![]() |
Sivasspor 4-0 Gaziantep BB
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44887&token=46235[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 3. hafta Sivasspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 24 Aralık Çarşamba [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 17:15 [B]Yayın:[/B] A Spor [B]Maçın Hakemi:[/B] Alper Ulusoy [B]Not :[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Gaziantep BB
bırakın kupayı diyeceğimde elimizde bişey yokki sadece lig var onuda beceremiyorsunuz
|
paf takım çıksa bunlardan daha iyi pres yapar mücadele eder.
|
Heh bi siz kalmıştınız bizi yenmeyen buyrun sizde gelin yenin
|
a2 takımına defanstan cicinho, dacosta takviyeleriyle maça çıkarsa en azından zevkli maç izleriz.
|
En iyisi 4 Eylül belediyespor´lu oyunculara Sivasspor formasi giydirip sahaya cikaracaksin,hem Sivasspor para kazanacak bizde bu arada mac kazanmanin zevkini tadacagiz ve güzel futbola doyacagiz:).
|
sezon başında cumhuriyet kupasını izleyenler bilir.antep bizi kesinlikle yenerdi çok iyi oynadılar.yanılmıyorsam 3-2 gibi bir skorla bitmişti. zaten belliydi bizim takımın ligde bu duruma düşeceği
|
Evet gene evi arabayı Tarlayı Tankı yastık altı mevduatı Hanım'ın bileziklerini satıp Antep Büyükşehir'e vereceğimiz bir maç daha :)
|
[QUOTE=karamik;928699]Evet gene evi arabayı Tarlayı Tankı yastık altı mevduatı Hanım'ın bileziklerini satıp Antep Büyükşehir'e vereceğimiz bir maç daha :)[/QUOTE]
Sivasspor bu sefer seni utandirip, seni tarih sayfalarindan silecek ama bundan haberin varmi?:). |
Bu karsilasmanin yönetim acisindan tek önemi, galibiyet durumunda kasalarina para girecek olmasi.Bunuda yedek kadro malesef basaramiyor.
|
Maça paflarla çıksak daha yürekli oynarlar...Armaya saygıları var enazından...
|
[QUOTE=B.DUMANLI;928702]Sivasspor bu sefer seni utandirip, seni tarih sayfalarindan silecek ama bundan haberin varmi?:).[/QUOTE]
Haydaaaaa İyicene Rasim OZAN mışım gibi muamele yapıyorsun bana:) |
cumhuriyet kupasinda gaziantep bb ile oynadigimiz maci izledim ve bizi nerdeyse yeniyorlardi.
benim bu macdan hic ümidim yok. benim devre arasina kadar hicbir macda ümidim yok ne yazikki. |
umarım gaziantep belediye şöyle 8-10 tane sallayıp gider.
|
[b]elbetteki kötü günler yaşasada maçın favorisi sivasspordur,takımların başına bazen böyle işler gelebiliyor,bursasporda,trabzonda zaman zaman böyle travmalar yaşayabiliyor,1 sezon önce ligin korkulu takımı iken ,ertesi sezon yapılan yanlışlıklar yüzünden lige veda eden çok takım var,ordu,antalya,kayseri,ankaragücü,manisa ,ibb ,filan hep budurumu yaşadılar ,sivassporda o modda şuan ,ancak durumu kurtaracak gücümüz var,bugünler gelir geçerde,sivaslı olduğu bile şüpheli bazı karakter ve beyin fakiri kimselerin ,sivassporu kesin düşmüşgibi görmesi ,hermaçta yenilmesini istemesini ,bundan nasıl zevk aldıklarını merak ediyorum,bu tipler genelde sivasın herşekilde zarar görmesini isteyen tipler,sivasın küçülmesinden,herzaman 2.plana atılmasından büyük zevk alan,ve o kötülüğü yapanlara destek olan tipler ,sivasspor küme düşse biyerlerine kına yakacak olan tipler ,bu tiplerin burada milleti tahrik eden fikir degeri olmayan yazılarını okuyunca bu şehirden ve insanlarından nefret ediyorum ,bunların, herhangi nedenden sivasa ve insanlarından nefret edenlerin ,inşallah sivasda 15 şiddetinde deprem olsun,sivaslı namına karınca bile yaşamasın ,sivassporlarıda amatör kümeye düşşün diye beddua eden sivas düşmanlarından farkı nedir ? kimseye küfretmediğim halde ,iftirayla küfürden dolayı sonsuza dek banlayanların ,bunlara ikaz bile yapmaması düşündürücü [/b]:mad:
|
[QUOTE=sebasteia;928755]umarım gaziantep belediye şöyle 8-10 tane sallayıp gider.[/QUOTE]
Insan bir takimin renklerine ve armasina tutkunsa bu istemde bulundugu zaman acaba vicdani 8-10 gol yemeyi kaldirabilirmi?.Seninde belli hususlarda hakli oldugun hususlar var,ama hakli ikende insan susmasini bilecek.Cünki zaman eger hakli ise, onun hakliligini ispatlayacaktir. Olay ne Mecnun baskan olayi,nede Carlos olayi.Bir sehrin gelecegi söz konusu ve bilhassa esnafinin (Otellerinin, lokantalarinin ve alisveris magazalarinin)büyük bir darbe görecegi bir ortama dogru ilerliyoruz.Yönetimden hocayla yola devam karari ciktiysa bu karara saygi duymaliyiz.Ama sen duymassin o da baska bir mesele. Sivasspor renkleri ve armasi herseyin üstündedir.Bunun icin G.Antep belediyesini yeneriz en azindan üzerimizdeki baskiyi atabilmek icin.... |
[QUOTE=karamik;928699]Evet gene evi arabayı Tarlayı Tankı yastık altı mevduatı Hanım'ın bileziklerini satıp Antep Büyükşehir'e vereceğimiz bir maç daha :)[/QUOTE]
YAZIK OLUR, KURU ÇULA OTURURSUN. |
Ankette Gaziantep bb takımı yener dedim ama hoca değişti,umutlu olmak için sebebimiz var.
