![]() |
Genel kurul kararı alabiliriz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44894&token=18348[/IMG]
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz takımı dera arasında toparlayabilecek güce sahip olduklarını belirterek, "Bugün istifa daveti de oldu. Bu konuyla ilgili genel kurul kararı da alabiliriz" dedi. Sivasspor'un 2-0 yenildiği İstanbul Başakşehir maçının son bölümünde tribünlerin 'Yönetim istifa' tezahüratlarının ardından Başkan Mecnun Otyakmaz açıklama yaptı. Stat çıkışında konuşan Otyakmaz, bu sene işlerin istedikleri gibi gitmediğini ve bunun farkında olduklarını belirterek, "Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. İstifa daveti de oldu maalesef ilk defa. 13-14 yılın üstüne ilk kez böyle bir şey ile karşılaştık. Bu konuyla ilgili genel kurul kararı alabiliriz. Eğer bir yönetim oluşur ve şehirden onlara destek olunacağı yönünde bir enerji oluşursa tabi ki devre arasına kalmadan veya devre arası zamanlarında yasal süreci bekleyerek bir genel kurul kararı alabiliriz. Ama biz birlik beraberlikle bu işin altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz. Kendimize inanyoruz, takımımıza inanıyoruz. Bir takım aksaklıkların olduğunu biliyoruz ve takviye yapılması gerektiğini biliyoruz. Onları yapıp bu takımı tekrar düzlüğe çıkaracak gücümüz olduğunu da biliyoruz. Ama buna rağmen şehirde böyle bir sinerji oluşur, öyle bir yönetim oluşursa da genel kurul kararı almaya da hazırız." diye konuştu. Öte yandan Sivasspor yönetiminin bu akşam bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunacağı öğrenildi. DHA |
Cevap: Genel kurul kararı alabiliriz
Sayın başkanım Sen Sivası bırakırsan. Bu takım biter. İnşallah hep beraber bu kötü günleri atlatcagız.
|
Sayın Başkan bu Şehir sana gerçekten çok değer verdi. Keşke şehri bu hale getirmeden insanalrın güvenini su istimal etmeseneydinde, zamanında bu transferi yapsaydın. Çevrendeki insanalra haddinden fazla güvendin.6 tane boşta kalmış futbolcu transfer edeceğine adam gibi 3 tane transfer edip 2 tanede alt yapıdan takviye yapsaydınız ne takım bu hale gelirdi nede siz
|
Haftalar önce yönetim istifaya çağrılsın dedim, çünkü bu taraftarın ben hala buradayım tepkisidir. Taraftar nasıl ki iyi işleri alkışlarsa kötü işleri de cezalandırır bu da yöneticilere uyarı olur. İnşallah gerekli mesajlar alınmıştır da devre arası takıma olumlu yönde katkı sağlayacak transferler yapılır.
Ayrıca bundan sonra istifa çağrısı yaparken isim de verilirse daha iyi olur zira [B][U]Faruk Taşseten[/U][/B] ve [B][U]Erdal Sarılar[/U][/B] şuan istifa etse hiçte fena olmaz. |
Ahmet şahbaz batuhan adem gibi futbolcuları göndermekle ise başlamalıyız başkanım.
|
Bizim bu bazı Sivasspor taraftarları kadar nankör insanlar ömrüm boyunca görmedim.Ulan ne vefasız ne değişik insanlarmışsınız siz ya.Nasılda diliniz varıyor "Yönetim İstifa"demeye.Bizleri toprak sahalardan alıp avrupa kupalarına götüren kısa mazimizde neredeyse şampiyonluk yaşatacak ve bizler için hapis yatmış bir insana nasıl olurda İstifa et dersiniz siz.Herkes hata yapar kimse kusursuz değildir.Başkanımız bu duruma geleceğimizi nerden bilsin ? Kadro aynı stad aynı şehir desen e oda aynı.Giden sadece Aydın bide Domingues başkan bu iki kişinin yerini doldurmak için var gücüyle çalışmadımı.Sizler değilmiydiniz aman başkan transfer istemiyoruz kadroyu koru yeter bize diyenler? Şimdi ne dediştide "Başkan İstifa" deme cürretinde bulunabiliyorsunuz?Mecnun OTYAKMAZ klüp başkanlığından ziyade Sivasımızın 93'teki kötü imajını değiştirmiştir.Bir zamanlar madımakla anılan şehrimiz artık Sivasspor'la anılmaya başlamıştır.Ve sizler tam bir tahammülsüzlük örneği sergileyerek bu Adam gibi adamı ciddi manada üzdünüz.Hadi başkan İstifa etti ulan kim olacak başkan bunu hiç düşünmedinizmi ? Kim biliyor bizim klübümüzü herşeyiyle Mecnun Başkan gibi ? Bu adam'a her daim sahip çıkmamız gerekirken tam tersine bizde üstüne gidiyoruz ve bi anlamda takımı,taraftarları kaosa sürüklüyoruz.Sivasspor taraftarı cahil değildir Allahınızı kitabınızı seviyorsanız biraz mantıklı oynayın ! Valla helal olsun bugün "Yönetim İstifa" diye kendini parçalayanlar düşmanlarımızı bi hayli mutlu ettiniz.Helal olsun size.
