![]() |
Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
Bu sezon kötü bir performans sergileyen Sivasspor, Eneramo ile prensip anlaşmasına vardı.BU sezonun hayal kırıklığı yaratan takımlarının başında gelen Sivasspor, transfer çalışmalarına erken başladı. İlk olarak geçen sezon takımı sırtlayan Aydın Karabulut ile anlaşmaya varan Yiğidolar, bir diğer eski oyuncusu Michael Eneramo’yu da bitirdi. 2010-2011 sezonunun devre arasında Sivasspor’a gelen Eneramo, 2.5 yıl burada oynamıştı. Sivasspor formasıyla toplamda 34 gol atan ve taraftarın gönlünde ayrı bir yeri olan Eneramo sonrasında Kardemir Karabükspor’da da görev aldı. Ardından Beşiktaş’ın yolunu tutan, fakat siyah-beyazlı kulüpte şans bulmakta zorlanan Nijeryalı isim, bu sezon başında ise ligin yeni takımı Başakşehir’e gitti. İSTANBUL YARAMADI İstanbul ekibinde Semih Şentürk ve Perbet’in gerisinde kalan 29 yaşındaki oyuncu, Sivasspor ile yapılan görüşmelerde prensipte anlaşmaya vardı. Büyük bir aksilik yaşanmazsa Eneramo, devre arasında yeniden Yiğido olacak. Kaynak: AMK , Milliyet |
Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
yiğidoyu uçurur eneramo
|
Eski oyunculardan medet umuyoruz :(
Resmen bizi satip bedavaya giden futbolculara geri kucak aciyoruz, bukadarda acizlik olmaz !! Yeter Yönetim YETER!!!! |
Abdullah Yiğitte Eneramo Sivassporda diye paylaşım yapmış
|
ismi geçenler arasında işe yarar tek adam bu neredeyse. valla gelsin derim.
|
Vah sivas'ım vah...Vah ki hemde ne vah...Gittiği takımda oynayamayanlar sivas'ı bırakıp kaçanlar şimdi umut kapımız göz bebeğimiz oldular ...Eneramo,aydın derken gidin bari balili yi falanda bulun ....Yönetimin haline bak daha ne diyelim ki....
|
[QUOTE=furky.b;927958]Eski oyunculardan medet umuyoruz :(
Resmen bizi satip bedavaya giden futbolculara geri kucak aciyoruz, bukadarda acizlik olmaz !! Yeter Yönetim YETER!!!![/QUOTE] [B]aynen öyle....... nerde OT varsa bize geliyo hatta bize terk eden oyuncu geri geliyo bu cok üzücü durum Birde su var Enersmo bize faydali olmaz tek iyisi ilede Top tutmak baska bisey yapamiyo cükü buna KAMIL gibi oyuncu lazim ( anliyan anlar ) Bunu geri getiren ben *** birdaha gözükiyor ki Yöneteciler Futbol bilgi TAM SIFIR HATTA SIFIR ALTINDA!!!! siz nerden geldinizi LÜTFEN GERI GIDIN UTANMAZLAR SIZE :mad: [/B] |
bu adamın ömrü de sivasspor dan gidip gelmekle geçecek ellaaamki:D
|
[QUOTE=SAKARYA750;927959]Abdullah Yiğitte Eneramo Sivassporda diye paylaşım yapmış[/QUOTE]
Abdullah Yiğit'e kalsa küresel ısınmanın da Kutuplarda ki Fok balıklarının soyunun tükenmesi de Sivasspor taraftarı yüzünden ağzını bir açıyor taraftar kapatıyor taraftar ya bide demiyor ki ya Carlos bu takımın hali ne koşan yok ne yaptın sen koca yaz boyunca yada yönetime kardeş bu carlosa ne tahammül ediyorsunuz yada neden topçu almıyorsunuz demiyor. İki şey zoruma gidiyor 1-Batuhan'ın geçimini profesyonel futboldan kazanması 2-Abdullah Yiğit'in bu bilgiyle futbol yorumculuğunda bulunması |
Bu Carlos ya adam gibi transfer yapsın yada gitsin önümüze bakalım. Tuzla maçında da gördükkü gereken yapılmazsa Balıkesirden sonra düşecek takım biziz maalesef
|
[QUOTE=karamik;927981]Abdullah Yiğit'e kalsa küresel ısınmanın da Kutuplarda ki Fok balıklarının soyunun tükenmesi de Sivasspor taraftarı yüzünden ağzını bir açıyor taraftar kapatıyor taraftar ya bide demiyor ki ya Carlos bu takımın hali ne koşan yok ne yaptın sen koca yaz boyunca yada yönetime kardeş bu carlosa ne tahammül ediyorsunuz yada neden topçu almıyorsunuz demiyor. İki şey zoruma gidiyor
