SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38582)

SivasSpor.Com 24.12.2014 19:03

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44826&token=15250[/IMG]

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 3. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Salim58 24.12.2014 19:04

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Hem skor güzeldi hemde sahadaki takım mücadelesi güzeldi özlenen Sivasspor'u tekrar görmek ne kadar güzelmiş.

Bu moralle Paşayı'da yener sonra Karabük maçı öncesi hafta içi kupada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı yine güzel bir prova yapar karabük maçına çıkarsak işte ozaman hem trübünler dolar karabük maçından'da güzel sonuçla ayrılır tatile çıkarız.[/B]

DoomsDay58 24.12.2014 19:04

3 ay sonra ilk defa rahat ve keyifle maç izledik bu daim olur inşallah.

Abdullah DuMaN 24.12.2014 19:06

Bu sezonki en keyifli maçımızdı sanırım futbolcuların uyumu güzeldi Sergen hocayı tebrık etmek lazım ilk günden iyi iş çıkarttı

antik58 24.12.2014 19:06

Bence spikerin abarttığı kadar bir futbol yoktu sahada daha yeni gelen bir teknik adamın elinde sihirli değnek yok ama eskisi gibi çok kötü oynayan SİVASSPORda yoktu. zamana ihtiyacımız var devre arası iyi gelecektir ve asıl SİVASSPOR o zaman izlenecek inşallah. Ayrıca chrisanthus sonrada girdi ama çok bencil yine... tebrikler takımımıza

H_Turan 24.12.2014 19:07

Gördükki Carlos oyuncuları yönetemiyor geçen senede yardımcısı yönetmiş meğer

DOGU_BEY 24.12.2014 19:08

[B]bu maç elbette ölçü değil ama sergenin taktiksel anlamda gayet yerinde değşiklikler yaptığını gördüm..pres yapan bir takım olacağız ki bu çok iyi..maçtan önce a spora kupayı da önemsiyoruz ligde bu durumdan en kısa zamanda kurtulacağız kupada ise göreceksiniz finale kadar yolu var şeklinde konuşması yani kupayı bir kenara atmaması beni hem ümitlendirdi hem heyecanlandırdı..ayrıca devre arası köklü bir değişim yapacağız en az 3-4 transfer istiyorum demesi de bana moral ve ümit verdi...carlosun gitmesine üzldüm ve yanlış olduğunu söyledim lakin şu ilk yarıyı ve açıklamaları görünce endişem kalmadı inşallah en kısa sürede toparlanacağız ve inşallah artık kupada da bir şeyler yapacağız...[/B]

shang 24.12.2014 19:09

mücadele ettiğimiz iyi oynadığımız bir maçtı büyük moral oldu.Tabi asıl maç asıl büyük sınav hafta sonu kasımpaşa maçında inş kasımpaşadan puan alırız lig bizim için çok çok daha önemli

50sekiz 24.12.2014 19:09

Bu macin iki getirisi var.
1- 40 bin dolar
2- Moral

Bu maci dogru okumak lazim. Bu skor futbolculari da taraftarlari da rehavete düsürmemeli. Sivasspor ilk defa bir kupa macinda as takimla oynadi. Rakip Antep BB. PTT liginin orta sira takimi. Onlar ne kadar as ne kadar yedek takimla oynadi bilmiyorum.

Uzun lafin kisasi bu maci abartmamak lazim. Sergen'in ne kadar elinin degdigini K.Pasa macinda görecegiz. Kasimpasa evinde henüz mac kaybetmedi. Topladigi 19 puanin 17. kendi evinde alindi.

Sergen, Batuhan'i erken oyundan aldi bu da demektir ki K.Pasa macinda ilk 11 de oynayacak. Kalede de büyük ihtimal Korcan oynayacaktir.
Zaten Korcan'in A2'ye gönderilmesindeki sebebin Sergen oldugunu düsünüyorum. Mac tebrübesi kazansin diye A2 ye göndermistir.

turks 24.12.2014 19:10

Oyuncu değişiklik leri oyunu rolantiye alması sergen hoca nin artilariydi takimda coşkuluydu ahmet sahbaz criantus ayni tas ayni hamam devre arasina inşallah istediğimiz sonuclarla gidersek güzel günler bizi bekliyor

MeD_Turc 24.12.2014 19:11

abdurahman dereli, chrisantus,utaka,ibrahim toroman,hatta batuhan ikinci yari goderilmeli eger aydin tekrar bu takima monte edilir ve 2 saglam transferle toparlaniriz ins

dibba58 24.12.2014 19:13

İnşallah daha iyi olacağız. Devre arasında takım kendi kamburlarından kurtulursa ve yapılacak iyi bir kaç transferle uçuşa geçeriz diye ümit ediyoruz.