|
başkan ve yönetim yapacaklarını yapmadı bu duruma kadar beklemeden tedbir almalıydılar korcanı degilde burhanı kadiri ademi yada atıf acicinho da kosta ve tauli hariç tüm topçuları kadro dışı bıraksalardı bu günlere gelmezdik her hafta kahroluyoruz yeter artık ya çözüm bulun ya çekip gidin yetti artık hocanın bu takımı oynatamadıgı oyunu okuyamadıgı ve gerekli müdahaleleri yapmadıgıda bir gerçek öyleyse hocayada güle güle demek gerekiyor .ya arkadaş burhan sahada geziyor hoca kadiri çıkarıyor olanaz arkadaş burhan 90 dk lık oyuncu degil.faydalı olmuyorsa çıkaracaksın arkadaş.utaka iş yapamıyor a aras var onu alacaksın atıf yoruldu degiştireceksin yoksa işte sonuç gelen vurur giden vurur.
|
***bu takımda sadece carlosun gitmesi yeterlidir.takımın son 8 macın da fark edil diki coğu oyuncular carlosun gitmesinden yana,bu apaçık ortada. BAŞKAN BU TAKIM SENSİZ OLMAZ.Bırakıp gitmek kolayını seçmiş olursun.
|
[b]bunlar millete ölümü gösterip sıtmaya razı etme teknikleri,nedemek genel kurula gideriz,seçimden çıkalı kaç ay olduki?siz niye genel kurula gideceksiniz? ,tabiki kimse yönetime talip olmayacak,ondan sonra o, sivası elele verip sömürenler,göreve gelmekiçin yapmadıkları hokkabazlık bırakmıyan belediyle, elele verip taşıını toprağını 3 30 paraya kapatanlar,sözde sivasın sahipleri ,sivasa onlardan habersiz,gelirine ortakolmadan wc yaptırmayan eşraf:mad: ,sizi görevde tutmak için yalvaracak ,sizde eh neyapalım bak yönetime gelmeye gönüllü kimse yok ,bize bu takımı başsız bırakmıyoruz diyeceksiniz bizlerde mecburen olacakları seyredip kaderimize razı olacağız kimsenin size gidin dediği yok geçmişten ders çıkarın yeter ,bu takımı ne r.carlos ,nede siz ,nede tek başına futbolcular,nede taraftarlar kurtaramazlar,YÖNETİM+T.DİREKTÖR[R.carlos yada herangibiri]+FUTBOLCULAR+TARAFTARLAR+ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANI+ŞEHRİNVALİSİ+ŞEHRİNSAHİPLİĞİNE SOYUNAN [Yerel rantçılar]+ŞEHRİN VEKİLLERİ elele verip bu takımı ancak kurtarabilirler,bu takıma yerelbazda destek çıkanı gören oldumu?aha başkan ,sana golcü parası diyen belediye başkanı oldumu?sivasspora o tesisleri kazandıran validen sonra ,sivassporu ağzına alan vali gördünüzmü?sanayi ve tic odası başkanı yöneticileri bugüne kadar alınsize 1 futbolcuda bizden diye destek oldumu?rahmetli MUHSİN YAZICIOĞLU ve malik özdemirden başka sivassporun haklarını meclise taşıyan vekil gördünüzmü?sahip çkın artık bu şehire ve bu takıma ,yükü mecnun başkana yükleyip seyirci kalmayın:mad: [/b]
|
Taraftar sabirlidir simdi istifa der,4-5 mac sonra baska birsey der sonra TASI TARAGI toplar gitmek zorunda kalirsiniz.
