dünya da ve ülkemizde devre arasında çok sayıda oyuncu alıp küme düşen çok sayıda takım olduğunu unutmamak gerekir diye düşünüyorum...R.Carlos devre arasında takviye yapacağız diyip duruyorda acaba devre arasına kadar sivasspor her maçı kaybederse R.Carlos orada durabilecek mi?Diyelim yönetim arkasında durdu 2.yarı sivasspor gereken ğuanları toplayamazas ya da alınan oyuncular iyi çıkmazsa takım daha da kötüye giderse ne olacak..Çok bilinmeyenli bir denklem çözmek de Yönetime düşüyor...

B.DUMANLI 14.12.2014 10:11

[QUOTE=eyuphulagu;927652]Ben sivassporda en büyük eksikliğin orta sahada olduğunu düşünüyorum..Defan hücumda başlar prensibi olsa da orta sahası iyi olmayan bir takımın her zaman yenilgiye mahkum olduğunu düşünüyorum..Sivassporun orta sahası Kadir-Adem-Mehdi-Hakan-Atıf 5 lisinden oluşuyor..Bu oyuncuların en az 3 tanesi dönüşümlü olarak maçlarda oynuyor..Atıf dışında biraz Hakan ın hücuma katkısı var...Diğerleri sadece defansif olarak göreve yapıyorlar..Orta sahada oyunu okuyan takımı yöneten bir beyinde olmadığı için sivassporun pozisyon bulması bazı maçlarda ya Cicinho,Burhan,Atıf gibi oyunculara kalıyor ya da rakibin hatalarından pozisyonlar buluyoruz...Orta saha daki oyuncuların yaş ortalaması 30 ve üzerinde...Sivasspor geçen yıl en az 2 tane oyunuyla vedalaşıp güle güle demeliydi;bunu yapmadılar veya alacakları oyuncuların maliyetleri yüksek olduğu için bu tür yapılanmaya yanaşmadılar..Geçen yılki ve bu yılın başındaki yapamadıkları operasyonu bu yıl yapacakları söyleniyor..Bunu nasıl yapacaklar çok merak etmeye başladım;acaba Türkiye de ve Dünya da sivasspora bonservissiz,çok ucuza oyuncu verme kampanyası mı başlatıldı ki sivasspor 7-8 tane oyuncu gönderip yeni 7-7 oyuncu alacak..Bu oyuncuları daha önceden izlediler mi,yoksa 2-3 aydır Scautlar(oyuncu izleme ekipleri)görevlendirilip ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında oyuncu mu arıyorlar acaba?Bu işi bilen sivassporu uzun zamandır takip eden taraftar ve spor adamları bu işin böyle olamayacağını çok iyi biliyordur herhalde..En son Elazığspor bu işe kalkışıp devre arasında çok sayıda oyuncu almış ama 2. yarı gereken puanları alamayıp küme düşmüştü...Dünya da ve ülkemizde devre arasında çok sayıda oyuncu alıp küme düşen çok sayıda takım olduğunu unutmamak gerekir diye düşünüyorum...R.Carlos devre arasında takviye yapacağız diyip duruyorda acaba devre arasına kadar sivasspor her maçı kaybederse R.Carlos orada durabilecek mi?Diyelim yönetim arkasında durdu 2.yarı sivasspor gereken ğuanları toplayamazas ya da alınan oyuncular iyi çıkmazsa takım daha da kötüye giderse ne olacak..Çok bilinmeyenli bir denklem çözmek de Yönetime düşüyor...[/QUOTE]

Fikirlerine katilmamak mümkün degil.Fakat gecen yil ara sezonda Mecnun baskan aynen söyle demisti.Ara sezonda yapilacak futbolcularin maliyeti cok fazla hemde adam akilli bir oyuncu bulamadiginiz gibi astronomik rakamlarla gelmeye calisiyorlar.Bu yüzden biz ligi bu sekilde götürüp sene sonunda gerekeni yapacagiz dedi.

Sonra takima Ertugrul,I.Toraman,Batuhan,Musa,Berk,A.Aras ve Macauley Chrisantus alindi.Bu transferlerden hangisi takima yarar sagladi.Bu transferler tam fiyasko ve acemice yapilmis transferler.Cogu Carlos´a sorulmamistir bile bu transferler yapilirken.Sivasspor´a maliyeti olmayan bu oyuncular Mecnun baskan´in elinde patlamistir.

Mecnun baskan´a sormak lazim simdi;bu 8 oyuncu +Kadir,Cihan ve A.Dereli´yi hala takimda tutmak istiyormu diye?.

Is hayatinda basarili olan bir kisi baskanligindada basarili olurmus diye bir laf vardirda genellikle...Gecen sezon yapilan transferleri herkes gördü,bu kadroyla ligde kalinmaz.

Kac yildan beri Mecnun baskan bu kulübün baskani, fakat yapilan transferler o kadar basitki onun tecrübesine yakismiyor acikcasi....

sebasteia 14.12.2014 10:27

bu saatten sonra yapılması gerekenler belli:

devre arasında pahalı transfer yapılmasına karşıyım. ucuz, genç ve gelecek vaat eden futbolcuları alalım. bu sene ligin ikinci yarısında tecrübe kazanıp, önümüzdeki yıllarda bizi süper lige yeniden taşısınlar. ptt'nin kadrosunu kurmamız lazım. bu kadro da yaşı genç, gelecek vaat eden ve türk futbolculardan oluşmalı. yabancı futbolcu, yaşlı futbolcu ve hele de pahalı futbolcu transferine hayır!