B.DUMANLI 24.12.2014 19:15

Mac Sivasspor acisindan güzeldi.Hem kupada 3 puanla tnistik,hemde oyunculara güven gelmis.Gol atmayida ögrenmis bu cocuklar:).

Top oynamak icin Carlos´un gitmesinimi beklediniz.:)

Bugün hersey güzeldi,alinacak basarilardan sonra seyircide gelmeye baslar artik.Transfer sart biz layik oldugumuz yere gelecegiz.Düsmeyede kim oynarsa oynasin bizi ilgilendirmez..:)

Su bir gercekki herkes formanin degerini anlamis,herkes Sergen´in gözüne girmeye calisti.

Sivasspor kupadada yoluna devam eder hatta bu guruptan cok kolay cikar.Tuzla layik oldugu yere gider yani anasinin ligine...

karamik 24.12.2014 19:16

Ya bu işte bir iş var bu bizim takım değil herhalde :) Sergen'i crisantus oyuna girerken hararetli bir şekilde bişeyler anlatırken gördüm o bile içimi rahatlattı ohh be ruh geldi takıma keşke 9. Hafta gelseydi en az 3 maç daha alarak tamamlandık ligin ilk yarısını

GokhanTurna 24.12.2014 19:35

Bu maç lig için bir gösterge olmaz elbet ama yinede iyi bir sonuç. Artık delice saldıran bir takım yerine kontrollü hücum eden bir takım olacağız gibi. Sergen'e güveniyorum çünkü Carlos'dan sonra gelmesini çok istiyordum. İkinci devreye toparlar bu takımı inanıyorum.

Musa Sinan yeni Musa Aydın olabilir biraz daha şans verilirse. Aatif eski pozisyonuna geri döndü bu maçla ona da çok sevindim. Artık hakkımızda hayırlısı olsun.

onur0634 24.12.2014 19:37

[QUOTE=antik58;929738]Bence spikerin abarttığı kadar bir futbol yoktu sahada daha yeni gelen bir teknik adamın elinde sihirli değnek yok ama eskisi gibi çok kötü oynayan SİVASSPORda yoktu. zamana ihtiyacımız var devre arası iyi gelecektir ve asıl SİVASSPOR o zaman izlenecek inşallah. Ayrıca chrisanthus sonrada girdi ama çok bencil yine... tebrikler takımımıza[/QUOTE]

Güzel analiz yapmışın...Bende senin gibi düşünüyorum...Sergen maç öncesi maçı anlatan spikerle görüşme yaptığı esnada kendisi hakkında olumlu pozitif şeylerden bahsetmesini istediğini düşünüyorum...Ben hiç bir spikeri bi teknik direktör ve takım lehine bu kadar olumlu yorum yaptığını duymamıştım ne yalan söyleyim...Takım ve hoca açısından olumlu buldum psikolojik destek bi nevi...

Morten58 24.12.2014 19:45

[LIST][*]1. Roberto Carlos'u unutmadik cok seviyoruz.
[*]2. Uzun aradan sonra bir Resmi macta hem farkli kazanarak Galibiyet almak olaganüstü Motivasyon getirdi , hem Takimimiza hemde Taraftara.
[*]3. Gaziantep BB. ; Tuzlaspor'dan kuvettli takim.
[*]4. Sergen Yalcin ile iyi bir baslangic yaptik , insallah bu cikisimizi Ligde alacagimiz Galibiyetlerlede gösteririz.
[*]5. Sergen Yalcin yerli birebir konusmasi mac esnasinda yani , Avantaj!
[*]6. Oyuncu degisikli zamaninda yapiyor , ve defansif ve ofansif bunu bir arada iyi yaparsak herzaman iyi olur diyor .
[*]7. Her maci , Roberto Carlos'un dedigi gibi kazanmak icin oynayacagiz diyor , Lakin , her maci , Takima göre oynayacagiz, ayni baska taktiklerle , Avantaj.
[*]8. Hayirli ugurlu olsun , Sivasspor'umuza Taraftarlarimizda destegi insallah artirir. Umarim Ligdede iyi baslangic yapacagiz.[/LIST]

mühendisburak58 24.12.2014 19:47

bu maçı değerlendirecek fazla bir şey yok rakibimiz zayıf olduğu için kazandık normal bir skor. ama asıl sevindiren eski sivasporu izlememiz oldu. artık bu maç geçti önümüzdeki kasımpaşa maçı çok önemli mutlak galibiyet almamız lazım. puan kaybetme lüksümüz kalmadı.