Gecen yil yanilmiyorsam ara transfer icin baskan aynen söyle demisti;"ara transferde kaliteli oyuncu bulmak hem zor,hemde cok pahaliya mal oluyor ,bu yüzden transferleri sezon sonunda yapacagiz ." Sonra o 8 meshur cengaveri takima katti ve kötülerden bir kacida takimda kalarak takimi su andaki konuma getirdiler. Suanda Sivasspor´un bu kötü gidisinin tek sebebi ve sorumlusu gecen sezonda yapilan transferlerdir.Bu yapilan transferlerin tek sorumlusuda Mecnun Otyakmaz´dir. Sivasspor´u süperlige cikarmis olabilir bunun icin kendisine mütesekkiriz,ama takim gecen sezon ic acici futbol oynamiyorsa, bu eksik olan yerlere adam gibi transfer yapilmasi gerekmezmiydi. Bilhassa Serdar Özkan ve Batuhan transferlerini baskan yapmisti.Biz nasil Batuhan´in sergiledigi futbol´dan memnun degilsek,Eskisehir taraftarida Serdar Özkan´dan o dererece memnun degiller.Baskan bir zamanlar Ceyhun´u yere göge koyamiyordu oda fos cikti. Baskan oyuncu aramaz onu teknik kadro yapar,baskan teknik kadronun istedigi futbocular icin sadece devreye girer ve araci olur.... |
maçta en çok tepkileri yükseldiği kapalı tribünde idim(B'de)
bizim tarafta neyse ki toplu bir tepki gösteren olmadı asıl tepki diğer taraftan geldi ,bir de gol sonrası maratondan geldi başkan duyabildiğim kadarıyla bizim tarafa şunu söyledi: ''demek ki delikanlı değilmişim,delikanlı olabilseydim bu lafları söyletmezdim'' başkanım senin delikanlılığından şüphemiz yok, doğanşar halkı seni çok iyi anlattı bana,yaptıklarından dolayı sana müteşekkirim,detaylarını yazmayacağım ama etrafında nemalanan boş laflarla peynir gemisi yürütmeye çalışan bazı yöneticiler var sizden ricamız yapın genel kurulu güven tazeleyin ama bir takım revizyonlara gidin bu taraftar senin arkanda sizden tek ricamız taraftarın haftalardır duyuramadığı çığlıklarına da kulak ver bu taraftar imkanı olsa ,iş adamı olsa kazancının bir kısmını bu takım için vermeye hazır zaten bir çift lafım da futbolculara : ikinci golden sonra taraftarlar haklı tepkisini ortaya koyunca bazı oyuncular daha bi hırsla oynamaya başladılar-özellikle burhanda bunu belirgin fark ettim,maçtan sonra tepkileri yükseldiği tribünü sakinleştirmeye çalışması da takdire şayandı,ama iş işten geçmişti- futbolcular olarak görebildiğim şu idi: siz oyunda gereken mücadeleyi,hırsı gösteremiyorsunuz lakayt oyunu bırakıp işini ciddiye alarak maça asılsalardı bugün 3 puanı konuşuyor olacaktık işini ciddiye alan iki oyuncu vardı onları da taraftar olarak başımız üstüne aldık,cicinho ve da costa bunların özverisi bütün takıma yansımış olsa burada olmazdık zaten |
Mecnun Başkan sen üzerine alınma adamın ham maddesisin seni olmazsan bu takım yok olur ellerinden öpüyorum
|
[QUOTE=sehrisivas;928649]Ahmet şahbaz batuhan adem gibi futbolcuları göndermekle ise başlamalıyız başkanım.[/QUOTE]
Ahmet sahbazi Anladık Batuhan'ı Anladık Adem ne alaka ya Sn bu Takım'ı haftalardır izlemiyorsun ya da Adem'le bir problemin var bugün kötüydü Adem ama takımda en son gidecek isimlerin basında o gelir ve Ahmet ve Batuhan'da Âdem'i ayni kefeye koymak akil karı değil ... |
Senelerdir hatalarımızdan ders aldık diyoruz ama kurumsallaşan bir takım yerine her iki üç senede bir sıfırdan kadro kuran bir Sivasporu izliyoruz. Bir sene keyifle izlesek takımı iki sene stres içinde izliyoruz. Takımın belli bir transfer politikası oyuncu takip sistem olmadığı açık ortada. İyi denilebilecek oyuncular teknik direktörlerin kaprisleriyle gönderiliyor. Hiçbir takımda yer bulamayanlara ise mal bulmuş mağribi gibi saldırıyoruz. Bu tablo başarılı bir tablo değil . Düşmemeyi başarı sayıyorsak o başka.