orci62 14.12.2014 14:55

arkadaşlar carlos hala takımın kişisel hatalarından bahsediyor takviyeye ihtiyacı olduğunu söylüyor hiç kendi özeleştirisini yapmıyor geçen sene iyi giden ekibi iyi hatırlayın türkiye liglerini iyi tanıyan yardımcı hocalarını sefer ve murat hocayı gönderdi kendi ekibini getirtti neden düzeni bozdu iyi giden takımın yürüyen çarkın dişlilerini neden bozdu yazık oldu sivassporumuza hiç gitmeyi düşünmüyor tabiki kovulsa bir milyon ikiyüzbin tazminatı var onu bekliyor başarısızsan gitmeyide bilecen yerli hoca olsaydı elli sefer istifa edip gerekeni yapardı yazık yazıkkkkkk

B.DUMANLI 14.12.2014 15:21

[QUOTE=sebasteia;927666]bu saatten sonra yapılması gerekenler belli:

devre arasında pahalı transfer yapılmasına karşıyım. ucuz, genç ve gelecek vaat eden futbolcuları alalım. bu sene ligin ikinci yarısında tecrübe kazanıp, önümüzdeki yıllarda bizi süper lige yeniden taşısınlar. ptt'nin kadrosunu kurmamız lazım. bu kadro da yaşı genç, gelecek vaat eden ve türk futbolculardan oluşmalı. yabancı futbolcu, yaşlı futbolcu ve hele de pahalı futbolcu transferine hayır![/QUOTE]

Su yazdigin karamsar yazin icin yanlislikla tesekkür butonuna bastim.Bundan ötürüde pismanlik duydum:),daha önümüzde ligin bitmesine o kadar cok mac varki nasil böyle karamsar bir tablo cizebiliyorsun.

PTT ligini telaffuz etmenin henüz zamani degil,ne yapiyorsun sen.Bu gün insanlara kanser teshisi koyuluyor ve insanlar pozitif düsüncelerle kanseri yeniyorlar.Sense Sivasspor´u 22 mac oynanmadan küme düsürüyorsun.

Türk futbolcular alalim diyorsun sen Türk futbolcularin fiyatlari ne kadar astronomik rakamlarda onu bile göz ardi ediyorsun.

sebasteia 14.12.2014 17:00

[QUOTE=B.DUMANLI;927695]Su yazdigin karamsar yazin icin yanlislikla tesekkür butonuna bastim.Bundan ötürüde pismanlik duydum:),daha önümüzde ligin bitmesine o kadar cok mac varki nasil böyle karamsar bir tablo cizebiliyorsun.

PTT ligini telaffuz etmenin henüz zamani degil,ne yapiyorsun sen.Bu gün insanlara kanser teshisi koyuluyor ve insanlar pozitif düsüncelerle kanseri yeniyorlar.Sense Sivasspor´u 22 mac oynanmadan küme düsürüyorsun.

Türk futbolcular alalim diyorsun sen Türk futbolcularin fiyatlari ne kadar astronomik rakamlarda onu bile göz ardi ediyorsun.[/QUOTE]

13 maçta sadece 2 galibiyet alan bir takım kalan 21 haftada kaç galibiyet alabilir sence? biraz mantıklı düşünün lütfen. ne çektiysek bu duygusallık ve bize birşey olmaz düşüncesinden çektik.

[B]açık ve net sivasspor küme düşmesi kesinleşmek üzere olan bir takımdır![/B]

eğer 6 hafta evvel hoca değişikliği başlığını açtığım zamanlarda bu değişiklik yapılsa geleceğe dair ümitvar konuşabilirdim. ama kendi elimizle, carlos ismine aptalca sevdalanmak/bağlanmak ve yönetim körülüğü neticesinde kendi ipimizi kestik.

[B]bu saatten sonra taraftarın gazını almak isteyip, pahalı transferler yapmak bu kulübün gelecek yıllarını çalmaktır.[/B] buna taraftar olarak müsaade etmemeliyiz. kocaeli, sakarya gibi kulüplerin perişan olmasının sebebi alt lige düşmeleri değil; ligde kalmak için aptalca borç altına girmeleri ve mali yapılarının bozulmasıdır.

[B]sivasspor yönetiminin kulübün mali yapısını bozmasına müsaade edilmemeli! para harcayacaktınız madem, neden sene başında harcamadınız diye sorarlar![/B]

mühendisburak58 14.12.2014 17:02

Büyük operasyondan önce ilk yarıda kalan maçlardan 2 galibiyet almamız şart üstle fark iyice açıldı. Kalan maçlarda en az 6 puan almamız lazım. Karabük maçını mutlaka kazanmaliyiz. Ayrıca bu haftaki Başakşehir maçıda öyle aynı şekilde. Bu maçların herhangi birini kazanamazsak bile işimiz yaş. Kimi alırsak alalım fark kapanmaz. Çünkü karabük ya da Başakşehir mağlubiyeti ile fark 7 ye çıkar.

kadirakin58 14.12.2014 17:06

Ben şunu bilirim, şunu söylerim: Çalışan kazanır arkadaş, bugun olmasa yarın, yarın olmasa ertesi gün kazanır. Demek ki birileri çalışmıyor, ya da çalıştıran iyi çalıştırmıyor !

Serdar63972 16.12.2014 13:35

yönetimden duyduğum bir konuyu aktarayım. Bende duyunca çok şaşırdım, adı 3 büyütülmüşle anılan, Sİvassporun bel kemiği diyeceğimiz iki futbolcunun özellikle çok disiplinsiz olduğu. Kafasına göre antremana çıkıp kafasına göre çıkmadığı. Ve sene sonunda gonderılecegı konuşuluyor. Diğer dedikodular malumunuzdur. brezilyadan gol kralı olmuş bir forvet, eneramo, aydından sonra bursadan Ferhat kiraz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28.