1-Batuhan'ın geçimini profesyonel futboldan kazanması 2-Abdullah Yiğit'in bu bilgiyle futbol yorumculuğunda bulunması[/QUOTE] Çok haklısın da yapacak bişey yok. Sivassporla ilgili ne haber olursa olsun ilgimizi çekiyor |
Ya bunun haber değeri bile yok kadroya giremeyen ne kadar eski futbolcumuz varsa bize dönecek işte biliyoruz. Yeni bir şeymiş gibi insanlara sunmaya gerek yok
|
Aydin ve eneramo biran once gelip takimla calismalara baslamali
|
madem geleceklerki gelecekler ne kadar hazır olurlarsa o kadar iyi bize bir an önce katkı yapacak futbolcu lazım ben oynadığı dönemde faydalı olduğunu düşünüyorum astronomik bir transfer yapamayacağımıza göre dzeko adebayor gicnac lewandowski gelmiycene göre bildiğimiz bir futbolcunun olması daha iyi inş çabuk form tutarlar
|
Soyleyecek sözümüz yok, gün gelecek büyük bir camia olacaz inş..ne diyelim hayirli olsun dogruysa eger
|
Aydın içinde söylüyorum, Eneramo içinde söylüyorum.. Bu erman içinde olur.. Ahmet içinde aynı Mehmet içinde.. "eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı." bir ekleme daha yapalım.
Bir kamyon arkası yazısı ile perçinleyeyim bu düşüncemi "giden gitmiştir, giden benim için gittiği gün bitmiştir." |
Eneramoyu da alırsak oluşumumuzu tamamlar PTT lige doğru gideriz. Muhammet felan vardı bizim eskiden, kamanan vardı, getirin onları da, yazık be yazık. Bu eneramo gidene kadar ne çekmiştik, siz geri getiriyorsunuz.
|
Bende bir transfer haberi soyluyum Colmanida aldık arkadaşlar
|
[QUOTE=mgulseven;927971]Vah sivas'ım vah...Vah ki hemde ne vah...Gittiği takımda oynayamayanlar sivas'ı bırakıp kaçanlar şimdi umut kapımız göz bebeğimiz oldular ...Eneramo,aydın derken gidin bari balili yi falanda bulun ....Yönetimin haline bak daha ne diyelim ki....[/QUOTE]
eneramo ve aydın gibi futbolcumuz var mı kadromuzda yok en azından bu iki futbolcu yakın zamanda Sivas sporda oynadı uyum problemi olmayacak takımı ve şehri tanıyorlar eneramo en az 10 gol atar bence kesinlikle doğru transferler balili de keşke fizik olarak oynayabilecek durumda olsa şu anda sezon başı transfer yapılmıyor devre arası transfer takıma kısa zamanda adapte ve faydalı olacak transferler |
kim ne derse desin ama şu takımda olsa en faydalı olacak oyuncu. ha bana sorarsanız gelmesini istemem tabiki ama uyanın sivasspor küme gidiyor. herkesten artık medet umuyoruz. birisi şu takımı kurtarsın da kim kurtarırsa kurtarsın.
|
Eneremo mücadele anlamında sağlam iyi ama golculugu pek iyi değil kaçırdığı pozisyonlara saç baş yoldugumuz günleri unutmayalım
|
Yurt dışından gelen chrisantus gibi ne olduğu belli olmayan adam yerine bilinen her zaman iyidir.
|
Bizim bu eski oyuncularımızı almamız neyi gösteriyor biliyor musunuz. Carlos'un transfer listesinin falan olmadığını. Yönetim de dünyada futbolcu kalmamış gibi tanıdığı oyuncuları alıyor mecbur. Yok Carlos sen bu işi yapamacaksın. Yol yakınken bırak da transferden anlayan biri ile girelim devre arasına.
|
Ara transfer döneminde uzun soluklu bir transfer olarak geleceğini sanmıyorum. Sezon sonuna kadar banko oynatırlar yine alacagını alır gider. Zaten yönetimin uzun süreli imza attıracağını kesinlikle sanmıyorum. Gelenlerin hepsi eneramoda dahil sezon sonuna kadar olacaktır.