|
takımın bu hale geleceği geçen yıldan zaten belliydi. size birşeyi hatırlatmak istiyorum.geçen sene mecnun otyakmaz sivas kanallarının ortak düzenlediği bir programa katıldı.yorumculardan biri tarftarın söylediklerini anlattı başkana. dediki sunucu[B] ''biz bu transferlerle her sene düşmemeye oynarız düzgün transfer yapmıyorsunuz flan tarzı bişeyler söyledi.'' mecnun otyakmazın cevabı da çok manidar. evet biz her zman böyle transferler yapacağız her sene de ilk hedefimiz ligde kalmak olacak dedi[/B]. bunun üstüne zaten daha bişey söylenmez.
|
Ya başkan Allah'ını seversen kov şu Carlosu seni sevmeyen herkes şu aralar Carloscu oldu
|
[QUOTE=karamik;928693]Ya başkan Allah'ını seversen kov şu Carlosu seni sevmeyen herkes şu aralar Carloscu oldu[/QUOTE]
Carlos´u seven zaten baskanin kendisi:D. Kendini kovduran baskan gördünmü ?:). |
[QUOTE=mehmetyildiz58;928650]Bizim bu bazı Sivasspor taraftarları kadar nankör insanlar ömrüm boyunca görmedim.Ulan ne vefasız ne değişik insanlarmışsınız siz ya.Nasılda diliniz varıyor "Yönetim İstifa"demeye.Bizleri toprak sahalardan alıp avrupa kupalarına götüren kısa mazimizde neredeyse şampiyonluk yaşatacak ve bizler için hapis yatmış bir insana nasıl olurda İstifa et dersiniz siz.Herkes hata yapar kimse kusursuz değildir.Başkanımız bu duruma geleceğimizi nerden bilsin ? Kadro aynı stad aynı şehir desen e oda aynı.Giden sadece Aydın bide Domingues başkan bu iki kişinin yerini doldurmak için var gücüyle çalışmadımı.Sizler değilmiydiniz aman başkan transfer istemiyoruz kadroyu koru yeter bize diyenler? Şimdi ne dediştide "Başkan İstifa" deme cürretinde bulunabiliyorsunuz?Mecnun OTYAKMAZ klüp başkanlığından ziyade Sivasımızın 93'teki kötü imajını değiştirmiştir.Bir zamanlar madımakla anılan şehrimiz artık Sivasspor'la anılmaya başlamıştır.Ve sizler tam bir tahammülsüzlük örneği sergileyerek bu Adam gibi adamı ciddi manada üzdünüz.Hadi başkan İstifa etti ulan kim olacak başkan bunu hiç düşünmedinizmi ? Kim biliyor bizim klübümüzü herşeyiyle Mecnun Başkan gibi ? Bu adam'a her daim sahip çıkmamız gerekirken tam tersine bizde üstüne gidiyoruz ve bi anlamda takımı,taraftarları kaosa sürüklüyoruz.Sivasspor taraftarı cahil değildir Allahınızı kitabınızı seviyorsanız biraz mantıklı oynayın ! Valla helal olsun bugün "Yönetim İstifa" diye kendini parçalayanlar düşmanlarımızı bi hayli mutlu ettiniz.Helal olsun size.[/QUOTE]
Bu yazının bazı yerlerine katılmıyorum..Bazı yerlerinde hak veriyorum. Tamam çok güzel takımı aldı toprak sahalardan 1. lige taşıdı demişiniz..Burda Sayın Osman SEÇİLMİŞ'in hakkını öncelikle vermek lazım ve Mecnun ODYAKMAZ Osman başkandan aldığı bayrağı iyi yerlere taşıdı..Bende diyorumki Mecnun başkan Sivas'a değer verdi ama kat be kat kendinide değerlendirdi bu takım ve bu şehir..Biz de ona başkanlık verdik..!!!! Allah aşkına siz bu yılki alınan futbolculardan,yapılan transferlerden ve oynanan futboldan memnunmusunuz..? Birde bazı yerlerde LAN'lı,ULAN'lı konuşmuşunuz bunu da bir Sivas'lı olarak Sivasspor taraftarına bu şekilde konuşmanızı ve hitabınızı kınıyorum..Saygılarımla...!!!! |
[QUOTE=B.DUMANLI;928697]Carlos´u seven zaten baskanin kendisi:D.
