![]() |
Kasımpaşa 0-0 Sivasspor MAÇ SONUCU
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43592&token=23550[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta Kasımpaşa-Sivaspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 28 Aralık Pazar [B]Stad:[/B] Recep Tayyip Erdoğan [B]Saat:[/B] 13:30 [B]Maçın Hakemi:[/B] Kamil Abitoğlu [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
Yenilmeyelimde beraberlikte güzel sonuç.
|
Nasıl bir maç olacağını çok merak ediyorum. Eğer hata yapmazsak buradan galibiyetle döneriz diye düşünüyorum ama 1 puan bile çok iyi sonuç.
|
K.Pasa evinde aslan disarda kedi.
Bu sezon evinde 17 deplasmanda 2 puan topladi ve evinde henüz yenilgisi yok. Sergen'li Sivasspor asil bu macta sinavi verecek. |
Kondisyon olarak geriye düşmezsek en kötü beraberlik, hata galibiyet neden olmasın.
[B]ÜMİT FAKİRİN EKMEĞİ[/B]:D:D |
[b]geçen sezonki kaımpaşa faciasında bile sivasspor iyioynamıştı,rakip sert oynayınca özellikle ,elyasa ve yalçının müthiş performansıa karşılık veremedik,hakem şerefsizide rakipten yanaydı,çok basit hatalardan 6 gol yedik,busezon farklı olacak,rakipte yalçın yok,elyasa yok,ve rakip düşüşte,sivasspor hernekadar ligin dibinde olsada ,kasımpaşadan daha kötü takım değil,iyi oynadığımız maçları skora yansıtamadığımız için sonlardayız,bunun r.carlosu ,sergeni yok,sivassporun mutlak kazanması gerekiyor ligde kalmamızın anahtarı olacak bu maç,sergen her 2 takımıda iyi tanıyor,mutlaka gerekli önlemleri alacaktır,ben zorlansakda,eğer takım egoist oynamazsa ,utaka ve atıf gol kaçırma yarışına girmezse,ümit abuk sabuk hata yapmazsa,ertuğrul kendi kendine gol atmazsa,kadir hücüma çıkarken top kaptırmazsa,da costa geçen yıl gibi hakeme dönüp konuşmazsa,cicinyo maç içinde sinirlerine hakim olup kırmızı görmezse ,sivas erken gol yemezde ,ilk golüde atarsa çok güzel maç olur ve rahatlıkla galip geliriz [/b]
|
haftalar sonra inanarak sivasspor kazanır butonuna bastımkendimize güvenimiz geliyor inşallah herşey güzel olacak ;)
|
Sivasspor'un hoca Değişikliği Kasımpaşa çephesinde büyük üzüntü yaşadığını düşünüyorum daha önce her takım ne oynayacağımızı biliyordu şimdi ise sivasspor Şota için bir muamma ben kazanamayacağımızı düşünüyorum ama sahayı da Kasımpaşa'ya dar edeceğiz son maç Karabük'ü yener ilk yarıyı tamamlarız.
|
Bakiyorumda bir Gaziantep BLD ye 4 gol attik diye oylar hemen Sivasspora verilmis :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Insallah kazaniriz ama ben bu maci zor aliriz diyorum 1 puan olsun iyi olur. |
Kasımpaşa her ne kadar evinde puanlar toplasa da çok kötü oynuyorlar.Aslında takımımızdaki problem Kasımpaşa'da da var.İlk golü yedikleri an oyundan düşüyorlar.Bu maçta çok sabırlı sakin oynamalıyız önceliğimiz gol yememek olmalı.Golü yemezsek bulacağımız pozisyonlardan illa ki gol atarız çünkü Kasımpaşa'nın defansı da dağınık.Ben bu maçtan 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum.
|
Beraberlik bizim için büyük kazanç içinde bulunduğumuz durumda.