|
[QUOTE=MMK;929260]YAZIK OLUR,
KURU ÇULA OTURURSUN.[/QUOTE] Carlos gittiğine göre ben Antep maçına olan iddaalı açıklamamı geri alıyorum evi arabayı tarlayı satmayın :) |
yenmesine yeneriz de isminin içinde belediye geçiyor yine de insanın içine bir şüphe düşmüyor değil malum belediyelerden çok çektik :rolleyes:
|
[QUOTE=sebasteia;928755]umarım gaziantep belediye şöyle 8-10 tane sallayıp gider.[/QUOTE]
Eskiden bazı yorumlarını takip ediyordum, gayet mantıklı güzel şeyler yazıyordun. Şu Carlos krizi ile birlikte ise yazdıkların tamamen mantıksızlaşmaya başladı. Bir insan kendi takımına niye 8-10 tane gol "sallanmasını" ister ki? Tamam anlıyorum, Carlos'a ve yönetime kızgın olabilirsin ama şu an tek yapmamız gereken takımımıza destek olup şu krizden kurtulmayı beklemek. Bu maçı kazanmamız veya kaybetmemiz gruptaki durum açısından hiçbirşey ifade etmeyecek, sadece gerçekten uzun bir aradan sonra galibiyet alarak takımdaki morali biraz olsun iyileştirmek adına önem taşıyor. Umarım 8-10 tane atamasak bile bir şekilde galibiyetle ayrılırız ve yeniden kazanma alışkanlığı ediniriz. |
4 taneden az gol atarsak saymıyorum ben bu maçı.
|
yeni hocamızla çıkacağımız bu maçta alacağımız bir galibiyetin takıma olumlu etkisi çok daha büyük olacaktır diye düşünüyorum. özellikle yeni bir havayla birlikte özgüven sorununun ortadan kaldırılabileceği önemli bir fırsat. inşallah bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirebiliriz.
|
bunları yeneriz heralde
|
carlos var diye oynamayan ruhsuz topçular bu maçda şow yapacaklar
|
[B]Sivasspor'un ilk 11'i[/B]
Korcan, Kadir, Musa Sinan, Cicinho, Burhan, Fatih, Hakan, Ahmet, Adem, Aatif, Batuhan. |
Cevap: Sivasspor 3-0 Gaziantep BB
sergen garlosu unutturacak ellağamki :)
|
Cevap: Sivasspor 4-0 Gaziantep BB
[B]40 dakikada 4 gol müthiş birşey.[/B]
|
[QUOTE=Soyözen;929282]Eskiden bazı yorumlarını takip ediyordum, gayet mantıklı güzel şeyler yazıyordun. Şu Carlos krizi ile birlikte ise yazdıkların tamamen mantıksızlaşmaya başladı.