kayi5834 24.12.2014 19:49

Kupayida önemsemek lazım sonuçta ligde 4.bitirip avrupaya gitmemiz imkansız. Ama eğer kupayı kazanırsa direk gideriz.

stain 24.12.2014 20:07

carlosun sorunlarını şu maçta çok rahat gördük yönetim sana oyuncu almış sen bu oyuncuların hiç birini dikkate almıyorsun sonra ilk 11de rekabet yok diyorsun
musa sinan mesela bence adamın ayağına top yakışıyor birşeyler yapmaya çalışyor ama carlos zamanında kaç dakika süre almış

en önemlisi sayın carlos hocamız rıza hocadan sonra şu takımın üstüne ne koyabilmiş bana cicinho demeyin çünkü cicinhonun kariyeride oynadığı futbolda ortada şu takıma hiç bir oyuncu kazandıramadan gitti

sergen gelir gelmez iki gün içinde futbolcular birden niye iştahla saldırdılar çünkü biliyorlarki formaları banko değil yatarsan oynayamazsın kardeşim hocanada taraftarınada kendini ispat edeceksin kan değişikliği kendini gösterdi inşallah ligdede kasımpaşa ve karabük maçlarından 4 puan çıkaralım siz ikinci yarı takım görün

taraftara sesleniyorum şu takıma sahip çıkalım ben bu takım için kasımpaşa maçına gidiyorum sivasdaki yiğidolarda karabük maçında takıma hocaya sivasa sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum

Soyözen 24.12.2014 20:16

Gerçekten mutlu olduk, rakip güçsüzmüş falanmış bahane, Tuzla çok mu güçlüydü sanki? Bu maçtaki en güzel şeylerden birisi de 4 gol atmamıza ek olarak gol yemeden tamamlamamız.

Yalnız şunu da unutmamak lazım, tek çiçekle bahar gelmez.

Bu galibiyetin yarattığı heyecan ve mutluluk Kasımpaşa maçından puan çıkarırsak anlam kazanır.

Sergen'in maç sonrası demecindeki konuşması da çok güzeldi. Eğer başarı yakalarsak umarım daha uzun süre birlikte çalışırız.

svsli 24.12.2014 20:25

Sivasspor hep böyle devam eder insallah Bugün zevkli bir maç izlettirdi bizlere sergen hocaya tebrik ediyorum basarilar

35gürün58 24.12.2014 20:28

Birçok arkadaşım belki kaşlarını çatacak lakin, Korcan bana güven vermiyor bu hali ile, Ertuğrul daha başarılı hareketlerde ve kurtarışlarda,

SivaSTeaM58 24.12.2014 20:29

Mücadele anlamında iyi bir maç çıkardık en büyük sorunumuz olan bulduğumuz pozisyonları tabelaya yansıtamamayı bu maç da hallettiğimizi düşünüyorum bunda oyuncuların yeni gelen teknik direktöre kendilerini gösterme çabalarının büyük payı var.Yeni teknik direktörle ilk maçımızdı ve önemli olan kazanmaktı bunu başardık.Bu maçı fazla abartmamak gerekiyor.Kasımpaşa maçında göreceğiz takımda nelerin değiştiğini.

58YIGIDO58 24.12.2014 20:36

Öncellikle Sergen Yalcina hayirli olsun diyorum ve basarillar diliyorum.
Bu Sivassporu istiyoruz iste, tam özledigimiz Sivasspor vardi bugün sahada.
Sergen ile ayri bir hava yakalamis bulunuyoruz insallah bu hava ligede yansir.

Oyunculara gelirsek bugün Aatif ve Batuhan beni özellikle bu iki oyuncu beni cok sasirtti.
simdiye kadar hep ruhsuz oynayan bu topcular bugün resmen ruh ile oynadilar.

ve özellikle iki oyuncu daha gözüme carpti oda Burhan ve Chrisantus.
Chrisantusu kim Transfer etti ?
Bu adam hicmi calim atamaz hicmi sut cekemez ?
Chrisantus devre arasinda satilmali veya kiralanmali.
Burhan ise sürekli formsuz ayakta zor duruyor gibi görüntü verdi bana bilmem katilirmisiniz.