|
Bence eneramo doğrudan asıl yuvası olan Nijerya'ya dönsün. Hatta mümkünse Sivas'a bi daha hiç uğramasın
|
[b]şimdi ,herkesin fikrine saygı duyuyorum,yalnız eleştiri olacaksada gerçeklere dayalı olmalı kişisel kin ve nefrete dayalı eleştiri olmamalı ,eneramoyu kötüleyen arkadaşlar ne için kötülüyor,attığı gollerle sivassporu ligde bıraktığı içinmi?avrupa kapısına kadar sivassporu taşıdığı içinmi?gittiği güne kadar heryıl 15 gol ortalamasını yakaladığı içinmi?sivassporun görünür bilinir,10 yılında mehmet yıldız ,ivan cevetkovla ,birlikte en golcü forvetlerinden biri olduğu içinmi?efendim sivası satmış gitmiş,boşverin bunlarıya ,elin nijeryalısı sivasa neiçin gelir ?elbetteki para için bjk kerizmiki okadar para verip eneramoyu alsın,oynatmadılarsa onların sorunu,karabükle sivası bir tutanın aklına şaşarım,ibb de semih varken yabancı forvetleri varken eneramo ordada şans bulamaz ,bence heri2 tarafda akıllı iş yapmıştır,yönetimin ve r.carlosun getirdiği forvetleri gördük,batuhan,cruntus,utaka,cihan,rengifo,oldoni vs vs,hangisi eneramonun yaptığını yapabilmiş?bi geçen sezon utaka parladı busene gören varmı?gönül isterki yönetim ve r.carlos adamgibi forvet alsın yok işte,r.carlos istiyor yönetime tuzlu geliyor,yönetimin aldığıda r.carlosa yaramıyor ,oldoni gibiler geleceğine eneramo gelsin,hiçde gol atmasın,rakip defansdan enaz 2 3 kişiyi başına diker meşgul eder,ayağında top tutar ,böyle bir forvetimiz varmı?ençok stoper mevkiinde sorunumuz var keşke karim saiddide gelse ,50 tane ümit eder,250 bin € versen takla atar 31 yaşında enaz 1.5 yıl rahatlıkla oynar ,sonrada hem yönetimde hem takımda köklü birevizyon yapılır,şuanda bize takıma puan kazandıracak adam lazım eneramoda bunlardan biridir,aydının gelmesinide olumlu görüyorum,eneramo enaz 3 maçı kazandırır,aydında öyle ,nerden baksan bu 2 oyuncu sivasspora 5 maç kazandırır,5 maçıda diğer transferler yardımıyla kazandıkmı alsana 10 galibiyet 30 puan neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorumki,bülent uygunu beğenmezsiniz,rıza çalımbayı begenmezsiniz,r.carlosu begenmezsiniz ,borjanı begenmezsiniz şampiyonlar liginde oynuyor ,nihatı begenmezsiniz trabzon almak için nabız yokluyor biraz gerçekçi olmak lazım [/b]
|
[QUOTE=kkemal58;928059]Bence eneramo doğrudan asıl yuvası olan Nijerya'ya dönsün. Hatta mümkünse Sivas'a bi daha hiç uğramasın[/QUOTE]
[B]Öyle Deme Nijerya'nın Yolu Sivas'tan Geçer [/B]:D |
enaramo tam fıyasko .denıze duşen yilana sarılırmışş bıızım kı o mısal
|
[QUOTE=karamik;927981]Abdullah Yiğit'e kalsa küresel ısınmanın da Kutuplarda ki Fok balıklarının soyunun tükenmesi de Sivasspor taraftarı yüzünden ağzını bir açıyor taraftar kapatıyor taraftar ya bide demiyor ki ya Carlos bu takımın hali ne koşan yok ne yaptın sen koca yaz boyunca yada yönetime kardeş bu carlosa ne tahammül ediyorsunuz yada neden topçu almıyorsunuz demiyor. İki şey zoruma gidiyor
1-Batuhan'ın geçimini profesyonel futboldan kazanması 2-Abdullah Yiğit'in bu bilgiyle futbol yorumculuğunda bulunması[/QUOTE] eleştirilecek kimse kalmadı abdullah yigit mi kaldı neden atıfı burhanı kadiri utakayı toramanı santusu eleştirmiyoruzda yazarı eleştiriyoruz anlamış degilim.illada birilerini eleştirmek zorunda ndegiliz zaman destek zamanı zaman birlik zamanı a-zaman takıma sahip çıkma zamanı eleştiri zamanı degil.yönetim hatalı evet bütçesine göre transfer yapıyor gazeteciler hatalı takıma sahip çıkıyor ya biz taraftarlar çokmu iyiyiz takım kaç kişiye oynuyor stada kaç kişi geliyor bunu sorgulamak lazım.iyi akşamlar. |