Kendini kovduran baskan gördünmü ?:).[/QUOTE] Bugün taraftar eğer Carlos istifa yerine Yönetim istifa dediyse bunda mecnun Başkan'ın çıkaracağı çok büyük dersler var. |
[QUOTE=sehrisivas;928649]Ahmet şahbaz batuhan adem gibi futbolcuları göndermekle ise başlamalıyız başkanım.[/QUOTE]
Adem dediğin futbolcu şuan Sivassporun en iyi oyuncusu. Adem, Atıf, Cicinho ve Da Costa kesin kalmalı, Ziya, Burhan, Mehdi ve Utaka yerlerine daha iyisi alınmayacaksa kalabilir. Kalan futbolcuların Sivassporda işi yok |
valaha ne alırsanız alın amam bu takımı ligde tutun ???????????? en fazla düşeriz kimse taraftara lan diyememz taraftar haklıdır ilk önce siz başkanım etrafınıza bakın onları temizleyin hayırlı akşamlar:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
Yönetim kurulu toplantısı sona ermiş;Yönetim devam kararı almış..Haberi bir kaç dak. önce Mustafa Ateş twitterdan yazmış...
|
Ya Macnun Başkanım Yönetim kurulu kararı alacağınıza şu yönetimdekiler hakkında bi karar alsanız. Böyle yöneticilik olmazki. Az zamanı gelince eli cebe atan yönetici yok.Yoksa bende yönetici olmak isterim bu züğürt halime. Çaycı ile odacıyıda Başkan yardımcısı yaparım. Oh ne ala gittiğim yerede Sivasspor yöneticisiyim diye hava atıp hürmet beklerim. Ne resmi sitesi belli. Ne mali durumu belli. Ne gelen oyuncu ne giden oyuncu. Vallahi Zara Belediyesporla 4 Eylül Belediye spor bile bizden daha kurumsal. Başkanım elini vicdanına koy ve sana yapışmış yaltakçı yönetim kurulu üyelerini bi gözden geçir.
|
[QUOTE=ddolphiner;928715]Ya Macnun Başkanım Yönetim kurulu kararı alacağınıza şu yönetimdekiler hakkında bi karar alsanız. Böyle yöneticilik olmazki. Az zamanı gelince eli cebe atan yönetici yok.Yoksa bende yönetici olmak isterim bu züğürt halime. Çaycı ile odacıyıda Başkan yardımcısı yaparım. Oh ne ala gittiğim yerede Sivasspor yöneticisiyim diye hava atıp hürmet beklerim. Ne resmi sitesi belli. Ne mali durumu belli. Ne gelen oyuncu ne giden oyuncu. Vallahi Zara Belediyesporla 4 Eylül Belediye spor bile bizden daha kurumsal. Başkanım elini vicdanına koy ve sana yapışmış yaltakçı yönetim kurulu üyelerini bi gözden geçir.[/QUOTE]
Baskan yönetim icerisindeki ve ona yakin parazitleri temizlemedigi sürece devamli SIKINTI icerisinde olacaktir. |
Mecnun baskan arkandayiz hic endiselenme seni istifaya cagiran bu sehrin kiymetini bilmeyenlerdir sivassporu bu günlere getiren siz siniz siz gittimi bu sehir ve sivasspor bitti demektir biz o yalaka larin kim oldugunu cok iyi biliyoruz sivassporu degil tüm sivasa diz c öktürmek istiyorlar onlarda olsa olsa kanlarinda bir damla sivasli lik olmayanlar dir siz hic endiseye mehal vermeyin bu sehrin gercek sahipleri sizinledir yola devam ve ara transferler de dediginiz gibi takimi aya kaldiracak oyuncular alirsaniz hersey düzelecektir
|
Aman Mecnun Başkan pireye kızıp yorganı yıkma memlekette bir anket yapılsa sen sevilen ilk üç adam arasındasın bu takımı ne bataklıklardan aldın getirdin üç beş kendini bilmeze yedirme sivassporu da kendini de
|