|
Maçın pazar olması çok iyi istanbuldaki yiğidolar size çok iş düşüyor takımı yanlız bırakmayın
|
İki senedir olduğu gibi takımımızı paşa deplasmanında yalnız bırakmayacağız. Desteğimizi veririz inşallah da kazanırız. Çok farklı bir maç bizleri bekliyor. Sonucun ne olduğu kestirilmiyor
|
[B][I]Enteresan... Geçen haftaya kadar yapılan tüm anketlerde iç-dış farketmeden oylar tamamına yakını rakip takıma verilirken, Sergen Yalçın'la hemen dönüşüm sağlanmış...:)
Tabii güzel bir değişim... İnşaallah kalan son iki karşılaşmayı da kazanır, iyi bir çıkışın başlangıcını yapmış oluruz...[/I][/B] |
[QUOTE=Rallim58;929842][B][I]Enteresan... Geçen haftaya kadar yapılan tüm anketlerde iç-dış farketmeden oylar tamamına yakını rakip takıma verilirken, Sergen Yalçın'la hemen dönüşüm sağlanmış...:)
Tabii güzel bir değişim... İnşaallah kalan son iki karşılaşmayı da kazanır, iyi bir çıkışın başlangıcını yapmış oluruz...[/I][/B][/QUOTE] ayrıca konu açılalı 5 saat olmuş ve 400 e yakın kişi ankette oy kullanmış sitemiz de canlanmış bir anda darısı karabük maçına o maçı taraftarlar olarak biz kazandıralım |
herşeye sıfırdan başlıyoz bakalım neler olucak
|
carlosu kotuledigimden degil ama eger su olsaydi kasmpasadn en az 3 yeriz derdim.ssergen yalcinin ne oynatacaginida henz bilmiyrz. kupadaki zayf antp karsisindaki oyun kimseyi aldatmasin. yeni hocayla bir cikis mutlaka oluyor. umariz cikarz bir dahada inmeyiz. ben gollu beraberlik bekliyrum. 2-2 gibi. musa sinana sans vermesini bekliyoruz. utakayla yollar ayrilmali.
|
Karabük maçıda pazar günü o maç bu sezonki en cok taraftarın bulunduğu maç olacak buna şüphe yok
|
Kasımpaşa iyi takım son haftalarda onlarda düşüşteler
YİĞİDOM bu maçı 3-1 le geçecek bu maçta lige dönüş maçımız olacak. |
Daha önceki yorumlarından yola çıkarak sergen hocanın kasımpaşayı iyi tanıdığını ve zaaflarını bildiğini düşünüyorum.Onlarda bizim gibi çok pozisyon veriyorlar bunları değerlendirirsek 3 puan alabiliriz.Alacağımız 3 puan bizi havaya sokacaktır.
|
Sivasspor akordeon sistemini sahayakoydu antep bşb maçında,ileri çıkınca geriye gelemiyordu veya geç kalınıp rakip ileri uç elemanları costa ve ümitle baş başa kalabiliyorlardı.atıf hatta zaman zaman batuhanı orta sahada ve burhanı ademi daha çok geride görebildik,ileride ve defansta ani çoğalma en dikkat çekici yönü oldu yalçın hocayla ilk maçımızda.kasımpaşa maçında bi kademe daha defans ağırlıklı bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum.bu maçta kesinlikle puan alacağız,skor olarak içimden geçen 1-0 maç bizim.
|
G.Antep belediyesi genc oyuncularla bize karsi cikti oynadi ama Tuzla´da 3.lig takimiydi.Moralmen cökmüs bir takimi mahalle takimi bile yener.
G.Antep´e karsi birakin bu yili gecen yildan daha fazla motive olmus bir Sivasspor sahada gördüm.Atilan dört gol tabiki önemli takimi motive etti,kendilerine olan güveni sagladi ama oyuncular üzerindeki Sergen rolü cok acik bir sekilde görülüyordu.Sadece Sergen degil diger yardimci antrenörlerde cok basarili ve hepsi sevecen insanlar.Bu pozitif iletisim oyuncularada yansimis durumda. Takim iyi yolda bu yüksek motive ile Kasimpasa´yi yener.Kasimpasa su anda SIKINTILI. Onlarin bu kötü gidisi bizim cikisimiz olabilir. |
mutlak 3 puan için çıkacağız.sabırla gol yemeden maçı son çeyreğe taşırsak 3 puan bizimdir.inşallah kazanacağız.
|
Sergen hoca bu maçta takımı kontrollü ve defans ağırlıklı sahaya sürecektir. Tahminim kasımpaşa aynı bizim önceki maçlarda oynadığımız sistemle yani açık hücum futbolunu tercih edecektir. Zaten defans yapabilecek bir takım değil. Yetenekli futbolcuları çok ancak ilk golü yediklerinde çok zor toparlanıyorlar. Bakınsana Balıkesir bile 5 gol attı. Biz kontra ataklarla bu takıma gol atarız kimse endişelenmesin. Benim korkum ilk dakikalarda gol yememiz( kaleci , ümit ve kadir golü hediye etmezlerse tabi ). İyi kapanırsak ani ataklarda çok boş alan yakalarız. Ben umutluyum ve umutlu olmaya da devam edeceğim. Bir tane takımımız var o da SİVASSPOR.