Ben herseye ragmen 3-4 Kaliteli Transfer sart diyorum.

adres58 24.12.2014 20:38

Biz Kupada Gaziantebe yenildik, Tuzlaya yenildik. Başımızda da Roberto Carlos hoca vardı. Ligde bile ürkütünce sayabileceğimiz bir çok takıma altın tepside sunumlar yaptık.

Şimdi bu verileri ve şablonu önümüze koyduğumuzda ortaya çıkan tablodan çok basit mantıkla şunlar çıkıyor. Geçen sene iyi maçlar ve sonuçlar çıkaran

[B]Roberto Carlos
C. D. Lopez [/B]

hocamız vardı. Bu senenin ilk devresinin sonuna kadar ise Sadece Roberto Carlos ve adını unuttuğum bir antrenör vardı. İki aynı hoca iki ayrı görüntü çizdi. İnsanlığını cana yakınlığını çok severim. Ama Sivasspor kantarı benim için çok ağır basıyor. Düşünün yıllardır bu takıma kimler geldi kimler geçti. Ama Roberto Carlos gibi bir marka değeri gelmedi. Çok sevdik kendisini, hemde kendimizden bile hissedenler oldu. Normaldir bu bizim doğamızda var. Anadolu insanıyız biz... Lakin yukarda da dediğim gibi Sivasspor kantarı çok farklı... Olmadı maalesef. Bu karar bence 3-4 maç öncesinden alınmalıydı. Fakat hoca seçimi hakkında bir şey diyemem. Erken ahkam kesmek hem yeni hocaya adaletsizlik olur hemde etik değil, yakışmaz bize. Ahkam kesmek derken eleştiriden bahsediyorum. eleştiri her zaman olacak. Buna tahammül etmek ve eleştirirken dikkatli olmak tek düsturumuz olması gerekir. Küfürle veya bela ile eleştiri olmaz. Hocamızı zamanı gelecek eleştireceğiz. Ama sadece doğruyu bulmak için. Bu taraftarın hakkıdır.

Şimdi onca mağlubiyet almış bir takımın 2-3 gün içinde ilk yarıdan maçı kopartıp ikinci yarıda dan dun oynayıp rahat bir şekilde galip gelmesi takım içinde nelerin değiştirdiğini gösteriyor. Olay gayet basit. Hocayı oyuncular sabote etti... Bunun başka bir açıklaması yok. Bu oyuncular daha 3-4 gün önce kendi sahasında yenildi.. Gerçi futbol vardı ama benim için önemli olan 3 puanın gitmesi. Onun için yukarıda da bahsettiğim gibi bu kararın yönetimsel olarak daha erkene çekilmesi gerekiyordu. Hiç değilse puantaj olarak riskli bölgenin üzerinde olurduk. Oyuncular aynı saha aynı direkler aynı, ama hoca farklı. Bunu yılların tecrübesi Sayın Mecnun Başkanın görmesi gerekiyordu. Buda onların eksiği diyelim. Artık olan oldu. Bundan sonra bize puan veya puanlar lazım. Şu keşmekeşlikten kurtulmamız için çok acil hemde....

babapiton 24.12.2014 20:40

Antep yedek kadro ile çıktı.Galibiyeti abartmadan yeni hocamızla alınan güzel bir galibiyet olarak bakmalıyız.Carlos döneminden en göze çarpan yönümüz top bizde değilken takım halinde topun arkasına geçip alan daralmaya çalışmamız.İnşallah güzel günler bizi bekliyor.Darısı Kasımpaşa maçına.