[FONT="Arial Black"]ligde normal konumda olsaydık çokkızardım bu transfere ama şuan futbolcuların takıma sehre uyumu için bekleyeek zaman yok ayrıca son vuruşlrı kötü olsada müücadele ve hırsı ile takıma faydalı olabilir yinede alternatif bir forvet sart [/FONT]
|
Şu aşamada alınabilecek en iyi oyunculardan biri Enaramo...Ben isterim ki sivasspor Enaramo dan daha iyi oyuncuları getirsin..Ama atı alan Üsküdar'ı geçmiş durumda..Sivassporun Muhsin Ertuğral döneminde yaşadığı transfer fiyaskosunu da unutmamak gerekiyor...Bizim yönetimin transfer konusunda neler düşündüğünü hepimiz biliyoruz..Onun için Enaramo hiç yokken iyidir diyorum..Enaramo yu en son kupa maçında izlemiştim;çok kilolu gözğküyordu..Ama Sivasspora ilk geldiğinde hatta sonraki dönüşünde de aynı kilo sorunlarını yine yaşamıştı..Sonradan bu kilolarını verdiğini gördük...Tekrar söylüyorum benim gönlüm en az Enaramo kadar yi hatta yaş olarak da daha genç bir santarforun alınması...Ama vasat oyuncuların fiyatının bile en az 1-2milyon eurodan başladığı bir ar transferde Enaramo hiç yoktan iyidir diyorum..Ama sakatlık sorunu varsa kesinlikle alınmamalı diyorum...Sakatlık soru olan bir Enaramo sivasspora fayda değil zarar getirir....Enaramo 2.5 yılda sivassporda lig ve kupada 30 civarında gol atan bir oyuncu...Çok gol kaçırdığı da dorudur..Ama denize düşen bir Sivassporun Enaramo yı istemesi de onlara göre doğrudur...Eğer Enaramo istenen golleri atıp sivassporu ligde bırakırsa kimse sesini çıkaramaz ama eski Enaramo yu sahada göremezsek işte o zaman bu transferi herkes sorgular....Ben yönetimin yerinde olsam Utaka yı da gönderip yerine sitede adı geçen Fildişili santraforu da transfer ederim..Böyle yaparsak hem Enramo'ya rakip olacak bir oyuncu bularak onun rekabet etmesini sağlarız...Rekabet her zaman başarıyı getirir...
|
Valla bunun yerine Mehmet Yıldız'ı alalım daha faydalı olur.
|
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar derler, bu eneramo epeydir top oynamıyor zaten, hazır olayım diyene kadar sezon bitecek ki hazır halini de zaten hepimiz biliyoruz. Biraz paraya kıysalar da Carlos brezilyadan bir forvet getirse. Tabi geçen sene ki oldoni vakası gibi olmamak kaydı ile. Formda bir aydın ve iyi bir forvet ve ümitin yerine bir stoper bizi ligde tutar.
|
Oldu olacak bilica ve erman kılıç ıda alsın yönetim
|
Enaramo Twitter deki hesabına Sivasspor günlerinden kalma Uğur Kavuk ile yer aldığı sivasspor takımının iftara gittiği resmi tekrar koymuş...Daha önce den hesabında bu resim yoktu..Enaramo şimdiden takımını belli etmiş durumda..Haydi Hayırlısı!..Umarım eğer gelirse gol attığında atmış olduğu taklaları tekrar görürüz..Taraftar da o gol taklalarına hasret kalmış durumda..Adan az buz değil 2.5 yılda 30 un üzerinde gol atmış..Attığı golleri gollerin sonunda atılan taklaları sivasspor taraftarı unutmuş değil...Sivasspor taraftarı artık o güzel özlem dolu günlerin gelmesini istiyor...Taraftar için önemli olan sivassporun atacağı goller..Kimin attığı hiç önemli değil..Enaramo son 2 yılda sivasspordaki formunu arattı ve piyasasını da oldukça azalttı..Umarım Enaramo nun gelişi hem onun hem de bizim için güzel günlerin başlangıcı olur...