Bir insan kendi takımına niye 8-10 tane gol "sallanmasını" ister ki? Tamam anlıyorum, Carlos'a ve yönetime kızgın olabilirsin ama şu an tek yapmamız gereken takımımıza destek olup şu krizden kurtulmayı beklemek. Bu maçı kazanmamız veya kaybetmemiz gruptaki durum açısından hiçbirşey ifade etmeyecek, sadece gerçekten uzun bir aradan sonra galibiyet alarak takımdaki morali biraz olsun iyileştirmek adına önem taşıyor. Umarım 8-10 tane atamasak bile bir şekilde galibiyetle ayrılırız ve yeniden kazanma alışkanlığı ediniriz.[/QUOTE] carlosun gitmesi gerektiğini haftalar öncesinden tespit ettiği için mi mantıksız oldu sebastian . adamın yorumu gayet net yok efendim hakemdi taraftardı derken kimse bahane üretemesin diye net skor istemiş bunu bende istiyordum çünkü kralın çıplak olduğu ortaya çıksın diye Allaha çok şükür kurtulduk bir laf vardır zararın neresinden dönersek kardır diye |
[QUOTE=Salim58;929718][B]40 dakikada 4 gol müthiş birşey.[/B][/QUOTE]
14 haftalık ölü toprağını üstümüzden atıyoruz inşallah ligdede şu iki maçı bi 4 puanla bitirsek çok güzel olur sergen başkan destek olalım |
Sivasspor´un kendine güveni geliyor yavas yavas.Kupa macida olsa taraftarin ve oyuncularimizin bu gollere ihtiyaci vardi.Sergen´le degisiklik göze carpiyor.Sivasspor Tuzla´yi kupanin disina atar Antep ile birlikte bir üst guruba cikar.
Bu günleri görebilecekmiydik,sükürler olsun. |
takımdaki istek göze çarpıyor insanın aklına hemen şu soru geliyor daha önce aklınız neredeydi ? Özlemiştik böyle rahat keyifli maç izlemeyi tadını çıkarıyoruz.Şu futbolu içerdeki maçlarda oynasaydık bu istek ve arzuyu gösterseydik 20 puanımız vardı şimdi.
|
sivasımda gözle görülür bir değişiklik var ama yine defansda sıkıntılar olduğu belli en az 3 iyi transferle iyi bir yerde bitiririz inş en azından bulunduğumuz konumda kurtulalım öncelikli hedef bu olmalı
|
[B]bu maç elbette ölçü değil ama sergenin taktiksel anlamda gayet yerinde değşiklikler yaptığını gördüm..pres yapan bir takım olacağız ki bu çok iyi..maçtan önce a spora kupayı da önemsiyoruz ligde bu durumdan en kısa zamanda kurtulacağız kupada ise göreceksiniz finale kadar yolu var şeklinde konuşması yani kupayı bir kenara atmaması beni hem ümitlendirdi hem heyecanlandırdı..ayrıca devre arası köklü bir değişim yapacağız en az 3-4 transfer istiyorum demesi de bana moral ve ümit verdi...carlosun gitmesine üzldüm ve yanlış olduğunu söyledim lakin şu ilk yarıyı ve açuklamaları görünce endişem kalmadı inşallah en kısa sürede toparlanacağız ve inşallah artık kupada da bir şeyler yapacağız...[/B]
|
Özlediğimiz arzulu ve istekli oyun sonunda geri döndü, bu maç takıma özgüven ve moral getirir. İnşallah Kasımpaşa maçında da böyle oynar ve oradan puan alarak ligde çıkışa geçeriz.
|
Sergen önce Kasimpasa´yi,sönrada Karabük´ü yener takimindan ölü topragini atmis durumda bravo Sergen.Ben derimki ikinci yarinin ortasinda Sergen ile anlasma uzatilmali.
Demekki Türk teknik direktörlere firsat taninirsa basaramiyacagi sey yok.Bir Türk olarak Sergen´le gurur duydum.Biz Sergen´le gogru yoldayiz... |
Sen neymişsin bee :D sergen abii
|
[QUOTE=DOGU_BEY;929725][B]bu maç elbette ölçü değil ama sergenin taktiksel anlamda gayet yerinde değşiklikler yaptığını gördüm..pres yapan bir takım olacağız ki bu çok iyi..maçtan önce a spora kupayı da önemsiyoruz ligde bu durumdan en kısa zamanda kurtulacağız kupada ise göreceksiniz finale kadar yolu var şeklinde konuşması yani kupayı bir kenara atmaması beni hem ümitlendirdi hem heyecanlandırdı..ayrıca devre arası köklü bir değişim yapacağız en az 3-4 transfer istiyorum demesi de bana moral ve ümit verdi...carlosun gitmesine üzldüm ve yanlış olduğunu söyledim lakin şu ilk yarıyı ve açuklamaları görünce endişem kalmadı inşallah en kısa sürede toparlanacağız ve inşallah artık kupada da bir şeyler yapacağız...[/B][/QUOTE]
3-4 transfer demedi, 2-3 transfer dedi yigido :) |
Abooo sivassporumuza izlemek Artik baya zevk veriyor. Seneyede sampiyonluga Oynariz ellaamki.
|
büyük moral oldu bu maç uzun zamandır bu kadar iyi bir maç ve farklı galibiyet alamamıştık ilaç gibi geldi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:26. |