asinancetin583 24.12.2014 20:45

Futbolcuların Carlosu göndermek için ne kadar çaba sarf ettiklerini gördük bu akşam meğerse istediklerinde neler yapabiliyorlarmış. Onun haricinde Sergen Hocanın oyunu taktiksel anlamda iyi okuduğuna şahit olduk Kasımpaşa ve Karabük maçlarında alınacak 4 puanla ligde çok rahatlarız diye düşünüyorum

metee58 24.12.2014 20:54

Takım çok iyi pas yapıyor.Batuhan sanki daha iyi oynamaya başladı,defans sıfıra yakın hata yaptı.Bence ilk 10 içinde bitiririz ligi

poyrazer5858 24.12.2014 20:55

sergen in gelmesine karşı gelenlerden biri de bendim. sebebi de teknik direktörlüğünden ziyade şahsiyetiyle alakalı idi. sebebi de kendini beğenmiş tavırlarının futbolcular ve taraftarlar üzerinde olumsuz etki yapacağıydı.
yanıldığımı şu iki gün zarfında anladım.gerek futbolculara gerek taraftara yaklaşımı gayet olumluydu.karşımızda güçlü bir rakip yoktu ama oyuncularımızın hırslı ve iştahlı oluşu umutlandırdı beni.şimdi sıra sivas şehrinde. eğer takıma sahip çıkarlarsa devre arasında yapılacak nokta transferlerle bırakın küme de kalmayı ilk 5 e bile gireririz.

yalnız taraftarın zırt pırt sergeni çağırması son derece gereksizdi. daha şimdiden bıktırmayın adamı.

Rallim58 24.12.2014 20:59

[B][B][FONT="Comic Sans MS"]Skora bakınca memnuniyet verici... İlk yarı oynadı, 2. yarı ise araya kaynadı...

Sitemizde açılan kimler gitmeli anketinde bayrağı taşıyan Batuhan Karadeniz, kendisinin gönderilmesini isteyen taraftarlara nazire yaparcasına; "Ben bu takımdan gitmek istemiyorum" dediğini sahada jeneriklik golü ile isbat etmiş oldu...

Batuhan ben gitmek istemiyorum derken, Ahmet Şahbaz ise adeta "Beni gönderin" diye yalvardı. Karşılaşma sonunda ise "küfrettiği taraftarı"nın forma talebini geri çevir(e)medi...

Adem'in adam gibi oyunu ile tavrı ise çizgisinden ödün vermeden devam ediyor...

Tebrikler Sivasspor, tebrikler Sergen ve takım arkadaşları...

Tebrikler Sivasspor yönetimi...

Bir tebrikler de, takımını yanlız bırakmayan, bugün stadyumda destek için gelen biz taraftarlara....

[/FONT][/B][/B]

5sekız 24.12.2014 21:02

dıkkat edın kadır stoper oynadı adem lıbero.aatıf serbst .kadır ın hata yapma rıskı azalmış gozuktu

tavatir 24.12.2014 21:31

[QUOTE=5sekız;929787]dıkkat edın kadır stoper oynadı adem lıbero.aatıf serbst .kadır ın hata yapma rıskı azalmış gozuktu[/QUOTE]

Peki Kadir neden stoper oynadı? Hem Ümit yoktu hem Costa? Açıkçası bu benim aklımda karışıklığa neden oldu?

Ayrıca sol bek Fatih'e değinen kimse görmedim. Bence A2 takımını iyi değerlendirmek lazım.

Ahmet Şahbaz ve Hakan Arslan çok yeterli gelmiyor bana. Stoper mevkii sıkıntılı noktamız.

Son konu Batuhan konusu. Güzel gol attı ama ben bugün de çok iyi bulmadım. Kasımpaşa maçında da oynayabilir belki ama bizde oynayacak bir oyuncu olarak göremiyorum.

Djamoka 24.12.2014 21:46

Bu maçı ölçü olarak görmüyorum.
GBB takımı ne kendi ligimizde oynuyor ne de kendi liginde iyi durumda. O da kendi liginin bu sezon kötü takımlarından.

Önümüzdeki Kasımpaşa ve Karabük maçları ne derecede olduğumuzu gösterecek yeni hocamızla.

Ama gözüme çarpan şu ki alt lig takımı tuzlaya tel tel dökülen takım bugün bişeyler yapmaya çalıştı.

Dün Carlos u yiyen futbolcular geçmişte Muhsin Ertuğral ı yediler, gelecekte de Sergen i veya başka hocaları yemeyeceklerinin garantisi yok. O yüzden çeki düzen verilmeli.

[B][U]Neşter vurulmalı devre arasında.[/U][/B]

DOCKA 24.12.2014 21:55

[QUOTE=50sekiz;929745]Bu macin iki getirisi var.
1- 40 bin dolar
2- Moral

Bu maci dogru okumak lazim. Bu skor futbolculari da taraftarlari da rehavete düsürmemeli. Sivasspor ilk defa bir kupa macinda as takimla oynadi. Rakip Antep BB. PTT liginin orta sira takimi. Onlar ne kadar as ne kadar yedek takimla oynadi bilmiyorum.