Başkan bunu diyorsa tamam .Daha önce herşeye şanssızlık deyip bildiğini okuyordu ona kızıyorduk.Kimse bu takıma emeklerini inkar edemez.En çok eleştiren hatta bazen dozunu kaçıran ben bile.En sonunda bu kararı aldıysanız demek ki farkına vardınız bozuk giden şeylerin.Carlosla bu gece yollarınızı ayırın.Orhan Kaynak tek başına bundan kötü mü olacak.Başınada antrönör olarak değil ama menejer olarak Sergen i alın.Bir de yönetime Abdürrahim Albayrak kıvamında biri gerekiyor.Sonra da mücadeleci ve teknik bir orta saha kurun.Bir çok işe yaramaz adam var onları da derhal gönderin.Utaka Cristansus,Carlos giderse Cici bile gitsin.Gereksiz Abdullah Ahmet Şahbaz,Adem,Batuhan ilk etapta yollansın.İnşallah düzelir herşey.
|
[B]Carlosla devam edileceğini geçen haftdan beri söylüyürım lakin burda bol keseden sallayan bazıları gayet güzel senaryolar yazıyordu...neyse zaman kimin haklı olduğunu bir daha gösterdi...bugünkü toplantıdan sonra şunu söyleyebilirim süper lig tarihinde belki de ilk defa rekor transfer harcaması yapılacak dönem bu ara transfer dönemi olacak...5-6 oyuncudan bahsediliyor ben ya bunların içinde ya da ayrıyeten 2-3 ismin de kadro dışı bırakılacağını söyleyebilirim...bir başka konu da kaptanlığın el değiştirmesi veya ademin yanına ikinci bir ismin gelmesi..bu isim büyük ihtimal Cicinho olacak..Atıfın da adı geçiyor ama inşallah o bencil ve kendine oynayan vatandaşa verilmez...aldığım bilgilere göre devre arası kaleci transferi de yapılabilir..her mevkiye oyuncu alınacak..ortasaha ve forvete 2 oyuncu alınacak..yönetim anlamında da bazı değişikkikler olabilir..
-bu arada bugünkü taraftarın patlamasında asıl hedef BÜYÜK BAŞKANIMIZ MECNUN BAŞKAN asla değil bilakis onun etrafında yöneticiyim diye gezip suya sabuna dokunmayanlardır...o tepki aynı zamanda RUHSUZ TOPÇULARADIR..bir de bundan sonra inşallah her hafta bizi doğrayan satılmış hakemlere gereken açıklamalar ve tepkiler en sert şekilde gösterilir...[/B] |
Genel kurul kararı alabiliriz alinda ak koyun kara koyun meydana ciksin takimin bu hale gelmesindeki sorumlular gitsin yerine taze becerikli kanlar gelsin futboldan transferden anlayan biri gelsin sayin baskan sende dandik transferlere onay verme biraz kontrol altinda tut saldim cayira allah kayira deme disiplin sart:confused:
|
Zeki olan yaptigi hatan ders alir (10 senedir almadilar)
Daha zeki olan baskasinin yaptigi hatadan ders alir |
genel kurul alsan ne olur kım çıkıp aday olucak ya beledıye. ye geçıcek .ya valılık sahıp çıkıcak kımse aday olmazz
|
Sezon başında 3 tane nokta transfer;ilk 11 de oynayacak 3 oyuncu(orta saha-forvet-sol taraf) yapılsaydı şu anda sivasspor en az 10-12 puan daha almıştı....Bu alınan galibiyetle alınan o 3 nokta transferin parası rahatlıkla ödenirdi...