|
[b]burda hiçkimse hiçbir futbolcunun ela gözüne vurgun değil,eski yeni ayrımına karşıyım,sanki biz bu futbolcularla evliyizde başkalarıyla yaşamışda bize geri dönüyor muamelesini bırakmak lazım,futbolcunun 1.amacı para kazanmaktır,senin kulubün 1 vermiş bjk 1.5 vermiş oraya gitmiş ,okadar gitme etme dedik dinlemedi,benim gönlüm daha genç ,daha süratli,daha golcü bir santrafor alınmasından yanada ,geçmiş örneklere bakarsak bunun imkansız ötesi olduğuna inanıyorum,şehire adaptasyon süreci var ,takımı tanıma süresi var,şuan onu bekliyecek durumda değiliz,onun için eneramo gelsin istiyorum,yaşı 35 değil 29 ,eneramoya sadece golcü olarak bakmamak lazım ,rakibi kafadan 2 kişi eksik oynatır,sıkıysa 2 3 kişi tutmasın ,çoksık faul yapıyor,çok ofsaytta kalıyor ,gol vuruşlarınıda begenmiyorum ancak yinede sivasspora katkı yapacağına enaz tek başına 2 3 maç kazandıracağına inanıyorum,kim nederse desin aydın ve eneramonun gelmesi demek ,atıfın burhanın daha verimli olması demek kafadan 10 puan demek ,maalesef bizim taraftar profilimiz çok farklı ,birzamanlar yine sivasspor böyle sıkıntıdaydı ,bizim taraftar agbetumu bizi kurtaracak demişti küçük görmüştü,13 puan kazandırdı ,şimdi herifin adını bile hatırlayan yoktur böyle bi taraftar işte :mad:[/b]
|
Enaramo´nun takima yararli olacagini tahmin etmiyorum.Uzun zamandan beri forma sansi bulamayan biri nasil olurda takima yarar saglayabilir.
Ara transfer bizim ligdeki durumumuzu tayin edecek yani dönüsü olmayan bir yola giriyoruz.Her alinacak oyuncu bu saatden sonra yedek kadro icin degil ilk onbir icin aliniyor.Yönetim umarim isin ciddiyetinin farkindadir.Bizim hertürlü saha ve masa basindaki entrikalara karsi cok güclü olmamiz gerekli. |
Değerli Arkadaşlar
Bize ileride yatacak, otlayacak adam değil, koşacak, coşacak ve coşturacak adam lazım. Enaramo oynadğı dönemlerde ne yaptı? Top gelirse biraz kımıldadı, aynı Atıf gibi eveledi geveledi, gelmezse de yan gelip yattı. Bırakın rakibini kovalamayı bir adım önündeki rakibine bile pres yapmadı. Eğer yönetim Eneramo'nun peşindeyse çok yanlış yapar. Aynı şeyi Aydın için de söyleyebilirim. Geçen senenin sonunda sadece 5-6 maçta var olan diğer maçlarda top öldüren birini mi kurtarıcı görüyorçar. Yazık... |
eneramo bizim derdimize ilaç olacak biri degil boşa alıyorlar
|
karlos bi zar attı masaya..ya kariyerini sıfırlayacak sivassporla birlikte küme düşüp teknik direktörlük hayali tarih olacak..ya da takımı kümede bırakıp kahramanlığa oynayacak..ikincisi biraz zor..koca memleketin takımı kumar malzamesi yapılmamalıydı..buna göz yuman yönetimi kınıyorum..karlos kendi egosunu tatmin etmek için istifa etmemekte direniyor..öyle ya,dünyanın tanıdığı bir adamın kariyeri söz konusu..! bir tane transfer isteyemezmi arkadaş bu adam..cebinde hiç liste yok,sisteminin de olmadığını daha önce kendisi söylemişti..!Allahını seven bi söylesin yapılan ve hiç ayağına top değmeyen transferlerin müsrifliğini..memleketimize verdiği zararları.enaramo iyide niye gittiği yerlerde dikiş tutturamadı..aydın da öyle..giden hiçbir futbolcu bi cırıh tutmadıki gelsin bize derman olsun..bizde oynarkende öyle ahım şahım değillerdi ki? hala batuhandan medet uman başkanı kınıyorum..eneramodan bi cacık olmaz.aydın niye kovuldu eskişehirden..? erman nerelerde şimdi..?mütevazi bir taraftar,şehir ve kulübü buldular kendilerini bi şey bellediler..niye bi halt yapamadılar gittikleri yerde..!?ligin sonunu görmek istemiyorum..memleketimide seviyorum...
Nörecüük şimdi..!? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:05. |