Uzun lafin kisasi bu maci abartmamak lazim. Sergen'in ne kadar elinin degdigini K.Pasa macinda görecegiz. Kasimpasa evinde henüz mac kaybetmedi. Topladigi 19 puanin 17. kendi evinde alindi.

Sergen, Batuhan'i erken oyundan aldi bu da demektir ki K.Pasa macinda ilk 11 de oynayacak. Kalede de büyük ihtimal Korcan oynayacaktir.
Zaten Korcan'in A2'ye gönderilmesindeki sebebin Sergen oldugunu düsünüyorum. Mac tebrübesi kazansin diye A2 ye göndermistir.[/QUOTE]

Aslında maç sonu bende sizin gibi düşünüyordum. evet gerçekten abartmamak lazım skoru ancak diğer taraftan lig lideri beşiktaşın a.demire 2-1 kaybettiğini ve fenerin altınorduyla berabere kaldığını düşünerek takımımız ile ilgili ileriye dönük olumlu düşünceler hasıl oldu. ama tabiki bu galibiyetin taçlandırılması ve ligde konumumuzun daha iyi yerlere taşınması adına kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmamız gerektiği kanaatindeyim.

34MUAMMER58 24.12.2014 21:57

[b]öncelikle galibiyetten ötürü takımı ve sergen hocayı tebrik ederim,bu galibiyetin önemi yok,önemli olan ligde galip gelmek,bu galibiyet, takımın unuttuğu kazanma sevincini hatırlatmak,takımın azda olsa kendine olan güvenini kazanması,göreve gelen yeni hoca sergenin işine moralli başlaması ,haftalardır kulübün kasasına azda olsa para girmesi açısından önemlidir,ayrıca sergen hocayı şu açıdanda tebrik ederim ,konuşmaları ,gayet mantıklı ve yıllardır sanki hocalık yapıyormuş gibi kendine güvenen hoca konuşmaları, 3 4 kaliteli oyuncuyla takım rayına oturacaktır,bazı arkadaşlar gibi ümitsiz değilim daha öncedende değildim,iyioyunumuzu skora yansıtamıyorduk, bu maçta skorada yansımış oldu umarım bu moralle kasımpaşayıda yeneriz [/b]

sirseri58 24.12.2014 22:20

galıbıyet gerçekten guzeldı ...bu soğuk havada maça gıden tum yığıdolara bır sıvaslı olarak yurekten teşekkur edıyorummm...merak etmeyın bızde ıstdakı kasımpaşa macında yerımızı alıcaz ınşalah...:)

cılgınsivas58 24.12.2014 23:33

bu galibiyeti iki şey için önemsemek lazım :
1. moral
2.para
lakin bizim en önemli maçımız pazar gün ki kasımpaşa maçıdır
eger ki kasımpasayı da yenersek o zaman herşey daha güzel olur

cılgınsivas58 24.12.2014 23:34

[QUOTE=Djamoka;929798]Bu maçı ölçü olarak görmüyorum.
GBB takımı ne kendi ligimizde oynuyor ne de kendi liginde iyi durumda. O da kendi liginin bu sezon kötü takımlarından.

Önümüzdeki Kasımpaşa ve Karabük maçları ne derecede olduğumuzu gösterecek yeni hocamızla.

Ama gözüme çarpan şu ki alt lig takımı tuzlaya tel tel dökülen takım bugün bişeyler yapmaya çalıştı.

Dün Carlos u yiyen futbolcular geçmişte Muhsin Ertuğral ı yediler, gelecekte de Sergen i veya başka hocaları yemeyeceklerinin garantisi yok. O yüzden çeki düzen verilmeli.

[B][U]Neşter vurulmalı devre arasında.[/U][/B][/QUOTE]

carlosu yiyenler az da olsa kendilerini belli etti

kolukisa 25.12.2014 02:02

Hayirli ugurlu olsun ,ama hem havalara girmemek lagzim ,sonucta karsimizdaki takimda cok güclü bir ekip degil ,
ayrica , bu sanki doganin kanunu gibi her hoca degistiren takimin oyunculari ilk maclarinda aslan kesiliyorlar ,iski devamini getirsinler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:07.