Önemli olan çok oyuncu almak değil;takıma fayda sağlayacak yedek kalsa da takıma girdiğinde faydalı olacak,puanlar kazandıracak başarıya aç oyuncular alınmalıdır...Sadece bu günü düşünerek oyuncu alırsak;ara transferde daha çok kiralık ve tecrübeli denilen yaşlılara yönelirsek gelecek yıl aynı sorunla kesinlikle karşılaşacağız..Tane vasat oyuncu alınacağına 4 tane iyi oyuncu alınmasını tercih ederim...Bursasporlu İbrahim adı geçen oyunculardan;bu oyuncu Ocakta 34 yaşına girecek ;sivasspor bu oyuncuya neden talip oldu anlayamadım..Bu oyuncu yaşlanıp, ağırlaşmasaydı Şenol Güneş bu oyuncuyu kadro dışı bırakır mıydı?Sivasspor takımda en az 2-3 yıl oynayacak oyuncular transfer etmeli...Ara transfer çok zor;sivassporun da işi daha da zor...Ben olsam Mehdi,Utaka,Crisantus u göndererek takıma 3 tane yeni oyuncularım;alınacak oyuncular mutlaka ilk 11 i zorlayacak en az 2 si ilk 11 de oynayacak oyuncular olmalı...Geçen yıl Elazığ çok sayıda transfer yaptı ama ligde kalamadı..Çok transferden ziyade sivassporun yapısına uyan ,takıma katkı sağlayacak oyuncular alınmalı;çünkü bu oyuncuların da sivasspora bir uyum süresi olacaktır..Sivassporun yeni Enaramolara,yeni Ermanlara,yeni,Groseckilere,Yeni Navratillere ihtiyacı var...Bu takım baştan aşağı değilde yaşlanan,takıma uyum sağlayamayan,başarıya doymuş oyuncuların yerine yeni oyuncular almalıdır..Sivassporun Atıf ın şu anki haline değil;ilk geldiği yıldaki rakibi ısıran,başarıya aç koşan haline ihtiyacı var...Umarım ara transferde hata yapmazlar...Fazla oyuncu değil takıma yararlı oyuncu sivassporu ligde tutar...
|
Carlos'a gerçekten üzüldüm bana göre adam kendisini bilerek yönetime harcattı.Şundan dolayı üzüldüm bir kez bile yönetimin kendisine işine yarayacak bir transfer yapmamalarına rağmen başarısızlıklarda bunun arkasına bir kez bile sığınmadı, veya yönetime basında bu konuda bir eleştiri dahi yapmadı.Sivassporun şuanki durumundan kesinlikle yönetim suçludur.Tabikide önce başkan suçludur.Başkan dururken vay mecnun başkanımız hariç diğer yöneticilere laf sayanlarıda hiç bir zaman anlamıyorum neden başkana eleştiri yapamıyorlarda yardımcıları çok kolay eleştiriyorlar.Başkan isteseydi döküntüler ortada kalmışlar bedavalar yerine adam gibi iki topçu alırdı sivassporu bu hale düşürmezdi.Başkan alalım dedide yönetim karşımı çıktı.Yazık oldu Carlos'a tabi takım bu durumdayken ikinci yarı transferleri ve yeni hocanında işi çok zor.Eğer duygularla hareket ederek başkanlık yapılırsa böyle olur.Başkan zannettiki bu kadro takımı kümede tutar üç beş döküntü alaım vitrine boşa borçlanmayalım.Carlos ne yapsın kenarda oturupta takıma yara sağlayan bir futbolcu yok.Yoksa oda biliyor Kadirle -Utakayla bu işin olmadığını ama çaresiz kaldı...Taraftar olarak hatırlayalım 1.5 yıldır transfer sezonları açıldığında merakla alınmasını beklediğimiz ama hüsrana uğrayıp sırdan transferler yapıldığını.....Borçlu olupta battı batıyor dediğimiz takımların ve başkanlarının yaptığı transferlere bakalım....Carlos belki tecrübesiz ve hatalar yapıyordu takımın bu hale gelmesinde suçu var ama ne yazıkki en büyük suçlu bu takımı amatör takım duygusuyla idare eden yönetimdir.Tabiki eleştiri olunca hemen talibi olan varsa hemen bırakırız deniyor.Ne diyelim bu şehrin kaderi de sahipsizlik...O yüzden nasıl yönetirseniz yönetin istediğiniz gibi.Ama bu şehrin başka bir sosyal hayatı yok.İnsanlarımız hep hafta sonu sivassporun maç vaktini bekleyerek huzurlanıyorlar...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59. |