|
her sonuca açık sürpriz bir maç olur
|
Gönlüm galibiyet, mantığım beraberlik diyor. Kasımpaşa'yı önde yakalayıp kontratakla ceza kesecek bir-iki hızlı oyuncumuz olsa ibre bize daha kolay dönerdi. Set oyununda hala zayıfız ve üç günde mucize beklemek ne derece doğru olur. Belki her oyuncumuz vasatın üstünde oynarsa ve az hatayla puan alabiliriz.
|
Erken havaya girmenin bi anlamı olduğunu düşünmüyorum...Kasımpaşa maçında alınacak malubiyet güzel havanın tekrar kirleneceğinin işaretidir o yüzden temkinli olun bence...Fazla motivasyon herzaman takımlara zarar vermiştir...
|
Balıkesir kadar cesaretli oynar ve mücadele edersek kasımpaşa kırılgan bi takım puan ve ya puanlar alabiliriz...Bazı arkadaşlar defans yaparak puan alabileceğimizi yazmış...Böyle bir mantaliteyle başlarsak maça sonuç hüsran olur...Bu takımın en son yapacağı becerebileceği şeydir defans yapmak...
|
[b]geçensezonki maçta çok kötü oynamadık,hakem şerefsizi çok yanlı yönetti,maalesef gol yiyince fark oldu,kamil abitoğlu sevdiğimiz güvendiğimiz hakem,gördüğünü çalır ,hakemden yana sıkıntımız olmıyacaktır,rakip balıkesir yenlgisinin etkisinde,sivasspor kupada farklı galibiyetin moraliyle bu maça asılacaktır,enkötü berabere kalacağız ,batuhan ve atıf iyioynarsa galipte geliriz [/b]
|
Kasımpaşa bu sezona iyi başlamadı.Balıkesirle oynadıkları maçı izledim defansları kevgir gibi.Tabii bunda Donk'un olmaması da etkendi ama genel olarak formsuzlar.Sergeni bize hoca olmadan tv den izlemedim hani yorumculuk falan yaptığı zaman.Şimdi youtube dan dinledim adam çok zeki ve futbolu çok iyi biliyor.Güzel bir taktik ve kadroyla bu maçdan mutlaka puan çıkarmalıyız.
|
[B]biletimizi aldık, passoligimize yükledik, maçtayız. inşallah geçen sene altı yediğimiz maçın telafisi olur bu maç.[/B]
|
Bu maçı alırsak Ahanda [B][I][U]Buraya [/U][/I][/B]yazıyorum; Ya UEFA ya gideriz yada kıl payı kaçırırız.
|
[B]Bence bu macin ihtimalleri su sekilde[/B]
%50 - 1 %30 - 0 %20 - 2 |
[QUOTE=existence;930007]Bu maçı alırsak Ahanda [B][I][U]Buraya [/U][/I][/B]yazıyorum; Ya UEFA ya gideriz yada kıl payı kaçırırız.[/QUOTE]
Biraz gercekci olmak lazim. UEFA ya gidebilmek icin ilk 4 girmek gerekir. Ilk 4'e giren takim 55-60 puan civari toplar. Bu sene Avrupa'yi unutun, en azindan lig üzeri. |
Antep Belediye maçında futbolcular çok hırslıydı aynı hırsla bu maça çıkarsak Kasımpaşayı parçalarız ha kaybedersek ne olur bence bir şey olmaz bu takımın var olma mücadelesi 2.devre başlayacak.
|
[B]Passloligede Sivasspor sayesinde alıştık. Nasipse Pazar günü maçtayız...[/B]
|
1 puan olsun bizim olsun
|
Artık yüzümüz gülsün istiyoruz.3 puan çok zor ama olursa da ballı kaymak olur.
İnanmak başarmanın yarısıdır. |
önümüzdeki 2 maçta en az 4 puan almalıyız. Karabükspor'un puanının bize daha yakın olduğunu ve evimizde oynayacağımızı düşünürsek o maçta 3 puan şart. Bu maçta 3 puan çok iyi olur ancak ligde güçlü denilebilecek ve evinde maç kaybetmeyen Kasımpaşaya karşı 1 puan da iyidir. Belki de sezon sonu o bir puan ligde tutar bizi
|
[QUOTE=sawyer5892;930120]önümüzdeki 2 maçta en az 4 puan almalıyız. Karabükspor'un puanının bize daha yakın olduğunu ve evimizde oynayacağımızı düşünürsek o maçta 3 puan şart. Bu maçta 3 puan çok iyi olur ancak ligde güçlü denilebilecek ve evinde maç kaybetmeyen Kasımpaşaya karşı 1 puan da iyidir. Belki de sezon sonu o bir puan ligde tutar bizi[/QUOTE]
Balkes bizi gecti iyice ligin dibine demir attik 4 puan yetmez artik 6 puan sart oldu !!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44. |